Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

1.174 Responses to Zahvale

 1. Marja says:

  Bog,
  hvala ti za včerejšno mašo in za tale teden počitnic. Hvala ti za mojega dobrega prijatelja, ker si mi ga poslal v moje življenje in hvala za vse duhovnike, redovnike in redovnice, preko katerih nam ti sporočaš, kar nam želiš povedati.

 2. Marja says:

  Bog,
  hvala ti da si uslišal mojo željo.

 3. Marja says:

  Bog,
  hvala ti za tako čudovite starše, 2 brata, za čudovitega prijatelja, ki mi pomaga postati boljša kristjanka in sorodnike (še posebi teto), ki me imajo radi, za ljudi, ki molijo zame, za seminar Prenova v Duhu, za ozdravitev, za ta čudoviti svet, ki me obdaja, za maše, kjer te srečam in ti povem vse, kar doživljam, hvala ti za sveto pismo, preko katerega komuniciraš z mano, za vse ljudi, ki si mi jih pripelal na pot in ki jih mi še boš, za 3 neuspele zveze, v katerih sem se naučila kako ljubiti drugega, hvala ti za Marijo in Medjugorje, za skavte, za življenje, ki mi ga daješ in vsak dan, hvala, da me imaš rad takšno kot sem z napakami vred, hvala ti za Jezusa Kristusa, ki si ga nam poslal, za uspelo operacijo srca, hvala za spoved, hvala da mi odpuščaš vse moje grehe, hvala za čudeže, ki si mi jih naredil. Amen.

 4. dragica says:

  hvala za angele!!!!!!!!!

 5. Tanja says:

  Oče, hvala ti za vse kar mi v življenju daješ. Hvala ti za zdravje, za hrano, streho nad glavo, lepo službo in hvala za ljubezen, ki jo prejemam od ljudi, ki jih imam rada. Hvala za to, da si mi dal sina, ki je moj največji zaklad. Še naprej te prosim za tvojo milost, varuj nas pred nesrečami in boleznijo in daj nam vero, iz katere bomo črpali moč.
  Ti si moj prijatelj, Tanja

 6. www.molitev.net says:

  Zahvale.. Super :)

 7. Ivanka says:

  Hvala za božjo pomoč in vaše molitve, da se je pri mojih zdravstvenih težavah, vse srečno
  izšlo. Hvala Jezus.

 8. Sofia says:

  Hvala za danes, da se je vse srecno izteklo.

 9. Sofia says:

  hvala ti Bog za danasnji dan da se je vse srecno izslo

 10. maks says:

  o bog daj mi moč in voljo da prebrodim vse te težave z zdravjem in da čimprej dobim primerno službo in prosim da se mi uresniči dolgoletna želja po starejši mali hiški

  čeprav nisem veren in imam mnogo napak se priporočam za tvojo dobroto do vseh živih bitij na zemlji

  hvala vnaprej

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja