Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

639 Responses to Zahvale

 1. Amadeja says:

  Hvala za molitev. Hvala Devici Mariji, angelom za varstvo, Bogu hvala, da se je vse uredilo in za milosti, ki sem jih prejela. Bog bodi hvaljen. Amen.

 2. Mirjam says:

  Božja moč je neizmerna, hvala ljubemu Jezusu, devici Mariji, hvala nadangelu Mihaelu za stalno varstvo. Neizmerno sem hvaležna. Priporočam se v molitvi za vse trpeče.

 3. Marija says:

  Hvala za vso pomoč in uslišane prošnje.

 4. Lara says:

  Hvala Marija, ker moj vsakdan ogrinjaš z ljubeznivim in varovalnim plaščem.

  Preljuba mati, pomagaj vsem prosilcem na tej spletni strani.

 5. Miro says:

  Vsem sestram in bratom v Jezusu, s katerimi smo v duhu povezani s pomočjo te spletne strani, prisrčna hvala, ker nam dan za dnem posredujete čudovite molitve, duhovna sporočila – posebej omenimo Marijina sporočila iz Medjugorja (zahvala g. Administratorju) – katera se kakor bistri duhovni potočki in reke, stekajo v Ocean brezmejne Božje ljubezni in usmiljenja – sveto Evharistijo! Največja zahvala pa seveda Vsemogočnemu Bogu za brezštevilne milosti, katere prejemamo iz trenutka v trenutek, saj se po Njegovi milosti vsak trenutek po svetu daruje sveta maša, iz katere izvirajo neizmerno dragoceni darovi za naše odrešenje!

  Slava tebi, Jezus! Ti si živa Beseda, Ti si Kruh življenja, Ti si Živa voda, Ti si naše odrešenje!

 6. Miro says:

  O Devica Marija, Kraljica nebes in zemlje, hvala ti za tisočere in tisočere milosti, izprošene od Boga ter podarjene za naš duhovni in telesni blagor. Še posebej ti hvala za tiste milosti, katere v tem zemeljskem življenju ne moremo prepoznati kot take, a jih bomo dojeli v tistem trenutku, ko se bomo pri prehodu v večnost srečali s teboj – iz oči v oči! Prisrčna ti hvala, Marija, da si v našem življenju bolj naša usmiljena Mati kot pa naša Kraljica!

 7. Miro says:

  Hvala vsem, ki ste nam na tej spletni strani zaupali vaše prošnje za molitev. Iz posameznih primerov opisanih težav, preizkušenj, bolezni, stisk, iskanj, hrepenenj, želja, upanja … je z vaše strani zaznati zelo veliko vere in zaupanja v Gospoda Jezusa Kristusa, ki je pot, resnica in življenje. Včasih nam lahko že nekaj preprostih, iskrenih besed, porojenih iz globine trpečega srca, na primer: Jezus, pomagaj mi, ne morem več … pove bistveno več, kot še tako visoke človekove misli o molitvi!

  Naj Usmiljeni Bog vse obilno blagoslovi!

  • Hvala says:

   Ja nekaj preprostih besed tudi te molitve pove vse in zahvalo in prošnjo , če rečemo moj Bog in moj Gospod in moje vse.
   Hvala Ti Gospod in Slava Ti.

 8. Lara says:

  Dragi Bog!

  Hvala Ti za družino in dom ter sorodnike, ljubezen, pristne prijatelje, Božje varstvo in varstvo na cesti, zdravje, izobrazbo, delovno mesto. Hvala ti tudi za vse tisto kar nisem omenila in za vse izkušnje in preizkušnje, ki so mi že obogatile življenjsko pot. Hvala ker me usmerjaš in blagoslavljaš.

 9. Ana says:

  Hvala ti dobri Jezus, da si naju z možem po priprošnji svetnice Magdalene Gornik – mistkinje, osrečil z neprecenljivim darom spočetja otroka.

 10. Dušanka says:

  Hvala ljubljeni Jezus za moje in moževe starše, ter njihovo nesebično pomoč.

 11. Emilija says:

  Hvala aleluja hvala sv.srcima Jezusa in Marije za uslisane prosnje hvala vsem molivcem6 aleluja

 12. Sofija says:

  Hvala vsemogočnemu Bogu in mamici Mariji, za uslišanje prošenj, saj se popravlja pred leti storjena krivica. Prosim še naprej za vodstvo v življenju in uslišanje prošenj, ki jih nosim v srcu, čeprav se zdijo po človeškem razmišljanju nemogoče.

 13. Mirjam says:

  Hvala Vsemogočni Bog, Presveta Devica Marija,Jezus Kristus za uslišano dolgoletno prošnjo. Hvala,iz srca hvala.Neizmerno sem hvaležna.

 14. Sara says:

  Hvala, Sv. Oče, Sv. Duh, Jezus in Marija, da ste me pripeljali zopet na Brezje. Bila sem pri spovedi, in sicer pri čudovitemu božjemu spovedniku. Hvala.

 15. Emilija says:

  Hvala sv.srcima jezusa in marije za pomoc pri izpitu na ustnem zagovoru hvala vsem molivcem za vse molitve.

 16. Emilijam says:

  Hvala sv.srcima jezusa in marije za pomoc pri izpitu na ustnem zagovoru hvala vsem molivcem za vse molitve.

 17. ida says:

  Hvala mati Marija,dobri Bog in vsi svetniki za božjo pomoč pri učenju,
  in uspešno končanem šolskem letu.
  Veliko je Božje usmiljenje!

 18. Sofija says:

  Hvala Mamica Marija za uslisano prosnjo izproseno z devetdnevnico k tebi, ki razvezujes vozle. Kot sem obljubila, bom v zahvalu v mesecu juliju molila isto devetdnevnico za nekoga, ki potrebuje tako molitev. Zaupam v Bozjo voljo, da bo krivica drugo solsko leto popravljena.

 19. Miro says:

  Gospod Jezus, hvala Ti za vse, kar od Tebe prejemamo v vsakem trenutku našega življenja. Dostikrat se niti ne zavedamo, da gre za nepojmljivo velike milosti, močno presegajoče čas in prostor, v katerem nam je dano živeti le kratek čas, saj smo namenjeni za večno življenje v Bogu, za nedomljivo srečo v naročju Presvete Trojice. Jezus, pošlji nam Svetega Duha, da bomo razločevali ne samo, kaj je prav in kaj narobe, ampak, da bomo v življenju tudi prepoznavali, katere so Tvoje največje milosti. Jezus in Marija, pomagajta nam, da bomo odkrili zdravilni in odrešenjski studenec svete Evharistije. Hvala vama za vsako sveto mašo, ki se v vsakem trenutku daruje nekje po svetu!

  Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 20. Miro says:

  Marija Pomočnica kristjanov, prisrčna ti hvala za številne milosti, podarjene prosečim ljudem v raznih stiskah in preizkušnjah. Hvala tudi za uslišanje v osebni, zelo mučni zadevi. Marija, Mati milosti, vodi nas še naprej k Jezusu, še zlasti v juniju, ko se s tvojo pomočjo poglabljamo v skrivnosti Jesusovega Presvetega Srca. Naj bo naše duhovno in življenjsko vodilo: Po Mariji k Jezusu! Daj, Marija, da bomo s tvojo pomočjo vedno bolj spoznavali neprecenljive zaklade sv. spovedi in sv. evharistije, ter vsak dan z veseljem molili, delali in ljubili v moči Svetega Duha!

 21. ida says:

  Hvala dobremu Bogu in mati Mariji za uslišano prošnjo.
  Veliko je Božje usmiljenje,zdaj in vekomaj!Amen

 22. Viktorija says:

  Bogu hvala za vse milosti in uslisane prosnje. Hvala priprosnjici Mariji

 23. Dušanka says:

  Ljubi Bog, presveta Devica Marija in vsi Angeli, hvala vam za delo Administratorja, kateri se na vso moč trudi in nas vzpodbuja z srčnimi molitvami…

 24. Primož says:

  Hvala Bogu za knjižico Marija, ki razvezuje vozle.

 25. ida says:

  Hvala dobremu Bogu ,mati Mariji in vsem svetnikom za pomoč v letih skupnega zakona s čudovitim možem,
  in očetom najinih otrok.
  Gospodu hvala za prejete vse milosti v zakonskem in družinskem življenju.

 26. Anna says:

  Hvala Bogu , Jezusu, Mariji in sv. Jožefu ter molivcem saj se hčerki zdravje izboljšuje in ni v življenski nevarnosti, da bi še naprej uspešno okrevala in da ne bi prišlo do kakšnih zapletov; Jezus Marija in sv. Jožef varujte tudi njeno družino še naprej,da ne bi prišlo pri otrocih do popuščanja v šoli,Bog pomagaj!

 27. Mirjam says:

  Zahvaljujem se za Božje varstvo in se nadvse priporočam za realizacijo začrtanega. Bogu hvala.

 28. Sofija says:

  Iskreno hvala za uslišane prošnje. Božja volja je velika.

 29. M+S says:

  Bog bodi hvaljen. Hvala za vse kar mi daješ v življenju. Hvala za vero in uslišane prošnje!

 30. M+S says:

  Dobri Bog Hvala ti za dež!

 31. Amadeja says:

  Troedinemu Bogu se zahvaljujem za življenje, za vsak trenutek, ki mi ga podarja, za starše, sestre in brata, za vse ljudi, ki jih srečujem na poti, za vsako preizkušnjo, neprestano varstvo, pomoč in usmiljenje. Hvala za modrost in upanje, za sočutje. Hvaljen bodi Bog! Amen.

 32. ida says:

  Hvala Bogu , Jezusu Kristusu,presveti Devici Mariji vsem angelom in svetnikom,za pomoč in
  uslišane prošnje.
  Božje usmiljenje zaupamo Vate!

 33. Mima says:

  Hvala ti Bog ,moja Marija za milost ter zdravje moje druzine.
  Pa vseeno te prosim za sinovo sluzbo ki si je tako
  zeli.

 34. Jozica says:

  Dobri Jezus in dobri ljudje ki molite za naao druzino .za najine hcere .Res prosim za molite za najmlajso hcerko da bi se lazje ucila .Hvala vsem

 35. Dušanka says:

  Hvala ljubemu Bogu, Jezusu Kristusu, presveti Devici Mariji in vsem Angelom in Svetnikom za pomoč in uslišane prošnje.

 36. Mirjam says:

  Hvala Bogu,Jezusu Kristusu in Sveti Devici Mariji za uslišane prošnje in prejeto milost, hvala iz vsega srca. Hkrati prosim za odvzem vseh strahov.

  • hvala says:

   Kako lepo če se človek zahvaljuje Bogu, samo premalo se mu zahvaljujemo, Bogu hvala za Nebo in Zemljo in za vse nas ljudi. Slava ti o BOG.

 37. Tanja says:

  Hvala da ste ustvarili to stran. Iskrena hvala vsem ki molite po teh namenih. Blagoslov vsem.

 38. Benjamin says:

  Jezusu in Mariji se srcno lepo zahvaljujem za spreobrnjenje, ozdravlnene in ker me obvarujeta vsega hudega.

 39. Miro says:

  ZAHVALA ZA PREJETE MILOSTI PRI SVETEM KRSTU

  Usmiljeni Jezus, hvala Ti za nedoumljive milosti svetega krsta, katere smo prejeli po Tvoji neizmerni dobroti v moči Svetega Duha. Pomagaj nam, da bomo v Njegovi moči tudi dejansko molili, delali in ljubili kot božji otroci. Ne po otročje, ampak zrelo, to je v duhu pravih božjih otrok, katerih dostojanstvo izvira prav iz zakramenta svetega krsta.

  Božje usmiljenje, neomejeno v zakramentu krsta in pokore, zaupamo vate!

 40. Anna says:

  Hvala Bogu, da so se razmere v naši družini vsaj nekoliko umirile ter, da bi tako tudi ostalo!
  Še enkrat hvala Bogu in vsem molilcem, ki so molili z mano,da bi bilo novo leto mirno in polno Božjega blagoslova!

 41. Miro says:

  Slava tebi, Jezus. Hvala Ti za številne milosti, katere si v letu 2018 obilno podaril za duhovni, dušni in telesni blagor ljudi v stiski na tej spletni strani. Slava tebi, Jezus. Hvala tebi, Jezus.

 42. mateja says:

  Zahvala ob iztekajočem letu, da vse darove duhovne in fizične. Za dobro in slabo. Dete rojeno v jasli položeno. Varuj me na vseh poteh kjer koli že sem… daj da se mi v prihajajočem letu uresniči ena ozr. Dve zelji. Po zakramen tu in po otrocih. Vendar kakšno pa raje pustim.

 43. Olga says:

  Hvala Jezusu Kristusu in Materi Božji za zdravje vseh mojih družinskih članov. Hvala tudi vsem, ki ste molili zame. Bog naj vam povrne.

 44. Marija says:

  HVALA VSEMOGOČNEMU BOGU, OČETU, SINU IN SVETEMU DUHU TER MARIJI ZA USLIŠANO PROŠNJO ZA MOJO HČERKO.

 45. Katarina says:

  Hvala usmiljenemu in dobremu Očetu, ker je uslišal mojo prošnjo. Hvala vam vsem dragim molivcem, ki ste prosili zame. Verjamem, da je Gospod toliko raje uslišal mojo prošnjo, ker ste bili z mano. Izpit pa sem opravila z 10.

 46. Dušanka says:

  Hvala ljubi Bog, draga Marija in tudi vam dragi molilci za vsako pomoč z molitvijo, za katero kadarkoli prosim…
  Še enkrat iz srca hvala.

 47. Marija says:

  Hvaležna sem Bogu za zdravega vnuka in za zdravje njegove mame. Hvala tudi vsem, ki ste molili zanje.

 48. Lara says:

  Dragi Bog…hvala Ti za pomoč pri odločitvah življenja, za pomoč pri iskanju moža, za zdravje in srečo mojih najbližjih in mojih prijateljev.

 49. klara says:

  Vsemogočni Bog hvala za uslišano prošnjo, da si nas obvaroval vsega hudega.

 50. Mirjam says:

  Ljubi Jezus, Sveta Devica Marija, Vsemogočni Bog, hvala, iskrena hvala za uslišano prošnjo in prejeto zaščito, še naprej se priporočamo v molitvi.

 51. mojca says:

  Hvala ljubemu Jezusu, da se je mamin padec kot zaenkrat kaže srečno končal.

 52. Lara says:

  Dragi Bog… hvala ti, da mi stojiš ob strani in mi pomagaš kadar te najbolj potrebujem.
  Božja volja me usmerja na pravo pot.

 53. Olga says:

  Hvala ti Jezus, da si uslišal mojo prošnjo. Hvala vsem molivcem, naj Bog povrne.

 54. Aleš says:

  Pred petimi leti sem prosil Gospoda, da podpre trud študenta in mu pomaga pri napredovanju.
  Mnogo je bilo skrbi in prehojenih stopnic, vendar se zahtevna pot zaključuje.
  Gospod, z vso ponižnostjo se zahvaljujem za uslišane prošnje in številne milosti.
  Ne bom pozabil vsega prejetega dobrega in vse kar sem dobrega prejel bom tudi jaz skušal povrniti z dobrim bližnjemu.
  Gospod, preprosto…. Hvala.

 55. Ema says:

  Hvala dobremu Bogu, Jezusu, Mariji in vsem svetnikom, da imam prekrasno družino.

  • Jože says:

   Hvala dobremu Bogu, Jezusu, Mariji, Jožefu in vsem svetnikom, ki mi pomagajo v življenju in službi, da se bo dobro izteklo. Hvala tudi vsej moji družini , ki mi stoji ob strani. Hvala za božjo pomoč in dušni mir.

 56. Damijan says:

  Hvala dobri Bog in stoj mi prosim še naprej ob strani.

 57. Vesna says:

  Bog hvala ti, da si mi uslišal prošnjo za katero sem te kar nekaj časa prosila. Hvala, da si ozdravil mojo mamo. Slavim in častim te.Aleluja.

 58. Vesna says:

  Bog hvala ti, da si mi uslišal prošnjo za katero sem te kar nekaj časa prosila.

 59. Alenka says:

  Zahvala Bogu ,Mariji in vsem svetnikom ,kateri
  stojijo znami v težkih trenutkih , z molitvijo in vero v Boga se vse da.

 60. olga says:

  Hvala ti Jezus in Mati Marija za vse kar mi uresničujeta. Hvala.

 61. Andreja says:

  Hvala ljubem Bogu očetu za uslišana molitve in tihe želje srca. Odgovoril mi je z neskončno ljubeznijo. Resnično okusite in glejte kako dober je Gospod. Iz blata dviguje slabotnega da ga posadi med kneze, med kneze svojega ljudstva. Slava ti Gospod Jezus Kristus in vekomaj tvoja hvaležna Andreja

 62. Vesna says:

  Hvala Jzus za vse prejete milosti, Blagolsove na vseh področjih življenja.

 63. Davorin says:

  Hvala gospod za vase projete milosti v zakonskm in družinskem živlenju.

 64. andreja says:

  hvala za uslišane prošnje. Aleluja

 65. Alenka says:

  Hvala Bogu ,vsem svetnikom da sta sinova opravila izpita ,čakajo ju še izpiti a vsaj pogoj za ponavljanje letnika imata izpolnjen ,da bi z našo pomočjo uspela opraviti še kakšnega ,da dosežeta dovolj točk za napredovanje. ,hvala vam in spomnimo se ju v molitvi še v prihodnjih tednih.

 66. Klavdija says:

  Zahvala materi Bozji in vsem svetnikom. Izgubljeni si se vrača h očetu počasi a vztrajno. Hčerka je bila po dolgih letih na počitnicah. Kamor niti smela ni priti zaradi alkohola in drugih primesi z že nove strani. Usliši se moje prošnje da bi fant le prišel pod streho prednad ga odslovim amen.

 67. maja says:

  Hvala vsem molilcem,Bogu očetu, sinu in svetemu duhu, materi Mariji, sv. Jožefu za uslišano prošnjo. Sin je dobil zaposlitev in,nepričakovano, zelo dobro -tako, kot si je želel.

 68. Alenka says:

  Hvala vsem molilcem,Bogu očetu, sinu in svetemu duhu, materi Mariji za uslišano prošnjo ,sin je uspešno opravil izpit.

 69. Marija says:

  Zahvaljujem se za pomoč in uslišane prošnje Očetu in Sinu in Svetemu duhu ter Mariji, hvala tudi vsem, ki molite za dobro.

 70. Sofija says:

  Zahvaljujem se za molitve in uslišanje, nečak je popravil oceno.Hvala!

 71. Miro says:

  SE ZAHVALJUJEMO ODREŠENIKU JEZUSU VSAK DAN? ZAČNIMO ZNOVA ŽE V TEM TRENUTKU!

  Bogu se zahvaljujmo v molitvi, hvaležnost pa mu izkazujmo tudi z dejanji ljubezni! Molimo: Jezus, hvala Ti, ker si v meni, da me ohranjaš in vzdržuješ. Jezus, hvala Ti, ker si pred menoj, da me vodiš. Jezus, hvala Ti, ker si za mano, da me braniš. Jezus, hvala Ti, ker si pod mano, da me podpiraš. Jezus, hvala Ti, ker si nad mano, da me blagoslavljaš. Jezus, hvala Ti, ker si ob moji strani, da me spremljaš. Jezus, hvala Ti, ker si vedno z menoj, da me navdihuješ, bodriš in z mano delaš.

  Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 72. marjetica says:

  Hvala ti mati Marija in vsi molivci za zdravje moje mame. Bolezn zaenkrat miruje…. Ali je o zdravljena se ne vem… upam samo da se ne ponovi.

 73. Marija says:

  V lanskem letu sem prosila za molitve za mojo vnukinjo, ki je imela operacijo. Hvala Bogu in vsem, ki ste molili, operacija je bila uspešna.

 74. Marija says:

  HVALA BOGU IN MARIJI TER TUDI VAM, KI STE MOLILI, SAJ SO IZVIDI DOBRI. ISKRENA HVALA.

 75. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve. S fantom s katerim se spoznavam, se uspešno zbližujeva. Priporočam naju še vnaprej v molitev.

 76. Miro says:

  Slava tebi, Jezus! Hvala Ti za sleherno sveto spoved v tem postnem času, pri kateri se po Tvoji neizmerni milosti dogaja veličastni čudež Božjega usmiljenja. Po sv. Favstini Kowalski nas učiš: »Ko prihajaš k sveti spovedi, k izviru mojega usmiljenja, tedaj na tvojo dušo vedno priteče kri in voda, ki je privrela iz mojega Srca, in jo oplemeniti … (Dnevnik, št. 1602). Usmiljeni Jezus, hvala Ti za vse besede življenja, katere nam kažejo pot odrešenja. Naj po Tvoji milosti odpremo naša srca in se ponižno napotimo k izviru Tvojega usmiljenja. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 77. anazus says:

  Danes na moj rojstni dan, sem obiskala cerkev na Brezjah. Rada bi se zahvalila za čudovito spoved, po kateri se počutim osvobojena. Hvala gospodu župniku za prijazne in tople besede, in za molitve, ki mi jih bo vsak dan namenil. Še naprej Prosim za božji blagoslov na vseh področjih mojega življenja, še posebej se priporočam za molitev za milost vere, da bo vse moje nadaljnje življenje v skladu z božjo voljo.

 78. marjetica says:

  Hvala mati Marija za ušlisane prošnje maminokisline izvidi so bili v redu negativni. Varuj in brani jo še naprej. Hvala vsem molilcem za mamo in za moje prošnje.

 79. Jože says:

  Zahvaljujem se vsem, ki so molili zame , da sem uspešno prestal operacijo.

 80. Alenka says:

  Hvala molilcem in molilkam dobremu Bogu ,Mariji in vsem svetnikom za pomoc meni in mojim druzinskim clanom ,za uspesno opravljene izpite,hvala in molimo skupaj se naprej

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja