Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

13.627 Responses to Prosim za molitev

 1. zavetje says:

  Dan je bil stresen. V molitvi rožnega venca božjega usmiljenja sem našla mir. Gospod, hvala za to milost. Podeli mi moč in pogum, da se bom v stiskah vedno zaupala tebi, ki si naše Vse. Ter se vedno zatekala v zavetje tvoje Matere, device Marije. Gospod, blagoslovi mojo družino, otroke in moža. Ohrani nas v svoji Ljubezni.

 2. Miro says:

  Ni tako hudega življenjskega problema, ki ga ne bi mogla osvetliti svetloba novorojenega Deteta Jezusa, ga osmisliti v moči Svetega Duha in ga rešiti v skladu z Božjo voljo! V hudih življenjskih stiskah in preizkušnjah se priporočajmo tudi blaženemu mučencu ALOJZIJU GROZDETU. Ravno včeraj smo obhajali spomin njegove smrti. Obiščimo Stiško baziliko in se pomudimo v kapeli z njegovimi relikvijami (nahaja se levo od glavnega oltarja). V molitvah ga goreče prosimo, da bi nam pri Usmiljenem Jezusu izprosil spreobrnjenje srca, darove vere, upanja in ljubezni do Boga in naših bližnjih, moči za spolnjevanje božje volje, pa tudi potrebnih milosti v primerih, ko nas pestijo hude duševne, telesne in druge bridkosti na osebni, zakonski, družinski, poklicni, občestveni, družbeni ravni.

  Blaženi mučenec Alojzij Grozde, prosi za nas!

  Več o tem tudi na spletni strani:

  http://www.skofija-novomesto.si/svetniski-kandidati/bl-alojzij-grozde/article/2012/sep/13/grozde-ponovno-v-sticni/

 3. Irena says:

  Ob vsakem začetku novega leta si postavljamo nove cilje,nove izzive,vendar brez Božjega varstva,dobrote in usmiljenja ne dosežemo nič ali pa malo. Prosim Božjega varstva za celo mojo družino,predvsem za mojega sina in za njegovo zdravje,za mojo sestro,partnerja in za vse ljudi,ki jih srečujem vsakodnevno, predvsem za vse moje učence,ki so mi zaupani. Daj mi Jezus milost,da če naprej voljno nosim svoj križ in da ne obupujem. Marija -tolažnica žalostnih in pomoč kristjanov ogrni nas s svojim plaščem. Jezus bodi naš gospodar. V molitvi in dobrih delih črpajmo moč za premagovanje naših vsakodnevnih težav in ne obupujmo, na koncu tunela je vedno luč. Dobri Bog prosim, da bi moj sin letos končal šolo in opravil šoferski izpit,ter,da bi imel veselje in voljo do življenja, Marija spremljaj ga vedno na poti življenja.

  • Irena says:

   Prosim Božjega varstva tudi zase in za vse prijatelje,sorodnike in dobrotnike,ter za vse ljudi ,ki so te pomoči potrebni. Poglejmo okrog sebe,veliko jih je. Naklonimo jim topel nasmeh, prijazen pogled in stisk roke.

 4. tanja says:

  Prosim za molitev za bližino v najinem odnosu. Iskrena hvala.

  • Miro says:

   Psalm 98: “Pojte Gospodu novo pesem, ker je storil čudovita dela!” Prosimo v molitvi Jezusa za pomoč, da bi vsak dan lahko v srcu peli novo pesem ljubezni, in to ne glede na to, v kakšnem življenjskem položaju se trenutno nahajamo.

   Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!

 5. Majda says:

  Prosim za molitev za mojega brata Sandija, ki ima raka na trebušni slinavki in zdravniki pravijo, da ni več rešitve. Prosim za milost božjo, da bi ozdravel. Prav tako prosim zase, da se rešim vseh strahov in da prijateljica dobi pravo službo zanjo.
  Hvala

 6. minako says:

  Dragi moj Bog, ponovno se ponižno obračam k tebi in te prosim ozdravi moje srce, ki je prestrašeno, polno jeze, zavisti in sovraštva. Tako rada bi našla pot do Tebe, a ne znam. Strah me je življenja, ne znam si več postaviti ciljev, tako sem malodušna. Ne znam si pomagati! Prosim TE pomagaj mi zbrati psihično in fizično moč, da napišem diplomsko delo in da bi se nekje našla služba zame, to me tako straši in v meni se nabira sovraštvo, kar pa vem, da ni prav. To veš tudi TI, saj sem te pri spovedi prosila odpuščanja. Prosim te še, da bi se moj odnos z mamo zboljšal, da bi znale prisluhniti druga drugi in bi se vsa obtoževanja nehala.
  Vsem molivcem na tej, zame zelo pomembni internetni strani, želim vse dobro v novem letu, da bi vsi skupaj našli RESNICO!

 7. zavetje says:

  Že precej let trpim za zamero moji tašči, za njeno vtikanje vame, v mojo zasebnost, v mojo družino. Ko pridem z njo v stik se vse rane iz preteklosti odprejo. Vse travme in žalost se obračajo v jezo proti njej. Ne morem je pogledati v oči in se z njo pogovarjati, zato se ji raje izogibam, čeprav živimo v isti hiši. Res je težko, tudi mož trpi zaradi najinega odnosa, čeprav ga s tem ne obremenjujem. Počutim se krivo za nastalo situacijo. Prosim Gospod Jezus, ozdravi moje ranjeno srce. Prosim pomagaj mi, da naredim to, kar je prav.

 8. Branko says:

  Prosim za sina, da bi se pričel redno učiti, da bi zmogel izdelati šolo.

 9. jozica says:

  Dobri BOG najprej se ti zahvalim za vse prejete dobrote na duši in telesu, ki nam jih daješ. Trenutno me zelo mučijo finančni problemi, rada bi namreč rada nekaj prodala, da bi se rešila dolgov. Imam tudi težave v službi, tako, da sem vedno pod nekim pritiskom. Tudi sama molim in prosim, pa ni pomoči. Vse molilce na tej prečudoviti strani prosim, da molite za me, da se stvari postavijo na pravo mesto, ker tako ne morem več dolgo trpeti. Božja pomoč ostani pri nas.

 10. Elizabeta says:

  prosim za molitev, prosim Boga, Stvarstvo, da mi podeli milost s katero bom uspešno naredila in zagovarjala diplomsko nalogo, milost za moja dva otroka in vodstvo pri reševanju mojega zakona. Bog pomagaj mi po tvojih načrtih urediti, razumeti ter sprejeti mojega moža. Prosim te Bog, da so ob meni ljudje, ki me spoštujejo, ljubijo in zaupajo.

 11. Miro says:

  Če se po naši življenjski poti prebijamo sami in brez luči, na razpotjih hitro zatavamo v napačno smer, kar nam ne prinaša notranjega veselja in sreče. Če pa se zvesto oklepamo znanega duhovnega vodila PO MARIJI K JEZUSU, nam Zvezda Marija zanesljivo osvetljuje duhovno pot, skladno z Božjim načrtom. Kako stopiti na to pot?

  Odlično možnost oziroma priložnost nam predlaga Odbor Združenja posvečenih Jezusovemu in Marijinemu Srcu. Vabi nas, da v pripravi na 15. avgust 2013, ko bomo obnovili izročitev Materi Božji, obhajamo POBOŽNOST PETIH PRVIH SOBOT, in sicer od 5. januarja do 4. maja 2013 ali od 2. marca do 6. julija 2013.

  Več o tem na zloženki:

  http://www.sticna.com/Posvetitev_Marijinemu_Brezmadeznemu_Srcu_2013_a.pdf

  Molimo: O, Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

 12. LIDIJA says:

  PROSIM, DA MOLIMO ZA SESTRIČINEGA SOSEDA, KI GA JE POVOZIL AVTO IN JE SEDAJ
  V KOMI. MATI MARIJA IZROČAM GA PO TVOJIH ROKAH JEZUSU.

 13. Kras says:

  Vse dobro v Novem letu, predvsem pa otroškega zaupanja v Boga in hvaležnosti za dar Jezusovega prijateljstva .
  Bog nam govori skozi mnoge ljudi, zato na tem mestu :”Hvala vsem, ki soustvarjate to stran, z molitvami, pričevanjem in skrbjo za drug drugega.”
  Pa še nekaj besed, ki so se me dotaknile.
  Nekoč mi je pri spovedi naš pater rekel, da mi Bog pripravlja odgovor in vas resnično prosim, da molite zame, da ga bom znala potrpežljivo počakati, saj o teh besedah veliko razmišljam.
  In prosim prav posebej zmolimo za vse ljudi, ki opravljajo človekoljubne poklice.

  Tone Pavček je zapisal naslednje besede:

  Ne verjemite njim, ki vam pravijo: Ta svet je grozen, grob, grd. Ni res. Res je, da je lahko še hujši. Toda za vas je to vaš edini svet, edini, ki v njem živite, da se v njem udomite in ga v dobrem naravnate po svoji podobi.

  Ne verjemite tudi njim, ki vam pravijo: Življenje je trdo, trpko in težko. Ni res. Res je, da je lahko še hujše. Toda za vas je to življenje edino, enkratno in neponovljivo. …Vaše je, da iz njega naredite vse, kar je v dobrem mogoče.

  Ne verjemite komurkoli in karkoli. Verjemite pa, če morete, moji zgodbi:

  Nekoč, pred leti, ko me je kot strela z jasnega zadelo hudo, mi je star mož, živi modrec, dejal:

  >>In nikar se odslej ne boj življenja!<<

  Tako zdaj jaz govorim po njem podobne besede za vas: "Ne bojte se življenja! Naj pljuska v vas z vso silo in v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese. In imejte ga radi, da bo tudi ono, življenje, imelo rado vas!"

  (Tone Pavček)

  • Administrator says:

   @ Kras …Nekoč mi je pri spovedi naš pater rekel, da mi Bog pripravlja odgovor…

   Draga “Kras” že to je veliko, da si se spreobrnila in začela drugače živet. Istočasno pričuješ tudi nam in potrjuješ s pričevanjem, da če se človek obrne na Boga se mu življenje spremeni na bolje, da v njem je življenje bolj znosno in bolj mirno. Hvala za vse dobre želje, tudi mi vsi ti želimo vse dobro.

   Prav tako tudi sam želim vsem naj bo v vas Božja dobrota, Božji mir, Božja ljubezen in vse dobro

 14. Klara says:

  Usmiljeni Jezus, ti veš, kako težko leto je za mano in kolikokrat sem padla, ko je bilo breme bolečine v srcu, molka in ignorance, zavrženosti, žalosti in prestrašenih pogledov otrok neznosno. Pa sem s tvojo pomočjo do sedaj vedno znova vstala, kljub milijon krat zastavljenim vprašanjem, zakaj jaz, do kdaj še, v čem je smisel tega trpljenja, kaj naj storim… Na začetku tega leta, leta vere, te prosim za svojo družino, da bi te sprejeli medse in v svoja srca. Prosim te predvsem za naju z možem, da bi s svojo milostjo našla vse tisto, kar sva izgubila, zaupanje, ljubezen, razumevanje, varnost in predvsem tebe, ki sva te pred več kot 10 leti povabila medse. Zase pa te prosim, da bi v meni odpustil tisto, česar sama ne zmorem in očistil moje srce napuha, jeze, sovraštva in malodušja.

  Dragi molivci na tej strani, iskrena hvala za vse molitve, ki ste jih doslej zmolili zame in za druge preskušane brate in sestre, tudi sama molim in bom molila za vas.

  • tara says:

   Draga Klara!
   Nisi sama! Pridružujem se tvoji molitvi!

   • eli says:

    tudi jaz sem v molitvi s teboj in vsemi drugimi ki so tega potrebni ali bodo prosim sveto marijo
    presvetlega jezusa naj našo ponižno prošnjo prenese do boga ki ve kdo je dober in tudi tisti ki so zašli s poti
    da bi našli pot nazaj do tebe.
    prosim usliši nas !

    • cvetka says:

     Srecno in blagoslovljeno leto vere 2013
     Hvala vam za vse molitve in spodbude na tej strani. zame in za vse potrebne molitve tolazbe v danasnjih nic kaj roznatih casih.

     Za vse prosnje.

     Uslisi nas

 15. Administrator says:

  Marija Božja mati je naziv, ki ga uporabljajo kristjani, kadar hočejo poudariti, da je Marija rodila Jezusa, ki je bil hkrati človek in tudi Bog. Praznik Marije Božje matere obhaja Rimskokatoliška cerkev na prvi dan v letu (1. januarja).

  Naziv Božja mati (grško Θεοτόκος [Theotókos]) je bil prvič uradno objavljen na ekumenskem koncilu v Efezu leta 431, neuradno pa se je ta naziv pojavljal že prej. Na koncilu so hoteli s tem nazivom poudariti, da je Marija tudi mati Jezusa-Boga in ne samo mati Jezusa-človeka (kot je trdil Nestorij). Po nauku, ki je bil uradno potrjen na koncilu, sta namreč Jezusova človeška in Božja narava neločljivo povezani. Jezus je bil v duhovnem smislu rojen že pred začetkom časa iz Boga Očeta in je pravi Bog Sin, v telesnem smislu pa je bil rojen iz Device Marije in zato Marija zasluži naziv Božja mati.

  Mater Dei je latinsko ime za slovenski naziv Mati Božja; nanaša se na Devico Marijo. V grščini se glasi Θεοτόκος Theotókos; v staroslovanščini, v sodobnih slovanskih jezikih kot so hrvaščina, srbščina, ruščina in drugi, pa Bogorodica, to pomeni: »Ona je rodila Boga«. Slovenska inačica, ki pa ni v širši uporabi, je Bogorodnica.

  Na koncu Drugega vatikanskega koncila je papež Pavel VI. razglasil Marijo za Mater Cerkve. Versko resnico o Materi Božji je razglasil Efeški koncil 1. januarja 431. Na Kalcedonskem koncilu leta 451 so zavrnili monofizitizem (nauk, da ima Kristus samo eno naravo) in podrobneje razdelali nauk o dveh naravah Jezusa Kristusa, ki je pravi Bog (ima Božjo naravo) in pravi človek (ima človeško naravo). Devica Marija torej ni rodila samo Boga, ampak tudi človeka. Marija torej ni le Bogorodnica, ampak tudi Kristorodnica (grško Χριστοτόκος Hristotókos). Marija je spočeta brez madeža izvirnega greha. To versko resnico je slovesno razglasil papež blaženi Pij IX. 8. decembra 1854. Štiri leta po tem so se začela Marijina prikazovanja v Lurdu, kjer je ta resnica prišla do izraza. Versko resnico o Marijinem vnebovzetju je razglasil papež Pij XII. 15. avgusta 1950.

  V Credu (apostolski veroizpovedi) izpoveduje Cerkev o Božjem Sinu, da je „rojen iz Marije Device”. Kot mati Božjega Sina je Marija Mati Boga. Vesoljni cerkveni zbor v Efezu (431) uči, da je Emanuel (Kristus) resnično Bog in da je torej presveta Devica resnično Mati Božja. Ona je rodila telo Boga, ko je Sin Očeta postal človek (grško Λογος Logos – Beseda) po Svetem Duhu. Naslednji koncili ponavljajo in jasneje razlagajo ta nauk.

  vir: wikipedija

 16. N. says:

  Priporočam se v molitev. Molitveni namen: prosim za Božjo modrost in vodstvo Sv. Duha – da, brez odlašanja in zamud, premagam vsa nasprotovanja, da uspešno zaključim in zagovarjam študijsko nalogo ter za tem najdem primerno delovno mesto, v skladu z Božjim načrtom za moje življenje – v Jezusovem imenu. Hvala. Vsem želim obilo Gospodovih blagoslovov, v prihajajočem letu.

 17. Miro says:

  Zahvalimo se Gospodu Jezusu za vse milosti in darove, ki smo jih po Njegovi dobroti prejeli v tem letu. Res je, da se velikokrat soočamo z raznimi težavami, preizkušnjami, stiskami, npr. z nezaposlenostjo, s hudimi krizami v zakonu, družinah, družbi … Pa vendar, če se skrbno poglabljamo v to, kar Gospod Jezus nenehno dela za naše odrešenje, ko se za nas iz popolne ljubezni daruje pri sv. maši, bomo odkrivali, da je v našem življenju neprimerno več dobrega kot slabega. V prispodobi rečeno je dobro velikokrat zastrto kot sonce za oblaki. Pri tem na žalost velikokrat gledamo predvsem v temne oblake in v potrtosti ne znamo ali ne moremo iti preko naših težav ter Bogu odpreti svoje srce.

  Prosimo Gospoda Jezusa za pomoč, da bi se v novem letu lahko oprijemali trdne vere in zaupanja v sonce Božjega usmiljenja, ki zanesljivo obstaja, nenehno prodira skozi oblake naših težav in nas milostno odrešuje po Njegovi ljubeči zamisli. Prosimo ga za potrebno duhovno moč, da bi vsak dan slavili njegovo presveto Ime in se mu zahvaljevali za prejete darove. K temu nas še posebej spodbuja BOŽJA BESEDA, ki nam danes govori tudi naslednje:

  GOSPOD, KRALJ IN SODNIK

  Pojte Gospodu novo pesem,
  pojte Gospodu, vse dežele!
  Pojte Gospodu, slavite njegovo ime,
  oznanjujte dan na dan njegovo rešenje!
  Veselé naj se nebesa in zemlja naj se raduje,
  šumi naj morje in kar ga napolnjuje;
  veseli naj se polje in vse, kar je na njem.
  Naj se raduje vse drevje v gozdu,
  pred Gospodom, ker pride,
  ker pride sodit zemljo;
  sodil bo svet s pravičnostjo
  in ljudstva v svoji resnici.

  (iz knjige psalmov 96,1-2.11-12.13)

  Oblikovalcem in obiskovalcem teh spletnih strani iz srca želim, da bi vam Luč božje besede osvetljevala vsak dan v novem letu!

 18. Administrator says:  Gospod pomagaj vsem, ki so daleč od svojih družin.
  Pomagaj vsem otrokom, da bi bili blizu svojim staršem.
  Molimo skupaj, da se odrečemo vsem odvisnostim, ki nas zasužnjujejo.

  • eli says:

   kot mnogi tudi jaz neizmirno molim za mojo družino otroke in moža in predajam svoje dušo in
   srce da bi bila uslišana moja ponižna prošnja za mir zdravje in ljubezen v moji družini kot tudi v
   vseh družinah ki so tega potrebne.

 19. marija says:

  Prosim za molitev, ker se zadnje čase počutim tako bedno. Zdi se mi, da mi meseci grejo kar v prazno, kot da životarim. To pa zato, ker sem brez službe, rada bi si ustvarila družino, pa še fanta nimam. Kar ne morem sprejeti svojega položaja v katerem sem.

  Prisrčna hvala za molitve.

 20. tanja says:

  Prosim za molitev! Iskrena hvala.

 21. Administrator says:

  Spomnimo se patra James Manjackala v molitvi.

 22. MARTINA says:

  PROSIM ZA MOLITEV ZA PRIJATELJICO ZA OZDRAVLJENJE.

 23. Administrator says:


  Sporočilo Kraljice miru po vidcu Jakovu Čolo v Međugorju 25.decembra 2012
  Na zadnjem vsakodnevnem prikazovanju 12.septembra 1998, je Gospa rekla Jakovu Čolu, da se mu bo prikazovala enkrat letno in to 25.decembra na Božič. Tako je bilo tudi letos in sicer, prikazovanje se je začelo ob 14:15 in je trajalo 10 minut.

  Jakov je prenesel to sporočilo:

  “Dragi otroci! Darujte mi vaše življenje in popolnoma se mi predajte, da vam lahko pomagam dojeti mojo materinsko ljubezen in ljubezen mojega Sina do vas. Otroci moji, jaz vas neizmerno ljubim in danes na poseben način na dan rojstva mojega Sina, želim  vsakega od vas sprejeti v svoje srce in vaša življenja darovati mojemu Sinu. Otroci moji, Jezus vas ljubi in daje vam milost, da živite v njegovem usmiljenju, toda mnoga vaša srca je zajel greh in živite v temi. Zato, otroci moji, ne čakajte, recite NE grehu, a vaša srca predajte mojemu Sinu, ker samo tako boste lahko živeli Božje usmiljenje in z Jezusom v vaših srcih odšli na pot rešitve.”

 24. Administrator says:


  467. Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović – Lunetti v Međugorju 25. decembra 2012
  Gospa je prišla z malim Jezuščkom v naročju in ni dala sporočila, toda mali Jezušček je spregovoril in rekel: “Jaz sem vaš mir. Živite moje zapovedi!” Gospa in mali Jezušček sta nas skupaj blagoslovila z znamenjem križa.

 25. irena says:

  Vsem molilcem, zelim lep miren in upanja poln bozic, podarjam vam molitev, ki sem jo pred leti dobila na romanju v Padovo, in mi je prinesla ze mnogo dobrega, upam da bo tudi vam in sicer gre takole,

  Molil[a] bom na cast, sv.[ svoje ime], na cast sv.Jozefa in sv.Roka

  molila bom za [ izpovejte svojo prosnjo ali zahvalo]

  izgovorite- Molila bom na cast Jezusa Kristusa, Matere Bozje, na cast Gospoda Boga, na cast Svetega Duha, na cast [sv,vase ime], na cast sv. Jozefa, sv.Roka, na cast sv. patra Pija, vseh Svetnikov, sv.Angelov in Nadangelov

  nato= 10x oce nas
  1x zdrava marija
  amen, ko koncate vse molitve

  Na, koncu, se zahvala, in sicer= Zahvaljujem, se Jezusu Kristusu, Materi Bozji, Gospodu Bogu, csstitljivemu svetemu duhu, sv. [svoje ime], sv. Roku, sv. patru Piju, sv.Angelom in sv. Nadangelom, za uslisanje te molitve. Amen

  Hvala, vsem ustvarjalcem, te spletne strani, ker prinasate luc med ljudi, predvsem pa hvala vsem molilcem za vase molitve, kot administrator veckrat napise, moliev= resitev , res je naj vas vse dobri Bog, obilno blagoslovi

  • eli says:

   zelo lepa molitev kot vsaka v kateri je omenjena marija brezmadežna in njen sin jezus kakor
   presvetli bog in sveti angeli ki ji jih v življenju zelo potrebujemo da lažje preživimo dan.
   molila sem po tej molitvi in močno si želim uresničitve le te ki že nekaj časa žalosti
   našo družino in če ne bi veliko molila bi obupala nad življenjem in možem ,ki je izgubil
   vero do boga molim zanj da bi našel pot do nas in se vrnil v naš objem.

   lepo prosim boga za to uslišanje!

 26. gabriel says:

  Pozdravljeni,

  prosim za molitev,za preminulega prijatelja Andreja Pintariča starega 38 let,ki je umrl po hudi bolezni
  v nedeljo 23.12.2012.
  Prosim za molitev za njegovo dušo,da bo lahko počival v miru.

  Iskrena hvala že za vnaprej,naj vam Bog poplača vašo dobroto
  Boglonaj

 27. Miro says:

  BOŽJA BESEDA nam v Zaharijevi hvalnici med drugim govori tudi o “prisrčnem usmiljenju našega Boga, zaradi katerega nas bo obiskalo VZHAJAJOČE SONCE Z VIŠAVE, da razsvetli vse, ki sedijo v temi in smrtni senci, in naravna naše noge na pot miru” (Lk 1,78-79). Na široko odprimo srca in vse težave, preizkušnje, stiske, hrepenenja … izročimo Gospodu, ki prihaja med nas kot nadvse ponižno Dete Jezus ter ga ponovno prosimo za potrebne milosti v luči Svetega Duha! Še posebej ga prosimo za največjo milost, da bi se znova rodil v našem srcu.

  Naj bo vedno in povsod slavljena Božja beseda, ki se spušča iz nebes, da bi prebivala med nami in nam podarila odrešenje!

 28. Lucija says:

  Prosim za molitev za uspesno resitev solskih problemov, ker ne vidim izhoda, najraje bi obupala, tudi starsem je hudo, poleg svojih skrbi (ocetove ponovne bolezni/depresije) jih ne zelim bremeniti.

  Iskrena hvala, Bog z vami!

 29. deja says:

  Potrebujem spoved pa ne vem komu bi šla, potrebujem pogovor pa ne vem na katerega duhovnika se opreti. Čedalje bolj tonem v slepo ulico, sem prostovoljka na področju gasilstva in dela z otroki, hvaležna sem za vsa dela, ki jih lahko opravim, ki mi dajo novih moči, rada pomagam ljudem to me hrani. Vendar globoko v duši sem pokvarjen človek, kajti zaljubim se vedno v zasedenega moškega in trenutno ljubim nekoga, ki ni samski, želim si ga ob sebi – VEM GROZNA SEM :(((. Želim čutiti njegove objeme, dotike z njim se počutim varno, izpopolnjeno, z njim sem jaz jaz. Pri njemu doma stvari niso kot morajo biti, ne vem ali se s tem samo tolažim ali resnično niso, kolikor sva se pogovarjala… Kakor koli, molim, povezujem se z angeli, Jezusom, Svetim Duhom in Marijo Devico. Sem duhoven človek, vendar preko svojih čustev ne zmorem.
  Prosim Boga, naj mi da moč za spoved, da odvržem masko, da lahko zadiham. Naj me vodijo vsa božanska bitja po pravi poti, četudi kdaj skrenem iz nje. Naj mi pokažejo pravo pot do ljubezni, pot do tega moškega ali enostavno pozdravijo moje srce, da lahko grem naprej brez slabe vesti, brez obžalovanj. Resnično povem vam, ne vem več kaj narediti, da se oprem tej skušnjavi. Prosim dobri Bog, Jezus, angeli, nadangeli, Marija Devica, vnebovzeti mojsti in Sveti Duh, pomagajte mi s svojo čudežno in nesebično pomočjo ob enem pa prosim tudi vas, dragi Bratje in Sestre molite zame! Hvala! Amen!
  Vse dobro vam želim in zapomnimo si, da nikoli nismo sami, vedno in povsod imamo podporo nebeških bitji le prositi jih moramo, da stopijo v naša življenja in nas vodijo.

  • Administrator says:

   Spoved, ja včasih se teško odločimo. Pa vendar mogoče se odločimo in poromamo na Brezje, Sveto goro nad Novo Gorico, Ptujsko goro, ali pa se odločimo za Međugorje. Na teh in drugih romarskih krajih je več duhovnikov, ki spovedujejo in se nam bo lažje spovedat, lažje prenest probleme, ki nas tarejo… Prosi duhovnika, če lahko moli nad teboj, da se pretrgajo vezi z grehom in težavami, ki jih imaš. …

 30. Lena says:

  Prosim vas skupaj z mano prosimo Nebeškega Očeta za zdravje moje sosede, ki je po enem mesecu moževe nenadne smrti sama zbolela za rakom. Dobri Bog nakloni ji milost ozdravitve, da bo otrokom, ki so še tako mladi ostala vsaj mamica.
  Ne zapusti nas v naših molitvah in nas usliši.

 31. tanja says:

  Prosim vas za molitev zame in zanj… in za najin odnos… Iskrena hvala in vsem veliko notranjega božjega miru in medsebojne bližine in ljubezni.

 32. jozica says:

  Prosim za molitev za družino mojega pokojnega bratranca, ki je še mlad včeraj po težki bolezni prestopil prag večnosti. Bog nakloni mu večni pokoj in dovoli, da se ti približa. Prosim tudi za obe družini, za njegove žalostne starše, ženo in otroka ter nas, ki žalujemo za njim,da bi v veri, upanju in ljubezni našli moč in bi nas ta smrt še bolj duševno povezala.Božja pomoč ostani pri nas.

 33. Administrator says:


  Obežimo svoja srca in spraznimo svoje smeti

  Kako smo ljudje naivni in verjamemo vsem mogočim napovedim konca sveta, katastrofam, horoskopom, vedeževalcem, …
  Na drugi strani pa pozabljamo na Boga. Veliko ljudi si je že prebralo knigo Zadela me je strela: http://www.molitev.net/gloria-polo/
  Prav tako nam Sveto pismo ( http://www.biblija.net/biblija.cgi?l=sl ) pove veliko, če se spomnemo Sodome in Gomore pa še Jona in Ninive,…

  In v današnjem času nam Devica Marija govori v Međugorju in nas vabi in vabi:

  25. septembra 1991. “Danes vas na poseben način kličem k molitvi in odpovedi, saj satan hoče, zdaj kot še nikoli, pokazati svetu svoj sramoten obraz in zapeljati čim več ljudi na pot smrti in greha. Zato dragi otroci, pomagajte da zavlada moje Brezmadežno Srce v svetu greha. Prosim vse vas da darujete molitve in žrtve v moje namene, da bi jih tudi jaz mogla darovati Bogu za kar je najpotrebnejše. Pozabite svoje želje in molite, dragi otroci, za to kar Bog želi in ne kar želite vi. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

  25. novembra 1998. “Dragi otroci! Danes vas vabim, da se pripravite na Jezusov prihod. Na poseben način pripravite svoja srca. Naj vam bo sveta spoved prvo dejanje spreobrnitve, a nato se dragi otroci, odločite za svetost. Naj vaše spreobrnjenje in odločitev za svetost začne danes, a ne jutri. Otročiči, jaz vas vse kličem na pot odrešenja in vam želim pokazat pot proti raju. Zato, otročiči, bodite moji in se odločite z menoj za svetost. Otročiči, sprejmite z resnostjo molitev in molite, molite, molite. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

  25.oktobra 2000. “Dragi otroci! Danes vam želim odpreti svoje materinsko srce in vse vas vabim k molitvi po mojih namenih. Z vami želim obnoviti molitev in vas povabiti k postu, ki ga želim darovati svojemu sinu Jezusu za prihod nove dobe, dobe pomladi. V tem jubilejnem letu so se mi mnoga srca odprla in cerkev se obnavlja v Duhu. Radujem se z vami in se zahvaljujem Bogu za ta dar, vas pa , otročiči, vabim: molite, molite, molite, dokler vam molitev ne postane radost. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

  • eli says:

   v teh dneh je molitev najlepše zdravilo za ranjeno srce prosim sveto marijo da ponese luč v naš dom in da bi
   tudi moj dragi mož našel boga ki vem da ga neizmerno potrebuje!

   • Miro says:

    Eli, lepa in iskrena je vaša prošnja – v božjem duhu. Tako kot za vse, ki se nam priporočajo v molitev, tudi za vas molimo v teh milostnih dneh pred Božičem – praznikom Jezusovega rojstva. Da bodo naše molitve zažarele v moči Svetega Duha, se ponižno prepustimo Božjemu usmiljenju, ki se naših src še posebej dotika pri sveti spovedi in obhajanju svete evharistije.

    Luč božje milosti, ki nam jo podarja Gospod Jezus, velikodušno delimo z našimi bližnjimi, pa tudi z drugimi, pomoči potrebnimi ljudmi, kolikor zmoremo. Stopimo na pot vsakodnevne zahvale tako za velike darove, kakor tudi za navidez majhne, nepomembne darove, ki nam jih iz trenutka v trenutek podarja Gospod Jezus!

    Eli, priporočam vam, da vse svoje stiske, želje, hrepenenja, namene … še naprej izročate v naročje Presvete Device Marije. Skušajte odkrivati vse tisto, kar je pri vašem možu dobro, lepo, spodbudno … in se za vse vsak dan zahvaljujte Bogu. Nenehna molitev zahvale in slavljenja bo tudi vašemu možu odprla pot do Boga, da bo lahko veroval, upal in ljubil tako, kakor od njega pričakuje Gospod Jezus.

    Naj vaju v tem adventnem času milostno blagoslovi prihajajoči Gospod!

 34. Administrator says:

  Relikvije sv. Bernardke v Sloveniji

  SLOVENIJA (petek, 14. december 2012, RV) – V Sloveniji bodo v ponedeljek, 17. in v torek, 18. decembra 2012, na obisku relikvije sv. Bernardke Lurške. Poklicali smo gospoda Mira Šlibarja in ga prosili, da za Radio Vatikan predstavi za kaj gre in kje bodo ob relikvijah potekale molitve ter bogoslužja.

  Veliko srečo imamo, da vsako leto slovenski romarji romamo z Italijani, z njihovim združenjem romarjev UNITALSI, v Lurd. Prav oni so nam ponudili možnost, da relikvije sv. Bernardke dobimo za dva dni tudi v Slovenijo. Zakaj? Ker vsi ne morejo v Lurd in v Nevers, kjer je pokopana. Ob 150-letnici prikazovanj so izkopali njeno truplo in potem napravili relikvije (to so posmrtni ostanki) te svetnice in te potem romajo po svetu. Druge relikvije so ohranjene v kripti v Lurdu. Pri nas v Sloveniji bo kar 14 postaj. Zanimivo, kot 14 postaj križevega pota. Tudi sv. Bernardka je v življenju veliko trpela. Namen relikvij in obiska po Sloveniji je predvsem ta, da bomo v treh škofijah zastopani (ljubljanska, celjska in novomeška) in da bomo omogočili mnogim njihov obisk v domovih za ostarele in pa v bolnišnicah.
  Spored ustanov, v katerih bodo potekale molitve in bogoslužja ob relikvijah:

  Ponedeljek, 17. december 2012
  08.00 – prihod relikvij v kapelo Marijinih sester na Dobrovi pri Ljubljani
  08.30–11.00 – relikvije v ljubljanski stolnici sv. Nikolaja
  11.30–12.30 – relikvije v kapeli Marijinih sester v Štepanji vasi v Ljubljani
  13.00–14.00 – relikvije v kapeli Doma sv. Katarine v Mengšu
  15.00–16.00 – relikvije v kapeli doma sv. Jožefa v Celju
  17.30 – relikvije v župniji sv. Antona Padovanskega na Viču v Ljubljani
  Mašo ob 18.00 bo ob somaševanju duhovnikov daroval upokojeni koprski škof msgr. Metod Pirih. Po maši bo molitveno bdenje, ki bo potekalo do torka, 18. decembra 2012, do 6.00.

  Torek, 18. december 2012
  07.30–09.30 – relikvije pri frančiškanih v cerkvi sv. Lenarta v Novem mestu
  10.00–10.30 – relikvije v kapeli bolnišnice v Novem mestu
  10.45–12.00 – relikvije v domu starejših v Šmihelu pri Novem mestu
  13.00–14.00 – relikvije v cerkvi Marije Pomočnice na Rakovniku
  15.30–17.00 – relikvije v kapeli Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – Soča
  17.30–18.30 – relikvije v kapeli Onkološkega inštituta v Ljubljani
  18.45–20.15 – relikvije v kapeli UKC
  20.30–23.00 – relikvije v Marijini kapeli pri sv. Jožefu v Ljubljani.

  Srečanje s svetnico, z relikvijami, ki je verujočim blizu zaradi lurških prikazovanj, nam bo prav v letu vere veliko povabilo k večji poslušnosti Božjemu klicu in bolj doslednemu življenju po evangeliju.

  VIR RADIO VATIKAN

  • eli says:

   najlepše v življenju človeka je če se ti prikaže najsvetejša sveta mati božja ,to je le mogoče ob veliko veliko
   molitvi in pobožnosti in pomoči vsem,ki so tega zelo potrebni.
   moja družina in jaz prestajamo veliko bolečino in preizkušnjo prosim za pomoč marije in boga za uslišanje!

  • Miro says:

   Hvala g. administratorju za objavo omenjenega sporočila o tem dogodku, ki je gotovo zelo velika božja milost v tem adventnem času. O duhovnem pomenu Lurda je doma in po svetu izšlo že veliko knjig, med njimi, na primer, že pred desetletji tudi knjiga dr. Vilka Fajdiga z naslovom Lurd. V njej je o sv. Bernardki med drugim zapisal tudi naslednje: “Mnogo je v Lurdu telesnih ozdravljenj, najvažnejši pa so duhovni čudeži. Največji med njimi je Bernardka sama. Po naukih bogoslovcev je namreč vsak svetnik tudi duhovni ali moralni čudež. Tako vzvišeno je bilo njeno življenje in njena smrt, da si tega brez posebne božje pomoči ne moremo razložiti. Ker pa je Bernardkina svetost čudež in ker lurški čudeži potrjujejo božji izvor lurških dogodkov, je tudi Bernardka kot svetnica najvišja potrditev vsega, kar se v Lurdu dogaja. Da je Bernardka res svetnica, je slovesno priznala Cerkev, ko jo je leta 1925 razglasila za blaženo, leta 1933 pa za svetnico.”

   Sv. Bernardka Lurška, prosi za nas!

 35. Sinja says:

  Že nekaj časa imam zelo hude bolečine v križu, hrbtenici in sklepih. Komaj jih prenašam. Včasih je tako hudo, da bi najraje cele dneve le ležala in molila. Hudo mi je tudi zaradi domačih, ki vidijo, da ne zmorem več. Sem brez volje in energije. Lepo prosim za molitev.

  Bog z vami!
  Sinja

  • Miro says:

   Sinja, tudi vašo stisko vključujemo v devetdnevnico pred praznikom Odrešenika Jezusa. Molimo za vas, da bi se vas usmilil EMANUEL, to je Bog z nami. Kaj pa lahko sami storimo, če je še tako hud naš položaj? Da odpiramo svoje srce in se Bogu nenehno zahvaljujemo za vse tisto, kar nam v življenju podarja. Kljub težkemu položaju skušajte vsak dan odkrivati tiste stvari, ki ste jih deležni po božji milosti. Prosim, zahvaljujte se npr. za božjo besedo, molitev, sveto mašo … vid, sluh, okus … obleko, hrano, stanovanje … za domače, s katerimi živite … ter še za številne druge stvari, potrebne za življenje, kot so npr. voda, zrak, svetloba …, ki jih marsikaj niti ne opazimo, pa vendar so prav tako zelo velik božji dar.

   Molimo: Dobri Jezus, pomagaj nam z božjo milostjo, da se ti bomo v srcu nenehno zahvaljevali za vse tisto, kar nam podarjaš v življenju, pa morda niti ne opazimo in zato tudi ne znamo dovolj ceniti!

   Sinja, Bog vam podeli duha zahvale in zdravja!

 36. Miro says:

  DUHOVNIKI ZA ŽIVLJENJE (Priests for Life)
  vabijo vse verujoče, da bi v adventnem času posebno pozornost posvetili našim nerojenim bratom in sestram, ki jih ogroža smrt zaradi umetnega splava in njihovim materam, ki so zaradi nosečnosti v stiski, ter ta čas pričakovanja doživljali kot

  ADVENT ZA ŽIVLJENJE

  V ta namen se lahko od prve adventne nedelje do praznika Jezusovega rojstva, od 2. do 24. decembra, združimo v Adventni molitvi za življenje. Čeprav je medtem že minilo 14 dni, je pred nami še 10 dni do praznika Jezusovega rojstva, ki jih lahko dobro izkoristimo v ta namen. Ko z vero in zaupanjem molimo predvsem za druge, še posebej za nedolžne otroke, tudi sami ozdravljamo po božji milosti!

  ADVENTNA MOLITEV ZA ŽIVLJENJE

  Bog življenja,
  obljuba Tvojega prihoda nas napolnjuje z veseljem!

  Poslal si svojega Sina, rojenega v Betlehemu, ki je princ miru.
  V Njegovem imenu bodo prenehala vsa zatiranja.

  Naj Ga sprejemamo vsak dan in se pripravimo na njegov prihod ob
  koncu časov.

  Naj s tem, ko sprejmemo v svojo sredo vsakega otroka – rojenega ali
  nerojenega – zgradimo kulturo življenja, ki vabi medse Njega, ki je
  nosilec življenja.

  To prosimo po Kristusu, našem Gospodu. Amen

  http://www.priestsforlife.org/novenas/advent-novena.htm

 37. brany says:

  Prosim za molitev za bolnega očeta moje žene, naj ga ljubi Jezus blagoslovi, naj položi svoje presvete prebodene roke na njegovo glavo in naj Jezusova presveta, zdrava kri zaokroži po bolnem telesu ženinega očeta. Jezus popolnoma ga ozdravi na duši in na telesu.

  Zgodi se tvoja volja Gospod.

 38. jozica says:

  Prosim za pomoč v molitvi za me, ker doživljam v službi s strani nadrejene tako hude pritiske, da se bojim, da ne morem več zdržati. Zavedam se, da ni služb. Čeprav delam in se trudim tudi 12 ur na dan, sem vedno v nemilosti šefinje. Vedno se obrega vame in me s tem demotivira.Prosim, da molite za me in za njo, ker je res grozno, najbolj pa me boli krivica, ker ni poštenja in komunikacije.Prosim pomagajte, da se odnosi vsaj malo zbližajo in da obdžim službo.

  • Kras says:

   Molila bom zate.
   Predvsem pa se zavedaj, da delaš dobro in je ševinja z svojim ” nerganjem” v nemoči nad teboj.
   Zaupaj se Bogu. Vsak trenutek , ko ti kaj reče, ga v mislih pokliči.
   Začutila boš več moči.
   Vse dobro ti želim.

 39. Tom says:

  Prosim vas za molitev za ozdravitev naše mame. Je onkološki bolnik in danes je dobila diagnozo kostnega raka. Prosimo naj se Nebeška mati Marija obrne na svojega Sina in izprosi njeno ozdravitev.
  Jezus prosim te ozdravi našo mamo.
  Hvala vsem za vaše molitve.

 40. mary says:

  Mesec dni se nisem oglasila na tej spletni strani katera mi veliko pomeni mi pomaga premagovati moje težave, ker vidim da imajo drugi še veliko večje. Veliko molim za mojo družino, velikokrat mi je Bog pokazal pravo pot vendar še ne najdem tiste prave poti katero bi mogla, da bi bila srečna. Imam zdrave otroke in vnuke, moža ki premaguje svojo bolezen že več let, vendar med nama ni takšne ljubezni kot si jo želim. Zato prosim vsemogočnega naj mi pomaga pri tej ljubezni do moža , prav tako za sina, ki si je našel ljubezen vendar ne vem če je to prava za njega, pomagaj mu pokazati pravo pot. Še enkrat prosim vsemogočnega Boga, da nas varuje, kaže pravo pot meni pa pomaga, da ne bom padla še v večjo depresijo in da bom lažje nosila križ kateri mi je bil dan.
  Naj nas Bog blagoslovi.

  • Marija Klara says:

   Vsem ženskam priporočam v branje knjigo avtorico Jo Croissant – Ženska duhovniško srce, ženska- hči, žena, mati, izdal Župnijski urad Dravlje. Meni je zelo žal, da je nisem dobila v roke že pred leti.

  • Neli says:

   Draga Mary,
   predlagam, da se z možem udeležita Temeljnega vikend seminarja za zakonce, ki ga vodita Dani in Vilma Siter (več na spletni strani Družina in življenje). Z možem sva bila na novemberskem seminarju v Ankaranu in lahko oba rečeva, da je to najlepše darilo, ki si ga lahko zakonca podarita drug drugemu. Res iz srca priporočam!
   Naj vas Bog blagoslovi in vam nakloni veselja v moči Svetega Duha!!

 41. beja55 says:

  prosim za molitev za mojo sestrično, ki hude preiskave. Jezus pomagaj ji pri tej težki preizkušnji.

 42. Miro says:

  USMILJENI JEZUS je glasnici Božjega usmiljenja sveti Favstini Kowalski zaupal naslednje besede življenja, namenjene tudi ljudem sodobnega časa: “Oznanjaj svetu moje usmiljenje, naj vse človeštvo spozna moje brezmejno usmiljenje. To je znamenje za poslednje čase, za njimi pride dan pravičnosti. Dokler je čas, naj se zatekajo k izviru mojega usmiljenja, naj se okoriščajo s krvjo in vodo, ki je privrela zanje” (Dnevnik, št. 848).

  Te Jezusove besede se dotikajo globokih skrivnosti svete evharistije, ki je na žalost celo za mnoge kristjane (še) neodkriti izvir nedoumljivih božjih milosti. Katekizem katoliške Cerkve (KKC) nam sveto evharistijo približa na več mestih, med drugim tudi takole: “Gospod je zato, da se nikdar ne bi oddaljil od svojih in bi jih napravil deležne svoje velike noči, postavil evharistijo kot spomin svoje smrti in svojega vstajenja ter svojim apostolom naročil, naj jo obhajajo do njegove vrnitve.”

  Molimo: Usmiljeni Jezus, tvoje milostne besede kot luč v temni noči osvetljujejo našo pot skozi gosto meglo grehov, dvomov, omahovanj, preizkušenj, stisk … Prisrčna ti hvala za številne podeljene milosti. Še posebej se ti zahvaljujemo za sv. evharistijo – vir neizmernega Božjega usmiljenja do nas grešnikov. Prosimo te, poživi nam ugašajočo vero, medlo upanje in nerodovitno ljubezen, da bomo vztrajno živeli v moči Svetega Duha!

  • eli says:

   kot mnogi med nami tudi jaz prosim bogo z svojo neizmerno molitvijo,da bi prišel zdravje veliko miru
   in ljubezni v naš dom,kjer smo trenutno v veliki žalosti.prosim marija brezmadežna za tvojo pomoč in jezusa in
   boga za usmiljenje.

 43. sony says:

  Dragi Bog, Marija, Jezus , vsi angeli in vse molilci, prosim vas za pomoc in podporo v molitvi, prosim vas, za mir in razumevanje in spostovanje v mojem domu. Predvsem prosim, zaradi oceta, ki ima ze dlje casa tezave z depresijo, ki jo vcasih izraza z zalitvami ali celo z nasiljem. Prosim vas za vec miru v njegovi dusi, da bo lahko sprgledal svoje zmote, zaradi katerih nam je povzroceno dosti trpljenja, in prosim pomagajte mi spregledati moje zmote v tej situaciji, da mu bom lahko lazje pomagala. Navsezadnje, je moj oce in ga imam iskreno rada, samo ne vem vec, kaj naj v tej situaciji naredim. Iskrena hvala, za vase molitve in bog vas vse obilno blagoslovi

  • Alpe says:

   Gospod Bog, blagoslovi naš dom. Naj bo kraj tvojega miru. Naj v njem ne vlada sovraštvo, ampak
   ljubezen, naj v njem ne bo nesloge, temveč edinost. Namesto užaljenosti in krivice naj bo v njem
   odpuščanje. Zmota naj se umakne resnici, vera naj premaga dvom.
   V njem naj ne bo tesnobe, ampak upanje, naj ne bo teme greha, ampak luč tvoje milosti, naj ne bo
   žalosti, ampak veselje. Naj ne bo bolezni, temveč dušno in telesno zdravje.
   Tvoj blagoslov naj nas spremlja na poti v tvoj nebeški dom.

   To je prava molitev zate.

   Molitev = Rešitev
   Alpe

  • cvetka says:

   Spostovana sony. Skoraj v vsem napisanem se tudi jaz sercujem doma. In vem kako ti je pri srcu. Ce se bo se nadaljevalo nameravam oditi od doma. Ker takega psihicnega nasilja ne prenasam vec.
   Hvala Bogu in Materi bozji da obstaja taka spletna stran.
   Hvala tudi za vse molitve.

 44. Manica says:

  Hvala vsem oblikovalcem te strani, ki ste tako lepo opisali današnji praznik. Kot zapisano, nam Marija s svojim zgledom in priprošnjami pomaga na naši poti k Bogu. Današnji dan je res poseben: sneg, povsod samo sneg, belina, spokojnost, kot da je za trenutek vse obstalo. Še kako nam je potreben ta mir v današnjem času, ko se vse tako hitro, mnogokrat pa prehitro, odvija.

  Prosim Marijo naj mi pomaga iz stisk, v katerih sem se znašla v delovnem okolju, namreč veliko se govori o odpuščanju, sodelavci pa mnogokrat v teh situacijah še vedno preveč vidijo sami sebe in so nekateri celo zahrbtni, zaradi precejšnjih zmot imajo tudi od mene prevelika pričakovanja, kar me boli, ker ne znam pomagat. Božja mati s svojo milostjo pomagaj, da se vse dobro izteče, podari mi pokončno držo, ki mi je zadnje čase manjka in je zato tudi zadnje čase moja molitev ni bila tako zbrana. Zelo sem namreč osamljena, imam željo, da bi si ustvarila družinsko življenje, spoznala vernega, poštenega, dobrega in delovnega človeka.
  Marija usmili se moje mame, da bi ozdravela od vojih duševnih stisk in za vse dobro v družinskih odnosih, da bi se razumeli in si še naprej pomagali, da bi se imeli radi.
  Hvala ti, Marija, Nebeški oče za vse milosti in darove, ki sem jih prejela.
  Iskrena hvala vsem, ki se me boste v molitvi spomnili, naj tudi vam Bog pomaga iz vaših stisk. V molitvi se bom še naprej spomnila vseh vas, ki vas terejo takšna ali drugačna bremena življenja: bolezni, nesreče idr.

 45. Tina says:

  V molitev priporočam svojo mami, ki je trenutno v hudi duševni stiski. Naj ji Bog podari svoj mir.
  Hvala vsem, ki ste v mislih z mano. Naj se razlije na vas božji blagoslov!

 46. Administrator says:

  8.december praznik
  Marijino brezmadežno spočetje

  Že prvi kristjani so imeli Marijo, Gospodovo mater, za vso čisto in brez slehernega madeža; da je nikdar ni omadeževal noben greh, tudi izvirni ne, ki smo mu sicer vsi zapadli. Kako bi mogla biti tista, ki je kači glavo strla in je milosti polna, le en trenutek pod oblastjo te peklenske kače!

  Cerkveni očetje in učitelji pridevajo Mariji najlepša imena, ki vsa kažejo na njeno brezmadežnost. Imenujejo jo svetejšo od vseh svetnikov, lepšo in svetejšo od angelov, čistejšo od kerubov in serafov.

  Tudi praznik Marijinega brezmadežnega spočetja je star. Že v desetem stoletju so ga obhajali v zahodnih deželah; v slovanskih krajih se prvič omenja v 14. stoletju. V vzhodnih deželah pa so ga obhajali že od petega stoletja. Ta praznik nas spominja veselega trenutka, ko je mati Ana spočela mater Gospoda našega Jezusa Kristusa brezmadežno: to je, da je bila Marija obvarovana izvirnega greha takoj ob prvem trenutku svojega spočetja, tako da niti trenutek ni bila v grehu. Od leta 1708 je god Brezmadežne, 8. decembra, zapovedan za vso Cerkev. Papež Pij IX. je to versko resnico 8. decembra 1854 razglasil za od Boga razodeto v veliko veselje vsega katoliškega sveta.

  »Da je blažena Devica Marija bila v prvem trenutku svojega spočetja obvarovana vsakega madeža izvirnega greha, in sicer po edinstveni milosti in predpravici, ki jo je podelil vsemogočni Bog z ozirom na zasluženje Jezusa Kristusa, odrešenika človeškega rodu – to je od Boga razodet nauk in ga morajo zato vsi verniki trdno in stanovitno verovati.« (besedilo o razglasitvi verske resnice iz 1854)

  Marija nam s svojim zgledom in priprošnjo želi pomagati na naši poti k Bogu. Sama nam je prišla naproti in nam ponudila svojo pomoč. Leta 1830 se je Marija prikazala mladi sestri Katarini Laboure in ji razodela, kakšno svetinjo naj dajo kovati, da bo po njej delila milosti vsem, ki jo bodo zaupno prosili. »Prihajajte pred ta oltar,« je rekla, »tu se bodo milosti razlivale na vse, ki bodo zanje prosili.« Ko so čez dve leti res naredili prve svetinjice, so jo ljudje kmalu poimenovali čudodelna svetinja, kajti po njej so se začeli dogajati očitni čudeži ozdravljenj in spreobrnjenj.

  Leta 1894 je papež Leon XIII. postavil praznik Prikazanje Brezmadežne s čudodelno svetinjo, ki ga praznujemo 27. novembra.

  “O Marija brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo.”

  • eli says:

   o marija brez madežna prosim za mir ljubezen in veliko molitve v moji družini in povsod drugod da
   se ti brezpogojno predamo in očistimo svoje grehe .kesam se ker zelo ljubim svoje bližnje,prosim pomagaj,
   bi v mojo družino prišel mir zdravje in ljubezen,ki bi nas ponovno grela!

  • Administrator says:


   Kako lepo nam je Marija danes odgovorila, s tako lepim znamenjem.
   Sneg je znamenje brez madeža, tako lepo je pobelilo naše kraje.
   Kakor je bilo brez madeža Marijino srce, čisto kako sneg, belo kakor sneg.
   Ker je njen praznik, nam je pokazala še tisto lepo znamenje “Marija Snežna”.
   Na današnji dan bi resnično lahko rekli, da ni samo praznik Marije Brezmadežne temveč tudi Marije Snežne.
   .
   .

 47. Administrator says:

  za našo domovino in njene prebivalce

  AKCIJA SE DOGAJA POD GESLOM:
  PRIŽGIMO V SRCIH ŽIV PLAMEN BOŽJE LJUBEZNI.

  VSAK ČLAN AKCIJE, se obveže, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da zaneti Božji ogenj najmanj v 10 srcih našega ljudstva
  in za akcijo pridobi najmanj 20 novih članov.
  Bolj velikodušni jih boste gotovo pridobili še več!

  AKCIJA TRAJA od Brezmadežne do vključno 26. decembra 2012, potem pa še in še …

  Ker naš narod na tem področju doživlja velik manjko,
  poleg molitve vključi tudi premagovanja, post, pokoro, žrtve …
  Ne bodi preračunljiv!
  Stori vse, res vse, kar je v tvoji moči!

  Stopi v akcijo! Molitev spreminja!

  za našo domovino in njene prebivalce

 48. Miro says:

  Tam, kjer so ljudem na voljo malovredne stvari, je vedno velika gneča. Drugače je pred Najsvetejšim zakramentom, kjer se delijo največje milosti. Na žalost jih kot take ne prepoznamo, zato jih tudi ne iščemo in za njih ne prosimo. Tam pred Njim je običajno bolj malo ljudi. Velikokrat Jezus celo sameva. Pa vendar nenehno vztraja pod podobo kruha – zaradi mene in tebe – vse do konca sveta. “Bog je tam: Kralj kraljev, Gospod gospodov. Skrit je v kruhu. Iz ljubezni do tebe se je ponižal do te skrajnosti,” nas uči sv. JožefMarija Escriva de Balaguer.

  Prosimo Jezusa v molitvah, da bi ga nenehno iskali in ga z božjo pomočjo odkrivali pod podobo evharističnega kruha, kjer nas neizmerno ljubi in nas želi odreševati v moči Svetega Duha!

 49. Rok says:

  Spoštovani, prosim vas za molitev, da bi z Božjo pomočjo vestno študiral in opravil zahteven izpit, ki je pred mano. Hvala. Vse Bogu v čast in slavo vekomaj!
  In da bi zelo dobra prijateljica našla Boga in bi bila dobro. Hvala.

 50. Administrator says:

  Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani Soldo v Međugorju, 2.12.2012:

  “Dragi otroci! Z materinsko ljubeznijo in materinskim potrpljenjem vas znova vabim, da živite po mojem Sinu, da širite Njegov mir in Njegovo ljubezen, da kot moji apostoli z vsem srcem sprejmete Božjo resnico in prosite Svetega Duha, da vas vodi. Tedaj boste mogli zvesto služiti mojemu Sinu in s svojim življenjem pokazati drugim Njegovo ljubezen. Po ljubezni mojega Sina in moji ljubezni, si bom kot Mati prizadevala vse otroke, ki so zašli, privesti v svoje materinsko naročje in jim pokazati pot vere. Otroci moji, pomagajte mi v mojem materinskem boju in molite z menoj, da spoznajo grešniki svoje grehe in se iskreno pokesajo. Molite za tiste, ki jih je moj Sin izbral in jih posvetil v svojem imenu. Hvala vam.”

  • Miro says:

   Hvala g. administratorju za posredovanje sporočil Kraljice miru, ki nas tako ljubeznivo vabi k spreobrnjenju in življenju v moči Svetega Duha.

   V teh dneh, ko se pripravljamo na praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije, izročimo v Njene milostne roke tudi vse stiske naših trpečih sester in bratov. Trdno zaupajmo v Marijino priprošnjo pri Vsemogočnemu Bogu in jo prosimo za potrebne milosti z naslednjo molitvijo:

   MOLITEV K MATERI BOŽJI V STRUNJANU

   O preblažena Devica Prikazanja,
   radodarna delivka vseh milosti,
   zaupamo Tvoji mogočni priprošnji
   in se k Tebi zatekamo.
   Izprosi nam, o Mati, milost,
   da Boga vedno bolj ljubimo,
   ga spoznavamo in mu služimo,
   da krščansko živimo in se tako zveličamo.
   Izprosi nam tistih milosti in darov,
   za katere veš, da so nam koristni
   za zemeljsko in večno življenje.
   Varuj, o preblažena Devica, naše otroke,
   reši mornarje,
   brani odsotne,
   spreobrni grešnike,
   reši trpljenja duše naših pokojnih,
   vodi v nebesa vse verne
   in jih vedno blagoslavljaj. Amen

   Vas morda zanima, koliko milosti lahko prejmete po tej molitvi? Na podlagi podarjene vere, dosedanjih življenjskih izkušenj in uslišanj, ki sem jih bil – Bogu hvala – že velikokrat deležen, sem trdno prepričan v resničnost besed, ki jih je Usmiljeni Jezus zaupal sveti Favstini Kowalski:

   “Milosti iz mojega usmiljenja se zajemajo samo z eno posodo, ta je – zaupanje. Čim bolj oseba zaupa, tem več prejme.
   Osebe z brezmejnim zaupanjem so mi v veliko tolažbo, saj vanje pretakam vse zaklade milosti. Veseli me to, ker želijo veliko, saj je moja želja dajati veliko, in to zelo veliko. Žalosti pa me, če ljudje želijo malo in zakrknejo svoje srce.”
   (Dnevnik sv. Favstine, št. 1578).

   Znamo prositi in zaupati v tako močnem evangeljskem duhu, kot nas v molitvi “Oče naš” uči Gospod Jezus Kristus?

 51. Marija says:

  Vse vas,ki boste brali te vrstnice prosim,iz vsega srca, molite za mojega očeta, ki nas je tako nenadoma zapustil. Počivaj v miru dragi oče.

 52. Vesna says:

  Prosim molite za eno mojo znanko, ki je v težki preizkušnji in si sama ne zna pomagati.Naj navedem še to, da je poročena in ima 3 krasne otroke.

 53. Miro says:

  Molivce prosim, da v adventnem času, ki je pred nami, združimo naša molitvena prizadevanja in veliko molimo tudi za vse bolehne otroke. Pred dnevi sem zvedel za primer neke 9-letne deklice, obolele za levkemijo. Ob zaskrbljeni mamici si zelo želi, da bi ozdravela in zapustila bolnišnico. Prosimo Jezusa za ozdravljenje te deklice, pa tudi drugih otrok, ki se nahajajo v takih in podobnih stiskah. Ponesimo naše molitvene prošnje pred Najsvetejše, kjer Gospod uslišuje vztrajne molitve, opravljene “v duhu in resnici”, kot je zapisano v svetem Evangeliju. Takšne molitve so predvsem “stvar” srca ter močne vere in zaupanja v Njega, ki je Pot, Resnica in Življenje.

  Izražajmo naše molitvene prošnje pred Najsvetejšim, vendar pretežni del časa, ki ga bomo prebili v Njegovi navzočnosti, to je z Njim, posvetimo predvsem zahvaljevanju in slavljenju. Molitev naj postane izliv mojega srca v Jezusovo Presveto Srce, ki me v srcu prehiteva s svojo neizmerno ljubeznijo in usmiljenjem!

  MOLITEV PRED NAJSVETEJŠIM II.

  Gospod, verujem, da si tu.
  Verujem, da si tu zame.
  To je skrivnost tvoje navzočnosti.
  Verujem, da me čakaš in da zmeraj
  “živo hrepeniš, da bi svojo pasho
  obedoval z menoj”. Gospod, danes
  bi se ti rad posebej zahvalil za to
  skrivnost, ki mi odkriva tvojo
  požrtvovalno ljubezen.

  Stojim pred tvojim izročenim
  telesom. Izročil si se zame,
  dal si vse, kar si bil, kar si imel.
  Imel si me za vrednega,
  da mi izročiš svojo ljubezen.
  Zame si prelil svojo kri, ceno
  svojega življenja si vključil
  v moje odrešenje. Hvala ti!

  Izročil si se zame, mislil si
  name; nenehoma se me veseliš.
  Tako mi govori ta posvečeni kruh,
  ki postaja tvoje Telo.

  Zahvaljen, Gospod, ker se tudi
  danes daješ zame, ker si ustanovil
  ta zakrament prav zato, da bi
  tudi danes čutil, kako živa,
  trajna in popolna je tvoja ljubezen …

  Sprejmi me, Gospod!
  Vzemi me, kakršen sem.
  Sprejmi me spet, kajti vroče si
  želim tega. Le v tebi in s teboj
  sem srečen. Sprejmi me, Gospod,
  tudi v nepopolnosti moje
  vdanosti. Še posebej ti izročam
  tisto, kar tako rad hranim v sebi
  in zase. Izročam ti tudi svoje
  načrte, želje, svoje navade in svoje
  navezanosti …

  In še posebej ti izročam tisto,
  kar skrivam: svoje grehe, svoje
  slabosti; skrite napake in
  polomije, nad katerimi sam
  zardevam …

  Obhajam se s teboj.
  Ti si mi zmeraj nov dar.
  Ti si hrana, tolažba in veselje!

  “Obhajaj” se tudi ti, Gospod, z menoj.
  Vzemi me, sprejmi me. Naj “ne živim več
  jaz, ampak ti živi v meni!”

  (citirani so le nekateri deli sicer precej
  daljše molitve, Zvjezdan Linić, Slavim te)

  • Miro says:

   Oprostite, naslov knjige, iz katere je citirana omenjena molitev, se točno glasi: OČE, SLAVIM TE (Slovenska kapucinska provinca, Ljubljana, 2003). Po mojem je to eden najboljših sodobnih molitvenikov, ki nas uvaja v skrivnosti slavljenja in zahvaljevanja. Priporočam ga v branje in premišljevanje, saj nas uči molitve “v duhu in resnici”.

   Naj Gospod Jezus vsem obiskovalcem teh spletnih strani podeli notranjega miru in veselja!

 54. Miro says:

  Kako je z milostmi in darovi, ki nam jih podarja Gospod Jezus? Jih v življenju zbiramo ali razmetavamo? Za ponazoritev bi omenil perzijsko zgodbo, ki jo v knjigi “Posvečevanje življenja” omenja p. Anton Nadrah (priporočam v branje). Ta zgodba pripoveduje, kako se je neki človek sprehajal ob morski obali in našel vrečo polno kamenčkov. Začel jih je metati v galebe, ki so krožili nad morjem. V vreči mu je končno ostal en sam kamenček. Vzel ga je domov in doma ob luči ognja opazil, da ima v rokah pravi dragulj. Jezil se je sam nad seboj: “Jaz prismoda! Cela vreča je bila polna samih draguljev!” Vrnil se je k morju, toda vsi dragulji so potonili v globoki vodi.

  Prosimo Gospoda Jezusa v molitvi, da bi z njegovo pomočjo v svoji duši odkrivali dragocene dragulje vere, upanja, ljubezni …, ki na žalost mnogokrat ostajajo zakopani zakladi. Ko jih bomo našli, se bodo spet začeli lesketati v božji luči in nas osrečevati v notranjosti. V tej sreči pa ne bomo mogli dolgo ostati sami, ampak jo bomo začeli izžarevati in deliti z našimi bližnjimi.

  Gospod Jezus, hvala Ti za vse, kar nam milostno podarjaš iz trenutka v trenutek!

 55. Vesna says:

  Hvala za vse milosti Blagoslove, moč molitve na tej strani in evharistije vsakodnevne.Doživljam veliko preganjanj iz strani najbližjih sosedi, zavračanje, prevare, manipulacije…a hkrati velike milosti.Prosim Jezusa za moč, modrost, pravo razsodnost v kočljivih situacijah, in za zaščito njegove svete krvi.Tudi jaz se vas, ko zmorem spomnim v molitvah.BB.

 56. martina says:

  Prosim molite za zdravje mojega moža in da bi se naša težka finančna stiska razrešila . Zelo težko nam je, prosim, molite za nas in naj nam ljubi Bog pomaga!

 57. A. says:

  Prosim za molitev za sodelavko, ki ima raka.
  Hvala Bog poplačaj

 58. marija says:

  Pozorno sem prebrala pričevanje g. Siter. Znova naprošam vse molillce te strani, da danes zvečer molite z mojo mamo. Jutri imav namreč pomemben pregled v bolnišnici. Neizmerno si želim, da bi se dobro izteklo. Zato se znova obračam na vse, da mi pomagate moliti in pri Jezusu našem očetu izprositi zdravja za mamo. Tako zelo težko mi je napisati še bolj pa se sprijazniti in pomiriti s stavkom Dam jo tebi in naredi z njo kar misliš, da je prav. Moj razum kliče drugače, a to je samo moj ego, vem, da jo ozdravi lahko le ON. Prosim te o Jezus-Bog naj ne bo bolezen za smrt ampak za božje veličanstvo. Ostal je smo ON, ki mi lahko pomaga in naša skupna molitev. Hvala vsem. Tudi vse dobro vsem, ki prosite na tej strani.

  • Miro says:

   Molimo skupaj tudi za vas. Jezus nam prihaja naproti v sveti evharistiji pod podobo kruha in vina. Naj blagoslovi vas in vašo mamo!

   • marija says:

    hvala vam.

    • Miro says:

     Molimo tudi k Mariji – Roži skrivnostni:

     MARIA, ROSA MYSTICA, ORA PRO NOBIS!

     Roža skrivnostna, brezmadežna Devica,
     Mati milosti, pred teboj klečimo,
     da počastimo tvojega božjega Sina
     in izprosimo božje usmiljenje.
     Pomoč in milost prosimo ne zaradi svojih zaslug,
     temveč zaradi dobrote tvojega materinskega srca.
     Zaupamo, da nas boš uslišala.

     Zdrava Marija …
     Pozdravljena Kraljica …

     Roža skrivnostna, Mati Cerkve, prosi za nas!

     • marija says:

      Hvala vsem, ki ste molili, posebej pa materi Mariji in njenemu sinu božjemu, da se je pregled v bolnišnici zelo dobro iztekel. Vedno znova me preseneča njegova milost, ki mi jo naklanja. Če tega ne bi že večrat doživela, tega ne bi mogla trditi. Zato vsem molivcem in prosilcem na tej molitveni strani kličem: Verujte, prosite in uslišani boste.
      Še enkrat havala vsem za molitev, tudi sama se vas bom v molitvi spomnila čisto vseh, ki prosite tukaj.

 59. Administrator says:

  466. Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović – Lunetti v Međugorju 25. novembra 2012

  »Dragi otroci! V tem milostnem času vas vse vabim, da obnovite molitev. Odprite se sveti spovedi, da bi vsak od vas z vsem srcem sprejel moj klic. Z vami sem in vas ščitim pred pogubo greha, vi se pa morate odpreti poti spreobrnjenja in svetosti, da bi vaše srce gorelo iz ljubezni do Boga. Dajte Mu čas in On se vam bo daroval, in tako boste v Božji volji odkrili ljubezen in radost življenja. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

  • Miro says:

   VAŠE SRCE JE KOT CVET

   Če koga bolj podrobno zanima, kako z božjo pomočjo skrbeti za rast svojega srca, in katere plodove nam prinaša dobro opravljena sveta spoved, mu zelo priporočam, da si prebere knjižico z naslovom “Daj mi svoje ranjeno srce” (dr. Slavko Barbarić). V bistvu gre za spovedni priročnik, ki bralcu med drugim posreduje tudi naslednje pričevanje vidkinje Marije Pavlović:

   »Med molitvijo sem kot podobo trikrat videla cvet. Prvikrat je bil čudovit, svež, živih barv. Veselila sem se. Potem sem videla ta cvet zaprt, uvenel, izgubil je lepoto. Užalostila sem se. Tedaj sem zagledala kapljico vode, ki je padala na uveneli cvet, in odprl se je. Ponovno sem ga zagledala v vsej njegovi svežini in lepoti. Poskušala sem dojeti, kaj naj bi ta podoba pomenila zame, a nisem mogla. Zato sem se odločila vprašati Marijo med prikazovanjem. Rekla sem ji: “Gospa moja, kaj pomeni tisto, kar sem videla med molitvijo?” Marija se je nasmehnila in rekla: “Vaše srce je kot cvet. Vsako srce je čudovito, polno lepote. Toda ko pride greh, cvet uvene, lepota izgine. Tista kapljica, ki je padla na cvet in ga oživila, je podoba spovedi. Kadar ste v grehu, si sami ne morete pomagati, ampak mora priti pomoč od zunaj.«

   Ali znamo odpreti svoje srce in iz rok Odrešenika Jezusa sprejeti sveto spoved kot dar neprecenljive vrednosti, ki nam prinaša številne plodove, kot so: ljubezen, dobrota, odpuščanje, usmiljenje, mir, dobrohotnost, moč, modrost itd.? Če še ne, potem ga v molitvi prosimo za to veliko milost, ki nas vodi k večni sreči v Božjem naročju!

 60. Pavlina says:

  Prosim vas dragi molilci, da molite za mojo hčerko, izpadajo ji lasje(krogi na glavi). Zelo sem zaskrbljena.Vsem božji blagoslov in hvala! Pavlina

 61. Miro says:

  JAZ SEM ALFA IN OMEGA

  »Jaz sem Alfa in Omega,« pravi Gospod Bog, ki je, ki je bil in ki bo, vsemogočni (Razodetje 1,8).

  KRISTUS KRALJ nam v Svetem pismu razodeva, da Njegovo kraljestvo ni od tega sveta. Božje kraljestvo je namreč resnica in pravičnost, mir in sožitje, dobrota in odpuščanje … Blagohotno nas vsak dan opozarja na neizogibni TISTI DAN … Pri tem ne pozabimo, da obstaja tako Božje usmiljenje, kakor tudi Božja pravičnost!

  Ali se bomo ob koncu našega zemeljskega potovanja znašli pred usmiljenim Očetom ali pred strogim Sodnikom, je odvisno od nas samih, od duhovne kakovosti našega sedanjega življenja, od tega ali hodimo v Luči ali v temi, ali delamo dobro ali zlo … Pri tem žal obstaja zelo huda nevarnost, da bodo grešne duše “tisti dan” kaznovali njihovi lastni grehi, če se prej ne bodo očistile v božji kopeli. V svojem temačnem stanju in v dokončnem spoznanju o strahoti grešnih del se nespokorjene duše ne bodo mogle dotakniti sijočega plašča Kristusa Kralja.

  Ob zaključku cerkvenega leta se zahvalimo Kristusu Kralju za vse milosti, ki jih je podelil tudi trpečim in preizkušanim sestram in bratom na teh spletnih strani.

  Molimo: Slavljen bodi Kristus Kralj – zdaj in vekomaj. Amen

 62. nika says:

  Gospod nate se obracam s prosnjo da mi stojis ob strani in dajes moc da resiva s fantom probleme ki jih imava. Prosim te za najino ljubezen da bi ostala neomajna kljub nastali situaciji. Vate verujem

 63. Administrator says:

  Skupina SRCE je namenjena vsem, ki so v procesu razporoke ali ločitve ali so že razporočeni in iščejo krog ljudi s podobno izkušnjo. Skupina nudi varen prostor za soočanje z novo življenjsko situacijo in bolečino, ki jo lahko podelijo z ljudmi, ki jih bodo razumeli. Ta trenutek življenja je lahko priložnost za odkrivanje novih dimenzij bivanja, učenja novih vzorcev reagiranja in iskanje novih izhodišč v življenju. Po dogovoru je možen osebni pogovor z eno od voditeljic skupine. Verska pripadnost ni pogoj za članstvo v skupini. Skupini je odprtega tipa, pridružite se lahko kadarkoli.

  Skupina SRCE ima na Gorenjskem svoj sedež pri sv. Jožefu v Ljubljani. Za svoje člane organizira počitnice, izlete, romanja in duhovne obnove. Spletna stran: http://srce.rkc.si/

  Skupina se srečuje vsak prvi torek v mesecu od 19.00 do 21.30.

  Prvo srečanje je v torek, 4. septembra 2012, ob 19.00.

  Vodita jo s. Meta Potočnik, terapevtka ZDT in Metoda Gradišek.

  Svetovani prispevek je po dogovoru.

  Število udeležencev je od 10 do 15.

  Vir: http://www.hisakruha.si/za-razporocene/srce-skupina-za-razporocene

 64. ELIZABETA says:

  prosim pomagajte mi moliti za mojega moža da me nikoli nebi zapustil in prosim marija pošlji moj topel žarek vanj da bo občutil mojo ljubezen in da želim mu pomagati pri trpljenju in bolezni njegove mame.
  prosim marija usliši mojo prošnjo in molitev.

 65. Vesna says:

  Prosim za moje telesno in duševno zdravje.

 66. olga says:

  Prosim Boga in Marijo Devico, da bi se zadeva, ki me zelo muči, rešila brez problemov.
  Hvala vsem, ki se me spomnite v molitvi.

 67. Janina says:

  Dragi prijatelji v Kristusu,

  Prosim vas, prosim vas, molite za ozdravitev mojega moža. Ugotovili so mu raka in ga čaka operacija.Prosim vas, molite za uspešno operacijo in da rak še ne bi bil razširjen. Imava 4 otroke, najmlajši ima 12 let.Prosim vas, molite tudi za našo vero in upanje ter za boljše odnose v družini, da se nas bo Bog usmilil.
  Bog vam povrni vašo dobroto in vas blagoslovi!

  • Administrator says:

   Družina, ki skupaj moli ostane skupaj.
   Družina je najmanjša molitvena skupina in zelo, zelo učinkovita.

   Smo skupaj z vašo družino.
   Rakavi bolniki, ki zaupajo v Boga ostajajo in ozdravljajo.
   Poznam, kar nekaj primerov družin, ki so imeli raka v družini in so z Božjo pomočjo premagali raka.

   • Administrator says:

    PRIČEVANJE VERE V PREIZKUŠNJI
    [Dani in Vilma Siter]
    »Ta bolezen ni za smrt, ampak v Božje veličastvo«
    (Jn 11,4)
    Pričevanje Vilme Siter, zdravnice in matere štirih otrok, o ozdravljenju sina Tobija, ki je zbolel za rakom v žrelu. Skupaj z možem Danijem vodita društvo Družina in Življenje, katerega namen je graditi odnose,za katere je vredno živeti.
    Najin sin Tobija je zbolel pred 10 leti, ko je bil star 16 let. Postavljena je bila diagnoza rak v žrelu (rabdomiosarcoma epipharynx), ki je eden najbolj malignih tumorjev.Ko sem izvedela za diagnozo, je bil seveda velik šok, vendar pa mi je v tistem trenutku prišla na misel Božja beseda iz Janezovega evangelija:»Ta bolezen ni za smrt,ampak v Božje veličastvo« (Jn 11,4). Bila sem prepričana, da mi jo je navdahnil sam Gospod kot vodilo,ki naj se ga držim. Ko me je Tobija ob neki priložnosti vprašal, koliko procentov možnosti ima, da preživi, sem mu v skladu s tem notranjim spoznanjem odgovorila: »Tobija, ne vem, koliko procentov možnosti je,ampak vem,da mi je Bog rekel, da ta bolezen ni za smrt!« Pogledal me je, se nasmehnil in dejal: »Kaj res?« Odgovorila sem mu: »V to sem trdno prepričana!« Odšel je v svojo sobo in – kot je kasneje povedal njegov brat Timotej, s katerim sta si delila sobo, pri vstopu v sobo takoj oznanil veselo vest: »Ne bom umrl!« To je pomenilo, da je sporočilo sprejel, ga ponotranjil in se odločil:»Ne bom umrl!« Ta stavek ga je vodil skozi celotno zdravljenje. Ko je bil v zelo slabem stanju in zaradi vnetja ni mogel govoriti, ni enkrat samkrat podvomil v to,da ne bi preživel – nikoli več me namreč ni spraševal o tem. Medicinske sestre so se čudile,kako je lahko tako miren glede na stanje,v katerem je bil. In tudi ta mir je nedvomno nekaj prispeval k njegovi ozdravitvi,saj že samo pacientovo mirovanje prihrani veliko kisika.
    Zdravljenje je bilo zelo agresivno.Operacija zaradi pozicije tumorja ni bila možna, tako da so ga zdravili s kemoterapijo in obsevanjem.Zaradi učinkov kemoterapije na imunski sistem je moral večkrat v bolnišnico. Med posameznimi kemoterapijami je imel tri tedne časa za okrevanje. Kemoterapija je bila zelo učinkovita, saj se je tumor že po drugi terapiji močno zmanjšal. Predvidenih jih je bilo sicer devet, vendar jih je dobil samo osem.
    »NE BOM UMRL!« TA STAVEK GA JE VODIL SKOZI CELOTNO ZDRAVLJENJE.
    Ob četrti kemoterapiji, ko so dodali še obsevanje, pa se je njegovo stanje zelo zapletlo. Reakcija njegovega telesa na zdravljenje je bila tako huda, da je nastopilo hudo vnetje po celi ustni votlini in žrelu in se razširilo na pljuča, tako, da je imel zasenčeno celo levo polovico pljuč in tretjino desne. Situacija je bila brezizhodna. Prestavili so ga na intenzivni oddelek,kjer smo bili pri njem noč in dan.
    Nekega dne je bilo zelo hudo. Kljub temu, da je imel 100% kisik na masko, je monitor proti večeru s piskanjem začel opozarjati na pomanjkanje kisika v krvi. V tistem hipu me je zagrabila panika in podvomila sem v možnost njegovega preživetja. Odšla sem na stranišče in se zjokala. Boga sem spraševala:»Kje si sedaj? Če si rekel,da ta bolezen ni za smrt, kje si sedaj?« Ko sem se vrnila v sobo intenzivnega oddelka, mi je zazvonil mobitel. Klical je duhovnik,družinski prijatelj. Ko sem mu povedala, v kako zelo slabem stanju je Tobija,mi je rekel,naj na njegovo čelo položim roko. Z možem Danijem sva mu tako vsak z ene strani na čelo položila roko in skupaj z duhovnikom, ki je bil v molitvi navzoč po telefonu, smo molili za najinega sina. V tistem trenutku sem začutila, da sem vse do tedaj sicer upala, da ga bo ozdravil Bog, vendar sem pri tem še vedno računala predvsem na medicino. V tistem trenutku sem videla, da moj sin umira kljub dejstvu,da mu medicina
    POČUTILA SEM SE NEKAKO TAKO KOT ABRAHAM,KI JE DAL SINA IZAKA BOGU V DAR
    nudi vse potrebno za ozdravitev.Rekla sem: »Bog, sedaj mi ostaneš samo še Ti!«. V času te intenzivne molitve se je kisik na monitorju za trenutek vrnil nazaj na normalo in nato takoj spet začel upadati. Za mene je to pomenilo samo eno. Prepričana sem bila,da mi je Bog s tem hotel povedati: »Tukaj sem! Z vami sem!« Bilo je proti večeru in ker sva bila zaradi dolgega bedenja pri sinu že zelo utrujena, sva z možem odšla v neko sobo v Ljubljani, ki so nama jo pripravili prijatelji. Od utrujenosti sem dobesedno padla v posteljo, vendar pa sem zaradi skrbi spala zelo slabo in se kar naprej prebujala. Ob 4. uri zjutraj sem v srcu nenadoma začutila močan vzgib. Jezusu sem dejala: »Ne morem ga več držati v svojih rokah! Dam ga Tebi, in naredi z njim to, kar Ti misliš,da je prav! Če misliš, da je prav, da ga vzameš k sebi, ga vzemi! Če misliš da je prav, da ostane, ga ozdravi!« Počutila sem se nekako tako kot Abraham, ki je dal sina Izaka Bogu v dar. V trenutku, ko sem se na takšen način odpovedala sinu me je zajel nepopisen blažen mir,v katerem sem zaspala. Zbudila sva se ob 7. uri, ne da bi naju kdorkoli klical v zvezi s sinom. Bala sem se namreč,da bi nehal dihati in bi ga morali intubirati, čeprav je bilo to praktično nemogoče, saj zaradi oteklega žrela že 10 dni ni mogel niti narediti požirka vode, niti pogoltniti sline. Ponoči je pri njem bedela moja sestra, ki je prav tako zdravnica. Vedno je namreč nekdo od domačih bedel pri njem. Odpeljala sva se nazaj v bolnico, kjer naju je pričakala sestra z radostno novico: »Ponoči se mu je stanje izboljšalo!« Bistveno se mu je namreč izboljšalo kar nekaj parametrov, med drugim se je kisik vrnil na normalno stanje. Takrat sem spoznala, da je Bog mojega sina lahko ozdravil šele takrat, ko sem se mu popolnoma odpovedala, ga izpustila iz svojih rok in ga izročila v Božje roke. Pri Tobiju je bila Božja volja, da živi.
    JEZUSU SEM DEJALA: »NE MOREM GA VEČ DRŽATI! DAM GA TEBI, IN NAREDI Z NJIM TO, KAR TI MISLIŠ, DA JE PRAV!«
    Verjamem, da se je pri tem Bog oziral tudi na njegovo močno vero.Poleg tega je zanj preko molitvenih verig po celem svetu molilo veliko ljudi,ki so se menjavali dan in noč Bilo je čutiti Božjo moč. Tobija je danes po desetih letih živ in zdrav,kar pri tej bolezni nikakor ni samo po sebi umevno.Je poročen in ima tudi otroka, kar je zaradi številnih kemoterapij še dodaten dokaz za to, da je bila njegova ozdravitev Božje delo. Prepričana sem, da se tako oboleli za rakom kot tudi njegovi spremljevalci morajo naučiti, kako sprejeti trpljenje iz Božjih rok, ter kako ga vrniti tja, od koder so ga sprejeli. Naučiti se morajo sprejemati Božjo voljo. Spraševala sem se: »V kaj pravzaprav verujem? Da bo moj sin ozdravel? Ali pa je prava drža to, da verujem v Boga, ki ozdravlja? Bog bo naredil to, kar sam ve, da je prav. Kdo sem pravzaprav jaz, da lahko rečem, da mora moj sin ozdraveti?« Zagotovo je res, da si to želi vsak starš, in da ima po svoji starševski dolžnosti pravico prositi za ozdravljenje.In to smo delali tudi mi, vsak dan in vsak trenutek.
    BOG JE MOJEGA SINA LAHKO OZDRAVIL ŠELE TAKRAT,KO SEM SE MU POPOLNOMA ODPOVEDALA, GA IZPUSTILA IZ SVOJIH
    ROK IN GA IZROČILA V BOŽJE ROKE.
    Veliko moči za premagovanje stiske mi je nudila tudi Božja beseda.Brala sem jo vsako jutro,tako kot to počnem že od svojega 20. leta. V teh težkih dneh sem posegala po njej tudi čez dan, predvsem takrat, ko sem začutila,da moja vera upada.Ko je bilo Tobiju najtežje, sem jo brala tudi njemu. Spominjam se odlomka iz preroka Izaija, ki sem mu ga prebirala na intenzivnem oddelku: »Ker si drag v mojih očeh, spoštovan in te ljubim, dam ljudi v zameno zate in ljudstva v zameno za tvoje življenje« (Iz 43,4). Ko sem mu ga prebrala, je dahnil: »Prosim, še mi beri!« Prepričana sem, da Božja beseda zdravi in je učinkovita sama po sebi! Tudi Tobija je ozdravila moč Božje
    DA PRI OZDRAVLJENJU NIMAMO NOBENIH ZASLUG. BOG JE STVARNIK IN SAMO ON IMA PRAVICO DO ŽIVLJENJA. ZAGOTOVO PA SI ŽELI NAŠEGA SODELOVANJA.
    besede,enako kot tudi moč vere. Nekaj dni preden je zbolel,mi je v roke prišla knjiga o tem, kaj je vera. Bila mi je v veliko pomoč in čutila sem, da na njo nisem naletela po naključju, ampak mi jo je na pot postavil Bog z namenom, da bi me pripravil na to veliko preizkušnjo.In ko so mi svetovali,naj ga peljemo k temu in onemu zdravilcu ali bioenergetiku, in naj mu kupimo to ali ono zdravilo,sem bila že trdno odločena: poslužili se bomo samo medicine in Boga konkretnega Boga, ki je živ in ozdravlja. Ko govorimo o veri v ozdravljenje, je potrebno biti zelo previden. Zelo hitro jo namreč nadomesti vera v to,kar si želimo sami v svojih namišljenih predstavah. Marsikdo je prepričan,da bo uslišan takrat,če bo dovolj veroval,vendar pa na ta način zasluge za ozdravljenje namesto Bogu pripiše kar sebi in svoji veri. Moramo vedeti, da pri ozdravljenju nimamo nobenih zaslug, saj smo pred Bogom neskončno majhni. Bog je Stvarnik in samo on ima pravico do življenja. Zagotovo pa si želi našega tesnega in zelo dejavnega sodelovanja.To sodelovanje pa je prav v tem da mu popolnoma predamo sebe in tistega za katerega molimo. Ko storimo to,moramo Bogu nato zaupati,da bo On v svoji ljubezni do nas naredil tisto,kar je najbolj prav.

    vir: http://revija-prijatelj.rkc.si/052012.htm#5

    Družina in življenje: http://www.diz.si/

    • Janina says:

     Prisrčna hvala za spodbudne besede in tolažbo in še posebej hvala, da ste z nami. V molitvi bom vedno mislila na to, da z nami molite tudi vi. To mi krepi vero in zaupanje, da bo po Božji dobroti še vse dobro… Bog vam naj poplača in vas blagoslovi!

     • Alpe says:

      Janina. Molitev je zelo pomembna. V situacijah ko je diagnoza rak, pa je zelo pomemben post. Popoln post brez zaužitja hrane, povzroči da rakave celice izumrejo, kajti one nimajo zaščitnega ovoja, zdrave celice pa se zaščitijo. Hočem samo pomagati. Tudi Jezus pravi ob neki priložnosti, da se ta rod izžene samo z molitvijo in postom. Rod pomeni vrsto zlih duhov.

      Molitev = Rešitev
      Alpe

 68. Patricija says:

  Prosim za molitev . Spet so se mi ponovile težave s krvnim pritiskom, kar me zelo ovira pri honorarnem delu. Jezus, usmili se.

  • Miro says:

   Patricija, zaupajte v Gospoda Jezusa, ki vam podarja moč: da se vsak dan utrjujete v tem, da vas ne bi v slabo voljo spravljale ovire, še zlasti ne malenkosti; da si nenehno prizadevate za mir v srcu (sv. spoved je pri tem nenadomestljiva); da zdravstvene težave rešujete s pomočjo zdravnika (naš veliki Zdravnik Jezus deluje tudi po zdravnikih); in da se nam pridružite v naših molitvah tako za vas, kakor tudi za ostale trpeče sestre in brate, ki se nahajajo v še hujšem položaju. Izročajmo vse naše slabosti, težave, upe, omahovanja, radosti … Gospodu Jezusu, ki se za naše odrešenje daruje pri sv. maši!

   Naj vas Bog obilno blagoslovi in vam nakloni zdravja in veselja v moči Svetega Duha!

 69. Miro says:

  GOSPOD JEZUS je Pot, Resnica in Življenje. Vsak trenutek prihaja mimo in si želi srečanja z nami, še zlasti v sveti evharistiji.
  Se zavedamo Njegove ljubeče navzočnosti? Se zavedamo, da nam želi podeliti čudovite milosti, za katere mnogokrat ne znamo niti prositi, ker smo preveč zazrti v dobrine tega sveta? Ker nas močno ljubi in nas želi odrešiti, nam po sv. Favstini Kowalski govori naslednje besede življenja:

  “Želim se združiti s človeškimi dušami. Moja radost je zediniti se z dušami. Vedi, moja hči, kadar pri obhajilu pridem v srca ljudi, imam roke polne vsakršnih milosti in jih želim izročiti dušam. Ljudje pa se name ne ozirajo, celo puščajo me samega in se ukvarjajo s čim drugim. O kako žalosten sem, ker ljudje niso spoznali Ljubezni! Do mene se obnašajo kot do nečesa mrtvega” (Dnevnik 1385).

  Gospod Jezus, hvala Ti za te besede življenja, ki nam pomagajo odkrivati Izvir božjih milosti!

 70. T. says:

  Dragi moji, prosim vas za molitev za našo družino. Tokrat smo napadeni od zunaj :( . Res vas prosim, da molite za naše sovražnike in za nas, da bi na koncu bili vsi v dobrih odnosih, da bi si odpustili, da bi zmagal naš mogočni Gospod.

  Bogu hvala, da vas imam. T.

  • Miro says:

   Vaš pristop, ko se v tem primeru odločate za molitev, je nedvomno pravilen in spodbuden tudi za tiste obiskovalce te spletne strani, ki morda v tem času doživljajo podobne težave pri nerazumevanju z bližnjimi, sosedi, sodelavci itd.

   Božja beseda nas uči: “Nebeško kraljestvo je podobno človeku, ki je posejal dobro seme na svoji njivi. Medtem, ko so ljudje spali, je prišel njegov sovražnik, zasejal ljuljko med pšenico in odšel. Ko pa je bilje zraslo in šlo v klasje, se je pokazala tudi ljuljka …” (Mt 13, 24-26).

   Tudi ta Jezusa prilika ima večplastni duhovni pomen in se v njej razodeva več skrivnosti. Tokrat omenimo le en vidik, povezan z omenjenim problemom. Če ne molimo vsak dan, pomeni, da duhovno nismo budni, ampak speči. Čeprav se trudimo za dobro, smo brez varstva molitve kot hiša s slabo zgrajenimi vrati in okni, skozi katera lahko kadarkoli vdre naš najhujši sovražnik – hudi duh in med ljudi zaseje seme nemira, nezaupanja, razdora, sovraštva … Rešitev gotovo ni v nekih povračilnih ukrepih (oko za oko, zob za zob), ampak v treh močnih miroljubnih sredstvih, kot so potrpežljivost, odpuščanje in vztrajna molitev za tiste, ki nas sovražijo. Takšna duhovna drža je po božji milosti v naši moči, ostalo prepustimo Božjemu usmiljenju!

   Dogaja se tudi, da Gospod Jezus kljub našim vztrajnim molitvam dopušča neprijetne situacije, ker spoštuje svobodno voljo naših nasprotnikov, ki so se morda zakrknili v srcu in se nikakor nočejo odpreti Njegovi usmiljeni ljubezni. Ali v tem primeru res ni nobenega napredka? Ne pozabimo, da je velik napredek že v tem, da mi odpuščamo in molimo, saj s tem zelo omejimo delovanje sovraštva, ki bi se sicer še bolj razplamenelo.

   Molimo skupaj z vami, da bi se odnosi z ljudmi v vašem okolju popravili in bi se spet lahko veselili miru in sožitja, ki nam ga želi podariti Gospod Jezus!

 71. jolanda says:

  J. Prosim za molitev za sina, da bi dobil službo. Hvala vam!

 72. žalostna sestrica says:

  Prosim vas vse, da molite za ozdravitev mojega brata, ki je hudo bolan, ima raka. Naj vas Bog blagoslovi.

 73. anaa says:

  dragi jezus marija sveti dug angeli in dobri bog prosim da stojite moji babici ki je v bolnisi ob strani da se bo čimhitreje pozdravila in živela normalno življenje še dalje prosim te tudi za razum zdravnikov ki jo zdravijo prosim uresniči mi prošnjo

 74. anaa says:

  dragi jezus prosim za molitev za mojo babico ki je dobila šen in sedaj še sepso in je njeno življenje ogroženo prosim da bi se njeno zdravljenje čimprej končalo in da bi bilaa zdrava in še dolgo živa prosim

 75. jozica says:

  Najprej iskrena zahvala vam dragi božji pomočniki za vaše molitve,ki so izprosile veliko božjih milosti meni in mojim domačim. Vem, da je to darilo od Boga, zato trdno sklenem, da bom spoštovala njegovo voljo in okrepila svojo vero. Vem, da se v življenju lahko še marsikaj zgodi, vendar,če veš, da te nekdo spremlja, ti gre lažje. Božja pomoč ostani pri nas.

 76. teja says:

  Hvaljen Jezus;
  Prosim za podporo pri moji molitvi za hčerki, da bi imeli več volje pri učenju in bi jima uspelo v šoli,da bi se možu uspelo upreti alkoholu, za dobro v naši družini.Hvala, Bog z vami.

 77. Miro says:

  Jutri bomo obhajali god darovanja Device Marije. Kar tako še en praznik zaradi lepšega? Nikakor, ampak predvsem zato, da bi se živo spominjali, kakšno je bilo Njeno darovanje Bogu. Bilo je velikodušno, popolno, brez zadržkov! Ta velika skrivnost je tesno povezana tudi z našimi problemi, stiskami …

  Devica Marija dobro pozna, kakšne so človekove bolečine, ki jih npr. prinaša rak, depresija, druge duševne in telesne bolezni, stiske v družinah itd. Tudi Ona je šla po tej ozki, tesni poti in svoje hudo trpljenje vdano združevala z Jezusovim prebridkim trpljenjem. Tako z Jezusom rešuje in soodrešuje tudi sestre in brate, ki se priporočajo v molitev na tej spletni strani.

  Ko molimo (v zadnjem času še zlasti za dekle, ki je zbolelo za rakom, za tiste, ki jih pesti depresija, ki razmišljajo o samomoru itd.), naše molitve vedno povezujmo s skrivnostmi svete maše, ki je čudež vseh čudežev. K temu izviru Božjega usmiljenja se bližajmo s pripravljenostjo, da bomo po zgledu Marijinega darovanja Jezusu vdano podarili vse naše probleme, stiske …, pa tudi veselje in zahvale za vse milosti, ki jih, kljub raznim preizkušnjam, prejemamo iz božjih rok. To storimo v duhu žive vere in trdnega zaupanja v Njega, ki nas rešuje in odrešuje preko skrivnosti svete maše.

  Sveta Devica Marija, prosi za vse, ki se v stiskah zatekamo pod tvoj materinski plašč, še zlasti za tiste ljudi, ki še ne vedo, kje se nahaja Izvir vseh milosti!

  • Rok says:

   Dobri Bog,

   prosim Te za pomoč pri študiju za zaključni izpit. Vem, da je to moja zadnja možnost. Resnično želim dati vse od sebe. Vem, da mi stojiš ob strani.

   Prosim pa Te tudi za zelo dobro prijateljico, ki je trenutno v čudnem življenjskem obdobju iskanja same sebe in je tudi precej žalostna. Prosim, pomagaj ji. Razkrij se ji, da bi verovala Vate. Sam Te želim približati njej, vendar žal brez uspeha.

 78. bernarda says:

  Prosim za molitev, za mlado osemnajstletno deklico,ki boleha za rakom.
  Bog blagoslovi vse!

  • Irena says:

   Pridružujem se molitvi. Prosim naj se je dobri Bog usmili in naj da moči in poguma tudi njenim najbližjim,predvsem njenim staršem. Združimo se v molitvi,kajti ta dela čudeže.

 79. Polonca says:

  Prosim za molitev za prijateljico, ki je v hudi depresiji in razmišlja o samomoru

  • Irena says:

   Vem kako huda je ta bolezen,saj jo opazujem pri svojem sinu. Poleg molitve pomaga tudi veliko pogovora in ustrezna terapija,seveda če hoče tak bolnik k zdravniku. Velikokrat zdravstveno pomoč odklanjajo. Pridružujem se molitvi zanjo.

  • Vesna says:

   Vem kaj doživlja vaša prijateljica.Tudi sama sem bila v podobnem položaju, ko sem hotela to storiti a edino vera mi je pomagala, da tega nisem storila.Hvala Jezusu, za vse milosti in Blagoslove.
   Bom se tudi sama spomnila na vašo prijateljico in jo izročila v molitev.

  • Primož says:

   Tole sem odgovoril Urbanu, velja pa tudi za Polonco in Ireno:

   “Urban, upam, da boš to prebral. Tudi sam sem trpel za depresijo, a sem jo z božjo pomočjo premagal in sem sedaj zdrav. Če tvoja sošolka kadi, uživa alkohol ali jemlje mamila, naj s tem takoj preneha, kajti tudi na ta način satan uničuje našo duševnost. Sošolki dajte vedeti, da jo imate radi in ji pomagajte tudi v najbolj nepomembnih zadevah (seveda če pomoč sprejema), kajti depresivnega človeka lahko podre že najmanjša ovira. Prigovarjajte ji, naj vzdrži, kajti kdor bo vztrajal do konca, bo odrešen.

   Mir in dobro!”

 80. Franci says:

  Prosim za molitev za zdravje v družini. Molitev za pogum in vero.

 81. Miro says:

  Kako moliti v stiski, da nas bo Gospod slišal in uslišal? Prosimo ga predvsem, da bi z njegovo pomočjo spregledali v srcu, da bi v moči Svetega Duha spoznali, kaj je za nas v danem življenjskem položaju božja volja (v odnosu do Boga in do bližnjega) ter kako jo uresničevati v vsakdanjem življenju. Molimo tako, kot nas uči Božja beseda (Slepi iz Jerihe, Lk 18, 35-43): Jezus, Davidov Sin, usmili se me!

 82. andreja says:

  Hvaljen bodi moj dobri Bog. Danes prosim za molitev za mojo družino, za zdravje, živo vero, tvoj blagoslov moj Bog in za tvojo milost. Še posebej te prosim za zdravje, ki nam trenutno ne službi najbolje. Druga moja velika prošnja pa je, da stojiš ob strani mojemu sinu. Pomagaj mu, da uspešno opravi obveznosti v šoli, varuj njegovo dušo in telo. Vodi njegove misli, besede in dejanja. Enako te prosim tudi za vse nas. Prosim za blagoslov za vse.

  Hvala Tebi moj troedini Bog, Jezus in Sv.Duh, hvala vsem, ki nas druži molitev.

 83. Katka says:

  Rada bi se zahvalila za Vašo stran in molitve,ki jih namenjate soljudem v stiski…
  Ob enem pa bi Vas rada prosila,d se v molitvi spomnite tudi name,ne vem na kakšen način naj se izrazim…ljubezen in družina sta zame ena največjih vrednot,ki jih ljudje lahko dobimo in tudi delimo naprej…vsakemu je dana možnost da je ljubljen in da ljubi….tako sem pred tremi leti na Brezjah prosila Presveto Marijo naj mi pomaga v življenju poiskati nekoga,ki bo vreden vse te moje ljubezni,ki bo skupaj z menoj rastel in cvetel…in res,po več kot pol leta sem srečala nekoga,ki je popolnoma tisto za kar sem prosila. vem,da ljubezen ni posejana samo z cvetovi,da je vmes tudi trnje,ki nas skozi življenj uči,da je življenje popolno le takrat,kadar v njem znamo ceniti popolnoma majhne drobne stvari,tiste vsakdanje,ki jih marsikdo nebi niti opazil,zato vas prosim,da se v molitvi spomnite name,in mi poskušate pomagati…da bi se najina ljubezen še bolj poglobila,da bi si znala izreči dobre,tople besede,si izkazati ljubezen,z skupnimi močmi premagovati ovire,da bi tudi za naju prišel trenutek,da bova začela načrtovati družino….in da bi pred Dragim Očetom potrdila in utrdila najino ljubezen….
  Dragi moji bratje pomagajte mi,svoje življenje prepuščam in predajam v roke Marije…
  hvala Vam,Bog naj Vas blagoslovi!

 84. Irena says:

  Prosim dobro mater Marijo,usmiljenega Jezusa,svetega Duha, pravičnega Boga,ter vse angele in svetnike za telesno,duševno in duhovno zdravje mojega sina,ter da bi dobro in odgovorno opravil praktično vožnjo kot priravo za izpit in ga pozneje tudi opravil. Sedaj je šel živet k moji sestri,ki pa tudi ni popolnoma zdrava. Pravi,da mu bo v drugem kraju lažje in da bo pridobil na samozavesti,navsezadnje se mora tudi navaditi samostojnega in odgovornega življenja. Naj ga mati Marija ogrne z svojim plaščem dobrote in usmiljenja in naj ga varuje. Hudo ni je,ker je prvič proč od doma,če ne štejem tistih pet tednov,ko je bil v Ljubljani.

 85. Andreja says:

  Prosim za molitev, da bom ostala trdna v veri in bom manj nihala.
  http://kaplan-marko.blogspot.com/

 86. Andreja says:

  Dragi molivci, na vas se obračam z iskreno prošnjo, da skupaj z mano molite: Jezusa, Marijo in vsa Nebesa prosim za svojo babico, ki je bolna v bolnišnici; stojte ji ob strani in jo varujte! In za veliko moči, da bi znali sprejemati Božjo voljo in z zaupanjem hoditi naprej. Prosim tudi za vse ljudi, ki trpijo za kakršnimikoli strahovi; Gospod pomagaj nam, daj nam poguma, moči, vere in luči, da bomo videli naprej in se rešili svojega strahu..!

  Jezus, Marija,.. prosim, varujta nas vse*

 87. V.R. says:

  Na vas molilce, se obračam s prošnjo, da bi molili za Simono, ki so ji odstranili dojko, sedaj pa se je rak razširil še na bezgavke. Hvala vam in naj jo Bog blagoslovi!

  • cvetka says:

   Prosnja , da bi jutri prisla, srecno do cilja in v ponedeljek srecno vrnila nazaj domov. Angeli varuhi cuvajte me na poti.

   • Alpe says:

    Takrat so učenci pristopili posebej k Jezusu in rekli:
    »Zakaj ga mi nismo mogli izgnati?« Jezus jim je rekel:
    »Zaradi vaše nevere.« In rekli so: »Gospod, pomnoži
    nam vero!« Jezus je pa rekel: »Resnično, povem vam,
    če imate vero kakor gorčično zrno, bi lahko rekli tej
    murvi: ,Izruj se s korenino in se presadi v morje’, in
    poslušna bi vam bila. In če bi rekli tej gori: .Prestavi se
    od tod tjakaj* — prestavila bi se in nič bi vam ne bilo
    nemogoče. Ta rod se pa ne izžene drugače ko z molitvijo
    in postom.«

    Post, Post,Post +
    Molitev = Rešitev
    Alpe

 88. beja55 says:

  Prosim Jezusa, Marijo in vse vas molilca, molite zame, za mojo družino in moje sorodnike, predvsem za sorodnico, ki je bolna, da se pozdravi.

  Bog naj vas vse blagoslovi.

 89. Urban says:

  Prosil bi, da bi lahko molili za mojo sošolko, ki je padla v globoko depresijo. Večkrat se med poukom joka, v spisu je napisala, da bi naredila samomor, če ne bi s tem preveč prizadela bližnjih. Na njenem obrazu se redko kdaj še pojavi nasmeh.
  Vnaprej se 1000x zahvaljujem za vsako molitev in prošnjo v ta namen

  • Miro says:

   Urban, za tvojo sošolko se v skupnih molitvah in pri sv. maši obračamo na Presveto Srce Jezusovo. Gospoda prosimo, da bi se v moči Svetega Duha dotaknil njene duše in ozdravil njeno notranjo rano, iz katere izvirajo hude stiske. Molimo pa tudi zate, da bi z božjo pomočjo sošolki na nek način posredoval primerne besede tolažbe in upanja.

   Naj se Presveto Srce Jezusovo usmili tvoje sošolke in vseh, ki trpijo podobne stiske!

  • Primož says:

   Urban, upam, da boš to prebral. Tudi sam sem trpel za depresijo, a sem jo z božjo pomočjo premagal in sem sedaj zdrav. Če tvoja sošolka kadi, uživa alkohol ali jemlje mamila, naj s tem takoj preneha, kajti tudi na ta način satan uničuje našo duševnost. Sošolki dajte vedeti, da jo imate radi in ji pomagajte tudi v najbolj nepomembnih zadevah, kajti depresivnega človeka lahko podre že najmanjša ovira. Prigovarjajte ji, naj vzdrži, kajti kdor bo vztrajal do konca, bo odrešen!

   Mir in dobro!

 90. Vesna says:

  Pozdravljeni!
  Imam eno vprašanje upam, da ga bom prav zastavila se bom potrudila in sicer:
  Kaj pomeni v Božjih očeh brezposelnost, samota ob tem, soc. stiska ali bolje razumljeno borba za preživetje.Kaj Bog preko tega želi posamezniku ali meni sporočiti.Ali pomeni to priložnost za duh. in osebno rast ali pa je kazen za nekatere greha nerazrešene iz preteklosti, nerazrešeni odnosi s starši,nepriljubljenost,brezposelnost itd.
  Zelo sem v dilemi, ker menim, da plačujem neke grehe iz preteklosti pa jih ne znam ozavestiti. Prosim za odgovor.

  Lp.Vesna

  • Administrator says:

   Sam bi ti povedal svojo zgodbo in upam, da boš kaj iz tega dojela.

   Pred časom sem si zlomil roko in sem zato moral biti doma tri mesece. Meni to ni bilo všeč in me je jezilo. V službi so morali poiskat rešitev, da je nekdo drugi opravljal moja dela. Šef me je kar nekajkrat spraševal kdaj pridem delat… Z ženo sva se v tem času odločila, da bova redno hodila k maši. Ona je bila glavni voznik in jaz sem postal sopotnik…. Kolikokrat me je ujezila njena vožnja… Žena in otroci so morali opravljat dela, ki jih sam opravljam doma…. Bil sem doma in vsak dan skrbel za otroke… Imel sem veliko časa….Ko sem se vrnil nazaj v službo me je čakalo veliko dela…

   Če bi zaključil.
   V tem času moje odsotnosti so se v moji službi dogajale neke spremembe in jaz sem to šel mimo. Doma sem imel ogromno časa za otroke in ženo… Če rečem z ženo sva imela medene mesece :) No ja imel sem tudi nižjo plačo, nisem mogel koristit svojega dopusta, ki mi je propadel. Toda Bog mi je podaril trimesečni dopust. Kar sem opazil Bog me je ozdravil tudi nekih navezanosti in sedaj delam v službi z nekim novim elanom, kakor da je Bog naredil nekaj novega v mojem srcu…

   Hvala ti Gospod.

 91. Miro says:

  Dobro si je zastaviti naslednje vprašanje: Kako berem ali poslušam Božjo besedo? Če pri branju ali poslušanju ne odpiramo svojega srca in Božji besedi ne pustimo, da bi se nas dotikala v notranjosti, potem se nam dogaja tisto, na kar nas opozarja že evangelij: gledamo, pa ne vidimo; poslušamo, pa ne slišimo!

  Prosimo Svetega Duha, da bi se lahko z Njegovo pomočjo poglabljali v PSALM 23, ki nam v čudovitih podobah govori o poti odrešenja, po kateri nas Gospod vodi v večno življenje.

  GOSPOD JE MOJ PASTIR IN GOSTITELJ

  Gospod je moj pastir, nič mi ne manjka;
  na zelenih pašnikih mi daje ležišča.
  K vodam počitka me vodi.
  Mojo dušo poživlja.
  Vodi me po pravih potih
  zaradi svojega imena.
  Mojo dušo poživlja.
  Vodi me po pravih potih
  zaradi svojega imena.
  Tudi če bi hodil v temni dolini,
  ne bom se bal hudega, ker si ti z menoj:
  tvoja gorjača in tvoja palica
  sta mi v tolažbo.
  Pogrinjaš mi mizo
  vpričo mojih nasprotnikov;
  z oljem mi glavo maziliš,
  moj kelih je zvrhan.
  Dobrotljivost in milost mi sledita
  vse dni mojega življenja
  in v Gospodovi hiši bom prebival
  najdaljše čase.

  (s strani http://www.biblija.net)

  Gospod, hvala ti za Božjo besedo, ki nam prinaša tisti mir, ki nam ga ta svet ne more dati. Tvoja beseda je na videz grenka, a vendar zelo zdravilna in odrešujoča, še zlasti na dolgi rok. Besede, ki nam jih govori svet, da bi nas premamil s svojo ponudbo, so sicer zelo sladke, obetajoče, v dušah pa za sabo vedno puščajo razočaranje in grenkobo, velikokrat celo razdejanje. Gospod, prosimo te, razsvetljuj naša srca v luči Svetega Duha, da bomo lahko ljubili, sprejemali in spolnjevali presveto Božjo voljo, ki nam prinaša odrešenje!

 92. janya says:

  Prosim, da se v molitvi spomnite vse, ki imajo velike obveznosti v šoli! Jezus vodi jih po pravi poti, da kljub velikim naporom ne zaidejo iz tvoje poti!

 93. Marija says:

  V božje varstvo izročam svojega očeta, ki so ga ravnokar urgentno odpeljali v bolnišnico. Devica Marija in angeli, stojte mu ob strani, da ne bo klonil pod težo življenja. Prosim tudi vse vas, ki se ustavite na tej strani, molite zanj… Srčna vam hvala.

  • Miro says:

   Nocoj v molitvi rožnega venca v varstvo Device Marije še posebej priporočamo vašega očeta. Hkrati seveda molimo za vse duševno in telesno trpeče sestre in brate, ki se priporočajo v molitev. Molimo v duhu in resnici: Jezus, vate zaupam!

 94. mary says:

  Hvala da mi danes daješ moč, ker moram danes narediti težak korak da se spremenim- pomagaj mi

 95. tanja says:

  V stiski vas prosim za molitev; za pogovor, ljubezen, bližino, odprtost, nove priložnosti, božjo bližino…Iskrena hvala.

  • Miro says:

   Božja beseda nam govori: “Imej veselje v Gospodu in dal ti bo, česar si tvoje srce želi!” (Ps 37,4).

   Zakaj lahko hrepenimo po Gospodu Jezusu? Zato, ker On prvi hrepeni po nas. Zakaj lahko iščemo Gospoda Jezusa? Zato, ker nas On prvi išče. Zakaj se lahko bližamo Gospodu Jezusu? Zato, ker nam On prvi prihaja naproti. In to je On, ki nas odrešuje po poti, katero za zdaj še ne moremo razumeti, saj je skrivnost Božjega kraljestva. Nedoumljivo velika je Božja ljubezen do slehernega človeka in močno presega kakršnokoli človekovo predstavo!

   Naučimo moliti svoje srce: “Ti si moj Bog in moje vse” in našli bomo Ljubezen, po kateri v globini tako silno hrepeni naša duša, čeprav se tega marsikdaj ne zavedamo.

   Bog vam podari veselje v Gospodu, ki nas odrešuje!

 96. Boško21 says:

  PROSIM ZA MOLITEV

  Sem Boštjan iz Murske Sobote star sem 21 let

  Moja zgodba
  Vsaki dan molin In prosim Boga In jezusa
  Da mi pokloni malo sreče In veselje…
  Več kod 5 let moje življenje je nenormalno
  Vse kaj ljubim In imam rad vse me zlo
  Prizadene moje srce je tako ful nevem
  Kako naj izpoven!! Zlo bi bil vesel
  Če lahko skupaj molili In da mi bi lahko
  Nekako pomagali iskreno iz srca prosim za
  Pomoč……

  Hvala in lp pozdrav.

  • Miro says:

   Usmiljeni Jezus, ti do zadnje potankosti poznaš tudi dušo omenjene osebe, ki je napisala te vrstice. Ponižno te prosimo, podeli ji potrebne milosti v moči Svetega Duha!

 97. NV says:

  Prosm za molitev za mojo sosedo, ki boleha za rakom.Bog pomagaj ji na tej težki poti.Naj vas Bog blagoslovi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja