Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

13.627 Responses to Prosim za molitev

 1. alanis says:

  Prosim za molitev, da bi lahko napredovala v višji letnik. Prosim tudi za brata in mamo.

 2. Jozi says:

  Pred menoj je težak teden, saj me čaka mukotrpno čakanje izvidov iz Onkološkega inštitua. Še vse življenje je pred mano. Prosim, molite z menoj.

  Zdrava Marija, milosti polna, Gospod je s teboj, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad tvojega telesa, Jezus. Sveta Marija, Mati božja, prosi za nas grešnike, zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.

 3. Darko says:

  Prosim za molitev za mojo ženo ,ki ima preveč kilogramov, da bi lažje hodila…iskrena hvala.

 4. Miro says:

  Včeraj smo praznovali god sv. patra Pija iz Pietrelcine, velikega čudodelnika in priprošnjika pri Bogu, tudi v navidez najbolj nemogočih življenjskih zadevah, ko na obzorju ni videti rešitve. Danes nam iz nebes še s toliko večjim žarom v božji luči govori naslednje besede življenja, zapisane že v času njegovega zemeljskega življenja: “Življenje je stalno odzivanje zoper samega sebe; samo za ceno bolečine se vse lepo izteče. Vedno delajte družbo Jezusu v Getsemaniju in on vas bo znal ohrabriti v tesnobnih urah, ki bodo prišle.”

  Sv. pater Pij, prosi za nas!

 5. Miro says:

  Če se kristjan v svojem življenju opira na trdne temelje vere in upanja, predvsem na živo Skalo – Kristusa, v resnici ni prav nobenega razloga za pesimizem, še manj za obupavanje. Na podlagi Božje besede namreč lahko trdno veruje, da Bog tistemu, ki se z božjo pomočjo prizadeva za dobro, vse prej ali slej obrne na dobro, čeprav je trenutno morda še tako težavna situacija. K veri in zaupanju v Gospoda nas danes ob 15o-letnici njegovega odhoda v večnost še posebej spodbuja današnji godovnjak blaženi Anton Martin Slomšek (Slomškove drobtinice):

  “Kar na svetu človek seje,
  to bo tam po smrti žel,
  kar je dobrega pripravil,
  bo veselo s seboj vzel.
  Vse veselje zdaj minilo,
  časno vse ga zapustilo,
  samo dobra dela so,
  ki ga v večnost spremljajo.”

  Priporočimo se blaženemu Antonu Martinu Slomšku, da bi nam pri Bogu izprosil potrebnih milosti, da bi vsak obiskovalec te spletne strani skušal z božjo pomočjo ugotoviti, kaj je za njega božja volja. Da bi si osebno skušal odgovoriti na vprašanja: Kaj Jezus od mene pričakuje tam, kjer se nahajam, torej v danem življenjskem položaju? Kako je ta trenutek z mojo ljubeznijo do Boga in sočloveka? Ali v življenju postavljam na prvo mesto Boga? Šele potem, ko si bomo iskreno odgovorili na ta vprašanja, izročimo vse stiske in prošnje blaženemu Antonu Martinu Slomšku z namenom, da bi lahko s pomočjo njegove priprošnje pri Bogu sprejemali in spolnjevali božjo voljo v našem konkretnem življenjskem položaju.

  Blaženi Anton Martin Slomšek, prosi za nas!

 6. Vesna says:

  Jeuzs prosim te za mojega atija.Doživel je že 2 srčni infarkt blažji.Sedaj je v bolnici.Blagoslovi osebje in pomagaj, da bi oče uspešno okreval in bolj pazil na svoje zdravje kot doslej.

 7. Andreja says:

  Dragi Bog, lepo Te prosim, da najdem dobrega življenjskega sopotnika in da si z njim ustvarim prijetno družino. Bog srčno te prosim, da bi, kljub napovedi zdravnikov o moji prezgodnji menopavzi, vseeno še uspela imeti zlate otročičke, ki si jih tako neizmerno želim. Neizmerno zaupam Vate….

  • Alpe says:

   Draga Andreja naj Bog usliši tvoje želje, hkrati pa prosim vse molivce, da molijo tudi zame, kajti tudi sam imam neizmerno željo spoznati dekle ,ki je krščansko usmerjena.

 8. NV says:

  Vljudno vas prosim za molitev, da bi moja družina ostala skupaj.Bog prosim te za čudeš.Bog vas blagoslovi.

 9. Martina says:

  Prosim za molitev za moža, ki je pade z lestve.

 10. Jerneja says:

  Prosim za molitev za prijateljevega očeta, ki je težko zbolel. Predvidevajo, da ima levkemijo, ampak je preveč oslabel, da bi ga pregledali.

 11. Miro says:

  ČENSTOHOVSKA MATI BOŽJA nas v teh dneh, ko njena milostna podoba roma po Sloveniji, prisrčno vabi, da po Njenem zgledu pogumno rečemo: DA BOŽJI VOLJI ter se z Njeno pomočjo začnemo zavzemati: ZA nerojene, zakonsko zvezo in družine! Naj Usmiljeni Jezus po Molitvi izročitve in posvetitve Mariji (zapisana je v rubriki: Dodaj molitve) obilno blagoslovi tudi vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, ki bodo redno molili v ta namen!

  Čenstohovska Mati Božja, prosi za nas!

 12. bibi says:

  Pozdravljeni, večkrat prebiram vaše strani in se me zelo dotaknejo stiske vseh ljudi, ki pišejo na to stran. Obljubljam dabom molila zavse ki so pomoči in molitve potrebni. Prosim vas da se svojih molitvah spomnite moje mame, ki po treh mesecih tavanja upam dobi pravo diagnozo. Zelo me je strah te diagnoze, premalo zaupam v Gospoda, nanj se obrnem velikokrat samo zaradi tega ko kaj potrebujem, ko mi gre vse dobro velikokrat bolj ne, kot ja. poleg tega sploh ne vem kako naj molim. naj se z njim pogovarjam kot z očetom, naj ga prosim, naj molim rožni venec, kakšne druge molitve. Kaj naj naredim? Rada bi bila blizu Gospodu, pa velikokrat ne občutim njegove bližine. Pa saj verjetno nisem vredna da bi se Gospod ozrl name.
  Jezus usmili se moje mame, ki zelo trpi, in moje družine v kateri je veliko prepirov, alkohola in cigaret. Gospod rada bi ti bila blizu.
  Hvala ker se v molitvah spomnite moje družine.

  • Aleš says:

   Bibi, Gospod te ljubi, ne samo ljubi, On hrepeni po tebi. On hrepeni po vseh nas, predvsem in tudi takrat, ko sami mislimo, da tega nismo vredni. Odloči se ta trenutek in povej Jezusu naglas, da je tvoj Gospod, da je tvoj Gospodar in da je tvoj Kralj.
   Molim zate in tvoje.

   • Miro says:

    NE BOJ SE, BOG JE S TEBOJ!
    (prim. Iz 41,10)

   • bibi says:

    Aleš in Miro hvala, tako lepe besede so mi dale upanje, da bo vse v redu. Ko sem prebrala ta lepi stavek; Bog te ne samo ljubi on hrepeni po tebi, sem se razjokala. Že danes zjutraj sem Jezusu povedala, da je on moj Gospod in se nimam česa bati če je on z menoj. Hvala Bog naj vas vse blagoslovi.

 13. marja says:

  Prosim za molitev za moža, ki ga po hudi prestani bolezni sedaj napada psihična obremenitev. Včasih je zelo težko.
  Prosim pa tudi za sina, da bi začel novo šolsko leto z božjo pomočjo in bi se zatekal k njemu. Hvala vam.

 14. Irena says:

  Zdravstveno stanje mojega sina se je zopet poslabšalo-depresija,huda živčnost,pridružilo se je še tresenje rok. Obiskali smo že njegovo psihiatrinjo,ki je bila takrat na dopustu,zato ga je sprejela druga,ki mu je samo povečala odmerek zdravil. Danes bomo šli k privatnemu psihoterapevtu,upam,da bo pomoč učinkovita, Hudo mi je.ko gledam njegovo trpljenje,tudi sama postajam brez volje in moči.Prosim sveto devico Marijo,dobrega Jezusa,vsemogočnega Boga,vse angele in svetnike naj se ga usmilijo in mu naklonijio telesno,duševno in duhovno zdravje.Sama molim v ta namen,sina blagoslavljam, skupaj smo bili na božjih,svetih poteh…Naj se zgodi božja volja. Presveto srce Jezusovo usmili se nas. Spomnite se naše družine v svojih molitvah. Hvala.

  • Miro says:

   Gospa Irena, kot verjetno veste, v teh dneh po Sloveniji roma milostna podoba Čenstohovske Matere Božje, ki tudi na našo preizkušano deželo rosi milostne kaplje vere, upanja, ljubezni in odrešenja v moči Svetega Duha. Pogumno torej vse izročimo v Njene materinske roke, še zlasti trpljenje in stiske vašega sina; trdno zaupajmo v Marijino materinsko priprošnjo! Z Jezusom je namreč vdano sotrpela pod križem in zelo dobro pozna tudi vse vaše življenjske preizkušnje, zato je tudi najbolj zanesljiva priprošnjica pri Gospodu Jezusu.

   Vsak dan v molitvah kljub težavam slavimo našega Odrešenika Jezusa, saj je na križu plačal izjemno visoko ceno, da je nam grešnikom pridobil vstopnico za vstop skozi vrata odrešenja. Zaupno izlivajmo v Marijino brezmadežno Srce vse tisto, kar nas teži in boli v srcu … Na tej duhovni poti naj nas poleg redne molitve spremljajo tudi drugi studenci odrešenja, kot so Božja beseda, sveta spoved, sveta maša … Ob tem bi še posebej poudaril prejem svetega obhajila, ki nam, če ga prejemamo v posvečujoči milosti, vliva veliko tolažbo in moč za premagovanje življenjskih težav, saj je to prava dušna hrana za večno življenje.

   Naj vas na vaši življenjski poti nenehno spremlja misel, da sta v okoliščinah, ki jih omenjate, Jezus in Marija z vami še toliko bolj povezana. Na tej poti torej niste sami, ampak ste zanesljivo pod okriljem milostnega Marijinega plašča, z vami pa smo v duhu povezani tudi molivci na tej spletni strani.

   Čenstohovska Mati Božja, prosi za nas!

   • Irena says:

    Najlepša hvala za vaše besede tolažbe. In poglej čudeža,dobesedno: ko sem v sredo peljala po avtocesti sem opazila, da napočasnem pasu vozi vozilo,ki je imelo prikolico,ob strani pa zastavice-tudi slovensko,ki so plapolale v vetru. Vsi vozniki so to vozilo prehitevali jaz pa sem se odločila-ker rada vozim počasi,da bom peljala za njim. IN ko sem prispela do njega sem na zadnji strani zagledala Marijine monograme. Takoj sem vedela,da se pred menoj vozi milostna podoba Marije iz Čestonhove. Zaklicala sem:S.poglej Marija. Sin me je zelo začudeno pogledal,potem pa je ugotovil,da voziva za Marijo. Zmolila sva Očenaš,zdravo Marijo in se ji priporočila. Kljub temu,da se nama je mudilo sem se odločila,da nekaj časa spremljava Marijo in sem počasi vozila za njo…… vse kar je bilo potrebno sva uredila in se z Marijo še pozneje srečala v stolnici. Hvala ti Marija za nepozabno doživetje.

 15. olga says:

  Presveto Devico prosim za zveličanje mojega očeta, prosim za zdravje hčerke, ki je pravkar rodila in njenega otroka ter za srečno rojstvo sinovega otroka. Mati Marija, hvala ti za vse dobro kar nam daješ in te prosim, da nas vodiš po pravi poti. Hvala ti.

 16. Miro says:

  Če na reki življenja iz različnih vzrokov nehamo veslati in se boriti s pomočjo naravnih in nadnaravnih sredstev, ki nam jih podarja Usmiljeni Jezus, nas bo močni tok t. i. javnega mnenja z vsakim dnem bolj zanašal v vode, čedalje bolj oddaljene od kristalno čistega izvira Božje besede. Ne čudimo se, če nas močno oneznažena reka v nižjih delih ne more odžejati in ostajamo nepotešeni. Še hujše: lahko nas celo zastruplja in uničuje našo dušo, ne da bi se tega zavedali! Zato molimo, da bi nam Jezus v moči Svetega Duha podaril potrebno moč, da bi nenehno veslali proti toku v višje dele reke življenja. Le tako se bomo lahko z vsakim dnem bolj bližali izviru Božje besede, ki nas edina lahko odžeja. Pridi, pridi Sveti Duh!

 17. mihaela says:

  V imenu Sina, po trpljenju, sočutju in milosti Matere, prosim za posredovanje pri Bogu Stvarniku, za popolno ozdravitev pravkar umirajočega 2 mesečnega otročička in vseh članov te družine, ki psihofizično, čustveno in duševno hudo trpijo. Z zaupanjem v Jezusovo odrešenjsko pomoč z zdravilnim dotikom.

  • Miro says:

   Hvala vsem molivcem, ki ste danes molili v ta namen. Popoldan je bilo ob molitvi Rožnega venca opravljeno tudi spokorno romanje k podnožju Svetega križa, vključno s prošnjami pri sv. maši za ozdravljenje otročička in blagoslov vseh članov te družine. Kam in h komu naj se z zaupanjem zatekamo ob hudih preizkušnjah, nam nazorno kažeta dva praznika, ki smo ju po božji milosti lahko praznovali pred dnevi: praznik Povišanja svetega križa in praznik Žalostne Matere Božje, ki je skupaj z Jezusom sotrpela za naše odrešenje. Verujmo in zaupajmo: S Kristusovega križa nenehno sije Njegova luč ljubezni, odrešenja in življenja, čeprav Božje volje dostikrat ne moremo razumeti in tudi ne sprejeti, ker zelo presega naše umevanje.

   Presveto Srce Jezusovo, ponižno Te prosimo, usmili se otročička in članov te družine; zgodi se presveta Božja volja!

   • mihaela says:

    HVALA za uslišane prošnje v molitvi med romanjem in za spodbudne besede gospoda Mira. Otroček je zdaj izven življenjske nevarnosti, je še slaboten a počasi napreduje, preostali člani družine so se oddahnili a kljub hvaležnosti so še pa vedno pod vplivom hudih stresov, ki so jih prestajali. Življenje jim je naložilo težki križ, vsaka nova stresna situacija jih med seboj še malo bolj oddalji namesto zbliža, ob vsem kar trpkega doživljajo, čutijo kot da jim je ob vsako kratnem poskusu hoje za Jezusom bila ljubezen do Njega nasilno odvzeta, veliko krat jim vzame tudi vero v božjo dobroto, jemlje moč, zaupanje, voljo….. Z muko spremljam kalvarijo te družine, oba starša sta v redu, vsak po svoje se trudita, dobra človeka sta, a izčrpana do konca, tudi finančno, ob bolehnih otrocih sta nemočna. Obračam se na molivce v sočutnih priprošnjah, posebaj še pa na milostnega Jezusa, ki naj to sedemčlansko družino razbremeni težav, izniči morebitno prekletstvo, vlije vero vase, ojača odpornost, podari zdravlje, razumevanje, moto za naprej, novo možnost in vitalnost v sreči stabilno dobrega počutja.

    Mati milostljiva, prosi za nas, presveto srce Jezusovo, usmili se nas in vseh dobrih ljudi, amen.

 18. Fani says:

  O,Sveta Mati ČentohovskaMarija,prosi za nas.Stoj v prvih vrstah gibanj za obrambo življenja in nas vodi.Varuj življenje!Reši družino!Okrepi nas!Pri svojem sinu pridobi zmago civilizacije ljubezni in življenja!

  Sveti Jožef Kupertinski,prosim pomagaj za uspešno dokončanje diplomske naloge.Hvala!

 19. minako says:

  Že zelo dolgo prebiram to stran in se vaših molitev večkrat spomnim. Sploh ne vem kako naj začnem, ali naj prosim za molitev ali za nasvet…zato bi prosila za oboje. Sem v osebni stiski in ne znam si več pomagati. Moja težava je zelo majhna v primerjavi z prošnjami, ki jih ljudje izrekajo na tej spletni strani, a mene je vse skupaj tako potrlo, da sem brez volje, brez veselje, razdražljiva, sovražna in zavistna do ljudi, ki mi zelo veliko pomenijo. A najhuje je, da ne vem kdaj in zakaj sem postala takšna. Ali je bila kriva izkušnja ob pomoči alkoholiku in njegovi nehvaležnosti, ali tetina bolezen raka, ki ga je morala v enem letu premagovati kar dvakrat, ali nesoglasja z starši, ne nem? Tako sem utrujena, da zjutraj komaj vstanem, a moram, ker moram napisati diplomo, kar pa mi povzroča veliko grenkobo in ne najdem moči za to, zelo odlašam, tako se samo pritožujem, kako drugim vse uspe in sem zavistna, kar vem, da ni prav, a ker sem tako jezna sama nase, ne morem si odpustiti, da še nisem dokončala študija, da še nimam službe. Nobena stvar me več ne razveseli, sovražim sebe in svoje telo. Zaupam Bogu in verjamem, da me ni zapustil, a ne tako kote sem včasih, ko so mi večerne molitve bile v veselje, moč, energijo in ljubezen, bila sem prepričana, da me ima Jezus rad, zato vedno poskrbi zame.. Večkrat pri maši mislim druge stvari… Ne vem kako naj se spet zbližam z Bogom, da bi začutila pozitivne stvari mojega življenja, ki jih ni malo in se nehala smiliti sama sebi. Prosim za majhen nasvet in, da se name spomnite v molitvi.

 20. Leon says:

  K molitvi se pogosto obračamo, ko kaj prosimo. Največkrat prosim za druge, danes pa tudi zase. Prosim za starše, da bi sprejeli svojega sina medse in mu pomagali. Da bi spoznali svoje zmote in bili pripravljeni se pogovarjati in čutiti s svojimi otroci. Prosim, da bi spoznali, da v življenju potrebujemo človeško toplino in pomoč, ne samo denar in materialne dobrine. Prosim za manj sebičnosti pri vseh ljudeh, ki me gledajo postrani, če sem si sam z lastnim trudom priskrbel. Čeprav skromno, imam tudi sam pravico živeti. Prosim te za Majdo, ki mi je pomagala v hudih časih, ohrani ji zdravje in dobro voljo in nesebično srce. Za Luko, ki mi pomaga s prijazno besedo, tolažbo, ko jo potrebujem, s kratkim izletom, da mi polepša dan. Nazadnje te prosim zase, da bi ostalo vsaj tako kot je sedaj. Da lahko ostanem v tem stanovanju, da mi ne bo treba na cesto in životariti. ker drugače ne bom več našel smisla v življenju. Da lahko svojo poklicno kariero še naprej gradim in dosežem cilje, ki sem si jih zadal. In te solze, ki so mi zdaj spolzele po licu, naj bodo tiha prošnja k molitvi mene in vseh vas.

  • Administrator says:

   Ko ti v takih trenutkih spolzi solzica, vedi da ti je Bog blizu, zelo blizu ob tebi….

   • Boris says:

    Dragi Leon, od danes dalje molim zate vsak dan, čeprav te ne poznam – bom zate prosil Boga. Ko ti bo težko, ko boš imel občutek, da ne moreš nikomur zaupati, da te vsi razčarajo (zlasti najdražji), ko te bo ljubezen najbližjih najbolj zabolela – takrat se spomni name in ob meni na Boga.
    In boš našel sonce sredi največjih neviht in oblakov življenja.
    Boris

 21. andreja says:

  Hvala dobri Bog, Oče,Sin in Sv.duh za tvojo milost, varstvo, vodstvo, za vse kar nam daješ. Še naprej te ponižno prosim za varstvo in vodstvo naše družine in za vse, ki so v mojih prošnjah in molitvah.
  Hvala in velilo božjega blagoslova vsem.

 22. Boštjan says:

  Lepo pozdravljeni

  Danes imam izpit za avto in sem zelo nervozen kaj bo saj ga delam že tretjič. Prosil bi vas vernike, da molite zame, da bi le uspel narediti. Tudi sam se bom zdaj zatekel h molitvi in imel vero v uspeh.

  Amen

  • Irena says:

   Upam,da ti je uspelo narediti izpit,saj vem kako si mlad ali tudi starejši človek tega želi,predvsem,da dobi zaupanje vase. Naj ti dobri Bog, usmiljeni Jezus in dobra mati Marija stojijo ob strani. Naj sveti Duh usmerja tvoje misli na pravo pot.

 23. Kras says:

  Pozdravljeni vsi molilci.
  Že nekaj časa se nisem oglasila, čeprav redno spremljam to stran in se vam pridružujem v molitvi.
  Bojim pa se, da ne znam molit oz. ne vem , če je način , ki ga uporabljam pravilen.
  Pri sebi namreč ne morem govoriti o nekem točno odmerjenem času, ki ga namenim molitvi.
  Zjutraj se zbudim in zahvalim za mirno noč, ob enem zaprosim Jezusa, da bi bil ob meni čez dan.
  Ko si kuham jutranjo kavo pokukam na spletno stran “Pristan duha”, ob tem čutim neizmerno hvaležnost, ker
  nam Bog preko različnih ljudi in načinov pomaga. Seveda mislim tudi na to stran.
  Nato se dan odvijje neizmerno hitro in velikokrat izkoristim rdečo luč na semaforju, dolgo vrsto na blagajni,…
  da zmolim Oče naš. To storim zato, da bi ostala močna in ne bi podlegla jamranju ali mislim , ki bi me lahko zapeljale.
  Če se mi zazdi , da mislim slabo, se takoj zavem, da me preizkuša hudi duh.(Saj res, zakaj je tako močen in zakaj ne pojenja)
  No, čudovita stvar vsega skupaj pa je, da sem le odšla na romanje v Međugorje, vsedla sem se na avtobus, nikogar nisem poznala,
  a meni je bilo zelo prijetno, predvsem , pa sem se počutila zelo mirno. Ko me ljudje vprašajo, če sem kaj doživela, povem, da sicer
  tam doli nič posebnega, namreč enako mi je lepo v domačih cerkvah. Pa vendar, zakaj me spet vleče v Međugorje. Prevzela me je moč množice zbrane v molitvi, to je veličastno.
  Redno hodim k spovedi, k Sveti maši malo manj. Razmišljam , kaj delam narobe, da se tolikokrat zalotim v samoljubju, …
  Redno delam, trudim se, želela pa bi si več uspeha, vendar niti ne vem točno kakšnega.Morda si preveč želim denarja? Včasih sem tudi nejevoljna, nezadovoljna, lena,… taki dnevi me popolnoma potolčejo. Potem pride dan, ko je vse v redu.
  Lepo prosim, za kakšen nasvet in h komu naj se priporočam. Berem knjige o različnih svetnikih, zadnja knjiga, ki sem jo prebrala je bila od sestre Emmanuelle(Sto let imam in rada bi vam povedala). Fascinirala me je izpoved o gospe, ki jo je zadela strela.
  Razmišljala sem o devetdnevnici. Sem pred težko odločitvijo, ne vem ali naj študiram dalje ali ne. Občutek imam, da ne bom zmogla, čeprav nisem razvajena in navadno uresničim, kar si zadam. Zakaj sem torej sedaj tako neodločna. Prosim za vspodbudne besede in molitev. Prevelike kritike skoraj ne bi prenesla. Hvala vam in seveda vsem lahko noč .
  PS : Zakaj sem tako šibka? Želim si , da bi bila samouresničena.

  • Administrator says:

   Pozdravljena Kras,
   če ti izpovem svoje izkušnje in svoja razmišljanja bi bila sledeča:

   Jutranja molitev je zelo, zelo pomembna, ker je kakor, da nase postaviš zelo debel oklep, torej če je tvoja jutranja molitev zelo iskrena in si vzameš več časa, tem bolj bo dan šel mirno skozi, težave, ki bodo prišle jih boš mirno prenašala in te ne bodo vznemirile….. Moja osebna izkušnja ju tudi, če sem len in se mi ne da ali če prepozno vstanem in se mi potem mudi v službo ne molim ali površno imolim, me preizkušnje dneva bolj vznemirjajo in sem potem bolj jezen, torej mi gre bolj narobe, ….

   Če misliš, da te ni Međugorje nagovorilo se motiš. Sama si povedala, da te nekaj vleče nazaj. To pa je tisto, kar vsak dan ne prakticiraš in to je skupna molitev, pokora, post -odrekanje, maša, spoved. Ko pa ti bo uspelo postavit to v vsakdanjik bo skoraj isto kakor v Međugorju. V Međugorju si odklopila vse svoje skrbi, hotenja, opravke. To pa je tisto, kar bi moral vsak od nas živet in sicer živet ta trenutek v polnosti ( niti meni ne uspe popolnoma, se poskušam trudit).

   Kar se tiče študija se zavedaj, če imaš družino, da ti bo vzelo veliko, veliko časa, še posebej zvečer in posledica bo, da boš nenaspana in posledično bolj vzdražljiva.

   Veliko mamic nima neke super izobrazbe in so prav tako, lahko dobrohotna, ljubeznive in opravljajo svoje družinsko in službeno dolžnost.

   Še eno razmišljanje in sicer ljudstva, ki so na nižji stopnji izobrazbe (Afrika, Azija,…) so bolj zadovoljna s svojo skromnostjo in življenjem, za njih je že veselje če imajo vsaki dan dovolj obrokov hrane. V našem razvitem svetu pa nismo zadovoljni z vsemi mogočimi dobrinami in hočemo še nekaj več. Mislim, da naš razviti svet potrebuje post od vseh teh dobrin, da bo znal cenit kaj ima ….

   Želim ti veliko Božjega blagoslova in vsega dobrega, upam, da sem ti bil kaj v pomoč.

   • Kras says:

    Vsekakor ste mi bil z odgovorom v pomoč, res hvala za posluh in zaupane izkušnje.
    Zavedam se tudi dejstva, da človek ne more samo prositi, ampak mora za to tudi kaj narediti.
    Povedano preprosto, potrpežljivost je božja mast.

    Ja, Međugorje me je nagovorilo oz. sama Marija. Čutim tudi, da mi oprošča, ker se kdaj
    kljub zrelosti obnašam kot zaletav, užaljen otrok. In še enkrat hvala za razlago o jutranji molitvi, še bolj se je bom oprijela in poročala o tem. Ponosna in srečna nosim preprost prstan , ki sem si ga kupila v Međugorju. Že dolgo nisem bila nobenega predmeta tako vesela.

    Torej je več kot očitno, da sadovi romanja prihajajo počasi , a vztrajno.
    Kdor še ni bil in se ne more odločiti, naj si pridobi ali zaprosi nekoga vsaj za podobico, ki jo bo lahko večkrat na dan uzrl. Že dolgo imam v hodniku podobico Jezusa po opisu Favstine Kowalske.
    To je bil moj skromni nasvet in tudi jaz želim vsem obilo Božjega blagoslova in otroškega zaupanja.

 24. Administrator says:

  Ikona Čenstohovske Marije roma “Od oceana do oceana” od Pacifika (Vladivostok) do Atlantika (Fatima) na avtomobilski prikolici čez več kot 20 držav. V našo Slovenijo prihaja 17.9. 2012. Namen romanja je Obramba življenja, zakonske zveze in družine. Romanje je največje v zgodovini in pri njem prvič po tisočletni ločitvi sodelujeta Katoliška in Pravoslavna Cerkev.

  V Sloveniji bo imela milostna podoba naslednje postanke:

  — Ponedeljek, 17. 09. 2012 —

  LENDAVA >> prihod ob 9:00 – odhod 13:00
  MURSKA SOBOTA >> 13:30 – 13:50
  GORNJA RADGONA >> 14:10 – 14:25
  LENART >> 14:55 – 15:10
  PTUJ >> 15:50 – 16:10
  STARŠE >> 16:30 – 16:45
  MARIBOR >> prihod v stolnico ob 17:15 – / Pričetek programa ob 18:00. Ob 19h sveta maša, nato molitveni program in ob 22:30 sveta maša.

  — Torek, 18. 09. 2012 —

  MARIBOR >> 7:30 litanije, 8:00 sveta maša – odhod ob 09:00
  SLOVENSKA BISTRICA >> prihod 09:35 – odhod 09:50
  SLOVENSKE KONJICE >> 10:10 – 10:25
  CELJE >> 11,05 – 11:20
  PETROVČE >> 11:35 – 11:50
  ŠEMPETER PRI CELJU >> 12:00 – 12:15
  DOMŽALE >> 13:00 – 13:15
  BEVKE >> 14:00 – 14:15
  VRHNIKA >> 14:30 – 14:45
  LOGATEC >> 15:00 – 15:15
  POSTOJNA >> 15:55 – 16:10
  BERTOKI >> 17:00 – 17:15
  PIRAN >> 17:55 –
  PORTOROŽ >> 18:00 – / Ob 17:40 rožni venec, ob 18h sveta maša.
  KOPER >> 19:00 – / Markovec: sveta maša ob 19:00, potem vso noč molitev.

  — Sreda, 19. 09. 2012 —

  KOPER >> prihod v stolnico ob 8:00. Ob 9h sveta maša, 9:30 zaključni blagoslov.
  LJUBLJANA >> prihod v stolnico ob 12:00 – /

  — Četrtek, 20. 09. 2012 —

  LJUBLJANA >> odhod ob 09:00
  GROSUPLJE >> 09:40 – 09:55
  TREBNJE >> 10:35 – 10:50
  NOVO MESTO >> 11:30 – 14:30

 25. Misslemon says:

  Prosim za molitev! Naj mi Devica Marija pomaga pri premagovanju študijskih obveznosti in mi osvetli pot ljubezni.

 26. irena says:

  prosim za molitev Romanine mame za njeno zdravje, ter za Romanino hcer da bi nasla pravo sluzbo zase ki jo ze dolgo casa isce, hvala vam dragi molilci za vse vase molitve in za to spletno stran, naj vas dobri bog obilno blagoslovi, HVALA

 27. mary says:

  Prosim pomagajte mi vsi pri molitvi da bom šla po pravi poti, da ne bom hodila po krivi poti in da bom pravilno razmišljala

 28. jozica says:

  Prosim za pomoč v molitvi za mojo mamo, ki jo danes čaka ponovna operacija. Hude bolečine so jo pripeljale zopet pred zdravnike, zato prosim za njihovo naklonjenost in pomoč v težki zdravstveni situaciji. Božja pomoč ostani pri nas!

 29. Miro says:

  Kam naj bo v takih in podobnih primerih obrnjen naš notranji pogled, to je pogled
  verujočega in upajočega srca?

  “Glej na zvezdo,
  kliči Marijo.
  Če se dvignejo viharji skušnjav,
  glej na zvezdo, kliči Marijo.
  Če si v težavah in bridkostih:
  glej na zvezdo, kliči Marijo.
  Ako jeza, nečistost in druga slaba nagnjenja
  hočejo potopiti čolnič tvoje duše,
  o, tedaj: glej na zvezdo, kliči Marijo!
  Če te vznemirjajo tvoji grehi, te teži vest,
  plaši strašna in pravična sodba,
  če je tvoje življenje na robu prepada:
  glej na zvezdo in kliči Marijo.”
  (sv. Bernard)

  Priporočam Devetdnevnico k Mariji Pomočnici:

  http://www.donbosko.si/sites/default/files/dok-sd/mp-9.pdf

  Marija Pomočnica kristjanov, prosimo Te, da pri Odrešeniku Jezusu posreduješ za
  ozdravljenje Martinega moža. Zgodi se presveta Božja volja!

 30. S. says:

  Gospod Bog, prosim za molitev,da se spet s prijateljico zbližava,ker sva se skregala po nepotrebnem,vendar ona tega noče in zaradi tega sem zelo žalosten ..Hvala Dobri Jezus

 31. martina says:

  NUJNO! Prosim, molite za mojega moža. Bori se s hudo depresijo in razmišlja o samomoru . Več časa se že zdravi, vendar ne pomaga!
  Vdaja se alkoholu, ker je njegova stiska prehuda: Ne morem mu pomagati več drugače, kot da molim! Pomagajte mi prosim z molitvijo tudi vi!
  Bog ga obvaruj in hvala vsem.

  • Miro says:

   Prosimo v molitvah Marijo Pomočnico kristjanov, da bi pri Gospodu Jezusu posredovala za ozdravljenje vašega moža.
   Marija Pomočnica kristjanov, prosi za nas!

 32. veronika says:

  Dragi prijatelji !
  Priporočam v molitev Francija, ki je v balonarski nesreči izgubil mamo, v soboto popoldne pa je Bog k sebi vzel še njegovega očeta ,
  ki se je zdravil v mariborski bolnišnici. Naj bo Jezus milostljiv njegovim staršem , njemu in njegovi družini pa podeli milost tolažbe.
  Hvala !

  • Damjan says:

   Res zelo žalostna tragedija. Težko majdem kakšne besede za tako hudo stvar, ki se je zgodila pred časom, zato bom vzel na znanje priporočilo in zmolil molitve za srečo fanta.

 33. nv says:

  Ljuba Marija ljubi Bog.Prosim za združitev in blagoslov moje razdrte družine.

 34. stanko says:

  Prosim za molitev za ženo da bi ozdravela !

 35. Dusica says:

  Dobri Bog, prosim te, da bi obdržala službo, prosim te za mir in razumevanje v službi in doma.

  • Alpe says:

   Priporočam molitve.

   Gospod Bog, blagoslovi naš dom. Naj bo kraj tvojega miru. Naj v njem ne vlada sovraštvo, ampak ljubezen, naj v njem ne bo nesloge, temveč edinost. Namesto užaljenosti in krivice naj bo v njem odpuščanje. Zmota naj se umakne resnici, vera naj premaga dvom.
   V njem naj ne bo tesnobe, ampak upanje, naj ne bo teme greha, ampak luč tvoje milosti, naj ne bo žalosti, ampak veselje. Naj ne bo bolezni, temveč dušno in telesno zdravje.
   Tvoj blagoslov naj nas spremlja na poti v tvoj nebeški dom.

   Jezus, Marijin sin, ko si že umiral, si še skrbel za svojo mater. Tako hočemo tudi
   mi po tvojem zgledu moliti za vse, ki so nam dragi in blizu. Prosimo te za milost, da ne bi tega
   nikoli pozabili.Vodi nas vse k luči svoje resnice in nas v njej ohrani. Podeli nam poseben dar
   stanovitnosti. S tem namenom molimo za starše, očeta in mater, za otroke, brate in sestre,
   sorodnike in prijatelje, za učitelje in učence, za stanovske tovariše in predstojnike, za sosede
   in znance, za tiste, ki nam izkazujejo dobrote in usluge, kakor tudi za tiste, ki nam želijo slabo.
   Prosimo te za obrekovalce in preganjalce, bodi jim blizu s svojim usmiljenjem.
   Prosimo te za žive in za rajne, ki so se poslovili od nas. Sprejmi jih k sebi, da
   bodo živeli v večni sreči.

 36. Milena says:

  Prosim za molitev za ozdravljenjne mojega prijatelja Iztoka. Prosim molite zanj, saj ga bo drugače bolezen premagala. Hvala vsem in bogu, da usliši našo molitev in prošnjo.

 37. Miro says:

  Hvala obiskovalcem te spletne strani za izražene prošnje in zaupanje v Božje usmiljenje. Ob tolikih prošnjah žal ni možno, da bi vsakemu posebej pisali o zdravilni in odrešenjski moči Božje besede. Na srečo pa je mogoče, da z zaupanjem položimo vse naše stiske in upe v naročje blažene Device Marije! K temu nas vabi jutrišnji PRAZNIK ROJSTVA DEVICE MARIJE.

  Ob tej priložnosti lahko razmišljamo tudi o naslednjih besedah življenja, ki jih je zapisal gospod Stanko Lorber: “Bogoslužje tega praznika v poobhajilni molitvi Marijo kratko imenuje upanje za ves svet in zarjo odrešenja. To upanje je upanje v končno zmago dobrega na zlom, resnice nad lažjo, ljubezni nad sovraštvom, življenja nad smrtjo in milosti nad grehom, torej upanje v odrešenje, ki ga naznanja Marijin prihod, še bolj pa prihod njenega Sina, našega Odrešenika Jezusa Kristusa.”

  V dneh preizkušenj še posebej molimo za edinost v Cerkvi ter za prenovo vseh njenih udov. Prosimo Gospoda Jezusa, da bi na Marijino priprošnjo v veri, upanju in ljubezni okrepil svetega očeta Benedikta XVI, kardinale, škofe, duhovnike, redovnice in redovnike, misijonarke in misijonarje, diakone ter ostale verujoče. Molimo pa tudi za vse tiste ljudi, ki še ne poznajo resnice o Božjem usmiljenju, da bi se tudi njihovih src dotaknil Sveti Duh in jim podaril novo življenje, to je življenje ljubezni in sreče v Bogu.

  Blažena Devica Marija, prosi za nas!

 38. Micka says:

  Prosim za Božji blagoslov za mojo družino,prosim Blaženo Devico Marijo in vse nebeško stavrstvo za svoje varstvo,da bi premagala strahove,ki se mi vedno pojavljajo,prosim za partnerja,da bi me razumel in mi stal ob strani,za osloboditev teh bremen..Hvala,Prosim pomagajte mi !

 39. Metka says:

  Devica Marija, ponižno te prosim, da me obdaš s svojim plaščem ljubezni in me obvaruješ vsega hudega, kar se zgrinja name. Prosim vas–bratje in sestre, spomnite se tudi name v svoji molitvi, v teh težkih dneh. Bog vas blagoslovi! Metka

 40. milena says:

  Prosim pridružite se v molitvi za zdravje prijateljice, ki ima raka. Stanje se je poslabšalo, po operaciji ponovno leži v bolniški postelji. Dobri Bog in Marija, naša Kraljica -iz vsega srca prosim za njeno ozdravitev. Hvala, Jezus za vse čudeže. Prosim , spremljaj nas še naprej.

  • Alpe says:

   Z močjo vsemogočnega Boga, v imenu Odrešenika
   Jezusa Kristusa in na priprošnjo brezmadežne Device ukazujem
   in zapovedujem nečistim duhovom, vsem stvarem,
   ki nadlegujejo Milenino prijateljico, naj jo takoj zapustijo in gredo v
   večni ogenj, saj so vas ukrotili sv. nadangeli Mihael, Gabriel
   in Rafael, naši angeli varuhi, in premagali s peto brezmadežne
   in presvete Device Marije.

   • milena says:

    Hvala, hvala za pomoč in molitve. Hvala Kraljici miru na Kureščku, kamor nas vedno znova vabi.
    Prosim, dobri Bog, daj prijateljici moči, da bi jo lahko ponovno kmalu obiskala na tem Svetem kraju.
    Hvala, usmiljeni Bog Oče vsemogočni, za vse uslišane prošnje in prejete darove. Prosim, pomagaj prijateljici premagati bolezen.
    Hvala našim angelom varuhom, prosim stojte ji tudi vi ob strani in posredujte pri Bogu k njeni ozdravitvi.
    Ponižno in zaupno prosim Marijo, našo Kraljico,vse angele in vse svetnike naj izprosijo Boga Očeta našega Gospoda vsemogočnega za milost zdravja za mojo prijateljico, da bi rak izginil iz njenega telesa in se ne bi nikoli več ponovil.
    Prosim molimo, milimo…..
    Milena

 41. TATJANA says:

  MOLITVI PRIPOROČAM TUDI MLADO PRIJATELJICO, KI JE IZGUBILA SLUŽBO IN S TEM UPANJE ZA PRIHODNOST. nAJ JI GOSPOD POVRNE VERO IN UPANJE, DA SMO V NJEGOVIH ROKAH IN BO ON SAM POSKRBEL ZA NAS. BB TATJANA
  ——————————–
  9-dnevnica k škofu Vovku
  Spoštovani,

  katoliška televizijska postaja Exodus (www.exodus.si) je v minulih tednih že nekajkrat predvajala film o o. Francu Špeliču. Odmevi so izredno pozitivni in veliko ljudi se je že odločilo tudi za nakup DVD-ja s tem filmom. Nekatere je prav ta film spodbudil k obisku Kraljice miru na Kureščku.

  Režiserka tega filma gospa Vanda Brvar je torej očitno mojstrsko opravila svoje delo. Tisti, ki smo od blizu spremljali njeno ustvarjanje tega filma (producent filma je Center Kraljice miru Kurešček), smo občudovali ne le njeno strokovnost, ampak tudi zavzetost in duhovni žar, ki ju je z ljubeznijo vtkala v ta svoj projekt. Delo je nekajkrat zastalo zaradi objektivnih razlogov, največkrat zaradi bolezni – vendar pa si je o. Franc mogel film pred svojo smrtjo vendarle še ogledati ter ob njem izreči režiserki svoj priznavajoči „Amen!“.

  Zdaj se je pri režiserki bolezen pojavila v obliki tumorja na možganski ovojnici (meningeom), za kar je v začetku oktobra 2012 predvidena operacija glave.

  Vsi prijatelji Kraljice miru s Kureščka in prijatelji o. Franca Špeliča ji lahko izkažemo svojo bližino in svojo hvaležnost s tem, da začnemo jutri, 5. 9. 2012, zanjo opravljati devetdnevnico v čast Božjemu služabniku Antonu Vovku, ki nam ga je prav Kraljica miru s Kureščka priporočila kot mogočnega priprošnjika ne le za duhovnike, ampak tudi v drugih potrebah; ko končamo prvo devetdnevnico, nadaljujmo z drugo. Pokleknimo pred podobo Device Marije ter jo z rožnim vencem v rokah ponižno ter zaupno prosimo, naj skupaj s škofom Vovkom izprosita od usmiljenega Boga Očeta milost zdravja za gospo Vando, da bi tumor v njeni možganski ovojnici popolnoma izginil in se ne bi nikoli več ponovil.

  K molitvi povabimo tudi svoje prijatelje!

  Vsem sodelujočim že vnaprej iskren Bog plačaj,

  Stanislav M. Maršič,

  Center Kraljice miru Kurešček

  4. 9. 2012

 42. Kras says:

  Prosim in molim, da bi ostala zvesta Jezusu, saj čutim od njega obilo blagoslova.
  Potrpela sem in vztrajala in sedaj je z Jezusom vse lažje .
  Vredno je potrpeti in sedaj razumem bolj Jezusove besede
  Ponosna sem in ne tajim, da sem vesela , ker je moj prijatelj.
  Privilegij je biti Kristjan.
  Hvala Vam vsem.
  V duhu in molitvi se vas spominjam.

 43. MOJCA says:

  Za zdravje nečakov in nečakinje, za zdravje še nerojenega otroka in za posebno zdravje najstarejšega nečaka.

 44. Moira says:

  Prosim za pomoč pri molitvi za mojega brata, ki se že dolgo časa trudi opraviti izpit na fakulteti, a mu ne uspe. Prosim vas za pomoč!

  • Miro says:

   Priporočam vam, da vsak dan začenjate z molitvenim vzklikom: Pridi, pridi Sveti Duh! Seveda z vero in zaupanjem v srcu. Tako boste sčasoma lahko začeli odkrivati, da v vaše življenje vstopajo blagoslovi v moči Svetega Duha, ki si jih za zdaj še ne morete predstavljati. To je Duh resnice in ljubezni, ki bo tudi vam in vašemu bratu osvetljeval nadaljnje življenjske korake, da bodo v skladu s tistim, kar od vas pričakuje Jezus.

   Odločitev je seveda v vaših oz. bratovih rokah. Vendar molimo za vas ne glede na to, kako se boste odločili. Želimo vam, da bi se Jezusu lahko kmalu zahvalili za opravljen izpit, še zlasti, da bi vaša življenjska jadra obrnili tako, da bo v njih lahko zapihal močan veter Svetega Duha.

   Bog vas obilno blagoslovi!

 45. Nata says:

  Prvič sem na tej strani po priporočilu prijateljice.
  Zaradi težav v službi ne morem odvrniti misli od le-teh, zato ne morem biti mati in žena, prijateljica, hči…. Danes je pomemben dan za reševanje teh zapletov z,ato danes in tudi še naprej potrebujem podporo vas, ki delate ta velika dobra dela.
  HVALA in naj vas spremlja božji blagoslov.

  • Miro says:

   V vašem življenju je nekaj zapletenih “vozlov”, ki jih lahko razreši samo Odrešenik Jezus. Molimo skupaj: Jezus, vate verujem! Jezus, vate zaupam! Jezus, hočem te ljubiti bolj in bolj! Ko bodo molitve v resnici zaživele v vašem srcu in boste Jezusa v življenju začeli postavljati na prvo mesto, se boste lahko na lastne oči prepričali, kako neizmerno dober je naš Gospod. Nikogar noče v nič prisiliti, saj zelo spoštuje našo svobodno voljo in nam želi podariti novo osrečujoče življenje v Bogu. Zato tudi pričakuje našo svobodno odločitev za življenje po božji volji, in sicer po vzoru svete Device Marije, ki je Bogu pogumno izrekla svoj DA, čeprav takrat marsičesa ni razumela. Glede dobrih del pa bi še zapisal, da gre zasluga predvsem Jezusovi ljubezni, ki nas v vsem močno prehiteva. Če nas molivcev ne bi nenehno podpirala božja milost, se še pokrižati ne bi mogli!

   Bog vas blagoslovi na delovnem mestu!

 46. irena says:

  najprej hvala vsem molilcem za vse vase molitve ki so mi bile namenjene prosila sem za molitev za moje podjetje ki je v velikih tezavah in dobila sem idejo ki bi mi to lahko omogocila da izplavam iz vseh teh tezav ter tako meni kot tudi mojim domacim omogocila vec miru in normalnega zivljenja, predvsem pa hvala Mirotu za njegov odgovor ko pise o hvaleznosti za vse kar ze imamo, res je zaradi vseh tezav in skrbi okrog financnega stanja mojega podjetja sem pozabila kaj vse ze imam tukaj in zdaj in ugotovila sem da sem kljub vsemu en velik srecko ki je od samega Boga zasciten kot kak polarni medved, hvala samemi Devici Mariji za to spletno stran in vsem njenim ustvarjalcem, molim za vas, sedaj se zopet obracam na vas s prosnjo po molitvi v petek zacnemo to naso od Boga dano idejo uresnicevat tudi v praksi in bo to za vse nas zelo pomemben dan, zato prosim za vaso molitev in blagoslov te moje nove poti, naj se iz tega rodi mnogo dobrega za vse, iskrena hvala za vase molitve tudi sama molim za vase potrebe in za to spletno stran, naj vas bog obilno blagoslavlja na vseh vasih poteh, naj vas varuje materinska ljubezen nase Device Marije

  • Miro says:

   “Gospod naj te blagoslovi in te varuje. Gospod naj da sijati svoje obličje nad tabo in naj ti bo milostljiv. Gospod naj dvigne svoje obličje nadte in ti podeli mir” (4 Mz, 6, 24-26).

 47. andreja says:

  Prosim za molitev, za živo vero, božjo ljubezen in varstvo za mojo družino. Sem v stiski, prosim za molitev za zdravje. Gospod, prosim čuvaj me, da bom lahko še naprej služila tebi, otrokoma in družini. Daj mi, da izpolnjujem tvojo voljo.
  Hvala dragi Bog, Jezus, Sveti Duh. Hvala ti mati Marija….Hvala vsem, ki nas druži molitev. Amen tebi, moj Bog.

 48. Miro says:

  Mnogi kristjani, ki so prejeli sveti krst in sveto birmo, na življenjski poti proti večnosti pozabljajo na že prejete zaklade milosti, podarjene v moči Svetega Duha. Opuščajo oziroma zanemarjajo sveto spoved, sveto mašo, sveto obhajilo, dela ljubezni do Boga in bližnjega, nevedoč, da se nad njimi izpolnjujejo pretresljive Jeremijeve preroške besede (Jer, 2,13):

  “ZAPUSTILI SO MENE, STUDENEC ŽIVE VODE, IN SI IZKOPALI KAPNICE, RAZPOKANE KAPNICE, KI NE DRŽIJO VODE.”

  Usmiljeni Jezus, v molitvah Te ponižno prosimo, usmili se vseh nesrečnih kristjanov, ki v nevednosti pozabljajo na že prejete zaklade milosti in jih po svojem prebridkem trpljenju na križu privedi nazaj k tvojemu Presvetemu Srcu – studencu žive vode!

 49. P. says:

  Dragi bratje in sestre!
  Staršema nameravam povedati jutri mojo življensko odločitev. Molite prosim da bi jo sprejela in me podpirala, ker če ne sprejmeta ne vem kako bom vztrajal.
  Bog vam vsem povrni!

 50. Katarinah says:

  Jezus in Marija, prosim blagoslovita letošnje šolsko leto mojih otrok, da bi si oba bolj prizadevala za uspeh v šoli. Prav tako pa vaju prosim za blagoslov v moji službi. Hvala za vajino skrb in ljubezen, na katero se vedno opiram!

 51. Marija says:

  Gospod Bog prosim te za cudez. Sem na robu obupa, zivljenje mi je trpljenje,zaradi tega me je sram. Poleg tega mi oce pravi,da nisem nic vredna,ne vidim vec smisla v trpljenju. Prosim molite zame. Hvala.

  • Tatjana says:

   Draga Marija !
   Nikar ne obupaj ! Včasih je naše življenje zelo težko, občutek imamo, da nas nihče ne razume, ne ljubi, da smo nevredni, da sploh živimo. Toda, vedi, da Bog, ki te je iz niča poklical v življenje, želi zate vse najboljše- da bi čutila Njegovo veliko ljubezen, in, da bi z Njegovo ljubeznijo obogatila in izpolnila najprej svoje, kasneje pa tudi življenja tvojih bljižnjih. Pogumno in s srcem prosi Marijo, katere Ime tudi sama nosiš, naj te prime za roko in naj te vodi- najprej ven iz tega brezna, v katerem si, potem pa tudi skozi celo življenje.
   Izročam te v Njeno Brezmadežno srce in bom molila zate.

  • Andreja says:

   To ti očita hudil po očetu, da nisi nič vredna. Za tvojega pravega Očeta, ki je v nebesih, pomeniš VSE. Zate bi dal prav vse, zato te je tudi vzpodbudil k dobremu, med drugim, da se obrneš na to spletno stran, kjer te lahko tvoje sestre in bratje v Gospodu vzpodbudimo k še boljšemu. Dvigni glavo gor in hodi pokončno, saj si več vredna kakor vsi tisti ki ti karkoli očitajo. Plus tega ima Gospod zate svoj načrt in očitno te preko trpljenja pripravlja za velika dela. Zdaj se izkaži pred Gospodom koliko v resnici zaupaš vanj in v božjo previdnost do tebe. Očetu odpusti in ga blagoslavljaj saj je očitno dovzeten za hudičeve zvijače in poslednično napada ljudi okrog sebe. Ni kriv tvoj zemeljski oče, ker te obsoja ampak je kriv hudič in temu se upiraj očeta pa spoštuj, da boš dolgo živela in ti bo dobro na zemlji.
   Jaz kot tvoja sestra v Gospodu, ki prestajam podobno preizkušnjo s strani mame, te blagoslavljam v moči svetega Duha in te pečatim s krvjo Jezusa Kristusa. Hvala našemu Očetu v nebeseih, ker nas on ni nikoli zapustil sirot in nas vztrajno kliče k sebi. Imaš zelo lepo ime kakor tvoja in moja mamica v nebesih. Po njenem zgledu živi pa ne bo življenje trpljenje in če že mora biti bo v slavo našega gospoda Jezusa Kristusa. Amen! Slava Jezusu!

 52. jozica says:

  Hvaležna sem za vašo pomoč. Prosim,da me še naprej podpirate v molitvi. Sem mislila, da sem se že pobrala, pa sem zopet padla.Bojim se, da bo zopet pristala na starih tirih. Tega se močno bojim.Prosim za pomoč v molitvi za me in mojo družino.a

  • Andreja says:

   ko nam da Gospod svoj blagoslov in nas odreši trpljenja ponavadi pričnemo s starimi navadami, starimi grehi, saj se mu ne dovolimo podučiti. Takrat ponavadi pademo na isto ali pa še globlje. Evangeli Hudobni duh se vrne si preberi. Nikakor ni možno služiti Gospodu in mamonu. Odločiti se moramo komu bomo mi služili. Reci Gospodu svoj DA in pojdi na delo in ne oziraj se nazaj. Primi za plug in orlji dalje. Pa dobro se pokesaj vsega kar ti leži na duši in z Gospodovo milostjo naprej. Nadeni si ščit vere in čelado odrešenja in meč resnice kar je božja beseda. Pa vse dobro ti želim na poti spreobrnjenja in Bog nama pomagaj obema. Amen! Slava Jezusu!

  • Administrator says:

   Draga Jožica, preberi si spodaj Marijino sporočilo iz Međugorja in ga razmišljaj in se ga nauči na pamet.
   Jaz verjamem da ti bo odprlo novo obzorje in ti pomagalo.
   Vse dobro

 53. Irena says:

  Ob začetku šolskega leta priporočam v božje in Marijino varstvo vse naše otroke,njihove starše,učitelje in vzgojitelje.Naj nam pomagajo hoditi po pravi poti,poti dobrote,usmiljenja in resnice.Prosim za molitev za mojega sina,ki se mu je zdravstveno stanje spet poslabšalo-brez volje,samo spal bi in nič ne more. Vem,da moram nositi ta križ.Naj mi dobra in usmiljena mati Marija stoji ob strani,saj ve kako hudo je gledati svojega sina trpeti.
  Presveto srce Jezusovo usmili se nas in nas reši vsega hudega. Vsak nosi svoj križ po meri-ne prelahek in ne pretežak.

 54. Administrator says:

  Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo v Međugorju 2.9.2012:

  Dragi otroci! Med tem, ko vas moje oči gledajo, moja duša išče duše, s katerimi želi biti eno; duše ki so dojele važnost molitve za tiste moje otroke, ki niso spoznali ljubezni Nebeškega Očeta. Kličem vas, ker vas potrebujem. Sprejmite poslanstvo in se ne bojte, okrepila vas bom. Napolnila vas bom s svojimi milostmi. S svojo ljubeznijo vas bom zaščitila pred hudobnim duhom. Z vami bom. S svojo navzočnostjo vas bom tolažila v težkih trenutkih. Hvala vam za odprta srca. Molite za duhovnike! Molite, da bi bila edinost med mojim Sinom in njimi čim trdnejša, da bodo eno. Hvala vam.

 55. SANDRA says:

  Molim za vse vas tukaj in za rešitev vaših težav. Prosim, spomnite se me v molitvi, enako mojega sina, ki je hudo bolan.

  Hvala vam,
  Sandra

 56. martina says:

  Prosim , molite zame. Sem v hudi življenski stiski in ne vem kako naprej. Iz dneva v dan se komaj prebijam, Bog daj mi moč, da bom preživela. Prosim, molite tudi za mojo družino– bojim se! PROSIM!

  • Administrator says:

   Pogumno Martina, kdor se obrača na Boga mu Bog pomaga. Strah je lahko tistega, ki se ne zna in noče obrnit na najboljšega prijatelja… Pogumno Martina…

 57. Aleš says:

  Usmiljeni in dobrotljivi Bog. Prosim Kraljico miru in Družine MJS za molitev za rešitev moje mlade petclansko družino, ker smo pod velikim pritiskom negativnih sil, ki nas ogrožajo zaradi finančnih dolgov do vlagateljev v mednarodnem finančnem projektu, ki se je izkazal za negotovega, predvsem zaradi neodogovornega glavnega sodelavca , ki nas je posredno pripeljal tako daleč z lažnimi obljubami. Posledično smo v 3 letih posredno izgubili vso družinsko premozenje in danes ne poseduje družina ničesar več. Trenutno smo na tem, da nas lastnik lahko pošlje iz stanovanja, ker mu dolgujemo že za pol leta stroškov in najema, moremo iti pa le na cesto. Le naša družinska in osebna molitev nas drži pokonci zadnjih 12 mesecev. Ker nimamo niti iz tedna v teden se težko prebijamo čez mesec in vso obsedno stanje izročamo JMS. Vnaprej hvala za molitve.

  • Administrator says:

   O Usmiljeni Jezus pomagaj tej družini in presekaj vse zlo.

   Aleš predaj vse premoženje Mariji in upaj na novo pot.

 58. Patricija says:

  Morda bo komu, ki išče pomoč na tej spletni strani, prav prišla informacija, da lahko na youtube najde posnetek, na katerem bosanski karizmatik g. Ivo Pavič izvaja molitev za osvobojenje in ozdravljenje. Vtipkajte : molitva za ozdravljenje (youtube)

 59. Patricija says:

  Prosim za molitev, da mi Bog pokaže kako naprej iz življenske stiske. Tudi jaz se bom molila za vas, ki ste na tej strani.

 60. marja says:

  Ljubi Bog, moje breme je zelo težko. Ne morem več, pomagaj mi

 61. Tatjana says:

  Prosim za Božji blagoslov za svoja dva sinova, eden izmed njiju ima alergijo, za moža, da bi našel svoj notranji mir, službo in ljubezen do mene, zase, da bi zmogla vse te preizkušnje in ne izgubila upanja in vere.
  Dobri Bog verjamem vate!!!!

 62. Simona says:

  Prosim za odreštev od vseh grehov iz preteklosti, za notranji mir, za ljubečega moža in otroke.

  • Aleš says:

   Draga Simona,

   odloči se in sprejmi Jezusa Kristusa za odrešenika, ki odjemlje grehe sveta. Jezus te ljubi. Opravi dobro življensko spoved.
   Molim zate.

 63. Špela says:

  Rada bi vedela kakšen je Božji načrt zame, vsaj v tolikšni meri, da bom vedela, v katero smer se obrniti. Želim si, da bi spet čutila Božjo ljubezen in da ne bi bila osamljena.

 64. Rok says:

  Prosim za molitev za službo v gasilski brigadi Lj.

  Bog vas blagoslovi

 65. Jaka says:

  Prosim molite za Urškino ozdravitev. Zdravniki ne vedo, kaj bi …

  Prosim vas.

 66. Administrator says:

  463. Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović – Lunetti v Međugorju 25. avgusta 2012

  „Dragi otroci! Tudi danes, z upanjem v srcu, prosim za vas in se Najvišjemu zahvaljujem za vsakega od vas, ki s srcem živite moja sporočila. Zahvaljujte se Božji ljubezni, da morem vsakega od vas ljubiti in voditi po mojem Brezmadežnem Srcu in k spreobrnjenju. Odprite svoja srca in odločite se za svetost; in upanje bo rodilo radost v vaših srcih. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 67. Miro says:

  Kristjanova življenjska prtljaga pri hoji za Gospodom Jezusom po vzpenjajoči se poti na Goro lahko postane tako težka, da mu včasih vse zgrmi v dolino in se mu v obupu zdi, da ni več rešitve. Vendar nam Gospod po dobri spovedi vedno podarja moč, da se s svojo prtljago ponovno napotimo na Goro in z Njegovo pomočjo pridemo višje kot prejšnjikrat.

  Nadvse pomembno je, da vedno, tudi v najhujših okoliščinah, začenjamo znova v zavesti, da na tej poti nismo sami, ampak je vedno z nami On, ki do potankosti pozna vse naše probleme, bojazni, strahove, negotovosti, bolezni, preizkušnje, stiske. Če mu jih vztrajno izročamo v zaupanju, more On kot dobri Vrtnar iz tega, kar nas v življenju tako ovira oz. teži, narediti kompost za suho, nerodovitno zemljo našega srca. Iz tega bodo potem s pomočjo Svetega Duha zrastle čudovite rože duhovnega življenja, prinašajoč človeku velike milosti in notranjo srečo že na tem svetu.

  Skrbno in počasi premišljujmo besede življenja, zapisane v molitvi Zvjezdana Linića:

  JAZ SEM Z VAMI

  Ne boj se, tu sem. S teboj sem v tvojih dnevih. Pogumen bodi, niti za hip te ne
  zapustim. Spoznaj me, jaz sem. Bil sem s teboj tudi takrat, ko si mislil, da sem
  daleč. Kajti jaz sem zvest svoji obljubi. S teboj hodim, blizu sem, ko razpravljaš
  ali se prepiraš na poti. Blizu sem, ko me kličeš in čakaš. Jaz sem s teboj vse dni
  do dovršitve sveta.

  Obljubil sem ti, da te ne bom zapustil sirote. Opri se na to obljubo. Ti si moja
  skrb, moje veselje. Meni si zaupal svoje križe in trudnosti. Rad ti jih odvzamem
  in želim, da v vsakem trenutku življenja čutiš mojo navzočnost. Zmeraj sem s
  teboj, v vsakem kraju, v vsakem času. Ni stvari, ki bi me mogla oddaljiti od tebe.
  Nikdar te ne zapustim. Ne tedaj, ko se zdi, da si ti mene zapustil, ne tedaj, ko
  me grobo zavrneš, ko se skrivaš pred menoj. Nikdar te ne zapustim.

  Zato me spoznaj. Tu sem. Ne očitaj mi več: “… če bi bil tukaj, ne bi …”
  Jaz sem tu. Vse vidim, zmeraj te spremljam. Zmeraj sem tu in povsod.

  A v obhajilu, v znamenju kruha, naj rečem tebi, Cerkvi in vsemu svetu: tu sem,
  nepreklicno. Za zmeraj bom z vami. Ne ločujem se od sveta, ki mu hočem biti
  kruh, hrana. Tu sem, da bom hrana lačnim, pijača žejnim. Tu sem, da bom
  počitek trudnim, moč slabotnim. Tu sem, da bi bil nepresahljiv vir življenja
  vsem, ki mislijo, da jim je življenja dovolj.

  (V nadaljevanju zberimo pogum in spregovorimo Gospodu besede zaupanja
  in molitve.)

  Hvala ti, Gospod, da si tu. Zahvaljen za tvojo trdno obljubo. Zahvaljen, da
  imam kam iti in h komu priti. Ti me vedno čakaš. Hvala ti za ta neizrekljivi
  dar in znamenje tvoje navzočnosti. Nenehoma mi po njem govoriš, kar tako
  rad pozabljam: da si mi blizu in da me nikdar ne zapustiš.

  Gospod, kruh življenja, hrana lačnih, tolažba žalostnih, pijača žejnih, počitek
  trudnih: bodi vedno z menoj!

  Gospod, rad bi ti isto obljubil. Ne morem jamčiti za zvestobo svojim besedam,
  tolikokrat nisem zvest tistemu, kar obljubim. A v tem trenutku hočem vendarle
  obljubiti: tvoj sem! Naj bom s teboj, v tvoji bližini, v tvoji družbi. Naj nenehoma
  gledam znamenje tvoje navzočnosti in hodim v varstvu tvoje ljubezni; želim
  pogostoma obiskovati kraje, kjer ti prebivaš.

  Gospod, naj bom s teboj vse dni življenja. Vem, da ne živim, ko sem daleč od tebe.
  To ni življenje. Živim le, kolikor sem s teboj, ko sem v tvoji bližini.

  Tu sem Gospod. Častim te v skrivnostni navzočnosti. Prihajam k tebi z vsem
  svojim bitjem in življenjem. Vse dni svojega življenja razprostiram pred teboj in
  hočem biti poslušen tvoji prošnji in besedi: “Ostanite tu in bedite z menoj”
  (Mt 26,38).

 68. jozica says:

  Prosim za pomoč pri molitvi za moje spreobrnjenje. V sebi čutim nemoč pred vsem kar mi prihaja na sproti. Vsega se bojim, vsakemu hočem dobro in se mu ne želeim zamariti, želim pomagati, pa ne naletim na odobravanje. Vedno sem okarana, enkrat s strani moža, drugič od otrok, zopet drugič od mame. To pomeni, da nikdar ne naredim prav, pa se lahko še tako trudim. To me počasi spravlja v obup. Začela sem posegati po alkoholu, pa čeprav dobro vem, da tu ni rešitve. Prosim za pomoč pri mojem spreobrnjenju.

  • Administrator says:

   Največje spreobrnenje se začne s spovedjo… se te bomo spomnili v molitvi..

   • Alpe says:

    Molitev = Rešitev
    Alpe

    Moli vsak dan, zjutraj in zvečer tudi pred jedjo in bodi potrpežljiva v tem. Uspeh zagotovljen.

    Na povezavi spodaj dobiš tudi nekaj odličnih knjig v elektronski obliki .
    https://sites.google.com/site/prihodnjivek/

    • Alpe says:

     Še citat iz svetega pisma :

     In kadar molite, ne bodite kakor hinavci; ti namreč
     radi molijo stoje po shodnicah in uličnih vogalih, da se
     pokažejo ljudem. Resnično, povem vam, prejeli so
     svoje plačilo. Kadar pa ti moliš, pojdi v svojo sobo,
     zapri vrata in moli k svojemu Očetu na skrivnem. In
     tvoj Oče, ki vidi na skrivnem, ti bo povrnil.

     • Simona says:

      Spovej se, moli, prosi, in zaupaj v gospoda našega odrešenika Jeusa, on je vedno s tabo in te bo reši. Simona

 69. mary says:

  ZAKAJ ZAKAJ se mi dogajajo to ZAKAJ ne morem biti srečna z mojo družino. ZAKAJ moj sin ne pride na pravo pot ZAKAJ
  Čisto sem obupana. Molim, prosim en čas vredu in vse se začne dogajat po starem. Molite za našo družino

  • Miro says:

   Zakaj, zakaj, zakaj …? Vsak zakaj ima v življenju svoj zato. Odgovore na ta vprašanja do potankosti pozna samo Bog, ki vse, tudi na videz nerešljive probleme, preizkušnje, stiske itd., vključuje v božji načrt. Vendar “teh stvari ni vrtati tako, če ne zblaznimo” (Macbeth II. dejanje). Zato bi vam toplo priporočil, če mi dovolite, da se rajši osredotočite na vprašanje, ki je bistveno pomembnejše za naše odrešenje: Kaj v danih razmerah od mene pričakuje Gospod Jezus? Kaj je zame božja volja v konkretnem položaju, v katerem se nahajam?

   Verjemite, da so najboljša zdravila (o tem sem že večkrat pisal), ki človeku z Gospodovo pomočjo prinašajo celovito odrešenje: vsakodnevna molitev, premišljevanje božje besede, spoved, sv. maša, sv. obhajilo, post, telesna in duhovna dela usmiljenja v odnosu do bližnjega itd.

   V tem kontekstu je še posebej pomembno Marijino naročilo: “Molite, molite, molite!” Sveta Devica Marija nam ne naroča, naj skušamo ugotoviti, zakaj se nam dogaja to in to, ampak nam naroča, naj še in še molimo! O tem, kakšna je učinkovita molitev, ki lahko z vero in zaupanjem v srcu predre še tako goste oblake težav, nas najbolj poglobljeno poučuje Sveto pismo, še zlasti evangeljski nauki (npr. v tistem odlomku, ko Jezus učencem podari molitev Oče naš).

   Draga Mary, ostanite v duhu povezani z internetno molitveno skupino ter verujte in zaupajte predvsem v Odrešenika Jezusa Kristusa. On lahko vse, tudi najhujše človekove probleme in stiske, spreminja v dobro – za našo večno srečo! Pri tem od nas pričakuje, da mu odpremo srce in z Njim sodelujemo pri spolnjevanju božje volje. Molimo za vas in vaše bližnje, še zlasti za vašega sina, da bi se ga v srcu dotaknilo Božje usmiljenje.

   Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!

 70. Miro says:

  V zaupanju v Božje usmiljenje molimo za vse umrle in poškodovane ljudi v današnji hudi balonarski
  nesreči na Ljubljanjskem barju. Bodimo v teh težkih trenutkih v molitvah povezani s ponesrečenimi in
  njihovimi svojci – z iskrenimi željami, da bi preživeli čim prej okrevali z božjo pomočjo!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se vseh ponesrečenih in njihovih svojcev!

 71. dragica says:

  Prosim za molitev za moža, ki išče delo, da bi ga našel, da bi dobil zasluženo plačilo in nas rešil dolgov. Prosim ljubega Boga naj utrdi mojo vero in zaupanje vanj. Trudim se, da bi bila moja vera trdna vendar se zavedam, da me preizkušnje odvračajo od nje. Prosim, molite za mene, da bom vztrajala na poti k Jezusu. Prosim vas, molite za mojega moža, da se rešimo iz trenutne krize.

 72. Anka says:

  Prosim, da mi pomagate v molitvi za mojo družino.Dobila sem vnuka prosim za zdravjr njega , njegove mamice in očkata. Mati Marija S tvojo pomočjo premagujem težave ti mi izprosi milost pri Bogu da bom vedno potrpežljiva babica . , Hvala dobri Bog da si mi podaril vnuka

 73. Miro says:

  Dragi prijatelji v Jezusu, danes je dan velikega veselja, saj obhajamo praznik Device Marije, Kraljice nebes in zemlje! Kraljica je predvsem zato, ker je pogumno dejala: da Božji besedi in popolnoma izpolnila presveto božjo voljo, k čemur v materinski skrbi tudi nas nenehno vabi in spodbuja. Devica Marija pa ni samo Kraljica, ampak je tudi naša največja pomočnica v raznih stiskah in potrebah. Danes se ji najprej prisrčno zahvalimo za vse njene priprošnje pri Bogu in dosedanje podeljene milosti; nato ji ponovno izročimo vse naše težave, skrbi, pričakovanja, upe itd.

  Če se nam morda zdi, da nas bodo zagrnili valovi težav, nikar ne obupujmo, ampak že danes začnimo znova. Vztrajno kličimo na pomoč Devico Marijo Kraljico in bomo prej ali slej začutili Njeno materinsko roko, ki nas bo dvignila nad grozeče valove. Molimo z vero in zaupanjem v srcu: “Pozdravljena Kraljica, Mati usmiljenja, življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!”

 74. R.S. says:

  Pozdravljeni!

  Drugič, Vas v stiski prosim za molitev za naju in najin odnos na ljubezenskem področju, da bi se stvari pozitivno uredile kot so bile prej., kajti pred dnevi mi je punca s katero sva se skozi dobro razumela, brez tehtnega razloga rekla ,da sem ji všeč, samo,da bi se prej mogla spoznat za nadaljevanje našega odnosa,ker se je spet baje pobotala z bivšim fantom. To me je zelo potrlo in upam da se bo kmali premislila,kajti ne vem kakšen hudi duh jo je prepričal v to dejanje,kajti vem da ji ni vseeno zame,mogoče pa si je to le izmislila,ker še ne ve kaj sama hoče..
  Zato prosim vse angele , svetnike, devico Marijo in TEBE ljubi BOG, da mi pomagaš nositi ta križ, ter da bom še vedno obkrožen z njeno ljubeznijo, upanjem in vero.

 75. marija says:

  Dobri bog, znova se obračam nate, prosim te za mojo mamo. Drago mater Marijo, vse angele, vse vas, ki molite skupaj z mano na tej strani, da se jutri, ko greva z mamo na pregled k zdravniku izteče dobro, da to ni to kar mislim.
  Prosim vas molite za naju, tudi sama bom molila za vse, ki prosite.

 76. Danijel says:

  Prosim za prijateljico, ki je izgubila službo, je v depresiji in ne more spat …

 77. bejbi says:

  Dragi angel in vsi, ki me zgoraj vidite in skrbite zame. Pred časom sem na trej strani prosila za dobrega fanta, ki bi ga lahko imela rada in ki bi imel rad mene. Moji želji ste prisluhnili in mi dali čudovitega fanta, s katerim sva si zelo skladna in od takrat dalje sem zelo srečna. Neizmerno sem hvaležna zanj.

  Pred par dnevi pa sem ugotovila, da sem hudo bolna in na smrt me skrbi. Mar bo moje življenje sedaj, ko imam vse, kar sem želela, ugasnilo? Prosim molite za mojo ozdravitev.

 78. Administrator says:

  Devica Marija hvala ti, da si me pred leti spodbudila v Međugorju, da postavim to molitveno stran. Hvala tudi dragi Anastasiji, da pomaga iz nebes.

  Hvala draga mama Marija, da nam pomagaš iz nebes s svojim sinom Jezusom. Hvala tudi vsem svetnikom in blaženim za pomoč.

  Naredimo veselje še drugim in tudi mi ustanovimo molitvene skupine po svojih družinah, svojih župnijah in prosimo duhovnike, da nam izpostavijo najsvetejše. Še veliko, veliko ljudi potrebuje našo pomoč, in pomoč iz nebes.

  • Miro says:

   Ja, res prisrčna hvala Vsemogočnemu Bogu, sv. Devici Mariji, svetnikom in drugim priprošnjikom za podeljene milosti in darove. Hvala tudi g. administratorju, sestram in bratom, ki na tej spletni strani izražate zaupanje v božjo pomoč, ter molivcem. Naj vas pri plovbi po nemirnem morju tega sveta še naprej spremlja Jezusovo in Marijino varstvo!

 79. veronika says:

  Prosim vas za molitev za moje zdravje! Tudi jaz bom in molim za vse vas!

 80. Jasmina says:

  Prosim za molitev, da na novo ustvarjeno življenje ne bi prizadelo mojih otrok.

 81. marja says:

  Prosim za molitev za sina pri popravnem izpitu jutri. Ljubi Bog, daj da bi zdržal te pritiske.

 82. majda says:

  Prosim za molitev, da se bom odločila tako, da bo Bogu po volji. Hvala vam vsem.

 83. grezilos says:

  Prosim Jezusa,Boga za ljubezen,za zdravje,mir,blagostanje in za mojega sina,ki ga imam nadvse rad,da bi mu bilo vse dobro in da se vse namere izpolnijo vsem ljudem.:) HVala vsem skupaj.M&K

 84. grezilos says:

  Pozdravljeni.Z veseljem se pridružujem.:)

 85. mary says:

  Hvala ti za vso podporo in prosim da mi jutri vodiš po pravi poti da bo za mene in za mojo družino najboljše. Veliko lažje mi je će se obrnem na to stran in molim za vse ki imajo še hujše probleme kot jaz . Molim za vse da bi ozdraveli in bili srečni in zdravi. Če veruješ ti je lažje

 86. Andreja says:

  Prosim za molitev proti paničnim napadom. dobri Jezus pomagaj mi ozdraveti!

 87. Miro says:

  Magija, uroki in podobno so delo hudega duha, ki lahko naredi tudi “čudež”, če to koristi njegovi demonski strategiji in taktiki. Hudi duh nenehno zlorablja svojo duhovno moč, da bi duhovno ranjenega človeka odvrnil od Usmiljenega Boga, vere, molitve, spovedi, svete maše in drugih zakramentov. Lahko povzroči celo navidezno dobro, in sicer z namenom, da bi nesrečnega človeka še bolj omrežil in ga naposled potegnil v brezno zla. Mati Cerkev nas nenehno svari, opominja in priporoča, da se odpovemu hudemu duhu in njegovim delom, pri čemer nam podarja močna sredstva odrešenja, kot so spoved, sveta maša, sveto obhajilo itd. Molimo, da bi Usmiljeni Jezus blagoslovil podpisanega in njegove bližnje, da bi doživeli radost odrešenja v moči Svetega Duha.

  Pridi, pridi Sveti Duh!

 88. Kras says:

  Prosim, molite zame še vi, da bom dovolj močna in se pridružila romarjem, ki gredo v Medjugorje.
  V bistvu si zelo želim, vseeno vidim vseh vrst preprek.
  Doma nimam nobene podpore.

 89. kristina says:

  Prosim za molitev
  Prijateljičin mož leži na onkološki kliniki v Ljubljani. Včeraj so mu zaradi sepse odpovedala pljuča. Priključen je na aparate. Zdravniki ne dajejo več nobenega upanja.
  Bog lonaj vsem, ki boste molili v ta namen.

  • kristina says:

   Bil je “velik borec”, zbudil se je iz kome po 10 dnevih, potem pa po enem tednu odpoved organov zaradi sepse.
   Bog lonaj vsem, ki ste molili v ta namen.
   Počivaj v miru!

 90. antonija says:

  Pred meseci sem prosila za molitev, da bi po spontanem splavu v lanskem letu, zopet zanosila. Žal sva z možem pred dnevi zopet izgubila otroka v 10 tednu nosečnosti. Prosim za molitev, da bi z možem bolečino lažje prenašala in, da bi nama Bog pokazal kako napej.
  Najlepša hvala.
  Antonija

  • Miro says:

   Draga Antonija, čeprav vajina pot vodi preko hudih preizkušenj, nikar ne obupajta! Okrepita vero in zaupanje v Usmiljenega Jezusa, ki nas v življenju vodi in odrešuje tudi preko raznih čeri. Priporočite se blaženi Materi Tereziji, ki je med drugim zapisala tudi naslednjo molitev za bodočo mamo. Čeprav ste to morda že molili, vseeno še naprej vztrajajte in odrešenjsko moč črpajte še zlasti pri spovedi, sveti maši in svetem obhajilu v ta namen.

   PRED ČUDEŽEM ŽIVLJENJA (Molitev za bodočo mamo)

   Moj Gospod,
   daj ji veselja, poguma in moči,
   da bo svet obogatila z novim čudežem.

   Daj, da bo ponosna in hvaležna,
   da je najbogatejša med stvarmi –
   mama svojega otroka.

   Sveta Marija, Mati premila,
   daj tej ženi svoje srce,
   tako polno ljubezni in ponižnosti,
   in pokaži ji, kako srečna naj bi bila družina,
   kakor si bila srečna ti v betlehemskem hlevu.

   Gospod, daj tej ženi svojo ljubezen,
   da jo bo mogla posredovati
   svojemu otroku brž ob rojstvu.

   Tedaj bo otrok, ki se bo rodil,
   zaželen in ljubljen
   in bo svoje življenje porabil za to,
   da prinaša tvojo ljubezen
   ljudem te naše Zemlje. Amen.

 91. Rebeka says:

  Dobri Bog! Prosim pomagaj mi, saj ne zmorem več nositi bremena – brezposelnosti. Pomagaj mi, da dobim zaposlitev, ki si je srčno želim. Tako bo tudi naša družina bolje zadihala. Sama pa bom morda tudi ozdravela, saj se me je že lotila astma in še kaj. Ljubi Bog, pomagaj mi, prosim Zahvaljujem pa se ti za že obilo danih darov, ki sem jih prejela. Spremljaj mojo družino in jo blagoslavljaj. Pa tudi drugih ljudi se usmili in jim pomagaj. Amen.

 92. mary says:

  Velikokrat si mi že pomagal, stojiš mi ob strani mi kažeš pot. Pomagaj mi da bom pravilno razmišljala in hodila po pravi poti , pomagaj mi prosim, da bom vse dobro prestala in da bom srečna in zdrava prav tako moja družina. Daj pomagaj mi da bom ljudi katere bi rada sovražila, ki so mi naredili veliko hudega in nekaj dobrega in se sedaj norčujejo iz mene, da bi jih vseeno spoštovala prav tako oni mene, ki so od mene imeli zelo veliko koristi sedaj pa tega ne priznajo in me zaničujejo, vendar jaz jim že vseeno pomagam. Prosim daj da jih bom spoštovalo kot vse ostale ljudi ne pa da so oni vedno v ospredju mojih misli. Daj mi moč v molitvi . Iskrena hvala

 93. Miro says:

  Če se Cerkev kot ladja na razburkanih valovih v temni noči preveč zanaša na zgolj človeške moči in posvetno navigacijo, se nujno znajde v težavah. Nemočno pluje v krogu, iz katerega ne vidi izhoda. Ko pa svoje oči spet začne upirati v Marijo, na nebu vedno blestečo Zvezdo, potem tudi v najbolj nepredirni noči med čermi tega sveta ponovno najde svojo pot proti obali večnega pristana. Ko se v verujočem kristjanu porodi spoznanje, da se prava, resnična notranja prenova Cerkve začenja v človekovem srcu, potem se iz njegovega srca začne dvigati molitev:

  O MATI MARIJA, VODI NAS!

  O sveta Mati,
  ti si v veri in češčenju Cerkve
  tolažilna luč milosti vernim srcem.
  V tebi, Marija, je uresničeno,
  kar je Najvišji sklenil od začetka.
  Lahko bi bil prišel odet v nebeško slavo;
  toda grešili smo, zato je prišel
  v onemoglosti, ne v moči.
  In tebe, Marija, mojstrovino svojih rok,
  je okrasil z najsijajnejšo lepoto,
  kar jih je podelil stvarem,
  in te postavil pred nas,
  kakor je skladno z našim zemeljskim stanjem.
  Tako nam, ljubezniva Mati,
  govoriš z vsem svojim bitjem
  o večnem Bogu kakor jutranja zarja,
  ki je tvoj simbol.
  Tvoja podoba odseva čistost in mir
  in nas dviga k nebesom.
  Poslanka prave luči si
  in upanje romarjev na zemlji:
  vodi nas tudi poslej, kakor si nas vodila doslej!
  Iz te temne noči, skozi to strahotno zmedo
  nas vodi k Jezusu, vodi nas domov!

  O Marija, naj se učim pri tebi,
  kako je treba ljubiti svojce!
  Čeprav je bilo tvoje srce samo Jezusovo,
  si bila dobra do vseh
  in si svojo ljubezen izkazovala vsem.
  Marija, pomagaj mi, da bom postal deležen
  vsaj majhnega dela tvoje nebeške čistosti,
  resnične dušne čistosti in lepote,
  da bi se moje srce okrepilo in postalo zmožno
  zveste ljubezni do Boga
  in do vsega, kar je njega vredno!

  John Henry Newman

 94. beja55 says:

  Dragi Bog,

  hvala ti, da mi vseskozi stojiš ob strani in mi pomagaš pri mojih prošnjah in molitvah, kajti brez tvoje pomoči bi bila nihče… prosim te, da še naprej stojiš ob strani in mi pomagaš uresničiti še eno mojo največjo željo, to je želja po otroku. Molim in prosim, da bi lahko tudi jaz k sebi stisnila tako zelo zaželjenega otročička.

  Prosim pomagaj mi na tej teko težki poti …

 95. jozica says:

  Ljubi BOG! Ti vidiš moje življenje, ga ohranjaš in mi daješ signale, za stvari, ki jih ne bi sama izvedla. Prosim te, da mi tudi danes pomagaš s svojimi namigi, da bom močna, neustrašna, delavna in zdrava. Pred menoj je pomembna finančna odločitev, katero verjamem, da ne bom mogla izpeljati, če mi TI ne pomagaš. Hvala za vse kar mi daješ, za dobro in slabo, za sonce in dež, za zdravje in bolezen in na koncu za življenje in smrt.

 96. Miro says:

  Gospod Jezus v zgodovini človeštva večkrat poskrbi, da njegove besede osvetljujejo evangeljske nauke in nam hkrati tudi kažejo, kako naj se človek po njih ravna, da bo dosegel srečo v Bogu. Premišljujmo besede življenja, ki jih je zaupal božji služabnici sestri Mariji od presv. Trojice – besede, ki merijo tudi v današnji čas (Če zrno umrje, Zapiski sestre Marije, št. 63):

  “Ves nered izvira iz dejstva, da človek ne posluša Cerkve. Hoče živeti izven nje; in vendar sem jaz vir in življenjski sok Cerkve … Ti pa, ki so v Cerkvi, me iz pozabljivosti ne poslušajo. Mislijo, da sem gospodovalen, ki sem vam vendar vedno in neutrudljivo na uslugo, ki se odzivam vašim prošnjam in čakam ter upam, da me boste prosili za najboljše darove.
  Kadar se sklanjam k vam, se umikata moja pravičnost in moja svetost; uveljavlja se samo moja brezmejna ljubezen, ki se v zaupanju obrača na vas, išče odmeva v vaši ljubezni in pričakuje vašo velikodušnost. Loči se od vsega, da boš popolnoma moja, da me boš ljubila kot Boga, z ljubeznijo, kakršno zasluži Odrešenik. Poslušaj me in pazi … Razumeš?”

  Molimo: Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se nas grešnikov. Goreče Te prosimo za mir in edinost v Cerkvi, še posebej za prenovo naših src v moči Svetega Duha. Pridi, pridi Sveti Duh; vžgi naša srca v ljubezni do Boga in vsakega človeka!

 97. marja says:

  Prosim za molitev za mojega sina, ki ima popravne izpite. Gospod daj mu pravo misel pri odgovorih.
  Obenem te prosim za družinske težave, daj da bi to bolečino darovali za namene, kjer so najbolj potrebni

  • Irena says:

   Vem kako hudo in težko vam je,sama sem to nekajkrat dala skozi. Zaupajte v božjo pomoč,saj če Boga prosiš za uslišanje določene prošnje jo tudi usliši, če je prošnja iskrena in v skladu z božjo voljo. Vašemu sinu želim veliko zbranosti in dobrih odgovorov ,ter naj na ustnem izpitu(če ga ima)izbere tista vprašanja,na katera bo znal najbolj odgovoriti. Le pogumno naprej. Molila bom za vse tiste otroke in njihove starše,ki bodo v teh dneh opravljali popravne izpite.

 98. tanja says:

  Prosim za molitev… Hvala!

 99. tanja says:

  V stiski vas prosim če še naprej molite zame in zanj … in za najin odnos… iskrena hvala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja