Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Prosim za molitev za mojega fanta Tadeja in zame za najino zdravje. Hvala za molitev 😇😊
 • Prosim za molitev za mojega fanta Tadeja in za mene da bi bila zdrava in da bi se čimprej videla.
  Najbolj pa za najino zdravje hvala. 😇😊
 • Prosim za molitev za zdravljenje sinove odvisnosti od digitalne tehnologije, prevzemanje odgovornosti ter duševno in telesno zdravje in povrnitev vere.
 • Prosim za molitev za ozdravitev odvisnosti sina od digitalne tehnologije in prevzemanje odgovornosti
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi se razumel s hčerko, njenim možem, sestro, menoj ter drugim, prosim da bi res bilo vse dobro.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte bo res vse dobro.
 • Prosim za molitev za dušno in telesno zdravje vseh nas, še posebej pa moževih staršev, ki imata zdravstvene težave. Za molitve Bog povrni. Magdalena Gornik, prosi za nas!
 • Prosim za molitev za zaščito pred hudimi duhovi, za varstvo pred vsem hudim, za očiščenje telesa, duše, srca, duha od hudih duhov, prosim za božjo milost, vodstvo, zaščito. Naj Gospod Bog odžene vse hudičevo delovanje in zalezovanje v mojem življenju, naj je naša družina blagoslovljena in zaščitena.
  Bog naj vas blagoslovi in usliši amen, hvala.
 • Ponizno prosim za molitev po ozdravitvi mami in partnerke, ki sta obe zboleli za rakom., Namenite jima vero, moc, pogum in ljubezen. Hvala iz dna srca
 • Preljubi in usmiljeni Jezus
  Hvala ti za vse preizkušnje, ki so me doletele v življenju.
  Priznam da sem mnogokrat padel.
  Sedaj pa te lepo prosim Jezus, da mi prizaneseš z mojim zdravjem.
  Lepo te prosim za eno dobro pošteno prijazno in zvesto življenjsko sopotnico, s katero bi se lahko cerkveno poročil in si ustvaril družino.
  Sv. Jožef prosi za nas
 • Prosim za molitev za rešitev iz človeško gledano nemogoče situacije. Ko ti človek zapre vrata, ko sprejmeš vse brez besed lahko kličeš le moj Bog usmili se nas, reši nas, osvobodi nas, ozdravi nas.
  Hvala
  sv.Juda tadej prosi za nas
  sv.Rita prosi za nas
  sv.Jožef prosi za nas
  sv. Pater Pij prosi za nas
  sv.Faustina Kowalska prosi za nas
  hvala
 • Prosim za molitev za moža, da bi odkrili vzrok za nenehne bolečine v glavi, in njegovo ozdravljenje, da bo lahko spet normalno živel.
  Hvala vsem za molitev!
 • Pozdravljeni, prosila bi če posredujete prošnjo za molitev za očeta osmih otrok s potrjeno diagnozo raka v nosu. Stanje je dokaj resno, zato bi prosila za molitevo verigo.
  Bog povrni!
 • Marija prosim, da se ugotovijo vzroki za moje zdravstvene težave in začnem normalno živeti. Hvala ti Marija.
 • Prosim za molitev, da bi bilo danes vse vredu, da bi se razumeli in preživeli lepe trenutke skupaj, prav tako pa prosim tudi za naslednje dni, da bi bilo res vse dobro.
  Iskrena hvala, Jasna
 • Prosim, da mi bo šlo v šoli dobro in, da bom postala uspešna. Prosim tudi za zelo veliko zdravja za mojo družino ker ven da ga potrebujejo. Želim pa se tudi zahvaliti, hvala za vse :)
 • Marija, v tvoje roke izročam vse naše družine. Daj nam zdravja na duši, duhu in na telesu ter blagoslovi ta naš svet. Nakloni nam vero, upanje in ljubezen. Prav posebej te prosim za zdravje hčerke. V tvojem srcu, Marija, iščem zavetje. 🙏
 • Goreče prosim za molitev za zdravje hčerke Tine, ki jo imam zelo rad. Bog Vam povrni za vsako molitev in naj Vas blagoslovi!
  Jože
 • prosim za molitev, da bi dobila znamenje glede fanta ali mi je namenjen in za njegov pogum.
  hvala in Bog povrni.
 • Jezus prosim te za ugotovitev vzrokov za moje zdravstvene probleme in izvoljšanje le teh. Jezus prosim te, usmili se me.🙏
 • Kot ponovno opozarja papež Frančišek, je »vojna vedno poraz, vedno. Molimo za mir. Potrebujemo mir«. Poslušajmo klice svetega očeta in molimo za mir v Ukrajini, Palestini, Izraelu in drugod po svetu. Marija, Kraljica miru, prosi za nas!
 • Jezus hvala Ti ker si z mano, ker mi vlivaš upanje, ker me krepiš. Brez tebe ne bi zmogla. Ti si moja pomoč, čeprav so vse poti v temi, jaz Ti Jezus verjamem, da me boš danes izpeljal, mene in mojo družino iz težav, v katerih smo. Hvala Ti Jezus
  sv.Juda Tadej prosi za nas
  sv. Rita prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  Presveto Srce Jezusovo usmili se
 • Pozdravljeni
  Prosim za molitev za moje zdravje in za zdravje mojega fanta in seveda moje familije prosim
  Hvala amen
 • Prosim Jezusa in Marijo za izboljšanje stanja in za dobre izvide. Hvala, hvala🙏🙏🙏
 • Prosim za molitev za brata,ki je v zelo težki situaciji po hudi delovni nesreči.naj Marija Kraljica miru bdi nad njim.
 • Dragi Jezus,

  hvala ti za vse lepo, ki mi je bilo dano v preteklih letih. Za dokončanje študija, dobro službo, stanovanje, ki se obnavlja. Prosim te za zdravje in dobrega življenjskega sopotnika, s katerim bi lahko delila vse lepo, kar imam.

  Sveti Jožef, prosi za nas!
1 2 3

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. tanja says:

  Prosim za molitev zame in zanj…in najin odnos… Vedno znova sem prepričana in doživljam, da molitev resnično pomaga! Včasih ne zmorem sma. Iskrena hvala vsem vam za pomoč in prosim za obilo božjega blagoslova za vse vas!

 2. molitev says:

  Današnji človek je navezan preveč na materialne dobrine in marsikoga danes pahne v revščino, zadolženost, nejevoljo,… Ali je možno preživet bolj skromno in bolj preprosto. Projekt 1€ na dan je dokazal, da je možno. Več o tem na: http://www.edusatis.si/preprostost/projekt-1-e-na-dan-se-da

 3. mihaela says:

  Prosim za ozdravljenje sina Danijela! Hvala

  • Jakob says:

   Ojačana vera v dobrega Boga dela čudeže in rešuje vse! kar ni v moči človeka, stroke, sistema…

   Spoštovana Mihaela, vsekakor ostanite v veri neomajni, z vami smo, ki trdno zaupamo v božjo voljo in Njegovo dobrohotno posredovanje, tudi preko božjih poslancev.

   Presveto srce Jezusovo, usmili se nas.

   • mihaela says:

    Hvala Jakob za vaše spodbudne besede. Vse je res. Božja moč je neskončno večja od vsega, kar si lahko predstavljamo ali zmoremo misliti. Vaše besede me res hranijo. Danes se bom spomnila vseh prošenj na tej strani in slavila Boga za uslišanje in pomoč.

    • Jakob says:

     Tudi vam, Mihaela, hvala za pozornost in vsem spletnim molivcem, ki se s poglobljenim zaupanjem vedno znova vračamo v Njegov vseobsežen, ljubeč objem, iz katerega nas, ki nam je vdihnil življenje, pravzaprav ni nikoli izpustil, le mi včasih radi pozabljamo na to silno Jezusovo, nam nedoumljivo brezmejno usmiljenje, s katero je, po Sv. duhu, prav vse mogoče.

     Popolnoma zaupam in verujem v presežno moč Gospodove ljubezni, ki preobraža naša ranjena srca, očiščuje duše, obnavlja duha in kot pomladni dan, zmore razbremeniti, prenoviti, ter poživiti tudi od teže križev in težav – naša utrujena telesa.

     V tem obdobju je v atmosferi že moč občutiti posebne milosti. Bodimo zanje odprti in hvaležni, saj le On Ve, kaj je za vsako bitje posebej najbolje. Ave tudi Materi Mariji, ki je naša priprošnjica, Miline polna.

 4. Miro says:

  Velikokrat ostajamo nesrečni in potrti, ker se naše misli, besede in dejanja vrtijo okoli naše sebičnosti, namesto da bi svoj pogled usmerili v Jezusa – Luč našega življenja ter sočloveku vsak dan vsaj nekoliko polepšali njegovo življenje. Če iščemo svojo čast in slavo, se bomo tudi znašli v človekovi “časti in slavi”, ki ne prinaša sreče in se hitro razkadi kot dim v vetru. Če pa se z molitvijo, postom in dobrimi deli prizadevamo za Božjo čast in slavo, bomo deležni tihe notranje sreče, ki po milosti Svetega Duha žubori v večno življenje. Letošnji post je ponovna priložnost, da bi z božjo pomočjo premagovali vse tisto, kar nas oddaljuje od Jezusove luči. S tem namenom se lahko – če le svobodno hočemo – večkrat poglabljamo tudi v naslednjo molitev:

  Sveti Troedini Bog,
  po priprošnji Marije,
  Brezmadežne in Pomočnice,
  proslavi svoje služabnike:
  nadškofa Antona Vovka,
  misijonarja Andreja Majcna,
  blaženega mučenca Alojzija Grozdeta
  ter druge svetniške kandidate,
  da jih bomo častili kot vzornike
  in svetnike na naših oltarjih.

  Daj nam, te prosimo,
  da bomo tudi mi živeli
  v globokem združenju s Kristusom;
  naj naše misli, besede in dejanja
  razodevajo tvojo čast in slavo
  v blagor, srečo in odrešenje
  nam in našim bratom in sestram.
  Amen.

 5. Sofia says:

  Prosimo te za ljudi na Japonskem, ki trpijo hude stiske. Bog olajsaj jim trpljenje in se usmili clovestva. Vemo, da smo si vse trpljenje povzrocili sami, saj si domisljamo, da smo vsemogocni in namesto, da bi ohranjali in negovali nas prelepi plenet, ki nam je bil podarjen, ga s svojimi dejanji unicujemo. Prosim Bog usmili se nas. Naj ne pride do se vecjih katastrof. To te iz srca prosimo in te klicemo na pomoc. Podari nam vec modrosti. Tvoji ljudje.

  • Magdalena says:

   Hvala, draga Sofija, za vašo prošnjo. Tudi sama prosim dragega Gospoda za te ljudi na Japonskem, ki zelo trpijo. Usmili se Gospod, saj je Tvoje usmiljenje neizmerno!

   • irena says:

    Molitev dela čudeže. Molimo za ljudi na Japonskem, pa tudi drugod po svetu in pri nas, ki so preizkušeni.Samo tisti,ki se je znašel v veliki stiski ve kako molitev pomaga.Delajmo dobra dela, bodimo usmiljeni in bomo sami usmiljenje dosegli. Bog nam pomagaj.

 6. Pjer says:

  Gospod Bog zahvaljujem se ti za vse tvoje dobrote, ki sem jih prejel. Varuj nas na preizkušnjah skozi zemeljsko življenje, naj se zgodijo po tvoji volji. Daj nam svoj blagoslov – V imenu Boga Očeta, Sina in Svetega Duha, Amen. Poklanjam ti vse, moj Bog – moja Dobrota.

 7. vesna says:

  Prosim, da zaključiva s partnerjem bolečo preteklost, vse kar meobremenjuje, naj bo odpuščeno in pozabljeno, da zaživiva novolepo življenje v novem stanovanju, brez vmešavanja drugih ljudi. Prosim za zdravje moje družine in prijateljev ter mir v duši in domu.. Vesna

 8. Neznana says:

  Da bi se simon zaljubil vame

 9. Miro says:

  V tem postnem času se v naših molitvah spomnimo tudi vseh trpečih sester in bratov v svetu, ki prestajajo strahovite preizkušnje (vojne, lakota, begunstvo, potresi itd.). Molimo za vse, ne glede na njihovo vero, prepričanje itd., saj imamo vsi ljudje v Bogu isti izvir in cilj. Ko molimo za druge in pozabljamo nase, Jezus ozdravlja tudi naše duše. Tokrat si vzemimo k srcu besede življenja, ki jih je v molitvi “S trpečimi pod križem” med drugim zapisal božji služabnik Janez Pavel II.: “V strahotnem boju med silami dobrega in zla, ki se odigrava v današnjem svetu, naj zmaguje vaše trpljenje, zedinjeno s Kristusovim križem!”

  Slava tebi, Jezus! Ti si veličastni izvir Božjega usmiljenja!

 10. Sofia says:

  Prosim za naso druzino daj da bi se razumeli in nam pomagaj s svojim blagoslovom.

Comments are closed.