Romanja v Međugorje

Romanja v Međugorje Medjugorje Medžugorje 2019, 2020

Organizirana romanja.
Romanja organizirajo posamezniki v okviru rimokatoliške cerkve. Vsako romanje v Međugorje ( Medjugorje, Medžugorje) je privatnega značaja. Duhovniki duhovno podpirajo romarje na teh romanjih. Organizacija romanj v Međugorje je v večini s strani laikov. Vse informacije o romanjih se obrnite na organizatorje.

Vse najnovejše datume romanj dobite tu:

http://www.medjugorje.si/romanja-medjugorje-medugorje.html

Povprašajte tudi prijatelje v svoji župniji. Sedaj lahko tudi duhovniki vodijo romanja v Međugorje.

 

Romanja iz krajev: Ajdovščina, Ankaran, Anhovo, Bled, Bovec, Brežice, Celje, Cerknica, Como, Črnomelj, Črni kal, Domžale, Dravograd, Dragonja, Divača, Dvori, Erba, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grosuplje, Gorica, Gorizia, Hrastnik, Hrastovlje, Hrpelje, Idrija, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kamnik, Kobarid, Kočevje, Korte, Koper, Kostanjevica na Krki, Kozina, Kranj, Krško, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lucija, Maribor, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Murska Sobota, Molfalcone, Nanos, Nova Gorica, Novo mesto, Ormož, Obrov, Piran, Postojna, Podgrad, Podkraj, Portorož, Povir, Prevalje, Ptuj, Planina, Radeče, Radovljica, Radlje, Rakitna, Rakitovec, Ravne na Koroškem, Razdrto, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Stična, Sevnica, Sežana, Senožeče, Senedole, Senedolce, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Strunjan, Šempeter pri Gorici, Šentjur, Škofja Loka, Šoštanj, Šmarje, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trst, Trieste, Tržič, Turnišče, Trzin, Triglav, Udine, Unec, Venezia, Velenje, Vipava, Vipavski Križ, Višnja Gora, Vrhnika, Vrhpolje, Zagorje ob Savi, Žalec, Železniki, Žiri, Žuženberg, Soča, Sava, Slavnik, Rižana, Mura, Drava, Donava, Badaševica, Zadlaščica, Krka, Reka, Pivka, Ljubljanica, Škocjan, Bohinjka, Dolinka, romanja, romanje, romanj, romarji, romarsko, izlet, turizem, obhod, obisk, ozdravljenje, bolezni, čudež, Jakobova pot, romanje, medjugorje, romanja, međugorje, romarji, medžugorje, romarsko, medugorje, romarski, potres v medjugorju, vidni znak na crnici, januar, februar, marec, april, maj, junij, julij, avgust, september, oktober, november, decenber, 1981, 1991, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2033, primorske, gorenjske, štajerske, notranjske, koroške, prekmurje, škofija, župnija, Henryk Hoser, papež Frančišek, novi papež, Benedikt umrl, bolnica, muslimani spreobračajo, čudež, magija, joga, reiki, mrtvo, poplava, ogled in rastava, ozdravljenje raka in levkemije, mlade sive celice, festival mladih, počitnice, apartma, hotel, motel, oddajamo sobe, garsonjere, stanovanje, brez kredita, zastonj,

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12 Responses to Romanja v Međugorje

 1. Tanja says:

  Nikjer ne zasledim kdaj bo romanje iz Maribora?Hvala za odgovor

 2. Andreja says:

  Pozdravljeni, pogrešam datume romanj iz smeri Štajerska in Prlekija. Morda kdo kaj ve?! Hvala

 3. silvester says:

  ZELO LEPO ROMANJE

 4. Simon says:

  Prosim te Gospod Bog,da enkrat zapustim ta kraj v kateremu živim,ker se tukaj ne počutim dobro,nimam pravih orijateljev,prijateljic,počutim se zeloo nelagodno in nesigurno.NAJ SE ZGODI PO TVOJI VOLJI AMEN

 5. Simon says:

  Gospod Bog. Po svojem sinunašemu gospodu Jezusu Kristusu mi odpusti vse grehe in napake katere oilmen in sem jih počel. Ponizno te prosim Gospod Bog ne kaznuj me za moje prestopke,odpusti mojo vzvišenost in mojo hvalo ter napuh in mojo vzvišenost pred drugimi.To tudinajbrž počnem zaradi svoje ranjenosti.Prosim vas vse molivce da molite za ozdravitev vseh notranjih ran. Odpusti mi Oče.Vas molivce pa tudi naprošam še naprej za molitve kajti že veliko so mi pomagale.Hvala vam dragi molivci in naj vam Gospod Bog povrne v vaših potrebah.

 6. Tanja says:

  O Marija kako tezko prenasam soproga pijanega. Daj mi moci in poguma da zdrzim. Pomagaj mi da bi bilo drugace. Prosim vas molite zame. Bog z vami vsemi.

  • Osolin says:

   Bom. Ne bojte se. Približno poznam vašo žalost. Imam očeta in premnogokrat sem slišal besede, ki jih je izrekel ženi, moji mami. Opazim kako je odsoten, kako je potopljen v bedo alkoholizma. Beda je grozna. Bodite trdni in se ne bojte odpreti ust, naj sliši vašo odločnost in neodobravanje. Obstaja možnost, da vam v obraz pove, da ste vi krivi da pije alkohol. To sem slišal doma in poznam svojo mamo in poznam koliko časa je alkohol v naši družini in poznam preveč bede, ki jo sejejo ta semena. Dajte mu vedeti, posebno, ko je trezen, da ima svobodno voljo. Kot otroku mu ponovite to vsak dan. Moj oče je prebral premnogo knjig, odločal se je že za neke hipnoze, prebira knjige samopomoči in vse različne novodobne priročnike. Nič ne pomaga. Tone v bedo in tam ne najde odgovorov. Krivdo nosijo drugi, ne on sam. Ne verjamem, da mu knjiga prinese rešitve, morda, s pomočjo kakšne skupine, a je res težko. Verjamem v čudeže, a poznam rek – Glavo v nebesih in noge na zemlji – in slednje mi odpira realne možnosti, da se oče reši te bede. Ne vem vaše zgodbe, a imam izkušnjo, da sem v nesreči našel srečo. Ko sem bil pretežak in sem stopal v pot še večje nevarnosti sem se srečal s poškodbo. Morda bo podobna pot mnogih, ki se potapljajo v alkoholizmu. Morda je to edina trnjava pot, ko priznajo svojo krivdo in se jim zlomi kamnito srce. Težke so misli, da se mora to zgoditi, a kje so druge rešitve? Ne poznam odgovora. Slišal sem premnogo laži in morda bo bolezen sreča v nesreči, morda mora priti do tega. Koliko možnosti obstaja za zdravljenje, koliko besed in spodbud so deležni in le malo pomagajo. Odrasli so in konec je tak, da imajo svobodno voljo. Tvoj ne ni njegov ne in to je problem. Dobre misli, besede in želje lahko pomagajo nekaj trenutkov a bitk se ne zmaguje z besedami ampak z dejanji. Vedite, da niste sami in da je preveč žen, ki grozno trpijo z vami. Močne ste žene. Naj mož ve, da ste proti in da ima voljo, ki je svobodna. Ni otrok in s silo se ne bo spremenilo njegovo srce. V vaši moči je, da odločno odpirate usta, dajte mu vedeti, da mu želite dobro in ste se pripravljeni boriti z njim, v kolikor si poišče pomoč. Niste sami. Imamo Očeta očetov in Mami vseh mater in angela varuha, ki nas krepča in nas oživlja in poživlja. Ne izgubite vere, upanja in zaupanja, ko se težki tekmovalni kamni postavijo na vašo pot. Bom jaz težil Jezusu za vas, vi pa se v vaših molitvah spomnite drugih žen, ki delijo podobno trpljenje. Pozdrav.

 7. Terezija says:

  Spoštovani! Ali morda veste za romanje v Međugorje v zadnjem tednu oktobra?
  Hvala in lep pozdrav!

  Pri Mariji je vedni lepo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja