Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

685 Responses to Zahvale

 1. olga says:

  Preljubi Jezus, Mati Marija in vsi svetniki. Hvala vam, da se mi je stanje nekoliko izboljšalo. Hvala vsem molilcem za molitve.
  Hvala, hvala. Bog povrni.

 2. Miro says:

  Gospod Jezus, hvala za tvojo odrešujočo Besedo, polno vsakršnih milosti in darov za človekovo življenje. »Božja beseda je namreč živa in dejavna, ostrejša kakor vsak dvorezen meč in zareže do ločitve duše in duha, sklepov in mozga ter presoja vzgibe in misli srca« (Heb 4,12). Gospod, hvala, ker lahko po tvoji Besedi živimo, se gibljemo in smo v tebi (prim. Apd 17,28). Gospod, poživi našo vero, zaupanje in ljubezen do Božje besede, da bomo vsakodnevne molitve prelivali v dela usmiljenja do bližnjega ter tako pričevali za odrešenjsko moč Besede. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 3. Mima says:

  Bog hvala za zdravje moje družine. Mati Marija moja priprošnica zaveznica hvala ker paziš na naš.Se naprej naj prosim za tvojo milost.

 4. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve.Fant,ki ga je pestila depresija se počuti bolje.Slava Jezusu.

 5. Miro says:

  Hvala vsem molivcem, ki v času hudih preizkušenj, ko nas pesti novi koronavirus, vsak dan molite sveti rožni venec in rožni venec Božjega usmiljenja! Prosim, podvojimo naše skupne molitve za odpuščanje naših grehov in žalitev Boga, za spreobrnjenje grešnikov, za novo življenje v moči Svetega Duha, za usklajeno in učinkovito delovanje vseh dejavnikov v boju zoper koronavirus, za ozdravljenje bolnikov, za blagoslov zdravnikov in medicinskega osebja, za raziskovalce, da bi čim prej odkrili učinkovito zdravilo oz. cepivo zoper virus Covid – 19. Zaupajmo v Usmiljenega Jezusa, ki na priprošnjo Device Marije in svetnikov sliši in uslišuje naše prošnje v skladu z božjo voljo!

  Kličimo v srcih: Jezus, vate zaupam!

 6. Miro says:

  Usmiljeni Jezus, hvala, ker nam v tem postnem času – času zelo hudih preizkušenj, podarjaš Božjo bližino in Božjo pomoč ter nam na poseben način razodevaš brezmejno Božje usmiljenje! Vse v živi veri in trdnem zaupanju izročamo Tebi, Gospodu, ki moreš tudi iz najbolj poraznega položaja ustvariti rodovitne pogoje za prenovo našega življenja v moči Svetega Duha. Jezus, ponižno Te prosimo, pomagaj nam, da bo vsak na svojem mestu storil tisto, kar Ti pričakuješ od nas. Razvnemi nas v veri, upanju in ljubezni do bližnjega!
  Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 7. hvala says:

  Zahvaljujem se Vsemogočnemu Bogu in vsej Nebeški družini za podeljene milosti, pomoči, odpuščanje, skratka za vodenje mojega življenja. Zahvaljujem se ti o BOG za vse milosti namesto tistih, ki se ti nikoli ne zahvaljujejo.

  Slava Ti na veke vekov amen!

 8. Amadeja says:

  Hvala vsem za molitev. Zahvaljujem se Gospodu, ki je uslišal mojo prošnjo. V Božjih očeh je vse mogoče. Amen.

  Zahvaljujte se Gospodu, ker je dober, ker na veke traja njegova dobrota.

 9. Miro says:

  Prisrčna hvala številnim molivkam in molivcem svetega rožnega venca in rožnega venca Božjega usmiljenja! Hvala, ker molite za trpeče sestre in brate, pa tudi za druge nujne namene in pereče potrebe (za Cerkev, spreobrnjenje grešnikov, zakonce, družine, starše, otroke, mladino, za nove duhovne in redovne poklice, svetost duhovnikov in redovnikov …). Hvala za vse, kar storite dobrega tudi z drugimi duhovnimi in telesnimi deli usmiljenja v odnosu do Boga in bližnjega.

  Naj Usmiljeni Bog vsem obilno povrne s čudovitimi milostmi v vašem življenju!

 10. Sofija says:

  Hvala, vsemogočni Bog, hvala za vse milosti, vidne in nevidne, hvala za varstvo in vodstvo. Hvala, za ureditev življenja in notranji mir.

 11. Miro says:

  Gospod Jezus Kristus, Odrešenik naših duš in teles, Ti veš, da v dosedanji zgodovini Božjega ljudstva tudi vse gore človekovih besed, ki so bile kadarkoli izrečene ali zapisane v zvezi s sveto mašo in njenimi sadovi, ne morejo dovolj primerno oziroma ustrezno izraziti neizmernega veličastva svete Evharistije, razen žive in dejavne Božje besede!

  Jezus, hvala Ti za vse, kar nam podarjaš pri sveti Evharistiji!

 12. hvala says:

  HVALA TI, GOSPOD JEZUS, DA SI MOJA MODROST, MOJA PRAVIČNOST, MOJE POSVEČENJE, MOJE ODREŠENJE. PODREJAM SE SLUŽENJU TVOJEMU SVETEMU DUHU.

  HVALA TI IN SLAVA TI VEKOMAJ AMEN!

 13. Miro says:

  Dragi g. Administrator, dragi prijatelji v Jezusu

  Hvala za vse vaše molitve, prispevke, priporočila, duhovne nasvete, hvala tudi za vaše prošnje in vaše zaupanje v Božjo milost. Iz »duhovnega spanja« nas budijo tudi tehtni prispevki gospe Hvala, s pomembnimi duhovnimi poudarki. Spodbujajo nas k živi veri, k poslušanju Božje besede, k evangeljskemu razmišljanju in delovanju v moči Svetega Duha. V megli sodobnega sveta so molitve in duhovne spodbude kot močne svetilke na zahtevni odrešenjski poti, ki se upravičeno imenuje tudi pot upanja. Na njej nikoli nismo sami, ampak je z nami v vsakem trenutku naš Odrešenik Jezus Kristus – Emanuel, Bog z nami!

  Naj se na vse ljudi, tako v domovini kot po širnem svetu, razlije preobilje Božjega usmiljenja!

 14. žametna vrtnica says:

  Hvala molilci za vso podporo, ker čutim moje tesnobno olajšanje, upam, da se bo do končno pozdravilo in uredilo.

 15. Martina says:

  Hvala Bogu in vam spoštovanim molilcem za uslišane prošnje za zdravje in srečno operacijo hčerke.

 16. Vesna says:

  Zahvaljujem se Bogu za vašo molitev.Ko sem bila danes pred Najsvetejšim sem doživela ozdravljenje na duši.Eno breme je padlo od mene.Slava Jezusu.

  • Miro says:

   Bogu hvala za to veliko milost, pa tudi za kratko pričevanje ge. Vesne! Ko se po Božji milosti pojavimo pred Najsvetejšim, ko tu v zaupanju vse izročimo v Njegove roke, pa tudi v primeru, ko tu morda zaradi “izjokanih oči in presušenega grla” ne moremo nič moliti, ne moremo izdaviti niti ene besede – kljub vsemu zaupajmo v našega Odrešenika Jezusa!

   On nas “tukaj in zdaj” zanesljivo odrešuje in nam običajno postopoma (lahko tudi v delčku sekunde) odvzema/odvzame boleče “trnje” grehov, slabosti, zamer, bolezni …, ki se nam je globoko zažrlo v duha, dušo, srce ter nas notranje ozdravlja. Izjemno pomemben korak je tudi sveta spoved, velik dar Božjega usmiljenja in božanska čistilna kopel za našo dušo. 100-odstotno in več drži: SLAVLJENJE + EVHARISTIJA + ODPUŠČANJE = OZDRAVLJENJE! (p. Robert DeGrandis).

   Slava, tebi Jezus, Ti si naš Odrešenik!

 17. Dušanka says:

  Iskrena hvala gospodu Mirotu za vso podporo in tolažbo z molitvijo pri mojih prošnjah. Hvala tudi vsem Vam dragi molivci.

 18. Miro says:

  Zahvaljujem se Lurški Materi Božji, ker me je pred kratkim v neki nevarni situaciji obvarovala pred hujšim, »za las«. Njena pomoč je bila povsem očitna, s tem pa tudi njeno ljubeznivo znamenje. Zgodilo se je v trenutku in se na srečo končalo le z manjšimi praskami. Lurška Mati Božja, prosi za nas!

 19. Boštjan says:

  Hvala vsem molivcem na tej spletni strani za vse molitve, spodbudne besede in dobre želje.

 20. Mirjam says:

  Hvala Bogu,Jezusu Kristusu in Devici Mariji za leto 2019, za neizmerno dobroto kot tudi za grenke preizkušnje ter za podporo na nadaljnji poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja