Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Prosim za taščo, ki se bori z rakom, da bi dobila moč za borbo in da bi ozdravela !
 • Prosim za molitev. Imam kup finančnih težav. Bliža se konec meseca in odtegljaji. Prosim za podporo z molitvijo, da pridem na zeleno vejo. Ter v družini mir, ljubezen in uspešno končanje šole. Hvala za podporo san ne zmorem.
 • Prosim za molitev, za zdravje in moč, da uspem v službi, kjer imam zelo zahtevne plane in sem izpostavljena velikemu stresu, ki mi ogroža zdravje. Prosim za molitev, da se umirim in dobim moč in zbranost za delo. Prosim za molitev, da se umirim, da bom umirjena v družini in bom umirjeno vplivala na družino. Hvala Jezus, Hvala Marija. Bog povrni
 • Prosim za molitev, ker sem kup nesreče, ne morem izstopiti iz kroga, ki me vse bolj požira-ne vem več kako naprej. Gospod pridi mi na pomoč, naši družini, ljudem s katerimi živimo, Jezus reši nas spon, ki nas utesnjujejo, ne dajo dihat, vlečejo k tlom. Hvala Jezus, ker vem, da vse delaš dobro.
 • Pozdravljeni
  Iskreno in ponižno vas lepo prosim za molitveno podporo za uresničitev mojih želja.
  Da bi se lahko cerkveno poročil in si ustvaril družino, da bi me Bog obvaroval sedaj in v bodoče pred vsakim Rakovim obolenjem, da bi lahko imel svoje otroke, ter za ureditev mojih financ.
  Bog lonaj Vam že v naprej
  Presveta devica prosi za nas
 • Prosim za molitev za moje zdravje in ugodne izvide. Zelo me je strah najslabšega. Prosim spomnite se me v molitvi. Hvala Bogu in vsem, ki se me boste spomnili v molitvi.
 • Prosim za molitev za 11-letno nečakinjo, ki je pod hudim stresom zaradi šole in zelo trpi.
 • Bog, podari zdravje deklici Lani! Hvala Ti!
 • Prosim za molitev za zdravje moje sestre.Naj bodo izvidi preiskav v redu.Dobri Bog povrni.
 • Prosim za molitev da Bog utrdi moji vero in odžene stran negotovost in strah.

  Amen
 • Prosim tudi za molitev in tolažbo ker iz zdravstvenih razlogov ne morem imeti otrok. Razen, če se zgodi veliki čudež. Naj mi mati Marija,da moč, da ne bom izgubila vere v njeno priprošnjo. Sem res sesuta in razočarana. Amen.
 • Prosim,za molitev, da bi dobila boljšo službo, mogoče ravno to, ki se mi je v preteklih dneh izmuznila, z enim dobrim urnikom. Da bi se z gospo dobro razunele, če bo uslišana molitev.
 • Tudi jaz prosim za molitev. Da bi slišala Jezusov glas reči: Ti si moja ljubljena hči, nad teboj imam veselje.
  Da slišim Jezusov glas, ali sprejeti slabo plačano službo za 4 ure, ali iskati nekaj za več.
  Moj Gospod ti veš kako si želim delati za evangelizacijo . Pa ti veš kako šibko je moje srce, polno dvomov, manjvrednosti in napuha.
 • Prosim za molitev, da se umirim in dobim službo, ki bi jo dobro opravljala ali pa da bi to, ki jo imam, dobro opravljala in se ne bi neprestano bala napak in bila zmedena. Prosim, da najdem ključek usb, ki ga pogrešam in so na njem pomembni podatki. Prosim, da se uredijo odnosi v družini. HVALA JEZUSU IN MARIJI.
 • Prosim, da bi res bilo vse dobro doma in na službeni poti. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo res vse vredu.
 • Prosim, da bi bilo doma vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi se razumeli. Prosim tudi, da bi bilo na službeni poti vse vredu, da bi presojo dobro izpeljala in bi res bilo vse dobro. Vsemogočni Milostni Bog, Presneta Devica Marija. Sveti Jožef. Srce Jezusovo, pomagate mi.
  Iskrena hvala, Jasna
 • Prosim, da mi pomagate z molitvijo za zdravje, mene in mojega partnerja in za olajšanje splošne življenjske situacije.
 • Prosim, za molitev za povrnitev samozaupanja v svoje delo, da lahko uspešno in dobro opravljam delo, najbolj vesela bi bila, če bi lahko zamenjala trenutno zaposlitev in se zaposlila za delo, ki bi ga z veseljem in dobro opravljala. Potihem upam, da bi pripomogla boljšemu finančnemu stanju naše družine. Hvala iz srca.
 • Prosim, da mi pomagate z molitvijo za družino. Za tri hčerke. Najmlajša da bo cimbolj uspesno koncala 1 letnik, druga, da bo opravila diplomo letos, prva, da bo lahko zanosila, daj prvič ni uspelo. Midva z mozem, da si popraviva finančno stanje. Prosim, da nam pomagate. Hvala Jezusu, Mariji. Vsak dan prosim Antona Padovanskega.
 • Prosim za molitev za zdravje v družini.
 • Prosim, za molitev za zdravje partnerja.
 • Prosim za molitev, zase in za mojega moža - da bi zmogla rešiti najin zakon. Hvala iz ❤️
 • Prosim za molitev za mojega moža - naj ga vodi Sv. Duh, naj ga Usmiljeni Jezus ozdravlja in mu pomaga, da bi se prav odločil.
 • Prosim za molitev, da bi bilo danes, jutri in naslednje dni vse dobro, da bi preživeli lepe trenutke, da bi bil partner vredu in bi res bilo vse dobro. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo pomagajte da bo vse dobro, varujte mojo družino. varujte nas pred vsem hudim.
 • Prosim za molitev za sina pri iskanju zaposlitve. Ostal je brez sluzbe. Naj se odvija vse po bozji volji. V slavo in cast nasemu Gospodu. V hvaleznosti za vaso molitev.
1 2 3 6

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. medved Pu says:

  Prosim, molite zame!
  Jutri je moj rojstni dan, in Bog ve, česa si želim bolj kot vseh tort in daril. Naj me usliši!
  Trudim se, da bi bila poštena. Če me bo uslišal, se zaobljubljam, da bom bolj vestna in pridna pri svojih obveznostih in da ne bom več zamujala (vsaj ne iz malomarnosti)!
  Naj mi zaupa, naj se me usmili in naj me usliši!!!
  Prosim, prosite ga zame še vi!

  • Miro says:

   Medved Pu, iskreno ti želimo vse najboljše za tvoj rojstni dan in te v molitvah priporočamo tako Jezusu kot njegovi Materi Mariji!

  • Biserka says:

   Vse najboljše in obilo Božjega blagoslova za tvoj rojstni dan ti želim in te v molitvi izročam Jezusu.

  • medved Pu says:

   Miro, Biserka in vsi ostali, ki ste molili zame, iskrena hvala!!!
   Kot vedno je pomagalo.
   Molila bom za vas!

 2. andreja says:

  Prosim za molitev, za zdravo pamet in za umiritev strasti. Prosim tudi za mojo družino, za živo vero, za varstvo in vodstvo skozi življenje. Prosim za telesno in duševno zdravje. Napolni nas z ljubeznijo in Sv.Duhom. Pridi Jezus, razsvetli nas in nam bodi Luč.

  Hvala in Bog živi vse!

 3. Marta says:

  Prosim za molitev za sestro mojega moža, ki so ji ugotovili tumor v glavi.
  Prosim molite, da bo operacija uspela, da se bo pozdravila. Ona je zelo dobra oseba,
  že leta pomaga drugim pomoči potrebnim. Nič ji ni težko. Zelo jo imam rada. Prosim,
  molite zanjo.
  Hvala vam in Bog vam povrni!

  • Miro says:

   Prosim, molimo skupaj za ozdravljenje dobre gospe … Še zlasti molimo zanjo pri sveti maši, kjer se Jezus, mož bolečin, na skrivnosten način daruje za naše odrešenje. Zgodi se presveta božja volja!

  • Marta says:

   Hvala vam za vse vaše molitve za sestro mojega moža. Operacija je uspela, vendar jo sedaj čaka zelo težko obdobje, obsevanja in kemoterapija. Naj ji Jezus in Marija pomagata, da bo zdravljenje uspešno, tudi z vašo pomočjo, z vašimi priprošnjami in molitvami. Hvala vam in Bog vam povrni!

 4. karmen says:

  prosim spomnite se v molitvi name, da bi ozdravela!

  • Miro says:

   Karmen, molili bomo tudi za vaše ozdravljenje. Ob tem še duhovni nasvet: Prosite Svetega Duha v molitvi, da bi vam pokazal božjo besedo, ki je v tistem trenutku najbolj primerna za vašo konkretno življenjsko situacijo. Nato vzemite v roke Sveto pismo in ga odprite kar tako “na slepo”, kot se temu reče. Tam, kjer se vam bo odprlo, ni slučajnosti, ampak gre, kot verujemo, za Božjo previdnost, ki nam želi nekaj sporočiti. Na tisti strani iščite besedo, ki vas bo osebno najbolj nagovorila. Vendar pa se dostikrat dogaja, da božje besede prvič, ko jo slišimo, sploh ne razumemo. Pomembno pa je, da jo nosimo v srcu po vzoru svete Device Marije in o njej večkrat razmišljamo. Tako se nam bo po božji milosti prej ali slej odkril njen pomen za našo osebno življenjsko situacijo. Bog vas blagoslovi!

 5. Miro says:

  Te morda še vedno pestijo mamila, alkohol, druge zasvojenosti? Nenehno padaš, vstajaš, padaš … Koliko bo še teh mučnih padcev? Kolikokrat se boš še uspel pobrati in začeti znova? Ne vidiš, da te ta smrtonosna igra izčrpava in spodjeda tvoje življenjske moči, ki ti jih podarja Bog. Odločno obrni hrbet zlohotnemu Sovražniku, ki na vsak način hoče upropastiti tvojo dušo in telo. Še danes mu za vedno reci: NE! V duhu se vsak dan ozri v Gospoda Jezusa, ki je tudi zate potil krvavi pot in nesel težki križ. Če hočeš, da te bo potegnil iz “levjega žrela”, se vsak dan poglabljaj v odrešujočo božjo besedo: “Ko so dospeli na kraj, ki se imenuje Golgota, to je lobanjska vzpetina, so mu dali piti vina, pomešanega z žolčem. Ko je poskusil, ni hotel piti” (Mt, 27,33).

  Skušnjava, ki te želi še bolj pogrezniti v močvirje zasvojenosti, spet preži pred vrati tvojega srca in čaka na prvi primerni trenutek. Ne čakaj na nov napad duha zasvojenosti, ampak si v srce vsak dan vtiskuj trpeče obličje Jezusa, moža bolečin! On je za tvoje odrešenje hotel vse pretrpeti pri polni zavesti in je tudi v omenjenem evangeljskem prizoru odločno zavrnil zlohotnega Skušnjavca. S tem odrešilnim dejanjem ti podarja izjemno moč, da s pomočjo vere in božje milosti zmagaš ter postaneš svoboden človek.

  Začni znova – še danes! Nenehno premišljuj božjo besedo, vztrajno moli in se bojuj v moči Svetega Duha! Ko ti bo najtežje in bosta tako duševnost kot telo zahtevala svojo omamo, odločno zaukaži Sovražniku v imenu Gospoda Jezusa Kristusa: “Poberi se duh mamil, alkohola, zasvojenosti! Pojdi proč od mene k podnožju križa, kjer te je za vedno premagal moj Odrešenik Jezus Kristus! Ne vračaj se več k meni!”

 6. Franc says:

  Z vami bi rad delil eno svojih molitev.

  Očetova molitev

  Jezus, ti vidiš v srce.
  Prosim, blagoslovi me,
  da bom blagoslavljal
  svojo ženo in otroke,
  da bom blagoslavljal vse ljudi.

  Sprejmni jih v svoje srce,
  ljubezni in usmiljenja.
  Blažena Mati v tvoje roke
  izročam njihovo usodo.

  V sanjih jim šepetaj,
  da živim samo zato,
  da bi jih vsak dan znova objel
  in jim govoril..
  Govoril o veri staršev, dedkov, babic,
  o veri v kateri sem bil rojen.

  Za ponos, za dostojanstvo,
  za spoštovanje, za slovenstvo.
  Ker vse ostalo se spreminja v prah,
  izgine v Gospodovih očeh.

  Moje življenje pa naj bo
  pisava vere, jezik upanja
  in pesem o ljubezni,
  ki se ne konča..

  Tako bodi. Amen.

 7. Marija says:

  Prosimo vas za molitveno podporo za novo evangelizacijo naše župnije.
  Bogu slava in hvala.

  Okolica Ljubljane

 8. veronika says:

  Dragi bratje in sestre !

  Prosim vas za molitev, da bi moja hči končno spoznala dobrega fanta , s katerim bi si ustvarila družino.
  Hvala !

 9. Franc says:

  Drage sestre in bratje v Gospodu.
  Prosim vas za molitev za mojo ženo, da bi začutila, da je ljubljena in enkratna, v družini in pri Bogu.

 10. Janja says:

  Prosim Vas za molitev za mojega moža, da bi se spreobrnil in se vrnil v Očetovo hišo, da bi lahko skupaj živeli kot družina in častili nebeškega Očeta.

  Naj vam Bog povrne za vse molitve.

Comments are closed.