Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

10.981 Responses to Prosim za molitev

 1. Vesna says:

  Prosim za molitev. S fantom sva bila v preteklosti že skupaj, a sva se razšla zaradi določenih oseb. Po letu in pol sva ponovno prišla skupaj. Sedaj pa ne vem, če ostati s tem fantom ali je bolje prekiniti odnos. Razumeva se, pogovarjava se o vsem, sproti rešujeva nesporazume. Prosim, Sv. Duha, da mi spregovori kaj storiti, saj je čas za napredek, ali pa konec.

 2. Anka says:

  Prosim za molitev, da naši otroci opravijo izpite. Združimo moči v molitvi, saj rabi vsak človek spoznanje, da je naša edina prava pot, ki jo vodi Gospod.

  • Alenka says:

   Pridružujem se molitvi.

   • KRISTINA says:

    Tudi sama se pridružujem molitvi, kajti mož me bo živo zakopal zaradi sina ki mu šola glih ni nekaj in je zdaj na tehtnici. Vse sem izročila Bogu na oltar , veliko molim , prosim in se zahvaljujem . Naj pride na pomoč sv.Juda Tadej , sv. Janez Vieney, sv.Mati Marija naj jih vse sprejme v svoje srce in jih izroči v srce svojega sina. Naj Gospod usliši vse , ki sedaj ječijo,molijo, jočejo,…………….
    Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo zaupam vate
    Vera nas rešuje, zato zaupajmo.

 3. Janez says:

  Prosim za molitev, da prenehajo bolečine v kolkih in kolenih, pa da minejo še psihične bolečine, da bi se zastopil z družino.
  Hvala

  • Miro says:

   MOLIMO K JEZUSOVEMU PRESVETEMU SRCU!

   Dobro je, da veliko molimo za svoje duhovno in telesno ozdravljenje, pri tem pa nikoli ne pozabimo na stiske bližnjih in drugih ljudi. Obstajajo mnogi izpričani primeri, ko so ljudje ozdraveli, ko so se začeli zatekati k Jezusovemu Presvetemu Srcu. Dober primer take molitve je naslednja molitev, katero so molili že prejšnji rodovi kristjanov, danes pa nanjo morda pozabljamo. Če razmislimo o besedilu te molitve, spoznamo, da je njen pomen širši, kot se zdi na prvi pogled. Pomembna je tudi za naše ozdravljenje in odrešenje.

   Molimo: O presladko Srce Jezusovo, po rokah preblažene Device Marije Ti darujem molitve, dela in trpljenje današnjega dne, Tebi v spravo za vse žalitve, ki jih trpiš v zakramentu Presvetega Rešnjega Telesa, s teboj vred pa Bogu Očetu za vse tiste namene, v katere se mu Ti sam vsak dan daruješ na naših oltarjih. Amen.

   Slava tebi, Jezus! Hvala Ti, ker nas vsak dan milostno posvečuješ in odrešuješ!

 4. Andreja says:

  Prosim za molitev, da bi jutri sin uspešno oravil še zadnje teste ter, da bi uspešno koncal ta letnik. O, dobri Bog, danes in jutri mu še posebej stoj ob strani. Amen. Hvala

 5. tony says:

  Dragi molivci,

  prosim za molitev za zaposlitev, za osvoboditev tesnob in mir v srcu.

  • magda says:

   Dragi Tony
   Le Bog te lahko reši tesnob, to pomeni: imeti osebni odnos z njim, ko veš , da te ima rad, da si zanj dragocen in enkraten.
   To je najpomembnejša izkušnja , ki jo lahko izkusiš.
   Gospod naj ti podari svoj MIR IN DOBRO.

   Ti želim
   Maja

 6. Mojca says:

  Moja Mati Marija, prosim za Tvoje varstvo in pomoč, da najdem svojo pot, izgubljena tavam v temi že drugo leto, ne najdem izhoda, ne najdem nadaljevanja. Vse sem naredila narobe in v svojo škodo. Ne znam oceniti ljudi, ki sem jim zaupala. Pomagaj mi iz krivic in obupa. Prosim, spomnite se me v molitvi. Hvala.

  • magda says:

   Draga mi Mojca,

   Moram ti povedati, da si dragocena in enkratna, kajti prav tako te je naredil Bog in želi , da bi bila srečna. Zato najprej zaupaj Njemu, ki je vedno ob tebi, v tebi in zunaj tebe…vse mu povej, kar te teži in prisluhni mu v tišini cerkve ali v tihem kotičku doma.. Njega postavi na prvo mesto , kajti le On te lahko umiri. Pridi na duhovne vaje, kjer boš z Njim in se v njegovem objemu vrnila v svet. Če si starjša od 2o let ti svetujem IZKUŠNJO BOGA (spodaj je povezava)
   sicer si pa poišči kakega duhovnika (mogoče na Rakovniku, kjer so salezijanci in imajo srce za mladino.
   Naj te Bog blagoslovi in varuje, naj razjasni tvoj obraz in ti pokaže, kako zelo te ima rad.
   Ti želim iz srca
   Neka stara mama, ki je ne poznaš, a sem te zelo začutila v tvoji stiski.

   http://dmz.si/wp-content/uploads/2018/04/181a.png

 7. damijan says:

  Prosim za molitev za sina, ki ima danes izpit. Da ga nebi izdala trema.

 8. andreja says:

  Prosim ljubega Boga ,za našega gospoda župnika, ki preživlja težke čase in ga nočemo izgubiti v naši fari.

 9. Jože says:

  Prosim za molitev za sestrično, da bi se ji povrnilo zdravje po operaciji možganskega tumorja.

 10. Jana Marija says:

  Prosim za molitev za mojo hčer, ki ima cerebralno paralizo, da bi lahko sprejela samo sebe in svojo drugačnost. Molim in prosim Svetega Duha, da bi ji dal moč premagovati vse ovire, ki se ji postavljajo na pot. Prosim tudi za mojo hudo bolno prijateljico.
  Srce Marijino, prosi za nas!
  Srce Jezusovo, usmili se nas!

 11. a. says:

  Prosim za molitev za prijateljico, ki se že več let zdravi zaradi duševne bolezni. Trenutno se nahaja v hudi duševni stiski in ne vidi izhoda. Naj se ji stanje izboljša, saj je resnično trpi. Prosim tudi za zdravje vseh nas in blagoslov v družini. Bog povrni za vaše molitve.

 12. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za mojega sina da bi mu uspelo popraviti ocene da nadaljuje v naslednji letnik.
  Sv,janez Vieney prosi za vse učence, dijake, študente bodi jim v pomoč in Marija Mati, ti poznaš vse stiske ogrni otroke s svojim plaščem.
  Božje usmiljenje zaupam vate

 13. Boštjan says:

  Naj Sveti duh vodi najina dejanja, da bova storila to, kar je najboljše za našo družino. Naj bo tolažnik moje duše on, ki je Vsemogočni. Amen.

 14. Andi says:

  Prosim za molitev ,za mojega moža,ker ima zahteven pregled,da bi bili izvidi v redu.

 15. Sofija says:

  Prosim za molitev za nečaka, da bi popravil oceno. Iskreno hvala!

 16. Ljubica says:

  Dragi molilci, prosim za molitev za fanta, da bo zmogel in da bodo ucitelji milostni do njega. Da bo ohranil upanje in sel po dobri poti. Molimo za vse otroke, ki se borijo za pozitivne ocene in him starsi ne morejo stati ob strani, ker so pokojni all v stiski. Hvala

 17. Jana Marija says:

  Sestre in bratje v molitvi!
  Iskreno prosim za molitev za mojo hčerko, ki ima cerebralno paralizo pa se trenutno zelo težko spopada s svojo drugačnostjo. Išče svojo pravo pot in poslanstvo, si oblikuje prijateljske vezi (nad katerimi pa je žal zelo razočarana) ter si iskreno želi ljubezni nekega fanta. Ne vem, kako bi ji lahko pomagala. Iz dneva v dan postaja bolj žalostna, anksiozna in zaupanje v Božjo previdnost se ji maje. Z možem veliko moliva zanjo, vendar se zdaj obračam tudi na vas s prošnjo za molitev. Da bi ji Sveti Duh pomagal spoznati pravo pot in ji odkril pravo ljubezen, ki jo bo skozi življenje osrečevala in ji dajala moči za vse križe in težave, ki jih bo glede na svoje stanje morala nositi. Naj vas Bog blagoslovi!

 18. Miro says:

  SV. ANTON PADOVANSKI – SVETNIK, KI SE JE ODLIKOVAL Z GLOBOKO LJUBEZNIJO DO KRIŽANEGA!

  Danes goduje sv. Anton Padovanski, svetnik z mnogimi darovi, tudi z darom govora in darom prerokovanja. Predvsem se odlikuje po svoji globoki ljubezni do Križanega, do Evharistije in do Device Marije. Z zaupanjem se mu danes priporočimo v priprošnjo, da bi iskali, sprejemali, ljubili in spolnjevali presveto Božjo voljo v vseh okoliščinah našega življenja.

  Z zaupanjem prosimo sv. Antona Padovanskega, naj pri Bogu izprosi potrebne milosti za vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani. Vendar pa nič ne pomaga, če v življenju ne moremo prepoznati od Boga danih milosti in se ne zahvaljujemo za tisto, kar je v naših srcih že Navzoče. Kajti česar ne poznamo, tudi ne moremo sprejeti, še manj vzljubiti. Zato se svetniku priporočimo za pomoč Svetega Duha, da nam bo Gospod podaril dar razločevanja in dar spolnjevanja Božje volje, ter nas tudi uslišal v naših prošnjah. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Sv. Anton Padovanski, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-anton-padovanski-redovnik-in-cerkveni-ucitelj

 19. Simon says:

  Prosim vas molite zame in za moj posel,ki ga opravljam, da nebi imel težav s konkurenco. Gospod Bog usmili se me,molite tudi za moje zdravje. Hvala. Sveti Juda Tadej usmili se me.

 20. ZVONE says:

  Prosim za vašo molitev za mene , že več let imam depresijo ,anksiozno motnjo , panično motnjo , ki imam predpisana zdravila PAROXAT 20 mg in zraven pa še jemljem zdravilo pomirjevalo HELEX 0,5 mg vsako zdravilo jemljem vsako jutro .
  Zdravilo PAROXAT 20 mg jemljem že več kot deset let , zdravilo Helex 0,5 mg sem pa začel jemati pred kratkim , ker sem v zelo velikem stressu zaradi ene razprave na sodišču , ki popolnoma ne vem kako se bo končala. Vem da ANTIDEPRESIV PAROXAT , ni na dolgi rok učinkovit in v začetku nekako trenutno pomaga ,potem z leti pa ni več toliko učinkovito to zdravilo in je to samo nekakšna rezervna bergla . Že od majhnih nog in do danes imam nekakšno smolo , ki me ta smola se že drži več kot 50.let iz težkega mojega otroštva naprej . Psihiater mi predpiše samo ta zdravila , moral pa bi psihiater z mano tudi opravljati razgovore z mano (PSIHOTERAPIJO ) , zakaj me je doletela takšna psihična bolezen in zakaj se že ne pretrga ta zapleteni moj vozel te opisane moje bolezni in se vseskozi borim že z njo vsa leta in mi zaradi tega vsega tudi počasi zmanjkuje moči in ne vem več trenutno kako naprej .Želim vam lep pozdrav ZVONE

  • hvala says:

   Spoštovani Svetujem Vam da molite devet dnevnice iz knjižice Marija, ki razvezuje vozle , iz svojega življenja Vam svetujem, pa tudi bi vam še kaj povedala.
   Božje usmiljenje, ki je višje od Nebes, vate zaupamo.

 21. Ana says:

  Vse molivce prosim za molitev pri Sv. Duhu modrosti za vse dijake in študente, ki danes imajo spraševanja in izpite, da bi pozitivno opravili. Jezus, pomagaj jim! Amen!

  Naj vsi dijaki in študenti uspešno zaključijo to šolsko leto! Amen! Bogu hvala! Amen!

 22. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj partner končno sprejme hčerkinega fanta, naj bo dober do njiju, do mene, do sestre, naj preneha z uživanjem alkohola, ker uničuje sebe in tudi druge. Naj bo danes in vse naslednje dni vse dobro.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta!

 23. Marija says:

  Dragi molilci,

  prosim za pomoč v molitvi, da bi bila moja hčerka zdrava in da srečno potovala na jutrijšni ekskurziji s šolo. Hvala.

 24. Boštjan says:

  Gospod, daj, da bi bil trden v veri in potrpežljiv do svoje žene, s katero sva se odtujila. Kakor si naju prvič usmeril, da so se najine poti križale, te prosim, usliši mojo prošnjo in ponovno združi najine poti, da bova ostala skupaj. Presveto srce Jezusovo vate zaupam.

 25. Irena says:

  Gospod, prosim za milost razločevanja in za zaupanje v tvojo ljubezen pri spopadanju s težavami, ki povzročajo hude rane in ohromlajajoč strah, tudi pred izgubo razsodnosti. Dragi molivci, prosite tudi zame.

 26. Slavica says:

  Prosim pomagajte moji hčeri,da se spametuje in si ustvari druzino. Zelo se bojim zanjo. Stara je 27 let, pa je se vedno samska, niti nima rednega parnerja, sedaj pa je zamenjala se druzbo in se druzi z ljudi res na dnu druzbe, ki so slabo zapisani pri policiji. Do sedaj jih ni niti pogledala, sedaj so pa super. Noce me poslusati. Res se bojim zanjo. Prosim molite z mano, da se moj otrok vrne na pravo pot in si ustvari druzino. Prosim molite z mano.

 27. damijan says:

  Prosim molite za ženo – gre skozi težko obdobje in se je loteva depresija.

 28. martina says:

  Prosim, pomagajte mi v molitvi za mojega sina, da uspešno konča letnik. Doma živi v težki situacije, oče je alkoholik. Težko mu je. Ljubi Bog, ne zapusti ga in mu pomagaj v teh težkih časih.

 29. Franja says:

  Iskreno in iz srca vas prosim za molitev za hčerko, ki bo v sredo že drugič punktirana in jo je zelo strah izvidov. Prosim Gospoda za usmiljenje. Naj jo ne doleti najhuje. Sama sem prestala to preizkušnjo lani. Naj mi Gospod pomaga, da ji bom v oporo in pomoč. Naj mi pride naproti sv.Duh, da ji bom dala moč in tolažbo. Marija varuj nas, Marija varuj nas!
  Hvala iskrena za molitev.

 30. Miro says:

  MARIJINO BREZMADEŽNO SRCE BIJE ZA NAS IN NAS HOČE REŠITI ZA VEČNOST!

  Naj nas včerajšnji praznik Srca Marijinega napolnjuje z veliko ljubeznijo do njenega Srca vse dni v letu! Zaupajmo se Marijinemu varstvu in pomoči, saj nas zanesljivo vodi k našemu Odrešeniku Jezusu. Z zaupanjem ji izročimo vse prošnje na tej spletni strani. Posebej jo prosimo za najbolj preizkušane sestre in brate, z željo, da bi na njeno priprošnjo Gospod Jezus vsakomur podaril tisto, kar je v tem trenutku najbolj potrebno za njegovo dušo in telo, predvsem za človekovo spolnjevanje presvete Božje volje!

  Marijino Brezmadežno Srce, prosi za nas!

  http://svetniki.org/brezmadezno-srce-marijino-praznik

 31. Darinka says:

  Prosim vsemogočnega Boga, da mi bo določil moj šef delo, ki ga bom lahko opravljala. Prosim ga tudi za zdravje in samozavest mojega sina.

 32. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina, za moža in za rešitev težav v katerih se nahajam. Saj so noči dolge ko ne morem spati, tudi moliti v teh urah ne znam pravilno, ker mi vse hodi po glavi. Usmiljeni Jezus, Mati Božja in vsi svetniki prosite za nas, sv.Duh razsvetli nas.
  Božje usmiljenje zaupam vate

 33. Jana says:

  Prosim, za molitev zasina Roka,da bo uspešno opravil zaključne izpite.Hvala Vsem predvsem pa nebeški Materi.

 34. Jasna says:

  Dobri Bog, pomagaj da bi bilo vse dobro in da bi partner ne pil alkohola in bi bil dober do mene in hčerke.
  Hvala dobri Bog in presveta Devica Marija

 35. Miro says:

  PRESVETO SRCE JEZUSOVO – OSEM DNI PO PRAZNIKU SV. REŠNJEGA TELESA IN SV. REŠNJE KRVI

  Neizmerno bogate vsebine praznika Presvetega Srca Jezusovega ni moč izraziti s človeškimi besedami, zato bodimo hvaležni, da nam na pomoč hiti Božja beseda. Naj nas ta praznik spodbudi k premišljevanju Ljubezni, ki je bila sposobna dati življenje za svoje prijatelje. Premišljujmo tisto, kar nam Gospod Jezus govori v Evangeliju: “Vzemite nase moj jarem in učite se od mene, ker sem krotak in v srcu ponižen, in našli boste počitek svojim dušam” (Mt 11,29).

  Gospoda Jezusa prosimo za poslušno srce po vzoru njegovega Presvetega Srca, ves čas pokornega Očetu, vse do smrti na križu – za nas in naše odrešenje. Priporočimo mu tudi vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, naj se zgodi presveta Božja volja!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!

  http://svetniki.org/presveto-srce-jezusovo-praznik

 36. Veronika says:

  Izmučeno in slabotno telesce male 9 mesečne Ane ( imela je samo 4 kg ) ni preneslo naporov in bolezni.
  Zdaj je že v naročju Nebeške Matere, ki jo ljubkuje in varuje dokler se v nebesnih nekoč ne sreča spet s svojo mamico .

  • marjetica says:

   Naj bo angel varuh njenim najbližjim.

   • Miro says:

    Tudi v najtežjih trenutkih vse z zaupanjem prepustimo Božjemu usmiljenju! Trdno verujmo, da Bog naše molitve vedno in povsod uslišuje tako, kakor je za človeka in njegovo večno življenje najboljše – v skladu s presveto Božjo voljo. Če trdno verujemo, smo lahko prepričani, da so sveti angeli deklico ponesli v Božje naročje, kjer ni več mučnega boja, ampak samo še večna Ljubezen in Sreča. Z Bogom in Marijo v nebesih!

    Božje usmiljenje, ki nam daješ nesmrtno življenje, zaupamo vate!

 37. Janez says:

  Prosim gospoda inmarijo in vse angele in svetnike za molitev za moje zdravje.
  Hvala

 38. Ljubica says:

  Dragi molivci, prosim za molitev za dečka, ki ima težave, da bo vzdržal, da se bo začel učiti in da bo ostal na dobri poti. Prosim za molitev za njegove učitelje in ljudi, ki pridejo z njim v stik, da bodo sočutni in pravični do njega in da mu bodo stali ob strani.

 39. Boštjan says:

  Prosim vas, dragi molivci, molite z mano, za stanovitnost v veri in za uspešno izogibanje vsakodnevnim škodljivim skušnjavam. Hvala.

  • Administrator says:

   Dragi Boštjan,
   Izroči sebe pri maši na oltar in daruj vse svoje molitve, obhajila, žrtve, odrekanja v srce Jezusa in Marije. Ostajamo s teboj.

 40. damijan says:

  Prosim molite za sina- da bi se v tujini znašel in se srečni in varno vrnil domov.

 41. Irena says:

  Prosim za molitev za družino z dvema majhnima otrokoma, v kateri vlada hudo nesoglasje med staršema. Prosim te Gospod, da otroka obvaruješ pred ranami v njunih dušicah . Prosim te tudi za starša, da bi zmogla nase, drug na drugega, otroke in svoje starše pogledati in gledati z obilo ljubezni. Mati božja, sveti Jožef, svet pater Pij, sveta Rita, sveti Juda Tadej, sveta Terezika in vsi ostali svetniki, prosite zanje nebeškega gospoda.
  Hvala vsem molivcem na tej strani. Bog naj vam vse povrne.
  I.

 42. Janez says:

  Prosim za molitev gospoda in Marijo in vse angele in svetnike, da me prenehata boleti kolka. hvala za uslišano prošnjo

  • Miro says:

   Dragi g. Janez, kaj pa, če bi poskusili z nami moliti za kakšno osebo v hudi stiski na tej spletni strani, morda za ozdravljenje 9-mesečne Ane? Ko z vero in zaupanjem molimo za ljudi v težavnem položaju in za njihovo rešitev Gospodu darujemo tudi kakšno osebno trpljenje, tudi sami ozdravljamo, še zlasti v duhovnem pogledu, kar je najpotrebnejše. Naj vas Gospod Jezus obilno blagoslovi po molitvi za trpeče sestre in brate!

 43. andreja says:

  Prosim dobrega Boga, sveto devico Marijo, Jezusa Kristusa, vse angele in svetnike, da bi sin uspešno opravil vse izpite, ki ga še čakajo te dni. Naj zdrži do konca, naj ima voljo in energijo, božja milost naj ga vodi. Amen. Hvala

 44. Miro says:

  SV. BONIFACIJ: “… UTRJUJMO SVOJE DUŠE ZA TEŽAVE, DA BOMO VZDRŽALI BOŽJO PREIZKUŠNJO …”

  Naj nas zgled današnjega godovnjaka sv. Bonifacija utrdi v sveti veri; naj nam pri Bogu izprosi potrebnih duhovnih moči, da jo bomo posredovali tudi ljudem, ki si iskreno prizadevajo za srečanje z živim Bogom – Gospodom Jezusom Kristusom. Naj nas na tej poti spodbujajo besede sv. Bonifacija: “Živimo v pravičnosti in utrjujmo svoje duše za težave, da bomo vzdržali Božjo preizkušnjo in da bomo vredni doseči večno dediščino” (nauk iz njegovega 78. pisma).

  Prosimo sv. Bonifacija, naj pri Gospodu Jezusu in Devici Mariji izprosi potrebne milosti za dušno in telesno zdravje trpečih ljudi, tudi za popolno ozdravljenje 9-mesečne Ane. Naj se v vsem zgodi presveta Božja volja! Vedno pa naj vsako našo prošnjo prehiteva že vnaprejšnja zahvala Bogu, saj nas odrešuje za večno veselje v Božji slavi!

  Božje usmiljenje, ki si nas poklicalo k sveti veri, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega srca, prosi za nas Boga!
  Sv. Bonifacij, prosi za nas!
  Sv. pater Leopold Mandić, prosi za nas
  Sv. pater Pij, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-bonifacij-skof-in-mucenec

 45. ida says:

  Prosim za molitev ,da bi brat sprejemal prave odločitve, ki mu jih prinaša
  življenje in se bolj priporočal Materi Mariji ter zaupal v Božje usmiljenje.

 46. veselje says:

  Prosim za molitev za moj hči, ki se spopada z motnjami hranjenja. Hvala vsem

 47. Miro says:

  USMILJENI JEZUS: “GLEJ, ČLOVEK, ZATE SEM NA ZEMLJI POSTAVIL PRESTOL USMILJENJA”

  Usmiljeni Jezus: “Moj otrok, zakaj se bojiš usmiljenega Boga? Moja svetost me ne ovira, da bi ne bil usmiljen do tebe. Glej, človek, zate sem na zemlji postavil prestol usmiljenja. Ta prestol je tabernakelj in s tega prestola usmiljenja želim stopiti v tvoje srce. Glej, nisem se obdal ne s spremstvom ne s stražo. Vsak trenutek imaš dostop do mene. Ob vsakem dnevnem času se želim pogovarjati s teboj in te obsipati z milostmi” (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, odlomek 1485).

  V srcu obudimo vero, upanje in ljubezen do Gospoda Jezusa Kristusa! Večkrat se radi napotimo k tabernaklju – prestolu Božjega usmiljenja, kjer je Jezus skrivnostno navzoč pod podobo Kruha – za nas in naše odrešenje. Tu Usmiljenemu Jezusu z zaupanjem izročimo prošnje sester in bratov v raznih stiskah. Jezusa posebej prosimo, da bi tako prosilci milosti kot molivci spoznali, kje je resnični Izvir vseh milosti; da bi se k temu Izviru vsi napotili s kar največjim zaupanjem v odrešujočo Božjo voljo!

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

 48. Dušanka says:

  Vsemogočni Bog in Sveti Duh, pomagajta moji hčeri, v šoli pri matematiki. Prosim za molitev in priporočilu Bogu.

  Hvala vsem

 49. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina in za rešitev težav v katerih se nahajam. Prosim naj Bog nakloni milost vsem tem,ki me ne marajo in mi skušajo škodovati. Dobri Jezus ozri se na nas…
  Božje usmiljenje zaupam vate
  Sv.Jožef prosi za nas
  Sv.Marija prosi za nas
  sv.Janez Vieney prosi za nas

 50. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj partner končno spozna, da ne dela prav, da mora omejiti ali prenehati z alkoholom, da uničuje sebe in družino, ker vsi trpimo. Dobri Bog, pomagaj tudi meni do sreče, ker me je že izguba mame dokončno potrla.

  Hvala!

  • Administrator says:

   Pozdravljena,
   Izročite svojega moža pri maši na oltar. Izročite ga popolnoma Devici Mariji. Vse molitve, vse odpovedi, vse žrtve izročite Mariji za vašega moža.
   Bog vas obilno blagoslovi

 51. Jana says:

  Marija Mati Božja,prosim za milost,da bo sin Rok uspešno jutri pisal zaključni izpit.Molilci hvala za vse Vaše molitve za moža Matjaža in sina Roka.

 52. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi uspešno opravljal delo v službi, da bi imel boljšo koncentracijo med delom in da bi se dobro razumel s sodelavci.
  Prosim tudi za molitev, da bi bil bolj umirjen, sproščen med delom in da se ne bi oziral na to kar drugi govorijo o meni, ampak da bi sprejemal svoje odločitve odgovorno. Prosim tudi za molitev, da bi se s starši dobro razumel.

  Molitvi se pridružujem tudi sam.

  Jezus, Marija vaju zaupam.

  O kri in voda, ki izvirata iz srca Jezusovega – vaju zaupam.

 53. Ms says:

  Moja Nebeška Mati, sprejmi me v svoj objem, sprejmi me v svoje varno naročje, nakloni mi svoj blagoslov in posreduj za mojo milost pri Bogu. Vate zaupam, tebi se priporočam. Dragi verniki, molimo skupaj. Hvala vsem.

 54. lucka says:

  Prosim za molitev, da bi sin našel novo zaposlitev in zaživel odgovorno, da bi se osvobodil internetne odvisnosti in alkohola.
  Hvala

 55. Administrator says:

  Međugorje soročilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. junija 2018:

  „Dragi otroci, kličem vas, da bi s preprostostjo srca sprejeli moje besede, ki vam jih govorim kot Mati, da bi tako šli po poti popolne svetlobe, čistosti, edinstvene ljubezni mojega Sina, človeka in Boga. Neka radost, neka svetloba, neopisljiva s človeškimi besedami, bo prodrla v vašo dušo, zajel vas bo mir in ljubezen mojega Sina. To želim vsem svojim otrokom. Zato vi, apostoli moje ljubezni, vi, ki znate ljubiti in odpuščati, vi, ki ne sodite, vi, ki vas jaz spodbujam, bodite vzor vsem tistim, ki ne gredo po poti svetlobe in ljubezni ali so z nje skrenili. S svojim življenjem jim pokažite resnico. Pokažite jim ljubezen, ker ljubezen premaguje vse težave, vsi moji otroci pa so žejni ljubezni. Vaša združenost v ljubezni je dar mojemu Sinu in meni. Toda, otroci moji, zapomnite si, da ljubiti pomeni želeti dobro svojemu bližnjemu in želeti spreobrnjenje duše bližnjega. Ko vas gledam zbrane okoli sebe, je moje srce žalostno, ker vidim tako malo bratske ljubezni, usmiljene ljubezni. Otroci moji, evharistija, moj Sin živ med vami, Njegove besede vam bodo pomagale razumeti, ker Njegova beseda je življenje, Njegova beseda stori, da duša diha, Njegova beseda stori spoznanje ljubezni. Dragi otroci, znova vas prosim, kot Mati, ki želi dobro svojim otrokom, ljubite svoje pastirje, molite zanje! Hvala vam!”

 56. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, presveta Devica Marija, pomagajta, da bi bil partner dober do mene in drugih, da ne bi pil alkohola, da bo tudi prihodnji teden vse vredu.
  Hvala!

 57. Olga says:

  Hvala Materi Mariji, Jezusu Kristusu in vsem svetnikom za vse dobro, ki se mi dogaja. Prosim jih še naprej za moje zdravje in zdravje vseh mojih, naj me vodijo po pravi poti. Hvala tudi vsem molilcem.

 58. Manica says:

  Prosim za božje za varstvo pred ljudmi, ki mi delajo krivico, me preganjajo zaradi vere in mi želijo slabo. Boli me odnos staršev do mene, da sem vedno za vse kriva, boli me moja nemoč, da se odnosi vedno izboljšajo le za kratek čas. Praznik je, a sem brez moči, poslušam le kritike, ni ne spodbude in ne veselja…Marija in presveto srce Jezusovo, čuvajta me in mi pomagajta vstati.

 59. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za mojega sina in za rešitev težav v katerih se nahajam, prosim sv.Duha za razsvetljenje, za pravilne odločitve, na današnji praznik naj nas prečisti Jezusova kri in okrepča njegovo telo. Gospod razpri mi oči, srce da bom znala kako naprej
  Božje usmiljenje zaupam vate

  • Emilija says:

   Prosim za molitev našega duhovnika da se odvrne od poročene ženske ki ga zapeljuje že10 let za nas farane je zelo hudo hvala vsem za molitve

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja