Duhovni poklici


V današnjem času je velik primanjkljaj duhovnih poklicev. Veliko od nas je spoznalo vrednost in moč molitve. Vsak od nas se lahko odloči, da lahko del svojih molitev spremeni namen, ter svoje težave, trpljenja, bolečine daruje za duhovne poklice. Bogu so zelo všeč molitve in daritve za neznane osebe, še posebej za duhovne poklice, za ljubljene apostole bodočih časov.

Sam imam več otrok in vam jih izročam v molitev za duhovne poklice. Če je Božja volja naj jih pokliče v svojo službo.

Prav tako lahko tudi vi sami lahko izročite Bogu svoje otroke ali vnuke, vnukinje, sosedove otroke, otroke, ki prihajajo k maši,…. Bog nam bo povrnil zvrhano.

This entry was posted in Duhovni poklici. Bookmark the permalink.

22 Responses to Duhovni poklici

 1. ANA says:

  Hvaljen Jezus
  Prosim za molitev za mojega sina Jakoba in hčerko Tanjo, ki je zapustila ta svet in neutolažljivo mamo in brata Jakoba.
  Molimo, da bi z mirom v duši sprejeli to izgubo in tudi za Tanjo, da bi našla prostor pri Bogu.
  Hvala, naj vam Bog povrne.

 2. Primož says:

  Satanova ‘zadnja’ bitka je razbitje družine. Večina otrok je poklicana za zakrament svetega zakona in le malo za zakrament svetega reda. Odstotek ljudi pa more najti svetost v samskosti. Naj nas te misli preveč ne vznemirjajo. Če je kdo samski naj ne gleda levo in desno ali je to oseba, ki jo Bog hoče zanj, naj prej išče kar ju more povezovati, ali si želim, da najdem osebo, ki bo z mano delila vero, to, da bi šla že kot prijatelja skupaj k Sveti maši, da bi v cerkvi pred Sveto mašo molila Rožni venec in se tudi z drugimi pogovarjala o tem, kaj pomeni ta zakrament. To, da mislimo na zakrament preveč sladkosnedno je velika skušnjava. Trpljenje in tolažba sta del Previdnosti in iskati Boga zunaj trpljenja je skušnjava, ki nas vodi stran od Cerkve in stran od Boga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja