Molitev je tisto, kar nas osrečuje…

Kaj je molitev, zakaj moliti, kako moliti, čemu je namen molitve,…

Strani se počasi dograjujejo v ozadju te strani smo laiki, ki živijo svoje krščanstvo ( v okviru rimokatoliške cerkve ) in ga kot največji čisti (neokrnjen) biser poskušamo ohraniti nepopačenega za naše potomce (rodove).

Po obisku v Međugorju je rasla želja, da bi nastala molitvena internetna stran v pomoč vsem, ki so pripravljeni skupaj pomagat ljudem v stiskah z molitvijo in priprošnjah pri Bogu, Jezusu, Mariji, Jožefu,… in vsem svetnikom. Zahvaljujemo se Devici Mariji za njeno vodstvo in vso njeno pomoč, ki jo izprosi pri svojem sinu Jezusu in pri Bogu. Hvala tudi Anastasiji, ki nam pomaga iz nebes…

Domena molitev.net je bila registrirana 8.septembra 2008, strani so bile narejene 4.oktobra 2008 in domena je bila prvič vidna 7.oktobra 2008, objavljena pa 8.oktobra 2008. Strani  se dopolnjujejo.

Ste našli kako napako, javite jo na:

V kratkem obiščite še to stran …

Hvala in naj vas Bog obilno blagoslovi

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

23 Responses to Molitev je tisto, kar nas osrečuje…

 1. cvetko says:

  boga, marijo in angele prosim za uspesno opravljen zdravniski pregled in usmiljenje zdravnice

 2. cvetko says:

  jeezus in marija ter vsi angeli priporocam se vam za uspesno dobljeno sluzbo in zdravniski pregled

 3. Denis says:

  Jezus in Marija prosim te pomagaj da bi dobil službo.

 4. Marija says:

  Jezus in Marija prosim te za mojo mamo da bi ozdravela.

 5. Branko says:

  Prosim te Jezus in Marija da bi oče dobil službo.

 6. Mitja says:

  Jezus in marija prosim vaju da mi naj pomaga pri učenju da bom se lažje zapomnil.

 7. jozica says:

  Dragi božji molilci!
  Prosim za molitev za mojo družino.Ljubi BOG pomagaj najti mojemu možu službo, ki ga bo veselila in ustalila. Ravno tako prosim za zdravje in srečo za moji dve hčerki. Tudi sama molim, vendar še že ni prišel čas, da bi se stvari uredile in obrnile na bolje.
  Tudi sama sem pred izgubo službe, ki mi poleg Boga pomeni veliko. Božja pomoč ostani pri nas!

 8. helena says:

  lepo prosim, molite za mojega psa, ki je danes dobil hudo reakcijo na za zdaj neznano stvar, lepo prosim molite z mano da se mu stanje do jutra izboljša in da se pozdravi!najlepša hvala vsem!

 9. bojan says:

  Prosim za molitev za mojo ženo, ki je hudo zbolela in me je zelo strah za njo. Hvala vsem, Bog vas blagoslovi.
  bojan

 10. Miro says:

  Človek brez molitve je kot ladja brez navigacije. Kot tak je lahek plen razburkanih valov na odprtem morju tega sveta. Je pa človeku podarjena čudovita možnost in svoboda, da se lahko, če sam hoče, odpre odrešilnemu delovanju Božjega usmiljenja. Samo Gospod Jezus je tisti pravi Svetilnik, ki nas, če mu v molitvi odpremo srce, razsvetljuje, ogreva in navdaja z vero, upanjem in ljubeznijo.

  • Majda says:

   … in preljuba devica Marija, ki nas vse ima za svoje otroke, ki razume vsako mati. Hvala Jezus in Marija za vajino vodstvo in tolažbo in za presveto varstvo.

   • Miro says:

    … in vsem našim priprošnjikom – svetnikom, ki za nas nenehno posredujejo pri Bogu. Marija in vsi sveti živijo v veličastni Luči in so deležni nepopisne večne ljubezni in sreče v prečudoviti skrivnosti Troedinega Boga. To luč vsi prejemajo od Kristusa – večne Luči.

 11. Petra says:

  jaz sem kristjanka in zelo rada molim u casih je mi tezko in se mi ne da ni ti molit potem malo kasneje ko se umirim molim zase za svoj notranji mir u srcu za druge ljudi da bi spoznali kako dober in velik je Bog prosim vas molite s mano za vseh ki sovrazijo Jezusa in Marijo za vseh ki trpijo naj ga najdejo in se za mojo sluzbo in fanta molite ker to zelo rabim imam vas vseh rada Bog vam zegnej Petra

 12. petra says:

  lepo prosim molite za našo mamo, da bi okrevala po težki operaciji, da bi začela piti. Lepo prosim Bog ji pomagaj in molite zanjo….Lepo prosim….

 13. Boštjan says:

  Kadar sem najbolj potrtb molim in sem za nekaj časa potolažen, najbolj molim za zdravje in pravičnost na svetu.

 14. urška says:

  to je res vrjamem v boga ampak včasih tudi rečeš da ne vrjameš v njega tak kot sem jaz že rekla ampak zdaj čutim da obstaja zato ker sem ga že začutila da je bil polek mene jaz bi jezusa rešila ker je bil nedolžen pa je vseeno umrl in vem da se je potem maščeval molitev je lepa probajte moliti zvečer it vun bote videli da bo začrl bo začel veter pihat po nekaj cajti to pomeni da je bog z vami rad ima molitve boste videli in boste vrjeli v njega ta kot jaz.

 15. Miro says:

  Človek, ki živi iz dneva v dan brez molitve, je podoben neresnemu alpinistu, ki se je odpravil na zelo visoko goro, a brez nujno potrebne plezalne in druge opreme. Ker se je v veliki želji po svobodi temu odrekel in se je hotel vzpenjati sam in čim bolj lahkotno, je povsem jasno, kako je pri plezanju končal. Podobno se tudi brez vere, upanja in ljubezni ter brez sv. molitve, sv. maše in drugih sv. zakramentov ne moremo vzpenjati na nebeško goro Tabor. Tam nas hrepeneče pričakuje poveličani Jezus v vsem svojem nebeškem sijaju. Kot nas poučuje v Evangeliju, sta pred nami dve poti: Široka in lahkotna pot uživanja, ki nas na koncu zanesljivo pripelje v pogubo ter ozka in s trnji posuta pot, ki nas s pomočjo sv. molitve, sv. maše in drugih sv. zakramentov na koncu zanesljivo in varno privede v večno življenje. Ker nam Jezus podarja svobodno voljo, nam s tem omogoča, da se sami svobodno odločimo, po kateri poti bomo plezali in s kakšno opremo.

  Bog z vami!

 16. dragica says:

  Prosim, da me vključite v molitev, vso mojo družino in vse pomoči potrebne.
  Prosim za ozdravljenje, za osvoboditev.

 17. Angela says:

  Molitev je najlepsi pogovor z Bogom. To je pesem duha in ljubezen srca.Molitev je bozji dar!

 18. Maranatha says:

  Molitev je največja potešitev duše.Pravzaprav je to eksplozija neskončne božje ljubezni v naši notranjosti srca.

 19. cvetka says:

  Danes 8. decembra praznujemo velik Marijin praznik – praznik Marijinega Brezmadežnega spočetja.
  Rimskokatoliška dogma pravi, da je bila Jezusova mati Marija, v trenutku svojega spočetja obvarovana izvirnega greha, čemur je posvečen tudi današnji praznik.
  Praznik Marije Brezmadežne nam vsako leto osvetli adventni čas – pripravo na Jezusov prihod.
  Ker smo v letu družine,je v nas še posebej prisotna želja, da bi naše družine hodile po poti brezmadežnosti.
  Družina,naj bi postala in ostala brezmadežna!
  Naj v naših družinah prosimo drug za drugega, da bi postali in ostali brezmadežni, kar pomeni, da bi se skupaj borili proti grehu, za življenje, da izrinemo praznino iz naših src, da bi vzgajali in živeli lepoto čistosti in pristne ljubezni, ki naj se razdaja do konca.
  Družina, ki živi v brezmadežnosti, ohranja zvestobo in je prostor Resnice.
  V takšnih družinah se tudi rojevajo duhovni poklici zato radi molimo za naše duhovnike in bogoslovce in se izročajmo Mariji.

 20. Nilda says:

  Z mirno molitvijo iz srca, tako da razumemo pomen besed, dosežemo notranji mir, ki nas res poživi, osreči;
  in tako lahko nudimo še bližnjim mir, razumevanje, odpuščanje
  in ljubezen. BVB

 21. petra says:

  MOLITEV NAS OSREČUJE, KER PREKO MOLITVE VSTOPAMO V POGOVOR Z BOGOM IN BOGA S TEM RAZVESELIMO, TAKO SMO SREČNI TUDI MI. OSREČUJE NAS TUDI, KER NAS UMIRJA NAM DAJE MILOSTI IN ODGOVORE VPRAŠANJA ZA ŽIVLJENJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja