Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

10,411 Responses to Prosim za molitev

 1. Jana says:

  Marija,prisim čuvaj Matjaža,da srečno vozi s tovornjakom in srečno preživi noč v Romuniji.Hvala molilcem za molitev.Marija Mati Božja hvala za vse.

 2. Miro says:

  PSALMI – VELIKI PLAMENI BOŽJE LJUBEZNI DO ČLOVEKA!

  Te muči trdovraten življenjski problem, katerega kljub prizadevanju ne moreš rešiti? Človeške besede so v stiski gotovo potrebne in zaželene, vendar človeka na robu stiske, preizkušnje, obupa … ne morejo vedno potešiti; so celo tako hudi trenutki, ko si z njimi ne moremo nič pomagati. Predvsem je potrebna močna živa vera v Božjo besedo, katera nas dviga, tolaži, krepi, ozdravlja, odrešuje … Sliši se preprosto, enostavno, v življenju pa ni tako. Do takšne vere običajno pridemo šele, ko imamo v življenju za seboj daljšo “kilometrino” molitev, premišljevanja Božje besede, preizkušenj, padcev, ponovnih začetkov, ponižnosti pred Bogom, potrpljenja s samim seboj, z bližnjimi.

  Slavimo Jezusa in se mu zahvaljujmo za vsak trenutek v našem življenju! Tudi takrat, ko smo padli? Tudi takrat, ampak zato, ker nam Gospod Jezus kljub naši bedi stoji ob strani in nas nenehno podpira s svojo milostjo. Prosimo ga, naj nas očisti v srcih in nam podari dar pogostega zavedanja, da se nahajamo v Njegovi navzočnosti. Z Gospodom se lahko na poseben način srečamo pri sveti spovedi, sveti evharistiji, s pomočjo drugih zakramentov, tudi bolniškega maziljenja (to so zelo velike milosti!). Prosimo ga, naj nas v srcu razsvetli z lučjo, katera sije iz psalmov – velikih plamenov Božje ljubezni do človeka človeka.

  – Upaj v GOSPODA, bodi močan, tvoje srce naj se opogumi,
  upaj v GOSPODA. (Psalm 27,14)

  – GOSPOD je moja moč in moj ščit, vanj je zaupalo moje srce;
  prejel sem pomoč in srce mi vriska, s svojo pesmijo se mu
  zahvaljujem. (Psalm 28,7)

  -Upam v GOSPODA, moja duša upa, čakam na njegovo besedo,
  moja duša čaka na Gospoda bolj kakor stražarji na jutro,
  stražarji na jutro. (Psalm 130,5-6)

  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!

 3. Janez says:

  Prosim za molitev za moje zdravje in sreče. Prosim za mokitev Gospoda in Marijo, da me neha boleti želodec. Hvala

  • Administrator says:

   Dragi Janez, prični dan z molitvijo tudi sam in videl boš marsikaj lepega, kar se ti bo zgodilo. :-) smo s teboj v molitvi

  • zametna vrtnica says:

   Janez tudi sama imam probleme z zelodcem ampak sedaj je malo bolje. Imam se kaksne zd. Probleme ampak ti se mi zdi, da so hormonsko zenski…
   Prosila bi za molitveno pomoc za zdravje mame nekako je prebolela tesko bolezen da se ji ne bi vec ponivila.
   Z fantom sva v zgodnjih pripravah za lepi dogodek ki naj bi bil okronan s poroko. Sveta svetogorska devica Marija prosim te daj da ga bodo doma lepo sprejeli in bo bil doma lepo sprejet… in da biva zivela vsaj tako kot sedaj.Amen

 4. Miro says:

  KAKO ŽIVIMO: V GOSPODOVI NAVZOČNOSTI ALI IZVEN NJE?

  BOŽJA BESEDA: “Nato je prišel v hišo. Spet se je zbrala množica, tako da še jesti niso utegnili.” (Marko 3,20)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+3%2C20-35&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Božja beseda je neizmerno bogata, v njej ima vsak izraz, vsak stavek globok duhovni pomen. Božja beseda je vedno “tukaj in zdaj”! Odrešenik Jezus ravno v tem trenutku, ki ga živimo po Njegovi milosti, prihaja “v hišo”, kar pomeni v moje srce, v tvoje srce, v naš dom, družino, narod, Cerkev … Prihaja zato, da ne bi zunaj zmrzovali kot tujci brez doma, ampak nas ljubeznivo vabi v notranjost, v Njegovo navzočnost in bližino, v naročje Njegove ljubezni: da bi poslušali in spolnjevali Božjo besedo, da bi nas očistil, posvetil, ozdravil, odrešil in zveličal!

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si pot, resnica in življenje! Hvala Ti, ker si nenehno z nami in nas nenehno podpiraš s svojo milostjo. Ponižno Te prosim za odprtost duha in srca, da bom pozorno poslušal Božjo besedo, jo hvaležno sprejemal v srce ter jo v življenju skrbno spolnjeval, še zlasti z molitvijo in deli ljubezni do bližnjega. Jezus, pomagaj nam, da bomo s poslušanjem in spolnjevanjem Božje besede vse bolj postajali božje ljudstvo, da se bomo s Tvojo pomočjo napotili v Tvojo hišo, katero napolnjujejo mir, veselje, radost, ljubezen …

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

 5. Bety says:

  Hvala vsem, ki ste molili za sestrično Natalijo. Zdravljenje poteka v pravo smer, še naprej jo izročam v molitev, naj začuti Božjo ljubezen v svojem srcu. JEZUS vate zaupam!

 6. Nihče says:

  Jaz pa prosim tebe bralec, da vsak dan v roke primeš sveti rožni venec, in, če nimaš malih otrok in lahko nekje najdeš trideset minut osamljenosti rečeš da Jezusu in moliš to zelo dobro. Na list papirja si napiši en razlog, ki te spominja čemu bi sploh vsak dan molil. Če bo tvoj razlog beden boš verjetno opustil to molitev in boš odpadel od svete katoliške vere, ali pa se boš še imel za katoličana, pa ne boš živel svete pokorščine papežu Frančišku.

  Npr. “Bog, v kolikor bom leta 2018 živel, in mi boš ti vsak dan rekel da, danes živiš, naj bo sad te vsakodnevne molitve, da je v Sloveniji letos en samomor manj.”

  Sem prepričan, če je razlog resnično katoliško bogat, nas Bog more uslišati, tebe bo pa ob tem krepil s Svetim Duhom. Ne pozabi da Sveti Duh vodi k Sinu in Sin vodi k Očetu. S Petrom k Jezusu po Mariji. Ko moliš k Jezusu je on resnično tu, sliši in posluša. Sama sta. Ti in On.

 7. Miro says:

  NOVO VINO LJUBEZNI V NOVE MEHOVE SRCA!

  BOŽJA BESEDA: Janezovi učenci in farizeji so se postili. K Jezusu so prišli neki ljudje in mu rekli: »Zakaj se Janezovi učenci in učenci farizejev postijo, tvoji učenci pa se ne postijo?« Jezus jim je rekel: »Ali se morejo svatje postiti, ko je ženin med njimi? Dokler imajo ženina med seboj, se ne morejo postiti. Prišli pa bodo dnevi, ko jim bo ženin vzet, in takrat, tisti dan, se bodo postili. Nihče ne prišije krpe iz novega blaga na staro obleko, sicer nov našiv stari obleki kaj odtrga in nastane hujša raztrganina. In nihče ne vliva novega vina v stare mehove, sicer vino razžene mehove in je z mehovi vred uničeno, ampak dajejo novo vino v nove mehove.« (Marko 2,18-22)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+2%2C18-22&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo: Slava tebi, Jezus, ti si Ženin človekove duše, ki si jo ustvaril! Hvala Ti, ker nas s pomočjo prispodob učiš, da novi Duh ljubezni ne more bivati v starih mehovih človekove grešnosti. Ljubeznivo stojiš pred vrati mojega grešnega srca, vztrajno nežno trkaš in nadvse potrpežljivo čakaš, da ti bom odprl vrata in te povabil v svoje notranje stanovanje. Želiš mi podariti snežno belo oblačilo čistosti, ljubezni, svetosti. Daj, Jezus, da se bom čim prej odzval na Tvoje klice k spreobrnjenju. Pomagaj, prosim, da se bom v srcu odprl Božji milosti, se znebil starega oblačila grešnosti in si nadel novo oblačilo ljubezni do Boga in bližnjega.

  V moči žive Božje besede, podarjene za naše odrešenje, Gospoda prosimo tako zase kot za vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, da bi vsak odložil »starega človeka, kakor je živel doslej« in oblekel »novega človeka, ki je po Bogu ustvarjen v pravičnosti in resnični svetosti« (Ef 4,22.24). Naj se milost Gospoda Jezusa Kristusa dotakne vseh preizkušanih duš, katere nekje globoko v srcu močno hrepenijo po živem srečanju s svojim Ženinom!

  Božje usmiljenje, ti veselje in neizmerna radost vseh svetih, zaupamo vate!

 8. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za moja vnučka, naj pregledi pokažejo da je z njima vse dobro. Božje usmiljenje zaupam vate

 9. ida says:

  Dobri Gospod,in mati Marija prosim za hči ,ki opravlja izpite na fakulteti ,da bi se zbrala ,in z Vašo pomočjo uspešno nadaljevala ter se bolj zahvaljevala Vaši dobroti.Prosim ,še za brata,da se mu rešijo hudi problemi, in bi lažje šel skozi življenje.Dobri Bog stoj mu ob strani in ga ne zapusti.

 10. Tadeja says:

  Prosim za očetovo ozdravljenje, pogum in voljo ter mamo, da mu bo pogumno in potrpežljivo stala ob strani.
  Prosim tudi za bratovo spreobrnitev, naj ga Marija pripelje nazaj k Jezusu.

  Hvala za vaše molitve in Bog naj vas blagoslovi in varuje!

 11. Magda says:

  Hvala mojemu vodniku Jezusu Kristusu in Materi Mariji za pomoč pri razrešitvi dogodkov pri poškodovanja vozila. Hvala za vsa vodenja in napotke ki mi jih dajeta vsakodnevno meni in moji družini. Hvala vsem molilcem da smo tukaj v pomoč eden drugemu. Bog naj vas obilo blagoslovi!

 12. Vesna says:

  Prosim za ozdravljenje duševnih ran iz otroštva,milost odpuščanje in sprejetje Božje ljubezni.

 13. Mojca says:

  Vsem, ki se me spomnite v molitvi se iskreno zahvaljujem. Hvala dobremu Očetu za novo zaposlitev s priprošnjo za božjo pomoč, da bom zmogla dobro opravljati delo in prenašati bremena življenja, ki so mi naložena. V molitev priporočam oba sinova in vse tri vnučke. Hvala vsem, ki nas priporočate božjemu usmiljenju.

 14. Neja says:

  Dragi molilci, prosim vas za molitev. Hci je bila cepljena, vem in verjamem, da je gospod z njo in z mano, ki sem psihicno na tleh zaradi cepljenja, zdravnica mi je predpisala antidepresive. Prosim Boga, Jezusa, Devico Marijo vse angele in
  Svetnike, da bo moja hci odnesla to cepljenje brez reakcije. Hvala.

  • Miro says:

   Draga Neja, molimo za vas in vašo hči po vašem namenu. Naj vaju obilno blagoslovi naš dobri Zdravnik in Odrešenik!

   Najpomembnejše je tisto, kar Gospod Jezus Kristus v danem trenutku, v dani situaciji, nekje globoko v srcu, govori tebi, meni, vsakemu človeku, ki je pripravljen poslušati Njega, ki je pot, resnica in življenje. Gospod Jezus nam takole govori: “JAZ SEM Z VAMI VSE DNI DO KONCA SVETA.” (Matej 28,20)

   -Veruješ, da je On v tebi, da te ohranja in vzdržuje?
   -Veruješ, da je On pred teboj, da te vodi?
   -Veruješ, da je On za tabo, da te brani?
   -Veruješ, da je On pod tabo, da te podpira?
   -Veruješ, da je On nad tabo, da te blagoslavlja?
   -Veruješ, da je On ob tvoji strani, da te spremlja?
   -Veruješ, da je On s teboj, da te navdihuje?
   -Veruješ, da je On s teboj, da te bodri?
   -Veruješ, da je On s teboj, da te posvečuje?
   -Veruješ, da je On s teboj, da te ozdravlja?
   -Veruješ, da je On s teboj, da te odrešuje?
   -Veruješ, da je On vedno s teboj, v vsakem trenutku?
   (tudi v tem trenutku, ko bereš te vrstice)

   Molimo: Slava tebi, Jezus! V zaupanju vse izročam v tvoje Presveto Srce, ki je iz ljubezni do mene izkrvavelo na križu. Ponižno Te prosim, da mi podariš tisto, kar mi Ti hočeš podariti. Neskončno Ti hočem biti hvaležen za vsak trenutek, v katerem me podpira Božja milost! Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 15. Miro says:

  BOŽJA BESEDA: “PRISTOPIL JE, JO PRIJEL ZA ROKO IN JO VZDIGNIL” (Mr 1,31)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+1%2C29-39&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, ki v tem času preživljajo tako ali drugačno bridkost in so potrebni božje pomoči, z vero in zaupanjem izročimo Božjemu usmiljenju. Verujmo in zaupajmo, da more Odrešenik Jezus Kristus tudi največjo bridkost spremeniti v dobro!

  Molimo: Slava tebi, Gospod Jezus, ti si Zdravnik in Odrešenik! Verujem in zaupam vate, ki z Besedo osvobajaš od hudega duha in s svojim odrešenjskim dotikom vračaš polnost življenja v moči Svetega Duha. Hvala Ti za mnoge milosti, katere nam iz trenutka v trenutek podarjaš po Preblaženi Devici Mariji. Amen.

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!

 16. Mm says:

  Danes moj sinček praznuje rojstni dan. Prosim vas za molitev za njegovo zdravje in ozdravljenje. Hvala in naj vas Bog blagoslovi.

  • Miro says:

   Nobena stiska ni tako huda, da ne bi bila premagana s pomočjo Preblažene Device Marije. Sveti Bernard, izjemen častilec Device Marije, nam v dveh besedah pove vse: “Kliči Marijo!”

   Pod tvoje varstvo pribežimo,
   o sveta božja Porodnica,
   ne zavrzi naših prošenj
   v naših potrebah,
   temveč reši nas
   vselej vseh nevarnosti,
   o častitljiva in blagoslovljena Devica,
   naša gospa, naša srednica,
   naša besednica!

   S svojim Sinom nas spravi,
   svojemu Sinu nas priporoči,
   svojemu Sinu nas izroči!

 17. damijan says:

  Prosim za molitev za zdravje.
  Hvala

 18. Ivanka says:

  Prosim molitev za moža, ki gre jutri na operacijo srca.
  Bog vam povrni.

 19. Sinja says:

  Prosim za molitev za sina, da bi bil bolj zbran pri šolskem delu, ga opravljal sproti in uspešno, imel potrpljenje ter zaupanje, da bi uspešno ustno zagovarjal opravljeno nalogo, ki je pred njim in zaradi katere veliko noči ne spi. V njem vlada velik nemir in razdražljivost. Bog, nakloni mu dušni mir. Naj ga dobri Bog spremlja in varuje na njegovi poti. Hvala.

  • KRISTINA says:

   Ne obupajte in se znova in znova zahvaljujte in molite k Bogu. Ko mislite, da ste dosegli že dno in še nižje boste videli da vas bo Bog potegnil, ker nikoli ne zapusti “siromaka”. Zmeraj je z nami. Ko utegnete molite, najpomembnejše je vztrajati. Naj vas in vašega sina Bog obilno blagoslovi.Pa tudi vse ostale ljudi, saj nas ima samo ON rad brezpogojno brez predsodkov in brez obtoževanj in tolikšnih zakajev….
   Božje usmiljenje zaupam vate.

 20. Bety says:

  Prosim molitev za Natalijo, po operaciji se je zapletlo ima neznosne bolečine. Marija, ki razvezuje vozle, prosim za ta vozel, da se razveze.
  Sveti Duh razsvetli zdravnike za prave odločitve.

 21. Miro says:

  NA ŽIVLJENJSKE TEŽAVE VEDNO GLEJMO V BOŽJI PERSPEKTIVI!

  “Kajti moje misli niso vaše misli in vaše poti niso moje poti, govori Gospod” (prerok Izaija 55,8).

  Prosimo Gospoda Jezusa za milost, da bomo na vsako težavo, preizkušnjo, bolezen, izgubo, udarec, stisko …, ki nas prej ali slej doleti v življenju, gledali predvsem v božji perspektivi, v božji luči, to je v perspektivi večnosti – z zaupanjem v Njega, ki more tudi najhujšo stisko spremeniti v dobro. Nobena težava, tudi še tako huda, ni večna, v kolikor jo v trdnem zaupanju izročamo Gospodu Jezusu.

  Vedno, ko se nam v življenju dogaja kaj bolečega, trdno verujmo in zaupajmo, da pretežen del teže stiske, ki jo moramo nositi, nosi naš Odrešenik Jezus Kristus – vedno v dobro nas in naših bližnjih, pa tudi drugih ljudi v domovini in po svetu. Prosimo Gospoda, naj naše “notranje oči” razsvetli z lučjo Svetega Duha in nam pomaga, da bomo na vsako težavo gledali skozi Odrešenikove oči. Naj nam Gospod Jezus podari moč, da se bomo iz vsake stiske prebili kot zmagovalci na polju ljubezni in dobrote v odnosu do Boga in bližnjega, ne samo za življenje na tem svetu, ampak predvsem za življenje v večnosti.

  Molimo: Gospod Jezus, Ti si moj Odrešenik. Z zaupanjem Ti izročam stisko … Ti jo želiš in tudi moreš spremeniti v nekaj dobrega. Jezus, zaupam vate!

 22. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se s svojimi starši bolje razumel, da bi v letu 2018 bila v naši in vseh drugih družinah predvsem sloga, medsebojna ljubezen in mir, mir in mir.

  Prosim tudi za molitev, da bi se vse uredilo v zvezi z delom, katerega bi rad opravljal pa se vedno znova vse zakomplicira.

  Jezus, Marija vaju zaupam. Zahvaljujem se Vam za vaše dosedanje molitve!

 23. Alenka says:

  Dragi molilci zacenja se cas kolokvijev in izpitov prosim ,molimo skupaj za vse dijake ,se posedej za moja sinova ,ki se mocno trudita da bi jima uspelo ,da bi se naspala in brez napetosti hodila na izpite. Naj se ob tem zahvalim vsem ,ki smo molili v lanskem letu za uspesno opravljene izpite.

 24. Sara says:

  Prosim, da se v molitvah spomnite tudi na mojo prijateljico, ki je depresivna, in išče pozornost z napadi tresenja, rezanjem,… Da bi spoznala da je lepa takšna kakršna je in da je ustvarjena po Božji podobi. In da bi ji jaz znala pomagati in ji stati ob strani. Ker po eni strani vem, da samo išče pozornost in da bi s tem, da ji je namenim še več samo podkrepila njeno stanje. Hvala

  • Babi says:

   Draga Sara.

   Tvoja prijateljica je v hudi dusevni stiski in poleg molitve potrebuje strokovno pomoč.
   S tem, ko se reže, ne išče tvoje pozornosti.
   Zelo trpi..
   Bog naj ji nakloni notranjega miru, usmiljenja in milosti odpuščanja.

   • Pomagaj ji says:

    Tudi sama sem se rezala, kadila travo in zelela ugajati okolici, v meni pa se je bil hud, hud boj samopodobe. To je bilo cca 15 let nazaj. Sama sebe sem trpincila ob enem pa si mislila kaksna frajerka sem. Danes imam krasnega moza, dokoncano izpbrazbo, najlepso hci, sluzbo, kjer imam veliko odgovornost, skratka uspelo mi je. A v tistem casu sem tudi Boga zapustila in hvala Gospodu, da on ni nikoli mene in mi je dal nove priloznosti in mi pokazal nazaj pot k njemu. Naj Gospod pomaga tvoji prijateljici in verjamem, da dozivlja hudo stisko .

 25. S nekdo... says:

  Molite za dve punci ki imate zelo zakomplicirano zivljenje,ena ima otroka je v materinskem domu brez partnerja,zivela je v rejniski druzini. Druga punca je noseca brez partnerja in zivi pri drugih ljudeh. Punce so imele ze slabo otrostvo zivele so pri drugih potem so odsle v svet in si zakomplicirali zivljenje. Po domace malo so bile tu malo tam. Molite zanje da se jih Bog usmili, molite pa tudi za njihove korenine. Naj se jih vsemogocni Bog usmili in naj nad njiju pride sveti duh….

 26. Miro says:

  PRAZNIK SVETIH TREH KRALJEV NAM BUDI HREPENENJE PO SREČANJU Z NAŠIM ODREŠENIKOM!

  Ena od bogoslužnih pesmi takole povzema bogato vsebino praznika Gospodovega razglašenja ali svetih treh kraljev:

  “Zagledali na Jutrovem
  so Modri zvezdo, šli za njo,
  z nje lučjo Luč poiščejo,
  Boga z darovi počaste.”

  http://svetniki.org/sveti-trije-kralji-gospodovo-razglasenje

  Naj Gospod Jezus, na priprošnjo svetih treh kraljev, nakloni milost vere tudi nevernim, da bodo vsi prišli k spoznanju resnice in se zveličali. Svetim trem kraljem pa priporočimo tudi vse prosilce milosti na tej spletni strani, da bi vsi Gospodu izkazovali Božjo čast. Vedno, ko slavimo Boga in se mu zahvaljujemo za vse, kar smo doslej že prejeli, se tudi nam odpirajo okna Božje milosti!

  Sveti trije kralji, prosite za nas!

 27. Andrejka says:

  Prosim za molitev zame in partnerja, da bi čimprej zgladila odnos ter da bi me ljubil. Naj naju spet poveže z ljubeznijo do konca svojih dni.Prosim Boga, da ga razsvetli, odpre njegovo srce in razum postavi na pravo mesto. Priporočam se Sveti Devici Mariji in njenemu sinu Jezusu, prosim vse svetnike, še posebej s priporočam Judi Tadeju. Amen. Prosim, da molite za naju. Hvala

 28. Darinka says:

  Prosim, da vsemogočni Oče posreduje pri problemih z mojo službo. Sem na dolgem bolniškem dopustu in se želim po končani bolniški vrniti na staro delovno mesto.

 29. a. says:

  Prosim za molitev za mamo, ki ima 15. januarja mamografijo, da bi bili dobri izvidi. Prosim tudi za telesno in duševno stanje vseh nas v družini, za dete po naravni poti in da bi se sitacija v službi (moj razpored dela) obrnila na bolje.
  Iskrena hvala in Bog povrni za vaše molitve.

 30. Kras says:

  Prosim, da ostanem prisotna in trdna v družini z vsem bitjem v sebi. Včasih je tako naporno ob 15 in 11 letnici, kot , da bi samo ljubezen ne bila dovolj.Kar odnaša me, ko se podoživljam spet in spet. Marija , mati vseh mater, ti ki poznaš bolečino matere, pa si vendarle stala ob strani, stoj ob strani tudi meni.
  Mir in dobro.

  • Administrator says:

   Draga Kras,
   Pubertetniki so težavni povsod, z ljubeznijo vztrajaj naprej. Danes prav računalniki, mobilci naredijo dodatne težave – odvisnosti in s tem več nepotrebnih eksplozij v človeku…Tudi tebi želim vse dobro.

 31. KRISTINA says:

  Prosim za mojega sina da najde pravi tok, priporočam ga k Mariji ki razvozljuje vozle, sv.janezu Vieneyu, sv.Judi Tadeju in vsem svetnikom, da bi našel pravi tok. Sv.duh pridi in ga razsvetli. Pa tudi prosim za sebe ker sem psihično in fizično na tleh in še neke čudne bolečine imam in grem drug teden k zdravniku-vem da odlašam ampak ne zavzamem se zase.
  Božje usmiljenje zaupam vate

 32. Natalija* says:

  Prosim za molitev, da me Bog ozdravi nemira in praznine, ki se nahajata v meni. Saj se trudim, da živim vredno, hodim v cerkev, molim, prejemam Sveto obhajilo, delam tudi dobra dela. Pa vendarle, včasih se počutim prazno.
  Vse dobro želim vsem in Bog vam povrni!

 33. Zala says:

  Tudi jaz prosim za molitev, predvsem za moje duševno zdravje. Že leta trpim za anksioznosti motnjo. Je zelo zahrbtna bolezen, ki se zelo težko pozdravi. Sedaj imam spet slabo obdobje,.ki je kr nenadoma privrelo na dan. Povzroči mi občutek tesnobe, ne morem jesti in spati, poveča se utrujenost in hkrati odmaknjenost. Prosila bi se za nasvet, kateremu svetniku se naj priporočam, ki je prav za omenjene težave. Hvala

  • Natalija* says:

   Tudi jaz imam težave z nespečnostjo in z rahlo tesnobo. Vem, kako je to zoprno. Včasih je nujno jemati tudi zdravila, ki te težave ublažijo. Sama se poskušam umiriti z molitvijo, s pravilnim dihanjem, s tehnikami sproščanja, s telovadbo. V molitvi se največkrat obračam kar na Jezusa in Mater Marijo. Skoraj vsak dan – zvečer grem h sveti maši, ker se v cerkvi umirim. To svetujem tudi vam, če le imate možnost in imate cerkev v bližini. Vse dobro vam želim!

   • Administrator says:

    Draga Natalija,
    Preglej svoj vsakdanjik kje te najbolj nekaj razjezi vznemiri, prav to izroči Jezusu in to tudi pri spovedi povej. Potem ne bo potrebnih nobenih dihanih sprostitvenih vaj in tudi tabletam se boš lahko odrekla. Dan začni malo prej in začni z molitvijo.
    Jaz ti želim vse dobro.

 34. Nati says:

  Vsemogocni bog in dragi angeli varuhi. Prosim, da se moja babica pozdravi. Zelim ji zdravja, srece, veselja, mira in ljubezni… Prosim naj ozdravi. Prav tako zelim vse najboljse moji celotni druzini in prijateljem.

 35. Amadeja says:

  Prosim za molitev, da se skoncentriram pri učenju, za spomin, da bom znala priklicati podatke, ki jih bom potrebovala pri nadaljnjem delu v življenju in za odlično narejen izpit. Amen. Prosim tudi, da bom vedela in znala sprejeti človeka, ki mi je namenjen za življenjskega sopotnika. Amen.

 36. Vesna says:

  Jezus prosim te za vse tiste, ki so se zaradi osebnih stisk znašli v raznih domovih in nimajo služb, sredstev za preživetje. Pomagaj jim, da najdejo izhod in pravo pot.

 37. Jasmina says:

  Vsemogočni bog Prosim pomagaj mi da bom naredila izpit za avto v prvem roko. Bog stoj mi ob strani.

 38. Sasa says:

  Prosim za molitev. Prijateljica je sama in nujno potrebuje službo. Pošiljamo prošnje in iščemo delo. Naj z Božjo pomočjo najde delo in dostojno plačilo.

 39. Seba says:

  Prosim za več poguma v življenju, da bi lažje opravljal vsakodnevna opravila kot so služba, odnosi. V službi nikakor ne zalaufa in zelo me je strah da mi ne bi uspelo, da bi naredil kaj narobe. Tudi z mentorjem je včasih zelo težko, saj pogosto posega po alkoholu, zato prosim tudi za njega, da se ga spomnete v molitvi.

  • Natalija* says:

   Ne se že vnaprej toliko sekirati! Saj bo šlo! Z Božjo pomočjo! Vsak dan zjutraj se pokrižaj in nekaj zmoli, lahko tudi čisto kratko molitev npr. Bog nam daj en srečen dan, ali pa kaj podobnega!
   Vse dobro!

 40. Marija says:

  Spostovani, prosim za molitev za mojega sina Gregorja da bi vzdrzal zakljucek te sluzbe kjer je zdaj zaposlen in Da bi mu dragi Bog pokazal pot do nove zaposlitve. Prosim tudi za milost modrosti in razsvetljenosti, da pride nadenj svet I Duh in da izmije vsa tezka obcutja iz njegove preteklosti. Z hvaleznostjo mama Marija

 41. Administrator says:

  Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. januarja 2018:

  “Dragi otroci, ko na zemlji izginja ljubezen, ko se ne najde poti rešitve, jaz, Mati, prihajam, da vam pomagam, da spoznate resnično vero, živo in globoko! Da vam pomagam, da resnično ljubite. Kot Mati hrepenim po vaši vzajemni ljubezni, dobroti in čistosti. Moja želja je, da ste pravični in da se ljubite. Otroci moji, bodite radostni v duši, bodite čisti, bodite otroci. Moj Sin je govoril, da je rad med čistimi srci, ker so čista srca vedno mlada in vesela. Moj Sin vam je naročal, da odpuščajte in da se ljubite. Vem, da to ni vedno lahko. Zaradi trpljenja rastete v Duhu. Da bi čim bolj duhovno rasli, morate iskreno, resnično odpuščati in ljubiti. Mnogi moji otroci na zemlji ne poznajo mojega Sina, ne ljubijo ga, vi pa, ki ljubite mojega Sina, ki ga nosite v srcu, molite, molite in v molitvi občutite mojega Sina ob sebi, naj vaša duša diha Njegovega Duha. Jaz sem med vami in govorim o malih in velikih stvareh. Ne bom se utrudila z govorjenjem o svojemu Sinu, resnični ljubezni. Zato, otroci moji, odprite mi svoja srca. Dovolite mi, da vas materinsko vodim. Bodite apostoli ljubezni mojega Sina in mene. Kot Mati vas prosim, ne pozabite tistih, ki jih je moj Sin poklical, da vas vodijo, nosite jih v srcu in molite zanje! Hvala vam!“

 42. Davorin says:

  Gospod, v Novem letu smo vedno postavljeni pred nove preizkušnje.
  Jaz, žena, hči in njen partner ter njun še nerojeni otrok.
  Še posebej prosim za moja starša, ki sta v letih in jih večkrat ne razumemo kot bi sama želela. Staršem moje žene pa se usmili in jim daj gledati tvoje obličje.
  Prosim za blagoslov, da bomo znali prisluhniti tvoji besedi Gospod.
  Božja mati prosim pomagaj nam razvozlati vozel, ki nas vse teži.
  Vsi svetniki in apostoli, bodite naši priprošnjiki pri gospodu.
  Davorin

  • Miro says:

   Božja Mati Marija razvezuje naše življenjske vozle, v kolikor se zatekamo k Njej in zaupamo v moč njene priprošnje pri Bogu. Eden od odličnih pripomočkov na tej poti je tudi devetdnevnica, ki je predstavljena v knjižici z naslovom Marija, ki razvezuje vozle (izdala založba Družina leta 2014). V tej knjižici so tudi dnevna premišljevanja, navodila za molitev in zahvala Bogu za prejete milosti po Mariji.

   Naj se vas in vaših bližnjih dotakne milostni blagoslov Božje Matere Marije!

 43. Miro says:

  GOSPOD NAJ TE BLAGOSLOVI IN TE VARUJE!

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=4+Mz+6%2C22-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  “Dan je od Boga dan,” pravi pregovor. Prosimo Gospoda za blagoslov, da bomo v novem letu vsak dan molili, delali in ljubili po božji volji. Tako bo vsak dan res od Boga dan in bo tudi celotno leto od Boga dano. Naj nam na tej poti pomaga priprošnja Božje Matere Marije in mučenca blaženega Alojzija Grozdeta. Danes, ko je svetovni dan miru, prosimo tudi za mir v svetu!

  Marija, sveta Božja Mati, prosi za nas!
  Blaženi Alojzij Grozde, prosi za nas!

 44. Brina says:

  Dragi molilci,

  Tudi jaz Vas prosim, da se pri molitvi spomnite name in molite tudi zame,….Vi in dragi Gospod,….
  Noro sem se zaljubila v sodelovca. Prosim te Bog, naj se odloči zame, naj se zaljubi vame kot sem se jaz vanj in naj me ljubi kot ljubim jaz njega. Marija prosim pomagaj mi.

  Brina

 45. Kras says:

  Prosim in molim , da bi bila zdrava, zadovoljna in predana Božji volji. Gospod oblikuj me tako, kot ti želiš.

 46. Sofija says:

  Hvala vsemogočni Bog, da si sina pri današnji nesreči obvaroval pred najhujšimi poškodbami. Prosim za molitve za hitro okrevanje in celjenje ran brez posledic. Vsemogočni Bog pomagaj tudi meni pri tej preizkušnji. Hvala vsem molilcem in srečno, zdravo in uspešno, ter z molitvijo prepleteno 2018.

 47. Simon says:

  Zahvaljujem se vsem molivcem,ki molijo zame. Želim vas šrečno zdravo in veselo leto 2018. Naj vas Gospod Bog v letu 2018 ki prihaja blagoslovi. Še enkrat se vam vsem iz srca zahvaljujem za vaše molitve. Vas pa prosim da še naprej molite zame za zdravje za vse dobro in da bi še naprej uspešno imel svojo firmo in da bi mi šlo vse dobro ter da bi mi šla uspešno prodaj tudi v letu 2018.Hvala ti vsemogočni večni Bog za vse. Jezus blagoslovi mene in vse tiste,ki zame molijo.

 48. Administrator says:

  Hvaležno se zahvaljujem vsem molilcem, ki so bili v pomoč vsem potrebnim. Naj vas Bog obilno še naprej blagoslavlja. Molimo skupaj še naprej.

 49. Ida says:

  Marija in vsi svetniki pomagajte mi iz stanja v katerem se vrtim in ne najdem izhoda.
  Prosim ,za brata ,da bi vzdržal in si končno uredil svoje življenje.Gospod razsvetli ga.

 50. Miro says:

  HVALEŽNOST ZA VSE POMENI, DA SE ZAVEDAMO, DA VSE DOBRO IZVIRA IZ STUDENCA BOŽJE LJUBEZNI!

  Na nedeljo svete družine in na zadnji dan v letu se Bogu zahvalimo za številne milosti in darove (tako za naravne kot nadnaravne), ki smo jih v tem letu prejeli po Njegovi dobroti. Posebej se Bogu zahvalimo, da smo z Njegovo pomočjo – kljub mnogim oviram na naši življenjski poti – vztrajali v veri, upanju in ljubezni, česar sami ne bi zmogli, saj to presega naše moči.

  Kot je zapisal jezuit Anthony de Mello, ni mogoče, da bi bil hvaležen človek nesrečen. Se mogoče pisec moti? Nikakor ne! Resnično hvaležen človek se namreč zaveda, da vse dobro izvira iz studenca Božje bolezni. Zahvaljuje se celo za življenjske preizkušnje, saj more Bog, kot nas v Svetem pismu uči apostol sv. Pavel, vse obrniti na dobro. To se uresničuje v Gospodu Jezusu Kristusu, ki nas odrešuje v moči Svetega Duha. Zato se na zadnji dan v letu Bogu prisrčno zahvalimo še zlasti za božjo besedo, sv. krst, sv. spoved, sv. birmo, sv. evharistijo, itn. Obžalujmo pred Bogom, če se nismo dovolj odprli v srcu, da bi sprejeli Božje darove, ter ga prosimo za milost novega življenja v moči Svetega Duha.

  Naj nas v novo leto pospremijo predvsem zahvalne in slavilne molitve. Seveda pa so potrebne tudi prosilne molitve, k čemur nas v Evangeliju spodbuja sam Gospod Jezus. Danes ga z zaupanjem prosimo še zlasti za naše družine, da bi se v njih naselile vrednote miru, potrpežljivosti, spoštljivosti, iskrenosti, razumevanja, dobrohotnosti, prijaznosti … Gospod Jezus nam v knjigi življenja vsak dan podarja nov nepopisan list življenja. Za nove priložnosti nam podarja tudi potrebne moči. Bomo nove strani v naslednjem letu začeli pisati po svoji ali po Božji volji?

  Zahvalimo se in prosimo: Usmiljeni Jezus, hvala Ti za vse milosti, ki smo jih v tem letu prejeli na priprošnjo Device Marije. Naj nas Tvoja milost na vsakem koraku spremlja tudi v novem letu!

  Ob prehodu iz starega v novo leto vsem sestram in bratom v Jezusu, pa tudi vsakemu človeku dobre volje, iskreno želim, da bi vsak na odprtem morju preizkušenj z Božjo pomočjo odvračal svoj pogled od grozečih valov in ga z zaupanjem usmerjal na Odrešenika Jezusa Kristusa. Edino On, Gospod vseh in vsega, nas zanesljivo odrešuje v vsaki, še tako hudi življenjski situaciji!

  Srečno z Božjo pomočjo!

  • Miro says:

   Oprostite, v drugem odstavku zgornjega sporočila je pomotoma zapisano: “Božje bolezni”, kar je seveda nesmisel. Celoten stavek se pravilno glasi: “Resnično hvaležen človek se namreč zaveda, da vse dobro izvira iz studenca Božje ljubezni.”

 51. andreja says:

  Prosim dobrega Boga, da bi v vsem razsvetlil mojega sina, da bo zdrav, krepak, prijazen in srečen ter da bi vestno in uspešno opravil vse zadane naloge v šoli, da bi se bolj zanimal za šolo in opustil računalniške igrice ter bi se bolj povezal z naravo. Obenem prosim Svetega Duha, Sveto Marijo in Jezusa, da bi se mi partner predal s svojo ljubeznijo, naj me ne odriva. Želim, da živimo v miru in ljubezni. Amen. Priporočam se tudi Judi Tadeju in Vam, dragi molivci. Hvala.

 52. KRISTINA says:

  Molimo za vse ljudi, kljub navidezni sreči je večina v “jarku smrti”. Gospod v kolikor je v tvoji moči in volji jim pridi na pomoč in jih razsvetljuj preko njihovega trpljenja. Gospod hvala ti za vse darove s katerimi bogatiš moje življenje, hvala ti, ker me vedno dviguješ in ker v tebi najdem tolažbo, ki mi je nihče ne more dati. Prosim te za svojega sina, da ga razsvetli sv.Duh, sv.Janez Vieney in vsi svetniki, da bi spoznal v tvoji luči resnično krepost življenje.
  Božje usmiljenje zaupam vate

 53. Jana says:

  Mati Marija,prosim spomni se Matjaža,da premaga duševno stisko zaradi brata.Marija Mati naša,prosi za nas.Molilci hvala za Vaš dar.

 54. Peter says:

  Prosim za molitev, hvaležen vam bom. Od bolečin mi poka srce. Nikogar ni, ki bi me potolažil, da bi lažje živel samoto. Ne morem se sprijazniti, da sem sam zaradi moje bolezni. Žena me je že davno zapustila. Molim dan za dnem, pa ne vem, če me Bog sliši. Sam si ne znam pomagat, počasi me zapušča upanje in pomislim, da je še nešteto ljudi, ki trpijo brez vsakega upanja. Bog usmili se.dt

  • Miro says:

   Dragi g. Peter, Bog vam je v tem molku, ki je za vas huda preizkušnja, zelo blizu, veliko bliže kot si lahko predstavljamo. “Mar pozabi žena svojega otročiča in se ne usmili otroka svojega telesa? A tudi, če bi one pozabile, jaz te ne pozabim” (Iz 49,15). V takem in podobnem položaju, ko se človek počuti nemočnega in je v hudi nevarnosti, da začne izgubljati upanje, je poleg rednega prejemanja svetih zakramentov dobro še zlasti: Da Gospoda Jezusa vsak dan slavimo za številne milosti, s katerimi nas zasipa iz trenutka v trenutek, tudi takrat, ko tega ne čutimo. Potrebno je, da se z zaupanjem osredotočamo na Jezusa, ki se ne more izneveriti temu, kar nam je obljubil v svetem Evangeliju, ne pa, da se zanašamo na naše občutke, ki nas dostikrat varajo in se spreminjajo bolj kot vreme!

   Zato se na Jezusa najprej obrnimo s prošnjo, naj nam odpre notranje oči, da bomo začeli prepoznavati Njegove darove, tako v nas, kakor okoli nas. Nato pa Jezusa slavimo, slavimo, in še slavimo! Ne z motivom, da bi kaj prejeli, ampak zato, ker nas je ustvaril, nas neizmerno ljubi in nas hoče odrešiti ter privesti v večno srečo z Njim.

   Naj vas v tej božični osmini obilno blagoslovi Novorojeno Dete Jezus!

 55. Danijel says:

  Prosim za molitev za ozdravljenje 12 letne deklice Ele, ki je za bozic padla s konja.
  Ima hudo poskodovano glavo in je v kriticnem stanju.
  Bog povrni!

  Danijel

  • Miro says:

   Deklico Elo, pa tudi druge bolne otroke s te spletne strani, priporočimo naši nebeški Materi Mariji z molitvijo iz zbirke z naslovom Stare slovenske molitve. Naj jim Marija pri Bogu izprosi ozdravljenje, da bodo s svojim življenjem na tem svetu slavili Božje usmiljenje!

   ČUJ MARIJA, KLIC SRCA!

   Čuj Marija, klic srca.
   Saj si vsa usmiljena,
   ti mogočna, sveta Mati,
   moreš vedno pomagati.
   Ko nikjer ni več pomoči,
   si nam zvezda v temni noči.
   Ne presliši prošnje glas,
   ljuba Mati, reši nas.
   Saj otroci tvoji smo,
   tebi se zaupamo,
   saj nam moreš pomagati,
   ko nikjer ni več pomoči,
   naše upanje si ti.
   Čuj Marija, klic srca,
   bodi nam usmiljena. Amen!

 56. Miro says:

  SVETI NEDOLŽNI OTROCI, MUČENCI, NAS SPODBUJAJO K SPOŠTOVANJU ŽIVLJENJA OD SPOČETJA NAPREJ!

  http://svetniki.org/sveti-nedolzni-otroci-mucenci

  Prosimo Jezusa, da nas obvaruje pred hudobnim duhom, ki nedolžne otroke mori že v materinem telesu. Prosimo ga za duhovno moč, da si bomo nenehno prizadevali za spoštovanje življenja od spočetja naprej, v vseh človekovih življenjskih obdobjih. Prosimo ga, naj vsem, ki so povezani z vzgojo otrok (starši, kateheti, vzgojitelji, učitelji …), podari kar najbolj odgovoren in ljubeč odnos do otrok, da bodo vsi lahko rastli in napredovali v dobrem.

  Svetim nedolžnim otrokom priporočimo tudi vse sestre in brate na tej spletni strani, da bi bili po njihovi priprošnji pri Bogu trpeči deležni potrebnih milosti za dušo in telo. Predvsem prosimo za milost, da bomo živeli kot otroci luči in se varovali grehov!

  Božje usmiljenje, ki si nas iz niča poklicalo v življenje, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sveti nedolžni otroci, mučenci, prosite za nas!

 57. Vesna says:

  Prosim Jezusa za Božje varstvo in za rešitev iz trenutne stiske.

  Lp.Vesna

 58. KRISTINA says:

  Nebeški Oče prosim te pridi na pomoč vsem nam, še posebaj te prosim za sina za pravično pamet, za ponižnost, potrpljenje. prosim te tudi za sebe da bo moja vera še bolj živela, da bom vse rešitve iskala v tebi in ne v ljudeh. Božje usmiljenje zaupam vate

 59. Slavica says:

  Prosim pomagajte mi in molite z mano! Prosim za molitev za moje zdravje in molite tudi za mojo hci,da si koncno ustvari druzino. Stara je ze 27 let, pa se vedno Nima resnega fanta.ima prijateljice, ki ima jo otroke in se rajsi druzi z njimi, kot da bi se dobila in se spoznavala s fanti. Cas pa tece….. Zato vas se enkrat prosim molite za moje zdravje in da si hci koncno uredi zivljenje. Verjamem da bi bilo moje zdravje veliko boljse, ce bi bila ze enkrat babica. Molite za moje prosnji in mi prosim pomagajte! HVALA! Se vidimo na Brezju kot vsako leto, ko se pridem zahvalit za uslisane prosnje! AMEN!

 60. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidcu Jakovu 25. decembra 2017:
  Videc Jakov Čolo je imel vsakodnevna prikazanja nebeške Gospe od 25. 6. 1981 do 12. 9. 1998, ko mu obljubila, da se mu bo prikazala samo enkrat letno, in to na Božič. Tako je bilo tudi danes. Dala je sledeče sporočilo:

  „Dragi otroci, danes vas kličem, na ta milostni dan, da prosite Gospoda za dar vere. Otroci moji, odločite se za Boga in pričnite živeti in verovati v tisto, k čemur vas Bog kliče. Verovati, otroci moji, pomeni predati svoja življenja v Božje roke, v roke Gospoda, ki vas je ustvaril in ki vas neizmerno ljubi. Ne bodite verniki samo v besedah, ampak živite in pričujte svojo vero z deli in s svojim osebnim zgledom. Pogovarjajte se z Bogom, vašim Očetom. Odprite in izročite mu svoja srca in videli boste, kako se vaša srca spreminjajo in kako se bo vaše življenje čudilo Božjim delom v vašem življenju. Otroci moji, brez Boga ni življenja in zato kot vaša Mati posredujem pri svojem Sinu in Ga prosim, naj obnovi vaša srca in naj vaše življenje napolni s svojo neizmerno ljubeznijo.
  Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 61. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2017
  „Dragi otroci! Danes vam prinašam svojega Sina Jezusa, da vam da svoj mir in blagoslov. Vse vas kličem, otročiči, da živite in pričujete milosti in darove, ki ste jih prejeli. Ne bojte se! Molite, da vam Sveti Duh da moči, da boste radostni pričevalci ter ljudje miru in upanja. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 62. Janez says:

  Prosim za molitev. Sem precej nesrećen v življenju, marsikatera stavar mi gre narobe. Želim si, da bi bil tudi jaz še kdaj srečen. Hvala za molitev

 63. Miro says:

  BESEDA SE JE UČLOVEČILA

  »Beseda je bila na svetu in svet je po njej nastal, a svet je ni spoznal. V svojo lastnino je prišla, toda njeni je niso sprejeli. Tistim pa, ki so jo sprejeli, je dala moč, da postanejo Božji otroci, vsem, ki verujejo v njeno ime in se niso rodili iz krvi ne iz volje mesa ne iz volje moža, ampak iz Boga. In Beseda je postala meso in se naselila med nami. Videli smo njeno veličastvo, veličastvo, ki ga ima od Očeta kot edinorojeni Sin, polna milosti in resnice.« (Jn 1,10-14)

  Priporočimo se Svetemu Duhu, da bi se z Njegovo pomočjo poglobili v razumevanje, kako neizmerno je Bog ljubil svet: Dal je namreč svojega edinorojenega Sina, da bi vsak, ki ga sprejme imel večno življenje. Prosimo ga za razsvetljenje, da bi se mogli čim bolj bolj približati razumevanju, da je resnična veličina Boga, ki se iz čiste ljubezni podarja kot novorojeno Dete v jaslih, v skrajni ponižnosti in preprostosti, kar nam želijo predočiti tudi jaslice.

  Usmiljeni Bog se nam približa na tak način zato, da bi se tudi mi mogli po poti ponižnosti približati Njemu, ga odkrivati v globinah našega srca in v skrivnostih svete maše, ter zvesto hoditi po poti ljubezni do Boga in bližnjega. Naj novorojeno Dete Jezus ljubeče objame vse, ki se k Njemu zatekajo tudi s pomočjo te spletne strani, ter vsem podari luč, katera sveti v temi. Jo hočemo in znamo sprejeti?

  Božje usmiljenje, ki nam v Besedi, ki je postala človek, daješ opravičenje, vate zaupamo!

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+1%2C1-18&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

 64. Helena says:

  Prosim te Jezus,daj mi moč,premagam strahove,da ostanem na pravi poti.Večkrat se mi prikradejo čudne misli in včasih res ne vem zakaj se mi vse slabo dogaja.Včasih se mi zdi,da me za vsako napako,ki jo storim še bolj kaznuješ. Zakaj Bog? Prosim te,pomagaj mi,da ne obupam.Prosim te,da bi si tudi midva z Milanom ustvarila družino in mirno zaživela.Draga mati Marija,prosim varuj me in mi izprosi milost!

 65. Kras says:

  En sam božič je v letu,
  en sam večer je sveti,
  a njegovo sporočilo
  naj vse leto bo vodilo!
  …kdorkoli prebira tole spletno stran, žalosten ali nasmejan, prav slehernemu želim,
  mir v srcu in zavedanje, da je ljubljen od očeta Boga in varovan od matere Marije,..
  pa čeprav tega kdaj ne čuti.
  Hvala tudi za to stran , kjer se lahko kdaj v molitvi skupaj združimo.

 66. Miro says:

  PRED SKRIVNOSTJO JEZUSOVEGA ROJSTVA: PONIŽNO SPREJMIMO TO, KAR NAM JE BOG RAZODEL!

  »Vidimo, da je Jezus izšel izmed nas in iz naše človeške snovi in da se je rodil iz deviške Matere: vendar ne razumemo, kako se je ta čudež lahko zgodil. Ne trudimo se, da bi ga razumeli: raje ponižno sprejmimo to, kar nam je Bog razodel, ne da bi radovedno vrtali v to, kar nam je zakril.« (Sv. Janez Zlatousti, In Matthaeum homiliae)

  Odprimo naša srca in ponižno sprejmimo Kralja, ki prihaja med nas v nedoumljivi ponižnosti kot Dete v jaslih! Molimo, da bi nas ta globoka skrivnost vsega prekvasila in usposobila za tisto poslanstvo, za katerega smo ustvarjeni po Božji milosti!

  Kralja, ki prihaja med nas kot Dete v jaslih, z zaupanjem prosimo, naj vsem preizkušanim sestram in bratom podari nebeške darove miru, vere, upanja, ljubezni, čistosti, veselja …, pa tudi dušnega in telesnega zdravja. V molitvah prosimo za Tonija, Mojco, Žana, Romana, za ozdravljenje Marijine hčerke, pa tudi 4-letne punčke z levkemijo. V tej sveti noči Detetu Jezusu zaupno izročimo še druge prošnje za uslišanje v raznih dušnih in telesnih stiskah. Naj se zgodi presveta Božja volja – na priprošnjo Device Marije in sv. Jožefa!

  Naj v vseh srcih odmeva angelsko božično voščilo: Slava Bogu, mir ljudem!
  (Lk 2,14)

 67. Barbi says:

  Dragi moj Gospod, milostno te prosim za spreobrnenje moje družine.Naj jim mati Marija povrne vero in jih vodi po pravi poti da jim skušnjave ne pridejo nasproti(alkohol, pohlep in razuzdanost).Da bi se sinu omilila bolezen in bi imel večjo voljo do življenja.
  Že predolgo trpim zaradi tega in vas prosim pomagajte mi in zmolite kakšen Očenaš za moje najdražje, ker jih imam kljub temu še vedno zelo rada, saj so moja družina.
  Najraje imam molitev: O Jezus blagoslovi me odpusti grehe moje po svoji ljubi Materi me sprejmi v srce svoje…….verjetno jo marsikdo od vas pozna.
  Hvala vam za pomoč, želim vam lep in Blagoslovljen Božič v letu 2018 pa veliko zdravja in Božjega usmiljenja.

 68. tony says:

  Prosim, da še kdo moli z menoj, za zaposlitev in da mi Gospod pokaže pot.

  Hvala.

 69. mojca says:

  Prosim, da se me spomnite v molitvi, namreč moja dolgotrajna želja je, da bi spoznala bodočega življenjskega sopotnika, ker se mi prošnja v enem letu kljub molitvi, plačanju maše, moja prošnja ni uslišala se začela izgubljati vero, posledica ne uslišane prošnje je prišla tako daleč, da sem začela redno popivati, iz mene vre sama živčnost, histerija in zdaj mi hodi po mislih samo še, da me Bog ne bo uslišo pri moji prošnji ter da je najboljše če storim samomor. Zelo rada bi postala spet močna kristjanka kot sem bila, ampak enostavno nimam dovolj moči, saj sem zaradi moje dolgotrajne prošnje postala preveč obupana. Zato vas lepo prosim, da se me spomnite v molitvi, da zagledam spet luč in začutim, da me ima Jezus rad.

  • Franjo says:

   Pozdravljena Mojca! Zelo podobno se dogaja tudi meni… Na tem svetu resnično ni hujšega od dolgoletne osamljenosti. Blagor tistemu, ki tega ni okusil! Spomnil se bom nate v teh prazničnih dneh… ko je samota še posebej boleča – tako rekoč skoraj NEZNOSNA!
   Vse lepo želim tebi, ter vsem ostalim Blagoslovljen božič!
   Bog se usmili naših prošenj!

  • Marko says:

   Mojca,

   bom prosil zate, pa ne za to, da bi se ti izpolnila želja, ampak da bi lahko sprejela Božjo voljo. Vem kako se počutiš, ker sem tudi jaz pred leti tako razmišljal. Zapustil sem Boga, ampak mi to ni prineslo nič dobrega. Tako kot tebi ne. Potem sem si brez Boga samovoljno nekako izbral žensko ampak ni bilo blagoslova. Vse se je samo še bolj zapletlo. Zanosila je in bili so sami prepiri, ranjenost,… do na koncu ločitve. Hvala Bogu, sem spoznal svojo zablodo, in spet šel na kolena, prosil Jezusa naj mi odpusti, me sprejme, ozdravi,… in Jezus me je uslišal, ker sem prosil za to kar je njegov načrt ne moje želje. In njegovi načrti so veliko boljši od naših želja. Sedaj si želim samo se učiti od Jezusa in ŽIVETI kar se da njegovo voljo, ki se mi razodeva v sv. Pismu, molitvi,… V molitvi se učim. In počasi spet postajam čedalje bolj socialno bitje, ki zna sprejemati, biti prijazen, ljubiti…. in vem, da me še veliko čaka na tej poti. Jaz čutim, da je to prava pot. Sam sem sprejel, da bom ostal sam in ko sem sprejel to, mi je veliko lažje. Ne pravim da naj bi bila tudi ti sama. Pravim samo da pojdi spet na pot za Jezusom, v molitvi, branju sv. pisma, iskanja kako živeti z njim. In on te bo učil. Poskusi tudi s postom v ta namen, da bi spoznala kaj je Božja volja glede tvoje bolečine. Ko boš razumela, boš lahko samo rekla odpusti mi. Ker Bog ni žleht, ker ti ne pošlje moškega… Potrudi se spet za Jezusa in boš marsikaj spoznala. Vsa tvoja zmešnjava je sigurno od hudiča, ker od drugega ne more priti če omenjaš misli na samomor… Se te bom spomnil v molitvi. Pomisli na nebesa. Tam se ne bomo množili… pa bo vseeno veliko lepše kot vse strasti na zemlji. Nebesa deloma lahko okušamo že tukaj kjer so naša srca odprta za ljubezen. Potrudi se Mojca, ne zapravljaj časa za tisto, kar sama veš da te ne more osrečiti. Pojdi na kolena in kliči Jezusa na pomoč. Vse dobro ti želim!

  • jakob says:

   ne obupaj,tudi jaz iščem
   jakob

 70. Žan says:

  Prosim Gospod razsvetli me in mi končno nameni vsaj malo sreče v ljubezni. Prosim Bog naj se zgodi tvoja volja vendar se vedno bom imel upanje da bo se zgodilo mi kaj zelo lepega v ljubezni.
  Bog usmili se me in naj se zgodi kot je prav; zaupam ti.

 71. Roman says:

  Prosim za molitev da bi dobil lepo in verno dekle,da bi zaupal v Boga,da bi se poboljsal.Prosim,Bog pomagaj mi,ker sem obupan.

 72. Marija says:

  Dragi molilci,
  prosim za molitev za zdravje moje hčerke. Hvala.
  Marija

 73. Veronika says:

  V molitev priporočam mlado nosečo mamico v veliki stiski, štiriletno punčko, ki je bila operirana na srčku, sedaj so ji potrdili tudi
  levkemijo in vse ki so potrebni naših molitev čeprav jih ne poznamo. Naj vsem , ki prebirate te strani, prosite zase ali svoje drage, NOVOROJENO DETE PRINESE OBILO MIRU, RAZUMEVANJA, DUŠNO IN TELESNO ZDRAVJE, BOŽJE LJUBEZNI IN BLAGOSLOVA !!!

 74. Miro says:

  SVETNIK, KI JE PRAG VEČNOSTI PRESTOPIL Z BESEDAMI ŽIVLJENJA: “BOG BODI HVALJEN!”

  Sveti Peter Kanizij je bil duhovnik jezuitskega reda, profesor, vzgojitelj mladine, učenjak, pridigar, pomočnik škofov, diplomat, ustanovitelj vzgojnih zavodov in semenišč, provincialni predstojnik, reformator verskega življenja, pisatelj, pisec katekizmov, cerkveni učitelj. Opravil je velikansko delo v čast Bogu in v blagor Cerkve. Žrtvoval se je za vse dobro in svoje življenje sklenil z besedami: “Bog bodi hvaljen!” (Stanko Lorber, Kristusove priče).

  Naj te kratke, a duhovno bogate besede življenja postanejo naš redni vsakodnevni molitveni vzklik, tako ob veselih, kakor tudi ob manj veselih ali celo žalostnih dogodkih. Vedno, ko z vero, zaupanjem in ljubeznijo dajemo hvalo Vsemogočnemu Bogu, se nam v vsakem življenjskem položaju, v srcu odpirajo okna, skozi katera sijejo milostni žarki Božje ljubezni. To nam s svojim življenjem med številnimi svetniki izpričuje tudi sv. Peter Kanizij. Zaupno mu priporočimo vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, da bi vsem izprosil potrebnih milosti v hudih stiskah in preizkušnjah. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Sv. Peter Kanizij, prosi za nas!

  vetniki.org/sveti-peter-kanizij-duhovnik-in-cerkveni-ucitelj

 75. Meta says:

  Dragi moji molilci,

  že velikokrat sem vas prosila za molitev in pomagalo je, za kar se vam zahvaljujem iz vsega srca.
  Prosm molite še naprej zame, da se mi čimprej uresniči dolgoletna želja (zanositev).
  Hvala vam vsem, želim vam blagoslovljene Božične praznike, v novem letu pa naj nas vse skupaj čuva dobri Bog.

 76. slovenka89 says:

  Prosim za molitev, da bi spoznala fanta, ki bi postal moj mož, ter bi me imel resnično rad in me bi spoštoval.

 77. Neža says:

  Prosim za molitev, za duhovno in psihično zdravje. Pojavljajo se mi namreč misli vsiljivke. Ter za boljše ocene v šoli. Iz srca Vam hvala dragi molivci.

  • Miro says:

   VERUJMO IN ZAUPAJMO V JEZUSA – KRALJA, KI PRIHAJA, DA NAS ODREŠI!

   Draga Neža, hvala za vaše zaupanje v molitve na tej spletni strani! Skupaj z molivci molimo, da bi bili v srcu deležni tiste svobode, ki jo prinaša Sveti Duh, molimo pa tudi za vaše boljše ocene v šoli.

   Najtrdnejši temelji, na katerih si z Božjo pomočjo prizadevamo za duhovno in telesno zdravje, so gotovo sveti zakramenti, še zlasti vsakomesečna spoved, nedeljska in praznična sveta maša, pogosto prejemanje sv. obhajila – v posvečujoči milosti. Kot drugo, bi omenil vsakodnevno slavljenje Boga in nenehno zahvaljevanje Bogu za vse že prejete milosti. Kot tretje, je zelo pomembno, da bližnjega (še zlasti človeka v hudi stiski), skušamo osrečiti, na primer z obiskom, s prijazno besedo, s kakšnim konkretnim delom duhovnega in telesnega usmiljenja … (teh in drugih možnosti je res ogromno). Pomembna je tudi strokovna pomoč, ki je ne gre zanemariti. Posebej bi omenil hagioterapijo, ki je učinkovita tudi pri mnogih težavah z vsiljivimi mislimi, depresijo, strahovi … Zato bi vam predlagal tudi obisk pri kakšnem dobrem hagioterapevtu.

   Priporočam vam še, da se z vsiljivimi misli ne borite kot “z mlini na veter”, ampak se takrat, ko se pojavijo osredotočite na slavljenje Boga, na Ime našega Gospoda Jezusa Kristusa, ki nas ozdravlja in odrešuje od greha – ne samo za “pet minut” življenja na tem svetu, ampak za večno življenje! V pomoč naj vam bodo molitveni vzliki, ki jih večkrat na dan ponavljajte v živi veri, trdnem zaupanju in goreči ljubezi do Gospoda Jezusa Kristusa (vsak vzklik najmanj po 5 x ali 10 x).

   Predlagam, da si molitvene vzklike zapišete, da si jih boste lažje zapomnili. Nadvse pomembno je, da se ritem človekovega srca čim bolj uskladi s čudovitim ritmom Božjega Srca, ki nas neizmerno ljubi in nas želi osrečiti. Brez težav lahko pridete na 100, 200, 300 in še mnogo več molitvenih vzklikov. V roke vzemite Sveto pismo in se bodo ob branju vzkliki kar vrstili!

   Omenjam nekaj naslednjih primerov, kako lahko slavite Jezusa, da bi v srcu začutili, kakšna silna moč izvira iz globinske molitve, usmerjene na Jezusa, na njegovo Ime:

   – Jezus, Ti si me poklical v življenje. Bog bodi hvaljen!
   – Jezus, obstajam v Tvoji neizmerni ljubezni. Bog bodi …
   – Jezus, Ti me neizmerno ljubiš. Bog …
   – Jezus, Ti mi vse oproščaš in me ljubeče sprejemaš …
   – Jezus, hočem biti eno s Teboj …
   – Jezus, Ti vse delaš zame …
   – Jezus, obračam se k Tvoji dobroti …
   – Jezus, Tvoja dobrota mi daje gotovost …
   – Jezus, Tvoja dobrota mi daje duhovno moč …
   – Jezus, Ti me vedno priteguješ k Božji ljubezni …
   – Jezus, odločam se, da bom mislil samo dobro …
   – Jezus, odločam se, da bom govoril samo dobro …
   – Jezus, odločam se, da bom delal samo dobro …
   – Jezus, verujem v Tvojo pomoč …
   – Jezus, zaupam v Tvojo pomoč …
   -Jezus, s Tvojo pomočjo vstopam v Božjo dobroto …
   – Jezus, Ti si moja moč …
   – Jezus, Ti me rešuješ v vsaki stiski …
   – Jezus, Ti mi podarjaš notranjo svobodo …
   – Jezus, verujem Vate, ki me odrešuješ …
   – Jezus, želim biti duhovno zdrav …
   – Jezus, želim biti telesno zdrav …
   – Jezus, Tvoja ljubezen je vedno na moji strani …
   – Jezus, verujem, da bo vse dobro …
   – Jezus, Ti me varuješ pred strahovi …
   – Jezus, Ti me nenehno opogumljaš …
   – Jezus, zahvaljujem se Ti za dar življenja …
   – Itd.

   Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen!

 78. Jasna says:

  Prosim za molitev za mamo, ki pride danes domov, da bi bilo vse vredu.

  Hvala! Jasna

 79. Petra says:

  Pozdravljeni!
  Z možem imava zakonske težave, ki pa jih ne znava rešiti. Že 8. mesecev ne živiva skupaj, imava 2. letno hčerko. Hodila sva na terapijo, da bi namam pomagala, pa nič od tega. Mož za vse težave krivi mene, nima nobene empatije do mene, je brez slabe vesti, mi laže in počenja nemoralne stvari. Jaz mislim, da je narcist. Tudi terapevtka je rekla, da zelo težko dela z njim. Rada bi ohranila najin zakon, ker mi je to nekaj svetega. Zato vas prosim za molitev, da se v najin zakon proslavi Njegovo kraljestvo. Iz srca hvala.

 80. kud says:

  Prosim za molitev za mojo snaho je zelo obupana ker ne dobi sluzbe v zdravstvu delala je pri zasebnem zobozdravniku asistentka administrativna dela bogu in mariji se trdno zaupam da mi pomagajo najti velenje celje

  • kud says:

   Hvala vam hvala Mariji da ste objavili mojo prošnjo.Molim za vas in prosim vas vse DSJM da molite za mojo snaho da ne bo obupala.jaz jo tolazim in molim za njo naj moli in prosi Marijo da bi ji čimprej pomagala najti pravo sluzbo.Hvala mariji hvala jezusu hvala vam vsem milivcem

 81. Miro says:

  BOŽJA BESEDA: »ZMERAJ SE VESELITE, NEPRENEHOMA MOLITE, V VSEM SE ZAHVALJUJTE!«

  »Zmeraj se veselite. Neprenehoma molíte. V vsem se zahvaljujte: kajti to je Božja volja v Kristusu Jezusu glede vas. Duha ne ugašajte. Preroštev ne zaničujte. Vse preizkušajte in kar je dobro, obdržite. Zla, pa naj bo kakršno koli, se vzdržite. Sam Bog miru naj vas posveti, da boste popolni. In vse, kar je vašega, duh, duša in telo, naj bo ohranjeno neoporečno, dokler ne pride naš Gospod Jezus Kristus. On, ki vas kliče, je zvest in bo to izpolnil« (1 Tes 1,2-10).

  Kralju, ki prihaja, priporočimo vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, da bi Gospod uslišal naše in njihove prošnje v stiskah in preizkušnjah – v skladu s presveto Božjo voljo. Naj Gospod vsem odpre pot odrešenja: »Zmeraj se veselite. Neprenehoma molíte. V vsem se zahvaljujte: kajti to je Božja volja v Kristusu Jezusu glede vas.«

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si Kralj, ki prihajaš, da nas odrešiš! Hvala Ti, ker nam v adventnem času ponovno odpiraš čudovito pot odrešenja. Milostno nas vabiš na pot spreobrnjenja in življenja po presveti Božji volji. Ponižno Te prosimo, poživi v naših srcih duha nenehnega veselja, molitve in zahvaljevanja za vse, kar vsak dan prejemamo iz Tvojih rok. Hvala Ti tudi za tisto, kar po Božji modrosti in previdnosti dopuščaš za naše odrešenje. Pomagaj nam, Jezus, da bomo vse hvaležno sprejemali v moči Svetega Duha in se vedno veselili v Njegovi moči.

  Kralja, ki prihaja, pridite molimo!

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+5%2C16-24&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

 82. Igor says:

  Prosim te dobri bog za mamo, ki se bori za svoje življenje, da jo vrneš nazaj med nas.
  Hvala. Igor

 83. Ida says:

  Prosim za sina naj ga dobri Gospod čuva in varuje na njegov poti.
  Hvala vsem molilcem na tej spletni strani.

 84. Andreja says:

  Tudi jaz ponovno prosim dragega Boga, našega očeta, prosim Jezusa in sveto devico Marijo, vse angele in tudi vas, da molite za mojo družino, partnerja in zame, da se zbližava in poglobiva najin odnos in vero. Naj se tudi meni zgodi mali čudež, naj mi pride njegova ljubezen naproti, naj dobi moč, da to zmore…..Naj bodo prihajajoči prazniki doživeti v polnem blagoslovu, ljubezni in sprejemanju. Prosim, naj mi pomaga Juda Tadej, se mu močno priporočam. Amen. Hvala vam vsem…

 85. V says:

  Prosim, prosim, da živi Bog končno pride v našo družino, da bi ga sprejela oba z možem. Prosim, da me prečisti, mene in mojega moža, da naju ob tem varuje. Prosim, da bi mož videl mene tako, kot sem, cenil dobro v meni; vse prevečkrat vidim, da se v njegovih opisih ne najdem. Prosim, da bi lahko odpuščala sproti; prosim za mojega moža, da ga Bog blagoslovi, njega in njegove ogromne duševne bolečine, ki jih samo Bog pozna. Bog, daj mi milosti, da bom to zmogla. Prosim Boga, da mi ozdravi moje rane, zaradi katerih včasih postanem slaba. ..prosim za mali čudež

 86. Jasna says:

  Dobri Bog, pomagaj meni in moji družini, da bi preživeli praznike v miru, zdravju in sreči. Varuj mi hčerko in mamo, ki se po dolgem času vrne iz bolnice, da bi bilo vse vredu.

  Hvala! Jasna

 87. Irena says:

  Prosim za molitev za mojega brata, da bi v Gospodu našel oporo za preizkušnje, s katerimi se sooča. Gospod ohrani mu zdravje in , če je tvoja volja, spoznaj ga z vernim in poštenim dekletom, da si skupaj ustvarita družino.
  Gospod, prosim, usliši molitve vseh molilcev na tej spletninstrani.

 88. Miro says:

  ŽIVLJENJE SV. JANEZA OD KRIŽA IZŽAREVA IZJEMNO MOČNO LJUBEZEN DO KRIŽANEGA ZVELIČARJA

  Današnji godovnjak sv. Janez od Križa se je v življenju izjemno odlikoval v zvesti hoji za Gospodom po poti križa. V njegovi duši je močno žarela luč življenja. Hudo trpljenje, ki ga je doletelo, je zelo potrpežljivo prenašal, iz goreče ljubezni do Križanega. Velikemu svetniku izročimo naše molitvene prošnje in ga z zaupanjem prosimo, naj nam pri Bogu izprosi uslišanje, v skladu z Božjo voljo. Še zlasti ga prosimo, naj nam izprosi milost večje ljubezni do križanega Zveličarja!

  Sv. Janez od Križa, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-janez-od-kriza-duhovnik-in-cerkveni-ucitelj

 89. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, prosim, pomagaj mi, da bi se mama pozdravila, da bi bila taka kot je bila, da bi jedla kot je treba,
  da bi bila še dolgo med nami, saj jo potrebujemo in jo imamo radi.

  Hvala! Jasna

  • marjetica says:

   Jasna pri Bogu je vse mogoče. Tudi jaz za svojo prosim, da bi bila z zdravjem vsaj tako kot je sedaj. Jezus in mati Marija ogornji jo s plascem goreče ljubezni naj bo z zdravjem tako kot je.
   Za mir in sožitje v družini zdaj in vekomaj.

 90. Peter says:

  Prosim za moje dekle, da premaga strah in pomisleke in se odloči zame. Sveta Marija pomagaj.

 91. Miro says:

  GOSPOD JEZUS KRISTUS: »VZEMITE NASE MOJ JAREM IN UČITE SE OD MENE« (Mt 11,29)

  »Pridite k meni vsi, ki ste utrujeni in obteženi, in jaz vam bom dal počitek. Vzemite nase moj jarem in učite se od mene, ker sem krotak in v srcu ponižen, in našli boste počitek svojim dušam; kajti moj jarem je prijeten in moje breme je lahko.« (Mt 11,28-30)

  Gospod Jezus nas nenehno vabi, a dostikrat preslišimo Zveličarjev klic, kot vrstice 28-30 imenujejo biblicisti.

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+11%2C28-30&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Kako najti pot krotkosti in ponižnosti, ki je pot do najglobljega miru, nam v Stari zavezi sporoča tudi prerok Jeremija: Tako govori Gospod. Ustavite se na poteh in se razglejte, vprašajte po stezah starodavnih časov, kje je pot k dobremu, in hodite po njej: in našli boste počitek svojim dušam. Pa so rekli: »Ne bomo hodili!« (Jer 6,16). Kako bova na Gospodov klic odgovorila ti in jaz?

  Vse trpeče sestre in brate priporočimo Kralju, ki prihaja. Priporočimo mu tudi ljudi, kateri ga še ne poznajo, vendar ga iskreno iščejo. Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si neizmerno bogastvo krotkosti in ponižnosti! Prepoji naša srca s pripravljenostjo, da se bomo v tem adventnem času z veseljem odzvali Tvojemu klicu. Pomagaj nam, da bomo odprli srca in sprejeli Božjo ljubezen. Podari nam moč, da bomo stopili na pot krotkosti in ponižnosti, ter prejete darove Božje ljubezni posredovali našim bližnjim, pa tudi drugim ljudem v stiski. Naj se naše molitve stalno prelivajo v konkretna dela usmiljenja!

  Kralja, ki prihaja, pridite molimo!

 92. Mirjana says:

  Prosim, da uspešno opravim u
  ustni izpit v prvem roku. Gospod stoj mi ob strani.

 93. KRISTINA says:

  Prosim za mojega sina . da ga Gospod razsvetli, da vidi kaj je najpomembnejše. Dobri Bog prosim za pravično pamet in razsvetljenje.
  Naj tudi mene Gospod s svojo nežno roko umiri, da bom še naprej strpna in potrpežljiva. Marija in vsi svetniki pridite na pomoč vsem ljudem, ker smo vsi samo uboge reve, ki nas vodi ta neumni materialni svet.
  Božje usmiljenje zaupam vate

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja