Včlani se

Iščemo prostovoljne člane za moltveno skupino. Koliko ste pripravljeni zmolit je vaša svobodna volja. Če bi zmolili vsaj eno molitvico dnevno ali darovali svoje trpljenje za to našo stran in vse prošnje, ki jih ljudje izražajo bi bilo zelo dobro. Tisti, ki že molite v te namene ali želite sodelovat bi prosil, da spodaj vpišete svoje ime, mail in pripišete kaj bi molili ali bi darovali svoje trpljenje. Tako bodo vsaj delno razvidno tudi drugim, da ni to ena mrtva internetna stran ampak nekaj živega.

Hvala in naj vas vse Bog obilno blagoslovi.

Lk 6,38
Dajajte in se vam bo dalo; dobro, potlačeno, potreseno in zvrhano mero vam bodo nasuli v naročje. S kakršno mero namreč merite, s takšno se vam bo odmerilo.

Jak 5, 13-20
13 Če kdo med vami trpi, naj moli. Če je kdo dobre volje, naj pôje hvalnice. 14 Če je kdo med vami bolan, naj pokliče starešine Cerkve in naj nad njim molijo ter ga v Gospodovem imenu pomazilijo z oljem. 15 In molitev vere bo rešila bolnika in Gospod ga bo okrepil; če je storil grehe, mu bodo odpuščeni. 16 Zato izpovedujte grehe drug drugemu in molíte drug za drugega, da boste ozdravljeni. Veliko moč ima dejavna molitev pravičnega. 17 Elija je bil človek, ki je čutil kakor mi, toda ko je goreče molil, da ne bi deževalo, na zemlji ni deževalo tri leta in šest mesecev. 18 Nato je spet molil in nebo je dalo dež in zemlja je rodila svoj sad.
19 Moji bratje, če kdo od vas zaide od resnice in ga drug spreobrne, 20 vedite, da tisti, ki grešnika spreobrne iz blodnje njegove poti, njegovo dušo reši iz smrti in pokrije množico grehov.

This entry was posted in Člani. Bookmark the permalink.

236 Responses to Včlani se

 1. Kristina says:

  Ta stran ni mrtva, je zelo živa, znova in znova jo prebiram ,koliko lepih misli, besed, želja, molitev, koliko hvale in klicev na pomoč je združeno med vsemi, ki jo obiskujejo. Hvala Bogu in vsem tistim, ki se trudite, da bi resnično zaupali Gospodu, naj nas sv.Duh razsvetljuje v mislih, besedah in dejanjih.
  Magdalena Gornik prosi za nas

 2. Ivanka says:

  Molim in priporočam k Bogu sebe in vso mojo družino že več let. Zdanje čase pa tudi za cel svet, da bi ljudje spregledali in se vrnili k Njemu. Tudi s pomočjo te strani, zato, dragi adiministrator – ta stran NI mrtva, kot vas skrbi. Velikokrat grem na to stran. Včasih tu najdem molitev zase, včasih pa tudi meni dobro pride nasvet, ki je bil dan nekomu drugemu. Prosim vas, trudite se še naprej.Hvala.

  • Administrator says:

   Draga Ivanka, res je ta stran ni mrtva. Bila pa je ” mrtva ” tri tedne zaradi okvare serverja….

   Bog vas vse obilno blagoslovi.
   GREMO NAPREJ.

   • Hvala says:

    Ja , gremo naprej. Od začetka sem jaz mislila, da je ta stran ukinjena , potem sem pa le prebrala, da je v okvari. Zdelo se mi je čudno, da ne bi prej povedali, če bi spletno stran ukinili. Ampak, v življenju se nobena stvar ali dogodek ne zgodi slučajno.

    Lepo vse skupaj pozdravljam , vse dobro vsem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja