Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

19.270 Responses to Prosim za molitev

 1. Lea Kavcic says:

  Prosim za molitev za vrnitev sluha in izboljšanje vida, ozdravitev 8 letne deklice.

  • Miro says:

   DEVETDNEVNICA LURŠKE MATERE BOŽJE ZA ZDRAVJE

   Blagoslovljena bodi, najčistejša Devica, ki si se v skalni votlini v Lurdu prikazala sveti Bernardki in jo obsijala z življenjem, ljubeznivostjo in veličastnostjo ter se ji razodela: »Jaz sem Brezmadežno spočetje.« Tisočkrat častimo tvoje Brezmadežno spočetje in danes – ti, ki si Brezmadežna večna Devica, Mati usmiljenja, Zdravje bolnikov, Pribežališče grešnikov, Tolažnica žalostnih, Podpora svete Cerkve – poznaš naše prošnje, naše muke, naše trpljenje. Prosimo te, posreduj za nas pri Bogu. Ko si se prikazala v lurški votlini, smo ti hvaležno postavili častitljivo svetišče, od koder razdajaš svoje darove in s katerimi si mnogim pomagala zdraviti njihove duševne in telesne bolečine. Zato prihajamo pred tvoje obličje z brezmejnim zaupanjem vate in v molitvi prosimo za tvojo materinsko pomoč. O Marija, naša ljuba Mati, sprejmi naše prošnje … (tu navedi posebne prošnje)

   Hvaljena bodi za vse tvoje darove! Naj posnemamo tvojo krepost in daj, da bi bili nekoč deležni tvoje slave. Naša Lurška Mati Božja, Mati Kristusova, ti si Božjega Sina učila med njegovim življenjem na zemlji; enako moč imaš tudi sedaj v nebesih. Prosi Božjega Sina za uslišanje naših molitev. Naj se zgodi po Božji volji. Amen.

   Lurška Mati Božja, Zdravje bolnikov, prosi za nas!

   • Miro says:

    Bogu hvala za številne preobilne milosti, ki se na nas razlivajo na mogočno priprošnjo Lurške Matere Božje!

    Lurška Mati Božja, kateri Jezus ne more ničesar odreči, prosi za nas!

 2. Marija says:

  Prosim za molitveno podporo za uresničitev ljubezni med P in L. Pošten in veren mladenič ljubi dekle že skoraj 3 leta, ona se ne želi niti pogovarjati z njim. Njena družba je čedalje bolj liberalna, brez omejitev in vrednot, njena vera hlapi. Čista in iskrena ljubezen tega fanta bi jo potegnila iz vrtinca, v katerega drsi. Prosim za molitev, da dekle dovoli zbližanje in da pokloni svoje srce temu mladeničnu.

 3. JULIJA says:

  Prosim za molitev za mojo hčerko, ki se ji je zopet poslabšalo zdravstveno stanje in za mojega sina, da bi imel moč in voljo pri učenju za izpite na zahtevni fakulteti. Prosim tudi za molitev v družini, ki mi je sorodstveno zelo blizu, da bi končno enkrat zaživeli v miru brez alkohola, vsakodnevnega krega, poniževanja, da bi našli v svojih srcih mir in da bi prevladala razum in zdrava pamet.

  • Miro says:

   MOLIMO K SVETEMU DUHU!

   BOŽJA BESEDA: Ko je prišel binkoštni dan, so bili vsi zbrani na istem kraju. Nenadoma je nastal z neba šum, kot bi se bližal silovit vihar, in napolnil vso hišo, kjer so se zadrževali. Prikazali so se jim jeziki, podobni plamenom, ki so se razdelili, in nad vsakim je obstal po eden. Vsi so bili napolnjeni s Svetim Duhom in začeli so govoriti v tujih jezikih, kakor jim je Duh dajal izgovarjati. (Apd 2,1-4)

   https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Apd+2%2C1-4&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

   1. KI JE SVETEGA DUHA POSLAL
   2. Ki je izpolnil obljubo in poslal Moč iz višave.
   3. Ki nam je dal drugega Tolažnika, da ostane pri nas vekomaj.
   4. Čigar Duh napolnjuje ves svet in spreminja obličje zemlje.
   5. Čigar Modrosti se ljudje niso mogli ustavljati.
   6. Ki je po Svetem Duhu zbral ljudi v Svojo Cerkev.
   7. Ki nam v Svetem Duhu daje klicati Boga za Očeta.
   8. Ki je po Svetem Duhu odstranil razlike med ljudmi.
   9. Ki naj napolni s Svojim Duhom katehumene, birmance in iskalce Resnice.
   10. Čigar Duh je moč mučencev nekdaj in danes.

   Danes molimo častiljivi del rožnega venca. Pri molitvi in premišljevanju se poglabljamo tudi v skrivnosti Svetega Duha, našega največjega Tolažnika, Prijatelja, Pomočnika, Posvečevalca … Ponižno ga prosimo za potrebne milosti za trpeče sestre in brate v zapisih pod: Julija, Tony, Sonja Ramovš, Andreja, Janez in drugi prosilci Božjih milosti.

   Molimo, naj se zgodi presveta Božja volja. Jezusu in Mariji že vnaprej iskrena hvala za vse milosti, katere prejemamo po molitvi rožnega venca, pa tudi za vso pomoč pri prenašanju vsakodnevnih težav in bridkosti.

   MOLIMO K SVETEMU DUHU:

   O pridi, stvarnik, Sveti Duh,
   obišči nas, ki tvoji smo,
   napolni z rajsko milostjo
   srce, po tebi ustvarjeno!

   Ime je tvoje Tolažnik
   in Dar Boga Najvišjega
   Ljubezen, Ogenj, Živi vir,
   Duhovno pomaziljenje.

   Sedmero ti darov deliš,
   Desnice Prst Očetove,
   obljubil tebe Oče je,
   zgovorna Moč apostolov.

   Čutilom našim luč prižgi,
   ljubezen v naša srca vlij;
   v telesni bedi nas krepčaj,
   v slabosti vsaki moč nam daj.

   Odženi proč sovražnika
   in daj nam stanoviten mir,
   pred nami hodi, vodi nas
   in zla nas varuj vsakega.

   Po tebi naj spoznavamo
   Očeta in Sina Božjega
   in v tebe iz obeh Duha
   naj vedno trdno verujemo.
   Amen.

   Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!

  • janez says:

   MOLITEV V STISKI IN PREIZKUŠNJAH
   Usmiljeni Bog, ozri se na nas in na našo stisko, naše socialne, zdravstvene in druge preizkušnje, težave in probleme, ki nas težijo, pestijo in nas delajo nesrečne. Zavedamo se, da je tvoj jarm težak in da ga moramo nositi, ker je taka Božja Volja. Vemo Gospod, da nam nikoli ne naložiš pretežkega bremena, ki ga ne bi mogli nositi. Prosimo Te, odvzemi nam, ki smo Tvoji Otroci, težko breme in nas utrdi v Veri, molitvah in Zaupanju, da bomo neomajno zaupali v Tvojo Očetovsko Ljubezen in Božjo Previdnost. V preizkušnjah in težavah križa smo se in se bomo še bolj prečistili, prekalili, utrdili in spokorili za svoje grehe in postali bolj usmiljeni, dobri, sočutni in strpni do drugih ljudi. Prosimo Te Gospod odpusti nam in odreši nas vseh preizkušenj in bolezni. Prosim ustavi vojne v svetu, saj ljudje umirajo in bežijo od doma. Prosim reci le Besedo in Vse se bom Uredilo. Vendar ne naša, Tvoja Volja Gospod naj se zgodi. Prosimo ozdravi vse tiste ljudi, ki so zboleli, ki so lačni, ubogi, brezdomci. Pomagaj tudi nam, da se pokesamo grehov in se poboljšamo. Po Kristusu Gospodu Našemu. Amen.

   Molitev po Rimskem Misalu.

   • Miro says:

    VSE NAŠE MOLITVE VKLJUČIMO ŠE V OBHAJANJE NAJSVETEJŠE DARITVE. BREZ ODREŠENIKA JEZUSA KRISTUSA, KI SE DARUJE ZA NAS IN NAŠE ODREŠENJE NA SVETEM OLTARJU, SE NAŠE MOLITVE NE MOREJO DVIGNITI K NAŠEMU NEBEŠKEMU OČETU! VEDNO PA SE PRIPOROČIMO TUDI PRESVETI DEVICI MARIJI. PO MARIJI K JEZUSU!

    JEZUSOVO SRCE JE ENA SAMA LJUBEZEN. KRI IN VODA, KI STA PRITEKLI IZ ODPRTE STRANI, STA ZNAMENJE, DA NAS JE JEZUS LJUBIL DO KONCA.

    Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!

 4. Marija Horvat says:

  Prosim za molitveno podporo za uresničitev ljubezni med P in L. Pošten in veren mladenič ljubi dekle že skoraj 3 leta, ona se ne želi niti pogovarjati z njim. Njena družba je čedalje bolj liberalna, brez omejitev in vrednot, njena vera hlapi. Čista in iskrena ljubezen tega fanta bi jo potegnila iz vrtinca, v katerega drsi. Prosim za molitev, da dekle dovoli zbližanje in da pokloni svoje srce temu mladeničnu.

 5. Tony says:

  Prosim za molitev za ozdravitev strahov in tesnob.

  • janez says:

   MOLITEV K JEZUSU
   Vsaka solza, ki iz očesa kane, vse, kar žali me in težko stane,
   vse bridkosti, ki jih pretrpim, ljubi Jezus, Tebi podarim.
   Vse, vse hočem v Tvojo čast storiti, Tvojo slavo tu in tam na zemlji med ljudmi množiti.
   Vse, kar mislim, berem, pišem, računam, kadar počivam,
   v sladkih sanjah diham, vsak pregibljaj udov in srca, ljubi Jezus, Tebi naj velja.
   Vse, vse hočem v Tvojo čast storiti, Tvojo slavo tu in tam med ljudmi na zemlji množiti.
   Sleherni grižljaj, ki ga denem v usta, dela vsa, prijetna ali pusta,
   vse stopinje, lažje in težké, ljubi Jezus, Tebe naj časte.
   Vse, vse hočem v Tvojo čast storiti, Tvojo slavo tu in tam na zemlji med ljudmi množiti.
   Vse najmanjše, srednje in največje, kar prezre se ali je sloveče,
   vse, kar na skrivnem le storim, Tebi, ljubi Jezus, posvetim.
   Vse, vse hočem v Tvojo čast storiti, Tvojo slavo tu in tam množiti.
   Kadar sreča rajska me napaja, kadar ljubezen Tvoja me navdaja,
   kadar v dobrih delih srečen in z Tvojim Mirom izpolnjen sem,
   čutim da po Poti Odrešenja k Tebi ljubi Jezus grem
   in da Te v drugih ljudeh po Tvoji Milosti uzrem.
   Vse, vse dobro hočem v Tvojo čast storiti,
   tvojo slavo tu in tam na zemlji med ljudmi množiti.
   Kadar mi bo zadnja ura bila, ko moja duša bo telo zapustila,
   takrat Ti Jezus sam bom zadnji dar,
   ko svojo dušo in sebe bom izročil voljno Tebi in Očetu na oltar.
   Vse, vse hočem v Tvojo čast storiti, Tvojo slavo tu in tam na zemlji med ljudmi množiti.
   Hočem z življenjem dobrote in molitvijo Te ljubiti in za Odrešenje vseh nas prositi. Amen

   Živa Molitev Skupnosti Krščanskega Življenja

   Usmili se Gospod in Usliši Tonijevo prošnjo,m da se po Tvoji Milosti In Usmiljenju Ozdravi vseh Tesnob in Strahov. Podari mu Božji Mir in Tolažbo, da se bo spet vse uredilo po Presveti Božji Volji. Naj sonce Božje Dobrote posije v njegovo srce , ga umiri in potolaži, da bo spet vse v redu in bo v miru delal in živel. Tvoja je Oblast in Slava Vekomaj!

   Psalm 145,9: GOSPOD je dober do vsakega, njegovo usmiljenje je nad vsemi njegovimi deli.

   • Miro says:

    Spoštovani g. Toni,

    Obiskujmo JEZUSA V NAJSVETEJŠEM ZAKRAMENTU, in to ne samo občasno, ampak redno – vsaj enkrat na teden! Čas, ki ga tu preživimo, se nam, prej ali slej, obrestuje s stoternimi milostmi, katerih na tem svetu ne moremo doumeti. Tu nas GOSPOD JEZUS ozdravlja, odrešuje, opogumlja, osvobaja …

    Če se morda ne morete zbrati in moliti, kljub temu z vero in zaupanjem vztrajajte v tišini srca. Tu za vas moli sam SVETI DUH in vas zanesljivo osvobaja strahov in tesnobe!

    Če se zaradi grehov, slabosti … nahajamo v notranjem krču, pogumno odprimo svoje srce v zakramentu SVETE SPOVEDI. Molimo z vero in zaupanjem:

    Gospod Jezus, trdno zaupam Vate, ki si Božanski zdravitelj duše in telesa. Vse izročam v Tvoje presvete in umiljene roke. Jezus, usmili se mene grešnika!

    HVALJENO IN ČEŠČENO NAJ BO – PRESVETO REŠNJE TELO, ZDAJ IN VEKOMAJ. AMEN

 6. Sonja Ramovš says:

  Prosim za molitev za mojega komaj šestletnga vnuka, ki ima velike težave z želodčkom, kislino in refluksom. Pomagajte mi prosim pri molitvi za njegovo zdravje, da bo fantek lahko bezskrbno jedel, da bo lahko zrasel v odraslega fanta, poštenega kristjana. Zelo se bojim zanjga. Marija prosim te, da varuješ tega tvojega otroka.

  • janez says:

   Molitev: Gospod, v Tvoje varstvo izročam svoje otroke

   Gospod, moje otroke popolnoma izročam v tvoje varstvo in se odpovedujem svoji volji zanje. Naj se v njihovem življenju zgodi Tvoja volja! Ti si jih ustvaril, Oče, ne jaz. Ti jih poznaš bolje, kot jih poznam jaz. Globlje od mene čutiš njihov utrip srca in bolje od mene veš, kaj je dobro zanje. Vem, da ne morem iti povsod tja, kamor gredo oni, ampak vem, da Ti lahko. Prosim, varuj jih pred vsemi skušnjavami in stranpotmi, ki jih lahko oddalijo od njih samih in od Tebe.

   https://operando.org/molitev-gospod-v-tvoje-varstvo-izrocam-svoje-otroke/

   MOLITEV MATERE ZA OTROKA
   Oče naš, ki si v nebesih.
   Ti, o Bog, si oče tudi mojih otrok.
   Ti si njihov Stvarnik in Gospod.
   Tebi jih izročim, Tvoji naj bodo vedno.
   Pomagaj jim, da bodo dosegli
   Tvoje kraljestvo in njegovo pravico.
   Vžgi v njihovih srcih ljubezen
   do Tebe in do bližnjega.
   Navdaj jih kar z največjim
   studom pred grehom.
   Varuj jih grešnih misli in želja,
   in ne dopusti, da bi jih brezbožni
   zgledi sveta večno pogubili.
   Ti jih vodi po svojih naukih.
   O Bog, pomagaj tudi meni,
   da z lastnim zgledom ne podiram,
   česar v njihov prid tako prisrčno Tebe prosim.
   Napolni me s Svetim Duhom, da zmeraj
   pazim nanje in jih vzgajam
   v Tvojem svetem strahu in vseh čednostih.
   Amen

   Vir: Glas Martina, Župnija Žiri, januar 2014

   Gospod Bog prosim sliši in usliši prošnje in molitve Sonje, da bo njen vnuk rastel v Ljubezni in razumevanju, da se bodo umirile vse trenutne zdravstvene težave in da bo otrok lahko normalno jedel, spal in rastel v veselje družine in v Slavo Stvarniku. Gospod vsi smo Božji Otroci in pomagaj nam, da bomo po Tvoji Milosti vse delali dobro in prav.

   • Miro says:

    Spoštovana ga. Sonja,

    Povežimo se v molitvah svetega rožnega venca, tako za ozdravljenje vašega vnuka, kakor tudi za druge naše trpeče sestre in brate, ki zase ali za svoje bližnje prosijo za molitev in uslišanje pri Bogu na Marijino priprošnjo ter priprošnjo vseh svetnikov in svetnic. Molimo za sprejemanje in spolnjevanje Božje volje v našem življenju – zgodi se presveta Božja volja!

    Pri veselem delu rožnega venca se danes spominjamo tudi naslednje velike skrivnosti:

    1. KI SI GA DEVICA RODILA
    2. Za katerega ni bilo prostora v prenočišču.
    3. Ki si ga, Devica, položila v jasli.
    4. Ki so ga prišli počastit pastirji.
    5. Čigar rojstvo je slava Bogu na višavah in mir ljudem na zemlji.
    6. Ki so ga Modri našli po Zvezdi vodnici.
    7. Ki so mu Modri poklonili kraljevska darila.
    8. Katerega se je ustrašil kralj Herod in dal pomoriti betlehemske dečke.
    9. Ki je Bog od Boga, Luč od Luči, pravi Bog od pravega Boga.
    10. Ki je zaradi nas in zaradi našega zveličanja prišel iz nebes.

    BOŽJA BESEDA: Tiste dni je izšel ukaz cesarja Avgusta, naj se popiše ves svet. To popisovanje je bilo prvo v času, ko je bil Kvirinij cesarski namestnik v Siriji. In vsi so se hodili popisovat, vsak v svoj rodni kraj. Tudi Jožef je šel iz Galileje, iz mesta Nazareta, v Judejo, v Davidovo mesto, ki se imenuje Betlehem, ker je bil iz Davidove hiše in rodbine, da bi se popisal z Marijo, svojo zaročenko, ki je bila noseča. Ko sta bila tam, so se ji dopolnili dnevi, ko naj bi rodila. In rodila je sina, prvorojenca, ga povila in položila v jasli, ker v prenočišču zanju ni bilo prostora. (Lk 2,1-7)

    https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+2%2C1-7&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

    BOŽJE USMILJENJE, KI SI NAM DALO PRESVETO DEVICO MARIJO ZA MATER USMILJENJA, ZAUPAMO VATE!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.