Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.574 Responses to Prosim za molitev

 1. Irna says:

  Prosim za molitev za mojega očeta, ki je že zelo star in je po padcu v bolnici. Molite, da bi čim prej okreval in se vrnil domov.
  Prosim tudi za brata, da bi zdržal v življenski preizkušnji.

 2. Miro says:

  KLIČIMO MARIJINO IME IN Z ODPRTIM SRCEM SPREJMIMO TISTO, KAR NAM HOČE PODARITI NAŠ GOSPOD!

  »O Marija! Daj nam srečno, ljuba Mati, v dolgo večnost potovati!« Te pesniško navdahnjene besede življenja čudovito izražajo naša najgloblja hrepenenja po Bogu in Njegovi milosti. Hkrati nam kažejo pot do neminljive sreče, ki je samo v večnem Bogu. Torej: Po Mariji k Jezusu!

  Danes, ko se spominjamo Marijinega imena, se Devici Mariji prisrčno zahvalimo za številne milosti in blagoslove, ki smo jih po klicanju njenega imena že prejeli. Naj vsak molivec s trdnim zaupanjem ponese v Marijino naročje prošnje prosilcev milosti na tej spletni strani; naj vsak ob vztrajnem klicanju Marijinega imena prispeva, da se bo mnogih ljudi, še zlasti najbolj trpečih sester in bratov, dotaknilo Božje usmiljenje – na Marijino mogočno priprošnjo pri Bogu! Ob tej priložnosti posebej kličimo Marijino ime z mislijo na osebe in prošnje, ki so jih zapisali (bodisi zase bodise za njihove bližnje): Slavica, Brigita, Janez, Hvala, Stanka, Vesna, Darinka, Jasna, Boštjan …

  Ni pa poglavitni namen naših molitev le v prošnjah za uslišanje v naših zadevah, ampak naj bo njihov glavni namen predvsem v neomajni veri in trdnem zaupanju v Jezusa in Marijo, ter v nenehnem slavljenju in zahvaljevanju Bogu – navkljub vsem težavam! Koder trpeči ljudje ne uspemo najti prehoda preko narasle reke, nam rešilni most podarja Devica Marija. Ta skrivnost se nahaja prav v odrešujočem svetem Križu. Pred njim vsi bežimo in se ob njem pohujšujemo, čeprav je najmočnejši vir našega odrešenja in zveličanja, kot nas s svojim življenjem, trpljenjem, umiranjem, smrtjo in vstajenjem uči sam Križani Gospod! Pod tem Križem na vseh poteh našega življenja stoji Devica Marija in nenehno prosi za nas. Naj nam Marija pri Bogu izprosi še zlasti potrebno luč in moč, da bi v življenju pogumno nosili življenjske težave in jih z Božjo pomočjo tudi premagovali!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

  http://svetniki.org/marijino-ime-spomin

 3. Slavica says:

  Sem se vprašala. Poglejte! Živel je v rejniški družini , ker se je mama raje odpovedala otrokom kot možu, ki je pristal v zaporu. To niso kivi otroci. Ima samo osnovno šolo. Tudi za to ni kris samo on. Preprodajal je travo, bil vpleten v tepež zaradi trave, ima prepoved prihoda v Nemčijo zaradi problemov…….. Za to pa je odgovoren on sam. Vrnil se je v slovenijo,živi pri mami, brez redne za positive, v okolje v katerem se je ukvarjal z nečistimi posli…… Lejte vem da sem sebična ampak men je važen moj otrok, da se vrne na pravo pot. Pa verjamite, da še veliko tega ne vem. Vse to je blo za mojo hči Saj to ni nič takega. Vse mu je spregledala. Prosim pomagajte nam! Vprašanje če se ni vrnila k njemu sedaj ko je prekinila vse strike z družino. Tako se bojim!!!!!!! Moje srce je čist prazno.Pmagajte mi, da se hci vrne k družini!

  • Administrator says:

   Draga gospa Slavica,
   Popolnoma vas razumem, da vas skrbi za vašo hčerko in da ji želite vse, vse dobro.

   Pred Bogom smo vsi enaki od bogataša do reveža… Fant vaše punce ni imel sreče da bi mu nekdo izkazoval ljubezen in je tako zašel na kriva pot. Vendar vsak, prav vsak človek lahko pride na pravo pot. Vaša hči in tudi vi lahko pomagamo temu fantu.

   Molimo skupaj, več nas je bolj mu bomo v pomoč.
   Bog je usmiljen in bo pomagal vam vaši hčerki in njenemu fantu.

   Jaz vam vsem skupaj želim vse dobro.

  • Administrator says:

   Poskusite izpolnit to Marijino sporočilo iz Međugorja:

   25. julija 2005. “Dragi otroci! Tudi danes vas vabim, da s kratkimi in gorečimi molitvami izpolnite vaš dan. Ko molite je vaše srce odprto in Bog vas ljubi s posebno ljubeznijo in vam daje posebne milosti. Zato izkoristite ta milostni čas in ga posvetite Bogu bolj kot nikoli doslej. Opravite devetdnevnice posta in odpovedovanja, da bo satan daleč od vas, milost pa okoli vas. Blizu sem vam in pri Bogu posredujem za vsakega izmed vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu

 4. Slavica says:

  Spet se obracam na vas z prošnjo, da molite za mojo hči.prosila sem vas, da molite da zapusti fanta, ki je na pokojnine, preprodajalec mamil……Vedela sem,da vsaka stvar terja svoj davek ampak……Fanta je up am da pustila sedaj pa dela takšne bedarije, da smo ji ukinili vso finančno pomoč – avto,stanovanje.Vem,da sem v molitvi rekla, da naredite kar hočete, ampak da me je hči zapustila na vso podporo, ki sem ji jo dejala celo żivljenje je pa prehudo. To je bilo v nedeljo. Jokam kar naprej začela sem jemati antidepresive ,ponoči nič ne spim, zjutraj komaj vstanem, zdravje se mi slabša…….Ona je moj zrak, moje sonce, zaradi nje se zjutraj vstanem.pomagajte meni in hčeri da se pobotamo in da vidi da ne dela prav.Bojim se,da je to moja kazen, ker sem Molina da sprejmem kakršnokoli pokoro, ce ga pusti. Prosim molite z mano za mojo družino in da se hči spametuje. Prosim, prosim pomagajte nam in molite z mano. Amen

 5. Brigita says:

  Prosim za našo družino predvsem za sina, ki je zašel v slabo družbo. Da bi našel pravo pot. Prosim za Božjo pomoč.

  • Brigita says:

   Oba s partnerjem se trudiva okoli sina, poskušava ga spraviti na pravo pot, žal izgleda, da je ves trud zaman. Zadnje pol leta je v naši družini nevzdržno. Molim in upam, da se nekoč, nekje vse skupaj postavi na svoje mesto. Pa vendar obupujem, moči mi zmanjkuje za vsakodnevne preizkušnje. Prosim, molite z menoj, da se sin spametuje. Hvala!

  • Brigita says:

   Pred časom sem vas prosila za molitev za sina, da bi našel pravo pot. Ljubi Bog je naše molitve uslišal, sin zaenkrat vztraja na pravi poti in srčno si želim, da tako tudi ostane. V prihodnjem tednu bo zanj prva večja preizkušnja, če je res pripravljen vztrajati na pravi poti. Prosim vas, da se nas še naprej spominjate v molitvah, molimo skupaj, da sinu res uspe ostati na pravi poti. Zaupam v Božjo pomoč in verjamem, da nam bo z Božjo pomočjo uspelo. Vsi angeli in svetniki, prosite za nas.

 6. janez says:

  Prosim gospoda, Marijo in vse angele, svetnike za mojo telesno in duševno zdravje. Hvala

 7. hvala says:

  Prosim Sveto Marijo , Nebeškega Očeta v imenu Jezusa prosim, da prisluhne mojemu vpitju, prav tako prosim vas dragi molivci molite za nas. Hvala vse. Božje usmiljenje, ki si višje od nebes vate zaupam, pomagaj mojemu nezaupanju.

 8. Stanka says:

  Prosim za mladino in otroke vseh molilcev, da bi našli pravo pot in vedno hodili po njej!
  Posebej v molitev izročam mojo hčerko, da bi našla v življenju trdno oporo in videla smisel in cilj življenja!

  Sv. Trojica, Sv. mati Božja, vsi angeli, svetnice in svetniki, prosite zanje!

  Stanka

 9. Vesna says:

  Jezus prosim ta za Blagolsov in Božjo pomoč na novi življenjski poti. Za razsvetljenje in dar čistosti do poroke.

 10. Darinka says:

  Prosim za molitev, da bo komisija za delo v torek odgovorila meni v prid in da bom obdržala delo, ki sem ga imela, prav tako prosim za blagoslov in Božjo milost, za me in za mojo družino, da bi se mi zdravstveno stanje izboljšalo in da bi lepo živela.

 11. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo jutri vse dobro, da bi bil partner dober, da bi preživeli lep dan.

  Hvala, Jasna

 12. Boštjan says:

  Prosim nebeškega očeta in Preblaženo devico Marijo, da se bodo stvari v moji družini uredile. Vem, da količina molitve ni zagotovilo in merilo, da se stvari uredijo, a vseeno Vsemogočni ve koliko premolim v ta namen. Upanje umre zadnje. Če lahko, prosim spomnite se me v molitvi.

 13. Miro says:

  8. SEPTEMBER – VELIČASTEN PRAZNIK ROJSTVA BLAŽENE DEVICE MARIJE!

  Naj nas v jutrišnji praznik rojstva blažene Device Marije pospremi ena od Marijinih pesmi, ki nas takole nagovarja: »Cvete cvetica ena in večno zeleni. Ta čudežna cvetica prečista je Devica, Marija se glasi.« Omenimo tudi misel sv. Petra Damianija: »Vsa srca na zemlji naj vriskajo od veselja! Dete, ki se nam je rodilo, je kraljica sveta, rajska vrata, šotor božji, morska zvezda in nebeška lestev, po kateri bo najvišji Kralj v ponižnosti prišel v zemeljsko dolino solz.«

  V duhu ponižnosti in zaupanja blaženi Devici Mariji izročimo vse osebe in prošnje, omenjene v zapisih, ki so jih zapisali: Dušanka, Irena, Jasna, Mojca, Filip, Klavdija, KsenijaO, Kristina, Marija, Darinka, Simon, Sofija, Anamarija, Tanja, Ida … Naj se na Marijino priprošnjo pri Bogu vseh trpečih ljudi dotakne obilje Božjih milosti; prosimo za njihovo dušno, duhovno in telesno ozdravljenje! Še posebej prosimo za ozdravljenje 7-mesečnega otročička (prošnja Laeli).

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/marijino-rojstvo-mali-smaren

 14. Dušanka says:

  Prosim za molitev Boga vsemogočnega očeta in Marijo kraljico, naj se v torek usmerjeni pregled konča v moje dobro in situacija ostane nespremenjena.
  Hvala vsem, ki molite za nas in nam v težkih trenutkih nudite pomoč.

 15. Irena says:

  Gospod, prav posebej te prosim za nečakinji, ki ima težave v šoli že takoj na začetku. Pomagaj ji, da šole ne bo zasovražila in da bo našla način, da bo z njo vsaj shajala.

 16. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta, da bi hči danes uspešno zagovarjala diplomo, da bi bila čim manj nervozna. Pomagaj, da bi naslednje dni lepo preživeli, da bi bil partner vredu danes, jutri, vse dni, da bi bil dober do hčerke, njenega fanta, mene in tudi do ostalih ter da ne bi pil.

  Hvala.

 17. Irena says:

  Prosim za molitev za prijateljico, ki je pred kratkim izgubila očeta. Gospod razodeni ji svojo neizmerno ljubezen in ji daj pogum in moč, da sprejme preizkušnje, ki jih prinaša takšna izguba. Mati nebeška s Kureščka podeli ji mir. Hvala vsem molivcem za molitve za to in vse ostale prošnje na tej spletni strani. Bog vam povrni.

 18. Alenka says:

  Ponovno prosim Boga ,Marijo, vse svetnike in molilce ,da z molitvij poripomoremo da sinova jutri opravita izpita ,da lahko napredujeta v višji letni. Hvala .Zaupam v vas.

 19. Laeli says:

  Prosim za pomoč pri molitvi mojega 7 mesečnika, ki ima diagnosticirano neozdravljivo bolezen. Prosim tudi za zdravje in medsebojno razumevanje naše celotne družine ter da nam dragi Bog podari še kakš ega zdravega otročička

  • Veronika says:

   Pri Bogu je vse mogoče. Materina iskrena molitev pri Jezusu sproži ocean usmiljenja. Moli, moli, moli. Bog je nad vsem, tudi nad zdravniki.
   Naj se zgodi sv. Božja volja. Bom molila za tvoje dete.

 20. mojca says:

  Prosim za zdravje, da bi bila zdrava. Prosim tudi, da bi se navadila v novi službi ter da bi znala opravljati svoje delo in da bi me sprejeli. Hvala vsem, ki se me boste spomnili v molitvi. Bog povrni.

 21. Filip says:

  PROSIM ZA MOLITEV, DA BOG UREDI SPRAVO MED DOLGOLETNIM SOVRAŠTVOM , DA SE DOSEŽE PRAVIČNOST, TER DA SE V ZDRAVJU NADALJUJE ZEMELJSKO POSLANSTVO.HVALA.

 22. Miro says:

  OHRANIMO VESELJE LJUBEČEGA JEZUSA IN GA DELIMO Z VSEMI, KI JIH SREČAMO!

  »Ohranite veselje ljubečega Boga, ljubečega Jezusa v svojem srcu in razdelite to veselje z vsemi, ki jih srečate.« (sv. Terezija iz Kalkute)

  Vse prošnje za molitev z zaupanjem izročimo današnji godovnjakinji sv. Tereziji iz Kalkute. Naj vsem trpečim osebam pri Bogu izprosi potrebnih milosti, tako za njihov dušni kot telesni blagor! Posebej jo prosimo, naj nam izprosi živo vero, trdno upanje ter gorečo ljubezen do Boga in bližnjega v stiski. Tako bo v našem srcu žarelo veselje ljubečega Jezusa, katerega pa ne zadržimo zase, ampak ga delimo z vsemi, ki jih bomo srečali na naši poti.

  Kako deliti to veselje? Obstaja vrsta možnosti, pri čemer so po zgledu sv. Terezije iz Kalkute zelo pomembna še zlasti duhovna in telesna dela usmiljenja do bližnjega! Tako se veselje v srcu, ki nam ga lahko podari samo naš Odrešenik Jezus, ne bo porazgubilo že ob prvi nevihti, ampak se bo ob življenjskih preizkušnjah še pomnožilo, naposled pa bo po Božji milosti preraslo v večno veselje v Bogu.

  Božje usmiljenje, ti veselje in neizmerna radost vseh svetih, zaupamo vate!
  Sv. Terezija iz Kalkute, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-mati-terezija-agnes-gonxha-bojaxiu-redovnica

  • Klavdija says:

   Blazena mati Terezija prosim te za zdravje mame. Ljubezen do partnerja in da bi dobil prosto naslednji vikend ker gremo na romanje.

 23. Ksenija0 says:

  Prosim za molitev za mojo hcero.Naj ji Sveti Duh in Marija pomagata z mocjo in milostjo,da se bo pravilno odlocila.Naj ji molitve odvzamejo bolecino in obcutke “nevrednosti”.

 24. Irena says:

  Prosim za molitev, ker sem še vedno pred zelo težko odločitvijo o tem, kaj narediti zaradi pretekle zmotne odločitve, ki pesti mojo vest. Molivce prosim za pomoč pri prošnji za vodstvo Svetega Duha, zato da bi znala prisluhniti temu, kar mi govori, in da bi dovolila, da se zgodi božja volj. Mati nebeška, kraljica miru s Kureščka, pomagaj mi. Kaj bi ti, božja mati, ki si prenašala težko bol pod križem, storila na mojem mestu. Hvala vsem molivcem za priprošnjo.

 25. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina in za moža , da bi našla pot med sabo. Prosim za molitev zame, za trdnost, vztrajnost, potrpežljivost, moč in da me ne bi bilo strah. Ljubi Bog, ti veš kaj je v moji glavi, mojem srcu…Ti veš. Prosim pomagaj mi.
  sv.Marija prosi za nas, sv.Jožef prosi za nas . vsi svetniki božji prosite za nas
  Božje usmiljenje zaupam vate

 26. Irena says:

  Prosim za molitev za očeta moje najboljše prijateljce, ki je nocoj odšel h Gospodu. Prosim tudi za molitev za prijateljico, njeno mami, brata in vse ostale. Naj zaupajo, da so v nebesih pridobili svojega prav posebnega priprošnjika, in naj se zavedo, da so tudi oni ves čas v usmiljenih božjih rokah. Sveta družina zavzemi se zanje.

 27. Marija says:

  Očeta in Sina in Svetega Duha ter mater Marijo prosim za pomoč za zdravje hčerke in njeno dobro počutje v šoli ter da bi bila uspešna, saj je zelo pridna in se trudi, prosim tudi za moje zdravje ter za pomoč v odnosih – hčerin oče ima namreč mejno osebnostno motnjo in je z njim čedalje težje. Prosim, naj nas Oče in Sin in Sveti Duh ter mati Marija vodijo po pravi poti – poti miru, spoštovanja, nesebičnosti in ljubezni. Hvala. Prosim tudi za vse trpeče. Hvala vsem.

 28. Darinka says:

  Prosim Boga, da komisija za delo odloči meni v prid, da bom imela finance za življenje, da bom obdržala službo ali pa da bom dobila primerno denarno nadomestilo, hvala vsem, ki molite zame, naj vas bog blagoslovi.

 29. Simon says:

  Molite za vse dobro in nasplošno za mojo življensko pot.Pridi Sveti duh in mi daj pravo pamet in modrost, ter da dobro premislim preden kaj storim .Molite tudi za moje starše da bodo zdravi in da mi bojo še naprej lahko pomagali, ter za mojo žlahto za vse Dobro.Molite tudi za mojega strica,ki je zelo bolan.Usmili se nas vseh gospod Bog .

 30. Sofija says:

  Prosim za molitev, da bi lahko plačevala vse finančne obveznosti. Hvala!

 31. anamarija says:

  Danes je prvi šolski dan. Prosim za molitev za vse učence in dijake, še posebej pa za tiste, ki se v šoli zaradi različnih vzrokov ne počutijo sprejete in jim je odhod v šolo vsak dan znova naložen križ.

 32. Tanja says:

  Srčno prosim za molitev. Moje življenje je bilo polno žalosti, selitev, menjave služb, izgube in smrti ljudi in živali. Lansko leto ločitev, selitev, to leto smrt mojega mačka in ena muca se je sedaj izgubila v Hrastovcu pri Lenartu. Prosim za molitev, da se najde, ker je le ona, ki mi je ostala. Od nenehnega troizmenskega dela v službi sem izčrpana z majhnim plačilom, da nekaj spremenim v življenju. Imam dolg do bivšega moža. In ne vem, kaj naj naredim. Zato sem se odločila za prodajo garsonjere, da nekako poplačam dolgove. Iz denarja, ki mi ostane pa moram kupiti zelo poceni nepremičnino v Mariboru in se znova seliti. Zopet vse iz začetka. Želim, da se nepremičnina proda na način, da bo vse v redu in ne bo komplikacij, da bom imela dovolj za nov začetek in da se moja muca Jolly najde. Hvala.

 33. Irena says:

  Prosim za molitev za razrešitev težke situacije. Misleč, da delam dobro sem sprejela odločitev, za katero pa sem sedaj menim, da je napačna. Bojim se, da sta zato lahko ogrožena tako moja družina kakor služba. Nebeško mater prosim za nasvet, kako naj ravnam, in za razločevanje, da bom vedela, kaj mi govori Svet Duh. Gospod vem, da me ljubiš, in odpusti mi, ker strahu dopuščam, da preglasi mir, ki je v tvoji ljubezni. Nebeška mati iz Kureščka, prosi zame in za vse udeležene in nam podeli mir. Jezus vate zaupam, ti si skala mojega življenja. Hvala za vse molive.

 34. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. septembra 2018:

  »Dragi otroci, moje besede so preproste, a so napolnjene z materinsko ljubeznijo in skrbjo. Otroci moji, nad vas se vedno bolj zgrinjajo sence teme in prevar, jaz pa vas kličem k luči in resnici, jaz vas kličem k svojemu Sinu. Samo On more preobraziti obup in trpljenje v mir in vedrino, samo On more dati upanje v najglobljih bolečinah. Moj Sin je življenje sveta! Čim bolj ga spoznavate, čim bolj se mu približate, bolj ga boste ljubili, ker je moj Sin ljubezen, ljubezen pa vse spremeni. Naredi prelepo tudi tisto, kar vam je brez ljubezni nepomembno. Zato vam znova govorim, da morate mnogo ljubiti, če želite duhovno rasti. Vem, apostoli moje ljubezni, da ni vedno lahko, toda, otroci moji, tudi boleče poti so poti, ki vodijo k duhovni rasti, veri in mojemu Sinu. Otroci moji, molite, mislite na mojega Sina. V vseh trenutkih dneva dvigujte svojo dušo k Njemu, jaz pa bom pobrala vaše molitve kakor cvetlice najlepšega vrta in jih darovala svojemu Sinu. Bodite resnični apostoli moje ljubezni, širite vsem ljubezen mojega Sina, bodite vrtovi najlepšega cvetja. Pomagajte z molitvijo svojim pastirjem, da bodo mogli biti duhovni očetje, napolnjeni z ljubeznijo do vseh ljudi.
  Hvala vam!«

 35. Darinka says:

  Prosim vsemogočnega Boga za zdravje na duši in na telesu, za blagoslov mojega življenja, za prisotnost božje milosti, da se bo moje življenje spremenilo na bolje, da bom zdrava in sposobna za delo, da bom imela dovolj denarja za preživetje, da bom imela plemenito srce, polno dobrote in prijaznosti ter moči za vsakodnevne napore.

 36. Marija says:

  Priporočam se v molitev za našo žival (kravo),da bi lahko vstala, ker si je poškodovala nogo. Hvala in Bog vam poceni.

 37. ida says:

  Prosim za molitve za zdravje brata,ki je pregorel tako psihično kot fizično.
  Sveta mati Marija daj mu moč,da bi se v težkih trenutkih znal obrniti k Tebi in te
  z molitvijo ter priprošnjo prosil odpuščanja in se Ti zahvaljeval za vse dobro.

  Hvala in Bog z Vami!

 38. Miro says:

  NAJ NAM SV. EGIDIJ (TILEN) IZPROSI BOŽJE MILOSTI, DA BOMO HODILI PO BOŽJIH POTEH!

  Z zaupanjem se priporočimo tako brezjanski Materi Božji, kakor tudi današnjemu godovnjaku sv. Egidiju. Naj nam iz nezčrpnega bogastva Božje milosti podarita predvsem darove spreobrnjenja, sprave, vere, upanja, ljubezni, usmiljenja do bližnjih, saj brez tega ne moremo hoditi za Gospodom. Božjemu usmiljenju priporočimo tudi vse osebe, omenjene v prošnjah, ki so jih zapisali: Andreja, Dejan, Jasna, DBK, Jože, Darinka, Janez, Boštjan … Naj vse prosilce milosti in njihove bližnje obilno objame Božje usmiljenje!

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Bezjanska Mati Božja, prosi za nas!
  Sv. Egidij, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-egidij-tilen-puscavnik-opat

 39. andreja says:

  prosim te Bog, da blagoslovi sinanapolni ga s svduhom in ga vodi teleno in duhovňo . Vodi ga po pravih potih in mu bodi vedno opora v težkih časih in islih. Prosim čuva ga. izročam ti tudi vso našo družino. amen in hvala

 40. Dejan says:

  Prosim za psihično in čustveno zdravje

 41. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta da bo danes, jutri in naslednje dni vse dobro. Naj bo partner vredu do mene, hčerke, njenega fanta. Da bi le živeli mirno, srečno in zdravo življenje.

  Hvala! Jasna

 42. Andreja says:

  Prosim za božje varstvo za pregled, ki me čaka. Izročam ti troedini Bog mojo ljubo družino, moj ojkos in vse vas. Aleluja in bodi hvaljen ljubi Bog.

 43. DBK says:

  PROSIM za molitev za izhod iz skrajne življenske stiske za mene in za moje dragihe.

 44. Jože says:

  Prosim za molitev za zdravje telesno in duševno vseh mojih in mene.

 45. Darinka says:

  Prosim vsemogočnega Boga za božjo milost nad menoj mojim sinom in mojo mamo. Daj da se moje življenje začne obračati navzgor, da se pokažejo neki pozitivni rezultati v mojem življenju. Daj mi zdravje na duši in na telesu in naj bo moje življenje blagoslovljeno.

 46. janez says:

  prosim za mojo ozdravitev

 47. janez says:

  Prosim Marijo in gospoda, vse angele in svetnike za moje telesno in duševno ozdravitev. Da me nebi več boleli kolki.

 48. Boštjan says:

  Prosim, da bi se uredile razmere v moji družini. Z ženo sva se odtujila, prosim ljubega Boga, da se zopet zbližava in, da skupaj s sinom zopet zaživimo kot prava družina. Pomagajte mi v molitvi. Hvala.

 49. Andreja says:

  Prosim, da se uredijo sinove obveznosti in nastale okoliščine glede študija in prosim za njegovo dušo in telo. Blagoslovi vso našo družino prosim ljubi Bog, Oče, Sin in Sv.Duh. Prosim za pomoč pri vseh neizrečenih prošnjah za katere Ti veš in so v skladu z tvojo voljo. Prosim in hvala. Bog z vami vsemi. Božja pomoč bodi vedno z nami vsemi.

 50. Miro says:

  SV. AVGUŠTIN – IZREDNO ORODJE BOŽJE MODROSTI IN BOŽJE MILOSTI!

  »Nečesa ne smemo nikoli pozabiti: pogleda otroka, ki občuduje. Duša se hrani iz tega, česar se raduje.« (sv. Avguštin)

  Današnji godovnjak sv. Avguštin, škof in cerkveni učitelj, se je po svoji spreobrnitvi na široko odprl Bogu. Postal je izredno orodje Božje modrosti in Božje milosti, zato je dobri Bog v njegovem življenju delal čudovite stvari, še zlasti za Cerkev. Naj nam njegova mogočna priprošnja pri Bogu pomaga, da bomo vztrajno molili, vsak dan premišljevali Božjo besedo in jo tudi radi spolnjevali.

  Z zaupanjem v naročje Božjega usmiljenja položimo vse prošnje, ki so jih – bodisi zase bodisi za njihove bližnje – zapisali: Marjana, Dušanka, Jasna, Tony, Irena, Alenka, Andreja, Jasna, Neli, Klavdija, M … V molitvah pa se spomnimo še drugih prosilcev milosti na tej spletni strani. Čeprav se vseh ne moremo spomniti, njihova imena točno pozna Gospod. Z naše strani pa je važen predvsem pravi molitveni namen, vztrajanje v molitvah, izročanje v božje roke, neomajno zaupanje v Božjo pomoč.

  Ponižno prosimo, naj Usmiljeni Jezus na priprošnjo sv. Avguština in njegove matere sv. Monike (njen god smo praznovali včeraj) vsem trpečim okrepi vero, upanje in ljubezen! Prosimo za vsakodnevno spreobračanje naših src v moči Svetega Duha, kar odpira vrata za dušno, duhovno in telesno ozdravljenje – v skladu s presveto Božjo voljo, najučinkovitejšim zdravilom, ne samo za bornih “pet minut” življenja na tem svetu, ampak za odrešenje, za zveličanje, za večno življenje v Bogu!

  http://svetniki.org/sveti-avgustin-skof-cerkveni-ucitelj

  Božje usmiljenje, nedoumljiva skrivnost Presvete Trojice, zaupamo vate!
  Sv. Avguštin, prosi za nas!
  Sv. Monika, prosi za nas!

 51. andreja says:

  Prosim za molitev za blagoslov in razumevanje in resnično iskreno ljubezen. Prosim za zdravje in božje varstvo. Izročam ti mojo družino, izročam ti moj ojkos , moj narod in ta svet. Bog, ti si nas ustvaril, ti nas varuj in vodi in daj, da bi izpolnjevali tvojo voljo ljubi Bog. Utrdi našo vero in omeči našo voljo. Prosim, daj da bi se ti lahko popolnoma prepustila, sebe in vse okrog mene …. Utrdi mojo vero , vero mojega moža in mojih otrok. Prosim očisti nas od hudega duha in nas napolni s Sv.Duhom, duhom Tvoje ljubezni.
  Hvala in Bog z vami vsemi.

 52. Administrator says:

  Strani molitev.net ni nekaj dni delovalo zaradi udara strele.
  Se opravičujemo za nedelovanja.

  • Administrator says:

   Tudi danes je za več ur bil izpad internetnih strani.
   Tudi tokrat se vam opravičujem.

   Molimo skupaj, da bi bilo manj takih nevšečnosti.

 53. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo po vidkinji Mariji 25. avgusta 2018:

  »Dragi otroci! To je milostni čas. Otročiči, več molite, manj govorite in prepustite Bogu, da vas vodi po poti spreobrnjenja. Jaz sem z vami in vas ljubim s svojo materinsko ljubeznijo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

 54. m says:

  Prosim te Marija, ozdravi mojo sestrico. Z vsem bitjem te prosim, da jo pozdravis. Prosim te.

 55. Klavdija says:

  Marija mati moja prosim, te za zdravje mame. Za ljubezen mojo zarasvetljenje kaj je prav in kaj ni. Za boljše razumevanje s partnerjem.

 56. Neli says:

  Prosim za molitev. Imam težave z debelim črevesjem in me je zelo strah kako bo naprej. Prosim boga marijo Jezusa svetega duha vse tam gor da mi pomagajo in me pozdravijo in nas rešijo vse nas ki smo bolni, usmili se nas o gospod.. Hvaljen Jezus.. Hvala molimo in blagoslov!

 57. Jasna says:

  Dobri Bog, varuj mene in mojo družino pred vsem hudim. Naj bo danes in naslednje dni vse dobro.

  Hvala!

 58. andreja says:

  Prosim za molitev za družino. Prosim za božji blagoslov in božje varstvo, za živo vero, zdravo pamet in zdravje na duhu in telesu. Izročam ti otroka in njune poti v življenju in izročam ti naju z možem. Ti si nam dal življenje ljubi Bog, tebi pa nas izročam jaz. Prosim, da se zgodijo stvari po tvoji volji, prosim pa te, da nam stojiš ob strani, nas spodbujaš in varuješ tam, kjer smo šibki in kjer rabimo tvojo pomoč. Ti si naša pot, resnica in življenje…. Zgodi se nam Tvoja volja. Danes te še posebej prosim za sina, da uspešno opravi študijske obveznosti. Prosim poveži našo družino z božjo ljubeznijo, umiri našega duha in prosim te, da blagosloviš naše kraje, naš narod in ves svet. Hvala in Bog z vsemi molivci.

 59. Alenka says:

  Dobri Bog ,presveta Devica Marija in vsi svetniki prosim vas stojte ob strani mojima sinovoma, da uspešno opravita izpite v teh dneh, varujte jih pred trem ,da se nebi zmedla ,dajte jima moč saj se močno učita…Hvala tudi vsem molilcem.

 60. Irena says:

  Gospod, prosim te za očeta in mamo, ki sta ostarela in bolna. Pomagaj jima sprejemati ta križ, meni pa, da bi jima stala ob strani s pomočjo v telesnih, duhovnih in duševnih potrebah.

 61. tony says:

  Predragi,

  prosim za molitev za zaposlitev in za osvoboditev strahov, ki jih doživljam, kot da bi bili telesno zažrti vame.

 62. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj partner končno preneha s pitjem alkohola, naj se izboljša, spremeni in postane boljši partner, oče, brat……

  Hvala!

 63. Administrator says:

  Pozdravljeni,
  Če ima kdo Međugorska sporočila od samih začetkov v hrvaščini ali slovenščini bi bili zelo veseli, da bi nam jih pomagali zbrat. Od 1981 do 1984 manjkajo sporočila v originalu v hrvaščini. Znana so nam v italijanščini in nemščini. Zelo, zelo veseli bi bili za vašo pomoč. Povprašajte starejše ljudi, ki so bili navezani na Međugorje.

  Pošljite nam informacijo na medjugorje.si@gmail.com

  Hvala za vašo pomoč.

 64. Dušanka says:

  Prosim za molitev in priporočilu Bogu in Mariji, da se izboljša moje zdravstveno stanje in se uredijo težave v službi, saj me zaradi bolezni mečejo na cesto… Prosim ljubi Bog in Marija, uslišita moje prošnje, da se moje življenje in življenje mojih najdražjih zopet postavi v prave tirnice…
  Zahvala tudi Vam gospod Miro, za vaš trud in neizmerno pomoč, ki jo delite med nas molivce.

  Dušanka

 65. MARJANA says:

  dobri Bog in presveta devica Marija, daj meni in mojim moči v naših preizkušnjah. Zgodi naj se tako, kot je božja volja.
  Sv. Marija prosi za nas

 66. Miro says:

  DAN VELIKIH MILOSTI: OBHAJAMO GOD DEVICE MARIJE KRALJICE!

  Devica Marija Kraljica je prva za Bogom in zasluži, da jo za Bogom najbolj častimo. Danes, ko obhajamo njen god, se ji prisrčno zahvalimo za vse njene priprošnje in za vse, kar nam je Bog podaril. Ob tej priložnosti ji ponovno z zaupanjem priporočimo vse obiskovalce te spletne strani, posebej osebe, ki jih v prošnjah omenjajo: Sofija, Patricija, Boštjan, Jana, Tina, Andreja, Amadeja, Kristina, Mojca, Darinka, Ivanka, Helena, Antonija, Spela …

  Naj na mogočno priprošnjo Device Marije Kraljice vse trpeče sestre in brate objamejo milostni žarki našega Gospoda Jezusa Kristusa; naj bodo deležni tistih milosti za njihov dušni in telesni blagor, ki jih v tem trenutku najbolj potrebujejo; naj se zgodi presveta Božja volja!

  Molimo: Pozdravljena Kraljica, Mati usmiljenja, življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Devica Marija Kraljica, prosi za nas!

  http://svetniki.org/devica-marija-kraljica-praznik

  • Miro says:

   POZDRAVLJENA, KRALJICA (SALVE REGINA)

   Pozdravljena, Kraljica, Mati usmiljenja,
   življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!
   K tebi vpijemo izgnani Evini otroci,
   k tebi zdihujemo, žalostni in objokani v tej solzni dolini.
   Obrni torej, naša pomočnica, svoje milostljive oči v nas
   in pokaži nam po tem izgnanstvu Jezusa, blagoslovljeni sad svojega telesa.
   O milostljiva, o dobrotljiva, o sladka Devica Marija!

 67. Sofija says:

  Ponovno prosim za molitev, da bi bivši partner spoznal in obžaloval za vse kar nama je naredil in da nama nebi več nagajal. Zame prosim molite, da bi še naprej vztrajala in s pomočjo Boga lažje nosila križ življenja.

 68. Patricija says:

  Pozdravljeni, prosim za molitev, že več kot teden dni čutim močno telesno oslabelost in ne morem zapustiti stanovanja. Hvala

 69. Boštjan says:

  Včeraj je očeta srčni infarkt. Star je 80 let. Zaenkrat je stanje stabilno, vseeno pa prosim, da se ga spomnite v molitvi. Hvala.

 70. Jana says:

  Prosim molite za Matjaža,da bodo izvidi danes ok.Marija prosim Te,da ga čuvaš. Božje usmiljenje zaupam Vate.

 71. TINA says:

  Prosim vas za molitev, zame in moja najboljša prijatelja. Da bi se znali zopet povezati, saj smo se v zadnjem času precej odtujili. Da bi prijatelja spoznala, da sta me zelo prizadela in da jima želim vse dobro.jezus in Marija, prosim pomagajta mi najti moč, da sprejmem vse, kar mi je naloženo.

 72. Andreja says:

  Prosim te, dobri Bog, da oce mojih otrok spozna, da je le najina ljubezen prava in večna, dana od tebe! Amen.

 73. Amadeja says:

  Prosim za molitev za mladega znanca. Ima neozdravljivo bolezen, raka, ki se je razširil po telesu, z zelo slabo prognozo. Uradna medicina ne zna več pomagati. Zatekam se k molitvi, ki je najboljše zdravilo za vse. Prosim, da se ga spomnite v molitvi. Počuti se zelo slabo. Verujem v čudeže. Zgodi se Božja volja. Amen.

  • Miro says:

   Sv. Bernard, velik častilec Matere Božje, nam v primeru hudih stisk daje naslednji hvalevreden duhovni nasvet, ki se je v življenju vernih ljudi že ničkolikokrat potrdil: »V nevarnostih, v stiskah, v negotovostih pomisli na Marijo, kliči Marijo!«

   Molimo za ozdravljenje omenjenega mladeniča, ne mehanično, po znanem preračunljivem principu “daj – dam”, temveč z živo vero, trdnim upanjem in gorečo ljubeznijo v srcu, in sicer naslednjo preprosto, a močno molitev:

   SPOMNI SE, O PREMILA DEVICA MARIJA

   Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati, da bi ti koga zapustila, ki je pod tvoje varstvo pribežal, tebe pomoči prosil in se tvoji prošnji priporočal. S tem zaupanjem hitim k tebi, o devic Devica in Mati. K tebi pridem in pred teboj zdihujoč grešnik stojim. Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, mojih besed, temveč milostno me poslušaj in usliši. Amen. (Sv. Bernard)

   K sleherni molitvi za dušno, duhovno ali telesno ozdravljenje z zaupanjem dodajmo še: Zgodi se presveta Božja volja!

   Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupamo vate!
   Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
   Sv. Bernard, prosi za nas!

   • Amadeja says:

    Najlepša hvala za molitev g.Miro. Zahvaljujem se vsakomur, ki se je spomnil nanj. Božja volja se je zgodila, zemeljskega trpljenja ni več, le večno življenje. Bil je dober, pošten človek po duši. Naj njegova dobra dela pretehtajo pri Bogu nad morebitnimi slabimi odločitvami v življenju. Molite, prosim, da je njegova duša tako čista, da je vredna gledati Boga. Amen.

 74. Miro says:

  ZGLED SV. BERNARDA NAS SPODBUJA K ČEŠČENJU MATERE BOŽJE!

  Sv. Bernard je bil izjemen častilec Matere Božje, ki je bila soudeležena pri odrešenjski žrtvi njenega Sina. Moč za trdo asketsko življenje v samostanu, do vrha napolnjeno z nenehno molitvijo in odpovedjo, je črpal predvsem v Kristusovem trpljenju. Ena od njegovih številnih duhovnih misli se glasi: »Kristusov križ je za človeka nekaj podobnega kot so za ptice krila: nosi ga kvišku.«

  Zaupno se obrnimo na sv. Bernarda in ga prosimo, naj nam pri Bogu izprosi potrpežljivosti pri premagovanju življenjskih težav in stisk v moči odrešilnega Kristusovega križa. Naj se na svetnikovo priprošnjo na vse trpeče sestre in brate izlije obilje Gospodovih milosti!

  Sv. Bernard, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-bernard-opat-cerkveni-ucitelj

 75. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za vztrajnost. Prosim za molitev za moža in sina. O ljubi Bog ti veš kakšno je stanje, prosim te pridi nam na pomoč.
  Sv.Jožef prosi za nas, Sv, Juda Tadej, sv.Mati Marija, sv.Faustina Kowalska prosite za nas
  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca,
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,

 76. Jasna says:

  Dobri Bog, bodi z menoj, varuj mene in mojo družino pred vsem hudim, pomagaj mi, da se bom tudi jaz veselila vsakdana, da bom z voljo in energijo stopala skozi življenje. Partnerju pokaži pot da postane boljši.

  Hvala!

 77. Boštjan says:

  Prosim ljubega boga, da bi znal sprejemati druge takšne kot so, ne da bi jih želel spreminjati. Daj mi prosim voljo to izpolnjevati, da bi se znal bolj ozirati na potrebe drugih kot pa na svoje.

 78. Miro says:

  JAZ SEM ŽIVI KRUH, KI SEM PRIŠEL IZ NEBES

  Gospod Jezus Kristus: »Jaz sem živi kruh, ki sem prišel iz nebes. Če kdo jé od tega kruha, bo živel vekomaj. Kruh pa, ki ga bom dal jaz, je moje meso za življenje sveta« (Jn 6,51)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+6%2C51-58&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Ponovno bi vam rad posredoval globoko misel (priporočimo se Svetemu Duhu, da bi nas pretresla v srcu!), zapisano na uvodni strani knjige »Sveta maša, vrhunec vere« (Palemon Glorieux): »Tisto, kar mi trga srce, pravi Bog, je pogled na to, kako malo se menijo kristjani za mojega Sina in za njegovo žrtev. In vendar jo je daroval zanje. Če bi izkoriščali njeno bogastvo, bi spremenili svet. Toda ali sploh verujejo?«

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si pot, resnica in življenje! Ponižno Te prosim, pomagaj mi, da bom veroval, da si Ti živi kruh, ki si prišel iz nebes in nam daješ večno življenje. Okrepi me v duhu, da bom resnično živel v moči svete evharistije in ta dar z ljubeznijo in usmiljenjem posredoval ljudem okoli sebe, posebej še najbolj preizkušanim sestram in bratom. Jezus, hvala Ti za čudoviti dar svete evharistije!

  Jezusu, ki je živi kruh iz nebes, z močno evharistično vero priporočimo vse stiske, prošnje in osebe, katere v sporočilih omenjajo obiskovalci te spletne strani: Petra, Anja, Tanja, Janez, Kiki, Jana, Jasna, Andreja, Boštjan, Ida, Dr, Spela, Antonija, Helena, 123, Ivanka, Darinka, Mojca … in še vrsta prosilcev milosti.

  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas!
  Sv. Janez Eudes, prosi za nas!

 79. mojca says:

  Prosim te ljubi Jezus za zdravje, prosim molite za mene.. da se ne bi izkazalo najslabše. Hvala za vse molitve.

 80. Darinka says:

  Prosim vsemogočnega Boga za zdravje, da bi se izboljšalo moje psihično počutje, prosim ga za službo, da bi obdržala to službo ali pa dobila drugo, prosim tudi za sina, da bi uspešno nadaljeval študij.

 81. Ivanka says:

  Prosim molite za mojega moža, ki ima 21. avgusta poseg na srcu v Izoli, da dobri Bog usliši prošnje in se mu stanje izboljša.
  Jezus vate zaupam.

 82. 123 says:

  Prosim vse angele da mi pomagajo narediti v ponedeljek.. Molila bom prosim uslišite me.. AMEN!

 83. Helena says:

  Ljubi Jezus,prosim,te,da mi pomagaš iz te težke situacije,da bi ravnala prav in ,da ne bi nikogar prizadela.Večno bom tvoja dolžnica.Trudila se bom,da živim po tvoji presveti volji.Sveta Marija, prosim izprosi mi milost pri svojem ljubem Sinu!

 84. antonija says:

  Dragi bratje in sestre,
  Hvala Gospodu in materi Mariji za vse uslišane prošnje in tudi vam, dragi molivci. Vsak dan se trudimo biti z Bogom, se mu zahvaljevati in moliti, slaviti. Tako povezani imamo Božjo moč, ki premaga vse, vse težave, vse bolezni.
  Pa pomembno je, da smo skupaj, da molimo eden za drugega. Tako smo še bolj močni in umirjeni in le tako lahko pride Božja milost na nas. Tako vas tudi jaz prosim, da molite za mojega sina, ki je psihično na tleh in ima zelo pomemben izpit in ga mora uspešno opraviti. Bog, daj mu moč, da se bo lahko skoncentriral, se učil in uspešno pisal izpit. Bog, bodi zraven in ga usmerjaj.
  Lepo vas pozdravljam,

 85. Spela says:

  Po dolgih letih iskanja in čakanja, mi je Bog na pot poslal čudovitega človeka, s katerim sva se iskreno ljubila in bila srečna. Vsaj meni se je zdelo, da je tako. In mislim, da se nisem motila. Res, da sva bila skupaj šele kratek čas in da naju ločuje razdalja med krajema, kjer živiva in delava, vendar sem bila prepričana, da bova tudi to rešila. Že na začetku me je prevzelo njegovo dobro srce, iskrenost, poštenost, odgovornost, skrb za otroka, ki ga ima in za najbližje, prav tako pa tudi njegov humor in iskrivost, s katerim me je vedno spravljal v dobro voljo… Povezujejo naju iste vrednote in takšnega občutka povezanosti, ljubezni in varnosti ob nekom nisem doživela še nikoli. Zato sem bila sprva morda tudi sama nekoliko zbegana, a hkrati ves čas prepričana, da naju res nič ne more ločiti, da bova kljub ranam, ki sva jih »pridelala« v prejšnjih vezah, premagala vse težave, ki bi se pojavile in da bova vztrajala tudi takrat, ko bi bilo lažje zbežati. Na žalost pa ni zmogel in se je zaradi vse teže skrbi in zaradi dvomov, strahov, pomislekov, nezaupanja, ki so posledica dogodkov v preteklosti, umaknil in odšel.

  Če je on oseba, ki jo Bog želi zame in če je Božja volja, da se najini srci spet združita, prosim, da bi se vrnil in da bi ljubila drug drugega v skladu z Božjim načrtom. Prosim tudi, da z Božjo pomočjo in Božjo milostjo premagava vse dvome, strahove, pomisleke in nezaupanje.

  Dragi molivci, prosim, če se naju lahko tudi vi spomnite v molitvi. Hvala!

 86. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi dobil novo službo ter za boljši odnos s starši. Da se ne bi več medsebojno prepirali in da bi se radi imeli. Prosim tudi za molitev, da starša ne bi vse gledala le skozi denar, ker je življenje tudi več kakor denar.

 87. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi se partner poboljšal, da bo bil dober do mene, hčerke, njenega fanta in tudi do drugih, ter da bi prenehal s pitjem alkohola.

  Hvala!

 88. ida says:

  Prosim Sveto mati Marijo,dobrega Boga očeta za bratovo razsvetljenje.
  Pokažita mu pot do odpuščanja in ga rešita sovraštva v srcu,ki ga je
  obsedlo.Hvala molivcem,ki molite skupaj z menoj.

  Sveta Brezjanska mati Marija prosi za nas!

 89. Jana says:

  Mati Marija čuvaj jutri Matjaža pri operaciji in naj bodo izvidi dobri.Molilci hvala za molitev.

 90. Boštjan says:

  Brezjanska mati božja, bodi vsak dan bolj moja mati, ob tebi čutim neizmerno varnost in mir. Pri tebi je vse tako enostavno, ti me poslušaš in razumeš. Naj tvoje materinsko srce bdi nad mano in mojo družino. Verjamem, da je vse del velikega božjega načrta in trno verujem, da se bodo zadeve v moji družini uredile, tako da bo vse kot želi naš nebeški oče. Prosim pa molilce, naj molijo z mano. Hvala!

  • anamarija says:

   Pridružujem se vaši molitvi, da se uredijo zadeve v družini. Tudi vas prosim, da vi molite za našo družino, ki ravno tako trpi neko težko obdobje raznih hudih bolezni in tudi verujem, da bo Bog enkrat uslišal naše molitve in prošnje. Trenutno pa se še ne vidi konec hudim preizkušnjam.

   • Boštjan says:

    Z veseljem se vas bom spomnil v molitvi. V njej smo vsi združeni in Gospodu in njegovi materi je to po volji. Trdno verjamem in zaupam v božjo pomoč, ki smo je vsi potrebni.

 91. Andreja says:

  Prosim dobrega Boga, Sveto Devico Marijo, Jezusa Kristusa, vse angele in svetnike, da bi moj sin jutri uspešno opravil izpit. Prosim za vaš blagoslov, da ga uspesno vodite, da bo umirjen in da bo vse v redu. Prisim za skupno molitev za sina tudi vas, dragi molilci. Amen. Hvala vsem!

 92. Miro says:

  PRAZNIK MARIJINE NEBEŠKE SLAVE, KO NAS NEBO ZASIPA S ČUDOVITIMI MILOSTMI!

  Z veličastnim praznikom Marijinega vnebovzetja slavimo Marijo Devico kot Mater Božjo, ki jo je Bog na edinstven način poveličal z njenim vnebovzetjem in kronanjem za Kraljico nebes in zemelje. Veselimo se tega in se nenehno zahvaljujmo za vse, kar smo na Marijino priprošnjo že prejeli in bomo še; brezštevilni so Božji darovi za našo časno in večno srečo!

  Ob tem naj se še bolj okrepi naše zaupanje v Marijino priprošnjo pri Gospodu Jezusu Kristusu. Danes jo ponovno prosimo za vse trpeče ljudi, ki se zaupno priporočajo v molitev. Naj čudovita svetloba Marijinega praznika čim bolj žari v srcih vseh obiskovalcev te spletne strani in vsem pomaga, da bomo vsak dan molili, delali in ljubili tako, kot nas k temu spodbuja Marijin veličastni zgled. Naj naša nebeška Mati Marija ljudem v stiski izprosi potrebnih milosti za duhovni in telesni blagor; naj nam še zlasti pomaga, da bomo tisto, kar smo na njeno priprošnjo že prejeli, radi delili v ljubezni in usmiljenju do bližnjih!

  Sveta Marija Vnebovzeta, prosi za nas!

  http://svetniki.org/marijino-vnebovzetje-veliki-smaren

 93. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, varuj mojo hči, da bi bila dobro, da bolezen, ki ji je bila odkrita, nebi napredovala, da da nebi imela nobenih težav. Varuj mojo družino pred vsem hudim, da bi živeli mirno, zdravo in srečno življenje.
  Prosim tudi Presveto Devico Marijo, varuj nas!

  Hvala! Jasna

 94. Jana says:

  Prosim za molitev, da bodo izvidi od Matjaža uredu,da se fizično in psihično opomore.Marija Mati Božja hvala za vse milosti.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 95. Kiki says:

  Prosim vas za molitve za moje zdravje, nekaj je narobe z mojim srcem – aritmija, tišči me v prsih naslednji teden imam kardiologa, prosim molite da ni kaj hujšega… molite zame, molim za vas.. hvala..

 96. Janez says:

  Prosim za molitev za moje psihično in fizično zdravje in da bi našel sebi primerno življenjsko sopotnico.
  Hvala

 97. Tanja says:

  Hvaljen Jezus in Marija!

  Prosimo za molitev za ozdravitev družinskega debla in rešitev duš iz vic.
  Smo v precej težki stiski , presveto srce Jezusovo in Marijino prosim, da do tega ne bi prišlo, da bi bili rešeni. Kot družina smo si ustvarili majhno družinsko podjetje, potem nam je en obrtnik ostal dolžan in vse do danes nismo dobili pretežni del denarja. Mi smo pa vseeno morali poravnati našim dobaviteljem, zato smo najeli kredite in pri tem reševanju zaradi gospodarske krize in očetove naivnosti nismo bili uspešni. Prosim Sveto mater, da bi ohranili notranji mir in družino. Vse izročamo v Očetove božje roke in naj se zgodi kar je božja volja. Prosimo vas za molitev. Hvala Kraljici miru in vsem molivcem za darovano molitev. Tanja

  • Suzy says:

   So vzponi in so padci v življenju in pri meni je enako stanje kot pri tebi, lahko še slabše, ker sem morala iti še korak naprej v osebni stečaj. S tem se krhajo tudi odnosi v družini, vendar sem z molitvijo in prošnjami, skoraj vedno našla odgovor. Vem da se včasih vidi vse črno, ampak zmeraj se najde nekdo ki ti pomaga z nasveti in idejami kako reševati te probleme. Vedno razmišljaj pozitivno in delaj premišljeno. Sveta Devica Marija prosi za vse nas. Srce Jezusovo reši nas.

 98. anja says:

  prosim za molitev zame, imam depresijo ves cas sem zalostna vse veselje je izginilo iz mene kot da sem druga oseba. Vsak dan molim da bi bilo teh muk ze konec. Prosim zmolite kaksno zame da mi zdravila ze primejo in mi vsaj malo olajsajo to trpljenje ki traja ze skoraj eno leto in to v najlepsih letih svojega zivljenja. hvala in Bog vas blagoslovi.

 99. petra says:

  Prosim za molitev. Ze dlje casa mi mocno izpadajo lasje. Stanje je vedno slabse in ne vem vec, kaj naj se naredim. Zdravniki in njihova priporocila niso uspesni, mislim da je zdeva po vsem se slabsa in me mocno psihicno nacenja. HVALA! BLAGOSLOV!

  • maja says:

   Molitev mi je pomagala v podobnem, in sem prisla do pravega zdravnika, ki mi je povedal, da je razlog v takih primerih najpogosteje v zobeh.Ko sem jih uredila je izpadanje takoj prenehalo in zrasli so novi.

 100. Miro says:

  SV. LOVRENC – SVETNIK, KI PRESENEČA Z JUNAŠKO VERO IN SRČNOSTJO!

  »Kdor najde svoje življenje, ga bo izgubil, in kdor izgubi svoje življenje zaradi mene, ga bo našel« (Mt 10,39). Te Kristusove besede je med številnimi svetniki zvesto izpolnil tudi današnji godovnjak – sv. Lovrenc. Ker je zaradi Kristusa svoje življenje na tem svetu izgubil, mu je Kristus na drugem svetu dal za nagrado večno življenje.

  Priporočimo se sv. Lovrencu, da bi zvesto služili Kristusu, še zlasti tako, da veliko molimo in z deli usmiljenja pomagamo bližnjim v stiski. Obenem ga zaupno prosimo, naj se na njegovo svetniško priprošnjo razlije obilje božjih milosti na vse, ki vztrajno kličejo h Gospodu in ga prosijo za božje varstvo in pomoč.

  Sv. Lovrenc, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-lovrenc-diakon-in-mucenec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja