Italija nas potrebuje

Dragi prijatelji,

Italija nas potrebuje. Svet nas potrebuje! Svet potrebuje kristjane, ki se združujemo.

 

V Italiji se pripravljajo na sprejem PODOBNEGA ZAKONA, KOT SMO GA MI ZAVRNILI na referendumu. 26. januarja bodo o njem odločali v parlamentu, do takrat pa potekajo soočenja, razprave … in MOLITEV.

Vem, da so se tudi v Italiji pridružili našim molitvam za uspeh referenduma. Zdaj SMO MI NA VRSTI, da se pridružimo njim. Rožni venec, rožni venec Božjega usmiljenja, Sveto pismo, slavljenje, post, darovanje … kakor vas Sveti Duh navdihuje. Prosite pri mašah, molite v molitvenih skupinah, v družini, s prijatelji …

V Italiji so organizirali tudi neprekinjeno molitev URA STRAŽE (http://www.unoradiguardia.it/) PRIDRUŽIMO se njihovi molitvi, podprimo jih. Kliknimo na  ISCRIVITI (vpiši se), vsak naj vpiše svojo izbrano uro molitve in poleg svojega imena zapiše Slovenija. To bo dvignilo njihovo vero, saj bodo vedeli, da v boju niso sami. Spomnimo se, koliko nam je pred referendumom pomenila vsaka dodatna molitev! Kristjani vsega sveta se združujemo.

 

V priponki prilagam prevedeno molitev k Sveti Mariji, ki so jo pripravili v ta namen.

POVABITE k molitvi prijatelje in vse, čisto vse za katere veste, da se bodo pridružili in povabili še druge. Naj se razlije Sveti Duh preko Slovenije v Italijo. Naj se spet izkaže mogočnost Božje ljubezni do svojih otrok!

Tako so Italijani zapisali o nas:

»Kot primer imamo poleg sosedo Slovenijo, ki je na referendumu v nedeljo, 20. decembra 2015 zavrnila že marca v parlamentu sprejet zakon, ki je omogočal poroke istospolnih oseb ter posvojitev otrok z njihove strani. Zmaga je gotovo sad zavzetega truda ljudi, ki so se množično in vztrajno povezovali in delili informacije. Kot pa so nam povedali mnogi Slovenci, je k zmagi doprinesla tudi organizirana in neprekinjena molitev.«

OBJAVLJENO na strani URA STRAŽE http://www.unoradiguardia.it/

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

One Response to Italija nas potrebuje

  1. Nana says:

    Gospd Bog, pomagaj, da nobeni drzavi ne bi uspelo uveljaviti tak protinaraven zakon. Pomagaj, da se bo družbena klima glede tega spremenila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja