Včlani se

Iščemo prostovoljne člane za moltveno skupino. Koliko ste pripravljeni zmolit je vaša svobodna volja. Če bi zmolili vsaj eno molitvico dnevno ali darovali svoje trpljenje za to našo stran in vse prošnje, ki jih ljudje izražajo bi bilo zelo dobro. Tisti, ki že molite v te namene ali želite sodelovat bi prosil, da spodaj vpišete svoje ime, mail in pripišete kaj bi molili ali bi darovali svoje trpljenje. Tako bodo vsaj delno razvidno tudi drugim, da ni to ena mrtva internetna stran ampak nekaj živega.

Hvala in naj vas vse Bog obilno blagoslovi.

Lk 6,38
Dajajte in se vam bo dalo; dobro, potlačeno, potreseno in zvrhano mero vam bodo nasuli v naročje. S kakršno mero namreč merite, s takšno se vam bo odmerilo.

Jak 5, 13-20
13 Če kdo med vami trpi, naj moli. Če je kdo dobre volje, naj pôje hvalnice. 14 Če je kdo med vami bolan, naj pokliče starešine Cerkve in naj nad njim molijo ter ga v Gospodovem imenu pomazilijo z oljem. 15 In molitev vere bo rešila bolnika in Gospod ga bo okrepil; če je storil grehe, mu bodo odpuščeni. 16 Zato izpovedujte grehe drug drugemu in molíte drug za drugega, da boste ozdravljeni. Veliko moč ima dejavna molitev pravičnega. 17 Elija je bil človek, ki je čutil kakor mi, toda ko je goreče molil, da ne bi deževalo, na zemlji ni deževalo tri leta in šest mesecev. 18 Nato je spet molil in nebo je dalo dež in zemlja je rodila svoj sad.
19 Moji bratje, če kdo od vas zaide od resnice in ga drug spreobrne, 20 vedite, da tisti, ki grešnika spreobrne iz blodnje njegove poti, njegovo dušo reši iz smrti in pokrije množico grehov.

This entry was posted in Člani. Bookmark the permalink.

229 Responses to Včlani se

 1. Matej says:

  Tudi sam bom stalno sodeloval z desetko rožnega venca, ki bo namenjena za vse prošnje in potrebe na tej strani. Naj Jezus, Marija in dobri p. Pij blagoslavljajo vašo stran.

 2. Eva says:

  Stara sem 16 let in v molitev bi rada izročila mojega očeta, ki ima že po starših zelo slabo srce in ga lahko vsak čas zadene srčni infarkt. Zato vas zelo zelo lepo prosim, da mi pomagate pri molitvi zanj, saj ga imam zelo rada in nočem ostati prezgodaj brez očeta!
  Iskrena hvala!!

  • caki says:

   Se ti pridružim v vsakodnevni molitvi. Prosim vas, da se tudi vi pridružite meni
   v molitvi za mamo – pregled ustne votline – da ne bo nič nevarnega
   in se bo dobro izteklo.

 3. jakob says:

  Dobri Bog,obljubljam ti,da bom vsak dan nekaj zmolil za vse ki obiskujemo to stran.
  Prosimo Gospoda za moč
  in milost.Izročimo mu vse
  okoliščine,ne glede na to,za kaj gre.

  Hvala in Bog naj Vas obilno blagoslovi

 4. Marija says:

  Pozdravljeni!
  Po naključju sem odkrila to stran in hvala Bogu, da obstaja. Tudi jaz se pridružujem tej verigi molivcev, kajti verjamem, da molitev pomaga. Obljubim, da bom vsak dan zmolila vsaj Očenaš za vse, ki prosijo za molitev,pa tudi zanje, ki obiskujejo to stran.

 5. Valdet Kabaš says:

  …že leta molim skupaj z vašo stranjo. Če sem iskren sem šele zdaj pomislil, da bi se včlanil…se molimo ;)

 6. Elizabeta says:

  priporočam se v molitev, da bi uspešno opravila diplomsko nalogon in bila svetla luč ljudem, ki jih srečam na svoji poti

 7. minako says:

  Odkar sem po naključju odkrila to internetno stran, ko sem iskala odgovore za mojo duševno krizo. jo zdaj redno obiskujem, saj pri tem čutim, kot da je Marija ob meni. Vsak dan bom ob svoji molitvi molila za vse, ki so se znašli v kakršnikoli krizi, ki so zgubili smisel življenja, ki obupujejo in jim peša vera, da bi spoznali, da je največja sreča samo naša povezanost z Bogom.

 8. jožef says:

  vsak dan bom zmolil eno desetko rožnega venca za družine ki ne ne morejo imeti otrok, da se jih Jezus in Marija usmilita in jim podarita novo življenje, kot sta podarila nama z ženo.

 9. bibi says:

  Vsak dan bom za bolne in trpeče, ki prosijo za molitev na tej strani zmolila Rožni venec Božjega usmiljenja.

 10. bibi says:

  Vsak dan bom zmolila Rožni venec Božjega usmiljenja, za vse ki prosijo na tej spletni strani, za vse bolne in trpeče.
  Marija brez madeža spočeta prosi za nas ki se k tebi zatekamo.

 11. Cvetka says:

  Iz hvaležnosti do Jezusa in Marije, ki sta slišala in uslišala moje številne prošnje, se pridružujem tej molitveni skupini. Molila bom desetko Rožnega venca dnevno za vse pomoči potrebne, ki se oglašajo na tej spletni strani. Prisrčen pozdrav vsem! Jezus je z nami!

 12. dragica says:

  Hvala vam za to spletno stran. V mojih težavah mi daje moč in upanje. Tudi sama sem se že obrnila na vas dragi molilci, da mi pomagate pri iskanju dela za mojega moža, da nas reši, da ne bomo ostali brez doma. Hvala vsem, ki skupaj z mano molite. V mojih molitvah se bom zavzela tudi za vse vas, ki upate na moč skupne molitve. Prosim vas vključite v molitev mojo znanko Jelko, ki strašno trpi v zadnjem stadiju raka. Ljubi Bog, naj se zgodi tvoja volja, odreši jo muk in jo čimprej povabi k sebi. Njeno trpljenje je resnično veliko. Prosim ljubi Jezus usmili se vseh nas in posebno še Jelke.

 13. flory says:

  molila bom desetko rožnega venca za misijone in duhovnike, sem invalidka vidim samo malo in težko pišem, lep pozdrav florijana

 14. irena says:

  cisto po naklucju sem naletela na vaso spletno stran in se vam z veseljem pridruzujem v molitvi, in hvala bogu in devici mariji za to spletno stran, predvsem pa hvala da je koncno na spletu stran ki je izkljucno za pomoc ljudem ne pa sama sebi namen, v moje vsakodnevne molitve bom z veseljem dodala molitev za vse ki ste v kakrsnih koli tezavah ravno tako pa tudi za vse ustvarjalce tega spletnega mesta naj vas bog vse obilno blagoslovi

 15. george mejač says:

  V priprošnji za čudežno ozdravitev g. četa Jožeta Mejač ter odvračilo vsega hudega k svetemu očetu pavlu II in luški mariji in mariji pomagaj

 16. mojca says:

  Tudi jaz se pridružujem molitveni skupini. Vključujem vse vas v vsakodnevno molitev in priporočam naju z možem, ki si že dolgo želiva otrok. Vse dobro in Bog vam povrni!

  • marija says:

   Tudi sama se pridružujem molitveni skupini, molila bom za vse, ki prosite pomoči na terj strani dobrega nebeškega očeta. Že večkrat sem bila deležna njegove pomoči. Upam, da me bo uslišal tudi zdaj, ko ga res zelo potrebujem.
   Oče naš, ki si v nebesih…

 17. Nadja says:

  Rada bi se včlanila. Molim Zdrava Marija za vse prošnike. Podarjam tudi svoje trpljenje, da bi bilo v pomoč vsem prosečim, trpečim ponižanim, zasvojenim, staršem in otrokom, da bi našli pravo pot v medsebojnih odnosih.

 18. Sara says:

  Dragi molivci,

  prosila bi Vas, če lahko molite za mojo hčerko in zame, saj sva se znašli v hudi življenjski preizkušnji. Da bi nama in vsem ostalim Preizkušanim Vsemogočni podelil prepotreben pogum, moč in upanje, da ne bi nikdar omahnili pod težo naših križev.

  Najlepša hvala in naj bo Bog vedno z Vami,

  Sara

  • ana says:

   Pridružujem se družini molivcev.Molila bom rožni venec božjega usmiljenja.Prosim pa Vas ,da tudi zame molite po mojih namenih.

 19. Darja says:

  Dragi moji,
  največji in najmočnejši smo skupaj. Življenje nas preizkuša na tisoč in en način. Nosimo križe, se upogibamo, trpimo in bojujemo. Vendar z nami je Bog naš oče, Jezus in mati Marija… kažejo nam pot, kažejo nam luč na koncu tonela, kjer se znajdemo.
  Tudi jaz bom molila, molila za vse nas in za vsakega posebej…jutri odhaja na operacijo srca nečak in birmanec moje drage prijateljice Sonje…hudo mi je kako trpi in rada imam Boruta, ki ga čaka operacija, mlad je in poln življenja, prosim Vas, molite zanj!

  Molite zame, ki se tudi bojujem z zahrbtno boleznijo in jo želim premagati, Bog mi je tako obljubil, Marija pomgaj Brezjanska – mi je tudi obljubila in k Vam se obračam, da me tudi omenite v svoji molitvi in se zame vse dobro konča.

  Dragi moji, ostanite zdravi in močni in molitev naj nas usliši.

 20. sonja says:

  Prosim za molitev našo družino zlasti za bolanega vnuka ALENA ali pa spreobrnjenje in ozdravitev malega ALENA.

 21. Boštjan says:

  Danes zjutraj sem odkril to stran. Moj tast je star 75 let. Čez dva dni ga čaka težka operacija na srcu. Zelo nas skrbi zanj. Predragi molci obračam se tudi na vas s prošnjo, pomagajte nam tudi vi v molitvi, da se bo vse srečno izšlo.

 22. Majda says:

  Že kar nekaj časa obiskujem to spletno stran, skoraj vsak dan. Daje mi veliko oporo v življenju. Molim za druge in prosim zase… Najmanj, kar lahko storim je, da darujem svoje trpljenje, vsak dan…. Molila, prosila, se zahvaljevala in častila Gospoda vsemogočnega bom še naprej. Gospod, daj mi dovolj poguma, da ti bom lahko služila vsem preprekam navkljub. Hvala.

 23. NATASA says:

  Vobupu in stiski sem tudi sama nasla to stran in prosila vas molilce, da molite za nasega sina in Kraljica miru na kurescku mi je poglobila vero se bolj. Dajem zaobljubo da se pridruzujem vsem ki molite in vsak dan bom za vse, ki so potrebni ozdravljenja in miru zmolila desetko roznega venca. HVALA da molite tudi za nasega sina da se resi stiske in najde pot nazaj do svoje mame.

 24. Marta says:

  Že večkrat sem se priporočala za molitev, za našo bolno sorodnico, da bo ozdravela, za našo družino in najine sinove, za spreobrnjenje. Zahvaljujem se za vse vaše molitve in priprošnje.
  Sklenila sem, da bom tudi sama del vas in se v molitvi spomnila na vse vas, ki ste v težavah in stiskah. Naj Jezus in Marija položita roke na vas in vam dasta svoj mir na duši in na telesu.
  Naj vas blagoslovita in uslišita vaše prošnje.

 25. stanka says:

  Po božji volji sem odkrila to stran ko sem bila že čisto obupana.Kar sem prosila,sem takoj tudi dobila.Verujem v Jezusa in moč molitve.Ker sem prejela veliko milosti,se obvezujem,da bom tudi sama molila vsaj Očenaš in Zdravo Marijo za vse,ki prosite molitve.Stanka.

 26. KRAS says:

  Kar nekaj časa je že od kar sem vam posredovala svoj email in psevdonim.
  Danes sem zopet tu. Veliko molim, vendar se nisem v tem znala popolnoma darovati.
  Tudi meni je poznana Prenova v duhu. Ta teden je bil naporen v vseh smislih. Pa sem po Bogu dobila namig in nasvet, pa še sms stare znanke, naj se udeležim Sv. maše in slavljenja v bližini.
  Radostno vam sporočam, da sem presrečna, ker obstaja ta stran, kjer se v duhu povežemo.
  In kot je rekel že nekdo, hvala vsem neznanim, ki molijo.
  Noč je mirna in dan je lep, kadar je moja prva in zadnja misel Moj Gospod Bog.

 27. Fanika says:

  Tudi jaz bom molila , da bo Naš Oče v nebesih pomagal ljudem v stiski in se obenem zahvaljevala za obilne darove.

 28. Fanika says:

  Potem, ko sem se srečala s Prenovo v Duhu, sem vstopila v nov svet. Bog mi je postal bližji, pa tudi ljudje, s katerimi sem se srečevala , so bili kot prvi kristjani, tako drugačni od drugih ljudi.
  Ker sem se upokojila, imam več časa za molitev. Dan začnem z branjem sv. pisma, kjer mi hoče Bog spregovoriti tisti dan. Potem molim desetko rožnega venca, tudi po božjem izboru. Kar nekajkrat se je zgodilo, da sta se vsebini obeh pokrivali. Potem prosim Jezusa, da se Jezus zahvali svojemu očetu za blagoslov , Jezusa prosim, da Jezus izprosi pri svojem očetu blagoslov tudi za vnaprej.
  Hvala Bogu smo zdravi, Vsemogočni lepo skrbi za nas tudi v drudih ozirih. Ne živimo v izobilju, toda tako kot živimo dobro, bi živeli še veliko let.
  Odkar sem se srečala s Prenovo v Duhu, uživam pri sv. mašah, prej so bile za mene sv. maše pač nekaj, kar je pač treba opraviti. Sedaj pa so to srečanja z Bogom!..
  Za posebne prošnje se poslužujem priprošnje k Mariji iz Medžugorja, ki pomaga, ko zaidemo v težave!
  Na srečanje skupine v svojem kraju skorajda ne hodim. Vedno mi pride prav kak izgovor.
  Rada pa obiskujem maše, še posebej šmarnične pobožnosti. Tudi sv. spoved čutim kot veliki zakrament, seveda pa ti da srečanje z Jezusom pri sv. obhajilu veliko moč in mir.

 29. martina says:

  Pridružujem se molitveni skupini. Vsak dan bom molila OČE NAŠ, ZDRAVA MARIJA, SVETI ANGEL..
  Ljubi bog, pomagaj mi kot si mi že tolikokrat. Moje trpljenje izročam v Tvoje roke in se ti vsa predam. Zaupam Ti v varstvo svojo družino , pomagaj nam! Pomagaj tudi vsem, ki so pomoči potrebni in molijo v tej molitveni skupini. Zaupam Vate!

 30. natasa says:

  Po brskanju veliko spletnih strani sem nasla vaso,ker me ze dolgo mucijo tezave kot v druzini,s partnerjem,sola,zelim si da bi nasla sluzbo,ki bi trajala dlje casa.rada bi bila bolj pozitiven clovek,da nebi obupavala in razmisljala vse negativno.zato molim vsak vecer pred spanjem oce nas,zdravo marijo.tudi za vas bom molila.naj bog blagoslovi in uslisi vse prosnje in zelje in da bomo vsi srecni zdravi in ziveli v bozjem miru.Amen

 31. fanika says:

  O,Marija brez madeža spočeta,prosi za nas,ki vate zaupamo!
  Moja duša poveličuje Gospoda in moj duh se raduje v Bogu,mojem Odrešeniku,kajti ozrl se je na nizkost svoje služabnice.

  Želim vam vse dobro in vas Bog blagoslovi z Jezusom in Marijo s Svetim Duhom.

 32. Katja says:

  Pozdravljeni! Tudi sama se pridružujem molitveni skupini….zaradi časa,ki me preganja,bom molila enkrat dnevno,za vse tiste ljudi,ki so se znašli v stiskah..za vse nemirne duše v vicah!…tudi sama se priporočam vašim molitvam,za srečo v partnerstvu in čimprejšnje načrtovanje otročička…hvala vsem vam,tebi moj Gospod pa neizmerno hvala,da me vsak dan iz trenutka v trenutek spremljaš,spodbujaš,mi daješ moč in voljo,me polniš z optimizmom,hvala ker skupaj s teboj lahko okušam to življenje,ki mu pravimo božanstvo…hvala za vsak sončni žarek,za vsak nasmeh v mojem življenju,hvala za dobre ljudi,dobre starše,hvala za čudovitega partnerja…hvala za dež,temo,včasih tudi solze,kajti s tem spoznavamo in znamo majhne trenutke sreče še bolj ceniti!!hvaljen bodi moj Gospod!

 33. matej says:

  Imam zahtevno službo. Vsak dan se spopadam z včasih nerešljivimi problemi. Moram reči, da so bile moje molitve večkrat uslišane. Največkrat molim k Svetemu Duhu, naj mi da moči in razsvetljenje pri reševanju težav. Pripravljen sem moliti tudi za druge k Svetemu Duhu in darovati moje trpljenje.

 34. Grazia says:

  Pridružujem se družini molilcev in po svojih skromnih močeh bom prispevala k obilju molitve.

 35. Silva says:

  Pridružujem se molitvi za prošnje na tej internetni strani. Te prošnje želim izročiti Jezusu pri darovanju pri vsaki sv. maši, ki se jo bom udeležila (še posebej med tednom) in darovati obisk sv. maše. Vsak dan pa želim v ta namen zmoliti vsaj Oče Naš, Zdravo Marijo in Slavo Očetu, Sinu in Sv. Duhu in pridružiti te prošnje tudi pri vseh ostalih molitvah. Gospod, Vodi, Podpiraj in Blagoslovi nas molivce po priprošnji Kraljice Miru in Bl. Antona Martina Slomška!

 36. Mirjana says:

  Pridružujem se molitveni skupini. Molila bom k Bogu za vse, ki so se znašli v takšni ali drugačni stiski. Da bodo spet videli Luč, našli smisel.. Vse dobro vam želim.

 37. Vesna says:

  Hvala Jezus za pomoč, ki si mi jo izkazal v finančni stiski in za dobre ljudi, ki so molili zame in bili pripravljeni pomagati.Obilo jim povrni Blagoslovov.

 38. rožica says:

  Tudi sama sem ob objavi prošnje začutila, da moram v zameno za molitveno podporo dugih, tudi sama podpreti vse, ki molijo zame.

  Obljubljam molitev in Bog z vami!

 39. Daniel says:

  V sebi sem začutil, da tudi sam želim biti del te molitvene družine. Molil bom za vas, iz srca pa tudi sam prosim za molitev. Hvala vam!

 40. Klavdija says:

  Pridružujem se molitveni skupini, ker bi rada na takšen način pomagala ljudem, ki so se znašli v stiski pa tudi zato, da bi z drugimi delila svoje prošnje in molitve.

 41. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve.Bog vam naj obilno povrne.
  Vesna

 42. Vesna says:

  Jezusu se zahvaljuje,m za vse milosti in Blagoslove, ki mi jih daje, hkrati pa Jezusa prosim za modrost pri spoznavanju niovega fanta, ki ni veren a je po duši zelo dober človek.In za moč, dar čistosti.In če je to tisti pravi prosim Jezusa, da bi tudi njemu spregovoril na srce in bi ga bil pripravljen sprejeti v svoje srce.Bb.
  Vesna

 43. Slavka says:

  Pozdravljeni vsi dobromisleči bratje in sestre v Kristusu !
  Želim si, da bi bili povezani v molitvi za zdravje vseh bolnih,
  da bi moja sinova ponovno našla pot do Boga in da
  mož ponovno zasliši; “Tudi tvoje ime sem zapisal na svojo dlan”.

 44. Marja says:

  Tudi jaz se bom pridružila tej molitveni skupini, ker že dober mesec usak dan zmolim rožni venec bom molila od zdaj najprej za vse, ki tukaj prosijo Gospoda.

  Jezus vas ima rad!

 45. Franc says:

  Tudi jaz se pridružujem naši molitveni skupini, ki s prošnjami, zahvalami in življenjem prinaša blagoslov na svet.

 46. Sofia says:

  Molila bom rozni venec in rozni venec bozjega usmiljenja. Spomnila se vas bom v vseh svojih molitvah dragi bratje in sestre!

 47. Vesna says:

  Prosim za molitev 3 sorodnikov, ki so umrli tragično.Blagoslov in vse dobro želim vsem obiskovalcem te spletne strani. Vesna

 48. vesna says:

  Zmolila bom Zdravo Marijo, molitev k nadangelu Mihaelu in molitev O pridi stvarnik Sveti Duh.

 49. Vesna says:

  Prosim za milost,da bi dobila službo in za finance.Lp.

 50. Vesna says:

  Prosim za molitev za rešitev odnosa s prijateljico.Hvala vsem,ki obiskujete te strani in redno molite.Blagoslov želim.Vesna

 51. Matic says:

  Prosim za molitev za mojega brata, ki je bolan na očeh.
  Hvala-bog povrni!

 52. Matic says:

  Prosim za molitev iz krize, katero ne morem premagati sam.
  Sv. Tadej-prosi za nas!

 53. Vesna says:

  Prosim molite za vse brezposelne, da bi si lahko zagotoviti normalne pogoje za preživetje.

 54. Andreja says:

  V moči vere niham, a čutim , da je to edina prava pot v mojem življenju. Ljubezen do resnice.
  Do sedaj sem že veliko premolila, a nikoli nisem v svojih pogovorih z Jezusom tako živo pomislila na druge. Od sedaj naprej bo moja molitev skupna in slajša. Morda je to kamenček v mozaiku moje do sedaj prehojene poti.

 55. Vesna says:

  Pozdravljeni dragi bratje in sestre v Kristusu. Danes sem odkrila to internetno stran zelo sem se razveselila.
  Pridružujem se molitveni verigi.Tudi sama sem pripravljena moliti za vse, ki so v preizkušnjah.Prosim za molitev, da bi se razrešil odnos z očetom za njegovo spreobrnenje, za mamo.Prosim za razrešitev odnosa s prijateljem zelo ga imam rada ampak ne vem če je to obojestransko če je naj se razvije če ni naj podeli moč da pozabim nanj in ga prebolim.Prosim za molitev za notranje ozdravljenje , depresije,samote, strahu,tesnobe in da Božja ljubezen stopi v vse skrite kotičke duše.

 56. Miran says:

  Spoznal sem dekle zelim,da z njo ustvarim trdnjavo ljubezeni in srece.

 57. Marija says:

  Vsak dan se želim vsaj z molitvijo Oče naš, verjetno kar zjutraj na poti v službo, pridružiti vašim prošnjam k našemu Dobremu očetu. Da bi zmogli vsi spoznati in z mirom sprejeti njegovo voljo, da bi mu zmogli brezpogojno zaupati, tako kot je zaupala Marija pred Sinovim križem. Posebno bom prosila za notranjo moč in vedrino v vsaki življenjski situaciji, v kateri se bomo znašli, da bomo zmogli nositi vsak svoj križ in bremena drug drugemu, da bomo kot prva Cerkev združeni v Ljubezni Jezusa Kristusa. Hvala vam, drage sestre in bratje, ker molite, ker prosite, ker se zahvaljujete, ker ste se odločili za Boga. Mir in vse dobro !

 58. Mateja says:

  Prosim za molitev v stiski;za moje počutje… za potrpežljivost same s sabo,za notranji mir, razrešitev situacije z notranjim mirom, ljubeznijo, za božjo ljubezen, vero, upanje… Iskrena hvala!

 59. Vanesa says:

  Po namenih Kraljice Miru iz Medjugorja velikokrat izračamo v Njene roke, roke naše Gospe, kot jo imenujemo, vse naše potrebe in želje. Molimo tudi za vse v tej skupini za vse potrebe, želje, bolečine in težave in tudi vi bodite tokrat z nami na jesenskem romanju, ko potujemo te dni na romanje v Medjugorje. Izročili ji bomo vse naše in vaše potrebe in skrbi. Vse dobro. Medjugorska skupina

 60. Ivanka says:

  Vsak dan bom zmolila desetko rožnega venca za vse potrebne, ki prosijo za molitev.

 61. simona says:

  prosim za molitev za mojo družino, da se bomo bolje razumeli,da dobim službo za nedoločen čas ter, da rešim finančno
  situacijo meni čimbolj ugodno seveda pa ne smem pozabiti mojega zdravja da bodo vse težave minile
  proim vas dragi verniki molite skupaj z menoj.

 62. Ana says:

  V molitev priporočam brata in soseda, da odpreta svoji duši, da bo vanju lahko vstopila Ljubezen

  Molite z mano tudi za mojo sestro, da spozna pomembnost zakramenta svetega zakona.

  In še za mojo nečakinjo, prosim, spomnite se je v molitvi, da bo njena pot do zrelosti, manj trnova, kot je bila moja.

 63. Aleš says:

  Drage sestre in bratje vsakodnevno se bom v molitvi spominjal vseh tistih ljudi , ki so zapadali v življensko stisko in sami ne vidijo več poti iz nje , prav tako pa bom molil tudi za bolane in predvsem starejše osebe , ki so potrebne božje pomoči.Naj Bog usliši vse vaše molitve.Amen

 64. Julija says:

  hvala ti Jezus, molim za tebe in tvoje grešnike:D

 65. Ivanka says:

  Tudi sama bom molila vsaki dan za vse, ki se v molitev
  priporočajo na tej strani.

  Molimo skupaj, da Vsemogočni Oče uliši naše prošnje.

 66. Helena says:

  V duševni stiski in izčrpanosti od vsakodnevnih obveznosti sem se zatekla na to stran. Hvala vsem, ki ste oblikovali to stran in hvala Bogu, da vas vodi in navdihuje pri vzdrževanju te strani. Obvežem se, da bom vsak dan molila Oče naš za vse ki prosijo pomoči na tej strani in vsako nedeljo pri sveti maši. Tudi sama se priporočam v molitvi zame in mojo družino ter moje ostarele in bolne starše.
  Usmiljeni Jezus in naša Mati Marija, naj izprosijo milost in božjega blagosolova za vse ki vstopajo na to stran in vse milosti potrebne.

 67. Dragica says:

  Po božji milosti sem tudi jaz ravno danes,ko potrebujem molitev odkrila to internetno stran. Lepo prosim za molitev,da bi bil ugovor na izvržbo, ki ga bo obravnavalo višje sodišče rešen v mojo korist. Ker sem mati samohranilka z 2 otrokoma , zaposlena v podjetju, kjer so nam povedali, da jih bo nekaj šlo na čakanje, je ta rešitev zares pomembna. Prosim, za zdravje v družini, posebno sinovo , za močno in dejavno vero, rast v upanju in ljubezni, da bi sin dobil dobro službo ali možnost študija na Cambridge-u, za dobre mesebojne odnose, spreobnenje moža in ozdravitev zasvojenosti z alkoholom. Molite tudi za sodnico in za tožnika. Bog plačaj!

 68. Ida says:

  Prosim za molitev za svojo družino ki se je znašla v velikih finančnih težavah,za ohranitev doma,zdravja,da najdem zaposlitev,za srečo otrok,ne le svojih ampak vseh,skratka za srečo vseh ljudi sveta,ravno tako bom molila tudi za vse ki ste svojo prošnjo napisali tu kot jaz.

 69. Rajko says:

  Prosim, da molite za moje zdravje. Sem Rajko Sajnovic iz Novega mesta. Rojen sem 10. 12. 1947 leta. Staujem v Smihelu at. 74, 8000 Novo mesto. Sem porocen, brez otrok, brez premozenja. Sem delovni invalid III. Kategorije in sem uzivalec denarnega nadomestila v visini edinega vira prezivljanja 380,00 EUR mesecno. Bil sem na operacijo ker sem imel zamasene zile. So me pravocasno resili, da nisem ostal brez desne noge. Imam mocne bolecine v hrbtenici, vratni hrbtenici, kolkih, desna roka je obrabljena, a sedaj imam ze tri mesece zdravstvene tezave zaradi Nekroze na vrsku palca desne noge. Zdravniki mi ne morejo pomagati in me posiljajo k kirurgu. Pravijo, da je desni palec izomrl ali nekaj podobnega. Ranica se ne celi. Je crna, boleca in mi trga ali cuka. Do pete je bodeca, tudi otekla noga. Pomagam si sam; z obkladke, ma~em z razna mazila, zganjem, cebulo a nic ne pomaga? Bojim se, da bom nedaj Bog, ostal brez palca ali morda se kaj hujsega? Ker sem pesnik, pisatelj, prevajalec, svobodni umetnik…moj najljubsi hobi je pisanje na racunalniku; e-DNEVNIK slovenskega bloga, na GenSpotu, MOJVIDEO…ze od otroskih let verujem v Boga, ga imam rad in ljubim. Pisem oz. zaseda posebno cast v mojih pesmi, knjigah, pravljicah in…res je, da ne hodim v cerkev a vsak da prosim Boga za pomoc in se mu zahvaljujem za vse. Znam tudi moliti; “Oce nas, Sveti Angel varuh moj” Sedaj zelim, da prosim tudi Angele zdravja, da mi pomagajo in resijo moje zdravstvene probleme in tezave. Tudi Sveto Marijo in Jezusa Kristusa prosim med drugimi tudi za zdravje. Sedaj pa je moja najvecja zelja, da tudi Vi, molite in prosite Boga, Sveto Marijo, Jezusa Kristusa in Angele zdravja za mene, za moje zdravje. Zelim si, da bi se mi pokazali in mi pomagali. Rad bi z njimi govoril. Rad bi, da mi vsaj v snu povejo kako naj si pomagam, kaj naj naredim in…imam zeljo, da bi se z svojo bolno zeno izselil iz tega urbanega naselja kjer zivim v neprimernem stanovanju, ki skodi meni in moji zeni? Rad bi bil srecen z svojo zeno Jovanko? Prosim zazelite mi vse dobro in naj naju Bog z Jezusom in Marijo blagoslovi in skupaj s Svetom Duhom vodi po pravi poti. Vam dragi prijatelji pa za pomoc in molitev za moje zdravje in zdravje moje zene Jovanke, zelim vesele, uspesne, zdrave in srecne bozicne praznike ter Novo leto 2010. Vas prijatelj Rajko Sajnovic

 70. SILVA says:

  Prosila sem za molitev za hudo bolno sestro, pa tudi sama sem zbolela. Vsak dan molim za vse, ki so na tej spletni strani.

 71. milena says:

  Zelo me veseli, da mi je prijateljica povedala za to zanimivo s
  tran. Vsak dan bom v molitvah zdruzena z vami bratje in sestre v Kristusu za vase potrebe in prosnje.
  tudi jaz bi prosila za molitveno podporo za spreobrnenje clanov nase druzine in se posebej za hcerko Lucijo, ki nosi v sebi velike stiske pa jih ne more nikomur zaupati.

  Milena

 72. Marta says:

  Iskala sem molitev za zdravje in odkrila to stran, drage sestre in bratje molite z mano za zdravje mojega moža in mene oba sva zbolela za rakom.Sama molim vsaki dan in prosim marijo za pomoč za naju in za vse trpeče.
  želim vam vse dobro in božjega blagoslova.

 73. Andrej says:

  Pozdravljeni, tudi jaz sem na to spletno stran naletel slučajno, očitno je precej “tiha”. Sama ideja je pa zelo uredu. Molim vsak dan tudi po kakšnem namenu, sedaj bom dodal še za prošnje in potrebe ljudi, kateri se obračajo na tole spletno stran.
  Pa še to : hvala Bogu za “naključja”.

 74. Božji_Vernik says:

  Slučajno sm naletel na to stran….Potrudil se bom da bom dnevno zmolil Očenaš,pri bogu pa prisegam,da bom molil za vse,ki so potrebni pomoči…Taka je gospodova volja.Naj vas bog vse blagoslovi in skupaj z Svetim Duhom vodi po poti.AMEN!

 75. Tadeja says:

  Lep pozdrav,
  odkrila sem vašo spletno stran in sem molitve potrebna in pripravljena moliti za druge. Spremljala bom objave na strani in se večkrat na teden v molitvi spomnila prosilcev.
  Vse dobro.

 76. Gregor says:

  Naj moja molitev spremlja vse, ki jo potrebujejo. Molimo tudi za VSE duše v vicah, da olajšamo njihovo trpljenje.

  Bog z vami.

 77. Miro says:

  Z veseljem sem danes po neki “notranji spodbudi”, ki si je ne znam pojasniti, naletel na vaše spletne strani. Pozdravljam vse molivce, ki svoja srca odpirajo odrešujoči moči SVETEGA DUHA in nenehno molijo za ljudi v stiski. Sem član ene od močnih molitvenih skupin v okviru Prenove v Duhu. Odslej bom vsak dan redno molil tudi za vse prijatelje v Jezusu (verne in neverne), ki se nam na teh straneh priporočajo v molitev. V vsakem položaju zaupajmo v neizmerno moč Usmiljenega Jezusa, ki deli največje milosti pri sv. maši. Slavljeno bodi Jezusovo Presveto Srce!

 78. s. Metka says:

  Pridružujem se molitvi po vaših namenih.
  O Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo.

 79. Branko says:

  Pridružujem se skupni molitvi in bom vsak dan skušal zmoliti vsaj Oče naš, Zdravo Marijo in Slava Očetu za namene na tej strani.

 80. Marija says:

  Zelo koristna stran, ki nas spodbuja k medsebojni povezanosti v molitvi. Z veseljem se pridružujem molilcem in obljubim, da bom vsak dan zmolila Vero in Molitev v spravo za bogokletje. Naša vera je resnično zelo majhna, saj nam Bog veliko obljublja že, če bi je imeli le kot gorčično zrno. Drugo molitev pa darujem Bogu, ker je v današnjem času njegovo ime ter ime Matere Marije tolikokrat žaljeno in po nemarnosti uporabljeno.
  V molitvi ostajamo združeni!

 81. Alenka says:

  Bogu hvala za to internetno stran. Lepo je,da smo v molitvi medsebojno povezani in opora drug drugemu. Bog vas blagoslovi!

 82. majda says:

  Vsak dan bom zmolila desetko rožnega venca za vse potrebne , kiprosijo za molitev.

 83. jelka says:

  Spoštovani verniki!
  Prosim,prosim, molite za mojega sina Mateja,da se reši nadloge, ki se je ni mogel upreti v življenju to je droga (sedaj je na metadonu) in upam, da se bo iz tega čimprej zlizal, saj ima voljo, vendar prosim,prosim molite za njega, jaz sem že čisto na konci z živci, sem v finančni stiski, nezadovoljna z službo, mož me ne razume, ne razume tudi sina, vedno sta si v laseh, ne vzpodbuja ga, želi da ga spodim iz stanovanja. Jaz tega ne morem, imam ga rada, želim mu pomagati, njemu, možu in sebi, ker sem tik pred živčnim zlomom. Verujem , vendar moj mož ne, dajte mu moč, vero, upanje, dajte mu jo z molitvijo , da se bo znal pogovarjati, da bo razumel določeno situacijo, kajti sin je star 21 let, vse življenje je še pred njim. Jaz sem na antidepresivih, nimam več dovolj moči, sem med njiju. Prosim Te Bog, Marija in Angeli pomagajte nam, da bomo spet družina. Prosim, prosim molite za nas. Jaz molim vsako večer. Molite, da bi dobila novo službo in uspela v popoldanskem delu, da bom imela dovolj moči, da premagam težave s sinom. Prosim, molite za sina in za njegovi rešitev iz objema drog, upam da je na dobri poti. Prosim, molite za moža, da se bo znal pogovarjati s sinom, z mano, da bo sprejemal svet takšnega kot je – krutega, da bo mene razumel, da se bo znal pogovarjati. Kot videti sem res v situaciji katere ne vidim izhoda, vendar verujem v Boga, Marijo in Angele, vem, da me vodijo po pravi poti, zato vas prosim, dragi verniki pomagajte mi z molitvijo. Molite, molite za mojo družino moža, sina, hčerko in njeno družino, da bi bili zdravi in se bi razumeli. Molite za mene, da bom močna, da bom znala premagovati te težave. Sedaj mi je mnogo lažje, da sem se izpovedala vam dragi verniki, ker vem, da boste molili zame in mi boste v veliko podporo že v mislih z vami.
  Prosim,molite, da me bo Bog, Marija in Angel varuh vodil po pravi poti mene in mojo družino.

 84. dragica says:

  Prosim molite za Ivico Ratej, da bo ozdravela.

 85. dragica says:

  Vsak dan bom molila vsaj trikrat za vse vas. Ob enem pa se bom pokorila (odpovedovala).

  Moj gospod in moj Bog, prosim te za pomoč in blagoslov!

  Bog je vsemogočen!!!!!!!

 86. Magdalena says:

  Po Božji milosti sem odkrila to stran in HVALA vsem, ki se trudite, da obstaja. Obljubim, da bom vsak dan zmolila desetko rožnega venca za vse tiste, ki na tej strani prosite za razne potrebe.
  Tudi sama prosim, molite za mojega moža in moja sinova ter njihove družine, ker so se vsi oddaljili od Boga. Dobri Bog naj usliši vaše molitve in naj se čimprej vrnejo v Njegovo naročje. HVALA VSEM, KI SE BOSTE ODZVALI MOJI PROŠNJI!

 87. karmi says:

  Tudi jaz se pridružujem verigi molitve. Prosim vas za molitev za zdravje moje mame, ki se je čez noč znašla v resnem zdravsvenem stanju. Verjamem, da ji bomo skupaj pomagali, da premaga bolezen. Tudi sama molim zanjo in za vse vas, ki ste v stiski. Želim vam vse dobro.

 88. branka says:

  Pridružujem se verigi molitve.
  Ob vsakodnevni molitvi Dobri Jezus, zveličar človeškega rodu… se bom spomnila sveh vas in prosila usmiljenega Jezusa, da usliši naše prošnje.
  Naj vas njegova navzočnost blagoslavlja in utrjuje v vseh trenutkih vašega življenja.
  Mir in dobro.

 89. Marija Prijatelj says:

  Molitev “Male Arabke”
  Gospod Jezus, v tihoti prebujajočega se jutra prihajam k Tebi in Te ponižno in zaupno prosim, da mi podariš svoj mir, svojo modrost in svojo moč.Daj mi, da bom danes gledal svet z očmi polnimi ljubezni. Daj mi razumeti, da vsa krasota Cerkve izvira iz Tvojega križa. Naj sprejemam svojega bližnjega kot človeka, ki ga Ti hočeš ljubiti po meni. Podari mi pripravljenost, da mu s predanostjo služim in v njem odkrivam vse dobro kar si Ti položil vanj. Moje besede naj izžarevajo krotkost in vse moje ravnanje naj ustvarja mir. V mojem duhu naj ostanejo le tiste misli, ki razširjajo blagoslov. Zapri moja ušesa pred vsako nedobrohotno besedo in vsako slabo namerno kritiko. Moj jezik naj služi le povzdigovanju dobrote. Predvsem pa stori o Gospod, da bom pol vedrine in dobrohotnosti, da bodo vsi, ki me bodo srečali začutili Tvojo navzočnost in Tvojo ljubezen.Obleci me s sijajem Tvoje dobrote in Tvoje lepote, da Te bom ves današnji dan razodeval. Amen.

 90. Slavica says:

  Slučajno sem našla vašo stran in ker me že dolgo spremljajo različne težave ,sem jo z zanimanjem prebrala .Sama tudi prosim za molitev in tudi jaz bom vsaki dan molila za druge ki so v stiski .Prosimm za molitev za mojo družino in izboljšanje finančnega položaja ter da bi čimprej dobila službo .Bog naj blagoslovi in usliši vse prošnje in molitve.Prosim molimo vsi za vse .

 91. brigita says:

  Po nakljucju sem nasla vaso stran.
  Prebrala sem veliko pisem, v katerih ljudje izrazajo svoje
  zelje-molitev za sebe ali pa za druge ki so v velikih tezavah
  in bi jim radi pomagali tako, da skupno molimo k Bogu in
  Jezusu Kristusu. Tudi jaz bom molila za vse vas,ki ste se
  pridruzili tej strani za skupno molitev.
  Bog naj vas blagoslovi in uslisi vaso molitev.
  Amen

 92. Lidija says:

  Obljubim, da bom tudi jaz vsak dan molila za vse potrebe, ki so izražene na tej internetni strani. Gospod naj obilno izliva svoje milosti na vse nas, po priprošnji preblažene device Marije in vseh angelov in svetnikov.

 93. Irena says:

  Ko sem iskala slovenski prevod knjige Zadela me je strela Glorie Polo, sem nasla vaso spletno stran.
  Z veseljem se pridruzujem vsem v molitvi na tej strani.

  Želim vam vse dobro in naj vas Bog vse blagoslovi in skupaj s Svetim Duhom vodi po pravi poti.

 94. darja says:

  slučajno sem našla to stran in ker sem tudi sama v težkih stiskah prosila k Bogu in tudi druge prosila za molitve in ker gospod dela zares velike čudeže v mojem življenju bom za vse vaše potrebe vsak dan zmolila vsaj očenaš in zdrava marijo.Veliko Božjega Blagoslova vsem,darja

 95. Nilda says:

  Vsi smo potrebni pomoči, za različne potrebe. Odkar sem spoznala to stran, izročam vseh, ki tukaj sodelujejo in prosijo za molitev. Naše molitve, naj se združene kot goreč plamen dvigujejo v nebesa, za vseh.
  Vseh, naj vas spremlja božji blagoslov!

 96. Alenka says:

  Se pridružujem molitveni verigi, saj vem, da molitev dela čudeže. :)) V vsakdanji molitvi se bom spomnila vseh, ki so v stiski in se priporočajo v molitev…
  Obilo blagoslova v vašem delu tudi v prihodnjem letu! +

 97. marija says:

  prosim za molitev za našo družino,zlasti za spreobrnjenje mojega moža in ozdravitev zasvojenosti z alkoholom , sama bom molila za druge.

 98. Maranatha says:

  Blagoslovljeni v Gospodu,vesela sem za to stran,ki sem jo slučajno našla.Od takrat namenjam svoje molitve tudi po namenih vseh bratov in sester v Kristusu.Zdaj se pa javno obvezujem,da bom po naših namenih vsak dan zmolila ,,Plamen ljubezni!,,

 99. Biserka says:

  Drage sestre in bratje v našem gospodu Jezusu Kristusu. “Odkrila” sem to internetno stran in hvala Bogu, da je vzpostavljena. Trudila se bom, da bom dnevno izmolila najmanj Očenaš in Zdravo Marijo za prošnje na tej internetni strani, za vse, ki vzpostavljate in vzdržujete to stran ter za njene “obiskovalce”.
  Naj vam dobri Bog podeli potrebne blagoslove in milosti pri nadaljnjem delu.

 100. molitev says:

  Tudi sam bom stalno sodelova pri tej strani in vsaki petek pri naši molitveni skupini in maši izročal vse vaše prošnje in vse, ki si ogledujejo te strani. Torej vse, ki pridejo oziroma so prišli že pogledat te strani. Prav tako se obvezujem, da bom molil za vaše namene. Pridruži se nam še ti.

  Želim vam vse dobro in naj vas Bog z Jezusom in Marijo vse blagoslovi in skupaj s Svetim Duhom vodi po pravi poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja