Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

13.956 Responses to Prosim za molitev

 1. Marija says:

  Prosim za molitev za milost starševstva, da bi nama z možem uspelo zanositi in dobiti otroke, ki si jih res tako zelo želiva… In pa za moč v vmesnem času, da bi zmogla vsak dan nositi ta križ dokler ne bova uslišana.
  Hvala vsakemu iz srca!

 2. Miro says:

  NAJBOLJ ZANESLJIVA POT ODREŠENJA JE SPOLNJEVANJE BOŽJE VOLJE!

  BOŽJA BESEDA: Tedaj so prišli njegova mati in njegovi bratje. Stali so zunaj, poslali ponj in ga poklicali. Okrog njega je sedela množica in so mu rekli: »Glej, tvoja mati, tvoji bratje in tvoje sestre so zunaj in te želijo.« Odgovoril jim je: »Kdo je moja mati in kdo so moji bratje?« In ozrl se je po tistih, ki so sedeli okrog njega, in rekel: »Glejte, to so moja mati in moji bratje! Kdor namreč uresničuje Božjo voljo, ta je moj brat, sestra in mati« (Mr 3,31-35).

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+3%2C31-35&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Predstavljam si, kako so prišli sorodniki in mati k Jezusu, on pa se je posvetil tistim, ki so v veri sprejeli njegovo oznanilo in vstopili v njegovo novo družino. Ta skupnost je globoka, ljubeča in pomeni veliko oporo. Trudil sem bom za rast skupnosti Jezusovih učencev, ki izhaja iz pokorščine njegovi besedi. Gospod, okrepi moje zaupanje vate. Naj bom dejaven član tvoje nove družine (povzeto po: Luč besede rodi življenje, Primož Krečič).

  Slavimo Gospoda, zahvaljujmo se mu in ga prosimo: Slava tebi, Jezus, Ti si moj Bog in moje vse, Ti si naš Odrešenik! Hvala Ti, ker nam razodevaš, da z nastajanjem božjega kraljestva nastaja nova skupnost ljudi. Povezuje jo Beseda, ki nam jo oznanjaš. Hvala, ker odrešuješ zakone, družine, sorodstvo in vse druge oblike skupnega bivanja, saj si za vse in vsakogar Odrešenik. Goreče Te prosim za luč in moč, da bi zvesto spolnjeval Božjo voljo! Prosim Te, da ne bi ostajal zgolj pri lepih željah, besedah in obljubah, temveč naj po tvoji milosti v življenju dejansko uresničujem vse tisto, kar od mene pričakuješ »tukaj in zdaj«, na mestu, kamor si me poklical, da bi z deli usmiljenja služil Bogu in bližnjemu!

  V molitvi svetega rožnega venca Devici Mariji ponovno izročimo vse osebe in prošnje na tej spletni strani, z iskreno željo v srco, naj vse in vsakogar posebej objame Božje usmiljenje; zgodi se presveta Božja volja!

  – Saša (za ozdravljenje soseda v hudi bolezni)
  – Ula (za ozdravljenje mamice ki je po porodu zbolela za rakom)
  – Sija (za srečo v ljubezni)
  – M (prošnja k Svetemu Duhu, da bi se pokazala božja volja)
  – KRISTINA (za rešitev iz spon sovraštva, blagoslov družine)
  – Dragan (za ureditev odnosov v družini, službi)
  – Boštjan (za močno vero)
  – A. (za blagoslov v družinah, mamino zdravje)
  – Jana (za blagoslov in božje varstvo bližnjih)
  – Jasna (za blagoslov v družini, za božje varstvo hčerke in fanta)
  – Vesna (za ozdravljenje od depresije, notranjih ran, za spravo)
  – Mina (za zdravje)
  – Dušanka (prošnja za božjo pomoč)
  – Helena (za božjo pomoč, da bi se pokazala rešitev)
  – Viki (za božjo pomoč, dobre odnose s sodelavci, duševni mir)
  – ter prošnje drugih prosilcev milosti na tej spletni strani.

  Tokrat v molitev priporočam tudi čudovit SLAVOSPEV NA ČAST SV. ANTONU PADOVANSKEMU! Zakaj? Zato, ker sem bil sam že velikokrat uslišan na njegovo priprošnjo pri Jezusu, k temu pa bi rad spodbudil tudi prosilce milosti na tej spletni strani.

  Videti želiš li čudo?
  Smrt, bolezen z zmoto vred,
  satan, gobe in vse hudo
  gre, da zgine vsaka sled.

  Vse nevarnosti zbežijo,
  izginja tudi revščina:
  uslišani naj govorijo,
  pričaj, mesto Padova.

  Slava Bogu naj doni,
  Očetu, Stvarniku stvari,
  Sinu, ki nas rešil je,
  in Posvečevalcu Duhu Svetemu.

  Z morja strašno moč prežene,
  z rok verige razdrobi,
  ud zgubljen, reči zgubljene
  mladi, stari spet dobi.

  Prosi za nas, sv. Anton Padovanski.
  Da postanemo vredni obljub Kristusovih.

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!

 3. Blanka says:

  Jezus, prosim ozri se na mojo družino. Daj, da bo končno zavladal v njej mir in razumevanje. Meni pa pomagaj, da kmalu dobim sebi primerno službo, da bom lahko preživljala družino. Usmili se nas, o Gospod!

 4. KRISTINA says:

  Pridi Gospod Jezus in nam pomagaj, tej vsej tvoji družini, ki ne najde samega sebe.
  Pridi Gospod Jezus ne mudi se, objemi nas in nas nežno pobožaj.
  Pridi gospod Jezus v naše misli, besede, dejanja in pošlji svojega sv.Duha, da vedno bedi nad nami in nas usmerja.

  Jezusovo srce umili se nas
  Marijino srce usmili se nas
  Jezus Kristus Božji Sin usmili se nas grešnikov
  sv. Faustina Kowalska prosi za nas
  vsi svetniki božji prosite za nas

 5. Vesna says:

  Jezus prosim te pomagaj mi v moji hudi stiski,samota,nenaklonjene okoliščine 2 samomora v 3 letih sosednji vhod obvaruje meobvaruj tudi mene tega in pripelje mi na pot oseboelji mi na pot osebo,ki mi bo pomagala priti ven iz te godlje,da bom ponovno zaupala v tvojo pomoč in ljubezen.

  • Vesna says:

   Komentar ne gre zbrisati!

  • Janez says:

   ČLOVEK NAŠ BOG ODREŠENIK IN UČENIK TE ŽELI OBJETI
   Človek Bog te želi objeti —da bi ti podaril Upanje, ti pokazal Resnico in Obnovil tvojo Vero. Ko iščemo Usmiljenje, želimo iti z Jezusom na pot odkrivanja samih sebe. Prosimo ga, da nam Pomaga, da bomo zdravi na Duši in telesu. Želimo prejeti Milost odpuščanja grehov in želimo pripraviti svoje srce na ta dar. Prosimo za Božji Mir v Nas in Božje Usmiljenje, da se spet Vse postavi na svoje Mesto po Božji Volji. Upamo, da odkrijemo, koliko ljubezni, vere in upanja nosimo v sebi; koliko prostora v svojem življenju namenjamo Bogu in koliko ga ohranjamo samo zase; koliko smo odprti za svoje bližnje in koliko živimo dejanja usmiljenja, ki nas jih uči Jezus. Gospod, prosimo te, podari nam milost, da spoznamo svoje srce. Naj nas prosim Gospod Tvoj Sveti Duh napolni z Milostnim razumevanjem skrivnosti našega življenja, da bomo pripravljeni na srečanje s tvojo Dobroto, Odpuščanjem, Milostjo, ki nam pomaga, nas Vodi, nas prenavlja in nas uči kaj naj storimo, da bomo spet polno zaživeli v Tvoji Ljubezni in Tvoji Milosti.

   Molitve na medmrežju. Že objavljeno.

   Kdor je prežet z ljubeznijo do Boga in do Ljudi, je tudi poln Miru, Upanja in Vere. Zaupa življenju, zaupa Bogu in ljudem. Ve, da bo njegovo življenje uspelo. Ima tudi zaupanje v ljudi. Trdno stoji na realnih tleh. Tudi razočaranja ga ne morejo iztiriti. V svoji minljivi ljubezni hrepenimo po polni ljubezni, na katero se lahko zanesemo, ki nikoli ne mine, ki vse prenese. In ob tem le slutimo, da je končno to samo Božja ljubezen, ki vsem človeškim ljubeznim podarja to trdnost. Naše življenje na tem romanju ne more biti brez skušnjav, ne napredek brez preizkušenj. Nihče namreč sebe ne spozna, če ni skušan, tudi ne more prejeti plačila rešitve, če ni zmagal, zmagati pa ne more, če se ni bojeval; boriti se pa more samo, če ima v življenju nasprotnike in preizkušnje (sv. Avguštin).

   Premalo je upanja, radosti in veselja med nami, zato sem vesel vsake pozitivne misli in spodbude od soljudi. Imamo Odrešenika, ki nam je prinesel Mir in Odrešenje na Svet. Zato je prav, da smo bolj optimistični v dobroti in strpnosti, kot Ljudje in Kristjani. Papež Frančišek.

   Notranje zdravje, zadovoljstvo in sreča (par misli)
   Vsak človek išče načine, kako biti zdrav, srečen in zadovoljen. Odgovor se skriva v notranji stabilni prisotnosti, ki zahteva našo pripravljenost odpreti vse naše čute in da se čudimo drobnim stvarem v življenju in širimo dobroto v našo okolico. Vsak človek naj bo sam sebi največji prijatelj in zaveznik, ki ve kaj hoče in ki si zaupa ter naj bo dober in strpen do soljudi. Ko imaš sam dovolj moči in energije, jo boš imel tudi za druge. In to je to. Začni pri sebi in prosi Boga in prizadevaj si biti dober Človek in dober Kristjan. Hvala Ti Gospod za vse, kar s nam daroval. V Miru in Tišini Človek spet najde Moč in Rešitev, ki mu jo nakloni Bog, ko se spet povežemo z Njim in ga iskreno prosimo in delamo dobra dela. Molitev je namreč pogovor z Njim, ki je naš Najboljši Oče, dobra dela pa Samaritanska pomoč ljudem, ki jo rabijo zaradi bolezni, žalosti, stisk in problemov. Vedno je Oče tu pri nas in nas ljubeče čaka. Iščemo ga dostikrat nekje daleč, pa je zelo blizu in sicer v Nas, v Soljudeh in v Naravi, ki nas obkroža in nas tiho gleda in nagovarja. Jezus nas čaka, da pridemo k Njemu. Vedno smo dobrtodošli da se Vrnemo k Njemu nazaj, da nam bo pomagal in nas rešil vseh stisk in problemov.

   In prosimo Boga za našo spreobrnitev, da se bomo manj ukvarjali sami s seboj, se bolj ukvarjali z Bogom in drugimi Ljudmi, Molili, jih Ljubili, jim pomagali in jih blagoslavljali. Ko namreč pomagaš drugim pomagaš sebi. Sejal si dobroto, žel boš dobroto. Sejal si Ljubezen, žel boš ljubezen. Sejal si Mir in Odpuščanje, žel boš Mir in Odpuščanje. Blagoslavljaš druge, ki jih srečuješ in drugi bodo blagoslavljali tebe človek, ki trpiš in prosiš Boga za Pomoč in Vodstvo. In Bog bo Blagoslovil vse kar delaš, ker si mu v Veselje in spolnjuješ Njegovo Voljo. In kar delaš bo šlo v klas, ker je dano in darovano iz Dobrega Srca drugim. Amen. Janez

   Molitev za BOLNE in Trpeče
   Prosim te, Gospod Bog,
   da je vsaka preizkušana, bolna in trpeča oseba, ki bere, posluša
   ali si ogleduje to sporočilo obkrožena s plamenom tvojega Svetega Duha.
   Prosim te, da v tem času zdraviš njihov um in njihovo telo,
   izboljšaš njihovo zdravje in jim podariš Notranji mir.
   Prosim Te, naj jih Tvoja dobrotna in milostna roka ozdravi bolezni,
   ki jih je prizadela, naj jim pomaga, da ne čutijo bolečin
   in da bodo njihovi zdravniki pravilno ugotovili bolezen in jo tudi prav zdravili.
   Blagoslovi vse bolna in trpeče in daj potrpljenje njihovi družini in vsem, ki zanje skrbijo.
   Si najboljši zdravnik, ki lahko ozdravi vsako bilezen, vsako zlo,
   ki je prišlo v telo, v hišo, v družino in v njihovo okolico.
   Molim in prosim te za moje zdravje in verjamem,
   da se bo od tega trenutka vse izboljšalo zame in za druge bolne, ki Te prosijo za ozdravitev.
   Hvala, Sveti oče, ker vem, da poslušaš, kar ti govorim iz srca.
   To počnem zdaj, z vso ljubeznijo in upanjem Vate
   in tudi če zdravniki pravijo drugače,
   vem, da lahko ozdraviš vse bolezni
   in celo najhujšo bolezen, ki obstaja.
   Hvala, hvala, hvala Ti moj Bog Oče v Nebesih!
   Ker vem Moj Gospod in Moj Bog, da si me poslušal in da me boš uslišal ter pozdravil.
   AMEN

   Tukaj sem Gospod, obotavljiv in prestrašen ter upam na Tvojo Pomoč.
   Tukaj sem in iščem Tebe. Verjamem v tvojo Odrešujočo moč, verjamem, da se želiš razodeti tudi meni.
   Morda sem prešibek, da bi odprl vrata svojega srca in duše, ampak spet, Gospod, s tvojo pomočjo jih lahko odprem – na široko in zaživim kot dober človek in dober kristjan.
   Pridi Jezus in prebivaj v meni! Prosim Te nakloni mi Milost in me odreši vseh spon in težav, ki me bremenijo!
   Amen. Janez

 6. Sija says:

  Vsemogočni…..

  že kar nekaj časa molim in Te prosim, da uslišiš mojo prošnjo, ki se nanaša na
  nesrečno ljubezen…molim, da moja izgubljena ljubezen uvidi svojo zmoto in se vrne
  na najina pota… Večno Ti bom hvaležna.

  “Tri reči imej vedno pred očmi: oko Božje, ki vse vidi, uho Božje, ki vse sliši in pa tiste bukve, v katere Bog vse tvoje dejanje piše.” Anton Martin Slomšek

  Mir in vse dobro.
  Sija

  • hvala says:

   Spoštovana Sija!
   Vsi molimo za vašo željo, vendar naj se vedno zgodi Božja volja.
   Gospod najbolj ve, kaj je za vas po njegovem načrtu najboljše. Sedaj gledate samo z človeškimi očmi, mogoče ima za vas pripravljen načrt, ki si ga vi niti v mislih ne morete zamisliti, nekaj prečudovitega, nekoga , ki bo ljubezen vračal, ali pa ima drugačen načrt, to ve samo On.
   Zato tudi molite k Svetemu Duhu, ki vam bo v molitvi razkrival Božji načrt.

   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupamo.

   • Sija says:

    Hvala; Hvaležna sem Vam za vse molitve. Verjamem da je tako, tega se zavedam. Pa vendarle je sila težko in hudo, ko ti glava in razum govorita eno, srce pa nekaj povsem drugega….res ni enostavno…

    Mir in vse dobro.
    Sija

  • Janez says:

   “Če se boste držali mojih zapovedi, boste ostali v moji ljubezni. To sem vam povedal, da bo moje veselje v vas in da bo vaše veselje dopolnjeno” (Jn 15,10-11). Kjer je ljubezen, tam je Bog ( Mati Terezija). Gospod pridi in ostani pri nas. Mojo dušo žeja po Tebi Jezus. Umiri prosim moje srce in podari mi Božji Mir. Vse skrbi in probleme prelagam Nate in Verjem, da si Ti moj Učenik in moj Odrešenik. Pridi ljubi Jezus, pride nam vsem, ki te molimo in prosimo v dušo in srce. Podari mi Milost Božjega Miru, da bom sprejel Življenje tako kot je in našel v vsem kar pride nek višji Smisel in Božjo Voljo. Božja Pota niso Naša Pota, Božje Misli niso Naše Misli. On že Ve, zakaj je temu tako. Prosimo Boga za Vodstvo in poduk, kaj naj storimo, da se Spolni Božja Volja in uresniči Božji Načrt. Manj ko se ukvarjamo sami s seboj, bolj bomo lahko prisluhnili Božjemu šepetu v Nas, ki nam govori, JAZ SEM LJUBEZEN. Pojdi in sej Ljubezen, Veselje in Dobroto med ljudi in vse drugo Ti Bode navrženo! Potrpi, da se spolnijo časi in obrnejo dogodki. Jaz vem kaj Želiš in kaj res Potrebuješ ko se dopolnijo Ure in Stečejo Dnevi. Potrpi, sedi in prisluhni Mi, kar Ti skušam Povedati. Pri Meni ni naglice ampak zrelost Časov po Božjem Načrtu Zate. Amen. Janez

 7. Miro says:

  USMILJENI JEZUS NAM VEDNO PRINAŠA SVOJE ODPUŠČANJE IN POMOČ!

  BOŽJA BESEDA: Pismouki, ki so prišli iz Jeruzalema, so govorili: »Bélcebub ga je obsedel in s poglavarjem demonov izganja demone.« Tedaj jih je poklical k sebi in jim v prispodobah govoril: »Kako more satan izganjati satana? Če je kraljestvo samo proti sebi razdeljeno, takšno kraljestvo ne more obstati. Če je hiša sama proti sebi razdeljena, takšna hiša ne more obstati. Če se torej satan vzdigne sam proti sebi in se razdeli, ne more obstati, ampak je konec z njim. Nihče ne more vdreti v hišo močnega in mu izropati premoženja, če močnega prej ne zveže; šele tedaj bo izropal njegovo hišo. Resnično, povem vam: Človeškim sinovom bo vse odpuščeno, grehi in kletve, kolikor jih bodo izrekli. Kdor pa preklinja Svetega Duha, vekomaj ne bo dosegel odpuščanja, ampak ga bo greh večno bremenil.« To je povedal, ker so govorili: »Nečisti duh ga je obsedel.« (Mr 3,22-30)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+3%2C22-30&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Jezus kaže na lažne obsodbe pismoukov in odkriva pomen svojega poslanstva osvobajanja ljudi. On je Odrešenik. Kdor zavrže njegovo pomoč in ljubezen, postane popoln ujetnik svojega zla. Trudil se bom za odkrito zaupanje Jezusu. Gospod, pomagaj mi, da bom v še tako hudi temi iskal pomoči pri tebi, ki si usmiljen in vedno prinašaš svoje odpuščanje ter pomoč (povzeto po: Luč Besede rodi življenje, Primož Krečič).

  Ponovno obudimo močno vero in zaupanje v moč žive Božje besede, ki nam podarja odrešenje, ter v molitvah Božjemu usmiljenju priporočimo osebe v naslednjih prošnjah za uslišanje:

  – Saša (za ozdravljenje soseda v hudi bolezni)
  – Ula (za ozdravljenje mamice ki je po porodu zbolela za rakom)
  – M (prošnja k Svetemu Duhu, da bi se pokazala božja volja)
  – KRISTINA (za rešitev iz spon sovraštva, blagoslov družine)
  – Dragan (za ureditev odnosov v družini, službi)
  – Boštjan (za močno vero)
  – A. (za blagoslov v družinah, mamino zdravje)
  – Jana (za blagoslov in božje varstvo bližnjih)
  – Jasna (za blagoslov v družini, za božje varstvo hčerke in fanta)
  – Vesna (za ozdravljenje od depresije, notranjih ran, za spravo)
  – Mina (za zdravje)
  – Dušanka (prošnja za božjo pomoč)
  – Helena (za božjo pomoč, da bi se pokazala rešitev)
  – Viki (za božjo pomoč, dobre odnose s sodelavci, duševni mir)
  – ter prošnje drugih prosilcev milosti na tej spletni strani.

  Vse prošnje z zaupanjem izročimo Devici Mariji in Odrešeniku Jezusu! Vedno recimo: ZGODI SE BOŽJA VOLJA! To nas uči sam Gospod Jezus v molitvi Oče naš. In tudi tako živimo in sodelujmo z Njim, da se bo spolnjevala Njegova volja!

  Molimo tudi k sv. Judu Tadeju: Sveti Juda Tadej, sorodnik našega Gospoda in Odrešenika Jezusa Kristusa, apostol mučenec, ki si slaven po krepostih in čednostih, ti zvesti pomočnik vsem, ki te časte in posebni zavetnik v težkih zadevah! Zaupno se obračam k tebi, zakaj ti imaš izredne predpravice, da posebno pomagaš tistim, ki v bridkostih in težavah že obupujejo. Iskreno te prosim, pomagaj mi iz stiske, iz katere si sam-a ne morem pomagati … Sveti Juda Tadej, obljubljam ti, da ne bom nikoli pozabil-a tvojih dobrot in te bom častil-a kot svojega posebnega zavetnika. Amen.

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Marija, Kraljica miru, prosi za nas!
  Sveti Juda Tadej, prosi za nas!

 8. KRISTINA says:

  Hvala ti Gospod za vse darove, hvala, da mi odpiraš oči, hvala, ker me spodbujaš, da se zatekam k tebi, hvala, ker mi daješ moč, da sem šla na pokopališče prosit svoje prednike, da mi odpustijo, da si med sabo odpustijo in da naj jim Bog odpusti, da se rešimo prekletstva iz preteklosti (pri nas doma je bilo vsega, nisem temu, dajala toliko značaja ampak ko znova in znova prebiram Blagoslov ali prekletstvo vidim, da so grehi veliki, čeprav smo hodili v cerkev, čeprav smo molili, vendar so to veliko bolj globoke korenine grdih besed in dejanj), vrgla se ogromno stvari, tudi slike ki so bile za hec ampak so imele temačne motive-zakurila sem jih. O moj Bog hvala ti . ker tiho vstopaš . Prosim, da bi tudi mož in sin spoznala slavo tvoje dobrote, tvoje ljubezni, da ti vodiš naša življenja in uravnavaš poti. Prosim pridi sv. Duh, pridi v naše misli, besede, dejanje, da bo postal Vstajenski rožni venec najljubše in najbolj blizu in ne žalostni. V imenu Gospoda Jezusa Kristusa kličem k tebi Gospod , da nas rešiš iz krempljev zlih sil.
  HVALA VSEM KI MOLITE IN KLIČETE GOSPODA, da nam pride pomagat

  Srce Jezusovo usmili se nas
  Srce Marijino usmili se nas
  Sv. Faustina Kowalska prosi za nas

  • hvala says:

   Spoštovana Kristina!

   Doseganje ideala, ki ga sv. Pavel opiše z besedami, da v njem živi Kristus je mogoč, če poznamo načine kako se ubraniti delovanju in vplivu hudobnih duhov v našem življenju.
   Molitev za osvoboditev, maša za ozdravitev notranjih ran in družinskega debla SO POTI IN SREDSTVA za napredovanje v duhovni rasti. (Katoliška karizmatična prenova).

   Stopite do duhovnika v Prenovi v Duhu, svetoval vam za molitve za osvoboditve, za pokojne itd… Sveti Duh vas bo pripeljal in vam pokazal korenine izvora tega stanja, ki ga imate sedaj. Le pogumno na pot. Jezus bo z vami, in Sveti Duh vas bo razsvetljeval .

   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupamo.

   • hvala says:

    Pripis ga. Kristina!

    Zelo sem vesela, da še berete knjigo Blagoslov ali prekletstvo. Jezus vas bo s Svetim Duhom pripeljal do rešitve. V knjigi opisuje vse, kar je potrebno narediti za to, da lahko Bog podeli svoj Blagoslov, ki ga ima od začetka pripravljenega za ljudi.
    Jezus je živ tako kot je bil pred dva tisoč leti, ozdravljal je bolezni, vsakršne slabosti itd…in to dela še danes in bo delal.
    Vidite, Bog je po preroku Ozeju rekel, da njegovo ljudstvo propada zaradi neznanja. Zakaj bi propadali ljudje, naredimo vse, kar pravi Gospod.

    Vidite kako je pomembno , da človeka vodi Sveti Duh. Sveti Duh bo naredil in pripeljal človeka tam, kam je po Božjem načrtu potrebno da gre.

    Bodimo še naprej vsi povezani v molitvi, drug drugemu v pomoč in Gospod nam bo pomagal.

    Božje usmiljenje, največja Božja lastnost, vate zaupamo.

  • Janez says:

   MOLITEV ZA DRUŽINE
   Gospod Jezus,
   ti, ki si živel z Jožefom in Marijo v nazareškem domu,
   posveti naše družine po svoji navzočnosti.
   Ohrani jih v miru.
   Ti, ki si izpolnjeval Očetovo voljo,
   daj, da bomo v naših družinah
   Boga častili in spoštovali.
   Tvoja Sveta družina je zgled
   molitve, ljubezni in pokorščine Bogu.
   Napolni naše družine s svojo milostjo in darovi.
   Ti, ki si ljubil svoje bližnje in so oni ljubili tebe,
   podari vsem družinam povezanost in mir.
   Ti, ki si razveselil svate v Kani Galilejski,
   ko si spremenil vodo v vino,
   olajšaj trpljenje v naših družinah
   in ga spremeni v veselje.
   Ti, ki si nas povabil, naj delamo za edinost,
   blagoslovi naše družine:
   naj nič ne loči tistih, ki jih je Bog združil.
   Amen.

   Molitev na medmrežju Centra za duhovne poklice

 9. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se odnosi v službi s sodelavci uredili in da ne bi bil tako prestrašen in bi se uredili tudi odnosi v družini.

  Prosim molite zame!

  • Janez says:

   Imeti – dajati
   To, kar imaš, te loči od drugega;
   to, kar daš,
   te združi z drugim.
   Ko imaš stvari, daješ stvari;
   ko nimaš več ničesar,
   daješ samega sebe.
   Le tedaj resnično ljubiš.
   Kajti človek je to, kar daje.
   Kdor nima ničesar daje samega sebe:
   zna ljubiti
   in živi za drugega,
   da bi drugi živel z njegovo pomočjo.

   (Silvano Fausti, medmrežje)
   Lep je Božji Svet in polno je lepih stvari in čudes, le spregledati moramo in ne le gledati ne da bi videli. Bog nas Ljubi in nas Vabi, da pridemo nazaj k Njemu, ko smo zašli s Poti k Jezusu. Za dobre odnose se moramo potruditi, biti dobri, strpni in razumevcajoči do drugih ljudi in jim pomagati in jim služiti v skromnosti in ponižnosti. Karkoli ste storili drugim ste storili Meni, je rekel Jezus, ki Nam je tako blizu v Vsakemu Bližnjemu in v Naravi, ki nas obkroža. Sejemo Ljubezen in Siočutje in želi bomo kar smo posejali med Ljudi. Amen. Janez

 10. Boštjan says:

  Vsemogočni, hvala ti za vse kar mi namenjaš. Oprosti, ker te včasih ne opazim ob sebi. Vem, da si moj Simon , ki mi pomagaš nositi moj križ. Trdno zaupam vate in verjamem, da ti urejaš tvari namesto mene. Hvala ti za to. Daj mi prosim močno vero, da bi postal boljši kristjan, da bi z zaupanjem sprejel kar mi namenjaš. Ti poznaš globine mojega srca. Trdno zaupam, da boš naredil, kar je najboljše zame. Hvala ti. Prosim te tudi za vse tukaj zbrane, daj nam trdno vero in zaupanje Vate, usliši naše prošnje, ne po našem zasluženju, ampak po tvojem brezmejnem usmiljenju.
  Božje usmiljenje večje od nebes zaupam vate.
  Božje usmiljenje, ki nas spremljaš vsak trenutek dneva, zaupam vate.

  • Janez says:

   Molitev za vodstvo v času skrbi in negotovosti
   Jezus, v negotovosti sem. Zmeden sem. Ne vem, kam naj se obrnem. Ampak zaupam Tebi, da imaš dober načrt za mene, zaupam Ti, da vodiš mojo pot Življenja k Tebi.
   Čeprav trenutno ne vem, v katero smer naj krenem, Ti to dobro veš. Vem, da me boš varno vodil, čeprav za zdaj vidim le meglo pred seboj. S Teboj ja vse jasno in razvidno. In v sebi sem miren.
   Tvoja Beseda mi pravi, da si moj pastir. Česa bi se bal, Jezus, če si z menoj? In zakaj sploh skrbim za jutrišnji dan, če pa mi praviš, da me vodiš k vodam počitka?
   Jezus, po tem hrepenim, po Tvojem miru, po Tvojih pašnikih, po Tvoji Vodi in Tvoji Dobroti in Odpuščanju, ki ne mine nikoli!
   Nočem se opirati le na svojo presojo, ta me tolikokrat prevara. Želim se opreti na Tvoja znamenja, ko sem izgubljen in na Tvojo tolažbo, kadar hodim v temi. Vendar se moram tudi sam prizadevati in obenem prositi za Tvojo Milost.
   Zato te prosim, Jezus, še močneje me primi za roko in še tesneje hodi ob meni. Bodi moj dobri Odrešenik in Pastir, ki mi pomaga, da bom hodil po Tvoji Poti.
   Ti si vse, kar potrebujem! Hvala Ti Gospod za vse.
   Amen

   Tukaj sem Gospod, obotavljiv in negotov.
   Potrebujem Te ter Upam na Tvojo Pomoč in Vodstvo.
   Tukaj sem in iščem Tebe. Verjamem v tvojo Odrešujočo moč, verjamem, da se želiš razodeti tudi meni.
   Morda sem prešibek, da bi odprl vrata svojega srca in duše, ampak spet, Gospod, s tvojo pomočjo jih lahko odprem – na široko in zaživim kot dober človek in dober kristjan.
   Pridi Jezus in prebivaj v meni! Prosim Te nakloni mi Milost in me odreši vseh spon.
   Prosim Pridi k Meni in Me Vodi, ter me poduči, kaj naj storim,
   da bo spet Vse prav v Mojem Življenju.
   Prosim pomagaj mi, da bom manj mislil le nase in več Nate Bog in na druge Ljudi okoli mene.
   Ko bom molil, pomagal drugim in delal dobra dela bom pomagal sebi in Ti boš Blagoslovil moja Pota.
   Takrat bom razumel Duhovno Misel, kar si sejal to boš žel v Življenju!
   Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja