Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

712 Responses to Zahvale

 1. Marija says:

  Hvala Bogu in Mariji za pomoč moji hčerki. Zahvaljujem ste tudi vsem molilcem, ki molijo za pomoč.

 2. andreja says:

  Želim se zahvaliti vsem molivcem na tej spletni strani in vsem ljudem, ki molite.
  Naj vas vse dobri Bog obilno blagoslovi.

  Andreja

 3. andreja says:

  Gospod, moj Bog, hvala Ti za včerajšnji nad vse uspešen dan. Tvoja dobrota, Gospod je brezmejna,
  Hvala in čast, tebi Gospod naš Bog na vse veke vekov. Amen.
  Hvala, mati Marija, da prosiš za nas. Hvala angeli za varstvo in pomoč. Amen.

  Andreja

 4. Miro says:

  Že pred meseci sem bil priča poučnemu dogodku, ki mi ne da miru, da o njem ne bi v zahvalo zapisal nekaj vrstic. V mestu sem se v čakanju na neko osebo sprehajal po pločniku in potihoma molil rožni venec Božjega usmiljenja. Ko je v nekem trenutku s pločnika na cesto zelo neprevidno stopila neka gospa, da bi prečkala cesto, je ravno takrat pred njo zavrl avto. Bogu hvala, ker se je za gospo ta nepreviden korak dobro izšel in se ni zgodilo kaj hujšega. Večkrat, ko molimo, običajno ne pomislimo, da Usmiljeni Bog naše molitve uslišuje tudi tako, da prepreči kakšno nesrečo, nam škodljiv dogodek, odvrne od nas kakšno bolezen, kakšno neprijetno okoliščino ali kaj podobnega. Jezus, hvala Ti za številne milosti, ki nam jih tudi na tak način podarjaš na priprošnjo Device Marije!

 5. Miro says:

  Bogu hvala za vse dosedanje že prejete milosti za dušni in telesni blagor sester in bratov na tej spletni strani! Hvala vsem molilkam in molilcem, ker v vaše vsakodnevne molitve svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja vključujete prošnje trpečih in vztrajno prosite za uslišanje pri Bogu – na priprošnjo Device Marije in vseh svetnikov! Ob tej priložnosti bi se rad še posebej zahvalil neki gospe, ki jo osebno poznam. Že vrsto let, vztrajno, večer za večerom, z izjemno vero, zaupanjem in ljubeznijo moli tudi za trpeče na tej spletni strani. Naj Usmiljeni Bog obilno povrne z neminljivimi darovi vsem, ki se na tej spletni strani trudijo v skladu z Božjo voljo, posebej naj se usmili vseh, ki se v stiskah zatekajo k Njemu. Naj bo naše tako osebno kot skupno duhovno in življenjsko vodilo: PO MARIJI K JEZUSU!

 6. andreja says:

  Hvala za vse milosti, ki prihajajo od tebe moj Bog…Hvala ti za to, da si, da jaz sem in da mi je dano Te poznati. Hvala za vse, kar si mi dal, kajti vem, da vse prihaja od tebe…, kar je hudega pa iz teme…. Še naprej prosim božje blagoslove in božje varstvo….

 7. Miro says:

  Prisrčna, tisočkratna zahvala Mariji Vnebovzeti za njene brezštevilne priprošnje pri našem Odrešeniku in za vse izprošene milosti in darove, katere vsak dan prejemamo iz čiste Božje ljubezni – za naš dušni in telesni blagor, za našo časno in večno srečo! S človeškimi besedami se ne da niti približno izraziti, kaj nenehno prejemamo iz Božjih rok prav po Devici Mariji. Vse je tesno povezano z globoko, nedoumljivo Božjo skrivnostjo, o kateri je zapisano: »Česar oko ni videlo in uho ni slišalo in kar v človekovo srce ni prišlo, kar je Bog pripravil tistim, ki ga ljubijo« (1 Kor 2,9).

  Marija Vnebovzeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

 8. žametna vrtnica says:

  Zahvaljujem se ti sveto Gorska mati Božja, da si me uslišala v molitvi, za zdravje mame in fanta po nesreči. Mamino srčno popučanje je dedno. Upam in te prosim, da jo ogrne sveto gorska mati božja s svojim plaščem in jo varuješ še naprej.
  Fant je tudi še kar dobro. Amen.

 9. Hvala says:

  ZAHVALA VSEMOGOČNEMU BOGU ZA VSE PODARJENE MILOSTI, POMOČI, USLIŠANJA MENI, MOJI DRUŽINI, SORODNIKOM ITD…POSEBEJ PA SE ŠE ZAHVALIM GOSPODU, DA SEM ORODJE V NJEGOVIH ROKAH!

  ZAHVALA TUDI TEBI MATI MARIJA, VSEM SVETNIKOM, ANGELOM IN NADANGELOM ZA VSE MOLITVE IN IZPROŠENE MILOSTI IN POMOČI!
  Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupam!

 10. Anna says:

  Hvala za uslišano prošnjo, da je na sodišču zmagala resnica, ker bi nas v nasprotnem primeru tožnik po krivem lahko tožil za odškodnino; hvala tudi vsem molilcem, ki ste molili z mano, Bog vam povrni!

 11. Mirjam says:

  Vsemogočnemu Bogu, Jezusu Kristusu, Presveti Devici Mariji iz srca hvala za uslišano prošnjo in priporočilo za povrnitev zdravja.

 12. Žametna vrtnica says:

  Gospod Hvala ti za vse kar mi, daješ kar te prosim. Amen.

 13. Miro says:

  Prisrčno se zahvalimo Presveti Devici Mariji za vse podarjene trenutke veselja in radosti v maju, pa tudi za vse trenutke preizkušenj, težav, stisk …, saj je vse vključeno v Gospodov odrešenjski načrt za nas in naše bližnje, za svet, človeštvo. Pri tem se človeku nenehno zastavlja vprašanje: Zakaj Bog dopušča zlo? Krščanska vera nam daje gotovost, da Bog ne bi trpel zla, ko ne bi tudi iz zla storil dobro. Bog je to že čudovito uresničil ob Kristusovi smrti in vstajenju: iz največjega moralnega zla, namreč iz umora svojega Sina, je izvedel največjo izmed dobrin, Kristusovo poveličanje in naše odrešenje (Kompendij KKC, 58).

  Bogu hvala za vse milosti – podeljene na priprošnjo Marije, Kraljive majnika!

 14. Miro says:

  MARIJA POMOČNICA KRISTJANOV, prisrčna hvala za vse, kar nam Usmiljeni Bog nadvse velikodušno podarja na tvojo mogočno priprošnjo! Včeraj smo obhajali njen slovesni praznik in je prav, da se čim večkrat spomnimo, od koga vsak dan prejemamo številne milosti in darove. Naj bo s pomočjo Marije Pomočnice kristjanov vedno in povsod slavljeno ime našega Gospoda Jezusa Kristusa!

 15. Vesna says:

  Danes sem imela en zahteven pregled.Cel čas sem molila in čutila nepopisen notranji mir v upanju,da se bo vse dobro razpletlo.

 16. Hvala says:

  Zahvala naši materi Mariji za vse izprošene milosti za vse nas ljudi; Jezus usliši naše prošnje zaradi krvavih solz tvoje Svete matere, ki te je na Zemlji najbolj ljubila in Te najiskreneje ljubi v nebesih.

 17. Hvala says:

  Zahvala našemu Gospodu za čas v katerem smo in da nam pomaga na vsakem koraku, nas rešuje iz bede greha, nas tolaži po svojem Svetem Duhu , zahvala za vse kar nam je dal in bo še dal, zahvala za družino in sorodnike, zahvala za naše dušno, telesno in duhovno zdravje, zahvala za Njegovo celotno skrb, zahvala za vse, ki nam niso naklonjeni, za vse tiste, ki na ne marajo in ne razumejo , zahvala Gospodu, ki je ustvaril Nebo in Zemljo; in zahvala Mu namesto vseh tistih, ki se Mu nikoli ne zahvalijo.

  Slava Ti Gospod!

 18. Miro says:

  Hvala molivcem za redno molitev rožnega venca! Hvala, ker s to molitvijo že vrsto let spremljate prošnje trpečih sester in bratov na tej spletni strani. Doslej je bilo že veliko uslišanj, ne po naši zaslugi, temveč po Božjem usmiljenju. Jezusu in Mariji hvala za vse, kar smo že prejeli in še prejemamo. Naj nas še naprej v duhu vse povezuje vsakodnevna molitev svetega rožnega venca, pa tudi molitev rožnega venca Božjega usmiljenja (vsaj ena desetka, če ne gre drugače).

  Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!

 19. M+S says:

  Hvala in slava vekomaj o dobri Bog. Hvala za uslišane prošnje. V torek se nama je rodil sin. Hvala sv. Ana, devica Marija in svi svetniki. Hvala vam molilci.

  • Miro says:

   Bogu hvala za to veliko milost in veselo novico, ki nam jo sporočate. Naj vašo družino še naprej spremlja Božji blagoslov!

 20. Hvala says:

  Zahvala tudi vam g. Miro, ki molite za vse nas, nam svetujete in nam z Božjo Besedo kažete pot, po kateri naj sedaj hodimo, tudi šepamo, tečemo, ali pa tudi malo obstanemo, da se nekoč vsi skupaj naselimo pri JEZUSU IN GA OBJAMEMO.

  Tudi jaz se zahvalim vsem obiskovalcev te strani, ki prosite za pomoč v stiski, da skupaj prosimo Jezusa, nam nam pomaga in nas reši.
  Le pogumno naprej in povejte svoje stiske, da si bomo skupaj brisali solze na poti.

  Mir in vse dobro vsem!

  • Miro says:

   Gospa Hvala, vesel sem vašega spodbudnega odziva. Še enkrat bi se rad posebej zahvalil Vam in g. Janezu. Veseli me, da se zavedamo, da smo v istem čolnu, na srečo pa je z nami Gospod Jezus. Na krovu le navidezno »spi«, da bi nas tako spodbudil k duhovni čuječnosti.

   Bogu hvala za vse prejete milosti!

 21. Miro says:

  Hvala vsem molivcem za molitve svetega rožnega venca, rožnega venca Božjega usmiljenja in druge vaše molitve! S skupnimi močmi, obilno podprtimi z Božjo milostjo, nenehno trkamo na vrata Božjega usmiljenja. Nikoli ne zaman, saj nas vedno spremlja bistveno več božjih milosti in darov kot težav; če pa vztrajno molimo, je Gospodovih darov še nepredstavljivo več. Sicer pa tudi na vse naše težave glejmo v tesni povezavi z Gospodovim križem. Na življenjske bridkosti glejmo kot na sestavni del odrešenjskega mostu, ki nam omogoča prehod preko razburkane reke v varno zavetje Božjega usmiljenja.

  Nadalje hvala vsem, ki nam v rubriki “Prosim za molitev” zaupate vaše stiske. Iz vaših zapisov, izhajajočih iz bridkih življenjskih situacij se vsi nenehno učimo in si nenehno ostrimo sposobnost za vživljanje v stisko bližnjega in za pomoč v molitvi, vse po Božji milosti. Posebej gre zahvala gospodu Administratorju za objave Marijinih sporočil in za vsa nepogrešljiva dela pri urejanju spletne strani, da lahko ta “vlak” pelje naprej – od postaje do postaje. Hvala tudi vsem, ki se trudite v rubriki “Članki za dušo”. Skupaj si prizadevamo, da so različne duhovne predstavitve, načini, poti, rešitve … v sozvočju z živo Božjo besedo in se tako tako stekajo k istemu cilju, to je k Večnemu Bogu. Njemu seveda gre največja zahvala za vse, kar v življenju prejemamo na priprošnjo Preblažene Device Marije!

  Bog vas vse obilno blagoslovi, predvsem sestre in brate, ki se priporočajo v molitev!

 22. olga says:

  Mati Marija, Jezus Kristus hvala vama za dober izvid. Tisočkrat hvala.

 23. Miro says:

  Bogu hvala za vse darove in milosti, ki nam jih v tem kriznem času obilno podarja, tako v domovini kot po svetu, v duhovnem boju proti sebičnosti, grehu, bolezni, koronavirusu …, v boju za zmago Ljubezni nad grehom, sovraštvom in smrtjo. Tisočkrat in tisočkrat hvala Gospodu Jezusu, ker je vedno z nami, hvala za Njegovo obilno pomoč! Hvala pa tudi vsem molivcem svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 24. olga says:

  Jezus Kristus zahvaljujem se ti za družino, dobrega moža, otroke, starše. Pomagaj nam še naprej, varuj nas in vodi nas po pravi poti.
  Pomagaj vsem, ki so preizkušani.

 25. olga says:

  Preljubi Jezus, Mati Marija in vsi svetniki. Hvala vam, da se mi je stanje nekoliko izboljšalo. Hvala vsem molilcem za molitve.
  Hvala, hvala. Bog povrni.

  • Žametna vrtnica says:

   Enako se jaz pridružujem zahvali kot Olga. Zd. Stanje se je malo izboljšalo upam, da se bo kot more bit.

 26. Miro says:

  Gospod Jezus, hvala za tvojo odrešujočo Besedo, polno vsakršnih milosti in darov za človekovo življenje. »Božja beseda je namreč živa in dejavna, ostrejša kakor vsak dvorezen meč in zareže do ločitve duše in duha, sklepov in mozga ter presoja vzgibe in misli srca« (Heb 4,12). Gospod, hvala, ker lahko po tvoji Besedi živimo, se gibljemo in smo v tebi (prim. Apd 17,28). Gospod, poživi našo vero, zaupanje in ljubezen do Božje besede, da bomo vsakodnevne molitve prelivali v dela usmiljenja do bližnjega ter tako pričevali za odrešenjsko moč Besede. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 27. Mima says:

  Bog hvala za zdravje moje družine. Mati Marija moja priprošnica zaveznica hvala ker paziš na naš.Se naprej naj prosim za tvojo milost.

 28. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve.Fant,ki ga je pestila depresija se počuti bolje.Slava Jezusu.

 29. Miro says:

  Hvala vsem molivcem, ki v času hudih preizkušenj, ko nas pesti novi koronavirus, vsak dan molite sveti rožni venec in rožni venec Božjega usmiljenja! Prosim, podvojimo naše skupne molitve za odpuščanje naših grehov in žalitev Boga, za spreobrnjenje grešnikov, za novo življenje v moči Svetega Duha, za usklajeno in učinkovito delovanje vseh dejavnikov v boju zoper koronavirus, za ozdravljenje bolnikov, za blagoslov zdravnikov in medicinskega osebja, za raziskovalce, da bi čim prej odkrili učinkovito zdravilo oz. cepivo zoper virus Covid – 19. Zaupajmo v Usmiljenega Jezusa, ki na priprošnjo Device Marije in svetnikov sliši in uslišuje naše prošnje v skladu z božjo voljo!

  Kličimo v srcih: Jezus, vate zaupam!

 30. Miro says:

  Usmiljeni Jezus, hvala, ker nam v tem postnem času – času zelo hudih preizkušenj, podarjaš Božjo bližino in Božjo pomoč ter nam na poseben način razodevaš brezmejno Božje usmiljenje! Vse v živi veri in trdnem zaupanju izročamo Tebi, Gospodu, ki moreš tudi iz najbolj poraznega položaja ustvariti rodovitne pogoje za prenovo našega življenja v moči Svetega Duha. Jezus, ponižno Te prosimo, pomagaj nam, da bo vsak na svojem mestu storil tisto, kar Ti pričakuješ od nas. Razvnemi nas v veri, upanju in ljubezni do bližnjega!
  Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 31. hvala says:

  Zahvaljujem se Vsemogočnemu Bogu in vsej Nebeški družini za podeljene milosti, pomoči, odpuščanje, skratka za vodenje mojega življenja. Zahvaljujem se ti o BOG za vse milosti namesto tistih, ki se ti nikoli ne zahvaljujejo.

  Slava Ti na veke vekov amen!

 32. Amadeja says:

  Hvala vsem za molitev. Zahvaljujem se Gospodu, ki je uslišal mojo prošnjo. V Božjih očeh je vse mogoče. Amen.

  Zahvaljujte se Gospodu, ker je dober, ker na veke traja njegova dobrota.

 33. Miro says:

  Prisrčna hvala številnim molivkam in molivcem svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja! Hvala, ker molite za trpeče sestre in brate, pa tudi za druge nujne namene in pereče potrebe (za Cerkev, spreobrnjenje grešnikov, zakonce, družine, starše, otroke, mladino, za nove duhovne in redovne poklice, svetost duhovnikov in redovnikov …). Hvala za vse, kar storite dobrega tudi z drugimi duhovnimi in telesnimi deli usmiljenja v odnosu do Boga in bližnjega.

  Naj Usmiljeni Bog vsem obilno povrne s čudovitimi milostmi v vašem življenju!

 34. Sofija says:

  Hvala, vsemogočni Bog, hvala za vse milosti, vidne in nevidne, hvala za varstvo in vodstvo. Hvala, za ureditev življenja in notranji mir.

 35. Miro says:

  Gospod Jezus Kristus, Odrešenik naših duš in teles, Ti veš, da v dosedanji zgodovini Božjega ljudstva tudi vse gore človekovih besed, ki so bile kadarkoli izrečene ali zapisane v zvezi s sveto mašo in njenimi sadovi, ne morejo dovolj primerno oziroma ustrezno izraziti neizmernega veličastva svete Evharistije, razen žive in dejavne Božje besede!

  Jezus, hvala Ti za vse, kar nam podarjaš pri sveti Evharistiji!

 36. hvala says:

  HVALA TI, GOSPOD JEZUS, DA SI MOJA MODROST, MOJA PRAVIČNOST, MOJE POSVEČENJE, MOJE ODREŠENJE. PODREJAM SE SLUŽENJU TVOJEMU SVETEMU DUHU.

  HVALA TI IN SLAVA TI VEKOMAJ AMEN!

 37. Miro says:

  Dragi g. Administrator, dragi prijatelji v Jezusu

  Hvala za vse vaše molitve, prispevke, priporočila, duhovne nasvete, hvala tudi za vaše prošnje in vaše zaupanje v Božjo milost. Iz »duhovnega spanja« nas budijo tudi tehtni prispevki gospe Hvala, s pomembnimi duhovnimi poudarki. Spodbujajo nas k živi veri, k poslušanju Božje besede, k evangeljskemu razmišljanju in delovanju v moči Svetega Duha. V megli sodobnega sveta so molitve in duhovne spodbude kot močne svetilke na zahtevni odrešenjski poti, ki se upravičeno imenuje tudi pot upanja. Na njej nikoli nismo sami, ampak je z nami v vsakem trenutku naš Odrešenik Jezus Kristus – Emanuel, Bog z nami!

  Naj se na vse ljudi, tako v domovini kot po širnem svetu, razlije preobilje Božjega usmiljenja!

 38. žametna vrtnica says:

  Hvala molilci za vso podporo, ker čutim moje tesnobno olajšanje, upam, da se bo do končno pozdravilo in uredilo.

 39. Martina says:

  Hvala Bogu in vam spoštovanim molilcem za uslišane prošnje za zdravje in srečno operacijo hčerke.

 40. Vesna says:

  Zahvaljujem se Bogu za vašo molitev.Ko sem bila danes pred Najsvetejšim sem doživela ozdravljenje na duši.Eno breme je padlo od mene.Slava Jezusu.

  • Miro says:

   Bogu hvala za to veliko milost, pa tudi za kratko pričevanje ge. Vesne! Ko se po Božji milosti pojavimo pred Najsvetejšim, ko tu v zaupanju vse izročimo v Njegove roke, pa tudi v primeru, ko tu morda zaradi “izjokanih oči in presušenega grla” ne moremo nič moliti, ne moremo izdaviti niti ene besede – kljub vsemu zaupajmo v našega Odrešenika Jezusa!

   On nas “tukaj in zdaj” zanesljivo odrešuje in nam običajno postopoma (lahko tudi v delčku sekunde) odvzema/odvzame boleče “trnje” grehov, slabosti, zamer, bolezni …, ki se nam je globoko zažrlo v duha, dušo, srce ter nas notranje ozdravlja. Izjemno pomemben korak je tudi sveta spoved, velik dar Božjega usmiljenja in božanska čistilna kopel za našo dušo. 100-odstotno in več drži: SLAVLJENJE + EVHARISTIJA + ODPUŠČANJE = OZDRAVLJENJE! (p. Robert DeGrandis).

   Slava, tebi Jezus, Ti si naš Odrešenik!

 41. Dušanka says:

  Iskrena hvala gospodu Mirotu za vso podporo in tolažbo z molitvijo pri mojih prošnjah. Hvala tudi vsem Vam dragi molivci.

 42. Miro says:

  Zahvaljujem se Lurški Materi Božji, ker me je pred kratkim v neki nevarni situaciji obvarovala pred hujšim, »za las«. Njena pomoč je bila povsem očitna, s tem pa tudi njeno ljubeznivo znamenje. Zgodilo se je v trenutku in se na srečo končalo le z manjšimi praskami. Lurška Mati Božja, prosi za nas!

 43. Boštjan says:

  Hvala vsem molivcem na tej spletni strani za vse molitve, spodbudne besede in dobre želje.

 44. Mirjam says:

  Hvala Bogu,Jezusu Kristusu in Devici Mariji za leto 2019, za neizmerno dobroto kot tudi za grenke preizkušnje ter za podporo na nadaljnji poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja