Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

566 Responses to Zahvale

 1. Klavdija says:

  Zahvala materi Bozji in vsem svetnikom. Izgubljeni si se vrača h očetu počasi a vztrajno. Hčerka je bila po dolgih letih na počitnicah. Kamor niti smela ni priti zaradi alkohola in drugih primesi z že nove strani. Usliši se moje prošnje da bi fant le prišel pod streho prednad ga odslovim amen.

 2. maja says:

  Hvala vsem molilcem,Bogu očetu, sinu in svetemu duhu, materi Mariji, sv. Jožefu za uslišano prošnjo. Sin je dobil zaposlitev in,nepričakovano, zelo dobro -tako, kot si je želel.

 3. Alenka says:

  Hvala vsem molilcem,Bogu očetu, sinu in svetemu duhu, materi Mariji za uslišano prošnjo ,sin je uspešno opravil izpit.

 4. Marija says:

  Zahvaljujem se za pomoč in uslišane prošnje Očetu in Sinu in Svetemu duhu ter Mariji, hvala tudi vsem, ki molite za dobro.

 5. Sofija says:

  Zahvaljujem se za molitve in uslišanje, nečak je popravil oceno.Hvala!

 6. Miro says:

  SE ZAHVALJUJEMO ODREŠENIKU JEZUSU VSAK DAN? ZAČNIMO ZNOVA ŽE V TEM TRENUTKU!

  Bogu se zahvaljujmo v molitvi, hvaležnost pa mu izkazujmo tudi z dejanji ljubezni! Molimo: Jezus, hvala Ti, ker si v meni, da me ohranjaš in vzdržuješ. Jezus, hvala Ti, ker si pred menoj, da me vodiš. Jezus, hvala Ti, ker si za mano, da me braniš. Jezus, hvala Ti, ker si pod mano, da me podpiraš. Jezus, hvala Ti, ker si nad mano, da me blagoslavljaš. Jezus, hvala Ti, ker si ob moji strani, da me spremljaš. Jezus, hvala Ti, ker si vedno z menoj, da me navdihuješ, bodriš in z mano delaš.

  Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 7. marjetica says:

  Hvala ti mati Marija in vsi molivci za zdravje moje mame. Bolezn zaenkrat miruje…. Ali je o zdravljena se ne vem… upam samo da se ne ponovi.

 8. Marija says:

  V lanskem letu sem prosila za molitve za mojo vnukinjo, ki je imela operacijo. Hvala Bogu in vsem, ki ste molili, operacija je bila uspešna.

 9. Marija says:

  HVALA BOGU IN MARIJI TER TUDI VAM, KI STE MOLILI, SAJ SO IZVIDI DOBRI. ISKRENA HVALA.

 10. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve. S fantom s katerim se spoznavam, se uspešno zbližujeva. Priporočam naju še vnaprej v molitev.

 11. Miro says:

  Slava tebi, Jezus! Hvala Ti za sleherno sveto spoved v tem postnem času, pri kateri se po Tvoji neizmerni milosti dogaja veličastni čudež Božjega usmiljenja. Po sv. Favstini Kowalski nas učiš: »Ko prihajaš k sveti spovedi, k izviru mojega usmiljenja, tedaj na tvojo dušo vedno priteče kri in voda, ki je privrela iz mojega Srca, in jo oplemeniti … (Dnevnik, št. 1602). Usmiljeni Jezus, hvala Ti za vse besede življenja, katere nam kažejo pot odrešenja. Naj po Tvoji milosti odpremo naša srca in se ponižno napotimo k izviru Tvojega usmiljenja. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 12. anazus says:

  Danes na moj rojstni dan, sem obiskala cerkev na Brezjah. Rada bi se zahvalila za čudovito spoved, po kateri se počutim osvobojena. Hvala gospodu župniku za prijazne in tople besede, in za molitve, ki mi jih bo vsak dan namenil. Še naprej Prosim za božji blagoslov na vseh področjih mojega življenja, še posebej se priporočam za molitev za milost vere, da bo vse moje nadaljnje življenje v skladu z božjo voljo.

 13. marjetica says:

  Hvala mati Marija za ušlisane prošnje maminokisline izvidi so bili v redu negativni. Varuj in brani jo še naprej. Hvala vsem molilcem za mamo in za moje prošnje.

 14. Jože says:

  Zahvaljujem se vsem, ki so molili zame , da sem uspešno prestal operacijo.

 15. Alenka says:

  Hvala molilcem in molilkam dobremu Bogu ,Mariji in vsem svetnikom za pomoc meni in mojim druzinskim clanom ,za uspesno opravljene izpite,hvala in molimo skupaj se naprej

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja