Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

674 Responses to Zahvale

 1. Marija says:

  Zahvaljujem se Mariji, Bogu, molilcem za pomoč v stiski. Hvala, neskončno hvala.

 2. Sofija says:

  Zahvala vsemogočnemu Bogu in vam za molitve za odobreni kredit. Naj še naprej poteka vse v redu. Bom v zahvalo, da se mi je življenje po hudih in čustveno bolečih stiskah uredilo, molila za stiske, ki so napisane na tej stani.

 3. Jerneja says:

  Hvala dobremu Bogu, Jezusu, Devici Mariji, sv. Jožefu, vsemu angelskemu zboru in svetnikom, ki se jim dnevno priporočam.
  Ne morem povedati, kako se mi je življenje polepšalo, od kar redno molim za vse na tej strani in ostale trpeče in umirajoče, ter duše v vicah. Redno sem začela hoditi k spovedi (prve petke) in k ophajilu. Moplim tudi za svoje otroke starše brate, ostale sorodnike in prijatelje. Doma pa so se stvari počasi uredile tako, da sem mirna in srečna. kadar pa me zgrabi panika pa si ponavljam “Jezus zaupam v te!” in molim, pa se zopet pomirim in tako dopustim da se zgodi božja volja. Bogu Hvala!

 4. Irena says:

  Hvala ti Bog za to da sva s fantom zanosila,hvala ti ker ze sedem let nisem bila v psihiatricni bolnici,hvala ti za cudovitega in krasnega fanta, ki me ljubi, spostuje ,sprejema, podpira,hvala ti da si mi dal moc da ga ne nadziram, da ga sprejemam,da ne manipuliram, da sprejemam njegove sibkosti s tvojo pomocjo, da se imam od njega ogromno nauciti in da si mi dal moč ljubiti.hvala ti Bog in naju vodi, odpusti da se nisva porocena.hvala za vse blagoslove ki nama jih podarjas.slava tebi Bog.privedi naju ko bo tvoja volja innajina odlocitev da se porociva uslisana in da bova odgovorila na klic v sveti zakon.hvalà za vse.Irena

 5. Sofija says:

  Zahvala za dobro okrevanje sina po nesreči. Hvala vsemogočni Bog.

 6. Slavica says:

  Zahvaljujem se vam za vaso pomoc Marija, Bog in Jezus. Veste, da skoraj vsak vecer molim in se vam zahvalim za vso pomoc, hkrati pa vas prosim, da uslisite mojim prosnjam. Pomagajte mi prosim se naprej! Amen

 7. Miro says:

  Pred dnevi je 83-letni duhovnik pri vožnji s kolesom po klancu navzdol, ko mu je odpovedala ročna zavora, silovito trčil v obcestni robnik. V tej nesreči je po Božji milosti imel izredno srečo, kar je bilo dano videti tudi mimoidoči priči. Čeprav je prek balance poletel v zrak, je kljub padcu ostal popolnoma nepoškodovan – brez najmanjše praske! Njegova skrivnost? Bil je na nujni poti k bolniku in je pri sebi imel Presveto Rešnje Telo (sveta hostija). Je velik prijatelj Jezusa in Marije, veliko moli in z veseljem pomaga ljudem. Ali bo prenehal s kolesarjenjem? Še nič ne kaže, saj kolo velikokrat rabi prav zato, da pride do bolnikov, ki ga zelo potrebujejo.

  Slava, tebi Jezus, Ti si Vsemogočni Bog in naš Odrešenik. Hvala Ti za vse milosti, podarjene po Mariji Pomočnici kristjanov!

 8. Andreja says:

  Danes se želim zahvaliti tudi po tej poti vsem ljudem dobrega srca, ki ste molili z menoj. Gospod je slišal vaš glas, vaše molitve. Avgusta se bo rodil čudovit božji odgovor na naše iskrene molitve in hrepenenja. Bogu slava vekomaj, vsem ki so izrekli kakršno koli molitev pa večno plačilo v nebesih. Ker pa Gospod deluje celostno, je s srečo materinstva obdaril veliko mojih znank in sosed, ki pričakujejo, zato je hvaležnost za dano milost toliko večja. Kako zelo nas ima Gospod Bog rad! Vsakega! Pravi nam: Z večno ljubeznijo te ljubim zato ti tako dolgo izkazujem dobroto. Hvala Ti Gospod! Hvala ti Jezus Kristus in poseben poklon devici Mariji, naši prečudoviti mamici! <3 <3 <3

 9. Ida says:

  Bogu hvala za vse darove Mati Marija varuj nas in ohrani naše zdravje v družini in mir na svetu.

 10. Amadeja says:

  Hvala Vsemogočnemu za dar vere, zaupanje, za vse, kar me obdaja, za mir, priložnosti in ljudi, ki me spremljajo v življenju. Amen.

 11. marjetica says:

  Ko se bliza konec leta se morem zahvaliti vsem molilcem, da je z mojo mamo vse v redu in da je o zdravila od hude bolezni mati Marija varuj jo s svojim plascem da bo tako kot do sedaj. Draga mati dala si nas na težko preizkušnjo… Hvala ti da si ni kaj hujšega zgodilo po nesreči in ni bilo toliko materialne škode. Varuj moje zdravje in da bi se s fantom se naprej tako lepo razumela in bi bil iz ljubezni po naravni poti otrok spocet in bi bil zdrav.

 12. Jerneja says:

  Dobri Bog hvala za vso dobroto, ki jo vsakdan izkazuješ meni in moji družini.
  Prosim še naprej nas tako obilno blagoslavljaj. Jezus, Marija, sveti Jožef, nadangel Mihael, Angeli varuhi, hvala vam za
  vsakodnevno varstvo in posredovanje naših prošen pri Bogu. Hvala, hvala, hvala Ti dobri Bog. Jezus zaupam v te.

 13. Miro says:

  BOGU HVALA ZA VSE, ŠE ZLASTI ZA SVETO EVHARISTIJO!

  Včeraj se je zaključilo cerkveno leto, danes po Božji milosti začenjamo z novim cerkvenim obdobjem, na začetku katerega je adventno pričakovanje Gospodovega prihoda. V takih trenutkih je dobro, da se posebej zavedamo, da smo bili, smo in še bomo deležni številnih božjih darov. Bogu se prisrčno zahvalimo za vse, še zlasti za čudoviti dar svete evharistije, ki je “vir in vrhunec vsega krščanskega življenja” (C 11)! “Obhajanje evharistične skrivnosti ne obnavlja samo človekovega življenja. To je preobrat samega vesolja. Naši čuti ne odkrijejo ničesar, toda naša vera kljub temu čuti duhovni potresni sunek – o kako stvarnega -, ki pri vsaki maši pretrese temelje človekovega srca in s tem celoten kozmos. Kakšno neskončno nesorazmerje med tem, kar vidijo naše oči, in tem, kar veruje naša vera! Morda je zaradi tega naše srce tako počasno za verovanje” (iz knjige Evharistija, ljubezen svetnikov, ki jo je napisal Nicolas Buttet).

  Usmiljeni Jezus, prisrčna hvala za vse, kar nam podarjaš na priprošnjo Preblažene Device Marije!

 14. Bernard says:

  zahvala za sanje (1.12.107) kjer je moja duša prišla v nebesa . Moja duša je na ta datum nekako zapustila telo. Neverjtena izkušnja, prosil sem Jezusa, da mi pokaže v sanjah kako bi bilo če bi ta trenutek umrl in Jezus mi je to prošnjo izpolnil. Zdelo se mi je, da moram to izkušnjo deliti tudi z vami. Vesel bi bil vsakega komentarja. Bog naj vas vse blagoslovi.

  BERNARDOVO DOŽIVETJE NEBES – 1. DECEMBER 2017
  Na tv ekranu so so se v kotu pojavile številke, ki so odštevale čas, ki ga moram preživeti v vicah in, ki me ločuje od vstopa v nebesa.
  Trije grehi – dvakrat po minuto in enkrat po minuto in pol na ekranu, dokler nisem prišel v nebesa sem se tresel in demoni so skakali po meni in občutek je bil zelo neprijeten, ko je bila samo še minuta do vstopa v Nebesa, mi je Jezus rekel »Zdrži še malo« (slišal sem ga, nisem pa ga videl) Nato je bil napis DOBRODOŠEL V NEBEŠKEM KRALJESTVU in fanfare so se glasile »ta dannn« in angeli so me sprejeli . Pred seboj sem zagledal bleščeč napis z belimi črkami, ki so bile napisane v obliki oboka. Spreletel me je občutek nepoznanega in neopisljivega zadovoljstva in sreče, bil sem izpopolnjen in počutil sem se ozdravljenega. Čas je tekel zelo hitro in veliko podpoglavij (osebe, kraji,dogodki…) je bilo v programu DOBRODOŠEL V NEBEŠKEM KRALJESTVU. Program, ki sem ga opravljal z umom oz. z mislijo. Od daleč kjer je obok, ki povezuje dva kompleksa hiš, je prihajal Gospod v belem oblačilu in z modrim plaščem. Bilo je zelo pestro, zato je čas hitro mineval. Nato sem vstal iz postelje in malo šel ven. Bilo je kot na zemlji, tudi taka Župančičeva 12, le da je vse o čemer sem razmišljal, takoj postalo vidno. Recimo ko sem želel imeti motor je bil kawasaki motor pred mano. Nato sem v iskalnik vpisal Frančiška Gaja (moja starejša sestrica, ki je umrla) in zagledal sem žensko, ki je v sorodu s sosedovim očkom, ki ima gluhonemo deklico. Moja pokojna starejša sestrica je prišla k meni in rekla »Lejga mojga bratca«. Ujel sem jo v objem, jo stisnil in bridko zajokal! Medtem je moja mami, ki je ostala na zemlji (vse se je dogajalo za hišo, ona pa je bila na balkonu) slišala moj glas, ko sem ji rekel da sem že v nebesih in me kasneje tudi videla s hčerkico s svojimi duševnimi očmi.
  P.S: Ko sem vstal sem se počutil zares bolje in tako, kot preden sem zbolel.
  Kasneje mi je Jezus rekel: Dal sem ti videti moje Kraljestvo, da bi me bolje spoznal, napiši to !

 15. adela says:

  po skoraj letu in pol se ponovno oglašam na to stran z zahvalo vam molivcem, Jezusu in Mariji iz Međugorja ter Brezij. Pr ed slabim mesecem dni sem izvedela, da ženska,ki je razdirala moj zakon, že lep čas živi in dela v tujini, ustvarja si pa tudi družino. Lansko leto sem darovala za mašo na Brezjah prav po tem namenu, da bi se odstranila od naše družine si našla partnerja primernega svojim letom, veri in stanu.
  Hvala Jezus, Marija in vsem, ki ste se nas spomnili v
  molitvi

 16. Bernard says:

  Rad bi se zahvalil za vse kar mi je dala in brezpogojno podarila Devica Marija. Marija ljubim te na vse in čez vse do konca mojega življenja. Hvala Marija za vse :)

 17. lučka says:

  Vsemogočni Bog, ljubljena Mati Marija… Hvala, tisočkrat hvala za uspešno razrešene ledvične težave pri hčerki! Neizmerno sem hvaležna za občutek, ko se ti odvali kamen od srca in lahko zadihaš s polnimi, zdravimi pljuči! Varuj nas še naprej in nam pokaži rešitve v vsakdanjih stvareh! Varuj nas in našo družino še naprej in nam podeli predvsem zdravje in razumevanje, ljubezen.
  Hvala, neizmerna hvala!!!! Bog je resnično velik!
  Čeprav je bilo moje trpljenje dolgo tri leta in sem se vsako jutro zbujala z občutkom utesnjenosti in tesnobe, je zdaj vredno! Vredno je tega občutka svobode!

 18. anna says:

  Zahvaljujem se za molitev za našo družino, sedaj živimo veliko bolj mirno in složno kot pred časom upam da bo tako tudi še naprej dobri Bog ohrani našo družino in vse sorodnike v razumevanju in složnosti,da bi se razumeli tudi s tistimi s katerimi so se naše poti razšle!

 19. Marija says:

  Hvala za pomoč Bogu, Mariji in vsem, ki molite za nas, ki vpisujemo prošnje za molitev, pa tudi za tiste, ki tega ne vpišejo. Iskrena hvala.

 20. Sofija says:

  Zahvala Vsemogočnemu Bogu in Vam molilci, da je sestra dobila željeno službo.

 21. dragica says:

  Hvala vsem molivcem, ki molijo za moje prošnje, hvala za to internetno stran, hvala ljubemu Bogu, ki posluša mojo in vašo molitev, hvala Sveti Devici Mariji, ki posreduje pri Bogu za moje prošnje in želje.
  Prosim, da bi znala pravilno moliti, da bi se znala pravilno zahvaljevati za vse kar mi je Bog dobrega naredil in biti hvaležna tudi, ko me preizkuša.

 22. Jerneja says:

  Hvaljen bodi Dobri Bog. Hvala Ti za milost Svetega duha, da zmorem prepoznati prave odločitve. Hvala Ti Marija naša mati, da za nas posreduješ pri Vsemogočnemu Bogu. Hvala vsem Angelom, ki nas varujejo. Hvala, Hvala, neskončno Hvala!!!

 23. Veronika says:

  Hvala dobremu Bogu, Materi Mariji in vam dragi bratje in sestre . Mali Lukec za katerega smo molili je že v domači oskrbi.

 24. marjetica says:

  Hvala ti Mati Marija, da si nad mojo hudo bolno mamo drži tvojo sveto roko, ki jo samo ti znaš nas njo, da bo šlo še tako v redu naprej kot je do sedaj. Sedaj so vsi izvidi v redu in srčno upam, da bo tudi tako naprej. Sveta Marija in vsi svetniki in ostali molilci hvala vam za vso molitveno podporo Amen. Tudi jaz mislim in molim za vas.

 25. Marjan says:

  Hvala ljubemu bogu za prijatelja Cirila, ki mi vsako leto napolni ozimnico.

 26. Alenka says:

  Zahvaljujem se vsem ki ste molili za mojega sin ,opravil je se zadnji izpit tako da lahko napreduje v visji letnik. Naj Bog pomaga vse pomoci potebnim ,molila bom z vse vas ,Hvala.

 27. Alenka says:

  Dragi molilci , zahvaljujem se vsem in vsakemu posebej ,Bogu ,Devici Mariji ,Svetemu duhu in vsem svetnikom ki so uslisali mojo prosnjo in so pomagali mojemu sinu ,da je korektno opravil izpite ,caka ga se eden ,da lahko napreduje v visji letnik.Hvala vam ,molimo skupaj se naprej.

 28. Ana says:

  Sveta Monika, ti si prosila veliko let za spreobrnjenje svojega sina Avguština in te je Bog uslišal. Prosim te, izmoli od Jezusa milost trdne vere in spreobrnjenja za moje tri otroke. Hvala. Ljubi Bog usmili se mojih otrok in jih pritegni k sebi s svojo milostjo.

 29. Jerneja says:

  Hvala dobri Bog, da si mi pokazal to internetno stran, odkar jo prebiram in redno molim za vse nas se počutim mirno, veselo,lahko.

  • marjetica says:

   Jerneja se strinjam s tabo. Dodajam se svoje zahvale in prošnje, za bolno mamo ohrani jo tako kot je sedaj ali se bolje. Hvala ti za prelepo bogato duhovno romanje v assisi ki sem ga poklonila predvsem za mamino zdravje…. Naj bo tako kot je hvala ti.

 30. Ida says:

  Hvala za vse molitve molivcem na tej spletni strani.
  Bog in mati Marija naj Vas obilno blagoslovita.

 31. Sabina says:

  Jezus,iz srca sem ti hvaležna,da si bil zraven mene in mojega sina Blaža,in hvaležna za uspešno operacijo pri njem…..Amen!

 32. Davorin says:

  Hvala ti gospod …

  Davorin

 33. MAGDALENA says:

  Dragi molivci, pred dvema mesecema sem vas prosila za molitev za mojo sestro in mojega moža. Pri sestri je stanje enako. Možu pa se je stanje izboljšalo do take mere, da sedaj zopet normalno hodi, se vozi s kolesom in lahko dela lažja dela. Prisrčna hvala vam za vse vaše molitve. Največja zahvala pa dobremu in usmiljenemu Bogu za podarjeno milost ozdravljenja in naši ljubi Materi Mariji za vse izprošene milosti.
  Naj vas Vsemogočni in usmiljeni Bog obilno blagoslovi, Mati Marija pa naj nad vse vas razgrne svoj brezmadežni plašč in vas obvaruje vsega hudega.

  Hvaležna Magdalena!

 34. andreja says:

  Hvala vam vsem molivcem. Hvala za to internetno stran, ki nam omogoča, da lahko tudi tiste tihe prošnje, bolečine, ki so globoko v nas, ki jih včasih težko izrečemo naglas, povemo oz. zapišemo tukaj. Velikokrat sem se izpovedala tukaj in zraven imela solzne oči. Ko je bolečina v prsih huda, takrat jočem. Večkrat sem bila uslišana in tudi tokrat , ko prosim za razrešitev strtih medsebojnih odnosov, vem, da bom z božjo pomočjo premalaga oz. pomagala, da se stvari razrešijo. Ko je hudo in čutiš, da si brez moči, takrat je edino naš Bog tisti, ki lahko pomaga, enostavno mu izročam in ga prosim in molim. Sama vem, da velikokrat ravnam in mislim v nasprotju z božjim naukom, vedno znova pa ga prosim, da mi odpusti in se mu zahvalim za vse, tudi za to, da prepoznam greh in skušam biti boljša. Spoved, mi ni na razpolago vedno, ko bi jo potrebovala, Bogu se opravičim v mislih in ga prosim, da me očisti greha in mi odpusti in ga prosim, da me vodi. Tudi sedaj imam solzne oči, ko to pišem. Takrat, ko razmišljam o Bogu, vedno dobim tak občutek v psih, takrat se mi zdi, da čutim Njegovo prisotnost in velikokrat takrat tudi pridejo nekakšna drobna znamenja, da vem da je prisoten. Lahko je to nenaden sončni žarek skozi oblake, ali beseda, ki jo nekdo izgovori ali je zapisana in sovpada z mojimi mislimi….. Enostavno sem hvaležna, da imam vero, kljub moji grešnosti in velikokrat premalo vere. Zatorej hvala Ti dobri Bog, hvala vsem molivcem in vsem, res vsem želim božjega blagoslova na vseh poteh skozi življenje.
  Amen, Bodi hvaljen dobri Bog.

 35. dragica says:

  Hvala vsem, ki mi pomagate s svojo molitvijo preživljati razne življenske preizkušnje. Hvala ljubemu Jezusu Kristusu za vse izpolnjene prošnje in molitve. Vodi me skozi življenje, pokaži mi pot, da bom vredna tvoje ljubezni.
  Hvala vsem in ljubemu Bogu.

 36. Ida says:

  Usmiljeni Jezus in blažena Devica Marija, hvala za vse milosti podeljene naši družini.
  Hvala tudi Vsem molivcem na tej spletni strani.
  Bog blagoslovi vsakega izmed vas.

 37. Ana says:

  Vsemogočni Bog,
  zahvaljujem se ti za milost, da si razrešil moj primer na sodišču ugodno zame.
  Hvala Materi Božji, Jezusu Kristusu, svetemu Jožefu, nadangelu Mihaelu, sveti Ani, vsem svetnikom, ker so mi stali ob strani in mi pomagali, dajali moč. Hvala tudi vsem ljudem, prijateljem in drugim,ki si mi jih Bog poslal na mojo pot in so mi stali ob strani in me podpirali v mojih preizkušnjah.
  Hvala ti Bog, ti si večen in vsemogočen. Ti delaš čudeže.
  Ana

 38. BIBA says:

  Iskrena hvala Očetu nebeškemu, Sveti materi Mariji, edinorojenemu sinu Jezusu Kristusu, vsem Angelom- varuhom, vodnikom,..,Svetnikom, za vso svojo dobroto, uslišane prošnje, varnost,…
  Hvala za zelo uspešno zaključeno šolsko leto hčere, hvala za zdravje, topel in varen dom, hrano, družino, prijatelje, skratka za vso tvojo dobroto ! :) Amen

 39. SILVA says:

  Hvala Bogu za uslišane prošnje.

 40. P95 says:

  Hvala za vse opravljene izpite!

 41. Robert says:

  Zahvaljujem se Jezusu Kristusu in Mariji, vsem nebeškim angelom, sv. Ani, sv.Mihaelu, bl. Antonu Martinu Slomšku, sv. Duhu, da je bila uslišana moja molitev. Zahvaljujem se tudi vam, da ste molili za mojo osebno prošnjo. Zgodil se je čudež. V enem tednu je dekle spoznalo, kaj je delalo narobe že pol leta. Poiskala si je pomoč, začela moliti in ko me je včeraj poklicala je rekla, da je zopet spet začutila Boga, da ne ve kako je to možno in prišla je tudi na molitveno skupino, v katero zadnji mesec hodim tudi sam in na koncu povedala, da ji ta skupina zelo pomaga, da se zopet najde. Hvala Jezus za uslišano prošnjo, vem da nočeš da se tvoj otrok izgubi. HVALA.

 42. mateja says:

  Hvala ti Bog za blagoslove. Vodi me , cuvaj me. Sveti Angel varuh Moj bodi vedno ti z Menoj. Amen

 43. Jakob says:

  Hvala Bogu,da mi jepomagal dobro odigrati nogometno tekmo, ki mi je veliko pomenila.

 44. olga says:

  Zahvaljujem se Materi Božji in njenemu Sinu za mojo mamo, za mojega dobrega moža, za otroke in štiri prečudovite vnuke. Še naprej prosim za zdravje. Naj nas vodite po pravi poti. Hvala

 45. Sofija says:

  Vsemogočni Bog, zahvaljujem se za čudovitega sina. Hkrati prosim, vodi njegove poti tako, da bo v polnosti izkoristil darove, talente, ki si mu jih podaril, meni pa pomagaj, da mu bom znala pri tem stati ob strani. Vsemogočni Bog zaupam Vate in v Tvoje čudeže za katere molim in jih nosim v srcu. Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, prosi za nas.

 46. Tina says:

  Dobri in usmiljeni Bog, zahvaljujem se ti za mojo družino, za ljubečega moža in otroke. Resnično so dar, katerega ne vem kako sem ga zaslužila.

 47. Miro says:

  Usmiljeni Jezus, hvala Ti za vse milosti, podeljene mali Neži pri zdravljenju v tujini. Hvala za priprošnjo Preblažene Device Marije, sv. Antona Padovanskega, drugih svetnikov. Hvala tudi vam, dragi molivci, za vse molitve, ki ste jih darovali za njeno ozdravljenje. Še naprej vztrajno molimo, da bi Neža v veselje svojih staršev popolnoma okrevala, da bi njeno malo, a močno srce z Božjo pomočjo v duhovnem in telesnem pogledu premagalo vse tisto, kar se v očeh ljudi zdi nemogoče. Pri Bogu ni nič nemogoče! Aleluja!

 48. Vera says:

  Hvala ti dobri moj Bog, Mati Marija in usmiljeni Jezus, da ste uslišali mojo prošnjo, da sem po dveh letih in pol dobila težko pričakovano službo, zelo dobro službo. Zahvaljujem se tudi vsem, ki so molili zame v ta namen, Bog vam povrni! Še v naprej se vam priporočam v molitev in v varstvo in vodenje po Svetem Duhu! Bogu hvala!

 49. Marijan says:

  Hvala ti dobri bog oče v nebesih, da si ohranil mojo ženo živo po težki nesreči. Hvala ti, da se po pol leta njeno stanje pričenja izboljševati, čeprav še ne govori in se samo nekoliko premika. Hvala ti presveta devica Marija, naša mati in kraljica miru za vse tvoje prošnje pri bogu in tvojem sinu, našemu odrešeniku Jezusu Kristusu. Hvala za priložnost, da bo sprejeta v rehabilitacijski center Stara gora pri Novi gorici. Hvala vsem dobrim nebeškim angelom, ki jo spremljajo in varujejo. Hvala svetemu duhu, ki ji vliva življensko moč in voljo do življenja.

  Hvaljen bodi troedini bog, naša presveta mati devica Marija vsi svetniki in ves nebeški angelski zbor.

 50. Mihela says:

  Hvala mariji moji priprosnici pri jezusu.daj nam se naprej moc da klubujemo vsem pastem laznih dobrin.sveti angel cuvaj naso drzino,oce moli za nas
  Mima

 51. Branka says:

  Dobri bog in mati marija hvala vama za mojo čudovito družino in zdravje vseh nas. Velika hvala.

 52. ad says:

  Najdražji moj Bog, Jezus, Marija, Angeli in vsi Svetniki HVALA vam za uslišano prošnjo, da imam podaljšano porodniško.

 53. m says:

  Gospod, hvala ti, za opravljen zadnji izpit na fakulteti pred diplomo. Sveti angel moj, hvala, da si z mano.

 54. Damijan says:

  Hvala dobremu Bogu da mi vsak dan posebej odpira oči kaj je v življenju pomembno.

 55. minako says:

  Dobri Bog!
  Hvala ti za to prečudovito stran in vse ljudi, ki jo obiščejo, za vsakega posebej. Ta stran mi pomaga, kadar oddatam in se oddaljim od Tebe. Spomni me kar je v življenju pomembno in me vodi k molitvi in notranjem miru. Ti pa me vedno znova sprejmeš. Prosim za vse te ljudi in zame, za mojo notranjo stisko.. in še enkrat ponižno hvala za vse.

 56. Vesna says:

  Hvala vam molilci, da ste molili zame v času moje največje stiske. Sem šla skozi. Slava Bogu. Naj bog vsakemu v obilju povrne.Tudi jaz se bom spomnila na vsakogar izmed vas.

  Vesna

 57. tanja says:

  Dobri Bog

  Hvala za leto 2016. V njem sem se veliko naucila.
  Predvsem ljubiti Boga. Prehitri tempo zivljenja me je
  Od njega odvrnil. Pot do nejga nazaj je bila tezka. Bolezen,
  nenadna smrt oceta, stare mame. Pa vendar, sem hvalezna
  Bogu prav za dar zivljenja. Kratko je, brez Boga temno, z
  njim pa prav svetlo. Bog blagoslovi leto 2017.

  • tanja says:

   Te dni mineva leto po operaciji. Bog hvala ti za to leto. Da sem smela
   Biti ob moje sinu Vidu in fantu Tejotu, ter z vsemi mojimi bliznjimi.
   Hvala vsem vam, ki ste in se molite zame. Prav danes molim za vas,
   Da bi vas bog blagoslavljal.

 58. Damijan says:

  Hvala dobremu Bogu – ker je uslišal moje prošnje .

 59. Janez says:

  Rad bi se zahvalil mojemu BOGU, JEZUSU KRISTUSU, DOBREMU DUHU, DEVICI MARIJI ter VSEM SVETIM za mojo prečudovito družino, za mojo ženo in za moje prečudovite otroke. Hvala tudi za mojo službo.

 60. Bernard says:

  Kaj pomeni če si pošten človek, imaš prijazno in čisto dušo in je tvoje srce polno ljubezni? To mi je povedal moj prijatelj Tugomir, ki je sanjal Jezusa in mu je Odrešenik to o meni povedal.

  Bernard
  Prosim administratorja in druge za komentar ali mnenje. Se zahvaljujem za vsako mnenje/komentar.

  • Administrator says:

   Dragi Bernard, če ti je nekaj podarjeno, je to zate. Lahko ti mi govorimo, kar si sam zapisal. Ti najbolje veš. Bogu se zahvali za vse kar ti je bilo podarjeno. Bog naj te še bolj objame s svojo ljubeznijo.

 61. Vesna says:

  Dragi molilci!

  Hvala vam za vaše molitve v času moje osebne krize.
  Bog povrni!

 62. mima says:

  Hvala mariji,da nam pomaga in se nase staje pocasi izbolsuje.Hvala nsemu dragemu atu,ki nas je zapustil januarja za priprosnje.

 63. Vesna says:

  Hvala vsem na tej strani, da molite zame, doživljam veliko krizo.

  Vesna

 64. Tomaž says:

  Bogu hvala in vsem molivcem, da sem prebrodil posebno intenziven čas stiske!

 65. Miro says:

  Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prisrčna ti hvala, ker se v molitvi rožnega venca moremo bližati našemu Odrešeniku Jezusu, predvsem pa se On bliža vsakemu molivcu. To veliko milost bomo v polnosti lahko dojeli šele v večnosti. Marija, hvala ti za vse, kar nam s svojo materinsko pozornostjo in posredniško močjo izprosiš pri Gospodu Jezusu Kristusu. Še posebej ti hvala za duha ljubezni do Boga in bližnjega!

 66. Miro says:

  V zahvalo Gospodu Jezusu za (še) pravočasno rešitev preveč živahnega malčka iz zelo nevarne situacije v prometu. Po naključju, točneje po Božji previdnosti, se je ravno v tistem trenutku, zraven njega znašla mlajša oseba in ga še pravi čas potegnila na varno. Slava tebi Jezus! Ti nas varuješ na mnogo načinov, po svetih angelih, pa tudi po dobrih in pozornih ljudeh, ki niso zatopljeni samo v mobitele, androide in podobne tehnološke novosti, ampak se znajo ozreti tudi okoli sebe!

 67. Sasa says:

  Zahvaljujem se za uresnicitev mojih gorecih prosenj,hvala Mariji in Jezusu ter vsem mololcem.

 68. zametna vrtnica says:

  Hvala molilci in Lurska Mati bozja, ki čutim, da pomaga in se jo za naprej prosim. Mamina operacija je šla Srečno mimo daj, da bi bili tudi taki izvidi.
  Vodi tudi mene mati in mojega fanta sabi bila še naprej skupaj…. amen

 69. ad says:

  Hvala neskončno dobri Bog, Jezus , da si me poklical (6 čut) , da sem bila v soboto, pri svoji dojenčici pravočasno in preprečila najhujše.
  Prosim varuj in vodi nas še naprej. Amen.

 70. Vesna says:

  Zahvala Jezusu in Mariji za prejete milosti ni uslišano prošnjo.

 71. Lučka says:

  Hvala ljubemu Bogu, Jezusu in devici Mariji za vso milost, ki mi je v življenju dana. Velikokrat mi ni lahko, sem polna dvomov in strahov.. za sebe, za moje otroke, za moža, starše… Neskončno in vedno me skrbi za vse nas, da bi le bili zdravi, da bi se razumeli in imeli radi. Vendar me ljubi Jezus vedno usliši in vedno pomaga. V vsem mojem miselnem trpeljenju mi razodene milosti, ki mi dajo moč za naprej.
  Iskrena hvaležnost v tem trenutku napolnjuje moje srce. Hvala za vse uslišane prošnje, hvala za vse dane milosti, hvala tudi za takrat, ko sem ali smo bili obvarovani, pa tega niti sami vedeli nismo.
  Bog je resnično velik!!!
  Še naprej se mu priporočam v varstvo, da bi s čim manj življenjskimi preizkušnjami lahko uživala sadove svojega dela in dela vseh, ki jih imam rada. Varuj in čuvaj nas ljubi Jezus na vseh naših poteh. Varuj tudi druge molivce, ki se ti vsak trenutek goreče obračajo v prošnjah in molitvah.

 72. Miro says:

  Preprosta, a zelo mogočna beseda, ki nam gre bolj težko z jezika, se glasi: HVALA! To pomanjkanje se vidi tako v medosebnih odnosih kot v odnosu do Boga, od katerega prejemamo vse, s čimer razpolagamo v duhovnem in telesnem pogledu po Njegovi neizmerni dobroti.

  Če k Usmiljenemu Bogu vzkliknemo samo enkrat, na primer: “Gospod Jezus, hvala Ti za življenje!”, se k nam “odbije” veliko milostnih žarkov. Če pa se mu tekom dneva zahvalimo za sto stvari, ki nam jih podarja, se Božja dobrota do nas pomnoži več kot stokratno, saj se Bog ne da prekositi v velikodušnosti do nas. Vendar pa si Božje dobrote z ničemer ne moremo prislužiti, saj gre za nezaslužene božje darove – iz čiste ljubezni do nas.

  Molimo: Jezus, hvala Ti za vsak trenutek mojega življenja, tudi za vsako preizkušnjo in stisko, saj me prav po njej odrešuješ za večno srečo v Tebi (skrivnost križa)!

 73. dragica says:

  Hvala vsem molivcem, ki ste molili zame, da je moja prošnja bila uslišana. Hvala ljubi devici Mariji, hvala ljubemu Jezusu, ki mi prisluhne v težkih psihičnih situacijah. Hvala vsem in vsakemu posebej in molite ter prosite, da moja vera ostane trdna.

 74. dragica says:

  Hvala vsem molivcem, ki ste molili z mano, da bi mož dobil delo, da bi se finančna situacija uredila. Hvala ljubemu Jezusu, ki je uslišal naše molitve, hvala za vse milosti, ki jih naklanja meni in moji družini. Jezus stoj mi ob strani ob vseh življenskih preizkušnjah in mi pomagaj, da bo moja vera trdna.

 75. olga says:

  Mati Marija, hvala ti za lep dopust z mojima vnukoma. Hvala ti, da smo bili zdravi in smo srečno prispeli domov.
  Hvala

 76. Magdalena says:

  Zahvaljujem se Bogu,ki me je poklical,da sem šla v gozd prej kot sva bila z možem dogovorjena.našla sem ga nezavesnega na vročem soncu na tleh.
  Hvala dobri Bog,da si me poklical.

 77. Olga says:

  Mati Marija hvala ti za moje zlate štiri vnuke. Prosim te za njihovo zdravje in vodi jih po pravi poti. Prosim te, da z vnukoma, ki jih poredko vidim, preživimo lep dopust. Hval ti.

 78. Miro says:

  Naslednjih nekaj vrstic bi rad zapisal v zahvalo svetemu angelu varuhu za hitro rešitev iz izjemno nevarne situacije v cestnem prometu, na katero v določenem trenutku nisem imel nobenega vpliva. Tik pred zdajci je bliskovito deloval sveti angel, kateremu se večkrat priporočam. Po vsej verjetnosti je šlo prav za zadnji delček sekunde …, na srečo brez kakršnih koli posledic. O tem sem lahko premišljeval šele potem, ko je bilo že mimo. Izkušnjo (ni prva v mojem življenju) in zahvalo posredujem z namenom, da bi se vsi bolj zavedali, kako mogočna je ena najbolj preprostih molitev Sveti angel, na katero morda pozabljamo.

  Molimo: Sveti angel, varuh moj, bodi vedno ti z menoj: Stoj mi noč in dan ob strani, vsega hudega me brani! Prav prisrčno prosim te, varuj me in vodi me. Amen.

 79. olga says:

  Mati Marija, hvala ti za vse dobro kar mi daješ. Stoj mi ob strani še naprej in me vodi po pravi poti. Hvala

 80. Lučka says:

  Če je naše trpljenje resnično neupravičeno in po krivici, bomo slej ko prej dobili odgovor in zadoščenje! Zato bi se Bogu in Jezusu želela zahvaliti za že kar nekaj prejetih odgovorov na določena trpljenja v preteklosti! Bile so določene osebe, ki so me resnično prizadele in mi povzročile kar nekaj trpljenja. Takrat nisem razumela zakaj in sem mislila, da je z mano kaj narobe in da sem morda sama naredila kaj, zaradi česar so me potem te osebe psihično kar precej potrle.
  Vendar sem čez nekaj časa povsem slučajno prišla do odgovorov preko dobrih ljudi, da z menoj ni bilo nič narobe in da so te osebe dobile svojo “kazen” – meni pa je bil podan odgovor, da z menoj ni nič narobe in da sem v tistih trenutkih ravnala tako kakor sem pač lahko. Dobila sem potrditev in zadoščenje, da je Bog resnično dober in da poskrbi zate VEDNO!
  Včasih te nekdo prizadene in misliš, da si sam kriv za to. Potem pa ti lahko (tudi čez nekaj let) nekdo drug povsem slučajno poda odgovor in ti pove kaj se zdaj s temi ljudmi (ki so te prizadeli) dogaja! In zaveš se, da je Jezus resnično velik in pravičen! Hvala ljubemu Bogu, Jezusu in Materi Mariji za neskončno ljubezen!

 81. zvon says:

  Dragi moj Bog. Hvala za današnji čudoviti sprejem.

 82. maristelca says:

  Dragi molivci!
  Danes smo praznovali mamin 90 rojstni dan. Pred dvema letoma, je bila neozdravljivo bolna in sem hvaležna vsem molivcem, ki smo zanjo molili, da jo je Gospod čudežno ozdravil in je še med nami: zdrava in vesela.
  Kljub temu, da me je imela pozno, in sem se vedno bala za njeno zdravje, sem hvaležna Vsemogočnemu Bogu, da jo še imam. Hvala Gospod, da si mi dal čudovito mami, skrbno, ljubečo, ki me je lepo vzgojila, v krščanskih vrednotah. Sva močno povezani in verjameva, da najina ljubezen presega to zemeljsko življenje.
  Prosim Gospoda za milost, da bi moja mami potrpežljivo prenašala jesen življenja in mirno zadnjo uro., zase pa prosim, da me na to tudi pripraviš , da bom znala sprejeti zemeljsko slovo in odhod v večno angelsko domovino.
  Jezus, zaupam vate, hvala Ti…

 83. Mateja says:

  Dobri Bog, hvala ti, da si uslišal mojo prošnjo in prošnjo mnogih, ki so molili zame, da sem naredila kolokvij. Za uspešno opravljen kolokvij se zahvaljujem Bogu in molivcem za molitev.

 84. olga says:

  Zahvala Materi Mariji, da so se stvari razjasnile in da z mojo vnukinjo kot kaže ni nič hujšega. Hvala vsem, ki ste molili za njo. Bog povrni.

 85. Vesna says:

  Zahvaljujem se vsem , ki ste molili za moje finance. Gospod je poskrbel zame. Slava njemu. ALELUJA.

 86. Majda says:

  Dragi Gospod,
  iz vsega srca se ti zahvaljujem za uslušano molitev, za rojstvo in zdravje male Magdalene, za Bližino mamici ob trenutkih bolečin pred in pri porodu. Za to, da smo lahko sestre in bratje v Kristusu eden drugemu v oporo, za to, ker si se nam dal spoznati. Ker si nas pritegnil k sebi in odprl naša srca, da te sedaj ljubimo nad vse in si Ti v nas in mi v Tebi in smo Eno. V svojo lastnino si prišel, Tvojo smo in Tebi pripadamo.
  Hvala, slava, čast in oblast Tebi, troedenemu Bogu zdaj in vekomaj. Amen

 87. Vesna says:

  Jezus hvala ti, da si mi pomagal v finančni stiski, in poslala na pot osebo, ki mi je dala denar.Blagoslovi jo in povrni ji v vsem. Hvala ti, da si mi danes pokazal, da ta fant ni pravi zame in si nama zaprl pot.Hvala ti za veselje, ki mi ga ob tem daješ.Slava ti.

 88. Katja says:

  Hvala Bogu za ozdravitev glavobola, slabosti, vrtoglavice, nemiru…, Vsega tega sem bila osvobojena in ozdravljena na Nedeljo Božjega usmiljenja, ko sem poromala k Mariji v Mb, prosila pa sem tudi sv Jožefa za priprošnjo, in Oče, usmiljeni, me je uslišal.

  Hvala ti, moj Bog, hvala tebi Marija in Jožef.
  Jezus, hvala Ti, ker si nesel vse moje bolezni na križ in me ozdravil.

 89. nadangel vožnje says:

  Preden je bila spočeta – sva si jo želela,
  še preden je bila rojena – sva jo ljubila,
  in komaj se je rodila – bi zanjo umrla.
  TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!
  Za katerega se neizmerno zahvaljujeva tebi gospod Bog. Oče vsega stvarstva, Jezus Kristus, Marija, Nadangeli in vsi Svetniki za božjo pomoč, prečudovito nosečnost in srečen porod.
  V znak hvaležnosti in veselja: Aleluja! Slava Tebi, Gospod Jezus, zdaj in vekomaj!

 90. Miro says:

  Prisrčna zahvala Vsemogočnemu Bogu in vam, dragi molivci, za romarja Francija! Kot je pred nedavnim sam zapisal v zahvali (v rubriki Prosim za molitev), je iz preizkušnje najtežje zapuščenosti izšel kot nov človek, na novo rojen v božjem ognju ljubezni, in se pred njim odpira nov list življenja, na katerega bo pisal pesem ljubezni s pisavo vere in jezikom upanja. Aleluja! Prosim, še naprej molimo za romarja Francija, da bi v moči od mrtvih vstalega Gospoda Jezusa Kristusa vztrajal na poti vere, upanja in ljubezni ter nekoč z Njegovo pomočjo prispel na Cilj, kjer nas časa večno veselje v prečudovitem objemu Božjega usmiljenja!

 91. tanja says:

  Pozdravljeni

  Januarja sem vas prosila za molitev, ker sem imela raka in me je cakala tezka operacija.
  Operacija je za mano. Se vedno sem slabotna, imam nekaj tezav, a pocasi okrevam. Hvala
  Vsem in vsakemu posebej, za vsako molitev in izreceno besedo podpore v teh tezkih trenutkih.
  Se vedno molim in prosim, se pa tudi zahvaljujem za vsak nov dan, ki mi je podarjen. Bog je usmiljen.

  • maristelca says:

   Draga sestra Tanja!
   Božja beseda pravi: »Ta bolezen ni za smrt, ampak v Božje veličastvo, da bo po njej poveličan Božji Sin.« (Jn.11,4)
   Veselim se s teboj in sva povezani v molitvi.
   PO JEZUSOVIH RANAH SMO BILI OZDRAVLJENI.
   Mirne in blagoslovljene praznike.

 92. Hvala says:

  Hvala za vse, ker mi vedno stojite ob strani in me uslišite!

 93. olga says:

  Mati Marija, hvala ti za vse. Prosim te za zdravje in vodi me po pravi poti.

 94. marjetica says:

  Zahvaljujem se mojemu ljubemu Bogu,vsem svetim in vsem,kateri ste molili zame!
  Uresničena je moja želja!S 1.marcem sem zaposlena,v treh izmenah v javnem sektorju,
  marljivo delam.
  HVALA.

 95. fant says:

  ALELUJA! HVALATI DRAGI JEZUS, VSEMOGOČNI BOG!
  Po petih letih neutrudnega iskanja zaposlitve sem končno našel zaposlitev. Zahvaljujem se tudi vsem molivcem, ki se molili po mojem namenu.

  Hvala ti Jezus, hvala ti,
  hvala ti Jezus, hvala ti,
  po Mariji, po Mariji!

 96. Hvala ! says:

  Besedica Hvala je premalo, da bi izrazila vse zahvale za prejeta občutja, pomoči in podeljene milosti in darove, ki sem jih prejela od Gospoda, da bi izrazila hvaležnost Bogu Očetu, Jezusu, mami Mariji in vsem Apostolom in Svetnikom, ter Sv. Angelom in Nadangelom, ki sem jih prosila za pomoč in molila.
  Vendar bom še enkrat rekla svoj skromni Hvala.

  Kljub temu, da sem bila versko vzgojena in hodila celo k mladinskem verouku, se mi je potem zgodilo, da sem peljala po svoji življenjski avtocesti v napačno smer.Jaz tega nisem vedela, niti se nisem zavedala, da vozim narobe. Včasih v zelo gosti megli (greh) nisem videla nobenega smerokaza, ki mi je kazal da ne vozim prav, nisem videla mahajočih rok, ki so mi hotele pomagati, nisem videla luči, ki so me opozarjale, ampak sem bila prepričana, da bo te težke poti kmalu konec, in da imam prav jaz. Kako narobe.
  Vsi vemo, kaj se zgodi na cesti, če se pelje v napačno smer. Možnosti je več.
  Jaz sem v določenem trenutku padla v prepad, sicer telesno popolnoma zdrava, ampak duhovno in ostalo uničena. V tem grabnu nisem videla izhoda, niti rešitve, zato enostavno nisem vedela kaj bi. Kdo me bo rešil? Jokala sem , se obtoževala itd…bila še v naprej v grehih.
  Potem pa je prišel dan, ko je prišel Jezus, da me potegne iz bede in globine iz prepada. Začela se je pot.
  V začetku te poti, se je meni zdelo, da vsa krvavim od trnja, da ne bom zmogla, vprašala sem Gospoda zakaj sem se rodila itd…prosila, molila, se učila, brala Sveto pismo in pretakala grenke solze. Nisem vedela, da me Gospod drži v rokah mene in mojo družino. Včasih je bilo tako hudo, da sem mislila, da ne bom vzdržala, da ne bom uslišana, zakaj bi bila jaz grešnica uslišana itd…, da enostavno ne zmorem več.
  Potem sem se spomnila, da je Jezus rekel, da zdravi ne rabijo zdravnika, ampak bolni, kar je res in še in še drugih njegovih Besed,
  med drugim ta- Jaz sem Pot, Resnica in Življenje.
  Potem sem začela opažati spremembe, tudi sem opazila, da me Gospod usmerja in da niso naključja.

  Gospod Miro, Vas sem že prosila večkrat, da molite za mene, Posebej se zahvaljujem tudi Vam in g. Administratorju, in vsem molivcem Hvala, Gospod mi je toliko dal in pomagal, Duhovne dobrine in za telesne potrebe je uslišal molitve, naj navedem samo en primer, med drugim sem imela dva sina nezaposlena dolgo časa, oba sta dobila službo, enega je Gospod poslal malo dalje, da mi lahko še bolj pomaga. Hvala še enkrat , ni besed, ki bi opisala, kaj sem našla, oziroma, da mi je Gospod prinesel srečo, ki mi je nobeden na svetu ne more dati. Srečo v srcu, v duši, spoznanje, da se mu lahko popolnoma zaupam. Po dolgem času sem tudi jaz rekla -prepuščam ti Gospod vse v tvoje roke. Od začetka sploh nisem vedela, da se tako izroči, niti nisem bila tega zmožna.
  Imam še eno zadevo, ki je nujna in prosim Gospoda, on že ve zakaj gre, bi vas še sedaj prosila, če molite za mene v ta namen in sem prepričana, da nas bo uslišal in rešil zadevo, saj mi je pomagal tudi tedaj , ko sploh še nisem prosila, oz. se obračala naj. .

  Še enkrat-Hvala ti Gospod za vse, Hvala ti mati Marija, hvala vsem Svetnikom in Apostolom in Hvala vsem Angelom in Nadangelom in Vam vsem skupaj, da ste prosili za mene.
  Božje Usmiljenje vir čudežev in skrivnosti Vate zaupam.

  Bog naj Vas vse in mojo družino blagoslovi.

  • Miro says:

   Bogu hvala, pa tudi Vam za čudovito pričevanje o Božjem usmiljenju! Še naprej vztrajno molimo za vas in vaše bližnje (tudi po namenu, za katerega veste samo vi in Jezus). Prosim, molite tudi vi za potrebe trpečih sester in bratov na tej spletni strani.

   Naj vas Usmiljeni Jezus še naprej obilno blagoslavlja na vaši življenjski poti!

   • Hvala ! says:

    Hvala gospod Miro, gospod Administrator in vsi molivci!

    Bom molila za Vas in za trpeče brate in sestre in v mislih sem z vsemi trpečimi, tudi po vaši zaslugi in zaslugi gospoda Administratorja je bilo meni osebno velikokrat lažje, veliko stvari sem prebrala in se naučila, marsikaj sem zvedela, kaj prej nisem vedela, jaz pravim temu tako, da me je Najvišji vseskozi vodil in mi pomagal. Koliko dobrega ste že s samim odprtjem te strani naredili, koliko molitev in prošenj ste naredili za trpeče, koliko solz pobrisali, koliko lepih besed napisali, ki smo jih trpeči premišljevali tudi ponoči, vse to ste naredili Jezusu. Hvala Vam vsem in naj Vam Najvišji Gospod obilo poplača.

 97. Unki says:

  Hvala Bogu, Materi Mariji in vam dragi molilci. Mala Iris, ki sem jo priporočala v molitev nekje septembra ali oktobra leta 2015 je doma. Takoj po rojstvu so ugotovili, da nekaj ni v redu z jetri. Bila je potrebna presaditev. Operacijo so opravili v Italiji. Sedaj je stara sedem mesecev in ozdravljena. Vedno niti ne vem kaj je s kom narobe, ker mi rečejo, prosim moli in potem skupaj z vami dragi prijatelji molim. Pri Bogu je vse mogoče, zato naj nihče ne obupa. Če trpljenja ne bi bilo , se mogoče nikoli niti spomnili ne bi da obstaja nekdo ( Bog ) , ki nas tudi po preizkušnjah kliče in vabi k sebi , ker nas RESNIČNO LJUBI!!!

  • Miro says:

   Slava Tebi, Odrešenik Jezus! Res prisrčna hvala Vsemogočnemu Bogu, Materi Mariji, glasnici Božjega usmiljenja – sv. Favstini Kowalski ter vam dragi molivci za vztrajno vsakdodnevno molitveno podporo, še zlasti pri sv. maši. Za omenjeno deklico so bili med drugim darovani tudi vzkliki k Božjemu usmiljenju. Aleluja!

   http://www.molitev.net/molitev/bozje-usmiljenje

 98. tomaž says:

  Bog hvala ti za vse kar se je in se še bo zgodilo v mojem življenju. Ti poznaš moje srce. Hvala ker sem se lahko s tvojo pomočjo znebil sramežljivosti. Hvala ti za brata čeprav sva še vedno na bojni nogi. Amen .

 99. Emil says:

  Hvala za vse kar sem prejel,kajti bili so dnevi , ko sem pričakoval mnogo ,mnogo manj, kot mi je bilo naklonjeno.
  Hvala, ker sem prejemal, četudi se nisem zahvaljeval in radostil. Utrujenost me je omamila, otrpnil sem in onemel.
  Hvala ,da si opazil in me zbudil,še bodril si me. Prepustil sem se Ti in zdelo se mi je samoumevno, da Tvoj varovanec zmaguje.
  Hvala, da si mi ostal zvest, tudi ,ko sem se spozabil nad Tvojo podporo in Tvojo vsemogočno prisotnostjo.
  Hvala, da si mi pokazal, da daješ tudi tistim, ki si ne zaslužimo
  ………stopil sem iz sebe in začel vsaj malo in dajati kakor je doživel Tebe.
  Bilo mi dobro, odkril sem, da Dobro živi in se napaja šele ko se razdaja.
  Hvala ,da si mojemu skromnemu umu dal doumeti skrivnost. Na dopusti, da mi jo kdorkoli ukrade ali, da se mi um zmrači in pozabim kako Velik je Ta , ki me napaja in jaz ne delim Veselja s drugimi, da bi pričeval o radosti v Tebi.

 100. Miro says:

  HVALJEN BODI, NAŠ PRIJATELJ
  (Efrem Sirijec)

  Hvaljen bodi, prijatelj človeštva!
  Hvaljen bodi, usmiljeni!
  Hvaljen bodi, velikodušni!
  Hvaljen bodi, ki uničuješ zlo!
  Hvaljen bodi, ki si nas prišel rešit!
  Hvaljen bodi, ki si se utelesil po Devici!
  Hvaljen bodi, ki si bil zvezan,
  bičan in zaničevan!
  Hvaljen bodi, ki si bil pokopan
  in si bil obujen v življenje!
  Hvaljen bodi, ki si bil
  ljudem obljubljen!
  Hvaljen bodi, ki si bil
  v nebo povzdignjen!
  Hvaljen bodi, ki sediš
  na desnici Očetovi!
  Z njim in Svetim Duhom
  boš spet prišel,
  da sodiš!
  (Modrost očetov)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja