Iščeš fanta, iščeš punco

Dragi bralci naše molitvene strani. Veliko je prošenj za molitev za fanta ali punco, ki bi s krščanskimi vrednotami ugledali srečno zakonsko življenje. Pred par dnevi se je na naši strani pojavilo priporočilo naj se neka oseba vključi v krščansko internetno stran www.katstik.si (katoliški stik).

Bolj kakor sem prebiral njihove zgodbe, bolj mi je bila všeč.  Torej sam vam jo priporočam. Priporočite jo tudi vi samskim, ki si iščejo fanta ali punco z istimi vrednotami.

Želimo vam obilo, obilo Božjega blagoslova. Torej zasrfajte v vode https://www.katstik.si

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

2 Responses to Iščeš fanta, iščeš punco

 1. Milan says:

  Pozdravljeni

  Moje ime je Milan in sem star preko 40 let.
  Sem samski že vsa leta (nikoli nisem bil poročen in nimam otrok ). Želel pa bi spoznati punco, za resno zvezo, s katero bi se lahko cerkveno poročil in si ustvaril družino.
  Če si punca z krščanskimi vrednotami, bi te prosil, da se mi javiš.

  Pri punci pa iščem iskrenost, poštenost, ponižnost, ljubezen, spoštovanje in zvestobo.

  Če si punca taka kot sem opisal se mi prosim javi. Lahko mi najprej napišeš tukaj sporočilo, potem se pa lahko slišiva tudi na zasebnem elektronskem naslovu.

  Lep pozdrav

 2. Andrej says:

  Špoštovani

  Sem samski fant star 32 let z 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika… Visok sem 190 cm normalne postave, urejen, vljuden, iskren, vztrajen, komunikativen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola.
  Že kar nekaj časa sem sam in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje. Vsaka kriza, padec ali neuspeh je manjši, če sta dva, ki si stojita ob strani, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvarii družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.

  Moj kontakt samskifant1987@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja