Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Jezus prosim te za ugotovitev vzrokov za moje zdravstvene probleme in izvoljšanje le teh. Jezus prosim te, usmili se me.🙏
 • Kot ponovno opozarja papež Frančišek, je »vojna vedno poraz, vedno. Molimo za mir. Potrebujemo mir«. Poslušajmo klice svetega očeta in molimo za mir v Ukrajini, Palestini, Izraelu in drugod po svetu. Marija, Kraljica miru, prosi za nas!
 • Jezus hvala Ti ker si z mano, ker mi vlivaš upanje, ker me krepiš. Brez tebe ne bi zmogla. Ti si moja pomoč, čeprav so vse poti v temi, jaz Ti Jezus verjamem, da me boš danes izpeljal, mene in mojo družino iz težav, v katerih smo. Hvala Ti Jezus
  sv.Juda Tadej prosi za nas
  sv. Rita prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  Presveto Srce Jezusovo usmili se
 • Pozdravljeni
  Prosim za molitev za moje zdravje in za zdravje mojega fanta in seveda moje familije prosim
  Hvala amen
 • Prosim Jezusa in Marijo za izboljšanje stanja in za dobre izvide. Hvala, hvala🙏🙏🙏
 • Prosim za molitev za brata,ki je v zelo težki situaciji po hudi delovni nesreči.naj Marija Kraljica miru bdi nad njim.
 • Dragi Jezus,

  hvala ti za vse lepo, ki mi je bilo dano v preteklih letih. Za dokončanje študija, dobro službo, stanovanje, ki se obnavlja. Prosim te za zdravje in dobrega življenjskega sopotnika, s katerim bi lahko delila vse lepo, kar imam.

  Sveti Jožef, prosi za nas!
 • Prosim za boljšo koncentracijo in samopodobo ter pogum za delanje dobrega.

  Bog povrrni vsem
 • Pozdravljeni

  Tukaj Milan.
  Lepo bi vas prosil za molitev za moje zdravje (na določene trenutke imam malo hripav glas sedaj mogoče 2 ali 3 dni), da se ne razvije kaj hujšega.
  Prosim pa tudi za molitev za uresničitev mojih želja o katerih sem že večkrat pisal, tudi 27.1.2024

  Bog lonaj Vam že v naprej

  Lep pozdrav - Milan
 • Prosim, molimo za spoštovanje človekovega življenja - od spočetja naprej pa vse do naravne smrti. Božje usmiljenje, ki si nas iz niča poklicalo v življenje, zaupamo vate!
 • Prosim za molitev za rešitev iz težke situacije. In tudi za vse ljudi, ki se nahajajo v takih in podobnih situacijah. Naj pride sv. Duh. Hvala vsakomur za molitev, dobro misel, hvala hvala hvala
  sv. Juda Tadej prosi za nas
  sv. Rita prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  Pridi Sveti Duh
 • Molim za mojo sestrično, ki je zbolela za rakom na vranici. Molim tudi zame in moža, ki prebolevava pljučnico. Molim za zdravje vseh, ki jih imam rada. Marinka
 • Pozdravljeni
  Tukaj Milan
  Lepo Vas prosim, če bi lahko še naprej se priporočal v vašo molitev za izpolnitev mojih želja.
  1. Da bi lahko imel svoje otroke, 2. Da bi dobil eno dobro pošteno prijazno in zvesto ženo, 3. Za ozdravitev mojih vratnih vretenc, 4. Za ureditev mojih financ, 5. Za blagoslov mojih staršev

  Bog lonaj Vam že v naprej
 • Prosim za molitev . Imela sem najboljšega prijatelja sodelavca. Bila sva malo več kot prijatelja tudi. Čisto po nepotrebnem zaradi drugih se je vez med nama malo skrhala. Trpiva oba. Prosim za molitev, da bi se vez obnovila, najni srci pa ponovno združili.
 • Prosim za molitev za naju z možem da bi se zacela pogovarjat v milosti Svetwga duha!
 • V viri v Marijno varstvo in moč sv. duha prosim, za molitev za moje ginekološko zdravje, da bi s partnerjem spočela otroka po naravni poti, za novo službo. V tej je ogromno stresa, hinavščine, ne odgovornih ludi.
 • Prosim za molitev za bratovo zdravje. Danes je ostal v bolnišnici... Naj bo vse dobro in naj hitro okreva Prosim tudi za zdravje vseh nas. Jezus vaze k
 • prosim za hčero ,uspehe na izpitih.
  sv. faustina prosi za nas
  sv. duh prosi za nas
 • Trpi moja duša. Včasih je bolje, a včasih se mi zdi, da me napadajo iz vseh strani. Včasih imam občutek, da več ne zmorem.
 • Malo sem se oddaljila od Boga.
  Prosim za molitev, da se čim prej vrnem k Njemu .
  Hvala. Mir in dobro.
 • Vsem, ki ste molili za 3 letnega fantka Dioritija, se toplo zahvaljujem. Hvala vsem in Bogu. Po vaših molitvah je bil bolje. Danes pa se mu je poslabšalo, urgentna operacija in umetna koma. Prognoze so slabe. Prosim vse dobre ljudi, da še enkrat molijo zanj. Močno upam, da mu bo to pomagalo. Le še Bog mu lahko pomaga. Hvala.
 • Prosim za molitev za zdravje.
  Telo je vsak dan bolj utrujeno od vsakodnevnega stresa v sluzbi in vsakodnevnih skrbi doma.
  Spopadam se z hormonskim neravnovesjem in močnimi glavoboli.
  Hvala.
 • Prosim za molitev v težki situaciji.
  Jezus zaupam vate
  Sv.Rita prosi za nas
  Sv. Juda Tadej prosi za nas
 • Prosim, molimo za edinost kristjanov - na priprošnjo prečiste Device Marije,
  svetega Cirila in Metoda, svetega Leopolda Mandiča in vseh svetnikov.
 • Kraljica Miru prosi za nas!
  Prosim vas, da se zdruzimo v molitvi, da sin pride na šolo kjer je omejeno število mest. Jezus vate zaupam in v tvoje presveto srce polagam to prošnjo. Hkrati prosim za finančni čudež, da se prekine dražba hiše mojih brezposelnih staršev. Hvala vsem in Bogu.
  Bog vas blagoslovi

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. Administrator says:

  Arhiv starih prošenj je v nadaljevanju komentarjev.

  http://www.molitev.net/skupaj-molimo.html/comment-page-1276#comments

Comments are closed.