Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

18.754 Responses to Prosim za molitev

 1. Administrator says:


  Medžugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. septembra 2022:
  Dragi otroci! Molite, da bi vas Sveti Duh razsvetlil, da bi bili radostni iskalci Boga in pričevalci ljubezni brez meja. Jaz sem z vami, otročiči, znova vas vse kličem: opogumite se in pričujte o dobrih delih, ki jih Bog dela v vas in preko vas. Bodite radostni v Bogu. Delajte dobro bližnjemu, da bi vam bilo dobro na zemlji, in molite za mir, ki je ogrožen, ker satan želi vojno in nemir. Hvala vam, ker ste odzvali mojemu klicu.

 2. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo vse dobro, da bi partner vredu prišel domov, da ne ne bi kaj razgrajal, da bi dober do hčerke, njenega moža, sestre, mene in drugih, da bi bi res postal boljši, da bi res bilo vse dobro.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devia Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse dobro.

 3. Miro says:

  DOPUSTIMO, DA NAS MIR, ODPUŠČANJE IN RANE USMILJENEGA JEZUSA OBUDIJO V ŽIVLJENJE

  Kot je v eni od homilij poudaril papež Frančišek, »dopustimo, da nas mir, odpuščanje in rane usmiljenega Jezusa obudijo v življenje. In prosimo za milost, da bi postali priče usmiljenja. Le tako bo vera živa. In življenje bo poenoteno. Le tako bomo oznanjali Božji evangelij, ki je evangelij usmiljenja«.

  Božjemu usmiljenju tokrat priporočimo osebe in zadeve, navedene v zapisih pod: Irena, Marjana, Kaja, Jasna, Hvala, Zarja, Mel, Marta in drugi prosilci božjih milosti. Molimo sveti rožni venec in rožni venec Božjega usmiljenja za vse trpeče sestre in brate; naj se zgodi presveta Božja volja na priprošnjo Preblažene Device Marije, sv. Jožefa ter vseh svetnikov in svetnic. Vedno se Odrešeniku Jezusu že vnaprej zahvaljujmo za vse milosti, katere se na nas izlivajo iz Gospodove na križu prebodene strani. Bogu hvala za vse, kar prejemamo pri obhajanju svete Evharistije!

  MOLITEV K SV. PATRU LEOPOLDU V ŽIVLJENJSKI STISKI!

  Sveti pater Leopold, za vsakogar, ki je
  trpel, si imel zelo sočutno srce, rad si tolažil
  in pomagal. Ozri se name, ki se zatekam
  k tebi v svoji težavi … Prosim te, posreduj
  zame pri Bogu, da se me usmili in me usliši.
  Ali mi pa vsaj izprosi potrebno moč in tolažbo,
  da bom mogel, ob misli na trpečega Zveličarja
  in žalostno Mater božjo, svoj križ potrpežljivo
  nositi. Po istem Kristusu, našem Gospodu.
  Amen.

  Oče naš,
  Zdrava Marija

  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!

 4. Irena says:

  Prosim za molitev za sina za moč, za vero, da ne obupa in da bi zaupal. Mati Marija daj mladim moč, pogum, vero in čistost. Spremljaj jih, vodi, naj po tvoji prošnji in priprošnji Svetega Duha se razodene zmaga in čudež Brezmadežnega Srca.
  Svetogorska Kraljica prosi za nas. Marija Kraljica vseh mladih prosi in priporoči jih. Srce tvojega Sina Odrešenika naj jih varuje in ščiti. Naj zaupanje ne umre. Tvoje Srce o naša Mati naj zmaga in zmaguje.
  Priporočamo ti tudi vse tvoje sinove – duhovnike, blagoslavljaj jih. Naj Sveta Družina Jezus Marija in Jožef pomagajo in rešujejo s svojimi SVETIMI SRCI. Razgrnite plašč nad naše družine in naš narod. Amen

 5. Marjana says:

  Iskreno prosim za molitev za uspešno operacijo srca mojega moža. Zadeva je precej resna in prosim za Božjo pomoč, da se vse dobro izteče. Hvala in Bog povrni.

 6. KAJA says:

  In Jezus jim je odgovoril: »Imejte vero v Boga! 
  Resnično, povem vam: Kdor bo rekel tej gori: ›Vzdigni se in se vrzi v morje‹ in ne bo dvomil v svojem srcu, temveč verjel, da se bo zgodilo, kar pravi, se mu bo zgodilo. Zato vam pravim: Za vse, kar molite in prosite, verjemite, da ste že prejeli, 
  in se vam bo zgodilo.
  Prosim, za molitev, da se z mojim dolgoletnim prijateljem združiva v ljubezni, ker v mojem srcu vem, da je on pravi zame. Molite in prosite, da se moja želja uresniči. Hvala vam.

 7. Miro says:

  PROSIM, MOLIMO ZA VSE PRIZADETE PREBIVALCE, TRPEČE ZARADI POPLAV DOMA IN NA TUJEM. MOLIMO TUDI ZA VSE, KI SI DAN IN NOČ PRIZADEVAJO ZA OBVLADOVANJE RAZMER. PROSIMO GOSPODA ZA POTREBNE MILOSTI NA PRIPROŠNJO NAŠE NEBEŠKE MATERE MARIJE!

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 8. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo res vse dobro, da partner prenehal s takim obnašanjem, da bi se spremenil, postal dober partner, oče, tast, prijatelj, da bi živeli lepo in mirno življenje. Prosim da bi bilo res vse dobro, da bi se razumeli, da bi res lepo in mirno živeli. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte, da bi bil partner res vredu. Vera mi vliva upanje in mi daje moč.

  • Hvala says:

   Spoštovana ga. Jasna!

   DARUJTE VAŠE TRPLJENJE JEZUSU, NAJ SE ZDRUŽI Z NJEGOVIM TRPLJENJEM, DARUJTE GA S PROŠNJO, DA VAM PODELI POTREBNE MILOSTI- KAR BOSTE V ŽIVLJENJU ŠE MORALA REŠITI IN ZA MILOST SPREOBRNJENJA VSEH ČLANOV V DRUŽINI!

   To delajte vsaki dan!

   • Miro says:

    MOLIMO: PRIDI, SVETI DUH

    Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih
    vernih in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni.
    Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo in
    prenovil boš obličje zemlje.

    Molimo! Bog naš Oče, Sveti Duh nas
    razsvetljuje in uči. Naj nam pomaga, da
    bomo v življenju spoznali, kaj je prav, in
    vselej radi sprejemali njegove spodbude.
    Po Kristusu našem Gospodu. Amen.

    Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih vernih in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni!

    • Miro says:

     VSEM, KI JIH ZANIMA OBČUTLJIVA PROBLEMATIKA NASILJA V DRUŽINI, V BRANJE PRIPOROČAM POUČEN ČLANEK S PRILOŽENIM VIDEOPOSNETKOM (glej objavo v rubriki Nasvet, 17. september 2022, ob 15:08).

 9. Miro says:

  USMILJENI JEZUS: DUŠA, KI ME ZELO LJUBI, MORA IN JE DOLŽNA ŽIVETI PO MOJI VOLJI. POZNAM TVOJE SRCE; VEM, DA NI Z NIČEMER ZADOVOLJNO, SAMO Z MOJO LJUBEZNIJO (Dn 1023).

  http://www.sticna.com/Dnevnik_Svete_Favstine_Kowalske.pdf

  Priporočimo se Svetemu Duhu, da bomo pravilno razumeli besede življenja, ki jih je Jezus zaupal sestri Favstini. Obenem v molitvi prosimo za moč, da bi se odpovedali grehu, sprejeli Božjo milost in zaživeli novo, polno življenje v moči Svetega Duha. Pridi, pridi Sveti Duh …

  Ponovno najlepša hvala za vse prošnje, molitve, zahvale in duhovne spodbude na tej spletni strani. Vse je velik Božji dar! Molimo, naj Božje usmiljenje objame vse, ki hrepenijo po Božji milosti in novem življenju v moči Svetega Duha.

  Po Presveti Devici Mariji tokrat Božjemu usmiljenju priporočimo osebe, njihove bližnje, pa tudi prošnje v sporočilih pod: Zarja, Mel, Marta, Hvala, Damjan, Jasna, Mateja, Tjaša, Franci in drugi prosilci Božjih milosti. Z zaupanjem v Gospoda, ki nas odrešuje,
  se še bolj povežimo v molitvi svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja. Vse pa Odrešeniku Jezusu darujmo pri sveti maši (molitve, dela, preizkušnje, trpljenje …). Prosimo za naše spreobrnjenje in uslišanje prošenj v skladu z Božjo voljo. Ne bojmo se prositi v Jezusovem imenu, saj nam sam Gospod naroča: Prosite, iščite, trkajte … (prim. Mt 7,7). Molimo, naj Gospod Jezus vse obilno blagoslovi v moči Svetega Duha in vsem podeli mir in veselje!

  MOLIMO:

  O PRESVETO SRCE JEZUSOVO

  O presveto Srce Jezusovo, po rokah Preblažene Device Marije ti darujem
  molitve, dela in trpljenje današnjega dne – tebi v spravo za vse žalitve, ki jih
  trpiš v zakramentu presvetega Rešnjega Telesa, s teboj vred pa Bogu Očetu
  za vse tiste namene, v katere se mu ti sam vsak dan daruješ na naših oltarjih.
  Amen.

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

 10. Hvala says:

  FATIMSKA PESEM

  1. Trinajstega maja v dolini Iria se je prikazala Devica Marija. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  2. Prinesla je zemlji z neba sporočilo, Boga naročilo in resno svarilo. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  3. Preveč je Bog žaljen, preveč je že greha, naj svet spokori se, grešiti preneha. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  4. Moj rožni zdaj venec vsi pridno molite in mojemu Srcu se vsi posvetite! Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  5. Če svet opomine bo moje poslušal, mir Božji na zemlji bo človek okušal. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  6. Če svet pa še dalje pri grehu ostane, bo vojna še hujša zadela zemljane. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  7. Da mogla bom kazen neba zadržati, ubogajte mene, saj vaša sem Mati. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  8. Naj pesem zahvalna Marijo pozdravlja, za milosti v Fatimi svet jo proslavlja. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  9. O Mati preblaga, v nas vero ohrani, ti naša Kraljica na veke ostani. Ave, ave, ave Marija, ave, ave, ave Marija!

  http://vrtnicejms.net/category/povezimo-se-z-marijo/

  • Hvala says:

   RES JE, DA BO MARIJA MOGLA ZADRŽATI KAZEN Z NEBA , JO UBOGAJMO!

   • Hvala says:

    Pomotoma sem dala pesem pod KOLONO-“PROSIM ZA MOLITEV”-OPROSTITE

    PA NAJ BO TA PESEM MARIJI V ČAST -MOLITEV!

    • Miro says:

     Ponovno se z zaupanjem priporočimo Fatimski Materi Božji. Prosimo jo za posredovanje pri Bogu za vse trpeče sestre in brate, ki v dušnih in telesnih stiskah prosijo za molitev. Še posebej molimo za spreobrnjenje v našem srcu, za mir v Ukrajini in svetu … MARIJA NAM NAROČA: MOLITE, MOLITE, MOLITE … Slišimo njen glas?

     MOLIMO: O PRESVETA TROJICA, OČE, SIN IN SVETI DUH, MOLIM TE IZ DNA SRCA …

     O presveta Trojica, Oče, Sin in Sveti Duh, molim Te iz dna srca in Ti darujem predragoceno Telo in Kri, Dušo in božanstvo Jezusa Kristusa, navzočega v vseh tabernakljih sveta, v zadoščenje za žalitve, bogoskrunstva in brezbrižnosti, s katerimi ga žalijo ljudje. Po neskončnem zasluženju presvetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega Te prosimo za spreobrnjenje ubogih grešnikov. (molitev, ki jo je otrokom v Fatimi zaupal angel)

     Fatimska Mati Božja, prosi za nas!

     • Miro says:

      Da bi se bolj približali pravemu pomenu fatimskih sporočil za naše spreobrnjenje in novo duhovno življenje v moči Svetega Duha (Po Mariji k Jezusu!) se poglobimo še v naslednji članek z naslovom:

      KAR MI JE NAPISALA SESTRA LUCIJA, SE DANES URESNIČUJE

      https://nadskofija-ljubljana.si/laiki/kar-mi-je-napisala-sestra-lucija-se-danes-uresnicuje/

      Vsem, ki bi se radi celovito seznanili s fatimskimi sporočili, pa v branje priporočam še odlično knjigo z naslovom KLICI FATIMSKEGA SPOROČILA (avtorica sestra Lucija).

      Fatimska Mati Božja, prosi za nas!

     • Hvala says:

      KER SE PRI BOGU IN MARIJI NIČESAR NE ZGODI SLUČAJNO, ZATO KLIC MATERE MARIJE SEDAJ S TO TEMO O FATIMI, NI SLUČAJEN, RAZUMEM KOT POVABILO IN SVARILO, DA SE OBRNEMO NA PRAVO POT, MOLIMO, PROSIMO NJO ZA POMOČ IN S SVETIM DUHOM PRELOMIMO VSAK GREH.

     • Miro says:

      PROSIM, VZTRAJNO MOLIMO ZA VSE SESTRE IN BRATE, KI SE NA TEJ SPLETNI PRIPOROČAJO V MOLITEV. VEČINA PROSI PREDVSEM ZA MOLITEV.

      »Presveta Trojica, molim Te iz dna srca! Moj Bog, moj Bog, ljubim Te v najsvetejšem zakramentu!« (evharistična molitev, Fatima)

      Fatimska Mati Božja, prosi za nas!

 11. Irena boh says:

  Prosim za najstniskega sina za vsaj enega dobrega prijatelja.zelo je nesrecen,ker nima druzbe. Hvala

 12. Zarja says:

  Prosim za molitev za zanositev in donositev zdravega otroka. Po več letih neplodnosti sva po uspešni zanositvi doživela splav. Zaupam naju v Božje roke in prosim za vaše molitve. Hvala, Bog povrni.

  • Miro says:

   Spoštovana ga. Zarja,

   V takih in podobnih primerih je dobro opraviti Devetdnevnico k sv. Riti, imenovani tudi svetnica nemogočega (za besedilo devednevnice poglejte verodostojne vire na spletu). Molilci na tej spletni strani podpiramo vajina prizadevanja, vse v moči Svetega Duha.

   Ob tem bi še izpostavil misel, da nauk Cerkve o zakonu in družini ni za to, da nas utesnjuje, omejuje …, ampak predvsem za to, da nas po Mariji vodi k Jezusu, kar je najpomembnejše. Vse izročimo v Božje roke, naj se zgodi presveta Božja volja! V vsakem primeru se vedno zahvaljujmo za vse, in sicer v močnem zaupanju v Odrešnika Jezusa, ki nas odrešuje po poti, ki jo dostikrat težko razumemo ali sploh ne. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj!

   Bog vaju obilno blagoslovi!

   • Hvala says:

    Spoštovana ga. Zarja!

    GOSPOD IMA ZA VSAKEGA ČLOVEKA NAČRT, POTREBNO PA JE SODELOVATI Z NJEGOVIM NAČRTOM.

    Zasto vam priporočam, DA MOLITE DEVETDNEVNICE K SVETEMU DUHU (napisal Vojtech Kodet), KAJTI SVETI DUH NAM POMAGA V MOLITVI PREPOZNAVATI BOŽJO VOLJO!

    Prosite Gospoda za MILOST-DA SE VAŠA VOLJA ZEDINI Z NJEGOVO VOLJO!

    VSE DOBRO IN BOŽJI BLAGOSLOV KLIČEM NAD VAS!

    • Miro says:

     Prosim, molimo že zdaj:

     PRIDI, SVETI DUH

     Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih
     vernih in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni.
     Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo in
     prenovil boš obličje zemlje.

     Molimo! Bog naš Oče, Sveti Duh nas
     razsvetljuje in uči. Naj nam pomaga, da
     bomo v življenju spoznali, kaj je prav, in
     vselej radi sprejemali njegove spodbude.
     Po Kristusu našem Gospodu. Amen.

     Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
     Sv. Rita, prosi za nas!

 13. mel says:

  Prosim za molitev za moževo službo.

 14. Marta Rešetič says:

  Prošnja za molitev

  Večkrat sem prosila za Lukasa in njegovega sina Hectorja, da se oče vrne domov. Po spletu okoliščin je poskus odhoda iz mirovne misije v Siriji večkrat spodletel. Ne vem, kaj sem nazadnje prosila, toda molitve in prošnje so bile vedno uslišane (npr., ko je bil v ujetništvu Talibanov, ki so ga izpustili kljub njihovi krutosti …, ko je bil Lukas zadržan na letališču zaradi podtaknjene droge in se je izkazalo, da je nedolžen …, ne vem, če sem to omenila …). 2. aprila pa je le odpotoval v Columbus in se na Hectorjev 12. rojstni dan srečal z njim. Toda, ker je Lukasa na njegovo željo spustil general predčasno domov, je to tako, kot bi dezertiral. Tako v začetku septembra ni bil na upokojitvenem seznamu kot ostali vojaki, ki so se vrnili iz Sirije kasneje. Ima še eno možnost, da bo v decembru na upokojitvenem seznamu. Možno pa je tudi, da ga za kazen major pošlje ponovno v nevarno misijo za 5 let v arabske dežele.

  Prosim za molitev, da bo major Lukasu vendarle naklonjen in ga da na upokojitveni seznam. Deček očeta zelo potrebuje. Saj ima zdaj 12 let, vemo, da je bil Jezus pri teh letih v templju in je rekel staršem: “Kaj nista vedela, da moram biti v tem, kar je mojega očeta?” Lepo prosim, molimo za Lukasa in njegovega sina, da vendar zaživita skupaj, da oče ne gre ponovno v tujino.

  Hvala za vsak očenaš ali katerokoli molitev zanju.
  Marta

  • Miro says:

   SV. BERNARD nam svetuje, naj v težavah, negotovostih, stiskah, skrbeh … kličemo na pomoč Marijo!

   Na Presveto Devico Marijo pa se seveda ne obračajmo samo v težavah, ampak v vseh trenutkih našega življenja, za kar nam daje zgled prav sv. Bernard, izjemen Marijin častilec. Naj bo naše vsakodnevno vodilo: PO MARIJI K JEZUSU!

   Molimo po namenu ge. Marte, pa tudi drugih prosilcev milosti na tej spletni strani.

   SPOMNI SE, O PREMILA DEVICA MARIJA

   Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati,
   da bi bila ti koga zapustila,
   ki je pod tvoje varstvo pribežal,
   tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal.
   S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,
   k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo).
   Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed,
   temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

   Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 15. Damjan says:

  Dobri Bog pomagaj hčerki da bi naredila izpit.

 16. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse dobro, da se bosta partner in zet pomirila, da se bosta v prihodnje razumela, da bo partner dober do hčerke, sestre, mene in drugih ter da bi živeli lepo in mirno življenje. Da bi le bilo vse dobro danes, jutri in naslednje dni.
  Iskrena hvala, Jasna

 17. damjan says:

  Prosim za molitev za hčerko, ki ima še dva zahtevna izpita. Bog pomagaj ji, da se zbere, umiri in opravi !

  • Marta Rešetič says:

   Damjan, priporočite hčerko praškemu Jezuščku, ki pomaga študentom pri opravljanju izpitov.

   Blagoslovljen dan.
   Marta

  • Marta Rešetič says:

   MOLITEV K DETETU JEZUSU

   Dete Jezus, k tebi se zatekam,
   in po tvoji sveti Materi te prosim,
   pomagaj mi v tej moji potrebi (povem kateri),
   kajti trdno verujem, da me ti, Bog, lahko rešiš.

   Z zaupanjem pričakujem,
   da bom deležen tvoje milosti.

   Iz vsega srca te ljubim,
   iskreno obžalujem svoje grehe in
   te, o mali Jezus, prisrčno prosim, da me osvobodiš.

   Sklenem, da se bom poboljšal in te ne bom več žalil.

   Tebi se darujem in rajši trpim,
   kot da bi ti prizadejal bolečino.
   Hočem ti zvesto služiti.

   Iz ljubezni do tebe hočem srčno ljubiti
   svoje bližnje kot samega sebe.

   Dete Jezus, tebe častim,
   o mogočni Otrok, tebe prosim, reši me iz stiske.

   Naj te uživam vso večnost,
   te gledam z Marijo in Jožefom,
   in častim z vsemi svetimi angeli. Amen.

   (p. Ciril, bosonogi karmeličan (1590 – 1675))

 18. Miro says:

  OČE USMILJENJA NAS TOLAŽI V VSAKI NAŠI STISKI

  »SLAVLJEN BOG, OČE NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA, OČE USMILJENJA IN BOG VSE TOLAŽBE. ON NAS TOLAŽI V VSAKI NAŠI STISKI, TAKO DA MOREMO MI TOLAŽITI TISTE, KI SO V KAKRŠNI KOLI STISKI, IN SICER S TOLAŽBO, S KAKRŠNO NAS SAME TOLAŽI BOG.« (2 Kor 1,3-4)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=2+Kor+1%2C3-4&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  DUHOVNA MISEL: »V Božjem Srcu, ki je v svojem življenju na zemlji trpelo človeške bolečine, boste našli tolažbo, zavetje in mir.« (sv. Leopold Mandić)

  Odrešenika Jezusa ponižno prosimo za pomoč, da bi v moči Božje besede tolažili naše bližnje v duhovni ali telesni stiski. Vztrajno molimo, da bi se znali v srcu odpreti Besedi, ki je postala človek in nam podarja potrebne milosti za sprejemanje in spolnjevanje Božje volje, za življenje v moči Svetega Duha.

  S trdnim zaupanjem Božjemu usmiljenju priporočimo vse osebe in prošnje na tej spletni strani ter molimo po namenih, razvidnih iz zapisov pod: Mateja, Jasna, Tjaša, Franci, Irena, Tatjana, Mel, Jasna, Hvala, Kristina in drugi prosilci Božje milosti na tej spletni strani. Njihove prošnje z močnim zaupanjem izročimo Odrešeniku Jezusu pri obhajanju svete maše – po rokah Presvete Device Marije. K vsaki naši prošnji vedno še dodajmo ZGODI SE PRESVETA BOŽJA VOLJA, saj je le-ta najbolj zdravilna in odrešujoča.

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

 19. Mateja says:

  Spovnite se name v vaših molitvah, da bi bilo se v službi složno pomenili, ker smo si stopili v lase. Na pragu imam sicer morebitno novo…. Amen.

 20. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se razumeli, da bi bil partner vredu do nas, da bi se trudil in spremenil, da bi lepo in mirno živeli.
  Iskrena hvala, Jasna

 21. Tjaša says:

  Prosim za molitev za prijateljico, ki v službi doživlja mobing. Prosim Boga, da ji da moči, da se bo jutri lahko soočila z težavo in se ne bo zlomila ter, da se bo končalo vse dobro za njo. Prosim lepo za molitev. Naj jo Bog varuje. Tjasa

 22. franci says:

  Vedno se v najtežjih trenutkih vračam sem. Kakor pred leti, tako tudi sedaj. Prosim za molitev za ureditev družinskih razmer. Kakor ste me pred leti spoštovani Miro in ostali obvarovali najhujšega z oporo in molitvijo, tako tudi sedaj zaupam, da Bog deluje preko naših bližnjih in po priprošnjah občestva. Bog vas blagoslovi za plemenito pomoč, ki jo izkazujete tako ali drugače trpečim. Bog povrni, Franci

 23. Miro says:

  BOŽJA BESEDA NAS NENEHNO TOLAŽI, SPODBUJA, KREPI, RAZVESELJUJE, POSVEČUJE, ODREŠUJE …

  »ZAUPAJ V GOSPODA Z VSEM SVOJIM SRCEM, NA SVOJO RAZUMNOST PA SE NE ZANAŠAJ. (Prg 3,5)

  V molitvi svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja ter pri sveti maši prosimo Gospoda za milost, da bi mu služili z vsem srcem in tako spolnjevali Božjo voljo. Prosimo ga tudi, naj se Božje usmiljenje milostno dotakne trpečih sester in bratov, ki z zaupanjem prosijo za uslišanje v dušnih in telesnih stiskah, navedenih v prošnjah in sporočilih pod – Tatjana, Mel, Jasna, Hvala, Kristina, Suzana Persa, a., Irena, Dr in drugi prosilci Božjih milosti. Priporočimo se Devici Mariji in vsem svetnikom za pomoč, da bi mogli sprejemati in spolnjevati Božjo voljo!

  Sicer pa najlepša hvala vsem molilkam in molilcem za vsakodnevne molitve po namenih na tej spletni strani. Naj Dobri Bog vsem obilno povrne in podari tiste milosti, ki jih na romanju v večno domovino najbolj potrebujemo. Bog bodi hvaljen za vse podarjene milosti na priprošnjo Presvete Device Marije in vseh svetnikov!

  GOSPOD, V OBILJU SVOJE DOBROTE ME USLIŠI

  »Jaz pa svojo molitev naslavljam nate, o Gospod,
  v času dobrohotnosti, o Bog.
  V obilju svoje dobrote me usliši,
  v zvestobi svoje rešitve!
  Reši me iz blata, da se ne pogreznem,
  naj se rešim svojih sovražnikov
  in iz globočin vodovja!
  Naj me ne odplavi tok vode,
  naj me ne pogoltne globina,
  naj vodnjak ne zapre svojega žrela nad mano!
  Usliši me, Gospod, zakaj tvoja dobrota je obilna,
  po svojem velikem usmiljenju se obrni k meni!
  Ne skrivaj svojega obličja pred svojim služabnikom,
  zakaj tesno mi je, hitro me usliši!
  Približaj se moji duši, odkupi jo,
  zaradi mojih sovražnikov me reši!«
  (Ps 69,14-19)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Ps+69%2C14-19&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

 24. Tatjana says:

  prosim vas molite za zdravje mojega sin. Hvala
  Devica Marija usmili se nas, usliši naše prošnje, zaupamo vate

 25. mel says:

  Prosim za molitev za moževo zdravje in da bo dobil službo, ki si jo tako želi.

 26. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se razumeli, da bi se partner in zet pomirila, da bi se zdajle pobotala in bi bilo res vse dobro. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija Pomagaj, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse dobro, ker se zelo bojim in trpim.
  Iskrena hvala, Jasna

  • Hvala says:

   Spoštovana Jasna!

   STRAH IZROČITE JEZUSU IN VSO STISKO!

   ODPOVEJTE SE HUDEMU DUHU, KADAR VAS JE MOČNO STRAH, KLIČITE: JEZUS VATE ZAUPAM.

   POSVETITE CELO DRUŽINO PRESVETEMU SRCU JEZUSOVEMU IN MARIJINEMU, ČE ŽELITE .

   • Hvala says:

    PSALM 37

    REŠITEV ZA PRAVIČNE PRIDE OD GOSPODA

    Rešitev pravičnih prihaja od Gospoda,
    njihovega zavetja ob času stiske.
    40 Gospod jim pomaga in jih osvobaja,
    osvobaja jih krivičnih in jih rešuje,
    ker se zatekajo k njemu.

    • Kristina says:

     Gospa Jasna tudi sama imam veliko težav I sem hvaležna Bogu za vse moči da mi jih pomaga nosit. Sestra iz Travnika mi je poslala Molitev v Jezusovem imenu in tudi duhovnik, ki je priceval je povedal da naj jo molimo večkrat na dan, doma. V službi, na poti. Ta molitev gre takole :
     V IMENU JEZUSA KRISTUSA IN Z NJEGOVO OBLASTJO VEZEM VSE SILE IN MOČI V ZRAKU, NA ZEMLJI, V VODI, PODZEMLJU, ONSTRANSTVU, V NARARAVI IN OGNJU. TI SI GOSPOD VSEGA VESELJA, SLAVIMO TE V IMENU TVOJEGA STVARSTVA. V TVOJEM IMENU VEZEM VSE DEMONSKE SILE, KI OGROŽAJO NAS IN NAŠE DRUŽINE. VSE NAS DAJEM V ZAŠČITO TVOJE DRAGOCENE KRVI, KI JE PRELITA ZA NAS NA KRIŽU.
     MARIJA, NAŠA MATI, PROSIM TE ZA TVOJE VARSTVOIN PRIPROŠNJO. PRIPOROČI VSE NAŠE DRUŽINE PRESVETEMU SRCU JEZUSOVEMU. OGRNI NAS S SVOJIM PLAŠČEM LJUBEZNI, DA SE SOVRAŽNIK PRESTRAŠI.
     SVETI MIHAEL IN NAŠI ANGELI VARUHI, PRIDITE IN VARUJTE NAS IN NAŠE DRUŽINE V BOJU PROTI VSEMU ZLU, KI HODI OKROG NAS PO SVETU.
     V JEZUSOVEM IMENU ZAPOVEDUJEM VSEM SILAM IN MOCEM ZLA, DA TAKOJ ODSTOPITE OD NAS OD NAŠIH DOMOV IN NAŠE DOMOVINE. ZAHVALJUJEMO SE TI, GOSPOD, JEZUS, KER SI ZVESTI BOGIN ČUTIŠ Z NAMI. AMEN.
     Odkar sem poslušala pričevanje gospoda župnika iz Hrvaške to molitev molim, čeprav sem jo že zasledila v knjigi Nataše Rupen-a ji nisem dajala pomena, a je ta gospod zupnik rekel, da je ta molitev zelo močna in je prav da jo molimo ko moremo.
     Draga Jasna nas Bog je milostljivi Bog in naj bo milostljivi vsem, ki trpijo na duši ali na telesu. Hvala mu slava zahvala in čast.

     • Miro says:

      BOŽJA BESEDA NAS ODREŠUJE

      »IZROČI SVOJO POT GOSPODU, ZAUPAJ VANJ, IN ON BO STORIL.« (Ps 37,5)

      Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!

 27. Kristina says:

  Prosim za molitev zame, moža, sina in vse ljudi v hiši v kateri živimo, za naše podjetje, vse težave, naj ne obupamo, naj nas zlo ne zlomi.
  Presveto Srce Jezusovo reši nas

 28. SUZANA PERSA says:

  Prosim za molitev za mojo hcerko Lariso ,da bi cimprej koncala magistersko nalogo,in se za dobro odlocitev naj pusti sedenjega fanta ali pa naj probleme razcistita saj tam kjer ni obojestranske ljubezni prave ne more zeti ljubezni tam je trpljenje.Prosim Devico Marijo,Jezusa ,sv Antona,KraljicoMiru,svJozef. pomagajte z molitvijo.
  Bog vam povrni ze v naprej za molitve.

  • Hvala says:

   Spoštovana ga. SUZANA PERSA!

   MOLITE IN PROSITE GOSPODA, DA ON UREDI ZADEVE PRI VAŠI HČERKI, NAJ SE ZGODI NJEGOVA VOLJA, TAKO KOT MOLIMO V OČENAŠU.

   ČLOVEŠKO RAZMIŠLJANJE NI POPOLNO, BOG PA VSE VIDI IN VE!

   Vse dobro želim!

   • Hvala says:

    MOLILA BOM ZA VAŠO HČERKO!

    • Miro says:

     VSE V MOČNI VERI IN ZAUPANJU IZROČIMO PRESVETI DEVICI MARIJI
     IN MOLIMO:

     SPOMNI SE, O PREMILA DEVICA MARIJA

     Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati,
     da bi bila ti koga zapustila,
     ki je pod tvoje varstvo pribežal,
     tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal.
     S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,
     k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo).
     Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed,
     temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

     O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

 29. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se Jernej, Kaja in Janez pobotali, da bi se razumeli, da bi živeli v miru. Prosim, resnično prosim da bo doma vse dobro, ker me je res strah it domov. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo vse res vse dobro že danes, jutri in vse naslednje dni. Vera in molitev mi pomaga skozi življenje.
  Iskrena hvala, Jasna

 30. Miro says:

  POSLUŠAJMO, KAJ NAM GOVORI ODREŠENIK JEZUS KRISTUS

  »Zato je vsak, ki posluša te moje besede in jih uresničuje, podoben preudarnemu možu, ki je zidal svojo hišo na skalo. Ulila se je ploha, pridrlo je vodovje in zapihali so vetrovi ter se zagnali v to hišo, in vendar ni padla, ker je imela temelje na skali. Kdor pa te
  moje besede posluša in jih ne uresničuje, je podoben nespametnemu možu, ki je zidal hišo na pesku. Ulila se je ploha, pridrlo je vodovje in zapihali so vetrovi; zagnali so se v to hišo in padla je in njen padec je bil velik.« (Mt 7, 24-27)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+7%2C+24-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo za luč in moč, da bi se mogli v srcu odpreti Odrešeniku Jezusu Kristusu, in da bi vse, kar mislimo, govorimo in delamo, gradili na trdnem temelju Božje besede. Prosimo ga tudi, naj se Božje usmiljenje milostno dotakne trpečih sester in bratov, ki z zaupanjem prosijo za uslišanje v dušnih in telesnih stiskah. Molimo po namenih, ki so jih v sporočilih zapisali: Jasna, a., Irena, Mina, Mateja, Marta, Mel, Marjetka, Hvala, Kristina, Sonja, Tanja, Kristjan, Dr in drugi prosilci Božjih milosti. Še posebej se priporočimo Devici Mariji in vsem svetnikom za pomoč, da bi mogli sprejemati in spolnjevati Božjo voljo. Naj se v vseh in vsem zgodi presveta Božja volja! Molimo:

  SPOMNI SE, O PREMILA DEVICA MARIJA

  Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati,
  da bi bila ti koga zapustila,
  ki je pod tvoje varstvo pribežal,
  tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal.
  S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,
  k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo).
  Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed,
  temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 31. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija Pomagaj, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da da bi se partner pomiril, da bi se pobotali, razumeli, da se partner in zet ne bi kregala, da bi se pomirili in razumeli. Prosim, resnično, resnično prosim za molitev, da bi bilo res vse dobro.
  Iskrena hvala, Jasna

 32. a. says:

  Prosim za molitev, da bi bili dobri izvidi. 8.9. sem imela ginekološki poseg, zdaj pa imam 5.9. pregled. Naj bo vse v redu. Prosim tudi za dušno in telesno zdravje vseh nas. Za vaše molitve Bog povrni. Nebeška mati Božja, prosi za nas!

 33. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bi lepo in mirno živeli, da se partner poboljšal, da bi bil dober do hčerke, njenega moža, sestre in nenazadnje tudi do mene in drugih, da bi šla na zaslužen dopust, se spočila in imela lepo, doma bi pa tudi bilo res vse dobro.
  Iskrena hvala, Jasna

 34. Administrator says:


  Medžugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. avgusta 2022:

  “Dragi otroci! Bog mi dovoli, da sem z vami in da vas vodim po poti miru, da bi tako z osebnim mirom gradili mir v svetu. Z vami sem in posredujem za vas pri svojemu Sinu Jezusu, da vam da močno vero in upanje za boljšo prihodnost, ki jo želim zgraditi z vami. Bodite pogumni in ne bojte se, ker je Bog z vami. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 35. Irena says:

  Devica Marija Kraljica, danes Cerkev obhaja tvoj praznik vodi nas, blagoslavljaj, poživi vero in molitev v družinah.
  Naša Kraljica izprosi mladim prave poti odločitve, prosim pomagaj jim v dneh ko morajo še opraviti še izpite. Pomagaj jim Kraljica, razsvetli jih naj uspešno končajo, naj se borijo in uspešno učijo. Posveti jih! Blagoslovi in prosi za mlade, učitelje, profesorje, vzgojitelje.

  Hvala ti naša Mati in Kraljica Marija. Prosi za nas.
  Hvala in Slava. Moja duša poveličuje Gospoda, moje srce se raduje v Bogu mojem Zveličarju, ozrl se je na nizkost…

 36. Miro says:

  BOŽJA BESEDA NAS ODREŠUJE

  »LE ENO JE POTREBNO. MARIJA SI JE IZVOLILA DOBRI DEL, KI JI NE BO ODVZET.« (Lk 10,42)

  Daljši evangeljski odlomek na: https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+10%2C38-42+&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  V hitrem življenjskem tempu mrzlično iščemo rešitve za življenjske težave po naših predstavah in hotenjih, namesto, da bi na prvo mesto postavljali BOŽJO VOLJO in jo tudi zvesto uresničevali. Pri tem dostikrat prezremo, da smo kot molilci in prosilci Božjih milosti deležni velikih milosti po molitvah svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja. Največjih darov, predvsem pa osebnega srečanja s samim Darovalcem (to je najpomembnejše!), smo deležni še zlasti pri obhajanju sv. zakramentov, kot so spoved, sveta maša, itn. Zato čim bolj odprimo naša srca in izkoristimo čudovita sredstva, ki nam jih podarjata Odrešenik Jezus Kristus in Devica Marija za naše ozdravljenje, odrešenje, zveličanje, večno življenje. Še posebej veliko molimo za razsveteljenje in moč, da bi spolnjevali in sprejemali Božjo voljo, da bi bili po Jezusovem in Marijinem zgledu čim bolj usmiljeni do bližnjih. Pridi, Sveti Duh!

  Vztrajno molimo za trpeče sestre in brate, ki so nam zaupali svoje prošnje za molitveno podporo, izražene v sporočilih pod: Mina, Mateja, Marta, Mel, Irena, a., Marjetka, Hvala, Kristina, Sonja, Tanja, Kristjan in drugi prosilci Božjih milosti. Zgodi se presveta Božja volja na priprošnjo Preblažene Device Marije, svetega Jožefa in vseh svetnikov.

  SPOMNI SE, O PREMILA DEVICA MARIJA

  Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati,
  da bi bila ti koga zapustila,
  ki je pod tvoje varstvo pribežal,
  tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal.
  S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,
  k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo).
  Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed,
  temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 37. Mina says:

  Ljubi Jezus in Marija,prosim obvarujta našo družino pred koronavirusom.

 38. Mateja says:

  Prosim sv. duha za pravo odločitev o menjavi službene in srečno na dopustu, ki se bliža.

 39. Mateja says:

  Sveti duh pomagaj mi se prav odociti na možno menjavo službe..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.