Romanja v Međugorje

Romanja v Međugorje Medjugorje Medžugorje 2020

Organizirana romanja.
Romanja organizirajo posamezniki v okviru rimokatoliške cerkve. Vsako romanje v Međugorje ( Medjugorje, Medžugorje) je privatnega značaja. Duhovniki duhovno podpirajo romarje na teh romanjih. Organizacija romanj v Međugorje je v večini s strani laikov. Vse informacije o romanjih se obrnite na organizatorje.

Vse najnovejše datume romanj dobite tu:
http://www.medjugorje.si/romanja-medjugorje-medugorje.html
Povprašajte tudi prijatelje v svoji župniji. Sedaj lahko tudi duhovniki vodijo romanja v Međugorje.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

19 Responses to Romanja v Međugorje

 1. Sim says:

  Ali moram res toliko trpeti za svoje grehe,kdaj bo konec vsega tega? Kdajjjj? Vzvišen sem bil in si me ponižal oziroma si me kaznoval za svojo hvalo in visokost,odpusti mi in ne kaznuj me več,tako močno trpim da ne morem več.MOJ KLIC NAJ PRIDE K TEBI OČE,USMILI SE ME.TRPIM,ZELO TRPIM

  • Hvala says:

   Tudi vam želim, da z vztrajno molitvijo , močno voljo in prejemanjem Svetih zakramentom zaživite življenje v obilju po Gospodovi dodelitvi. Vztrajajte pri tem, tako kot sem napisala to že ge. Heleni .

   Samo zaupajte! Prišel bo dan, ki Ga bo določil Gospod!

   Mir in vse dobro vam želim!

   • Hvala says:

    Pripis!

    Za vse nas velja, da vsako bolečino, stisko, težavo, solze, prošnjo položimo v Jezusove Svete rane na Križ. NJEGOVE RANE SO OZDRAVILE NAŠE RANE.
    Pri Sveti maši polagajte vse to kot daritev Bogu na oltar!

    • MAGDALENA says:

     Dragi brat Sim v Kristusu!

     Vse zaupaj Jezusu v Najsvetejšem in Mariji Pomočnici, pa boš videl kaj so čudeži!

     (Sveti Janez Bosko)

 2. Tanja says:

  Nikjer ne zasledim kdaj bo romanje iz Maribora?Hvala za odgovor

 3. Andreja says:

  Pozdravljeni, pogrešam datume romanj iz smeri Štajerska in Prlekija. Morda kdo kaj ve?! Hvala

 4. silvester says:

  ZELO LEPO ROMANJE

 5. Simon says:

  Prosim te Gospod Bog,da enkrat zapustim ta kraj v kateremu živim,ker se tukaj ne počutim dobro,nimam pravih orijateljev,prijateljic,počutim se zeloo nelagodno in nesigurno.NAJ SE ZGODI PO TVOJI VOLJI AMEN

 6. Simon says:

  Gospod Bog. Po svojem sinunašemu gospodu Jezusu Kristusu mi odpusti vse grehe in napake katere oilmen in sem jih počel. Ponizno te prosim Gospod Bog ne kaznuj me za moje prestopke,odpusti mojo vzvišenost in mojo hvalo ter napuh in mojo vzvišenost pred drugimi.To tudinajbrž počnem zaradi svoje ranjenosti.Prosim vas vse molivce da molite za ozdravitev vseh notranjih ran. Odpusti mi Oče.Vas molivce pa tudi naprošam še naprej za molitve kajti že veliko so mi pomagale.Hvala vam dragi molivci in naj vam Gospod Bog povrne v vaših potrebah.

 7. Tanja says:

  O Marija kako tezko prenasam soproga pijanega. Daj mi moci in poguma da zdrzim. Pomagaj mi da bi bilo drugace. Prosim vas molite zame. Bog z vami vsemi.

  • Osolin says:

   Bom. Ne bojte se. Približno poznam vašo žalost. Imam očeta in premnogokrat sem slišal besede, ki jih je izrekel ženi, moji mami. Opazim kako je odsoten, kako je potopljen v bedo alkoholizma. Beda je grozna. Bodite trdni in se ne bojte odpreti ust, naj sliši vašo odločnost in neodobravanje. Obstaja možnost, da vam v obraz pove, da ste vi krivi da pije alkohol. To sem slišal doma in poznam svojo mamo in poznam koliko časa je alkohol v naši družini in poznam preveč bede, ki jo sejejo ta semena. Dajte mu vedeti, posebno, ko je trezen, da ima svobodno voljo. Kot otroku mu ponovite to vsak dan. Moj oče je prebral premnogo knjig, odločal se je že za neke hipnoze, prebira knjige samopomoči in vse različne novodobne priročnike. Nič ne pomaga. Tone v bedo in tam ne najde odgovorov. Krivdo nosijo drugi, ne on sam. Ne verjamem, da mu knjiga prinese rešitve, morda, s pomočjo kakšne skupine, a je res težko. Verjamem v čudeže, a poznam rek – Glavo v nebesih in noge na zemlji – in slednje mi odpira realne možnosti, da se oče reši te bede. Ne vem vaše zgodbe, a imam izkušnjo, da sem v nesreči našel srečo. Ko sem bil pretežak in sem stopal v pot še večje nevarnosti sem se srečal s poškodbo. Morda bo podobna pot mnogih, ki se potapljajo v alkoholizmu. Morda je to edina trnjava pot, ko priznajo svojo krivdo in se jim zlomi kamnito srce. Težke so misli, da se mora to zgoditi, a kje so druge rešitve? Ne poznam odgovora. Slišal sem premnogo laži in morda bo bolezen sreča v nesreči, morda mora priti do tega. Koliko možnosti obstaja za zdravljenje, koliko besed in spodbud so deležni in le malo pomagajo. Odrasli so in konec je tak, da imajo svobodno voljo. Tvoj ne ni njegov ne in to je problem. Dobre misli, besede in želje lahko pomagajo nekaj trenutkov a bitk se ne zmaguje z besedami ampak z dejanji. Vedite, da niste sami in da je preveč žen, ki grozno trpijo z vami. Močne ste žene. Naj mož ve, da ste proti in da ima voljo, ki je svobodna. Ni otrok in s silo se ne bo spremenilo njegovo srce. V vaši moči je, da odločno odpirate usta, dajte mu vedeti, da mu želite dobro in ste se pripravljeni boriti z njim, v kolikor si poišče pomoč. Niste sami. Imamo Očeta očetov in Mami vseh mater in angela varuha, ki nas krepča in nas oživlja in poživlja. Ne izgubite vere, upanja in zaupanja, ko se težki tekmovalni kamni postavijo na vašo pot. Bom jaz težil Jezusu za vas, vi pa se v vaših molitvah spomnite drugih žen, ki delijo podobno trpljenje. Pozdrav.

   • Tanja says:

    Hvala hvala za te lepe misli in spodbudo. Naj vas Nebeška mati Marija obrne s svojim plaščem.

   • Vesna says:

    Moj oče je vrsto let pil.Ni bilo konca ne kraja.Nič mu ni koristilo.Obrnila sem se k Jezusu in prosila nekaj ljudi,da molijo zanj.Kmalu po molitvah je dokončno prenehal piti.Sedaj že več kot 10 let ne pije.Je novi človek.Zaupajte v moč molitve,ki dela čudeže.

   • Dijana pribac says:

    Pozdravljena,. draga Tanja poznam ta obcutek,poznam obcutek strahu..,zalosti,nemoči..Meni je pomagala blagoslovljena voda.Dala sem jo v eno sprico..in spricala hiso vsak dan,vztrajno..njegove obleke,dala sem jo celo v sampon..ki se je umival…vztrajno sem prosila Boga naj ga spremeni..Sv.Mihaela,Sv.Benediikta proti zlu,sv.Jozefa,sv.Antona..za druzino…Mati Bozjo..Bozje usmiljenje..rozni venec..postila sem ..in imela sem razne pokore..Bog ima ssvoje poti..veliko se morate ..pogovarjati z otroci..ker otroci..absorbirajo kar delamo odrasli morajo vedet kaj je ljubezen, ce boste pozabili na to bodo zasovrazili oba…in bodo zeleli cim prej od doma…TO je tezek kriz..zelo tezek..moraste jim bit zgled..Jz sem se vprasala..Kaj bi ti Mati bozja..naredila namesto mene..Dobila sem odgovor..da moram najprej se naucit sama sebe umirit..pol lahko umirim druge..najlazje se je razjezit…jeza..ni iz strani Boga.Vse dobro vam zelim,srecno

 8. Terezija says:

  Spoštovani! Ali morda veste za romanje v Međugorje v zadnjem tednu oktobra?
  Hvala in lep pozdrav!

  Pri Mariji je vedni lepo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja