Medžugorje Božič 25. 12. 2023

Medžugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2023: “Dragi otroci! Prinašam vam svojega Sina Jezusa, da vaša srca napolni z mirom, ker On je mir. Otročiči, iščite Jezusa v tišini svojega srca, da se znova rodi. Svet je potreben Jezusa, zato, otročiči, Ga iščite preko molitve, ker se On daje vsakodnevno vsakemu od vas.”

Danes je Kraljica miru prišla v svečani obleki in z malim Jezusom v naročju, in Jezus je iztegnil roko v znak blagoslova, Marija pa je molila nad nami v aramejskem jeziku.
_______________

Letno prikazanje Kraljice miru vidcu Jakovu – 25. decembra 2023

“Na zadnjem vsakodnevnem srečanju, 12. septembra 1998, je Kraljica miru vidcu Jakovu rekla, da bo imel prikazanja enkrat na leto, in to 25. decembra, na Božič. Tako je bilo tudi letos. Prikazanje se je začelo ob 14. uri in 20 minut in je trajalo 6 minut.
Nato je Jakov prenesel sporočilo:

“Dragi otroci, danes vas, s svojim Sinom v naročju, želim vse poklicati, da prosite malega Jezusa za ozdravljenje svojega srca. Otroci, v vaših srcih pogosto vlada greh, ki uničuje vaše življenje in ne morete občutiti Božje prisotnosti. Zato danes, na ta milostni dan, ko se milost širi po vsem svetu, izročite Gospodu svoje življenje in svoje srce, da ju Gospod ozdravi s svojo milostjo. Samo s čistim srcem boste mogli doživeti ponovno rojstvo Jezusa v vas in luč Njegovega rojstva bo obsijala vaše življenje.
Jaz vas blagoslavljam s svojimi materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja