Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

9,701 Responses to Prosim za molitev

 1. Miro says:

  OBNOVIMO DUHOVNO ŽIVLJENJE PRI STUDENCIH ŽIVE VODE!

  Priporočimo se v molitvi Svetemu Duhu za razsvetljenje, da bi v srcih zahrepeneli po tistem, kar je v našem življenju resnično najbolj potrebno. In to je, da bi se mogli po Njegovi milosti duhovno odžejati pri studencih žive vode! Ti studenci so zakramenti: sveti krst, sveta birma, sveto obhajilo, sveta spoved, sveto bolniško maziljenje, sveto mašniško posvečenje in sveti zakon, ki so za naše življenje bistvenega pomena. Še zlasti zahrepenimo po obhajanju sv. evharistije, ki je “vir in vrhunec vsega krščanskega življenja”(C 11).

  Mati Cerkev pa nam podarja tudi zakramentale – sveta znamenja, med njimi tudi razne vrste blagoslovov. Njihov poglavitni namen je, da bi se čedalje bolj zavedali, da vse darove prejemamo od velikega Darovalca – Gospoda Jezusa Kristusa. Nenehno bodimo hvaležni za prejete darove, potrebne za naše življenje. Vendar se nikoli ne zaljubimo v darove, zaljubimo se v velikega Darovalca, ki nam te darove podarja! Tako bomo Gospodu najbolj hvaležni za vse, kar nenehno prejemamo iz Njegove ljubeče roke. Tako bomo pravilno ravnali z Njegovimi darovi in jih uporabljali kot sredstvo za ljubezen do Boga in bližnjega ter za naše odrešenje in večno srečo pri Bogu.

  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo Vate!

 2. andreja says:

  Prosim za molitev za spravo in konec zamer med sorodniki. Prosim, da se končajo jeza in spori v našem kraju in prosim za mir in božji blagoslov vsem. V srcu je huda bolečina, če je nerazumevanje med sorodniki. Vsi trpimo. Pošlji Sv.duha nad nas in trdi našo vero, ter omeči našo voljo. Ozdravi naše medsebojne odnose.
  Božja pomoč bodi vedno z nami.
  Hvala dobri Bog, hvala vsem molivcem.
  Amen

  • Miro says:

   Sveti Duh je Tolažnik, Dar Boga Najvišjega, Ljubezen, Ogenj, Živi vir, Duhovno pomaziljenje … V skupnih molitvah ga prosimo za potrebne milosti v navedenem primeru! Naj omenjenim ljudem, pa tudi nam, prinese odpuščanje, spravo, mir, izboljšanje medosebnih odnosov … Naj v naša ranjena srca vlije kreposti vere, upanja in ljubezni ter nas usposobi za novo življenje v Njegovi moči!

   Pridi, pridi Sveti Duh!

  • Administrator says:

   Draga Andreja,
   Ni samo pri vas tak problem. V celem svetu je problem nemira. Ljudje smo se oddaljili od Boga in posledično od miru. Zame, vas ali kogarkoli je da moramo naredit najprej spoved. S tem očistimo naša srca. Ko imamo čista srca smo bližje Bogu, torej nosimo v sebi mir in ljubezen. Če bi vsak človek to naredil bi bil cel svet v miru in ljubezni.
   Se bomo spomnili vas in vaših, da bi zmogli naredit ta korak sprave z Bogom. Ko človek naredi ta korak sprave spozna svoje slabosti in se jim odpove, potem lahko traja ta mir in ljubezen…. vsaka naša slabost pa nas ponovno vleče proč od Boga….
   Želimo vam vse, vse dobo.

 3. Tanja says:

  Prosim pridruzite se mojim molitvam za sosedeNaj jih Sveti duh razsvetli. Naj jih objame Bozja ljubezen, DA SPOZNAJO KAJ POMENI BITI DOBER ČLOVEK.

 4. Nadja says:

  Prosim za molitev, za pomoč v mislih… za zdravje, delo, možnost preživetja. Hvala in vse dobro želim vsem!

 5. Mojca says:

  Naprošam skupne molitve za moje zdravje, zdravje moje družine in mojih zvestih prijateljev, ki mi stojijo ob strani v tem težkem obdobju mojega življenja. Mojega Stvarnika prosim, da bi lahko še naprej opravljala svoje delo. Očeta Boga, Sina Jezusa in Svetega Duha prosim za pomoč pri rešitvi mojih življenjskih težav. Zaupam v božjo pomoč in božjo previdnost. Hvala ker molite z menoj.

 6. Miro says:

  GOSPOD JEZUS KRISTUS: »VSTOPITE SKOZI OZKA VRATA!«

  »Vstopíte skozi ozka vrata, kajti široka so vrata in prostorna je pot, ki vodi v pogubo, in veliko jih je, ki vstopajo po njej. Kako ozka so vrata in kako tesna je pot, ki vodi v življenje, in malo jih je, ki jo najdejo« (Matej 7,13-14).

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si pot, resnica in življenje. Hvala Ti, ker nas vabiš, naj vstopimo skozi ozka vrata in hodimo po tesni poti, ki vodi v življenje. Ta pot, obsijana z Božjo lučjo, od nas zahteva samopremagovanje, nenehno odpoved grehu, post, pokoro, zadoščevanje tvojemu Presvetemu Srcu. Jezus, podari nam moč, da bomo dejansko hodili za Teboj po ozki poti potrpežljivosti in ljubezni do Boga in bližnjega!

  V naročje Božjega usmiljenja izročimo osebe in molitvene prošnje, ki so nam jih zaupali: Antonija, Jasna, Dragica, Andreja, Bra, Amadeja, Matjaž …. Naj Božje usmiljenje objame vsakogar na tej spletni strani, še zlasti iskrene iskalce Boga, da bi se z Njegovo pomočjo dokopali do žive vere Vanj, kateri nas ljubeče spremlja v vsakem trenutku našega življenja!

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo Vate!

 7. antonija says:

  Jutri bo dan, ko se bo zgodila zelo pomembna stvar, zato prosim dragi molivci za molitev, da bi se vse srečno izšlo.
  Marija, pomagaj, izprosi pri Bogu usmiljene. Jezus vate zaupam in vem, da je Bog močnejši od teh težav.

 8. Jasna says:

  Prosim te o dobri Bog, naj partner preneha z pitjem alkohola, naj bo dober z menoj, hčerjo in ostalim bližnjim, ter tudi z okolico. Varuj mojo družino pred boleznijo, nesrečo in žalostjo.

  Hvala!, Jasna

 9. dragica says:

  Prosim za molitev
  Jutri dobim izvide določene preiskave. Prosim za molitev, da se ne uresničijo moje črne slutnje. Prosim sveto devico Marijo, ljubega Jezusa Kristusa naj mi pomagata, da utrdim svojo vero, da postanem boljši človek, da se otresem strahu in utrdi moje upanje v božjo pomoč. Ljubi Jezus čuvaj mojo družino pred vsem hudim. Prosim Svetega Duha za razum, da razsvetli mojo dušo in mi podari božji mir.
  Ljubi Jezus, pomagaj nam.

 10. andreja says:

  Prosim za molitev. Za blagoslov naših poti skozi življenje. Izročam ti mojo družino in vse vas molivci.
  Pridi ljubi Jezus….. ti veš vse, zato naj se zgodi vse, kar je po tvoji volji in daj, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.
  Blagoslovi naju z možem, hčerko in sina, ki ima študijske obveznosti, blagoslova prosim za vse sorodnike, prijatelje in naš narod. Prosim za telesno in duševn zdravje in za ozdravljenje naših medsebojnih odnosov. Blagoslovi ta svet in hvala ti, da si in, da sem te spoznala. Blagoslavlja vas vse. Hvala dobri Bog.

 11. Bra says:

  Prosim za molitev usmiljenja

 12. Amadeja says:

  Jezus, prosim te za umiritev in zaupanje v božje usmiljenje. Pomagaj, da bom uresničila zadane naloge. Prosim te, da uspešno opravim izpita, naj me vodi božja roka. Nakloni mi zbranost v teh dneh pri učenju. Naj mi znanje, ki ga pridobivam, služi izpolnjevanju Božje volje na zemlji. Amen.
  Sveti duh z Božjo pomočjo te prosim za podelitev miru in vere staršem in sorojencem. Amen.

 13. Dina says:

  Kako se moli rozni venec?
  Pri krizu verujem v enega boga…, nato 3 zdrave marije z besedilom, nato slava ocetu in sinu. Potem pa je desetka: torej zmolim na vsako zrno 10x zdrava marija in dodam skrivnost. Sedaj pa me zanima torej morem zmoliti za eno desetko 50 zdravih marij, glede na to da je 5 skrivnostu, in morem 10x ponoviti. Ali? Prvo 10x 1. Skrivnost, nato 10x 2. Skrivnost itd? Vse do 5. Skrivnosti?

  • Dina says:

   In ali se lahko pije blagoslovljena voda?

   • Brigita says:

    Seveda se lahko pije blagoslovljena voda. Jaz jo dodajam k hrani in pijaci in je vse blagoslivljeno, uporabljam jo tudi za obkladke, namesto kapljic v oci,,,,. To je bozji izvir milosti in je ziva voda in tako deluje tudi v nas in na nas. Blagoslovljeni vsi.

    • Dina says:

     Najlepsa hvala!! Nsj vas Bog blatoslovi

    • Dina says:

     Kako pa uporabljate blagoslovljeno sol? Ko dajete blagoslovljeno vodo v pijaco in hrano ali molite Zraven?
     S mi lahko odgovorite na zgornje vprasanje?? Kako molimo rozni venec? Ali moren vsak dan vse skrivnosti, in vsako skrivnost 10krat?
     To bi pomenilo, da vsak dan zmolim 50zdravih marij?

     Hvala in Lep pozdrav

     • MAGDALENA says:

      Draga Dina, jaz blagoslovljeno sol uporabljam tako, da malo blagoslovljene soli dam v solnico, kjer imam sol in z njo solim vsako jed.
      Rožni venec pa se moli takole:

      http://www.marija.si/duhovnost/rozni-venec/kako-molimo-rozni-venec/

      Naj ti bo molitev rožnega venca v veselje in blagoslov!

     • Dina says:

      Najlepsa hvala ga. Magdalena! Povejte mi, npr danes molim zalostni del. Ali moren vsak dan vseh 5 skrivnosti?

     • MAGDALENA says:

      Draga Dina, seveda je najlepše zmoliti vseh pet skrivnosti in še za duše v vicah eno na koncu. Če pa vam čas ne dopušča, lahko zmolite tudi samo eno desetko, to je eno skrivnost. Toda naša ljuba Mamica Marija nam vedno naroča naj molimo cel rožni venec, to je vse štiri dele oz. vseh 20 skrivnosti. Če boste pogosteje molila rožni venec, se vam bo tako priljubil, da boste prav hrepenela po tej molitvi in ne boste nič več premišljevala koliko skrivnosti morate zmoliti., ampak vam bo pri molitvi tako lepo, da se bo vedno prehitro končala!
      Želim vam veliko izmoljenih rožnih vencev, Božjega blagoslova in Marijinega varstva!
      Mir in dobro!

 14. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 23. junija 2017:

  “Dragi otroci, prišla sem k vam in se predstavila kot Kraljica miru. Tudi danes vas želim povabiti, da molite za mir. Mir, dragi otroci, naj bo mir, mir naj zavlada svetu. Dragi otroci, bodite vztrajni v molitvi. Borite se proti zlu in proti grehu in idolom današnjega sveta, ki vas zavajajo. Bodite trdni, bodite močni v veri. Da bi bili močni v veri, molite! Molite in preko molitve se srečujte z mojim Sinom, da vam podeli moč, da vam podeli milost. Bodite odprti! Mati moli za vse vas in za vse vas posreduje pri svojem Sinu. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 15. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. junija 2017:
  “Dragi otroci! Danes se vam želim zahvaliti za vašo vztrajnost in vas povabiti, da se odprete globoki molitvi. Molitev je, otročiči, srce vere in upanje na večno življenje. Zato molite s srcem, dokler vaše srce ne bo pelo s hvaležnostjo Bogu Stvarniku, ki vam je dal življenje. Jaz sem z vami, otročiči, in vam prinašam svoj materinski blagoslov miru. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 16. Miro says:

  Ob Dnevu državnosti naj bodo naše molitve posebej usmerjene v dobro naše države in vseh njenih prebivalcev. Molimo, da nas razlike ne bi ločevale oz. razdvajale, temveč dopolnjevale in bogatile! Da bi v njih gledali predvsem priložnost, da vsak na svojem mestu stori nekaj dobrega in plemenitega v korist vsakogar in vseh v naši državi. S tem namenom posredujem naslednjo

  MOLITEV ZA DOMOVINO

  Nebeški Oče, postavil si nas v to lepo domovino
  da bi izpolnili svoje poslanstvo in bili odprti za življenje.
  Vendar nas mnoge sile odvračajo od tega;
  prevečkrat iščemo sebične koristi in pozabljamo na druge.
  Zato te prosimo za dar skesanosti in spreobrnjenja.

  Naj tvoj Duh zaveje nad možmi in ženami, ki nas vodijo,
  da bodo delovali za pravičnost in razvoj domovine,
  nam državljanom pa pomagaj, da bomo odgovorni na svojem mestu
  in da se bomo kljub razlikam veselili drug drugega.

  Pomagaj nam podpirati mlade, biti blizu družinam in ostarelim ljudem.
  Nauči nas prisluhniti vsem, ki trpijo.
  Na priprošnjo nebeške matere Marije se nas usmili,
  molitev in post naj bosta naša zaveza s teboj.
  Prosimo te, podeli nam blagoslov
  za naše osebno in skupno življenje.
  Amen.

 17. Matjaž says:

  Prosim za molitev za moje zdravje ki ga potrebujem

 18. Miro says:

  POČASTIMO BREZMADEŽNO MARIJINO SRCE!

  Dan po prazniku Srca Jezusovega častimo brezmadežno Marijino Srce. Marija nas s svojim čudovitim zgledom močne vere in nenehne pokorščine Bogu vodi k spolnjevanju Božje volje. Naj nas k temu spodbudijo tudi besede nadškofa Antona Bonaventura Jegliča, ki je leta 1900 zapisal: »Vse bom delal z Marijo, zaradi Marije, v njej in po njej; Srce Marijino naj stopi na mesto mojega srca in vse moje življenje naj bo táko, kakor bi izviralo iz Marijinega srca, kakor bi Marija delovala; v vsem hočem biti odvisen od moje Matere Marije.«

  V tem duhu brezmadežnemu Marijinemu Srcu izročimo vse molitvene prošnje. Prosimo tudi za duhovnika v preizkušnji; za telesno ozdravljenje duhovnika J. N.; za Sofijo in njenega sina; za Barby in njene domače; za osebo, podpisano “malsivica”; za ozdravljenje bolnih otrok (še zlasti tistih, ki so zboleli za rakom) in blagoslov njihovih staršev; za otroke, ki so prikrajšani za ljubezen njihovih staršev …

  Z zaupanjem brezmadežnemu Marijinemu Srcu izročimo še naslednje prošnje za ozdravljenje ljudi v hudih dušnih, duševnih in telesnih stiskah: za osebe, ki jih pestijo mamila, alkohol in druge odvisnosti; za osebe, ki drugim nočejo ali ne zmorejo odpustiti povzročenih krivic; za osebe, ki so drugim povzročile krivice oz. jih še povzročajo; za spravo med obojimi in poravnavo krivic; za osebe s travmami iz otroštva; za depresivne osebe; za vse osebe, ki imajo težave s sprejemanjem svojega, od Boga podarjenega spola …

  Brezmadežno Marijino Srce, prosi za nas!

 19. Administrator says:

  Izročam vam v moltev duhovnika v preizkušnji, ki mi je zelo pri srcu.
  Molitev za duhovnike je tu: http://www.molitev.net/molitev/molitev-za-duhovnike
  Hvala za vašo pomoč.

 20. Sofija says:

  Vsemogočni Bog, tudi jaz se ti zahvaljujem za uspešno šolsko leto za sina, prosim pazi nanj tudi med počitnicami. Vas dragi molilci pa prosim za molitve za pravilno dolgoročno življenjsko odločitev. Izmed dveh možnosti ne najdem prave. Hvala!

 21. Miro says:

  GOSPOD NAM GOVORI: “PRIDITE K MENI VSI, KI STE UTRUJENI IN OBTEŽENI …” (Mt 11,28)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+11%2C25-30&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Na praznik Srca Jezusovega se Gospodu Jezusu prisrčno zahvalimo, ker nas vse vabi k sebi, posebno utrujene in obtežene. Ponižno ga prosimo za milost, da bi naša nestanovitna srca v celoti podarili njegovemu Presvetemu Srcu, ki vsakega človeka neizmerno ljubi in ga želi pritegniti k nedoumljivo bogati skrivnosti Božjega usmiljenja.

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Ti si brezmejna ljubezen do mene grešnika. Želiš me odrešiti od grehov za večno življenje pri Tebi. Naj goreča ljubezen tvojega Presvetega Srca v celoti prepoji moje grešno srce, da bom v moči prejete Božje ljubezni tudi sam ljubil Tebe in bližnjega!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas grešnikov!

 22. Barby says:

  Hvala ti ljubi Bog, Jezus Kristus, mati Marija….hvala za uspešen zaključek sinovega še enega šolskega leta, za tvojo pomoč, skrbstvo in tvoje bedenje nad njih…spremljaj ga po poti skozi življenje, naj ga spremlja še naprej vera in zaupanje v Boga, Jesuza….naj vero katero mu polagam že od malega, ostane in spremlja skozi vse življenje in naj jo razdaja kjerkoli, komurkoli….prosim za blagoslov mojih domačih, za blagoslov vseh, ki ga potrebujejo, ki te kličejo Jezus…Molimo vsi dobri ljudje, molimo za vse nas….Vse premorem v Njem, ki mi daje moč! Jezus verujem v te!

 23. malsivica says:

  Prosim za molitev – da bi nasla prave prijatelje, na katere bi se lahko zanesla in da bi jih znala obdrzati. Prav tako tudi prosim za moltiev, da bi nasla pravo ljubezen, ter da bi bile vse osebe, ki jih imam rada, zdrave in srecne. Zelim si, da med prijatelji in v soli ne bi bila vec tako nesrecna in osamljena in da bi se pocutila sprejeto… hvala 😄

 24. Miro says:

  PRED JUTRIŠNJIM PRAZNIKOM SRCA JEZUSOVEGA: DVIGNIMO UTRUJENA SRCA IN SE S POSODAMI ZAUPANJA NAPOTIMO K TEMU IZVIRU VSEH MILOSTI!

  SRCE JEZUSOVO je vsak trenutek odprto za vsakega človeka na tem svetu! Ali si ali sem pripravljen svobodno odgovoriti na Njegovo neizmerno ljubezen do nas grešnikov, se potopiti v skrivnost Gospodovega Srca ter vsak dan ljubeče živeti v Njegovi moči?

  GOSPOD JEZUS nam v Evangeliju govori: “Vzemite nase moj jarem in učite se od mene, ker sem krotak in v srcu ponižen, in našli boste počitek svojim dušam” (Mt 11,29).

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Tisočkrat Ti hvala, ker je tvoje Srce polno ljubezni in usmiljenja do nas grešnikov, do mene grešnika. Iskreno Te prosim, podari mi ponižno, poslušno in ljubeče srce. Daj, Gospod Jezus, da bo moje srce sleherni trenutek utripalo v ritmu tvojega Presvetega Srca!

  Z zaupanjem v usmiljeno Srce Jezusovo položimo vse molitvene prošnje, ki so jih zapisali: Simon, Jožica, Aljaž, Andreja, Jasna, Antonija, Lučka, Damijan, Tina, Mojca Smrekar, Marija, Aleksandra, Irena, Dragan, Hvala, SimonT, Antonija, Ida … Molimo za vse osebe v hudih preizkušnjah, da bi iz Srca Jezusovega zajemali potrebne milosti za njihov dušni in telesni blagor. Še posebej se obrnimo na Srce Jezusovo s prošnjo, da bi iz tega Izvira vsi črpali ljubezen do Boga in bližnjega ter živeli po Božji volji.

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!

  http://www.kapitelj.com/srce_jezusovo.html

 25. Gita says:

  Prosim molimo skupaj za otroke, ki so zboleli za rakom. Devica Marija brezmadežno srce Jezusovo in Marijino, Božje usmiljenje vse te otroke in njihove starše VATE ZAUPAM, ozri se in milostno poskrbi za njih, ozdravi na duši, duhu, telesu, umu in podzavesti, osvobodi jih strahu, žalosti, obupanosti in vseh težav s katerimi se soočajo. Božja pomoč ostani z njimi. Prosim, hvala, naj se zgodi presveta Božja in ne moja volja. Amen. Slava Bogu, aleluja. Bog obilno povrni vsem, ki molite.

  • Veronika says:

   Mati Marija razlij v polnosti milost ljubezni svojega Brezmadežnega Srca na vse male bolnike in njihove mamice in očke, na vse ki jih imajo radi in položi jih v Sinovo usmiljenja polno Srce.
   Se pridružujem molitvi !

 26. Simon says:

  Pozdravljeni. Vsem molivcem ki že nekaj let molite zame, še ko sem imel težave z depresijo sem tukaj na tej strani pisal da molite zame za moje zdravje, finance, posel, za vse dobro in tako naprej. Tudi sem veckrat pisal da molite zame, ko sem imel hude glavobole, ki kar niso popustili, kasneje sem ugotovil da naj bi bili zaradi prehlada.Morem vam povedati da je vaša molitev bila uslišana in da se stvari izboljšujejo in je veliko bolje kot je bilo prej, ko sem se imel hude glavobole, in pa sploh je Zelo Veliko boljse kot je bilo pred leti ko sem imel Hude Depresije. Namreč odpru sem svojo firmo in se ukvarjam s prodajo sadja prodajam pa tudi stvari za otroke itd. Življenje se mi izboljšuje z leti se res vse popravlja na boljše iz vsega srca hvala vsem Molivcem na tej strani, ki so in ki še vedno molijo zame. Bog ima z vsakim od nas načrte za zemeljsko življenje in vse stvari se zgodijo z razlogom. Bog nam daje trpljenje da iz njega pridemo boljši in da znamo nekatere stvari ki jih imamo bolj ceniti. Tudi ko sem dolocene ljudi priporocil v molitev sem videl da so bile uslišane in da se jih je Bog usmiliu. Vas pa prosim da molite zame za vse dobro, za zdravje, za mojo firmo ki jo imam da mi bo šlo dobro od rok ,za potrpljenje in za dobro voljo, ter da bom v vsem skupaj zdržal ker je kar zelo naporno in da nebi imel psihičnih in drugih težav. Pa tudi za ljubezen da si najdem pravo punco ki bi me imela rada in bi me sprejela takega kot sem. Bogu Hvala. Jezus odpusti mi vse grehe ki jih imam in me blagoslovi, Mati Marija stoj mi ob strani vse povsod kjer sem in kjer bom.

 27. JOZICA says:

  Prosim za Božjo pomoč pri razreševanju družinskih težav. Vem, da sem šibka, nepremišljena in včasih tudi nerodna. Ljubi Bog goreče te prosim, da bi te ljubila tako močno, da bi začutila Božjo ljubezen, ki je nekaj najlepšega, samo do tega spoznanja moraš priti.
  Božja ljubezen in pomoč ostani pri nas!

 28. Miro says:

  SV. ALOJZIJ GONZAGA – PLEMIČ PO RODU, PREDVSEM PA PLEMIČ PO DUHU!

  Ni vsak plemič po rodu tudi plemič po duhu, kakor ni vsak plemič po duhu tudi plemič po rodu. Gotovo pa je vsak, kdor z božjo pomočjo uresničuje kreposti sv. Alojzija, plemič po duhu. In to je na življenjski poti k Bogu najpomebnejše. Ob zapeljivih čarih in mikih tega sveta, ki nas trgajo proč od Boga, se je mladi Alojzij Gonzaga vedno vprašal: “Kaj mi to koristi za večnost?” Tako mu je po božji milosti bila vsaka stvar vredna le toliko, kolikor je veljala za večnost!

  Na tej spletni strani so bile doslej že večkrat omenjene hude stiske, povezane z maliki, kot so npr. zasvojenost z računalniškimi igrami, internetom, pornografijo, alkoholom, mamili, itd. Sodobni maliki vedno najdejo plodna tla za svoje razdiralno delovanje tam, kjer je odsotna človekova ljubezen do Boga.

  Na priprošnjo sv. Alojzija prosimo Odrešenika Jezusa za notranje osvobojenje tistih bratov in sester, ki jih v suženjskih okovih držijo omenjeni problemi, s hudimi posledicami za posameznike, družine, družbo … Prosimo pa tudi zase, za večjo ponižnost in čistost pred Bogom, da ne bi tudi sami v skušnjavah podlegli sodobnim malikom, saj zaklad vere nosimo v krhkih posodah.

  http://svetniki.org/sveti-alojzij-gonzaga-redovnik/

  Sv. Alojzij Gonzaga, prosi za nas!

 29. Aljaž says:

  Prosim za molitev, da bi vsi študentje čim lažje opravili izpite!

 30. andreja says:

  Prosim za pomoč v stiski. Gospod,ti veš za stiske in strahove, za prošnje in želje. Prosim te za pomoč nama z možem, za sina in hčerko in za blagoslov in vse družine . Blagoslovi naš dom in družino, utrdi živo vero in izlij svojega duha nad nas, ozdravi nas. Prosim ljubi bog umiri mojo dušo, pomiri naju z možem, pomagaj sinu pri obveznostih in varuj hčerko in vse nas. Amen. Božja pomoč bodi vedno z nami.

  • Miro says:

   Draga Andreja, zapisali ste lep in globok molitveni vzklik: Božja pomoč bodi vedno z nami! Kako živeti z božjo pomočjo? Pravi odgovor nam daje Gospod Jezus Kristus, ki se iz čiste ljubezni podarja pri sveti Evharistiji za naše odrešenje. Poleg zahvale pri sveti maši je ena od odličnih poti tudi redna vsakodnevna zahvalna molitev za vse prejete milosti.

   Verujmo, da je na naši življenjski poti neprimerno več božjih milosti kot težav, pa se ne bomo utapljali pod težo težav, strahov in stisk. Na razburkanem življenjskem morju bomo z božjo pomočjo plavali nad njimi in jih v zaupanju v Božje usmiljenje, prej ali slej, tudi premagali!

   Bog vas obilno blagoslovi!

 31. andreja says:

  Dragi Bog,
  prosim za tvojo pomoč. Pošlji Svetega duha v našo družino in naš dom. Blagoslovi nas, utrdi našo vero, ozdravi naše duše, telesa in naše medsebojne odnose. Ti si naša pot, resnica in življenje – zgodi se nam tvoja volja. Izročam ti sina, hčerko, naju z možem in naše ljube. Prosim za povezanost naše družine in da bi ohranili skupen dom in poveži s tvojo pomočjo. Prosim za božji blagoslov za vse. Daj, da bi živelji v božjem miru. Gospod, ti veš za vse skrite bolečine, skrbi, želje …. prosim, blagoslovi in nam pomagaj. Izročam ti nas. Bodi hvaljen na veke naš troedini Bog, hvala tudi za vse molitve in kličem Božjega blagoslova na nas vse.
  Blagoslavljam te moja ljuba hči, moj sin in tebe moj mož in vse, ki ste v mojem srcu. Amen

 32. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, pomagaj, da bi hčerki šlo na izpitih, da bi bili zdravi v družini, ter da bi partner postal boljši do mene, hčerke in do drugih in da bi prenehal z pitjem alkohola.

  Hvala! Jasna

 33. Miro says:

  GOSPOD NAM GOVORI: “LJUBITE SVOJE SOVRAŽNIKE IN MOLITE ZA TISTE, KI VAS PREGANJAJO!”

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+5%2C43-48&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Ti si zapoved ljubezni do sovražnikov popolnoma izpolnil v dejanju. Iz čiste ljubezni si na križu Očetu daroval življenje za nas grešnike, tudi zame ubogega grešnika. Žal velikokrat pozabljam na Tvojo ljubezen in Te v brezbrižnosti žalim z grehi in slabostmi. Vendar si na križu nebeškega Očeta prosil za nas, za odpuščanje naših grehov, za naše odrešenje. Naj si v moči Tvoje presvete ljubezni prizadevam izpolniti Tvojo zapoved ljubezni do sovražnikov, še zlasti z vztrajno molitvijo, da bodo tudi oni deležni odrešenja in večne sreče pri Bogu.

  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha, zaupamo Vate!

 34. antonija says:

  Prosim za molitev za sina, da bi naredil izpit, katerega je že večkrat padel. Da bi ga Sv. duh razsvetlil, da bi znal. Božje usmiljene, neskončno, vate zaupamo. Marija pomagaj, izprosi še ti pri Bogu, da bi se srečno izšlo, da ne bi padel v depresijo in malodušje, ker je z živci na koncu. To je sedaj še zadnja možnost. Pomagaj tudi nam, da mu bomo znali stati ob strani.

  hvala vam molivci, hvala Marija tebi, Hvala Jezus, zaupam vate

 35. lučka says:

  Prosim za spreobrnenje k resnici, za sina Luka , da bi opustil malike- alkohol, internet, pornografijo. Za ozdravljene odnose v družini in mir v srcu. Za Ljubezen , ki odpušča in zaupa. V hvaležnosti A.L.

 36. Damijan says:

  Molite za sina, da bi uspešno opravil izpit in pridobil na samozavesti.

 37. Tina says:

  Prosim za molitev, da bi uspešno opravila zadnji izpit v tem letniku. Sveti Duh, vodi me pri pisanju izpita, da ga bom uspešno opravila.

 38. Mojca Smrekar says:

  Prosim vas za molitev za mojo prijateljico Jelo, katera je že pred 2 meseci zgubila sina, vendar še vedno ne najde miru in pada v depresijo. Hvala za vaše molitve

 39. marija says:

  Prosim za molitev za življenje še nerojenega otroka, njegove starše in zdravnike, da bo njihova odločitev v službi življenja.

  JEZUS NESKONČNO BOŽJE USMILJENJE VATE ZAUPAM.

 40. Aleksandra says:

  Dragi Jezus, presveta mati Marija, iskreno prosim za zdravje. Prosim za blagoslov. Aleksandra

 41. Irena says:

  Pred menoj je zadnj šolski teden pri delu z otroki v moji 40-letni delovni dobi. Zahvaljujem se dobremu Bogu, usmiljenemu Jezusu in skrbni materi Mariji,ter vsem svetnikom in angelu varuhu,ki so mi stali ob strani,ko mi je bilo hudo,ko so bile težave skoraj nepremostljive,ko sem že obupala. Zahvala iz srca gre mojima pokojnima staršema,da sta mi v težkih socialnih razmerah
  pomagala do svojega poklica-učiteljica. Hvala tudi vsem dobrim ljudem in tudi vam za molitev na tej spletni strani. Naj me pri zadnjih zaključevanjih ocen vodi Sveti Duh,da bo vse prav in dobro. Zahvala tudi moji družini,ki mi je stala ob strani.Bog vsem obilno poplačaj. Molitev dela čudeže.

 42. dragan says:

  Prosim za molitev, da bi našel zaposlitev in bi se odnosi v družini izboljšali.

 43. Hvala ! says:

  Spoštovani Miro in vsi ostali molilci!

  Prosim Vas če prosite Nebeškega Očeta v Jezusovem imenu sin ima v ponedeljek nujno operacijo, prosim vas molite, sem na koncu z živci.

  Dobri Bog pomagaj nam grešnikom.

  • Veronika says:

   SVETA MATI OGRNI S SVOJO LJUBEZNIJO TEGA TVOJEGA OTROKA IN VODI ROKE ZDRAVNIKOV PRI OPERACIJI
   Draga mama, če nimaš moči zbrano moliti, kar je razumljivo, ker tvoj otok trpi, samo ponavljaj Jezusovo in Mamino ime.
   Vedno se moli za vse na tej strani, tudi če se na toliko prošenj ne odgovori. Vsi smo otroci istega Očeta in naša naloga je ljubiti se med seboj.

   • Hvala ! says:

    Spoštovana ga. Veronika in vsi ostali molivci in g. Miro!

    Hvala Vam, ne morem misliti, Bog Vam naj stotero povrne!

    • Sofija says:

     Bom molila za vas in vašega sina.

     • Miro says:

      BOŽJA BESEDA: “Milostljiv je Gospod in pravičen, naš Bog je usmiljen” (Ps 116,5).

      Ker nas grehi, slabosti, pomanjkljivosti … dostikrat ovirajo pri verovanju in zaupanju v moč odrešujoče Božje besede, ponižno prosimo Preblaženo Devico Marijo za pomoč, da bi se po njej bližali Gospodu Jezusu in Njegovi milosti. Naj nam Mati Marija izprosi močnejše vere in zaupanja v odrešenjsko delovanje njenega Sina! Po Mariji k Jezusu!

      V tem duhu v molitvi prosimo za potrebne milosti za vas kot mamo, da bi se v vašem srcu okrepilo zaupanje v Odrešenika Jezusa, za vašega sina pa, da bi po Božji milosti dobro prestal operacijo in v življenju hodil po poti Božje volje.

      Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo Vate!

  • Hvala ! says:

   Spoštovani G. Miro in vsi molilci!

   Zahvaljujem se BOGU Vsemogočnemu in vsem vam, ki ste molili in prosili za uspešno operacijo, vse je potekalo lepo sedaj je okrevanje in bodo izvidi, verjamem v v vse najlepše. Gospod Miro res je kar ste napisali, prosimo za okrepitev vere in da bi otrok hodil po pravi poti. Jaz velikokrat rečem Jezusu naj nam pomaga, smo samo ljudje, slabotni, včasih ne pomaga , da se trudimo, vem da v Gospoda moramo imeti popolno zaupanje, tudi, ko naše oči gledajo in vidijo drugače.
   Bog naj se usmili nas grešnikov in nam vedno stoji ob strani, Bog na Vam povrne stotero za vsako Vašo prošnjo, lepo misel besedo in molitev. Molim in prosim za Vas vse.

   • Miro says:

    Veselimo se z vami in skupaj kličemo: Bogu hvala, za vse kar nam podarja po Gospodu Jezusu Kristusu in po Preblaženi Devici Mariji! Hvala tudi g. Administratorju, ge. Veroniki in drugim vztrajnim molivcem. Še naprej ostanimo povezani v molitvah za vse, ki so v kakršnikoli stiski in zaupajo v moč Božjega usmiljenja!

    Slava, tebi, Jezus, zdaj in vekomaj! Amen.

 44. SimonT says:

  Predragi Bog, v svoji molitvi zahvaljujem se ti za tvoje milosti, ki si mi jih v mojem spreobrnjenju namenil, da v sebi spoznal sem boljšega človeka, ki v z moči molitve popravil je slabo in ohranil dobro…za Ljubezen do ljubljene osebe.

  V tej molitvi se obračam na vas dragi verniki, kjer prosim Boga, da nama nameni iskren pogovor, razrešitev težav, odpuščanje. Da znova najdeva se, prideva skupaj in stopiva na najino življenjsko pot. Prosim predragi Bog za njo, da bi odprla svoje srce in me prepoznala kot spremenjenega človeka, ki v dobrem in težkem vodila me je božja pot ljubezni.

  Z Jezusom Kristusom Te po naši materi Mariji prosim predragi bog, za Tvoje božje usmiljenje, da se najini dve duši, ki doživeli sta padec, razhod in trpljenje, ponovno najdeta, prisluhneta, v dejanjih združita in nadaljujeta pisati skupno zgodbo nje in mene.

  V teh mislih, v teh besedah, vas iskreno prosim dragi verniki za vašo molitev, za ponovno obuditev Ljubezni dveh src, ki nekoč bili sta eno. Resnično in iskreno hvala vam iz srca.

 45. antonija says:

  Prosim za molitev in božje usmiljenje, da bi sin končno naredil pomemben izpit, ki ga dela že eno leto. Od tega je odvisno, ali bo napredoval v naslednji letnik ali ne. Jezus, daj mu moč, da vzdrži pri učenju, blagoslovi njegov trud in po tvojem usmiljenju mu poplačaj. Dragi molivci, prosim tudi vas za pomoč. Hvala.

  • Administrator says:

   Draga Antonija, prosite sina da se izklopi iz računalnika, mobilnega telefona če ga ima in mu bo uspelo naredit. Ostajamo z vami v molitvi.

 46. Ida says:

  Prosim za božji blagoslov in molitev,da bi hči opravila izpite v tem letniku.Hvala, da molite skupaj z menoj.

 47. Ida says:

  Prosim za božji blagoslov in molitev,da bi hči opravila izpite v tem letniku.Hvala, in Bog naj vas obilno blagoslovi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja