Zadela me je strela – Gloria Polo

Zelo, zelo priporočam v branje knjigo Zadela me je strela – Gloria Polo. Več o tem na : http://www.molitev.net/gloria-polo/

Lahko si tudi ogledate njeno pričevanje v Sloveniji v slovenščini: http://www.youtube.com/watch?v=-JWOhT7Nw8g

This entry was posted in Novice. Bookmark the permalink.

22 Responses to Zadela me je strela – Gloria Polo

 1. Milan says:

  Pozdravljeni!

  Tukaj Milan

  Jaz sem pa pred časom videl da imate na vaši spletni strani molitev.net, knjigo ZADELA ME JE STRELA od Dr. Gloria Polo Ortiz v pdf obliki, vendar jo nisem uspel prebrati iz določenih razlogov.

  Sedaj pa to knjigo iščem in je ne dobim več.

  Pa bi vas lepoprosil, če dovolite, da bi to knjgo dali nazaj na vašo spletno stran

  Boglonaj vam že v naprej

 2. ANA says:

  Res se ni za zatekanje k raznim napovedovalcem,magiji,new agu in podobnem. Molitev-zaupna največ pripomore.In pa v tem svetu človek potrebuje mir.To je že kar nujno.Stalni hrup,tekanje,in podobno nas naredi živčne.Takrat pa dosti stvari naredimo narobe.Pa lepo sončno,čeprav zimsko mrzlo,nedeljo.Ana

  • Dina says:

   Kakšna je zaupna molitev? Jaz molim vsak dan,pred spanjem.
   Molim pa tako: oče naš,zdrava marija,slava očetu,mojbog žal mi je,sveti angel varuh moj,un tebe ljubim stvarnik moj. Nato se zahvalim za vse kar je bilo cez dan in ponovno zaprosin za zdravje moje druzine in sebe in za bozji blagoslov za mojo druzino in sebe. Je to v redu?

 3. Mitja says:

  Marija in Jezus prosim te pomagajta meni da bom naredil popravni izpit.

 4. dragica says:

  Prosim za molitev za Lukovič Silvo, ki se prebuja po težki srčni opreraciji. Dragi Bog prosim usmiljenja in lajšanje bolečin.
  Bog lonaj!

 5. mirjam says:

  Knjiga je zelo dobra in bi morala priti v roke vsakemu človeku. Vsak izmed nas bi se moral prizadevati za to, nikoli ne veš kako lahko tako pomagaš kakšni ubogi duši.
  Za tiste pa, ki navajajo, da dvomijo o pristnosti in resničnosti vsebine knjige:
  1. Mislim, da Salve ne bi izdajali knjige, za katere vsebina ne bi bila preverjena s strani Cerkve.
  2. Ne vem kdo izmed nas ljudi bi se šel tako izpostavljati in razgaliti svoje grešno življenje vsej svetovni javnosti, kot je to storila ga. Gloria Polo. To je dokaz o verodostojnosti, zame ni nobenega dvoma.

 6. molitev says:

  Za razumevanje kar se je zgodilo gospe Gloria Polo, bi bilo dobro si vzet v roke knjigo ” Življenje po življenju – Dr. Raymond Moody” dobi se jo v knjižnici. Ta knjiga je že malo starejša in govori prav o primerih, ki jih je zdravnik Mody zapisal pa resničnih dogodkih v bolnišnici v kateri je ta zdravnik delal. Gre za medicinsko študijo fenomena ljudi, ki so doživeli klinično smrt. To pomeni, da aparat EKG ne pokaže več delovanje srca. Kar pomeni, da je človek klinično mrtev….

  Sam sem slišal par zgodb ljudi, ki so doživeli tak fenomen dotik onostranstva, kakor ga opisuje Gloria Polo in tudi dr Moody. Prav tako sem imel priložnost slišat iz ust medicinskih sester, ki so pripovedovale podobne zgodbe, kar so jim pacienti povedali….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja