Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

17.868 Responses to Prosim za molitev

 1. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo res vse dobro z menoj, ker me zelo skrbi. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse dobro.
  Iskrena hvala, Jasna

 2. KRISTINA says:

  MOLIMO DA LJUDJE PREMAGAMO TO BOLEZEN Z BOŽJO POMOČJO. KAJTI BOG NAS JE POKLICAL PO IMENU IN NIHČE DRUG. OBRNIMO SE NA NJEGA, MOLIMO, ZAHVALJUJEMO SE, SLAVIMO GA, KER SAMO ON NAS LAHKO REŠI TEGA VIRUSA, KI SE JE VRNIL MED NAS.
  LURŠKA MATI BOŽJA PROSI ZA NAS
  SVETI ROK PROSI ZA NAS
  SVETI LEOPOLD MANDIČ PROSI ZA NAS
  SV. FAUSTINA KOWALSKA PROSI ZA NAS

  • Kras says:

   Pridružujem se molitvi.
   Molimo za zdravstveno osebje in vse bolnike , ter svojce.

   • Miro says:

    Hvala za to molitveno pobudo. Jezus in Marija nam podarjata močno duhovno orodje – sveti rožni venec. Povežimo se v tej močni molitvi, vztrajno vsak dan. Molitev v moči Svetega Duha “premika gore”!

    Marija, Kraljica svetega rožnega venca, prosi za nas!

 3. AngelRafael says:

  Lepo pozdravljeni.

  Ravno berem knjigo blagoslov ali prekletstvo, na 95. Strani opisuje, da mnogo kristjanov se ne zaveda da nespoštovanje staršev prinaša božje prekletstvo. Naj povem, da se mi že dlje časa godijo krivice. Imam starejšo sestro in jaz sem od nekdaj drugorazredna. Krivice močno bolijo. Kljub vsemu sem še vedno trudila, da smo bili v stiku.
  Konec avgusta pa me je mati tako prizadela, da sem po prebranem njenem sporočilu jokala kot dež. Povabila sem ju k sebi domov, napisala pa mi je, da ne misli gledati moje face.
  Vedno, ko me prizadane, po 1 mesecu pokliče kot da ni bilo nič, vsa osladna. Že več let je tako. Tokrat, pa sem se odločila, da je to kaplja čez rob. In da se ji več ne oglašam. Kot da zame ne obstaja.
  Pred kratkim pa se je po približno 6 mesecih, prikazala na vratih ne povabljena. Čez da je prišla na obisk vnukinji.
  In kako smo.
  Ni mi bilo sploh do nic. Mi je mrak padel na oči.
  Enostavno že leta to dela, prizadane v dno duše, potem pa misli da bo po 1 mesecu vse ok. Tokrat več ne morem.
  Mi lahko vi kako pomagate, svetujete kaj naj naredim, da bom vseeno deležna božjih blagoslov.
  Enostavno več nič ne čutim do nje.

  • Hvala says:

   Spoštovana AngelRafael!

   Glejte, velikokrat smo že pisali, KAKO POMEMBNO JE ODPUŠČANJE! SEDAJ SE TEGA NITI NE ZAVEDATE DOBRO!

   Ljudje sami ne moremo storiti ničesar brez Boga! ČE ŽELITE, DA BOSTE LJUDEM ODPUSTILA KRIVICE, ZATIRANJA itd, SE MORATE NAJPREJ ODLOČITI, ČE TO ŽELITE IN POTEM POVEJTE BOGU, DA ŽELITE TEMU IN TEMU ODPUSTITI. Najprej je odločitev. Ko se boste odločila, prosite Boga vsak dan, da vam bo podelil milost odpuščanja. SKUPAJ Z JEZUSOM PA SE MORATE TRUDITI, BOJEVAT ZA TO MILOST, MOLITE V TA NAMEN VSAK DAN.

   To je proces, ki traja. Gospod vam bo podelil milost odpuščanja takrat, ko bo On določil čas za to.

   Če ne odpuščate ljudem krivic, jih vežete na sebe, neodpuščanje razžira dušo, duha in človek lahko zboli -telesno, duševno in duhovno.

   IZROČITE SVOJE ŽIVLJENJE GOSPODU, ČE ŽELITE, POTEM BO ON GOSPODAR VAŠEGA ŽIVLJENJA.
   Vse kar bo potrebno bo Gospod pokazal in vas tja tudi privedel. Molite molitve za za osvoboditev, molitev za ozdravljenje družinskega debla, molitev za izničenje prekletstva, te molitve so v knjigi-KAKO PREJETI POPOLN BOŽJI BLAGOSLOV ZA ZAKON IN DRUŽINO-napisal Dražen Bušić.

   KAJ JE POTREBNO STORITI? POTREBNO JE ODITI NA POT SPREOBRNENJA.

   Povedala ste, da berete knjigo Blagoslov ali prekletstvo. V tej knjigi je lepo opisano, kaj je potrebno narediti , ko se ODIDE NA POT SPREOBRNJENJA .

   Izpovedati morate vero v Boga! Zelo pomembno je, da hodite čimbolj pogosto k zakramentu sprave z Bogom, to je Sveta spoved. Naši grehi so največje ZLO. Z GREHI PREKINEMO STIK Z BOGOM, NI BOŽJE LJUBEZNI, NI BLAGOSLOVOV.

   PREJEMAJTE SVETO EVHARISTIJO V TA NAMEM, TO JE DA BOSTE LAHKO ODPUŠČALA LJUDEM. KAJTI, ČE NE BOSTE ODPUSTILA PRESTOPKE LJUDEM, TUDI BOG VAM VAŠIH PRESTOPKOV NE MORE OPUSTITI.

   Sami ne more ničesar narediti, ničesar doseči. DOPUSTITE JEZUSU, DA VAS PRENOVI, VAM NAREDI NOVO SRCE, VDAHNE SVOJEGA SVETEGA DUHA IN BOSTE NOV ČLOVEK, IZROČITE MU VSAKO SVOJO RANO POSEBEJ, DA VAS BO LAHKO OZDRAVIL. !

   • Hvala says:

    Spoštovana AngelRafael!

    Dodala bi še naslednje: ČE IMA ČLOVEK VERO V BOGA, SE DRŽI NJEGOVIH ZAPOVEDI, ŽIVI PO NJEGEM NAROČILU, VERUJE V NJEGOVE BESEDE IZ SVETEGA PISMA, TO SE PRAVI, ČE POSTAVI BOGA NA PRVO MESTO, POTEM IMA LJUBEZEN TUDI DO VSEH LJUDI.

    ČE JE BOG NA PRVEM MESTU, JE VSE DRUGO NA PRAVEM MESTU.

    • AngelRafael says:

     Jaz sem v duši in srcu odpustila, ji želim vse dobro. Tudi molim zanjo. Ni pa do stikov. Ker so začaran krog… Vedno znova in znova pride osebnih žalitev. In tega resnično ne potrebujem.

     • Hvala says:

      Spoštovana AngelRafael!

      KO BOSTE V RESNICI ODPUSTILA IN PREJELA MILOST ODPUŠČANJA, IZROČILA TUDI JEZUSU TE RANE PRIZADETOSTI, BOSTE OZDRAVLJENA.

      KO JE ČLOVEK OZDRAVLJEN ZAMER, JEZE, PONIŽANJA, NEODPUŠČANJA, GA NE BOLI VEČ .

      Sama ste napisala, da vas prizadene v dno duše.

      KO VAS BO JEZUS OZDRAVIL, VAS NE BO VEČ BOLELA DUŠA, NE BOSTE UŽALJENA IN SE BOSTE VESELILA KONTAKTA S TO OSEBO, TUDI ČE BO OSEBA IZREKLA BESEDE, KI PRIZADEVAJO ČLOVEKA. OZDRAVLJEN ČLOVEK NE ČUTI BOLEČIN!

      PROSITE JEZUSA, DA VAM POMAGA, SAMA NE BOSTE TEGA DOSEGLA!

     • AngelRafael says:

      Se strinjam z napisanim. Sam razumite tudi mene, da sebe moram to začeti imeti rada in si ne dovoliti zaničevanja, ponižanja itd… Zato sem mislila, da če čist prekininem stike bom končno zadihala. V smislu, da včasih se je boljše roditi brez staršev, kot da imaš ob sebi strupene starše.
      Naj povem, da sem že od svojega 20 leta odseljena, neodvisna. Prav uživa, ko me prizadane.

 4. Miro says:

  Na tem portalu se s prošnjami, pa tudi z molitvami, pojavlja več ljudi, sicer vernih in dobrih po srcu, a kljub temu v svojih dušah zelo nemirnih in nenehno iščočih resnične ljubezni, izvirajoče iz osrčja Presvetega Srca Jezusovega. Prosim, veliko molimo tako zase kot za njih, da bi z Božjo pomočjo vsi odkrili pot do svete Evharistije in svoje srce posvetili Marijinemu Brezmadežnem Srcu, po njej pa Jezusovemu Presvetemu Srcu.

  O pomenu te posvetitve več v nedavno odprti rubriki na:
  http://www.molitev.net/posvetitev-slovenije-jezusu-in-mariji.html/comment-page-1#comment-44140

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, prosi za nas!

  • Mateja says:

   Za srečno vožnjo brez strahov, za srečno ljubezen… Za zdravje te prosim srce Mariino.

  • Hvala says:

   BOGU DOPUSTITI, DA NAS ON PREVZGOJI, DA NOVO SRCE, VDIHNE DUHA, PUSTITI SE MU VODITI, MU ZAUPATI, GA POSLUŠATI, POTRPETI, DO TEH SPOZNANJ PRITI JE MOGOČE S JEZUSOVIM TELESOM IN KRVJO-S SVETO EVHATISTIJO, VSAK DAN ŽIVETI!

   • Hvala says:

    Popravek: S SVETO EVHARISTIJO VSAK DAN ŽIVETI!

    • Mateja says:

     Kateremu svetniku se priporacati za naraščaj.

    • Mateja says:

     Hvala. Hvala.

     • Hvala says:

      Spoštovana Mateja!

      SVETOPISEMSKI ČUDEŽI SE DOGAJAJO TUDI DANES!

      SVETOPISEMSKE PRIMERE OZDRAVLJENJA OD NEPLODNOSTI JE LEPO OPISAL DRAŽEN BUŠIĆ V KNJIGI – KAKO PREJETI POPOLN BOŽJI BLAGOSLOV ZA ZAKON IN DRUŽINO.

      V Svetem Pismu lahko beremo, da neplodnost ni nerešljiv problem.

      SVETOPISEMSKI LJUDJE SO SE OBRAČALI K BOGU, IZVIRU ŽIVLJENJA, IN PREJEMAKI NJEGOV BLAGOSLOV-ŽELENEGA OTROKA.

      Mi, kristjani, vemo, da Bog “poplača tiste, ki ga iščejo”. ((Heb 11,6b). TO PLAČILO SO NJEGOVI BLAGOSLOVI!

      V Svetem Pismu so navedeni primeri, ko ljudje niso mogli imeti otrok -Abraham, Ana, duhovnik Zaharija in njegova žena Elizabeta, ….

      SVETO PISMO JE KNJIGA ŽIVLJENJA. TISTIM, KI BOGU VERJAMEJO, SE TUDI DANES PRAV TAKO DOGAJAJO ENAKI SVETOPISEMSKI ČUDEŽI.

      Spoštovana Mateja!

      POLAGAM VAM NA SRCE, DA VSE KARKOLI ČUTITE, ŽELITE , PROSITE, DELATE, ZA VSE V ŽIVLJENJU SE OBRAČAJTE NA BOGA.

      ZAKAJ SE NE OBRNEMO K VRELCU ŽIVE VODE, PRI NJEM LAHKO DOBIMO VSE, KAR POTREBUJEMO, ZA ZEMELJSKO ŽIVLJENJE IN NEBEŠKO?

      ZAKAJ NE VERJAMEMO JEZUSOVIM BESEDAM?

 5. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se bolje pocutila, da nimam nobene bolezni in da sem res zdrava. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bom res vredu, zdrava, ker me resnično skrbi.
  Iskrena hvala, Jasna

 6. Kras says:

  Prosim, da bi družine z otroci in tudi drugi imeli miren vikend, da se ne bi kregali in si vzeli čas zase in seveda za nedeljsko Sv. Mašo.

 7. Miro says:

  USMILJENI JEZUS: »VSAKO SVETO OBHAJILO TE VEDNO BOLJ USPOSABLJA ZA VEČNO ZDRUŽENJE Z BOGOM!«

  BESEDE ŽIVLJENJA, KI JIH JE JEZUS ZAUPAL SV. FAVSTINI IN SO NAMENJENE TUDI NAM:

  »Vidiš, zapustil sem nebeški prestol, da bi se združil s teboj. To, kar vidiš, je šele kanček in tvoja duša od ljubezni že omedleva, toda kako se bo začudilo tvoje srce, ko me boš zagledala v vsej slavi! Toda hočem ti reči, da se mora to večno življenje začeti že tu na zemlji. Vsako sveto obhajilo te vedno bolj usposablja za večno združenje z Bogom.« (Dnevnik sv. Favstine, št.1810)

  http://www.sticna.com/Dnevnik_Svete_Favstine_Kowalske.pdf

  Ponovno vse v močni veri izročimo Božjemu usmiljenju. In kar od Gospoda prejemamo pri obhajanju svete maše, posredujmo tudi bližnjim v stiski. V molitvah z zaupanjem prosimo za vse trpeče osebe, omenjene v prošnjah pod: Lucija, Sija, Kras, Sanja, Zdenka, Petra, Mateja, Janja, Martina, Marta, Samuel in drugi prosilci milosti. Najlepša hvala molilcem za vsakodnevne molitve, hvala tudi za duhovna sporočila, nasvete in spodbude (zapisi: Administrator, Hvala, Kras, Kristina, Janez …). Naj dobri Bog obilno blagoslovi naše molitve in prizadevanja za uslišanje prošenj. Naj se zgodi presveta Božja volja na priprošnjo Presvete Device Marije, svetega Jožefa in vseh svetnikov!

  MOLIMO: O PRESVETO SRCE JEZUSOVO

  O Presveto Srce Jezusovo, po rokah Preblažene Device Marije Ti darujem
  molitve, dela in trpljenje današnjega dne – tebi v spravo za vse žalitve, ki jih
  trpiš v zakramentu presvetega Rešnjega Telesa, s teboj vred pa Bogu Očetu
  za vse tiste namene, v katere se mu ti sam vsak dan daruješ na naših oltarjih.
  Amen.

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

 8. lucija says:

  Prosim za molitev za mojega očeta, ki ima redko obliko krvnega raka. Naj mu dobri Bog nakloni zdravje in ozdravljenje.

  Prosim tudi za molitev zame in za mojega fanta, s katerim se bom poročila. Da bi si ustvarila družino ter da bi živela v veri.

  Hvala vsem za molitve. Naj vam dobri Bog povrne!

  • Miro says:

   Spoštovana Lucija, vaše prošnje, pa tudi prošnje drugih prosilcev milosti, z Marijino pomočjo (sveti rožni venec) potopimo v zdravilni in odrešenjski studenec Božjega usmiljenja. Z močno vero in trdnim zaupanjem v Gospoda, ki nas odrešuje v moči Svetega Duha!

   BOŽJE USMILJENJE, STUDENEC BOLNIM IN TRPEČIM, ZAUPAMO VATE!

  • Janez says:

   MOLITEV K MARIJI
   Spomni se, o premila Devica Marija,
   da še nikdar ni bilo slišati, da bi ti koga zapustila,
   ki je pod tvoje varstvo pribežal, tebe pomoči prosil in
   se tvoji priprošnji priporočal.
   S tem zaupanjem hitim k tebi,
   o devic Devica in Mati.
   K tebi pridem in pred teboj zdihujoč grešnik stojim.
   Nikar ne zavrzi, o Mati Besede,
   mojih besed, temveč milostno jih poslušaj in usliši. Amen.

   Molitev cistercijani Stična

   • Kras says:

    Lucija,
    vesela sem, ker se bosta s fantom poročila. Molim za vaju in očeta.
    Lepo je, ker prosiš, da bi živela v veri.
    Tak zakon bo imel najboljšo popotnico in tudi tvojemu očetu bo v veselje.
    Mir in dobro.

    • Hvala says:

     Spoštovana Lucija!

     Sem zelo vesela, ko slišim izjavo, da se boste poročili s fantom. Ni mi jasno, zakaj nekateri odklanjajo poroko-civilno in cerkveno. Če se človek odloči živeti z nekom in ga ima rad, naj to potrdi pred državo in Bogom!

     Vse dobro vsem skupaj!

 9. Sija says:

  Povsem se strinjam z Vami, spoštovana Kras. Molimo, tako zase kot za druge….
  Vsakodnevno molim za zdravje svojega očeta, kot tudi za vse tiste, ki jih pestijo hude tegobe.
  Molitev me pomiri, mi da neko upanje in me obda s posebnim občutkom…

  Sv. Pavel: »Vsak izmed nas bo dajal Bogu račun o sebi.«

  Mir in vse dobro.

  Sija

  • Janez says:

   RADOST JE LJUBEZEN
   Radost je molitev, radost je znak velikodušnosti. Ko ste polni radosti, se gibljete hitreje in želite storiti vsem kar največ dobrega. Radost je znak združitve z Bogom, Božje prisotnosti, radost je ljubezen, se rodi v srcu, ki gori od ljubezni.
   Sveta Mati Terezija

   Draga Sija, zelo ste skrbna in dobrosrčna, da skrbite in molite za očeta. Molimo in prosimo Gospod, da vas sliši in usliši vaše prošnje, da bi se oča pozdravil.

   Molimo
   Prosimo Te Vsemogočni Bog Pomagaj očetu naše sestrice Sije in ga pozdravi. Prosim Sliši in Usliši vse prošnje in molitve. O Bog, tvoje Usmiljenje je neskončno, tvoja Milost neizčrpna, Tvoja Dobrota Neizmerna. Prosim Gospod Milostno poglej na nas, ki te molimo in prosimo, pomnoži v nas delo svojega usmiljenja, da ne bomo obupali tudi v največjih preizkušnjah, temveč bomo bolj zaupali v Božjo voljo, ljubezen in usmiljenje. Tvoja je Oblast in Slava Gospod. Po našem Gospodu Jezusu Kristusu, Kralju usmiljenja, ki nam s teboj in s Svetim Duhom izkazuje usmiljenje vekomaj. Amen.

   • Miro says:

    Draga Sija,

    Prošnjo za ozdravljenje vašega očeta PO DEVICI MARIJI izročimo našemu ODREŠENIKU JEZUSU, ki na skrivnosten način biva v Najsvetejšem zakramentu – za nas in naše odrešenje, tako tudi za odrešenje vašega očeta. Takole nas vse ljubeče vabi:

    »PRIDITE K MENI VSI, KI STE UTRUJENI IN OBTEŽENI, IN JAZ VAM BOM DAL POČITEK« (Mt 11,28).

    Po vsaki naši molitvi z vero zaupanjem še dodajmo: ZGODI SE PRESVETA BOŽJA VOLJA!

    Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

   • Janez says:

    Dekalog Vedrine: Deset odločitev za veselje po Janezu XXIII.*

    1. Danes bom živel ta dan, ne da bi skušal razrešiti vse svoje življenjske probleme.
    2. Danes bom napravil vse, da se bom obnašal in deloval vljudno*; nikogar ne bom kritiziral in ne bom skušal popravljati ali obvladovati kogarkoli razen samega sebe.
    3. Danes se bom veselil gotovosti, da sem ustvarjen za srečo, ne samo na drugem, ampak tudi na tem svetu.
    4. Danes se bom prilagodil okoliščinam, ne da bi si domišljal, da bodo v vsem ustrezale mojim željam.
    5. Danes bom posvetil deset minut dobremu branju, pri čemer si bom priklical v spomin, da je – podobno, kot je hrana potrebna za življenje telesa – dobro branje potrebno za življenje duše.
    6. Danes bom naredil dobro delo in o njem ne bom govoril nikomur.
    7. Danes bom napravil vsaj eno stvar, ki mi ne bo prijetna; in če me bo kdo prizadel, tega ne bom pokazal.
    8. Danes bom napravil natančen načrt za svoj dan. Morda ga ne bom izpolnil v celoti, a ga bom sproti prilagodil. Varoval se bom dveh napak: naglice in neodločnosti.
    9. Danes bom trdno veroval – tudi če bodo okoliščine govorile o nasprotnem – da Božja previdnost skrbi zame, kot da ne bi na svetu obstajalo nič drugega.
    10. Danes se ne bom ničesar bal. In še posebej me ne bo strah ceniti to, kar je lepo, in verjeti v Dobroto.

    *Izvirni naslov besedila je »Dekalog vedrine«; slo. prev. H. Reberc in A. Zwitter.

    Zaupajmo v Božje Usmiljenje in Dobroto in se Veselimo Življenja, ki je Darilo iz Nebes za vse nas!

    • Miro says:

     Hvala za posredovano besedilo, spodbuja nas k radostnemu spolnjevanju Božje volje. In kje naj za vse to in še več zajemamo potrebno duhovno moč? Kot pravi sv. Janez XXIII., ” vsaka maša, ki jo darujemo, zaznamuje trenutek Gospodovega mimohoda. Zato je v Gospodovem svetišču vsak dan velika noč”.

     Tudi iz teh misli je razvidno, da se prav pri ognjišču SVETE EVHARISTIJE v kristjanovem srcu vnema ogenj nedomljive LJUBEZNI PO JEZUSOVEM IN MARIJINEM SRCU, to je ogenj tiste resnične dobrote, ki jo kristjan deli s pomočjo duhovnih in telesnih del usmiljenja z bližnjim v stiski.

     Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

 10. Kras says:

  Prosim, da bi molili drug za drugega , ali preprosto molili , saj kdor moli zla ne misli.
  To je zelo lepo povedal gospod župnik v spodnjem videu.
  TOPLO PRIPOROČAM, DA SI VZAMETE ČAS IN SI GA OGLEDATE.

  https://www.regionalobala.si/novica/eksorcist-iz-smarij-pri-kopru-satan-vstopa-v-telo-skozi-tetovaze-in-pirsinge-video?fbclid=IwAR2VN9eSw6ytoQonxHduW0SS1uuMUTht7BYc2zOWPEdEbsjdpY8fspgvxqo

  Ob tej priliki te prosim, dobri Bog, da si še naprej usmiljen z menoj.
  Hvala iz srca in duše.

  • Janez says:

   Sveta Mati Terezija: POKLICAN SEM K POPOLNI LJUBEZNI
   Odpri mi oči, Gospod, da bom spoznaval Tebe v vseh svojih bratih in sestrah.
   Odpri mi ušesa, da bom slišal klice vseh tistih,ki potrebujejo mojo pomoč.
   Odpri mi srce, Gospod,da se bom naučil ljubiti svoje bližnje,kakor nas ljubiš ti.
   Daj mi svojega Svetega Duha,da ti bom zmogel vsak dan znova podariti svoje srce.
   Pomagaj mi da bom povsod razširjal Tvojo ljubezen, kjerkoli sem in kamorkoli grem.
   Nauči me tiste ljubezni,ki je vedno potrpežljiva, vedno prijazen.
   Nauči me tiste ljubezni, ki ni nikoli nevoščljiva,napuhnjena, sebična ali zamerljiva.
   Tiste ljubezni, ki okuša srečo v resniciin je vedno pripravljena odpuščati.
   Danes ti dajem svoje srce.
   Dajem ti svoje roke, noge, svoj glas,da boš lahko ti po meni v ta svet prinašal svojo Ljubezen.
   Daj, da bom mogel biti slaboten, a vztrajen odsev tvoje popolne Ljubezni. Amen

   Molitve svete Matere Terezije iz Kalkute

   Božja Ljubezen, Usmiljenje in Dobrota Vate Zaupamo!

   • Miro says:

    Spoštovana Kras,

    Najlepša hvala za posredovanje poučnega videa. Še naprej ostanimo povezani v molitvi za trpeče sestre in brate, s pomočjo molitve svetega rožnega venca, ki nam ga nenehno priporoča naša duhovna Mati Marija. Vse – molitve, dela, premagovanja, odpovedi, poste, preizkušnje, trpljenje, stiske, prošnje za uslišanje …, pa darujmo pri sveti maši. Evharističnega duha v nas zelo spodbuja tudi velika svetnica Mati Terezija iz Kalkute.

    Draga Kras pri zdravilnem in odrešenjskem studencu Božjega usmiljenja molimo tudi za blagoslov vas in bližnjih. Gospod vas vse obilno blagoslovi v moči Svetega Duha!

    Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!
    Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
    Sv. Mati Terezija, prosi za nas!

    • Miro says:

     V pričujočem pogovoru z eksorcistom g. Janezom Kavčičem me je še posebej nagovorila poučna prispodoba oz. primerjava hudega duha s psom … O tem več v priloženem videu. Res si je dobro vzeti čas in si ga ogledati, kot je to priporočila že ga. Kras. Morda bo še kakšno misel zapisala ga. Hvala – z vidika Prenove v Duhu.

     Božje usmiljenje, ki nas varuješ peklenskega ognja, zaupamo vate!

 11. Miro says:

  PO MARIJI K JEZUSU – ODREŠUJE NAS ŽIVA BOŽJA BESEDA – SVETA MAŠA IZVIR VSEH MILOSTI!

  Molimo sveti rožni venec za Sanjo in druge trpeče na tej spletni strani, ki v stiskah prosijo za molitev, zase ali za njihove bližnje, v prošnjah pod: Sija, Zdenka, Petra, Mateja, Janja, Martina, Marta, Samuel in drugi prosilci Božjih milosti. Vse potrebne milosti z neomajnim zaupanjem črpajmo pri sveti maši – to je pri izviru vseh milosti. Vse, kar prejemamo od Gospoda Jezusa, z ljubeznijo posredujmo tudi našim bližnjim, še posebej najbolj trpečim.

  »EVHARISTIJA POSTANE ZA NAS NE SAMO HRANA ZA NAŠE DUŠE, AMPAK TUDI SPODBUDA LJUBEZNI DO BRATOV, KI POTREBUJEJO POMOČ, RAZUMEVANJE IN SOLIDARNOST.« (sv. Pavel VI.)

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

  • Miro says:

   Prosimo Svetega Duha za močno vero in zaupanje v našega Odrešenika, ko molimo zase, za bližnje, za trpeče sestre in brate v dušni ali telesni stiski. Usmiljeni Bog vedno usliši vsako ponižno, iskreno, ljubečo, vztrajno molitev, a ne vedno tako, kot bi si mi želeli. Vedno pa skladno z Njegovim odrešenjskim načrtom (ima ga z vsem človeštvom in z vsakim človekom), kar je v perspektivi večnega življenja pri Bogu nedoumljivo boljše od naših želja in pričakovanj. Molimo: Pridi, Sveti Duh!

 12. Sanja says:

  Najlepsa Vam hvala vsem za lepe zelje in lepe besede.
  In res naj Bog pomaga da bo vse v redu.
  Res iz dna srca prosim Boga in Marijo naj pomagata se kar prosim

  • Janez says:

   ČLOVEK VEDI, DA SI PREJEL SAMEGA SEBE OD BOGA, KI TE VEDNO LJUBI
   Sedaj je trenutek, da sprejmeš Sebe od Boga, ki Te vedno ljubi.
   Sprijazni se sam s Seboj, saj Ti je On vse podaril, ko Te je Ustvaril.
   On Ti zaupa prav takšnega, kakršen si in ne dela v Očetovski skrbi nobenih krivičnih razlik.
   Vse je premišljeno; ustvaril Te je enkratnega in drugačnega od drugih zato,
   da z Ljubeznijo in z Dobroto izpolniš svoje Življenje na Svetu
   in narediš za druge in zase vse tisto, kar Ti je milostno namenil kot svojemu Otroku.
   Imaš svobodno Voljo, da sprejmeš, kar Ti je Bog namenil ali da greš svojo Pot in da lahko zaideš.
   Kljub temu, Te kot Oče vedno vabi k Sebi in čaka, da si mu v Veselje ali da se vrneš nazaj k Njemu.
   Sedaj je končno nastopil trenutek, da končno sprejmeš in vzljubiš samega sebe
   in da dosežeš svojo osebno zrelostno identiteto tako,
   da živiš po Evangeliju zase in za druge kot dober človek in dober kristjan.
   Vedi, da si v Njegovih Očeh vedno enkraten, dragocen in neponovljiv ljubljeni Božji Otrok.
   Nikoli ni Nihče bil Ti in nikoli ne bo nihče to, kar si Ti.
   Ti si posebna radost za Očeta, Si dopolnilno bogastvo sveta,
   kjer so poleg Tebe tudi druge Njegove različne stvaritve, ki nas obkrožajo.
   Brez Tebe bi bil Svet revnejši in drugačen, manj topel in ljubezniv;
   s Teboj pa je lahko boljši, če boš strpen, ljubezniv in dober do sebe in drugih.
   Bodi to kar si in ne beži pred seboj tako, da bi bil drugačen kot Si bil ustvarjen;
   če bežiš pred samim Seboj boš namreč osiromašil Sebe in Svet,
   ker to nisi Ti, ki ga je namenoma v svoji Milosti daroval Bog Stvarstvu.
   Zdaj je trenutek za srečanje samega Sebe s Seboj tako,
   da si, živiš in delaš ter občutiš Sebe in Druge Ljudi
   ter da doživiš osebno preobrazbo svoje Osebnosti.
   In to tako, da boš delal dobro in izpolnjeval Njegovo Voljo
   ter slovesno obljubil in uresničeval svojo Dobroto in Ljubezen vsem,
   saj si vse zastonj prejel od Njega.
   Če Ti ne bo uspelo z lastnimi močmi, kliči in prosi z molitvijo Očeta,
   da ti pomaga in Blagoslovi vse Tvoje napore in delo v skrbi za druge,
   da utrne znoj iz Tvojega delovnega čela in Te spodbudi, da nadaljuješ Njegov Načrt.
   Kadar se Ljudje Ljubijo se vzajemno osrečujejo,
   prihajajo eden k drugemu in si pomagajo ter so srečni.
   Veliko se pogovarjajo in se veselijo novega dne ter se med seboj razumejo.
   Dovolj je že prijazen nasmeh, mir, ubranost, dobra volja, človečnost, skrb za druge in radost.
   Ko je tako, je vedno Božje kraljestvo med Nami vsemi in Njegov Blagoslov.
   In kjer sta zbrana dva ali trije v Njegovem Imenu, je On sredi med Nami.
   On je naše Vse, naša radost, upanje in sreča, ki se sveti v Njegovi Očetovski Ljubezni. Amen

   Prirejeno po Prihajam k Tebi, Molitve in premišljevanja, kapucini 1995.

   KADAR SE LJUDJE LJUBIJO, SE MEDSEBOJNO VZAJEMNO OSREČUJEJO,
   prihajajo eden k drugemu, si medsebojno pomagajo, služijo ter so srečni.
   Njihova srca so polna Miru, Dobrote in Ljubezni in zato Radostna.
   Veliko se pogovarjajo in se veselijo novega dne ter se med seboj razumejo in tiho pogovarjajo.
   Odpuščajo in pozabijo na krivice in žalitve s strani drugih ter prosijo Boga, da tudi On njim odpusti vse grehe.
   Dovolj je že prijazen nasmeh, mir, ubranost, dobra volja, človečnost, skrb za druge in radost.
   Ko je tako, je Božje kraljestvo Božjega Miru, Dobrote in Ljubezni vedno med Nami vsemi;
   in prav tako Njegov Blagoslov,
   ker živimo in delamo ter ljubimo vse tako, kot nas je učil Jezus.
   In kjer sta zbrana dva ali trije v Njegovem Imenu, je On sredi med Nami.
   On je naše Vse, naša radost, upanje in sreča, ki se sveti in raduje v Njegovi Očetovski Ljubezni.
   On je naše upanje za Odrešitev, On je naše vse.
   Ljubimo drug drugega, zakaj Bog je vedno v nas vseh, pri nas in z nami.
   Amen. Janez

   • Miro says:

    Hvala za vse posredovane molitve in misli. Za blagoslov na naši življenjski poti pa molimo še k Preblaženi Devici Mariji. Po Mariji k Jezusu!

    POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽIMO

    Pod tvoje varstvo pribežimo, o sveta Božja Porodnica,
    ne zavrzi naših prošenj v naših potrebah, temveč reši nas
    vselej vseh nevarnosti, o častitljiva in blagoslovljena Devica,
    naša Gospa, naša srednica, naša besednica! S svojim Sinom
    nas spravi, svojemu Sinu nas priporoči, svojemu Sinu nas
    izroči.

    Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za
    Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 13. Sanja says:

  Pa ne slepim se jaz .
  Zakaj bi se slepila?

  • Janez says:

   ISKRENA LJUBEZEN, NE MATERIALNOST, JE TISTA, KI POLEG VERE GORE PREMIKA
   Iskrena ljubezen žene naprej ljudi in življenje, tudi tiste, ki so žalostni in še upajo, da bodo uslišani.
   Iskrena ljubezen pomeni duhovno izpolnitev zaljubljenim ter ničesar ne zahteva v zameno.
   Iskrena ljubezen ne postavlja nobenih pogojev in lahko premika gore in dela čudeže, če veruješ.
   Iskreno ljubezen daješ, če ne pričakuješ ničesar v zameno in to narediš vedno, takoj in z veseljem.
   Iskrena ljubezen je naše pravo notranje bistvo in smisel življenja in bivanja.
   Iskrena ljubezen je hvaležnost našim ljubljenim za vse tiste trenutke, ki smo jih
   z njimi preživeli v zadovoljstvu in sreči pa tudi v nesreči, ki nas je spremljala po poteh življenja.
   Iskrena ljubezen je odgovor na vibracije jezika ljubezni, ki ga začutimo in nas vodi srečne in izpolnjene skozi vse različne možne načine našega izražanja.
   Iskrena ljubezen je temelj doživljanja sreče in hrepenenja po resnici.
   Iskrena ljubezen je del naše narave, vse, kar je, in se izraža iskreno in resnično tam, kjer se imajo ljudje radi in je prisotna strpnost in dobrota.
   Iskrena ljubezen ne pozna meja in predsodkov, laži ter sprenevedanja; je ljubezen med bližnjimi v soseski, službi, šoli, med partnerjema, v parku, v tovarni, na službeni poti, je ljubezen staršev do otrok in otrok do staršev ter ljubezen med ljudmi, ki jih s svojo dobroto, toplino in radostjo odrešuje, kot nas je učil Jezus.
   Iskrena ljubezen prestopi ozek prag človekove materialnosti, zavesti in med iskrenimi, dobrimi ljudmi vstopi v novo kakovost življenja, kot tista tiha, neopazna, ljubezniva in mila glasba sorodne duše, ki jo imaš rad in ki je namenjena tebi brez posebnih zaslug.
   Iskrena ljubezen je rast in zorenje, ki jo omogoča povezovalna moč prijateljstva in dobrote.
   Iskrena ljubezen je na zmagovalnem pohodu tam, kjer se imajo ljudje radi in se razumejo, saj se porajajo in prebujajo čudoviti ljubeči občutki, ki sežejo do srca.
   Iskreno ljubezen dajem in prejemam in jo udejanjam vsaki dan tudi skozi partnersko življenje ženske in moškega v zakonu ali drugače, saj smo jo zastonj prejeli in jo zastonj dajemo drugim.
   Iskreno ljubezen izražam vsem tistim, ki jih spoštujem in imam rad, pa tudi tistim, ki so v srcu dobri in trpijo in rabijo dobro besedo.
   Iskrena ljubezen do človeka je takrat, ko pozabiš nase in narediš vse zanj, ki ga imaš rad in mu hočeš vse dobro!
   Iskrena ljubezen ozdravi še tak egoizem in podarja dobroto bližnjemu ali ljubljenemu kar tako, brez posebnega razloga, saj nas odrešuje in osmisli naše življenje in je zato najvišja Božja zapoved! Amen

   Janez AKA Dichter Hansi

   Ljubezen je bistvo Jezusovega Evangelija za Ljudi. Poslušajte srcu in Bogu in molite za Vodstvo in Poduk.

   1 Korinčanom 13 Ljubezen
   Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale. 2 In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. 3 In ko bi razdal vse svoje imetje, da bi nahranil lačne, in ko bi izročil svoje telo, da bi zgorel, ljubezni pa bi ne imel, mi nič ne koristi. 4 Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, 5 ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega. 6 Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. 7 Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane. 8 Ljubezen nikoli ne mine. Preroštva bodo prenehala, jeziki bodo umolknili, spoznanje bo prešlo, 9 kajti le delno spoznavamo in delno prerokujemo. 10 Ko pa pride popolno, bo to, kar je delno, prenehalo. 11 Ko sem bil otrok, sem govoril kakor otrok, mislil kakor otrok, sklepal kakor otrok. Ko pa sem postal mož, sem prenehal s tem, kar je otroškega. 12 Zdaj gledamo z ogledalom, v uganki, takrat pa iz obličja v obličje. Zdaj spoznavam deloma, takrat pa bom spoznal, kakor sem bil spoznan. 13 Za zdaj pa ostanejo vera, upanje, ljubezen, to troje. In največja od teh je ljubezen.

   Iz svetega evangelija po Mateju (Mt 7,21.24-27) Kdor spolnjuje Očetovo voljo, pojde v Božje kraljestvo

   • Miro says:

    Najlepša hvala za posredovano BOŽJO BESEDO.

    ODPRIMO TOREJ SVOJE SRCE TER V POLNOSTI SPREJMIMO ODREŠUJOČO BOŽJO BESEDO IN DAR NOTRANJEGA OZDRAVLJENJA. GOSPOD DELUJE PO SVOJI SVETI CERKVI, KI JE NJEGOVO SKRIVNOSTNO TELO, ON PA JE GLAVA TEGA TELESA!

    »BOŽJA BESEDA JE NAMREČ ŽIVA IN DEJAVNA, OSTREJŠA KAKOR VSAK DVOREZEN MEČ IN ZAREŽE DO LOČITVE DUŠE IN DUHA, SKLEPOV IN MOZGA TER PRESOJA VZGIBE IN MISLI SRCA.« (Heb 4,12)

    BOŽJE USMILJENJE, KI IZVIRAŠ IZ PRESVETEGA SRCA JEZUSOVEGA, ZAUPAMO VATE!

 14. Sanja says:

  Spostujem jaz Boga seveda ga .
  Pa vedno sem ga pa vedno ga in ga vedno tudi bom spostovala.
  Povejte mi kaj naj zdaj delam v tej situaciji kakrsna je.
  Jaz sem tako zalostna

  • Hvala says:

   Sanja, smo vam povedali že, pa ponovimo še enkrat!

   Sprašujete, kaj naj delate v tej situaciji?

   Najprej se je POTREBNO PODATI NA POT SPREOBRNENJA. TO MORAMO DELATI VSI, VES ČAS. POTREBNO JE, DA JEZUSU IZROČITE SVOJE ŽIVLJENJE, ČE SEVEDA ŽELITE IN GRESTE Z NJIM NA ŽIVLJENSKO POT. ČE BOSTE ŠLA Z NJIM V ŽIVLJENJE, POTEM SE BOSTE MORALA POPOLNOMA ODPOVEDATI SVOJIM SAMOVOLJNIM ODLOČITVAM, SVOJEMU EGU, SVETI DUH VAS BO VODIL PO POTI SPREOBRNENJA, PO BOŽJEM NAČRTU.

   Moram vam povedati, da ni lahko, je pa možno, KAJTI PRI BOGU JE VSE MOGOČE IN PRI BOGU NI NIČ NEMOGOČE.

   Naslednje, kar morate storiti je, SEVEDA ČE ŽELITE, BOGU IZROČATI VSE SKRBI, STISKE, GREHE, RANE, POJDITE K SPOVEDI, PREJEMAJTE SVETO EVHARISTIJO, HODITE K SVETI MAŠI, TUDI MED TEDNOM, ČE JE MOGOČE.

   Gospod vas bo prečiščeval in v TRPLJENJU BOSTE DOBIVALA MILOSTI. TO SVOJO ZALJUBENOST IZROČITE BOGU IN ČAKAJTE. ALI MISLITE, DA NI ON SPOSOBEN REŠITI ZADEVE, ALI DA NE VE? ZAKAJ POTEM NE ZAUPATE NJEMU? ČE BI BOGU ZAUPALI, VAS NE BI BILO STRAH, KER BI SE ZANAŠALI NA VSEMOGOČNEGA, NE NA LJUDI.

   ZAČNITE ŽIVETI Z GOSPODOM VSAK DAN, NE SAMO V STISKI ALI PA KDAJ PA KDAJ. IZROČITE SE MU IN ON VAS BO OČISTIL VSAKEGA GREHA, VAS PREOBLIKOVAL IN BLAGOSLAVLJAL, BERITE VSAK DAN SVETO PISMO, KAJTI TO JE POGOVOR Z ŽIVIM BOGOM, SICER VAS PA BO VODIL GOSPOD, KAKOR BO HOTEL PO SVOJEM NAČRTU. TO DELAJTE IN OPAZUJTE JEZUSOVE POSEGE V VAŠE ŽIVLJENJE.

  • Janez says:

   Tomaž Kempčan – Ljubezen se ne utrudi
   Ljubezen se ne utrudi,
   ne misli na težave,
   si prizadeva doseči, kar presega njene moči,
   ne izgovarja se na nemogoče…
   Zato se zmore spoprijeti s čimer koli,
   marsikaj dokonča in zagotavlja uspeh tam,
   kjer bi tisti, ki ne ljubi,
   izgubil pogum in podlegel.
   Ljubezen je budna in ne zapravlja čas s spanjem.
   Čeprav je trudna, ne opeša,
   čeprav pritiskamo nanjo, se ne izravna,
   čeprav je vznemirjena, ni zbegana,
   temveč si kot živi plamen in goreča bakla
   utira pot navzgor in varno vse prestane.

   Vse dobro vam želim Sanja. Umirite dušo in srce. Ljubezen je nekaj najlepšega in najplemenitejšega, kar imamo in premoremo. Naj vam Jezus Pomaga in Vas Vodi, da bo vse dobro in Prav. Njemu zaupajte vse kar vas Teži in se z Njim pogovorite kot s Prijateljem. On nas nikoli ne zapiusti same in nam hoče le Vse Dobro. Mir in vse Dobro. Janez

 15. Sanja says:

  In vsakega spostujem.
  Nimam do nimogar nespostovanja in ne zelim nikomur nic slabega .
  Sem postena in dobra oseba.

  • Hvala says:

   SANJA, ZAPOMNITE SI, DA JE PRAVA LJUBEZEN TISTA, KI SE DARUJE ZA DRUGEGA, ČE JE POTREBNO DA TUDI SVOJE ŽIVLJENJE ZA DRUGEGA, ni druge prave ljubezni, ČE PA BOGA SPOŠTUJETE IN UPOŠTEVATE, POTEM IZPOLNJUJTE VSE NJEGOVE ZAPOVEDI IN ZAKONE.

 16. Sanja says:

  Bog ne daj da bi se kaj takega dogajalo z to osebo s partnerjem.
  Je to vedno bila prava ljubezen jaz ve da je bila in tudi Bog ve da je bila ker je vedno bil kre mene in mi stal ob srani.
  Samo sedaj pa ga je pac to vse skupaj razjezilo in je pac taksna situacija kakrsna je. In upam res in molim naj se cim prej to spremeni na pozitivno in vse dobro.

  • Hvala says:

   SANJA, PRAVA LJUBEZEN NE MINE, ČE IMA ČLOVEK RESNIČNO NEKOGA RAD, BO VSE PRENESEL, ŠE ŽIVLJENJE BI DAL ZA DRUGEGA ČLOVEKA.

   Poglejte realnosti v oči, ne slepite se.

 17. Sanja says:

  In tudi nasvete poslusam pa vse samo pravim da mi ni vseeno da je taka situacija kakrsna je

  • Janez says:

   IZBERI LJUBEZEN, IZBERI ŽIVLJENJE – PESEM O LJUBEZNI
   Nešteto križišč in odločitev,
   na cesti življenja, ki je polna skušnjav,
   če v mislih je On, če je v srcu molitev,
   ne boj se težav.
   Nešteto ovir na poti je do sonca
   in včasih morda ne zmoreš več,
   a če mu zaupaš, boš prišel do konca
   in skrbi so odveč.
   Saj On ti bo pomagal, ti razsvetlil bo razum,
   v najtežjih trenutkih ga prosi za moč in pogum.
   Izberi ljubezen, ki On Ti jo podarja.
   Njegove besede so kot razsvetljenje,
   z Njim noč zažari kakor jutranja zarja,
   izberi Ljubezen izberi Življenje.
   Izberi ljubezen po srcu in Božjo zvestobo,
   v Njegovih obljubah gori hrepenenje,
   On mrak presvetli s čudovito svetlobo,
   izberi Ljubezen, izberi Življenje.
   Ko upanje tone v tišino, ti bodi sočutja glas,
   ko svet se pogreza v praznino, ti bodi dobrote in srčnosti kvas,
   ko zemlja izgublja vrednote, ti bodi sol
   in vedi, da ko Ljubiš vedno te spremlja Njegov blagoslov.

   Medmrežje, avtor: Leon Oblak

   Moje življenje naj bo pesem, ki bo slavila rano jutro, ko se bo zdanilo. Naj danes spet bo ploden dan, dela in molitve, ki ga je naredil Gospod v radost in veselje ljudi in v Njegovo Slavo. Prosim Bog, naj bogato sejem polje Življenja, da bodo obdelane vse njive in da bodo pele ptice ter letale čebele v gozdu in da bo vse pelo hvalo svojemu Stvarniku. Pošlji prosim dež in daj nam sonce, ter blagoslovi prosim naš trud, da bomo imeli čez leto, dokler jeseni ne obrodijo polja in njive ter sadovnjaki nove sadove pridelkov, vsega dovolj. Pridno bom delal in molil, da bo bogata žetev in da bo spokojen večer, trudnemu miren spanec, ko se bo nebo stemnilo. Prosim daj mi modrost, da bom spremenil tisto, kar lahko in pustil vse tisto, česar ne morem spremeniti, ker sem samo majhen človek. Prosim podari mi Svojo Ljubezen, Radost in Božji Mir, da bom bogaboječe, pobožno, skromno in pošteno živel Tebi v Čast in Slavo. Amen. Janez

   Tvoja je Oblast in Slava Gospod Vekomaj! Pridi k nam Božje kraljestvo Ljubezni in Božjega Miru! Prosim Podari nam Božji Mir in Ljubezen.

 18. Sanja says:

  Oziram se jaz na Boga oziram se tak mi me govorit prosim da se ne oziram ker se oziram na Boga.
  Pa Bog ne daj da bi kaj takega bilo z to osebo kot ste napisali z partnerjem-fantom Bog ne daj da bi kaj takega bilo.
  Jaz res srcno upam da bova dalje skupaj in to ni ozsiljevanje in neoziranje ali nevem kaj drugega .
  Jaz ga imam v srcu .
  In ne izsiljujem in nic od tega ampak pravim da mi je tezko ga pogresam

 19. Sanja says:

  Veste kako ga jaz imam rada pa res hocem da bova nazaj skupaj res hocem. Vem da sem za ta prepir in ta spor kriva jaz z tem obnasanjem oz z tem reagiranjem taksnim kot ga imam vcasih ampak ne morem drgace vcasih ker to do tega me pripeljeta moja starsa .
  In zato res hocem da bova dalje skupaj saj mi je tudi povedal da ce ne bi delala to oz.da naj ne delam to in bo vse vredu
  In upam da bo res

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Molite, da vam Gospod podeli milost-PONIŽNOSTI. Res ne zamerite mi, ampak RES SAMO SVOJE ZAHTEVATE IN TRDITE, NA BOGA SE NE OZIRATE. Ne zanima vas kaj vam hočemo dopovedati, niti ne poslušate naših nasvetov, AMPAK STE PREPRIČANA, DA IMATE PRAV IN HOČETE IMETI TO LJUBEZEN KOT OTROK IGRAČKO. VI NE VESTE, KAJ SE BO DOGAJALO, ZGODILO S TO OSEBO, ČE BOSTA SKUPAJ. TO VE SAMO BOG.

   Človeka ne morete prisiliti v ljubezen!

   POSLUŠAJTE JEZUSA, ČE NE SPREJEMATE NAŠIH NASVETOV!

   • Hvala says:

    Glejte , Sanja, jeza, nespoštovanje drugih, zamere, sovraštvo, vse to so rane na duhovni ravni, POJDITE K JEZUSU IN MU JIH IZROČITE. Potrebna bo korenita SPOVED, SPRAVA Z BOGOM itd…..

  • Hvala says:

   Nisem ničesar narobe mislila ali slabo, samo to, da ne veste kaj se bo dogajalo s to osebo-to je mišljeno v pravi ljubezni, kajti če bi vas oseba imela zares rada, bi vam to izkazala, ne glede na prepir ali jezo. PRAVA LJUBEZEN NE POZNA UŽALJENOSTI, NE JEZE, NE ZAMERE, VSE DELA DOBRO, VSE DOBRO VIDI IN VSE PRENAŠA. Življenje je težko, zamere in jeze ne pridejo v upoštev ampak nenehno odpuščanje!

 20. Sanja says:

  Jaz vse razumem kaj je napisano
  Samo tega zdaj ne razumem ce jaz gdaj potem slucajno kaj narobe prosim Gospoda ali kako naj se izrazim ne narobe no nevem kako naj se izrazim.
  V glavnem jaz prosim da naj pomaga in uslisi moje prosnje da se bova pobotala kar si iz vsega srca zelo zelim in objeti ga zelim pa se jutri imam rojstni dan pa sedaj taka situacija eh vec nevem kaj naj

  • KRISTINA says:

   Draga Sanja v vas vidim sebe, le da je moj problem dosti drugačen, ampak ta neučakanost, ko si v kletki lastnih želja, obupa… Ko bi naredil vse in še več da bi se zgodilo sedaj in ta trenutek. Vendar naša pota niso Gospodova, Gospod ima za nas pripravljen poseben načrt, le zaupati mu moramo. Tudi jaz nisem verjela, da se naj zahvalim za tiste ki me sovražijo, pa za to ker ne morem plačat računov, pa za grehe…. Zdi se absurdno, ampak dejte se ponižat, pojdite na kolena in se zahvalite Gospodu za ta trenutek, za to situacijo v kateri se nahajate, zahvalite se mu da trpite, za žalost, za obup…. kličite Ga, predajte se v Njegove roke. To se ne bo zgodilo čez noč,, vredno je poskusiti.
   Želim vam vse dobro , da vam sv.Duh razsvetli vaše misli, besede in dejanja
   Srce Jezusovo upodobi naša srca po svojem svetem srcu

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Če boste molila devetdnevnice k Svetemu Duhu za razsvetljenje vas bo SVETI DUH VODIL PO POTI MOLITVE, ON ŠEPETA ZA KAJ IN KAKO JE POTREBNO MOLITI, SVETI DUH KOMUNICIRA Z NAŠIM DUHOM.

   KADAR MOLITE IN PROSITE BOGA ZA USLIŠANJE, MU IZROČAJTE SVOJE PROŠNJE IN MOLITVE NA KONCU PA VEDNO RECITE-VENDAR NAJ SE ZGODI TVOJA VOLJA O BOG. TO VAM ŽELIMO POVEDATI!

 21. Sanja says:

  Upam da vkljucujete moje prosnje v molitve
  Hvala

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja, vprašala bi vas, če razumete, kaj sva vam napisala z g. Mirom?!

   • Hvala says:

    Molimo za vse ljudi, izročimo vaše prošnje Bogu, NAJ SE PA ZGODI GOSPODOVA VOLJA.

    • KRISTINA says:

     Spoštovana Sanja , pred sabo imam podobo nemirnega dekleta, ki želi, nekaj sedaj in v tem trenutku, tudi sama sem velikokrat taka in tečem pred “rudo” – rečejo pri nas. Sama sem izkusila veliko stvari, veliko grešim, ne morem se spoprijeti s situacijami, ampak , ko res nisem več našla nobene vrste pomoči v človeških rokah sem se podala v raziskavo druge poti. Oborožila sem se z drugo opremo, začela sem POSLUŠATI Božjo besedo in jo prenašati v svoje življenje. V soboto sem bila v Šoli ozdravitve g,Boštjana Harija in sem si zapomnila besede, ki jih je rekel, če samo tisto, kar slišimo pri maši udejanjimo, se jih spominjamo, jih ponavljamo , smo že na pravi poti. vendar da sem do te šole prišla sem si nakupila knjig, ki jih sedaj posojam faranom, prijateljem,… Vseh pa se je izredno dotaknila knjiga Čudež hvaležnosti in Moč pozitivnega mišljenja. In tudi gBoštjan na svojem seminarju govori, da se vse začne že v naših mislih. ga.sanja zato se oborožite z pravo bojno opremo, prisluhnite , da boste lahko slišali. Tudi sama se učim, tudi sama še ne slišim, ampak vsak dan se ZAHVALJUJEM za svojo neposlušnost, nemoč, neznanje, za svoje nezaupanje, za svojo družino, za vse ljudi, ki so nas prekleli, ki o nas slabo govorijo in za tiste, ki nas blagoslavljajo, vsak dan kličem Gospoda spontano, med delom, vožnjo, nekako se poskušam spreobrnit , da vse prenašam v Njegove roke, rane. Pot je naporna, na njej je veliko trnja, ampak Gospod ga vsak dan malo odstrani, če mu le zaupam. Verujte in se ZAHVALJUJTE, zahvala odpira tudi najbolj zaprta vrata.
     sv. Leopold Mandič prosi za nas
     sv. Faustina Kowalska prosi za nas

     • Miro says:

      Ga. Kristina, hvala za posredovanje vaših življenskih izkušenj in za duhovne spodbude. Spomnili ste me na gospoda Boštjana Harija. Vsem, ki berete to sporočilo, priporočam njegovo odlično knjigo:

      BOŽJA LJUBEZEN ODPUŠČA IN OZDRAVLJA, Zdravilna moč zakramenta sprave

      Kot je zapisano na začetku te knjige, gre za priporočnik za vse kristjane, katoličane, pastoralne delavce in vse iskalce duhovnega, duševnega zdravja, notranjega miru, smisla in polnosti življenja (dopolnjena in spremenjena izdaja).

      Bog vas obilno blagoslovi tudi po branju te knjige!

 22. Sanja says:

  Prosim za prosnje in molitve naj Bog uslisi vse moje prosnje in da bova res se pobotala prosim res za molitve .

 23. Miro says:

  Ko je oseba A pred časom osebi B v njeni hudi življenjski situaciji svetovala potrpljenje, je bila s strani osebe C, blago rečeno, deležna ostrih kritičnih besed in celo … Če poznamo Božjo besedo, se temu ne čudimo. Na žalost je tovrstno nerazumevanje in zavračanje med ljudmi dokaj pogost pojav. Nepotrpežljivost, nepotrpežljivost, nepotrpežljivost …

  »BESEDA O KRIŽU JE NAMREČ ZA TISTE, KI SO NA POTI POGUBLJENJA, NOROST; NAM, KI SMO NA POTI REŠITVE, PA JE BOŽJA MOČ.« (Kor 1,18)

  Prosim, molimo za razsvetjenje k Svetemu Duhu, da bomo v križu prepoznali njegovo neizmerno vrednost za človekovo odrešenje. Če bi nam Gospod Jezus dal to resnico v polnosti doumeti že v času našega zemeljskega življenja, bi med seboj v življenju nenehno tekmovali, kdo bo s kom ali s čim bolj potrpežljiv.

  Božje umiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran, zaupamo vate!

  • Hvala says:

   RES JE g. MIRO, POPOLNOMA RES JE KAR STE ZAPISALI, TAKO SE JE TUDI ZGODILO NA TEM PORTALU, KOT STE ZAPISALI.

   Res je, ta oseba je uporabila BESEDE, IZREČENE BESEDE IMAJO SVOJO MOČ, vendar mogoče niti ne ve, DA JE JEZUSU POVZROČILA PONOVNO RANE, BIČANJE, TO JE DOŽIVLJAL ŽE NA KALVARIJI.

   Vendar SPOZNANJA daje BOG TISTIM, KI SO MU POSLUŠNI.

   POGLEJMO, KAJ PRAVI SVETI AVGUŠTIN O TAKŠNEM NAČINU VZTRAJANJA V MOLITVI:

   Bog naše molitve včasih usliši tako, kot si želimo, in nas odreši trpljenja, za kar smo v molitvi prosili. Toda to se ne zgodi vedno, zaradi česar smo lahko pozneje razočarani. Sv. Avguštin pojasnjuje, da Bog takšne stvari dopušča z razlogom.

   Ne bi smeli biti ponosni nase, če so naše molitve uslišane, kadar prosimo za nekaj, kar bi bilo bolje, da ne bi prejeli; in da ne bi bili povsem potrti, če ne dobimo tistega, za kar prosimo, da ne bi obupali nad Božjim usmiljenjem do nas: obstaja verjetnost, da bi nas stvar, za katero prosimo, potisnila v še večjo stisko, ali pa bi nam prinesla tiste vrste blaginjo, ki prinaša pokvarjenost in uničenje. V takšnih primerih je povsem jasno, da ne znamo moliti tako, kot bi morali.
   :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

   Ja res je, kot pravi Sveti Avguštin, lahko nam tisto za kar po vsej sili hočemo imeti, povzroči še hujšo stisko.

   BOG JE BOG, človek je samo človek, ki ne vidi vsega, ampak vidi trenutne svoje želje in interese.

   ČLOVEK DOSEŽE PRI BOGU USLIŠANJE PROŠENJ S PONIŽNOSTJO. Uveljavljati svojo voljo , ne pa upoštevati Božjo- ni PONIŽNOST.

   https://si.aleteia.org/2021/11/21/razocarani-v-molitvi-upostevajte-nasvet-sv-avgustina/

   • Hvala says:

    JEZUS JE PRIŠEL NA TA SVET KOT PRAVI ČLOVEK IN PRAVI BOG, PA SO GA ZMERJALI, ZANIČEVALI, PLJUVALI V NJEGA, GOVORILI, DA NI PRISEBEN, DA JE PIJANEC itd…KER NISO ŽELELI SLIŠATI RESNICE IZ NJEGOVIH UST, CELO UBILI SO GA, KER JIM JE GOVORIL RESNICO, KI BI JO MORALI UPOŠTEVATI, KER JE TO ZA VSE LJUDI DOBRO.

    Tudi na nas ljudi, ki govorimo RESNICO PLJUVAJO, DAJEJO VZDEVKE, SE POSMEHUJEJO, SRAMOTIJO, SAJ SMO NJEGOVI UČENCI!

    • Miro says:

     GOSPOD JEZUS nam govori: »Blagor vam, kadar vas bodo zaradi mene zasramovali, preganjali in vse húdo o vas lažnivo govorili. Veselite in radujte se, kajti vaše plačilo v nebesih je veliko. Tako so namreč preganjali že preroke, ki so bili pred vami.« (Mt 5, 11-12)

     Bogu hvala za duhovno prizadevanje gospe Hvale. V zapisih večkrat opozarja na modrost križa in nespamet človekove samovolje, neubogljivosti in nepotrpežljivosti, v odnosu do Boga in ljudi.

     Prosim, molimo, naj Gospod Jezus obilno blagoslovi vse naše sestre in brate, ki si prizadevajo za spolnjevanje Božje volje!

 24. Sanja says:

  Prosim da boste tudi vi vsi skupaj molili in da molite za to kar sem prosila in kar prosim.
  Hvala

 25. Sanja says:

  Jaz vem da ljubezen vse prenese kot ste rekli in napisali .
  Veckrat sva bila v taki situaciji ker sem bila parkrat ze tako t pa tudi velikokrat zaradi mojib starsev in to mi ni bilo lepo in mi ni lepo ko sta tako vcasih starsa in to me vse muci in potem pac sem res vcasih tak da tako odreagiram in zato prosim Boga in Marijo da mi odpustita vse to ko sem bila vcasih tako in prosim naj pomagata Marija in Bog da bova dalje skupaj ker kot pravim bilo je vedno vse vredu . Veckrat je prislo do kaksnega spora in potem sva se pobotala in bila dalje skupaj lepo.
  Sem vedno takrat prosila Boga in Marijo naj pomagata da bova dalje skupaj kot treba in da se pobotava in sta Bog in Marija pomagala tako tudi zdaj prosim naj pomagata da bova dalje kpt je treba.

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Verjemite, da vam Bog hoče nekaj pokazati, mogoče vas želi usposobiti in prenoviti, da boste prevodnik, po katerem bodo tekle milosti k drugim ljudem. Molite v namen, da vam odkrije KORENINO- IZVOR VSEH STISK, KI SE KAŽEJO TUDI PRI VAŠIH PREDNIKIH.

   BODITE VZTRAJNA IN ZAUPAJTE BOGU, ZAHVALITE SE MU ZA VSE SOLZE IN BOLEČINE. ZAHVALITE SE MU TUDI ZA NJEGOVO DELOVANJE, KI JE VAŠIM OČEM NEVIDNO.

   PROSITE JEZUSA ZA DUHA MOČI IN POGUMA!.

   • Hvala says:

    Spoštovana Sanja!

    VZTRAJAJATE SAMO NA SVOJIH ZAHTEVAH, KI PA SE LAHKO POPOLNOMA RAZLIKUJEJO OD GOSPODOOVE VOLJE.

    RECITE JEZUSU, NAJ SE ZGODI NJEGOVA VOLJA, SAJ TAKO MOLITEV OČENAŠU, KOT STE OMENILA, DA MOLITE ROŽNI VENEC ZVEČER.

    NE GOVORITI BOGU ENO, ZAHTEVATI OD NJEGA PA NEKAJ DRUGEGA,

    PRI VSAKI SVOJI OSEBNI PROŠNJI RAZLOŽITE JEZUSU SVOJO ŽELJO, DODAJTE PA NAJ SE ZGODI NJEGOVA VOLJA.

 26. Sanja says:

  Ne izsiljujem z nicemer. Obremenjujem se zato ker ga imam rada in vedno sva se imela rada in vse je vedno bilo vredu zdaj pa potem je prislo do tega spora za kar mi je zeloo tezko ampak takrat sem bila res v taki situaciji da sem pac potem odreagirala kot sem.
  Res me je vse mucilo takrat odpoved sluzbe, poskodba na del.mestu.
  In sem potem bila res tak cela negotova.

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Lepo, da ste povedala vzrok. Sedaj vam pa povem še nekaj: VSAK ČLOVEK V ŽIVLJENJU REAGIRA BURNO, JEzNO, NEPREMIŠLJENO, SAJ SMO VSI LJUDJE. VENDAR SI MORATE ZAPOMNITI, KAJ SEM VAM VČERAJ NAPISALA, KAJ PRAVI BOG O PRAVI LJUBEZNI.

   NOBEN BURNI ODZIV NE POVZROČA RAZPADA ODNOSA, ČE JE V RESNICI PRAVA LJUBEZEN PRISOTNA.

   Vi se sedaj ne zavedate, kaj je skupno življenje, da se bo potrebno vsak dan prilagajati-drug drugemu in ODPUŠČATI, ČE BO POTREBNO STOKRAT IN VEČ NA DAN.

   VESTE V ŽIVLJENJU SAMO PRAVA LJUBEZEN VSE PRENESE , VSE OSTALO PROPADE IN MINE.

   ČE MENI NE VERJAMETE, VPRAŠAJTE STROKOVNJAKE ZA ZAKONSKO ŽIVLJENJE.

   Koliko situacij pride v življenju, vi na to sedaj ne pomišljate in ko zaljubljenost mine , se je potrebno soočiti z REALNOSTJO-TUKAJ PA VZDRŽI SAMO PRAVA LJUBEZEN, ČE JE NI NE BO ŠLO.

   • Hvala says:

    Spoštovana Sanja!

    G. Miro vam je tudi lepo svetoval, POTRPITE IN PROSITE GOSPODA , DA POKAŽE, KAJ JE V VAŠI DRUŽINI VZROK TEŽAV, STISK. GOSPOD VAM BO POKAZAL. VENDAR MORATE IMETI POTRPLJENJE, VČASIH JE POTREBNO ČAKATI VEČ LET. GOSPOD IMA SVOJ ČAS.

 27. Sanja says:

  Zakaj pa nebi bil izbira in volja Gospodova saj pa pravin vedno je bilo vse ok in vedno sva se mela rada,razumela in vse lepo.
  Takrat pa sem jaz kot sem rekla ze bila ta cela na dnu in tak zivcna in vse skupaj me je mucilo in potem se starsi doma moji kaj delajo vcasih pa vse to skupaj me je mucilo in sem potem bila tak cela zivcna in tak nevem kako naj povem v glavnem cela sem bila v taki situaciji
  Eh ☹☹☹☹

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Pravite, ZAKAJ NE BI BIL IZBIRA GOSPODOVA?

   Vprašam vas, kako veste , če je Gospodova volja, če je ta izbira po Njegovi volji? VI MISLITE, DA JE GOSPODOVA VOLJA, LAHKO JE, LAHKO NI! Svetujem vam, da sodelujete z Gospodom in molite v ta namen, DA VAM GOSPOD POKAŽE, KAJ ŽELI!.

   ČE JE TO VOLJA BOGA, VAM BO UGODIL IN BOSTE SKUPAJ, ZAKAJ SE POTEM OBREMENJUJETE?

   Obremenjujete se, ker hočete na vsak način in to takoj doseči, kar zahtevate.

   Veste to ne gre tako. BOGA NE MOREMO PRISILITI V NIČESAR , TUDI GA NE MOREMO IZSILJEVATI ZA NOBENO STVAR, ON VE, KAJ JE ZA VSE NAS DOBRO. GOSPOD IMA ZA VSE DOGODKE TUDI SVOJ ČAS, NI VEZAN NA NAŠ ČLOVEŠKI ČAS, KO LOVIMO MINUTE. VESTE BOG NIMA NOBENE OMEJITVE, NI VEZAN NA NIČESAR.

   MOLITE, TA PROBLEM IZROČIMO V GOSPODOVO REŠITEV IN ČAKAJTE NA NJEGA, NA NJEGOVE POSEGE.

   • Hvala says:

    Spoštovana Sanja!

    Vprašala bi vas še-ZAKAJ STE BILA ŽE PRED RAZHODOM S FANTOM ŽIVČNA, če vas prav razumem?

    Potrebno je, da BO UGOTOVLJEN IZVOR VSEH TEŽAV- KORENINO PROBLEMA, KI SE VLEČE.

    MOGOČE ŽELI GOSPOD ODKRITI OVIRE, KI NE DOVOLJUJEJO BLAGOSLOVOV!

    Če se boste odločila lahko več napišete o tem, ali pa poiščete nasvet pri duhovniku, prej pa se posvetujte z Jezusom.

    • Miro says:

     Spoštovana Sanja,

     Verjemite, da je duhovna pot, ki jo predlaga ga. Hvala, pravilna. Ves čas je potrebno potrpežljivo in vztrajno moliti k SVETEMU DUHU, da nam pokaže KORENINO PROBLEMA. Potrebno je, da se korenina problema zdravi z Gospodovo močjo in našim sodelovanjem z Njegovo milostjo. Dokler korenina problema ne bo pozdravljena, se bomo zaman borili s posledicami. Težave bodo znova poganjale, enkrat v tej obliki, drugič v drugi. Bog vedno pomaga, potrebna pa so zdravila
     molitve, potrpežljivosti, vztrajnosti in nenehnega preverjanja, kaj je v dani življenjski situaciji zame Božja volja. In v tej smeri z Božjo pomočjo tudi storiti potrebne korake! V vsakem primeru pa vedno z neomajnim POTRPLJENJEM sprejemajmo vse, kar nam Gospod pošilja ali dopušča za naše odrešenje (skrivnost odrešujoče moči svetega križa).

     Pridi, Sveti Duh!

 28. Sanja says:

  Vsako noc spim z roznim vencem v rokah.
  na vsakem koraku sem v mislih pri partnerju-fantu.
  In vedno prosim Boga naj pomaga da se pobotava in bova dalje kot treba. Tako trpim ☹☹

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Razumem vas, da trpite. Vendar vas vprašam sedaj-KAKO VI VESTE, DA JE TA FANT IZBIRA IN VOLJA GOSPODOVA, VIDITE SAMO TO IZBIRO . S TEM KO TAKO VZTRAJATE PRI VAŠI ODLOČITVI IN ŽELJI, PROSITE GOSPODA, DA NE BOSTE PRESLIŠALA NJEGOVEGA NASVETA !

   TRENUTNO GLEDATE SAMO S ČLOVEŠKIM POGLEDOM NA SITUACIJO!

 29. Sanja says:

  Zaupam jaz Gospodu seveda zaupam.
  Ampak tako sem cisto na dnu, pogresa ga imam ga rada in vse .
  Nevem vec kaj naj jocem

  • Miro says:

   Spoštovana Sanja,

   Plamene bolečin v duši lahko pogasi le Božja ljubezen, Božje usmiljenje. Notranji bolečini se sicer za zdaj (še) ne morete izogniti, ker je za to običajno potreben daljši čas zdravljenja v moči Svetega Duha. Res pa je, da Bog lahko deluje tudi v »delčku sekunde«, če je takšna Njegova volja. Je pa že zdaj v vaši moči, – seveda, če skrbno sodelujete z Božjo milostjo – da ne gledate pretirano na težave, ampak vaš duhovni pogled (takoj, ko v srcu spet začutite notranjo bol!), s pogostimi molitvenimi vzkliki usmerjate na ODREŠENIKA JEZUSA. On vam vedno podarja dovolj moči, da lahko greste naprej s pokončno glavo! Vedno, ko bo spet hudo v srcu, kličite k Njemu, ki vas odrešuje tako, kot On hoče in tako je tudi najbolj prav. Držite se redne molitve (najmočnejše duhovno sredstvo je sveti rožni venec), vsakodnevnega branja Božje besede, svetih zakramentov, obiska Najsvetejšega zakramenta … in v življenju vedno ravnajte tako, kot nas učijo Jezus, Marija, svetniki in naša mati Cerkev.

   VSE ZMOREM V NJEM, KI MI DAJE MOČ! (Flp 4,13)

   • Miro says:

    Draga Sanja, zelo vam priporočam, da se z vsem srcem in bitjem posvetite Jezusovemu Presvetemu Srcu in Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. Vzemite si čas in se poglobite v zapise na priloženi spletni strani. Molimo za vas, da bi se svobodno prepustili odrešilnemu delovanju Svetega Duha. Največja, najgloblja, naj, naj … sreča izvira iz Jezusovega Presvetega Srca in iz Marijinega Brezmadežnega Srca, ki sta v bistvu ENO BOŽJE SRCE, nenehno utripajoče tudi za vaše notranje ozdravljenje in odrešenje.

    http://www.molitev.net/posvetitev-slovenije-jezusu-in-mariji.html/comment-page-1#comment-44140

    • Hvala says:

     Spoštovana Sanja!

     Naj ponovim stavek , ki ga je zapisal g. Miro danes :Notranji bolečini se sicer za zdaj (še) ne morete izogniti, ker je za to običajno potreben daljši čas zdravljenja v moči Svetega Duha.

     TO JE ČISTA RESNICA. BOLEČINE VAM BO JEZUS POSTOPOMA -PO NJEGOVEM ČASU OZDRAVLJALJ, ČE BOSTE SODELOVALA Z NJIM.

     Pravite , da zaupate JEZUSU. Če mu zaupate, potem Mu dopustite, da bo REŠIL NASTALO SITUACIJO PO SVOJE .

     • Minako says:

      Gospa Sanja, molim za vas in vašo srčno bolečino. Presveto Jezusovo srce, prosim prosim usmili se naše sestre Sanje.

 30. Sanja says:

  Prosim za molitve da bova dalje skupaj prosim
  Cisto sem na dnu, prosim naj uslisi moje prosnje Bog.
  Tako ga mam rada vedno sva se lepo razumela vedno

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Tako kot je vam povedala že ga. Kras dodajam tudi jaz, -ljudje zahtevamo tisto, kar se nam po človeškem razmišljanju in občutkih zdi prijetno, lepo itd… ni pa rečeno, da je V SKLADU Z BOŽJO VOLJO. ZAKAJ NE ZAUPATE GOSPODU, DA ON VE, KAJ JE ZA VAS NAJBOLJŠE?

   Izročimo vaše prošnje Bogu, ON BO ODLOČIL, KAJ JE ZA VAS NAJBOLJE. EDINO BOGU LAHKO ZAUPAMO POPOLNOMA!

   RAZUMEM VAS, DA ZALJUBLJENOST NE GLEDA NA DRUGE ZADEVE, VENDAR ZALJUBLJENOST NI VEDNO TUDI PRAVA LJUBEZEN.

   KO ZALJUBLJENOST MINE, KAR SE SLEJ KO PREJ ZGODI, OSTANE ČISTI POGLED NA ČLOVEKA, NA NJEGOVE NAPAKE, SLABOSTI, itd. itd…ČE OSTANE LJUBEZEN DO ČLOVEKA, BO KLJUB VIHARJEM V ŽIVLJENJU MOŽNO PREŽIVETI SKUPNO POT, ČE PA NI LJUBEZNI PA NE GRE. VENDAR VSE DAJE BOG, TUDI PRAVO LJUBEZEN!.

   Ne vztrajajte trmasto v svojih zahtevah, dajte jih Gospodu, pa počakajte, KAJ BO ON NAPRAVIL.

   BOG IMA VEDNO PRAV!

  • Miro says:

   Spoštovana Sanja,

   Nikoli izpred duhovnih oči ne izgubite resnice, da vas Jezus neizmerno ljubi! Molimo, da bi vse potrebne Božje milosti in blagoslove za življenje zajemali iz pristnih evangeljskih, zakramentalnih in evharističnih izvirov. Bog vas obilno blagoslovi z novim pogledom v luči Svetega Duha!

   Ob tem najlepša hvala za zapisane duhovne nasvete gospe Hvala (16. januar 2022, ob 21:59 in 17. januar, 2022, ob 10:26). Temeljijo na Božji besedi, Božjih zapovedih in nauku svete Cerkve. Pred Bogom se mora vsak sam svobodno odločiti. Bog spoštuje našo svobodo in se lahko v nam podarjenem življenju odločimo tako ali pa tudi drugače. V tem se kaže neizmerna veličina tako Božje kot človekove svobode. Kot že zapisano, na tej spletni strani vedno molimo za vsakega prosilca milosti, da bi ga v polnosti objelo Božje usmiljenje. Začnimo že v tem trenutku: Oče naš …

   Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!

 31. Sanja says:

  Nisva drugace porocena ampak vedno sva se razumela, no vcasih je prislo do kaksnih manjsih sporov ampak potem sva se hvala Bogu pobotala in bila naprej vredu.
  Sedaj pa sem potem jaz bila v taksi situaciji da me je custveno zelo mucilo in sem potem bila cisto tak zivcna ali kako naj povem in zato je potem prislo do tega spora da sedaj ze nekaj casa sva tako na razdalji.
  Imam pa ga zelo rada in vsak dan jocem,mislim na njega vsak dan.
  Naj Bog pomaga da bova dalje skupaj.

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   PRISLUHNITE, KAJ PRAVI BOG O PRAVI LJUBEZNI:

   Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega.6 Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane (1 Kor 13,4-7).

   Poskušajte si z JEZUSOVO POMOĆJO TE BESEDE VTISNITI V SRCE.

   Vse kar odstopa od TE RESNICE, NI LJUBEZEN.

   IZROČITE TO STISKO V GOSPODOVO USMILJENO SRCE, MOLITE, ŽIVITE PO ZAPOVEDIH, KI JIH NAM JE DAL, PRIČAKUJTE SAMO OD NJEGA POPOLNO REŠITEV, KER ON NAJBOLJE VE, KAJ JE ZA VAS DOBRO, SAJ VAS JE ON USTVARIL.

   ZAUPAJTE SE POPOLNOMA PRAVI LJUBEZNI!

 32. Sanja says:

  Prosim, prosim in se nestetokrat prosim Boga in Marijo naj pomagata da se s partnerjem pobotava ,cisto sem na dnu vec nevem kaj naj res ne..rada ga imam pogresam ga prosim za molitve in naj me Bog uslisi

  • Hvala says:

   Spoštovana Sanja!

   Družina je osnovna celica vsake družbe. Družina je tako pomembno dejstvo, da se je vsaka civilizacija, vsaka diktatura in vsaka vlada vedno trudila zavarovati družino.

   Bog podeljuje milosti in blagoslavlja preko zakramenta Svetega Zakona osebam- to je ženi in možu, ki se odločita za skupno življenje.

   Zato lahko pri zakramentu svetega zakona govorimo o enem najpomembnejših zakramentov, takoj za svetim krstom in sveto evharistijo, saj se iz zdrave in rodovitne družine rojevajo nove družine.

   Preko zakramenta svetega zakona želi Bog zavarovati družino. Družino želi zavarovati sam Bog, kakor je zavaroval svojo Sveto družino, ko je pred Herodom bežala v Egipt.

   »Bog, ki je ustvaril človeka iz ljubezni, ga je tudi poklical k ljubezni, temeljni in prirojeni poklicanosti vsakega človeškega bitja. Kajti človek je ustvarjen po podobi in sličnosti Boga (1 Mz 1,27), ki je on sam ljubezen (prim. Jn 4,8.16). Ker ju je Bog ustvaril kot moža in ženo, postane njuna medsebojna ljubezen podoba absolutne in neminljive ljubezni, s katero Bog ljubi človeka. Človek je v Stvarnikovih očeh dober, zelo dober (prim. 1 Mz 1,31). In ta ljubezen, ki jo Bog blagoslavlja, je določena, da postane rodovitna in bi se uresničevala v skupnem delu ohranjevanja stvarstva: »In Bog ju je blagoslovil in jima rekel: »Rodita in se množita, napolnita zemljo in si jo podvrzita« (1 Mz 1,28).« (KKC 1604)

   Bog je ustvaril človeka kot moža in ženo. Njuna medsebojna ljubezen je podoba absolutne in neminljive ljubezni, s katero Bog ljubi človeka. Če povemo na drugače lahko rečemo: način, kakor moški ljubi žensko, je enak ljubezni Boga do ljudi; in ta ljubezen je rodovitna, kajti Bog je ljubezen.

   Zakonska zveza, s katero mož in žena ustanovita dosmrtno življenjsko skupnost in je po svoji naravi naravnana v blagor zakoncev in roditev ter vzgojo otrok, je med krščenimi od Kristusa Gospoda povzdignjena v dostojanstvo zakramenta.« (KKC 1601)

   Zvezo med možem in ženo imenujemo zakon. Je osnova iz katere se razvije družina. Družina tako nadaljuje Božje stvariteljsko delo. Zatorej postane družina izvrstno orodje Božje ljubezni, ko Bog nadaljuje svoje delo tu na zemlji.

   Spoštovana Sanja!

   BOG je zapovedal človeku Zapovedi, ki naj bi jih človek upošteval, spoštoval in po Njih živel. Tako tudi prejema od Boga blagoslove. Nespoštovanje Božjih Zapovedi je upor Bogu.

   Sveta Marija in Jezus vas tudi na ta način želita podučiti in pokazati, DA JE SAMO BOG VREDEN ZAUPANJA IN DA MORAMO SPOŠTOVATI NJEGOVE ZAPOVEDI.

   Vse bo dobro, ne bojte se, PROSITE JEZUSA ZA MILOST, DA BOSTE, ČE SEVEDA ŽELITE, SKLENILA SVETI ZAKON TAKO KOT ON ŽELI IN ZAPOVEDUJE.

   http://zupnija-rakek.rkc.si/zakrament-svetega-zakona/

   • Kras says:

    Draga Sanja
    vi najbolje veste kaj je vzrok prepira.
    Če je rešljivo, se lahko pobotata in res zvezo okronata z poročno zavezo.
    Človeka včasih preganjajo sile in občutki, da mora biti po njegovem. Torej ta ali nihče. Prepričana pa sem, da takrat ne čutiš pravega miru v sebi. In to je znak, da nekaj ni v skladu z Božjo voljo.
    Življenje pa je dolgo in če že na začetku niso stvari jasne, ovrednotene, je potem še slabše.
    Takrat pride na dan dobri stari rek. “Bolje sam, kot pa v slabi družbi.
    Bom molila za vas, da sprevidite, da Bog želi za vas najbolje. To pa ni vedno v skladu z našimi željami.

    • Miro says:

     Draga Sanja, poglobimo se v BESEDE ŽIVLJENJA, ki jih je USMILJENI JEZUS zaupal sestri Favstini Kowalski in so zapisane v njenem Dnevniku. Prosim, preberite si odlomek pod št. 1487. Predlagam vam, da svoje srce “izlijete” v tišini pred neskončno usmiljenim Gospodom, ki vas pričakuje v skrivnosti tabernaklja. Tu vam želi podariti velike milosti – tiste milosti, katerih svet ne pozna. Molimo za vas, da bi vas na vaši življenjski poti v polnosti objelo Božje usmiljenje.

     Bog vas obilno blagoslovi!

     http://www.sticna.com/Dnevnik_Svete_Favstine_Kowalske.pdf

     Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!

 33. Sija says:

  Iskreno naprošam Vsemogočnega in vse vas za molitve, za mojega očeta, za zdravje.
  Naj se stanje izboljša….
  Hvala vsem in vsakemu posebej.

  Mir in vse dobro.

  Sija

  • Janez says:

   Hvala Ti Gospod za uslišano prošnjo in ozdravitev

   Gospod, hvala TI za uslišano prošnjo in ozdravitev ter Božjo Pomoč.
   Verujem, da lahko po Svoji Milosti ozdraviš vse naše bolezni.
   Verujem, da nam hočeš vse dobro, ker nas imaš Rad Gospod.

   Ti hočeš, da živimo naprej po Tvoji veliki Milosti in Te Slavimo in Hvalimo.
   To je bila Tvoja Volja, ki si naš dragi Ljubljeni Oče,
   saj si iz Ljubezni do vseh Ljudi na Zemlji obudil Sina po Smrti na križu,
   da bi živel in z Vstajenjem odrešil trpeče ljudi na Svetu in tudi vse nas.
   Tvoja je tudi Volja, da bi živeli naprej in Te Slavili Oče ter prinašali ljudem Tvojo Luč.
   Gospod prosim Te poživi našo vero,
   osvobodi nas strahu, nezaupanja, tesnobe pred tem kaj bo z nami,
   če zbolimo ali zademo v težave.
   Daj nam prosim spoznati in vzljubiti Tvojo Voljo,
   Daj nam prosim navdih in moč, da bomo verjeli ob težavah v čudež ozdravitve tako,
   da Te bomo molili in Te goreče prosili iz vsega srca:
   »Gospod ne moja, ampak Tvoja Volja naj se zgodi.
   Usmili se nas in nas ozdravi na duši in na telesu.
   Prosim Te Gospod vodi nas, uči nas in bodi vedno z nami«.
   Amen.

   Matej, 17, 20: Jezus jim je rekel: »Zato, ker ste imeli premalo vere. Zakaj resnično, povem vam: Če boste imeli vero kakor gorčično zrno, porečete tej gori: ‚Prestavi se od tod tjakaj!‘ in prestavila se bo in nič vam ne bo nemogoče.

   2 Korinčanom 4,15: Vse to je namreč zaradi vas, da bi se milost zaradi večje množice pomnožila in s tem obogatila zahvaljevanje v Božjo slavo.

   • Miro says:

    Spoštovana Sija,

    Za pravilno razumevanje molitve, naših prošenj, itn., priporočam, da se skrbno poglobimo (tudi g. Janez) v priložen nasvet sv. Avguština.

    Molimo, naj se Bog usmili vašega bolnega očeta. Pri tem vse z velikim zaupanjem izročimo v Gospodove presvete roke. Naj se v vseh in v vsem zgodi presveta Božja volja!

    https://si.aleteia.org/2021/11/21/razocarani-v-molitvi-upostevajte-nasvet-sv-avgustina/

    Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

    • Janez says:

     Ponižnost in potrpljenje mi daj Gospod z drugače mislečimi ljudmi. Samo molitev sem dodal in besede utehe ter upanja in nič drugega. Nasvete zame daje le Gospod Bog, ki vse vzdržuje po svoji Ljubezni in Milosti. Zato ga večkrat prosim da mi pomaga in me vodi. In Bog ne zapusti človeka brez tolažbe in pomoči. In moj Učitelj je Jezus, ne ljudje, ki smo grešni in revni ter berači pred Bogom. Ljudje razočarajo, Bog pa nikoli. BVB. Mir in vse dobro.

     • Miro says:

      Da ne bo po nepotrebnem nesporazuma. Nasvet svetega Avguština sem priporočil zgolj v razmislek. Usmiljeni Bog deluje neposredno, posredno, po Devici Mariji, po svetnikih, po sveti Cerkvi, po svetem očetu, po duhovnikih, po drugih ljudeh, po naravi, dogodkih … Zato iz Gospodovih rok ponižno in hvaležno sprejemajmo tako Božjo besedo kot tudi besede svetnikov. Molimo za duha modrosti:

      PRIDI, SVETI DUH

      Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih
      vernih in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni.
      Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo in
      prenovil boš obličje zemlje.

      Molimo! Bog naš Oče, Sveti Duh nas
      razsvetljuje in uči. Naj nam pomaga, da
      bomo v življenju spoznali, kaj je prav, in
      vselej radi sprejemali njegove spodbude.
      Po Kristusu našem Gospodu. Amen.

    • Hvala says:

     G. Miro ne obremenjujte se, ker ste priložili prispevek: “Razočarani-v- molitvi upoštevajte nasvet Sv. Avguština”, sama sem ga tudi priložila že včeraj ob 12.25 pod rubriko -Prosim za molitev!

 34. Zdenka says:

  Ponizno prosim za molitev za izboljsanje zdravstvenega stanja, saj sem po treh neuspelih operacijah hrbtenice, v grozovitih, dan in noc trajajocih, nevzdrznih bolecinah, skorajda prikovana na posteljo.
  To traja ze nekaj let. Zmanjkuje mi moci, zato vas prosim, da se vi molite zame.
  Iskrena hvala. Naj vam Bog povrne.

  Marija

 35. Petra says:

  Molim za vse to kar molijo ostali in da se moje napačne odločitve izbrišejo in nove druge rodijo

 36. Mateja says:

  Lepo prosim, iz srca prosim za molitev k Bogu, Materi Mariji in Jezusu za čudežno ozdravitev mojega strica Jožefa, ki je zelo bolan, da bi popolnoma ozdravel in da se bolezen ne bi nikoli več ponovila. Iz srca vas vse prosim molimo zanj, da čimprej ozdravi. Hvala vam, Bog vam poplačaj, hvala

 37. Janja says:

  Prosim za molitev za mlado družino, naj jo razsvetli Sveti duh, da se starša ne bi ločila, ampak našla pot k odpuščanju.

  • Miro says:

   BOŽJA BESEDA NAM GOVORI: »ZAHVALJUJTE SE GOSPODU, KLIČITE NJEGOVO IME, DAJTE SPOZNATI MED LJUDSTVI NJEGOVA DELA.« (Ps 105,1)

   Draga Janja, molimo po vašem namenu. Pridi, pridi Sveti Duh! Gospod, razsvetli mlado družino, da se bo ohranila v Tvoji ljubezni. V molitvi rožnega venca in pri sveti maši pa se spomnimo tudi na druge trpeče z njihovimi stiskami, v zapisih: Kras, Marta Rešetič, Samuel, Sanja, Strto srce, Jasna, Mina, Marjana, Tina … Naj vse objamejo žarki Božjega usmiljenja. Zgodi se presveta Božja volja na Marijino priprošnjo in priprošnjo vseh svetnikov!

   Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

 38. Martina says:

  Prosim za molitv za zdravje nasega gospoda zupnika.
  Martina

 39. Jožica says:

  Prosim za molitev za duševno zdravje – da bi se imela rada, da bi verjela, da sem v redu, da bi verovala, da sem ljubljena od Boga. Da se ne bi bala ljudi in bila odvisna od tega, kar si drugi mislijo o meni.

 40. Kras says:

  Božja beseda je ostra in jasna bolj kot dvorezen nož. Loči duha in dušo, misli in srce,…
  Zelo so se me dotaknile besede današnjega jutranjega Bogoslužja.
  Neizpodbitna je torej Resnica uvodnega stavka. Kako bi človek ne veroval.
  Ko molimo pravzaprav kličemo blagoslov in umikamo zlo.
  Tako preprosto. Bodimo povezani in molimo drug za drugega.
  To te prosim , Bog najvišji, oče in sin.
  Aleluja.

  • Janez says:

   GOSPOD NAJ BOM ORODJE TVOJEGA MIRU, SOČUTJA IN LJUBEZNI
   Gospod podari mi prosim milost, da bom orodje Tvojega Miru, Sočutja in Ljubezni, da bom raje delal Dobra Dela in pomagal Ljudem kot kritiziral, da bom bodril Ljudi in odpuščal razne krivice ter da bom z svojim Življenjem sledil Naukom Tvojega Evangelija. Odpusti mi prosim moje grehe in pomagaj mi, da se bom vrnil na Pot k Tebi, ki si moj Oče. Ti si moje Vse. Za dežjem pride sonce, za krizo in težavami zopet prideš k Nam Ti Oče in vse ožarja Sonce Tvoje Ljubezni in Odpuščanja nam grešnikom, ki smo Tvoji Otroci. Carpe Diem ali izkoristi dan tako, da bo prav za Ljudi in v Božjih Očeh. Razsvetli in poduči nas, da ne bomo tavali v temi, temveč, da Te bomo iskali in našli. Ti si Vedno pri nas in z nami, čeprav te žalimo z grehi. Prosim Odpusti nam naše grehe in nam pomagaj, da se bomo poboljšali. Pomagaj nam, da bomo vedno hodili za Jezusom in spolnjevali Božjo Voljo. Pridi in nas Vodi ter Poduči, da bomo delali vse kar je prav v Božjih Očeh. Prosim Gospod odvzemi od nas bolezen koronavirusa in nam pomagaj, da bomo odslej pravično in bogaboječe, pridno in pošteno živeli po Božji Volji in po Evangeljskih Naukih. Amen. Janez

   Božja Ljubezen, Usmiljenje in Dobrota Vate Zaupamo!

   • Miro says:

    Spoštovana Kras,

    Hvala za vaše spodbudne besede o Božji besedi, o jutranjem bogoslužju, o veri, povezovanju in molitvi. S preprostimi besedami, privretimi iz srca, je zajeta lepota naše vere in zaupanja v Gospoda, ki nas nikoli ne razočara.

    Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

 41. Marta says:

  Ponovno prosim za molitev.
  Lukas je bil 10. januarja na letališču, da bi odpotoval v Columbus. Zaradi nepredvidenega zapleta tudi tokrat ni zaputil Sirije.
  Prosim za molitev, da se ta zaplet zanj ugodno reši in v njegovo dobro. Bog daj, da bi se še v januarju srečal s sinom.

  Danes se postim ob skorjah kruha in kruhu ter ob vodi. Ta post je namenjen za Lukasa, pa tudi za vse vas, ki prosite za molitev.

  Marta

  • Janez says:

   MOJ BOG, KAKO SI USMILJEN, DOBER IN VELIK – MOLIM TE!
   O, Bog, molim te: Ti Modrost, ki me je zamislila,
   ti Volja, ki me je hotela,
   ti Moč, ki me je ustvarila,
   ti Milost, ki me je povzdignila,
   ti Glas, ki me kliče, ti Beseda, ki mi govori,
   ti Dobrota, ki me obdarja, ti Previdnost, ki me vodi,
   ti Usmiljenje, ki mi odpušča, ti Ljubezen, ki me objema,
   ti Duh, ki me oživlja,
   ti Mir, ki me napolnjuje,
   ti Božje Usmiljenje in Pomoč ubogim in preizkušanim,
   ti Veselje in Upanje, da se b o vse prav Uredilo po Tvoji Milosti,
   ti Svetost, ki me posvečuje, da ne morem mirovati,
   dokler te ne ugledam: O, Bog, molim te.

   Moj Bog, moj Odrešenik, ostani pri meni
   Oddaljen od Tebe Gospod bi venel in se posušil. Ko se mi znova pokažeš, vzcvetim k novemu življenju. Ti si luč, ki ne ugasne, plamen, ki vedno plamti. Obsijan od žara tvoje luči sam postanem luč, ki sveti drugim. Sem le kot steklo, skozi katerega siješ drugim. Dopusti, da Tebi v čast oznanjam Tvojo Resnico in Tvojo Vooljo ne z mnogimi besedami, temveč – kot tvoji svetniki – s tiho močjo dejavne ljubezni, s srcem, ki te iskreno ljubi.
   (John Henry Newman).

   Gospod prosimo Te sliši in usliši prošnje in molitve, da se bo Lukas po vseh zapletih in težkočah, srečno vrnil domov iz Sirije k sinu in svojcem. Gospod Ti veš, kako oče trpi, ker bi se rad vrnil k sinu in domačim domov, pa ga niso pustili. Preostane mu Zaupanje v Božje Usmiljenje in Dobroto, da se bodo pristojni v pogajanjihs Tvojo Pomočjo bolj potrudili in dosegli Lukasov povratek z avionom domov. Gospod Reci le Besedo in Odtajaj hladna srca tistih talibanov v Siriji, ki zavirajo in onemogočajo obljubljeni povratek Lukasu domov. Verjemo Gospod, da ga boš pomagal osvoboditi. Božja Ljubezen, Božja Dobrota in Usmiljenje Vate Zaupamo! Amen.

   • Miro says:

    Prošnjo gospe Marte Rešetič ponovno priporočimo Presveti Devici Mariji in jo ponižno prosimo, naj pri Gospodu Jezusu izprosi potrebne milosti. Vse trpeče osebe in njihove dušne in telesne potrebe vključimo v vsakodnevno molitev svetega rožnega venca in pri obhajanju svete maše. Zgodi se presveta Božja volja!

    POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽIMO

    Pod tvoje varstvo pribežimo, o sveta Božja Porodnica, ne zavrzi
    naših prošenj v naših potrebah, temveč reši nas vselej vseh nevarnosti,
    o častitljiva in blagoslovljena Devica, naša Gospa, naša srednica,
    naša besednica! S svojim Sinom nas spravi, svojemu Sinu nas priporoči,
    svojemu Sinu nas izroči. Amen.

    Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

   • Janez says:

    MOLČATI IN TIHO ČAKATI TER ZAUPATI V GOSPODA
    Ko je moja molitev postajala vedno zaupnejša in vedno globlja,
    sem znal vedno manj govoriti in tudi manjkrat spregovoriti.
    Slednjič sem povsem utihnil in prisluhnil Njemu in ljudem ter Naravi.
    Prisluhnil sem zgovorni Tišini in Miru, da sem slednjič razumel kar preje nisem razumel.
    Iskal sem Boga in prosil, da me obišče, da se pogovoriva.
    Postal sem nekdo ki manj govori,
    v tem je še večje nasprotje, kot da bi molčal.
    Postal sem poslušalec in iskalec v tišini.
    Najprej sem menil, da moliti pomeni govoriti Bogu,
    toda spoznal sem, da moliti ne pomeni zgolj molčati, marveč poslušati in slišati.
    To pomeni tudi Moliti in Brati Sveto Pismo, kjer nam govori Bog.
    To pomeni tudi opaziti uboge in jim pomagati kot Sveta Mati Terezija, ne pa oditi naprej.
    Tako je: molitev ni le prisluškovanje tega, kar sam si govorim.
    Moliti pomeni: molčati in tiho čakati, da molivcu sam Bog spregovori in mu pove kaj hoče od njega.
    Ko očistimo svoje Misli, svojo Dušo ter Srce, naredimo prostor za Boga.
    Z molitvijo in spovedjo ter spreobrnitvijo ga povabimo, da pride k nam in ostane v Nas.
    Molitev in spreobrnitev pa naj prispevata, da bom postal boljši človek in boljši kristjan.
    Naj bo vse kar mislim, upam, delam, pomagam, molim in služim v Božjo Čast in Slavo Vekomaj.
    Vedno bom Molil, Verjel in Zaupal v Božjo Dobroto in Usmiljenje ter Spolnjeval Božjo Voljo. Amen.

    Dopolnjena molitev skupnosti krščanskega življenja.

    • Miro says:

     O PRESVETA BOŽJA VOLJA, LJUBIM TE NADVSE (sv. Angela Merici)

     • Marta says:

      Hvala vsem za vzpodbudne besede in molitve.

      Pri molitvi rožnega venca s HKR sem v joku spoznala, da je treba vse prepustiti in izročiti Gospodu. Čeprav veliko molim, pa se mi zdi, da sem Gospodu sugerirala, kako naj reši težke situacije, predvsem v zvezi z Lukasom. Pogosto sem stiske izročila Jezusu v meditaciji Isuse ti misli, Isuse ti brini. Vendar Njegovih besed nisem v polnosti dojela. Od molitve rožnega venca nekega večera pa vem, da bom mirnejša, če Mu bom resnično zaupala in prepustila, da On misli, da On poskrbi …
      Marta

    • Marta says:

     https://www.youtube.com/watch?v=qpu58IFfE-E

     Oglas lahko preskočite. Meditacija (molitev približno 12 minut Isuse misli ti … brini ti, ko nam je tesno in smo v težavah, Jezusu izročimo …).

     Marta

  • Hvala says:

   Spoštovana Marta Rešetič!

   Res je, kar ste povedala. GOSPODU MORAMO POPOLNOMA ZAUPATI, KER ON VE NAJBOLJE, KAJ JE POTREBNO IN ON SKRBI, MI PA VELIKOKRAT SAMI KAŽEMO IN ZAHTEVAMO KAJ NAJ NAREDI IN KDAJ!

   PROSIMO GOSPODA, DA SE NAŠA ČLOVEŠKA VOLJA ZDRUŽI Z NJEGOVO BOŽJO VOLJO!

  • Hvala says:

   Spoštovana Marta!

   VIDITE, GOSPOD VAM JE ŽE POKAZAL, DA SE MU JE POTREBNO POPOLNOMA ZAUPATI!

   KO JE JEZUS SVOJE UČENCE POSLAL OZNANJATI NJEGOVE BESEDE LJUDEM, JE TO POTRJEVAL Z ZNAMENJI- S ČUDEŽI.

   ONI PA SO ŠLI IN POVSOD OZNANJALI IN GOSPOD JE Z NJIMI SODELOVAL TER BESEDO POTRJEVAL Z ZNAMENJI, KI SO JIH SPREMLJALA (Mr, 16,20).

   NAJ SE ZGODI GOSPODOVA VOLJA V VSAKI SITUACIJI IN NAJ NJEGOVA LJUBEZEN NAPOLNI VSE TEŽKE NAŠE ŽIVLJENJSKE SITUACIJE, MATERINO SRCE NAJ PROSI ZA NAS !!!

 42. Samuel+++ says:

  Prosim za molitev, popolnoma sem mentalno na tleh po izgubi že druge službe v dokaj kratkem času.
  Prosim molite, da bi dobil službo ter si tako povrnil dostojanstvo.
  Prosim tudi za dobro razumevanje z dekletom.
  Verjamem da je Bog dober, in da ni tiran, naj mi lahko pomaga.
  Sv. Marija in sv. Jožef prosita zame in za druge.
  Sv. Nadangelji Miahela, Gabriel in Rafael prosite in varujte nas.
  Vsi svetniki in svetnice prosite za nas.
  Troedini Bog, Oče, Sin Jezus Kristus in Sveti Duh usmili se me +++

  • Miro says:

   OBUDIMO TRDNO VERO IN ZAUPANJE V MOČ ŽIVE BOŽJE BESEDE

   »Na dan, ko sem klical, si me uslišal, povečal si moč v moji duši.«
   (Ps 138,3)

   Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

  • Hvala says:

   Spoštovani Samuel!

   BOG POMAGA VSAKEMU ČLOVEKU, NJEGOVO USMILJENJE JE VIŠJE OD NEBES!

   Vendar moramo v življenju iti skozi veliko stisk.

   Vam je bilo namreč milostno dano, ne samo da v Kristusa verujete, ampak da zanj tudi trpite (Fil 1,29).

   Znašli ste se le pred človeško preizkušnjo, Bog pa je zvest in ne bo dopustil, da bi bili preizkušani čez svoje moči, ampak bo ob preizkušnji tudi omogočil izhod iz nje, da jo boste mogli prestati (1 Kor 10,13).

   Bog dopušča določeno obdobje-“prečiščevanje človeka”, da se pokaže njegova vera, IZKAŽE POTRPEŽLJIVOST.

   Lahko je verovati v Boga, dokler naša ladja ŽIVLJENJA PLJUJE PO MIRNEM MORJU. KO PA PRIDE MOČAN VIHAR V ŽIVLJENJU, KI NAS PREMETAVASEM TER TJA , VPIJEMO K BOGU NAJ NAS REŠI. V TAKIH HUDIH STISKAH ČLOVEK KREPI VERO, POTRPEŽLJIVO PRENAŠA “ŽIVLJENJSKI VIHAR” IN GOSPOD DOLOČI DAN IZHODA IZ STISKE.

   Vendar dokler čakamo GOSPODOVO REŠITEV, NAS ON NE ZAPUSTI.

   Tako življenjsko obdobje je v Svetem pismu napisano -Izraelci so bili v hudi stiski.

   Zakaj tudi če je sklenil, da nam ne bo pomagal v teh petih dneh, ima oblast, da nas brani, kolikor dni ga je volja, ali pa da nas pokonča pred očmi naših sovražnikov. 16 Nikar ne izsiljujte načrtov Gospoda, našega Boga, zakaj Bog ni kakor človek, da bi mu lahko grozili, in ne kakor sin človekov, da bi ga lahko prisilili k odločitvi.
   Zato pa pričakujmo rešitev od njega in ga kličimo, naj nam pride pomagat. In če ga je volja, bo slišal naš glas (Jdt 8,13-17).

   Vsako življenjsko obdobje za vse človeštvo je napisano v SVETI KNJIGI!

   Gospod vas ne bo zapustil v tej stiski, peljal vas bo “SKOZI PUŠČAVO”, VENDAR SE NE BOJTE, SAMO OKLENITE SE GA, VODIL VAS BO, DA VAS VARNO PRIPELJE DO ZELENE OAZE.

   Dovolite mu in se PREPUSTITE NJEGOVEMU VODSTVU IN ODLOČANJU!

   On je edini, ki je vreden vsega zaupanja. POTREBNO JE POTREPLJENJE, POTRPLJENJE IN ŠE ENKRAT POTRPLJENJE.

   • Miro says:

    Spoštovani Samuel, upam, da ste zadovoljni z odgovorom ge. Hvala. V njem so globoka zrna resnice o tem, kako v življenju s pomočjo Svetega Duha splezati na “zeleno vejo”. Najmočnejša duhovna zdravila iz Božje lekarne? Predvsem redna molitev rožnega venca, redno premišljevanje Božje besede, sveta Evharistija, sveta spoved, dela usmiljenja do bližnjega … Molimo, da bi mogli sprejemati in spolnjevati presveto Božjo voljo!

    Bog vas obilno blagoslovi v moči Svetega Duha!

    • Samuel+++ says:

     G. Miro, zadovoljen in nekako malo bolj pomirjen.
     Se strinjam, zaupati je treba (verovati- kdor ne veruje ta ne misli da bo kaj prijel (mislim da pise v enem od Jakobovih pisem…)..
     Zanimivo, naj povem da sem se pred 15 h dobil namig za novo službo, za novega klienta, o katerem naj bi več izvedel v ponedeljek.
     Tako, Bog je zelo hitro uslišal vaše molitve :)
     Hvala Bogu za vas, in verjamem (ker so vase molitve tako močne, slišane,… In je Bog ljubezen…) da se bo tudi vse ostalo uredilo v smeri kot je najboljše za našo družino.
     Hvala in se še priporočamo v molitev :)
     Bom tudi jaz molil za vaše potrebe.
     Lep večer in naj vas Bog blagoslovi.

  • Janez says:

   V GLOBINI
   V globini svojega srca želim čutiti Te.
   V globini svojega razuma želim zavedati se.
   V globini svoje duše želim častiti Te.
   V globini svojega duha želim podati Ti roko.
   Negotovost zamenja naj svetla pot.
   Obup prelevi naj se v daljni spomin.
   Iz strahu izkorenini mi žareče žeblje, ki me preganjajo v pogubo.
   Osvobodi me mojih okov, reši me lastne mreže, odvrni me od mojega sovraštva.
   Preden me očistiš, preden
   Tvoj glas predrami moje bistvo, me varuj, vodi in brani pred zlom,
   ki ga je poln svet, polno nebo in polna zemlja.
   Kje domuješ, mi pokaži, da spoznam Te, kot poznaš Ti mene.
   Tja, kjer trpiš, me popelji in nauči me častiti trpljenje.
   Tja, kjer se hraniš, me odvedi, da naučil se bom hraniti.
   Tja, kjer počivaš, me povedi, da se bom učil življenja.
   Če pade mrak mi na oči, če obup se v moji duši dogodi, vem, da boš prišel mi naproti.
   Vem, da rešile me bodo Tvoje roke, vem, da potolažil me bo Tvoj glas.
   In vem, da si Resnica v resnici, Ljubezen v ljubezni, Tolažba vseh tolažb.

   (Molitev Sveti Gvido)

   ČUJ, MARIJA, KLIC SRCA
   Čuj, Marija, klic srca, bodi nam usmiljena! Ti mogočna, sveta Mati, moreš vedno pomagati. Ko nikjer ni več pomôči, si nam zvezda v temni noči. Ne presliši prošnje glas, ljuba Mati, reši nas! Glej, otroci Tvoji smo, Tebi vse zaupamo. Ti nam moreš pomagati, o, pokaži, da si naša draga Mati! Amen.
   Molitev skupnosti krščanskega življenja.

   Božja Ljubezen, Usmiljenje in Dobrota, prosimo Te sliši in usliši prosilca Samuela in mu Pomagaj, da se bo vse prav Uredilo po Božji Volji. Tvoja je Oblast in Slava Gospod Vekomaj! Božje Milosti bom vedno opeval in se veselil Življenja, saj je Gospod Vedno z nami in nikoili nismo sami!

 43. Kras says:

  Prosim za molitev ženo in mamo dveh sinov (5 in 10 let).
  Odkrili so ji invazivno obliko tumorja na prsih.
  Ob tem se človek samo vpraša zakaj, malo pa me je tudi sram, saj tudi sama čutim nelagodja, ki niso primerljiva z fizično boleznijo.
  Navdih najdem tu https://si.aleteia.org/2022/01/12/zena-mu-je-umrla-po-hudi-bolezni-otroka-potrebujeta-oceta-polnega-zivljenja-ne-zalosti/
  Prosim pa tudi zame. Zadnje dni čutim notranjo napetost, sem kot struna in to počutje hromi vsakdanje delo in odnose. Omilim jo z molitvijo Rožnega venca.
  Jezus vate zaupam. Daj mi videti , spoznati, kako naj bolje izkoristim ta čas, ko je dela manj.

  • Miro says:

   Spoštovana ga. Kras,

   Skupaj z molilci molimo po vašem namenu. V vseh preizkušnjah se vedno v vsem opirajmo na milostno pomoč Preblažene Device Marije. Naj Bog obilno blagoslovi bolno gospo in vas.

   Z MARIJINO POMOČJO VSE V ZDRAVILNEM IN ODREŠENJSKEM STUDENCU BOŽJEGA USMILJENJA!

   • Miro says:

    POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽIMO

    Pod tvoje varstvo pribežimo,
    o sveta božja Porodnica,
    ne zavrzi naših prošenj
    v naših potrebah,
    temveč reši nas
    vselej vseh nevarnosti,
    o častitljiva in blagoslovljena Devica,
    naša gospa, naša srednica,
    naša besednica!
    S svojim Sinom nas spravi,
    svojemu Sinu nas priporoči,
    svojemu Sinu nas izroči!

    Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

  • Janez says:

   Notranje zdravje, zadovoljstvo in sreča (par misli)

   Vsak človek išče načine, kako biti zdrav, srečen in zadovoljen. Odgovor se skriva v notranji stabilni prisotnosti, ki zahteva našo pripravljenost odpreti vse naše čute in da se čudimo drobnim stvarem v življenju in širimo dobroto v našo okolico. Vsak človek naj bo sam sebi največji prijatelj in zaveznik, ki ve kaj hoče in ki si zaupa ter naj bo dober in strpen do soljudi. Ko imaš sam dovolj moči in energije, jo boš imel tudi za druge. In to je to. Začni pri sebi in prosi Boga in prizadevaj si biti dober Človek in dober Kristjan. Hvala Ti Gospod za vse, kar s nam daroval. V Miru in Tišini Človek spet najde Moč in Rešitev, ki mu jo nakloni Bog, ko se spet povežemo z Njim in ga iskreno prosimo in delamo dobra dela. Molitev je namreč pogovor z Njim, ki je naš Najboljši Oče, dobra dela pa Samaritanska pomoč ljudem, ki jo rabijo zaradi bolezni, žalosti, stisk in problemov. Vedno je Oče tu pri nas in nas ljubeče čaka. Iščemo ga dostikrat nekje daleč, pa je zelo blizu in sicer v Nas, v Soljudeh in v Naravi, ki nas obkroža in nas tiho gleda in nagovarja. Bog je vedno z nami, zato nikoli nismo sami!

   Molimo k Bogu in Mariji za zdravo dušo in telo. Ko molimo k Bogu, odložimo stran vse skrbi in bolečine ter misli o sebi; prepustimo se popolnoma Božji Volji in Njegovemu Odrešilnemu in Zdravilnemu Delovanju z Gorečo in Iskreno Vero in Upanjem na Božjo Milost in Njegovo Dobroto. Molitev k Bogu je namreč poleg zdravljenja medicine in terapije tisti način, da se darujemo Bogu, ki nas vse Ljubi, tudi takrat, ko grešimo in/alio smo Nanj Nehvaležno pozabili. Molitev Vsakemu, ki trpi, pomaga, da najde v sebi Mir, novo Upanje, novo Moč in Ozdravljenje po Njegovi Milosti. Ravnajmo zato umirjeno, zdravo, mislimo pozitivno in obilno molimo k Bogu, da bodo Njegove Zdravilne Sile v Nas pozitivno delovale in da bomo postopoma začutili v sebi Božji Mir, veselje, zadovoljstvo in boljše počutje. Vera v Jezusa gore premika. In čudeži se dogajajo, če le Verujemo in Upamo v Božjo Pomoč in Usmiljenje. Pridite vsi, ki ste obteženi in jaz vas bom poživil, pravi Jezus. Na Zemljo je prišel zaradi ubogih, bolnih in trpečih ter je naredil ko je bil med nami veliko Čudežev ozdravitve in Pomoči. Nikoli ne smemo obupati, ker nas Bog Ljubi take kot smo in nam bo pomagal ter nas Vodil Vse Svoje Otroke, ki Vanj Zaupamo in Verujemo. Pridi k nam Gospod in nam Pomagaj! Amen.

   Janez AKA Dichter Hansi

   Sirah 34,17: On dviga duha, razsvetljuje oči, daje zdravje, življenje in blagoslov

   Sirah 30,15: Zdravje in dobro počutje veljata več kot vse zlato, krepko telo več kot neizmerno bogastvo.

  • Janez says:

   MOLITEV IN PROŠNJA ZA BOŽJI MIR IN OZDRAVITEV
   Božja Ljubezen napolnjuje mojo dušo, saj sem Božji Otrok, ki ga Oče Ljubi. Sem v skrivnem kotičku Njega. Njegova Dobrota in Usmiljenje me odslej spremljata sleherni dan mojega življenja, kajti za vedno prebivam v Njegovem varstvu in sem srečen/a, miren/a in spokojen/a. V Njem namreč premorem vse, ki mi daje vso Moč, Pogum in Energijo, da grem korak po korak smelo v novo Življenjsko obdobje ozdravitve in duhovne prenove, popolne predanosti v Oazi Božjega Miru in Milostne Tolažbe, ki trpiš in si žalosten. Ta Molitev k Bogu in Mariji je moja čudežna preobrazba uma in srca ter ozdravitve, za katero verjamem, da mi prinaša odpuščanje, osvoboditev od negativnih misli, ki me bolijo ter okrepitev moje samopodobe in telesnega zdravja ter okrepitev mojega duhovnega in telesnega zdravja in počutja. Prosim Gospod Pridi k meni in mi Pomagaj, da bom ozdravel/ozdravela in da bo bolezen po Tvojem Usmiljenju prenehala. Verjamem Vate Gospod Jerzus in prosim za Božjo pomoč in ozdravitev ter prosim, Gospod nakloni mi Vodstvo in Poduk, da spoznam kaj hočeš od mene in kaj je Božja Volja zame!. Gospod prosim pomagaj mi, da se vse uredi in postavi na svoje mesto. Hvala Ti, ki živiš in kraljuješ vekomaj. Božje Usmiljenje in Božja Ljubezen Vate Zaupamo! Amen.

   • Janez says:

    Že objavljeno gornjo Molitev sem nekoliko dopolnil in razširil. Prosim Gospod sliši in usliši vse naše Prošnje in nam Pomagaj!

    Božja Ljubezen, Usmiljenje in Dobrota Vate Zaupamo! Amen. Janez

 44. Sanja says:

  Prosim pomagajte mi prosim za molitve in naj Bog uslisi moje vse prosnje in da bova dalje skupaj z fantom
  Tak ga pogresam vsak dan

 45. Miro says:

  PRIDI, SVETI DUH, NA POMOČ NAŠIM BORNIM PRIZADEVANJEM V BOJU ZOPER COVID. TRDNO ZAUPAMO VATE IN V TVOJE ZDRAVILNO IN ODREŠENJSKO DELOVANJE V NAŠI DOMOVINI IN PO ŠIRNEM SVETU!

  Vse molilce ponovno prosim, da se v tem prelomnem času še bolj povežemo v naših molitvah za vse, ki zaradi bolezni prestajajo hude trenutke. Molimo, da se epidemija konča v moči Svetega Duha. S trdno vero in zaupanjem se obračajmo na Usmiljenega Očeta.

  MOLITEV V ČASU EPIDEMIJE COVID

  Usmiljeni Oče,
  tvoj Sin se je rodil, da bi nas odrešil.
  Prosimo te, podeli vsem, ki trpijo zaradi epidemije,
  zdravje, potrpežljivost in moč.
  V svoji dobroti tolaži bolnike in njihove svojce,
  nam pa odpri oči za vsako stisko in daj,
  da bomo trpečim pomagali z dejanji.
  Naj tudi v bolezni, trpljenju in preizkušnjah doživljamo tvojo bližino.
  Podpiraj zdravstvene delavce in vse, ki skrbijo za bolnike.
  Prosimo te, naj bodo cepiva in zdravila dostopna vsem, ki jih potrebujejo.
  Rajnim bratom in sestram, ki so izgubili boj z boleznijo,
  nakloni večno veselje, njihovim svojcem pa tolažbo vere in pogum.
  Prosimo te, naj epidemija preneha,
  da bomo mogli živeti v miru in blaginji.
  Po Kristusu, našem Gospodu. Amen.

  Sv. Marija, zdravje bolnikov – prosi za nas.
  Sv. Rok, zavetnik zoper kužne bolezni – prosi za nas.
  Vsi Božji svetniki in svetnice – prosite za nas.

  • Kras says:

   Pridružujem se molitvi.
   V zadnjih dveh letih se med ljudmi govori skoraj samo o tem.
   Nenehno se odvijajo spremembe, enkrat je v karanteni ta, potem drugi, da se ne niti ne govori o stiskah tistih, ki bijejo telesni boj in njihovih svojcih. Tudi če želiš, se težko izogneš novicam, medijem, ki tako ali drugače vplivajo na naš um in notranjost. Mislim, da vsakega izmed nas že po malem načenja. Edina uteha je osebni pogovor z Bogom.
   V čemu lahko vidimo svetlo točko? Le v globoki veri, da je vse za nekaj dobro.
   Dobri Bog, ti vedno delaš prav.
   Molimo drug za drugega, saj vsak izmed nas bije bitko na svoj način.
   Mir in dobro.

   • Miro says:

    Draga Kras, strinjam se z vami, ko pravite, da v teh razmerah “lahko vidimo svetlo točko le v globoki veri, da je vse za nekaj dobro”. In nadaljujete s prepričanjem, da “dobri Bog vedno dela prav”, kar popolnoma drži. Vedno smo lahko v srcu veseli in mirni, ko pri molilcih naletimo na takšno pripravljenost za molitve po določenem namenu.

    Bog obilno blagoslovi vas in vse molilce (g. Administrator, ga. Hvala, ga. Kristina, g. Janez …, če omenim le nekaj imen, v resnici pa jih je še cela vrsta), s katerimi smo – s pomočjo Svetega Duha in Device Marije – povezani v naših molitvah za premagovanje kovida, pa tudi po drugih namenih na tej spletni strani.

    Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

 46. Strto srce says:

  Pozdravljeni vsi dobri ljudje.
  Z možem se že dlje časa trudiva, da bi uspela zanositi. A žal ne uspešno.
  Po temeljitem razmisleku sva se odločila, da greva v postopek zunaj telesne oploditve.
  V postopku IVF sem prvič.
  Naslednji teden imam punkcijo. Prosim molite za novo življenje.
  Naj se zgodi božja volja.
  Prosim za navzočnost angelov, da bo z menoj in dušico vse v najlepšem redu.
  Aleluja, aleluja.
  Hvala in amen.

  • Janez says:

   Psalm 23
   Gospod je moj pastir,
   nič mi ne manjka.
   Na zelenih pašnikih mi daje ležišče;
   k vodam počitka me vodi.
   Mojo dušo poživlja;
   vodi me po pravih potih
   zaradi svojega imena.
   Četudi bi hodil po globeli smrtne sence,
   jaz se ne bojim hudega, saj si ti z menoj,
   tvoja palica in tvoja opora, ti me tolažita.
   Ps 23, 1-4

   Moli, zaupaj, prepusti se Njemu. Dovoli Bogu, da poskrbi za Tvoje življenje. Veruj v Boga in ne bodi Nejeverni Tomaž! Dr. Marilyn Schlitz, predavateljica na Harvardu. Včasih se nasmejim, pogledam gor in rečem: Vem, da si bil Ti Bog, hvala. Verni ljudje ne potrebujejo dokazov o učinkih in čudežih molitve, da bi se še naprej zanašali na Boga. Jih pa zato potrebujejo ljudje, ki ne verujejo. To je bil konec koncev eden glavnih razlogov, zakaj je Jezus pred ljudmi delal čudeže, ko je hodil po Izraelu pred dva tisoč leti. Pa vendar so mnogi ljudje, navkljub očitnim nadnaravnim znamenjem, še vedno ostali v dvomih kot apostol Tomaž. Verjel je ko mu je Jezus pokazal rane s križa na Golgoti. Vendar niso vsi ljudje taki, saj so se nekateri tudi spreobrnili kot Savel, ki je postal Sveti Pavel, ko ga je obsijala Božja Luč in ga je nagovoril Bog. Pa tudi številni drugi, ki so slišali Njegov klic. Poslušajmo tudi mi, da bomo slišali Boga v Miru in Tišini, ko molimo, delamo, služimo drugim in beremo Božjo Besedo, da bi razumeli Božjo Voljo! Zaupajmo v Gospoda in Nanj prenesimo Vse Težave in Skrbi. Prosimo ga za Božji Mir in Božjo Pomoč, da se vse Uredi po Božji Volji!

   Vir dopolnjene molitve iz medmrežja Operando. Že objavljeno.

   Izaija 56-1: Tako govori GOSPOD: Pazite na pravico, ravnajte pravično, kajti moje odrešenje bo kmalu prišlo in moja pravičnost se bo kmalu razodela.

   Psalm 145,9: GOSPOD je dober do vsakega, njegovo usmiljenje je nad vsemi njegovimi deli.

   • Miro says:

    GOSPOD JEZUS NAM GOVORI: »KDOR JÉ MOJE MESO IN PIJE MOJO KRI, OSTAJA V MENI IN JAZ V NJEM.« (Jn 6,56)

    NAŠA MOLITVENA IN DRUGA PRIZADEVANJA ZA SPOLNJEVANJE BOŽJE VOLJE VEDNO IN POVSOD ZDRUŽUJMO Z GOSPODOVO NAJSVETEJŠO DARITVIJO NA KRIŽU. PRI NJEJ SE JE IZ ČISTE LJUBEZNI DAROVAL ZA NAS IN NAŠE ODREŠENJE. IZ SVETE EVHARISTIJE IZVIRAJO VSE MILOSTI. IZ TEGA NAJMOGOČNEJŠEGA STUDENCA BOŽJEGA USMILJENJA K NAM PRITEKAJO NAJVEČJI BLAGOSLOVI ZA SREČO V BOGU – NA TEM IN DRUGEM SVETU!!!

    BOŽJE USMILJENJE, NEIZMERNO V STUDENCU EVHARISTIJE IN DUHOVNIŠTVA, ZAUPAMO VATE!

   • Hvala says:

    Spoštovano strto srce!

    JEZUS JE REKEL: JAZ SEM POT RESNICA IN ŽIVLJENJE. .

    Kristjani moramo govoriti resnico, vedno le resnico ter se medsebojno opozarjati in moliti skupaj in se opominjati, KAJTI KDOR ZAMOLČI IN NE PODUČI ČLOVEKA , BO DAJAL ZA TO TUDI ODGOVOR BOGU.

    PO VERI V TROEDINEGA ŽIVEGA BOGA, JE BOG EDINI, KI JE GOSPODAR ŽIVLJENJA IN SMRTI , NE ČLOVEK, ZATO UMETNA OPLODITEV PO BOŽJI ZAPOVEDI NI DOVOLJENA.

    Ker je to obširna, pereča tema, je Hrvaški karizmatik, Dražen Bušič v knjigi- KAKO DOSEČI POPOLN BLAGOSLOV ZA VSO DRUŽINO opisal umetne oploditve, posledice itd….knjiga je prevedena v slovenščino.

    Iz omenjene knjige sem že pisala na tem portalu .

    Če v zakonu moža in žene ni blagoslova, to je rojstva otrok, je mogoče potrebno ODSTRANITI OVIRE, KI TO PREPREČUJEJO. VČASIH GOSPOD ŽELI TO POVEDATI, POKAZATI IN KO JE OVIRA ODSTRANJENA PODELI BLAGOSLOV-TO JE ZANOSITEV PO NARAVNI POTI.

    JEZUS JE REKEL:
    Kar koli boste prosili v mojem imenu, bom storil, da bo Oče poveličan v Sinu. 14 Če me boste kaj prosili v mojem imenu, bom jaz to storil.«

    15 »Če me ljubite, se boste držali mojih zapovedi;(Jn 14,13.15)

    Jezusu je potrebno verjeti, POPOLNOMA ZAUPATI V NJEGOVE OBLJUBE, DRŽATI SE NJEGOVIH ZAPOVEDI!.

    Problem pri nas ljudeh, ker NISMO DOVOLJ VZTRAJNI IN NE ZAUPAMO V GOSPODOVE ŽIVE BESEDE.

    Kadar ne moremo dolgo čakati na Gospodovo rešitev, vzamemo zadevo v svoje človeške roke.

    Gospod ima za vsakega človeka svoj načrt. Tudi za vas.

    SVETI JIOŽEF JE ČUDOVITO IZPOLNIL NAČRT GOSPODA NA ZEMLJI, BIL JE VARUH IN UČITELJ IN ZAVETNIK JEZUSU ČEPRAV NI BIL oče.

    G, Miro je o tem lepo napisal zadnjič, popolno poslanstvo- izpolnjeni načrti Gospoda so tudi s posvojitvijo otroka.

    KADAR ČLOVEK IZPOLJNJUJE BOŽJE ZAPOVEDI, JE POSLUŠEN BOGU , SODELUJE S SVETIM DUHOM. TA GA VODI PO POTI MOLITVE IN MU ŠEPETA ZAKAJ NAJ PROSI.

    ŽELIM VAM POPOLN GOSPODOV BLAGOSLOV !

    • Miro says:

     Zahvaljujem se ge. Hvala za zapisane besede. Potrebno je, da si kristjani brez slepomišenja nalijemo čistega vina, kar je mogoče le v moči Svetega Duha. Pogledi omenjenega karizmatika Dražena Bušiča dosledno temeljijo na nauku GOSPODA JEZUSA KRISTUSA, ki je o sebi dejal, da je Pot, Resnica in Življenje.

     Če v polnosti ne sprejmemo Svetega Duha in notranjega ozdravljenja, ki nam ga milostno želi podariti, se kljub dolgim molitvam ne moremo prebiti iz slepe ulice. Zato predvsem molimo za razsvetljenje v luči Svetega Duha, da bomo spoznali, kaj je v nekem danem življenjskem položaju Božja volja. Gospoda prosimo za luč in moč, da bomo, kot sem že zapisal, vsa naša molitvena in druga prizadevanja za spolnjevanje Božje volje združevali z Gospodovo najsvetejšo daritvijo na križu.

     Molimo za blagoslov in srečo v življenju gospe z vzdevkom Strto srce, hkrati pa tudi za njenega soproga. Naj ju Usmiljeni Bog obilno blagoslovi!

     • Kras says:

      Draga Strto srce

      Strinjam se z predhodnimi odgovori , a ne morem si kaj , da ne zelo sočustvujem z vami, teh občutkov ne poznam, a mnoge druge. Globoko molim za vas.Poromajta nekam z možem v ta namen, prosita za dar starševstva, a ponižno sprejmita tudi morebitno nasprotno Gospodovo voljo. Poznam gospo, ki je splavila, potem pa v zakonu ni mogla zanositi. Nikoli ni o tem glasno govorila, a sem si predstavljala , da so to neznosne muke.
      Na koncu je posvojila dve novorojenčici( obstajajo bolnice in tudi anonimni porodi tudi v SLO)
      Sedaj so zelo lepa družina , pravzaprav bodo kmalu imeli poroko starejše posvojenke.
      Želim vam vse , vse dobro. Bog da tistim, ki jih ima najraje , najtežje preizkušnje.
      Pomislite, morda se nekje že rojeva otroška dušica, ki vas potrebuje.
      Aleluja.
      Bog je res velik.

     • Strto srce says:

      Hvala ljuba ga. Kras in vsi ostali, ki ste mi pisali.
      Z možem greva večkrat na Brezje, kjer moliva v ta namen.

 47. Miro says:

  PREBLAŽENA DEVICA MARIJA NAM OB RAZLIČNIH PRIKAZOVANJIH PO SVETU (LURD, FATIMA IN DRUGOD) NAROČA: MOLITE ROŽNI VENEC!

  »KRŠČANSKO LJUDSTVO SE Z ROŽNIM VENCEM PODAJA V MARIJINO ŠOLO, DA BI SE DALO UVESTI V PREMIŠLJEVANJE LEPOTE KRISTUSOVEGA OBLIČJA IN V IZKUSTVO GLOBINE NJEGOVE LJUBEZNI.« (sv. Janez Pavel II.)

  Eden od čudovitih učinkov molitve svetega rožnega venca je tudi mir srca. Danes s pomočjo molitve rožnega venca v kopel brezmejne Božje ljubezni do nas grešnikov, izročimo trpeče sestre in brate, ki bodisi sebe bodisi svoje bližnje priporočajo v molitev v zapisih pod: Jasna, Mina, Marjana, Tina, Sanja, Vesna, Sofija, Sanja, Dr, MamiM, Angelvaruh in drugi prosilci Božjih milosti. Molimo, da bi se v vseh in v vsem zgodila presveta Božja volja – na priprošnjo Preblažene Device Marije, svetega Jožefa in vseh svetnikov.

  MOJA DUŠA POVELIČUJE GOSPODA (MAGNIFICAT)

  Moja duša poveličuje Gospoda,
  moje srce se raduje v Bogu, mojem Zveličarju.
  Ozrl se je na nizkost svoje dekle,
  glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.
  Velike reči mi je storil Vsemogočni,
  njegovo ime je sveto.
  Iz roda v rod skazuje svoje usmiljenje vsem,
  ki mu zvesto služijo.
  Dvignil je svojo močno roko,
  razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.
  Mogočne je vrgel s prestola
  in povišal je nizke.
  Lačne je napolnil z dobrotami
  in bogate je odpustil prazne.
  Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,
  kakor je obljubil našim očetom.
  Spomnil se je svoje dobrote
  do Abrahama in vseh njegovih potomcev.
  Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu,
  kakor je bilo v začetku,
  tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen. (prim. Lk 1,46-55)

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 48. Jasna says:

  Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bi bilo z menoj vse vredu, da nimam nobene bolezni in bi težave izginile. Prosim za molitev, za zdravje, ljubezen in mir. Da bi le bilo vse dobro.
  Iskrena hvala

  • Hvala says:

   Spoštovana Jasna!

   ZGODI SE NAJ GOSPODOVA VOLJA V VSEMV ŽIVLJENJU, KAJTI EDINO TO JE REŠITEV ZA ČLOVEKA .

   • Miro says:

    Spoštovana Jasna,

    Prizadevajmo si za sodelovanje z Božjo milostjo, saj to od nas pričakuje sam ODREŠENIK JEZUS. Da bi lahko spolnili Božjo voljo, je potrebno, da veliko molimo in poslušamo, kaj nam v našem srcu, razumu, po vesti, ljudeh, dogodkih … govori naš največji POMOČNIK – SVETI DUH! Poleg molitve je potrebno, da v primeru bolezni poiščemo tudi strokovno pomoč zdravnika, psihiatra, psihoterapevta …, saj nam Gospod pomaga tudi po drugih ljudeh. Od nas ljudi želi, da v stiski zavzeto pomagamo drug drugemu. Kaj in kako bo Gospod Jezus sam storil v našem življenju, je stvar Njegove svobodne volje. Naša dolžnost je v vsakem primeru ta, da Božjo voljo sprejemamo in spolnjujemo. V primeru neke bolezni tudi s tem, da čim prej poiščemo strokovno pomoč! To je moje prepričanje, ki vam ga nikakor ne vsiljujem, ampak je stvar vaše odločitve.

    Molimo: Gospod Jezus, moj Odrešenik, verujem in upam vate! Ponižno Te prosim, pomagaj mi, da bom vedno sprejemal navdihe Svetega Duha in v tej življenjski situaciji (navedi kateri) uresničeval tisto, kar Ti pričakuješ od mene. Zgodi se presveta Božja volja na priprošnjo Preblažene Device Marije. Amen.

    Vedno vse v veri in zaupanju izročajmo JEZUSOVEMU PRESVETEMU SRCU in molimo:

    O PRESVETO SRCE JEZUSOVO, PO ROKAH PREBLAŽENE DEVICE MARIJE TI DARUJEM
    MOLITVE, DELA IN TRPLJENJE DANAŠNJEGA DNE – TEBI V SPRAVO ZA VSE ŽALITVE, KI JIH
    TRPIŠ V ZAKRAMENTU PRESVETEGA REŠNJEGA TELESA, S TEBOJ VRED PA BOGU OČETU
    ZA VSE TISTE NAMENE, V KATERE SE MU TI SAM VSAK DAN DARUJEŠ NA NAŠIH OLTARJIH.
    AMEN.

 49. Mina says:

  Pozdravljeni,

  Jutri ima moja mama nek poseg, ki ni ravno prijeten, upam, da bo uspešen in brez zapletov. Prosim vse, da molite zanjo, da čim bolje in uspešnoprestane poseg, da bo vse uredu. Prosim vse molilce, preljubega Jezusa in preljubo Marijo ter vse svetnike, molite zanjo. Izročam jo v božje varstvo.

  Hvala.

 50. MARJANA says:

  PROSIM ZA POMOČ PRI MOLITVI ZA TAŠČO ,KI MORA NA OPERACIJO IN ZA ZDRAJE VSEH NAS
  BOG NAJ NAS BLAGOSLOVI
  SV SLOMŠEK PROSI ZA NAS
  SV JOŽEF PROSI ZA NAS

 51. Sanja says:

  Prosim za molitve da bova se s partnerjem pobotala in bova dalje skupaj in da bom tukaj kot sem sedaj zaposlena dobila sluzbo za nedolocen cas
  Prosim naj Bog pomaga vse to in se kar ga prosim

 52. tina says:

  Na vas se obračam in prosim molite za naju…s partnerjem sva se čisto odtujila, skoraj ne govoriva več, drugače se ne kregava, ampak imava zdaj eno fazo, ki mi ni všeč in vidim, da tudi njega to mori…ne morem pa priti do tega, da bi se pogovorila…prosim molite za naju, da se najin odnos uredi na raven, ki je bila še ne dolgo nazaj…

  • Administrator says:

   Prosite vašega župnika za mašo, za vajim odnos s partnerjem.
   Bog vas bo obilno blagoslovil.

   • Hvala says:

    Spoštovana Tina!

    GOSPOD nam želi svetovati v vsaki situaciji, v vsakem problemu, vsak dan ŽELI ČLOVEKU PODATI USMILJENJE.

    OBSTAJAJO PRIVILEGIJI V MEDSEBOJNEM ODNOSU IN ŽIVLJENJU PARA-ŽENSKE IN MOŠKEGA, DO KATERIH LAHKO DOSTOPATE LE PREK SVETEGA ZAKONA.

    Tu so trije privilegiji, do katerih lahko dostopate samo prek svetega zakona:

    -DOKONČNA ODLOČITEV
    -POPOLNA PODARITEV
    -ŽIVETI PRAVI POMEN SPOLNIH ODNOSOV

    Zakon je na prvem mestu namenjen temu, da zakonca drug drugemu pomagata rasti in zoreti v svetosti in drug drugemu pomagata priti v nebesa (več o tem v prilogi).

    https://si.aleteia.org/2019/10/18/privilegiji-ki-jih-lahko-uziva-samo-zakonski-par-in-ne-tisti-ki-zivijo-na-koruzi/

    PROSIMO GOSPODA, DA VAM POMAGA NA SKUPNI POTI Z SVOJIM USMILJENJEM, KI JE VIŠJE OD NEBES!

    • Miro says:

     Spoštovana Tina,

     Predhodnika sta podala več dobrih nasvetov za ureditev vajinega odnosa s pomočjo svete maše in v okviru zakramenta svetega zakona. To je res nujno potrebno, čer želimo živeti po Gospodovi postavi ljubezni! Sam vam priporočam še naslednje:

     POSVETITEV JEZUSOVEMU IN MARIJINEMU SRCU!

     http://www.molitev.net/posvetitev-slovenije-jezusu-in-mariji.html/comment-page-1#comment-44140

     Če bosta te nasvete upoštevala, se bo vajin odnos zagotovo uskladil s “frekvenco” Svetega Duha. Tako bosta v zakonu deležna obilnih milosti in blagoslovov.

     Jezus, pridi z močjo Svetega Duha in ozdravi naša srca!

 53. Sanja says:

  Prosim za molitve da bova dalje s partenerjem skupaj in da bom dobila tukaj kot sem sedaj zaposena sluzbo za nedolocen cas

 54. Vesna says:

  Prosim za molitev za mamo, ker se ji zaradi koronavirusa zdravje slabša.

 55. Vesna says:

  Prosim za molitev za zdravje za mamo. Zaradi koronavirusa se ji stanje slabša.

 56. Sofija says:

  Prosim za nasvet. Sin, star dvanajst let in pol se sprašuje o obstoju Boga (ali znanost ali Bog, ali kako je oboje skupaj, oz. kaj je bilo pred Bogom,..) Prosim za nasvet, katero literaturo mu dati v branje, moje razlage niso dovolj. Hvala.

  • Hvala says:

   Spoštovana Sofija!

   Res je, vaše razlage ne zadostujejo, so človeške. VERA JE DAR OD BOGA.

   Molite za sina, da mu bo Gospod podelil milost spreobrnjenja. GOSPOD IMA ZA VSAKEGA ČLOVEKA DOLOČENO POT IN SVOJ ČAS .

   Bodite sproščena, molite, Gospod bo pa svoje naredil. KDAJ BO KAJ NAREDIL JE NJEGOVA VOLJA. NEKATERI LJUDJE PREJMEJO MILOST VERE V POZNI STAROSTI, NEKATERI V MLADOSTI, NEKATERI SO LAHKO CELO ŽIVLJENJE ATEISTI, PA DOBIJO MILOST PRED SMRTJO itd….

   KNJIGA ŽIVLJENJA IZ KATERE IZHAJA ZDRAVILNA BOŽJA BESEDA , NASVET ZA PRAVO ŽIVLJENJE , RESNICA O BOGU itd..PA NAJDE SAMO V SVETEM PISMU. KADAR PREBIRA ČLOVEK BOŽJE BESEDO IZ SVETEGA PISMA , SE POGOVARJA Z ŽIVIM BOGOM. TO JE NAJVEČ KAJ LAHKO NEKOMU SVETUJETE, DA VSAK DAN BERE IN MOLI IN SE POGOVARJA S SVOJIM STVARNIKOM.

   VSE DOBRO!

   • Miro says:

    Spoštovana ga. Sofija,

    Prva knjiga, Knjiga vseh knjig, je vsekakor SVETO PISMO. Da bi vaš sin lahko odkril pot do Božje besede, v branje priporočam tudi knjigo YOUCAT, KATEKIZEM ZA MLADE. Zelo pomembno je, da kot dobri starši skrbimo za to, da na našem obrazu vseskozi odseva obličje dobrega Boga. To je gotovo tudi za vašega sina najboljša “pridiga” o obstoju Boga. Sicer pa molimo, da se vaš sin ne bi pretirano ukvarjal z vprašanjem, kaj je bilo prej “kokoš ali “jajce”, ampak da bi svobodno sprejel resnico, da je oboje ustvaril dobri Bog, pa ne samo to, ampak prav vse, kar je in biva po Njegovi milosti!

    Vse dobro v moči Svetega Duha!

 57. Sonja says:

  Prosim za molitev za zdravje mojega očeta, ki je bil že petkrat na operaciji mehurja, ima Parkinsonovo bolezen, popuščanje srca…
  Prosim Jezusa, da bi se vsaj toliko pozdravil, da bi ga lahko jaz doma negovala. Prosim tudi za zdravje moje mami, ki je bila v mladosti 2 leti in pol nepretrgoma v bolnici, zdaj je pa še oslabela zaradi kapi.
  Tudi moje zdravje je že načeto zaradi psihičnih naporov.
  Marija, zdravje bolnikov…prosi za nas.

 58. Hvala says:

  SVETI DUH!

  DUH TI BO GOVORIL, KAJ TI JE POTREBNO DELATI V POSAMEZNIH SITUACIJAH.

  ON TI BO MOČ, KADAR TVOJE DOLŽNOSTI POSTANEJO PRETEŽKE.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………

  Sveti Duh ti bo tudi znanje, in prinašal ti bo tudi smisel tudi tedaj, ko bodo vsi okoli tebe živeli v nesmislu in sovraštvu.

  DA BI MOGLI NAJTI SMISEL ŽIVLJENJA, JE POTREBNO, DA NAS SVETU DUH POSTAVI NA VIŠJO RAVEN SPOZNANJA.

  ČE SE ŽELIMO OSVOBODITI GREHA, SOVRAŠTVA IN VSAKEGA ZLA, POTEM JE NUJNO, DA SVETI DUH PRIDE V NAS IN DA S SVOJO MOČJO UNIČI TO ZLO.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  KDOR PREJME SVETEGA DUHA, JE ZARES SPOSOBEN NA SVOJEM DELOVNEM MESTU DELATI TAKO, KAKOR TO BOG ŽELI.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  To pomeni, da če bo vsak posamezni kristjan izpolnjen z močjo Svetega Duha, tedaj bodo tudi naša politika in ekonomija, znanost izobraževanje, kmetijstvo , tovarne, bolnice in domovi postali mesta sprave, mesta dobrote in razumevanja in mesta BOŽJE LJUBEZNI. TI LAHKO SPREMENIŠ SVET IN TO TAKO, DA PREJMEŠ SVETEGA DUHA.
  ——————————————————————————————————————————————————–

  V EVHARISTIJI PREJEMAŠ KRISTUSOVO TELO IN KRI. TEDAJ ŽIVI KRISTUS V TEBI IN TI V NJEM. TI SI KRISTONOSEC, KRISTOPFORUS.

  KAMOR GREŠ JE BOG S TEBOJ.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  ZATO TVOJA NAVZOČNOST OČIŠČUJE PROSTORE NA ZEMLJI OD ZLA IN UNIČEVANJA. TI SI LUČ SVETA. V TVOJI LUČU HODIJO LJUDJE. TI NITI NE SLUTIŠ, KOLIKO LJUDI SE ODREŠI SAMO ZATO, KER JE V TEBI JEZUS V MOČI SVETEGA DUHA. TO IZŽAREVAŠ NA DRUGE. KOLIKO LJUDI JE ZAČELO DELATI DOBRO ZARADI NAVZOČNOSTI BOGA V TEBI.

  KOLIKO JIH JE PRENEHALO DELATI ZLO, KOLIKO JIH JE SPOZNALO SMISEL, KOLIKO SE JIH NI UBILO, KOLIKO SE JIH JE SPRAVILO, KOLIKO SE ZAKONOV NI LOČILO, KOLIKO OTROK NI BILO UMORJENIH V MATERINEM TELESU, KER JE IZ TEBE IZŽAREVALA BOŽJA LUČ NA DRUGE.

  TI TEGA NE OPAZIŠ, KER JE TO DUHOVNO IZŽAREVANJE IN ZATO NEVIDNO TELESNIM OČEM.
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;

  TUDI RADIJSKIH VALOV NE OPAZIŠ, TODA VEŠ, DA OBSTAJAJO IN DA PRENAŠAJO GOVOR IN GLASBO V TVOJ DOM.
  TAKO IZŽAREVAJO IZ TEBE TUDI ŽARKI SVETEGA DUHA NA DRUGE IN JIM PRENAŠAJO BOŽJE SILNICE IN NAVDIHE.

  ZATO JE POMEMBNO, DA SI VEDNO PRIJATELJ S SVETIM DUHOM (D. Tomislav Ivančić- VERUJEM V SVETEGA DUHA)
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  Ja, resnično, vse svoje življenje, delo je POTREBNO IZROČITI BOGU. Dr. Tomislav Ivančić v vseh knjigah izrazito POUDARJA -PUSTITI BOGU, DA TE PREOBLIKUJE, PUSTITI, DA TE VODI, PUSTITI, DA TE SVETI DUH NAVDIHUJE, DA TI DA SPOZNANJA……

  V njegovih knjigah je POUDAREK SAMO NA DELOVANJU BOGA V SODELOVANJU S ČLOVEKOM.

  Velikokrat sem že pisala KAJ JE BISTVO, KAJ DELAMO NAROBE. Ker smo slabotna bitja SE ZANAŠAMO SAMI NA SEBE, DA SE BOMO POBOLJŠALI, DA SE BOMO ZNEBILI KRIVDE, DA BOMO STORILI TO IN ONO, itd.. NIČESAR NE MOREMO SAMI, SAMO BOG USTVARI IN DA NOVO SRCE ČLOVEKU IN VDIHNE SVOJEGA SVETEGA DUHA.

  Vse preveč v današnjem času poslušam poudarke ljudi- to bomo in ono bomo in tako bo, ampak naši načrti se ne bodo uresničili , ČE NE BO GOSPOD DAL. ZATO ŠE ENKRAT POUDARJAM, DA JE POTREBNO NAJPREJ ISKATI BOŽJE KRALJESTVO IN GOSPOD NAM BO VSE OSTALO DAL, KER VE KAR POTREBUJEMO!

  NAJVEČJI ZAKLAD, BOŽJI DAR, ZA KATEREGA SE NE MOREMO NIKOLI ZAHVALITI, JE PREJEM SVETEGA DUHA.

  SVETI DUH DAJE MODROST, ZNANJE, SPOZNANJA, ODKRITJA, VODI ČLOVEKA V GLOBINE PRAVEGA ŽIVLJENJA.

  Če bomo judje dovolili delovati Svetemu Duhu, bo tudi svet drugačen, na delovnem mestu bo spoštovanje, pravo spoznanje in harmonija.

  Če prosimo BOGA , DA NAM PODELI ŠE VEČ SVETEGA DUHA, JE NAJVEČ KAR LAHKO ČLOVEK PROSI V ŽIVLJENJU IN PREJME, V SVETEM DUHU VSI ZAKLADI NEBES , ZEMLJE , MODROST ŽIVLJENJA. NI VEČJE PROŠNJE!

  Samo poglejte Salomona kaj je prejel od Boga, ko ga je prosil za pomoč , za Božjo modrost pri vladanju. NAJBOGATEJŠI KRALJ IN NAJMODREJŠI NA SVETU, KI SE NI ZANAŠAL NA SEBE, NE NA DRUGE LJUDI , AMPAK NA BOGA!
  Ni iskal modrosti v knjigah, ni iskal pomoči pri ljudeh sam, OBRNIL SE JE NA ŽIVEGA BOGA!

  BOG JE EDINI , KI VSE VE IN POZNA, POZNA ČLOVEKA, NA NJEGA SE JE POTREBNO OBRNITI, ON TI BO POKAZAL ČLOVEKA, KI TI BO POMAGAL, ALI TI BO PA POMAGAL SAM!

  Človeška TOLAŽBA JE RES SAMO ČLOVEŠKA IN NEPOPOLNA! Favstina Kowalska je rekla, da ne išče tolažbe pri človeku, ki je ustvarjeno bitje, ampak išče vse samo pri BOGU IN BOG JO USMERJA IN VODI PO POTI MED LJUDMI NA SVETU!.

  Človek hoče vedno gledati , kaj je dosegel, dela računico vsak dan. Vendar v duhovnem svetu ni tako!. ČE BOŠ KRISTONOSEC, NI SE TI POTREBA POSEBEJ TRUDITI PA UKVARJATI, KAJ BOŠ NAREDIL IN KAJ NE BOŠ, IN KAKO BOŠ SPREOBRAČAL LJUDI, KER NISI TI ČLOVEK ZATO PRISTOJEN, AMPAK BOG, KI JE V TEBI, ČE GA PREJMEŠ, SPREMINJA PREKO TEBE DRUGE LJUDI, NITI BESEDE NI POTREBNO VČASIH IZGOVORITI, MI SE PA TAKO TRUDIMO, DA TO NI VEČ RES.

  PUSTIMO BOGU DELOVATI PREKO NAS, NAJPREJ PA JE POTREBNO, DA NAM DA NOVO SRCE IN NOVEGA DUHA-ODITI Z JEZUSOM V ROKI NA POT SPREOBRNENJA.

 59. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se moje duševno zdravje izboljšalo in da bi se odnosi v službi s sodelavci izboljšali.

  Prosim tudi za molitev za mojo mamo, ki duševno trpi in očeta, katerega mučijo bolečine v roki in ramenu.

  Jezus, vate zaupam.

  Prosim molite za moje namene, tudi vaše izročam dobremu Jezusu in materi Mariji v priprošnjo.

  • Janez says:

   Zdravilo proti strahu
   V veliko pomoč nam bo ustrezna, torej dovolj velika doza Psalma 91. Običajno to zdravilo predpisujejo trikrat dnevno. Vsaj zjutraj, opoldne in zvečer pred spanjem naj bi recitirali ali v tišini prebrali vseh 16 verzov Psalma 91. Bolj kot se boste v besede poglobili, bolj učinkovito bo zdravilo. Aktivna učinkovina zdravila je Jezus, negativnih stranskih učinkov pa tudi pri bolj intenzovnemu branju in pobožnemu recitiranju psalmskih stihov ne zaznavajo.

   Psalm 91
   Tisti, ki stanuje v zavetju Najvišjega,
   ki prenočuje v senci Mogočnega,
   pravi Gospodu: “Moje zatočišče in moja trdnjava,
   moj Bog, ki vanj zaupam.”
   Zares, on te bo rešil iz ptičarjeve zanke,
   pred pogubno kugo.
   S svojimi krili te pokrije,
   pod njegove peruti se zatečeš;
   ščit in oklep sta njegova zvestoba.
   Ne boš se bal nočne strahote,
   ne puščice, ki leti podnevi,
   tudi ne kuge, ki hodi v temi,
   ne žela, ki pustoši opoldne.
   Naj jih pade tisoč na tvoji strani,
   deset tisoč na tvoji desnici,
   tebi se to ne bo približalo.
   Samo s svojimi očmi boš gledal,
   pa boš videl plačilo krivičnikov.
   Zares, ti, Gospodu, si moje zatočišče,
   Najvišjega si postavil za svoje prebivališče;
   ne bo te zadela nesreča,
   udarec se ne bo približal tvojemu šotoru.
   Zakaj svojim angelom bo zate zapovedal,
   naj te varujejo na vseh tvojih potih.
   Na rokah te bodo nosili,
   da z nogo ne zadeneš ob kamen.
   Čez leva in gada boš stopal,
   poteptal boš mladega leva in morsko pošast.
   Ker mi je vdan, ga hočem osvoboditi,
   branil ga bom, ker spoznava moje ime.
   Kliče me, pa ga uslišim,
   z njim sem, ko je v stiski,
   rešim ga in mu izkažem čast.
   Z dolgostjo dni ga nasitim,
   pokazal mu bom svoje rešenje. Amen

   Papeževa molitev k Devici Mariji
   O, Marija,
   ti vedno siješ na naši poti
   kot znak odrešenja in upanja.
   Izročamo se ti, Zdravje bolnikov,
   ki si se pod križem
   pridružila Jezusovemu trpljenju
   in ostala trdna v svoji veri.
   Ti, rešitev rimskega ljudstva,
   veš, kaj potrebujemo,
   in prepričani smo, da boš priskrbela,
   tako da se bosta – kot v Kani Galilejski –
   veselje in praznovanje po tem trenutku preizkušnje
   lahko vrnila.
   Pomagaj nam, Mati Božje ljubezni,
   da bomo sprejeli voljo Očeta
   in storili to, kar nam bo rekel Jezus,
   ki je nase prevzel naše trpljenje
   in si naložil našo žalost,
   da bi nas prek križa prinesel
   v veselje vstajenja. Amen.
   Pod tvoje varstvo pribežimo,
   o sveta Božja porodnica.
   Ne zavrzi naših prošenj
   v naših potrebah,
   temveč reši nas vselej vseh nevarnosti.
   O častitljiva in blagoslovljena Devica! Amen

   Papež Frančišek

   • Miro says:

    Ne pozabimo: Vse naše prošnje ter osebne in skupne molitve ponesimo k zdravilnemu in odrešenjskemu studencu SVETE EVHARISTIJE.

    BOŽJE USMILJENJE, NEIZMERNO V ZAKRAMENTU EVHARISTIJE IN DUHOVNIŠTVA, ZAUPAMO VATE!

 60. Angelvaruh says:

  V službi doživljam hud mobing na dnevni bazi. Prosim vse, da se me spomite v molitvi, da zdržim vse pritiske in grem z dvignjeno glavo. Prosim Bog, pošlji mi svetega duha in gorečo vero, da se ne predam sivini. Hvala in amen.

  • Hvala says:

   Spoštovani Angelvaruh!

   Vse bo dobro, v teh bojih, ki jih prestajate, se krepi vaša vera, vzdržljivost, Gospod ozdravlja rane, tudi rane prizadetosti od jezikov ljudi. Vse mu izročite v Njegove rane. Ta proces res traja, ampak samo tako lahko doseže človek VIŠJO DUHOVNO RAVEN , KO NE BOLI VEČ PREBADANJE Z JEZIKOM. ČE BI SE TEMU IZMAKNILI, NE BI DOŽIVLJALI ČUDOVITEGA PRIBLIŽEVANJA BOGU IN VAŠA ODPORNOST NA PRITISKE OD LJUDI NE BI RASLA, ŽE NAJMANJŠI PRITISK NE BI MOGLI PREŽIVETI BREZ JEZE.

   Molite in prejemajte zakramente, čez določen čas, se boste samo nasmejali človeku, ki vas bo zaničeval.

   Pravilno ravnate, da skupaj z JEZUSOM PREŽIVLJATE TRPLJENJE, PO TRPLJENJU GOSPOD DELI MILOSTI!

   Vse dobro!

   • Hvala says:

    Slava in sramota sta v pogovoru,
    jezik je človeku v padec (Sir, 5,13)

    • Miro says:

     Vedno, ko se odpravljate v službo, se v molitvi spomnite na vašega angela varuha. Prosite ga, naj vam pri Bogu izprosi potrebnih milosti za prenašanje napornih oseb in s tem povezanih težav. Le-te sicer ne bodo izginile čez noč. Takšne ali drugačne težave so namreč sestavni del naše življenjske prtljage na poti k Bogu. Zagotovo pa boste na njih z angelovo pomočjo čisto drugače gledali, in to v spodbudni in tolažilni luči Svetega Duha. Tako boste kos tudi največjim težavam, vaša glava pa bo vedno dvignjena.

     Bog vas obilno blagoslovi v Njegovi moči!

  • Janez says:

   RAZNE DUHOVNE MISLI ZA SPODBUDO IN STANOVITNOST V NAŠI VERI V BOGA

   Če pride nad nas nesreča, meč, kazenska sodba,
   kuga ali lakota, se bomo zbrali pred Tvojo Hišo Gospod
   in pred Tabo – saj je v Tej Hiši Tvoje Ime. Iz Svoje Stiske bomo klicali k Tebi
   in Ti nas boš slišal in Rešil.
   2 Kroniška 20,9

   Nič ne skrbite,
   ampak ob vsaki priložnosti izražajte svoje želje Bogu z Molitvijo in Prošnjo, z Zahvaljevanjem in Božji Mir, ki presega vsak Um, bo varoval Vaša Srca in Vaše Misli v Kristusu Jezusu.
   Filipljanom, 4,6-7

   »Ne bojte se torej! Poskrbel bom za vas In za vaše otroke.« Tako jih je tolažil in jim govoril na Srce. 1 Mojzes 50,21

   »GOSPOD hodi pred teboj; on bo s teboj; ne bo te pustil samega in ne bo te zapustil. Nikar se ne boj in se ne pláši!«
   5 Mojzes 31,8

   »Ne bojte se jih, kajti GOSPOD, vaš Bog, se bo sam bojeval za vas.« 5 Mojzes 3,22

   »Naša trenutna lahka stiska nam namreč pripravlja čez vso mero težko,
   večno bogastvo slave, ker se ne oziramo na to, kar se vidi,
   ampak na to, kar se ne vidi. Kar se namreč vidi, je začasno, kar pa se ne vidi, je večno.
   2 Korinčanom 4, 17-18

   »Bog upanja pa naj vas napolni z vsem veseljem in mirom v verovanju, da bi bili v môči Svetega Duha polni upanja.« Rimljanom 15,13

   »Ne mislim, bratje, da sem to dosegel. Eno pa: pozabljam, kar je za menoj, in se iztegujem proti temu, kar je pred menoj.« Filipljanom 3,13

   »Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori GOSPOD: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje.« Jeremija 29,11

   »Tisti pa, ki zaupajo v GOSPODA, obnavljajo svojo moč, vzdigujejo trup kakor orli, tekajo, pa ne opešajo, hodijo, pa ne omagajo. Izaija, 40,31

   Psalm 42
   Odpev: »Mojo dušo žeja po Bogu, živem Bogu.«
   Ps 42,2-3; 43,3-4
   Mojo dušo žeja po Bogu, živem Bogu,
   kdaj pridem in se prikažem pred tvojim obličjem?
   Kako sem v množici hodil k Božji hiši
   med radostnim petjem v prazničnem zboru.
   Odpev: »Mojo dušo žeja po Bogu, živem Bogu.«
   Pošlji svojo luč in svojo zvestobo:
   ti dve naj me vodita
   in me pripeljeta na tvojo sveto goro,
   v tvoje šotore.
   Odpev: »Mojo dušo žeja po Bogu, živem Bogu.«
   In pristopil bom k Božjemu oltarju,
   k Bogu, ki je moje veselje in moja radost,
   in te bom hvalil s citrami,
   o Bog, moj Bog!
   Odpev: »Mojo dušo žeja po Bogu, živem Bogu.«

   In rekel jim je: »Resnično, povem vam: Nobenega preroka ne sprejmejo v domačem kraju« (Lk 4,24).

 61. MamiM says:

  Prosim za telesno, dusevno in duhovno zdravje v druzini, predvsem hcerke in sina, tudi moz je tako ranjen, da iz njega bruha le jeza, zamere , kritika. Z otroki noce nobenega stika. Gospod, Ti prosim ozdravi nas in nase medsebojne odnose, ce je taka Tvoja volja. Hvalezna sem, da se trenutno zdravstveno stanje pri hcerki po molitvah izboljsuje. Molitev ima res neizmerno moc. Gospod, daj mi ponovno milost gorece molitve, ki sem jo izgubila. Vcasih je vsega prevec zame, vcasih ne zmorem vec. Naj pa vam Bog povrne za vse vase molitve

  • Janez says:

   LITANIJE” K BOGU OČETU
   Srce Boga Očeta – skrije me
   Skrbna Očetova ljubezen – obdaj me
   Blage Očetove dlani – pobožajte me
   Sijaj Očetovih oči – razsvetli mojo temo
   Dotik Očeta – ozdravi me
   Beseda Očeta – preustvari me
   Tišina Očeta – objemi me
   Duh Očeta – dihni v me
   Sin Očeta – ljubi me
   Usmiljenje Očeta – vžgi me
   Življenje Očeta – obudi me
   Ljubezen Očeta – klesaj me
   Ogenj Očeta – ogrej me
   Nedolžnost Očeta – oživi otroka v meni
   Spomin Očeta – varuj me
   Navzočnost Očeta – bodi moje upanje
   Krotkost Očeta – nasiti me
   Voda Očeta – napolni me
   Usta Očeta – povejte mi resnico
   Bližina in varnost Očeta – izlijta se name
   Čistost Očeta – povrni mi dostojanstvo
   Plemenitost Očeta – bodi moj zaklad
   Tenkočutnost Očeta – pokaži mi lepoto
   Ranljivost Očeta – razoroži me
   Veselje Očeta – odvzemi mojo žalost
   Solze Očeta – spreobrnite me
   Ramena Očeta – sprejmite me
   Kolena Očeta – bodite moj počitek
   Lice Očeta – bodi moje zavetje
   Moč Očeta – bodi moja krepkost
   Čas Očeta – pretakaj se v meni
   Zvestoba Očeta – ukorenini se v meni
   Svoboda Očeta – ustvari v meni nova obzorja
   Trpljenje Očeta – naredi v meni prostor za križ
   Stopala Očeta – usmerjajte moje korake
   Ponižnost Očeta – zlomi moj napuh
   Zaupanje Očeta – deni me na svoje srce
   Volja Očeta – uči me sprejeti ljubezen
   Slava Očeta – razodevaj se v meni
   Ti, ki Si moj Oče
   Ti, ki me ustvarjaš iz ljubezni
   Ti, ki si vedno s scojimi otroki
   Ti, ki se nenehno daruješ
   Bodi slavljen
   Bodi vzvišen
   Bodi ljubljen
   ABBA, Naš Oče Nebeški BOG, Vate zaupam, Vate verujem. Tebe ljubim
   AMEN!

   2 Krn 6,19: Vendar se ozri na molitev svojega služabnika in na njegovo prošnjo, GOSPOD, moj Bog, in usliši klic in molitev, ki jo tvoj služabnik moli pred teboj.

   • Miro says:

    Spoštovana MamiM,

    Priporočam vam obisk ODREŠENIKA JEZUSA, ki vas/nas pričakuje, da ga molimo, slavimo, počastimo v v skrivnosti tabernaklja. Tu nas Gospod Jezus želi objeti z žarki Božjega usmiljenja – ON, ki se je na križu ves daroval za nas in naše odrešenje.

    V razmislek še naslednja duhovna misel: “Gospod, kolikokrat smo se zavedeli tvoje prisotnosti, ti govorili in te prišli obiskat? Kolikokrat ostajaš sam, mi pa se gibljemo okrog tebe, hodimo pod tvojim pogledom in te ne opazimo? Koliko ur, koliko noči, koliko dni ostajaš sam v tabernaklju? Jezus, daj, naj bo tvoje evharistično življenje tudi moje!” (Emilia Tamisier)

    BOŽJE USMILJENJE, NEIZMERNO V ZAKRAMENTU EVHARISTIJE IN DUHOVNIŠTVA, ZAUPAMO VATE!

 62. Miro says:

  MARIJA JE V ZGODOVINI ŽE VELIKOKRAT POKAZALA, KAKO LJUBA JI JE MOLITEV ROŽNEGA VENCA. VSAKOKRAT, KO ISKRENO ZMOLIMO ZDRAVAMARIJO, SE NJENO SRCE NAPOLNI Z RADOSTJO. LETA 1917 SE JE MARIJA V FATIMI NA PORTUGALSKEM ŠESTKRAT PRIKAZALA TREM OTROKOM, JACINTI, FANČIŠKU IN LUCIJI. PRI VSEH ŠESTIH PRIKAZOVANJIH JIM JE NAROČILA: »MOLITE ROŽNI VENEC.«

  Poslušajmo torej, kaj nam govori Presveta Devica Marija. Oklenimo se vsakdanje molitve svetega rožnega venca ter si resno prizadevajmo za življenje v skladu z Marijinimi naročili (duhovna sredstva: obhajanje svete maše, sveta spoved, zadoščevanje za grehe, pokora, dela usmiljenja do bližnjega …). Z Marijino pomočjo v zdravilni in odrešenjski studenec rožnega venca vključimo prošnje, zahvale, hrepenenja, želje, težnje, priporočila … v sporočilih, ki so jih zapisali: Ditka, Draga, Jasna, Mateja, Sija, Fani, Kras, Fani Kovač, Kaja, Hvala, Nekdo, Ivica Majer, Mihaela, Janez, Tjaša, Sofija in drugi prosilci Božjih milosti. Vse v zaupanju izročimo Odrešeniku Jezusu, vztrajno molimo za uslišanje prošenj pri Bogu in vedno hvaležno sprejemajmo vse, kar dobri Bog odloči za naše odrešenje. Molimo, da bi se zgodila Božja volja na priprošnjo Device Marije, svetega Jožefa in vseh svetnikov!

  Z zaupanjem se obrnimo na Preblaženo Devico Marijo in jo ponižno prosimo, naj nam v življenju pomaga nositi težka bremena. Molimo:

  O preblažena Mati, naj tvoje ljubeče in usmiljeno srce,
  ki vedno posluša, skrbi in tolaži, usliši našo molitev.
  Kot tvoji otroci te prosimo, posreduj za nas pri svojem
  Sinu Jezusu. Razumevajoče in sočutno sprejmi naše
  prošnje, ki jih danes polagamo predte, predvsem …
  (poseben namen).

  Potolaženi smo, ker vemo, da je tvoje srce vedno odprto
  za vse, ki molijo za tvojo priprošnjo. Vse, ki jih imamo radi,
  vse bolne, osamljene in ranjene zaupamo tvoji nežni skrbi in
  priprošnji. Sveta Mati, vsem nam pomagaj v tem življenju
  nositi naša bremena, dokler ne bomo z Bogom za vekomaj
  delili večnega življenja in miru. Amen. (vir: Aleteia)

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 63. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo res vse dobro, da bi bil partner vredu, da ne bi pil alkohola in bi postal dober partner. Prosim tudi za zdravje, da je z menoj vse vredu, da bi se prenehali glavoboli in da bi bilo tudi počutje boljše. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse dobro, varujte mojo družino.
  Iskrena hvala, Jasna

 64. Sofija says:

  Prosim za molitve, da bi z Božjo pomočjo prebrodila najstniški čas. Da bi bila dobra mama in bi se znala spopasti z izzivi, ki jih nosi ta čas in da sin nebi zašel na stranpoti. Prosim za pomoč pri učenju in šoli. Prosim tudi za razumevanje situacije, v kateri sem bila pred kratkim in si je nisem želela. Ne razumem kaj mi je Bog želel z njo pokazati. Vsemogočni Bog, poznaš moje misli, skrbi, želje. Prosim za pomoč, da se nebi bala prihodnosti.

  • Kras says:

   Sama sem imela večkrat podobne skrbi in prošnje kot jih navajate vi. Tudi sama sem mama odraščajočih najstnikov in vem, da je lahko zelo naporno in zaskrbljujoče. Potem je tu še delo, družinsko in zakonsko življenje.
   V zadnjem času pa sem največji mir našla, ko se umaknem in molim rožni venec, nekako umiri me in pripravi, da lahko nadaljujem tam kjer sem končala. Naravnost hrepenim po teh odmikih. Vmes z vsem srcem in dušo prosim, da bi se izboljšala, tam kjer šepam in , da bi prepoznavala Božjo voljo. Pravim si, tudi, če se zgodi kaj slabega, Bog mi bo pomagal razumeti, sprejeti, ker On ve, da se trudim kolikor največ zmorem. Kar pa še ne delam dovolj dobro, priznavam in upam, da mi bo prizanešeno.
   Mir in dobro.
   V molitvi se vas spominjam.

  • Janez says:

   MOLITEV K MARIJI (skrajšano)

   O Marija kraljica, Presvetega Rožnega Venca, pomoč kristjanov in pribežališče človeškega rodu. Molimo in te prosimo, da se posvetimo in izročimo Tvojemu Brezmadežnemu Srcu. Sprejmi nas Devica Marija v svoje materinsko varstvo in nam pomagaj, da bomo po Tvojem zgledu vestno spolnjevali vse krščanske dolžnosti, živeli po Božjih in cerkvenih zapovedih, vdano nosili trpljenje in ostali do konca stanovitni v Veri in Zaupanju v Božjo Previdnost. Marija izprosi nam, da bomo stalno živeli v posvečujoči Milosti, ostali zvesti Tebi in Tvojemu Sinu Jezusu ter Te vso Večnost Slavili in častili ter Ljubili z vsemi angeli in svetniki. Amen.

   Kristjan Moli Družina 1982.

   • Miro says:

    Hvala za besede ge. Kras in za molitev, ki jo je posredoval g. Janez. Sofijo in prošnje drugih prosilcev milosti s trdnim zaupanjem izročimo Devici Mariji pri obhajanju svete maše, ki je največji zdravilni in odrešenjski studenec Božjega usmiljenja. Naj Sofijo, pa tudi druge prosilce Božjih milosti, v obilni meri objamejo žarki Božjega usmiljenja.

    Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
    Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!

 65. Jasna says:

  Prosim za molitev, da ni nič narobe z menoj, da sem zdrava, da res nimam kakšne hude bolezni in bi se moje zdravstvene težave končale. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta resveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bi bilo res vse vredu z menoj, varujte mi hčerko, da bi tudi bila zdrava in da kamorkoli bi šla, da se srečno vrne domov.
  Iskrena hvala, Jasna

  • Kras says:

   Zdravje je velika vrednota. Ko ga imamo se tega ne zavedamo. Ko ga izgubimo, smo žalostni in prosimo za zdravje. To je priložnost, da postanemo bolj čuječi, ponižni in hvaležni. Takrat nam Bog pomaga na poti ozdravitve ali pa da sprejmemo stanje kakršno je in zraven omejitve. Tudi za slednje nam bo Bog dal moč in to je pravzaprav največ in brezpogojni dar Njega. Molim za vas in za vašo hči.
   Mir in dobro.

 66. Tjaša says:

  V lanskem letu sem bila 3x operirana zaradi hude ginekološke bolezni. Z možem se od zadnje operacije trudiva zanosit, pa nama ne uspe. Sedaj sem na pregledu izvedela, da se bolezen vrača. Trenutno sem popolnoma obupana. Šla sem čez res težke čase in zdi se mi, da nimam več moči za nove bitke. Obupana sem in prosim za vaše molitve za ozdravljenje.

  • Janez says:

   Molitev k Bogu za nov prenovljen način življenja in Pomoč
   Bog me ljubi in ima dober načrt za moje življenje.
   Naklonjen mi je, kamorkoli grem in karkoli delam.
   Česarkoli se dotaknem, mi uspe, ker je On z Menoj.
   Bog pride in mi pomaga, ko zbolim in sem potreben Njegove Pomoči pri Ozdravitvi.
   Pošlje mi Tolažbo in Upanje ter pomaga zdravnikom, da bi pravilno zdravili bolnike.
   Bog me ne pusti samega in zapuščenega, saj me Ljubi in mi hoče le vse dobro.
   Bog odpre prava vrata zame in zapre napačna.
   Hodim v modrosti in molim za Božje Vodstvo.
   Napolnjen sem z Božjim mirom.
   Vesel sem in upam v Odrešitev ter Verujem v Jezusa.
   Hodim z ljubeznijo in radostjo med Ljudi in v Naravo.
   Ljubim Boga in Ljudi ter Naravo.
   Veselim se vsakega novega dne, da spet kaj lepega in dobrega naredim.
   Hvaležen sem Bogu za vse, kar sem in kar imam.
   Nekaj lepega se mi bo danes zgodilo.
   Zaupam v Boga, ki mi daje Moč in Upanje, da se bo vse prav uredilo.
   Vsi moji otroci in znanci ter sorodniki ljubijo Boga in mu služijo.
   Moja zakonska in družinska zveza je vedno boljša.
   Moji odnosi z drugimi ljudmi so vedno boljši.
   Blagoslavljam ljudi, kamorkoli grem.
   Pomagam in služim kjer morem in zmorem.
   Trudim se moliti in delati ter služiti drugim.
   Z veseljem izvršujem Božjo Voljo in pomagam ubogim.
   Nikoli ne bom obupal, ker je On z Menoj.

   Joyce Meyer Nov način življenja – dopolnjeno (Exodus Maribor).

   „Zaupaj v Gospoda z vsem svojim srcem,
   na svojo razumnost pa se ne zanašaj.
   Na vseh svojih poteh ga spoznavaj
   in on bo uravnaval tvoje steze“ (Preg 5–6).

   V Njem premorem vse, ki mi daje moč. In quo omnia quae ego requiem dederit mihi vires

   1 Kralji 8,28: Vendar se ozri na molitev svojega služabnika in na njegovo prošnjo, GOSPOD, moj Bog, in usliši klic in molitev, ki jo danes tvoj služabnik moli pred teboj.

   Gospod Bog prosimo Te sliši in usliši molitve in prošnje naše sestre Tjaše, ki je v bolnišnici in se ji bolezen kljub operacijam vrača. Obupana je pravi, ker je šla skozi težke čase. Vsemogočni Večni Bog žalostna je in zaskrbljena ter brez moči, zato Te ponižno in goreče prosi za Pomoč in Ozdravitev. Zdravniki se trudijo po svojih močeh, prosim pridi in ji Pomagaj in ter jo Ozdravi. Verjemo da si Ti Jezus Kristus, Naš Učenik, Brat in Odrešenik, Verjemo, da si na Zemlji ozdravil mnogo bolnih inn da boš pomagal tudi naši sestri Tjaši.

   Verjemo, da slepi spregledajo in se bolni po Jezusovi Milosti čudežno ozdravijo na duši in na telesu.
   Verjemo, da obupani in žalostni dobijo od Jezusa Milost Rešitve in Upanje Odrešenja.
   Verjemo, da ljubimo Jezusa zaradi Njegove Ljubezni in Dobrote,
   ker nas je s svojo smrtjo na križu Odrešil in nam vse daruje,
   da bi nam bilo dobro in da bi med nas prišel Božji Mir in Božje kraljestvo.
   Amen.

   V Njemu premoremo vse, ki Nam daje MOČ. BVB. Janez

   • Miro says:

    Spoštovana ga. Tjaša,

    Z močnim zaupanjem v Božjo milost vse pogumno izročimo v milostne roke Preblažene Device Marije. V molitvi rožnega venca ponižno prosimo, naj za vaju posreduje pri našem ODREŠENIKU JEZUSU. Redno se zatekajmo k zdravilnemu in odrešenjskemu studencu Božjega usmiljenja, ki se na nas najbolj izliva pri obhajanju SVETE EVHARISTIJE! V evharistični moči se vsak dan odpirajmo za ponižno sprejemanje in spolnjevanje Božje volje. Bodisi da vaju Bog blagoslovi z darom deteta bodisi da ne, v vsakem primeru se v srcu veselita, saj je Božja volja v vsakem primeru najboljša! Nekoč nam bo pri srečanju z Jezusom “na štiri oči” jasno, zakaj je nekaj v življenju tako kot je in ne tako kot bi si želeli. Sedaj pa smo še na poti in še tipamo, iščemo, poskušamo … Na srečo se lahko v molitvah z zaupanjem oziramo v Gospoda, ki se nikoli ne zmoti in vedno vse prav dela, vedno v naš dušni in telesni blagor – za naše odrešenje in večno življenje!

    Molimo:

    POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽIMO

    Pod tvoje varstvo pribežimo,
    o sveta božja Porodnica,
    ne zavrzi naših prošenj
    v naših potrebah,
    temveč reši nas
    vselej vseh nevarnosti,
    o častitljiva in blagoslovljena Devica,
    naša gospa, naša srednica,
    naša besednica!
    S svojim Sinom nas spravi,
    svojemu Sinu nas priporoči,
    svojemu Sinu nas izroči!

    BOŽJE USMILJENJE, KI SI NAM DALO PRESVETO DEVICO MARIJO ZA MATER USMILJENJA, ZAUPAMO VATE!

 67. mihaela says:

  molite da se moj partner, oče mojega otroka, reši prekletstva in teme drog, hudo je zbolel, sama molim za njegovo odrešitev, da najde svetlo pot in naj bo njegova duša končno svobodna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja