Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

11.423 Responses to Prosim za molitev

 1. Sofija says:

  Bog poznaš moje prošnje, prosim usliši jih, in hvala za vse prejete milosti. Prosim za molitve. Hvala.

  • marjetica says:

   Nekaj mi je padlo med živali, da ne bi bilo nič z njimi narobe z moje strani. Sveti Jožef prosimo in varuj nas. Varuj tudi mojo ljubezn čeprav se včasih čudno obnašam… zdravje mame.

 2. jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta naši družini, da bomo živeli v miru in medsebojnem spoštovanju.
  Varujta mi hčerko, da bo zdrava, srečna, da bo uspela uresničiti cilje, ki si jih je zadala.
  Naj bo partner dober do mene in drugih in naj nikoli ne pije več.

  Hvala! Jasna

 3. Barbara says:

  Prosim za molitev zame, za ozdravljenje na telesu. Sveti Luka, prosi za nas! Sveti Janez Pavel II, prosi za nas! Sveti Jožef, prosi za nas!

 4. Salamon +++ says:

  Hvaljen Jezus!
  Prosim vas, dragi prijatelji in bratje ter sestre v Gospodu, molite zame, da bi bil zaključil s projektom v pravem času +++
  Jaz bom prosil za vas in vaše potrebe, vi pa prosim, da se v molitvah spomnite name.
  Hvala za vaše molitve! – in naj vas Devica Marija blagoslovi in usliši vse vaše prošnje.
  V smrtnih bolečinah trpeči Jezus Kristus usmili se nas!
  Predragocena Kri Jezusa Kristusa, reši nas in ves svet!
  Sv. Luka prosi za nas!

 5. Mirjam says:

  Priporočam se v molitvi za milost in uslišanje mojih prošenj, za blagoslov na moji poti.

 6. Miro says:

  BOŽJA BESEDA: »MILOSTLJIV JE GOSPOD IN PRAVIČEN, NAŠ BOG JE USMILJEN.«
  (Ps 116,5)

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Ti si resnično krotak in iz Srca ponižen. Tvoje Presveto Srce je polno Božje ljubezni in usmiljenja do nas grešnikov. Pomagaj mi, prosim, da se bom vsak dan bolj odpiral Božjemu usmiljenju in delček tvojega neizmernega usmiljenja tudi sam razdajal bližnjim okoli sebe, še zlasti najbolj trpečim sestram in bratom. Nisem vreden tako velike milosti, pa vendar, Gospod, koga naj prosim, če ne Tebe, ki si moj Bog in moje vse. Hvala Ti za vse, kar vsak trenutek delaš za odrešenje vsakega človeka!

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!

 7. Boštjan says:

  Božje usmiljenje, ki nas spremlaš vse življenje,usmili se mene in moje družine.

 8. andreja says:

  Moj Bog, izročam ti mojo družino in moj zakon in vse moje sorodnike. Blagoslovi nas in nas vodi. Daj, da se izpolni tvoja volja in da mi to sprejmemo. Varuj naše duše in telesa. Vsekega posebej ti izročam, ljubi Bog. Umiri naše duše in nas napolni s Sv.Duhom. Izročam ti vse moje strahove, težave (kot tudi vse, kar teži moje ljube drage domače)…. ti to urediš, kot je prav. Razreži, kar je rešljivo in daj, da sprejmem, kar ni. Res te prosim, za božji mir v duši….da bi lahko zadihala svobodno, s Teboj. To so želje in prošnje za vse moje ljube drage. Zdravje, mir in božje varstvo so moje želje.

  Božja pomoč naj bo vedno z nami vsemi.

 9. Mirjam says:

  Gospa moja,prosim usliši moje prošnje.

 10. Miro says:

  DUH PRIHAJA NA POMOČ NAŠI SLABOTNOSTI

  »Saj vemo, da celotno stvarstvo vse do zdaj skupno zdihuje in trpi porodne
  bolečine. Pa ne samo ono: tudi mi, ki imamo prvine Duha, tudi mi zdihujemo
  sami v sebi, ko željno pričakujemo posinovljenje, odrešenje svojega telesa.
  Odrešeni smo bili namreč v upanju; upanje, ki ga gledamo, pa ni več upanje –
  kdo bo namreč upal to, kar že vidi? Če pa upamo to, česar ne vidimo,
  pričakujemo to s potrpežljivostjo. Prav tako tudi Duh prihaja na pomoč naši
  slabotnosti. Saj niti ne vemo, kako je treba za kaj moliti, toda sam Duh posreduje
  za nas z neizrekljivimi vzdihi. In on, ki preiskuje srca, ve, kaj je mišljenje Duha,
  saj Duh posreduje za svete, v skladu z Božjo voljo.« (Rim 8,22-27)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Rim+8%2C22-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  »Duh posreduje za svete, v skladu z Božjo voljo,« nam govori Božja beseda, zapisana po sv. apostolu Pavlu v Pismu Rimljanom. Kako se lahko obračamo na Njega, ki »prihaja na pomoč naši slabotnosti«? Najprej ga iščimo v svojem srcu, pa tudi z obiskom v Najsvetejšem zakramentu. To lahko storimo s pomočjo vztrajnih molitev, s tem, da Gospodu pri sveti maši darujemo tudi kakšno osebno trpljenje za bližnjega v stiski (vse, kar je podarjeno Gospodu, ni nikoli izgubljeno!), pa tudi z deli usmiljenja do bližnjega v stiski.

  Njemu, ki »ki prihaja na pomoč naši slabotnosti,« priporočimo vse osebe, omenjene v prošnjah, ki so jih tokrat zapisali: Andreja, Jasna, Jasmina, Fides, Slavica, Dušanka, Jana, Mala jo, Irena, Mitja, Marija, Olga, Lara, Ida, Janez, Boštjan, Twiks, Klara, Vrtnica, Kristina, Cveta, Damijan, Vesna, Martina … Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!
  O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!
  Sv. Terezija Avilska, prosi za nas!

 11. Dušanka says:

  Ljubi Bog, prosim ne zapusti me…
  Hvaljen Jezus

 12. Slavica says:

  Prosim molite z mano, da se mi vrne hči, ki je 35 dni odkar je bila zadnjič doma. Brez nje ni družine. Vse je tiho, mirno in brez živlenja. Prosim naj spozna svoje napake, jo popravi in se vrne nama z možem, da bomo spet družino. Prosim vas molite z mano, da bo spregledala in se vrnila k nama. Zelo jo pogrešam. Za to ni besed. Prosim pomagajte! Amen!

 13. Slavica says:

  Pozdravleni

 14. Slavica kostevc says:

  Zopet se obračam na vas Marija, Bog, Jezus in vsi verni ljudje, ki molite z nami! Molite zopet za mojo hči, da spozna svoje napake in se vrne nazaj k Nama z možem. Brez nje je vse pusto, mirno in žalostno. Danes je že 35 dan odkar je bila doma zadnjič. Prosim pomagajte mi vrniti mojega otroka, da bomo spet družini. Molite z mano! Amen

 15. FIDES says:

  Prosim za molitev za moje in hčerino zdravje. Za zdravje IRIS IN NJENE MAMICE. Za zdravje mojeva moža. Za vse moje za zdravje, pravo globoko vero in zveličanje. Prosim za zdravega lepega vnučka, zdravo nosečnost, ne pretežek porod ki bo decembra. Za spreobrnenje grešnikov, za Slovenijo!

 16. Jasmina says:

  Prosim za molitev za okrevanje mame po težki kapi. Hvala.

 17. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, Presveta Devica Marija pomagajta, da bi bilo jutri in naslednje dni vse dobro, da bi bil partner dober do mene, hčerke, njenega fanta, sestre, da bi bil res vredu in da ne bi pil alkohola.
  Prosim, varujta nas.
  Hvala

 18. andreja says:

  Prosim za molitev za mojo družino. Blagoslovi nas z živo vero, božjo ljubeznijo, zdravjem in božjim blagoslovom na vseh poteh našega življenja. Izročam ti otroka, naju z možem, mamo in vse sorodnike. Pomagaj, da bi v naši družini živeli s tvojim blagoslovom in v božjem miru in ljubezni. Izročam ti naš narod in ta svet. Ti nas varuj in vodi po tvojih poteh in preženi hudega duha proč iz nas in od nas. Blagoslovi naša dela, naše odnose in hvala ti za vse kar daješ. Bodi hvaljen na vse veke in hvala vsem združenim v molitvi.
  Amen in z Bogom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja