Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

11.178 Responses to Prosim za molitev

 1. Helena says:

  Ljubi Jezus,prosim,te,da mi pomagaš iz te težke situacije,da bi ravnala prav in ,da ne bi nikogar prizadela.Večno bom tvoja dolžnica.Trudila se bom,da živim po tvoji presveti volji.Sveta Marija, prosim izprosi mi milost pri svojem ljubem Sinu!

 2. antonija says:

  Dragi bratje in sestre,
  Hvala Gospodu in materi Mariji za vse uslišane prošnje in tudi vam, dragi molivci. Vsak dan se trudimo biti z Bogom, se mu zahvaljevati in moliti, slaviti. Tako povezani imamo Božjo moč, ki premaga vse, vse težave, vse bolezni.
  Pa pomembno je, da smo skupaj, da molimo eden za drugega. Tako smo še bolj močni in umirjeni in le tako lahko pride Božja milost na nas. Tako vas tudi jaz prosim, da molite za mojega sina, ki je psihično na tleh in ima zelo pomemben izpit in ga mora uspešno opraviti. Bog, daj mu moč, da se bo lahko skoncentriral, se učil in uspešno pisal izpit. Bog, bodi zraven in ga usmerjaj.
  Lepo vas pozdravljam,

 3. Spela says:

  Po dolgih letih iskanja in čakanja, mi je Bog na pot poslal čudovitega človeka, s katerim sva se iskreno ljubila in bila srečna. Vsaj meni se je zdelo, da je tako. In mislim, da se nisem motila. Res, da sva bila skupaj šele kratek čas in da naju ločuje razdalja med krajema, kjer živiva in delava, vendar sem bila prepričana, da bova tudi to rešila. Že na začetku me je prevzelo njegovo dobro srce, iskrenost, poštenost, odgovornost, skrb za otroka, ki ga ima in za najbližje, prav tako pa tudi njegov humor in iskrivost, s katerim me je vedno spravljal v dobro voljo… Povezujejo naju iste vrednote in takšnega občutka povezanosti, ljubezni in varnosti ob nekom nisem doživela še nikoli. Zato sem bila sprva morda tudi sama nekoliko zbegana, a hkrati ves čas prepričana, da naju res nič ne more ločiti, da bova kljub ranam, ki sva jih »pridelala« v prejšnjih vezah, premagala vse težave, ki bi se pojavile in da bova vztrajala tudi takrat, ko bi bilo lažje zbežati. Na žalost pa ni zmogel in se je zaradi vse teže skrbi in zaradi dvomov, strahov, pomislekov, nezaupanja, ki so posledica dogodkov v preteklosti, umaknil in odšel.

  Če je on oseba, ki jo Bog želi zame in če je Božja volja, da se najini srci spet združita, prosim, da bi se vrnil in da bi ljubila drug drugega v skladu z Božjim načrtom. Prosim tudi, da z Božjo pomočjo in Božjo milostjo premagava vse dvome, strahove, pomisleke in nezaupanje.

  Dragi molivci, prosim, če se naju lahko tudi vi spomnite v molitvi. Hvala!

 4. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi dobil novo službo ter za boljši odnos s starši. Da se ne bi več medsebojno prepirali in da bi se radi imeli. Prosim tudi za molitev, da starša ne bi vse gledala le skozi denar, ker je življenje tudi več kakor denar.

 5. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se partner poboljšal, da bo bil dober do mene, hčerke, njenega fanta in tudi do drugih, ter da bi prenehal s pitjem alkohola.

  Hvala!

 6. ida says:

  Prosim Sveto mati Marijo,dobrega Boga očeta za bratovo razsvetljenje.
  Pokažita mu pot do odpuščanja in ga rešita sovraštva v srcu,ki ga je
  obsedlo.Hvala molivcem,ki molite skupaj z menoj.

  Sveta Brezjanska mati Marija prosi za nas!

 7. Jana says:

  Mati Marija čuvaj jutri Matjaža pri operaciji in naj bodo izvidi dobri.Molilci hvala za molitev.

 8. Boštjan says:

  Brezjanska mati božja, bodi vsak dan bolj moja mati, ob tebi čutim neizmerno varnost in mir. Pri tebi je vse tako enostavno, ti me poslušaš in razumeš. Naj tvoje materinsko srce bdi nad mano in mojo družino. Verjamem, da je vse del velikega božjega načrta in trno verujem, da se bodo zadeve v moji družini uredile, tako da bo vse kot želi naš nebeški oče. Prosim pa molilce, naj molijo z mano. Hvala!

  • anamarija says:

   Pridružujem se vaši molitvi, da se uredijo zadeve v družini. Tudi vas prosim, da vi molite za našo družino, ki ravno tako trpi neko težko obdobje raznih hudih bolezni in tudi verujem, da bo Bog enkrat uslišal naše molitve in prošnje. Trenutno pa se še ne vidi konec hudim preizkušnjam.

 9. Andreja says:

  Prosim dobrega Boga, Sveto Devico Marijo, Jezusa Kristusa, vse angele in svetnike, da bi moj sin jutri uspešno opravil izpit. Prosim za vaš blagoslov, da ga uspesno vodite, da bo umirjen in da bo vse v redu. Prisim za skupno molitev za sina tudi vas, dragi molilci. Amen. Hvala vsem!

 10. Miro says:

  PRAZNIK MARIJINE NEBEŠKE SLAVE, KO NAS NEBO ZASIPA S ČUDOVITIMI MILOSTMI!

  Z veličastnim praznikom Marijinega vnebovzetja slavimo Marijo Devico kot Mater Božjo, ki jo je Bog na edinstven način poveličal z njenim vnebovzetjem in kronanjem za Kraljico nebes in zemelje. Veselimo se tega in se nenehno zahvaljujmo za vse, kar smo na Marijino priprošnjo že prejeli in bomo še; brezštevilni so Božji darovi za našo časno in večno srečo!

  Ob tem naj se še bolj okrepi naše zaupanje v Marijino priprošnjo pri Gospodu Jezusu Kristusu. Danes jo ponovno prosimo za vse trpeče ljudi, ki se zaupno priporočajo v molitev. Naj čudovita svetloba Marijinega praznika čim bolj žari v srcih vseh obiskovalcev te spletne strani in vsem pomaga, da bomo vsak dan molili, delali in ljubili tako, kot nas k temu spodbuja Marijin veličastni zgled. Naj naša nebeška Mati Marija ljudem v stiski izprosi potrebnih milosti za duhovni in telesni blagor; naj nam še zlasti pomaga, da bomo tisto, kar smo na njeno priprošnjo že prejeli, radi delili v ljubezni in usmiljenju do bližnjih!

  Sveta Marija Vnebovzeta, prosi za nas!

  http://svetniki.org/marijino-vnebovzetje-veliki-smaren

 11. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, varuj mojo hči, da bi bila dobro, da bolezen, ki ji je bila odkrita, nebi napredovala, da da nebi imela nobenih težav. Varuj mojo družino pred vsem hudim, da bi živeli mirno, zdravo in srečno življenje.
  Prosim tudi Presveto Devico Marijo, varuj nas!

  Hvala! Jasna

 12. Jana says:

  Prosim za molitev, da bodo izvidi od Matjaža uredu,da se fizično in psihično opomore.Marija Mati Božja hvala za vse milosti.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 13. Kiki says:

  Prosim vas za molitve za moje zdravje, nekaj je narobe z mojim srcem – aritmija, tišči me v prsih naslednji teden imam kardiologa, prosim molite da ni kaj hujšega… molite zame, molim za vas.. hvala..

 14. Janez says:

  Prosim za molitev za moje psihično in fizično zdravje in da bi našel sebi primerno življenjsko sopotnico.
  Hvala

 15. Tanja says:

  Hvaljen Jezus in Marija!

  Prosimo za molitev za ozdravitev družinskega debla in rešitev duš iz vic.
  Smo v precej težki stiski , presveto srce Jezusovo in Marijino prosim, da do tega ne bi prišlo, da bi bili rešeni. Kot družina smo si ustvarili majhno družinsko podjetje, potem nam je en obrtnik ostal dolžan in vse do danes nismo dobili pretežni del denarja. Mi smo pa vseeno morali poravnati našim dobaviteljem, zato smo najeli kredite in pri tem reševanju zaradi gospodarske krize in očetove naivnosti nismo bili uspešni. Prosim Sveto mater, da bi ohranili notranji mir in družino. Vse izročamo v Očetove božje roke in naj se zgodi kar je božja volja. Prosimo vas za molitev. Hvala Kraljici miru in vsem molivcem za darovano molitev. Tanja

  • Suzy says:

   So vzponi in so padci v življenju in pri meni je enako stanje kot pri tebi, lahko še slabše, ker sem morala iti še korak naprej v osebni stečaj. S tem se krhajo tudi odnosi v družini, vendar sem z molitvijo in prošnjami, skoraj vedno našla odgovor. Vem da se včasih vidi vse črno, ampak zmeraj se najde nekdo ki ti pomaga z nasveti in idejami kako reševati te probleme. Vedno razmišljaj pozitivno in delaj premišljeno. Sveta Devica Marija prosi za vse nas. Srce Jezusovo reši nas.

 16. anja says:

  prosim za molitev zame, imam depresijo ves cas sem zalostna vse veselje je izginilo iz mene kot da sem druga oseba. Vsak dan molim da bi bilo teh muk ze konec. Prosim zmolite kaksno zame da mi zdravila ze primejo in mi vsaj malo olajsajo to trpljenje ki traja ze skoraj eno leto in to v najlepsih letih svojega zivljenja. hvala in Bog vas blagoslovi.

 17. petra says:

  Prosim za molitev. Ze dlje casa mi mocno izpadajo lasje. Stanje je vedno slabse in ne vem vec, kaj naj se naredim. Zdravniki in njihova priporocila niso uspesni, mislim da je zdeva po vsem se slabsa in me mocno psihicno nacenja. HVALA! BLAGOSLOV!

  • maja says:

   Molitev mi je pomagala v podobnem, in sem prisla do pravega zdravnika, ki mi je povedal, da je razlog v takih primerih najpogosteje v zobeh.Ko sem jih uredila je izpadanje takoj prenehalo in zrasli so novi.

 18. Miro says:

  SV. LOVRENC – SVETNIK, KI PRESENEČA Z JUNAŠKO VERO IN SRČNOSTJO!

  »Kdor najde svoje življenje, ga bo izgubil, in kdor izgubi svoje življenje zaradi mene, ga bo našel« (Mt 10,39). Te Kristusove besede je med številnimi svetniki zvesto izpolnil tudi današnji godovnjak – sv. Lovrenc. Ker je zaradi Kristusa svoje življenje na tem svetu izgubil, mu je Kristus na drugem svetu dal za nagrado večno življenje.

  Priporočimo se sv. Lovrencu, da bi zvesto služili Kristusu, še zlasti tako, da veliko molimo in z deli usmiljenja pomagamo bližnjim v stiski. Obenem ga zaupno prosimo, naj se na njegovo svetniško priprošnjo razlije obilje božjih milosti na vse, ki vztrajno kličejo h Gospodu in ga prosijo za božje varstvo in pomoč.

  Sv. Lovrenc, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-lovrenc-diakon-in-mucenec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja