Zahvale

Tu se lahko zahvalite za vse milosti, ki so vam bile podarjene. Za vse kar vam je Bog, Jezus, Devica Marija ali svetniki dobrega naredili/ izprosli.

Razodetje 7, 12
12 »Amen. Hvala in slava,
modrost in zahvala,
čast in oblast in moč
našemu Bogu na veke vekov.
Amen.«

Spodaj vpišite svoje zahvale.

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

792 Responses to Zahvale

 1. Hvala says:

  Zahvalimo se Gospodu za vse, kar nam daje vsaki dan, težke trenutke pa tudi vesele, kajti v vsem našem življenju se nič ne zgodi po naključju; Bog poseže v vse.

  Zahvaljujmo se Gospodu, da nas vodi preko te Internetne strani, zahvalimo se tudi vsem molilcem in prosilcem milosti, ki sodelujejo in tudi tistim, ki so v preteklosti pisali ali komentirali in molili , pa se ne oglašajo več; zahvala torej tudi g. Janezu in drugim.

  Molimo drug za drugega, skrivnost sreče na tem svetu pa je V IZPOLNJEVANJU BOŽJE VOLJE.

 2. Minako says:

  Hvala in slava Bogu, za to internetno stran. Posebej za besede, ki jih pišeta in posredujeta gospod Miro in gospa Hvala. Vsak dan prebiram in premišljujem o vrsticah, ki jih zapišete. Preko vaju spoznavam, da je vera živa, vsakdanja, da je Jezus blizu in da mu moram samo zaupati.
  Hvala Vama, sta v mojih molitvah.

  • Hvala says:

   Spoštovana Minako!

   Zahvaljujem se vam za vaše molitve, zahvaljujmo se vsak dan našemu Gospodu, pa še naprej Ga PROSITE NAJ VAM PODARI MILOST ZAUPANJA! Videla boste, kaj vse bo naredil.

   VSE DOBRO VAM ŽELIM!

 3. Miro says:

  Gospod Jezus, hvala, ker nam po materi Cerkvi podarjaš globoke, trdne duhovne temelje – svete zakramente, kot so sveta evharistija, sveta spoved in drugi. Brez zakramentov bi bila vsa naša vera, duhovnost, dobra dela, itn. kot “hiša na pesku”. Daj, Gospod, da se vsi, ki smo bili nekoč krščeni in birmani, spet vrnemo nazaj k izvirom Božjega usmiljenja. Gospod Jezus, hvala za vse, kar delaš za nas in za naše odrešenje in zveličanje. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

 4. Minako says:

  Danes je tretji dan moje devetdnevnice molitve po Mariji, ki razvezuje vozle. Ne znam vam opisati kaj se dogaja, ampak za kanček sem bolj mirna. Na trenutke me preplavlja občutek, da se bo vse uredilo. Panika ni več tako pogosta. Občutek imam da je ta preizkušnja zame tukaj, da me pripelje nazaj k Njemu. Da ne bom nikoli več ista. Da začnem ponovno moliti, ne samo prebirati in poslušati duhovne nagovore. Moliti in se v molitvi zahvaljevati. Preplavlja me občutek, da bi najraje celem svetu pričevala o Ljubezni našega Boga.
  Iz srca hvala vsem (g.Miro, ga.Hvala, ga. Kras) za spodbudne besede in besede Resnice.
  Marija, mati vseh nas hvala.

  • Hvala says:

   Spoštovana Minako!

   Z devetdnevnicami -MARIJA, KI RAZVEZUJE VOZLE , nadaljujte. Molite celo leto ali več, oz. neprestano.

   Zavedati se moramo, da hudobec neprestano obtožuje človeka, da bi ga popolnoma onemogočil in odtrgal od Jezusa in Marije. Neprestano vzbuja v človeku po mislih itd.. OBČUTKE KRIVDE, SAMOOBTOŽEVANJE, STRAH itd…da človek trpi. To ni po Božje. ZATO VAM SVETUJEM, DA PROSITE JEZUSA ZA POMOČ, DA BOSTA SKUPAJ V TEM BOJU , KER SAMI NE MORETE NIČESAR STORITI. KO BOSTA SKUPAJ V BORBI, BOSTE ZMAGALA. VERJEMITE TO!

   Sveto Pismo veliko govori o tem.

   Primer : IZAIJA 31, 5

   Kakor krilati ptiči bo Gospod nad vojskami
   branil prestolnico Jeruzalem,
   jo branil in rešil,
   jo varoval in osvobodil.

   ZAHVALIMO SE GOSPODU IN GA SLAVIMO!

   • Miro says:

    Drži. Z devetdnevnicami je potrebno vztrajati. Ob življenjskih preizkušnjah naj naša vera, če je resnična, ne temelji na naših takšnih ali drugačnih občutkih, ampak na trdnem temelju našega Odrešenika Jezusa Kristusa, na Njegovi moči. Zato vedno – ne glede na to, ali je v našem življenju sončno ali oblačno – v vsaki življenjski situaciji vztrajno kličimo h GOSPODU JEZUSU, ki nam prinaša odrešenje. Verujmo: Gospod nas vedno odrešuje, čeprav dostikrat drugače od naših zamisli in želja. Na voljo je vrsta kratkih, a močnih molitvenih vzlikov oz. molitev, kot je tudi naslednja:

    JEZUS, BOŽJI SIN, TI SI VSEMOGOČNI ZDRAVNIK IN ODREŠENIK DUŠE IN TELESA. TRDNO ZAUPAM V MOČ TVOJE DOBROTE. VSE IZROČAM V TVOJE PRESVETE ROKE. ZGODI SE TVOJA PRESVETA BOŽJA VOLJA!

    Ko si prizadevamo za ozdravljenje in odrešenje v Gospodovi moči, se vedno oklepajmo sv. zakramentov, še zlasti naj naša srca preveva evharistični duh, ljubezen do svete evharistije.

    Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!

    • Minako says:

     Hvala vam vsem za komentarje. Iskreno povedano, ne vem, kako bi zdržala, če ne bi bilo te internetne strani. Včasih imam res občutek, da je na delu hudobec. Strah, obtoževanje samega sebe in manjvrednost me tako preplavijo, da me ohromijo. Takrat komaj živim. Že tako s strahom delam vse stvari in zdaj sem naredila napako v službi. Popraviti (upam da bo šlo, saj ni nihče umrl zaradi tega)jo bodo morali pa drugi, ker se je meni iztekla pogodba.
     Ne morem se prenehati obtoževati. Večino časa imam občutek, da nisem vredna, sploh kadar doživljam lepe trenutke v naravi. Nekaj v meni mi neprestano govori, da si ne zaslužim lepote sveta, ljubezni, dobrih trenutkov.

     • Hvala says:

      Spoštovana Minako!

      Ne obtožujte se , RAJŠI SE V CELOTI IZROČAJTE GOSPODU IN VSE SVOJE STISKE.

      Bog nikogar ne obtožuje, zaradi grešnikov je prišel, OBTOŽUJE hudobec, da bi človeka uničil, dela mu nemir in katastrofo v življenju. SAMOOBTOŽEVANJE IN TAKŠNI STRAHOVI, KI POVZROČAJO NON STOP NEMIR, NISO OD BOGA, TO JE DELO hudobca.

      Odpovejte se duhu samoobtoževanja, duhu strahu in tako dalje- to se dela na molitvah za osvoboditev človeka.

      VSE DOBRO IN BOŽJI MIR VAM ŽELIM!

 5. KRISTINA says:

  Hvala ti Gospod. in hvala vsem za spodbudne besede, molitve, hvala Gospod, ker si šel za nas na Križ in hvala, ko dvihujem roke proti tebi in izročam vse v tvoje roke, pod tvoj križ. Hvala ti gospod, hvala vsem svetnikom, sveti Materi Božji, sv. Jožefu, sv. Duhu in vsem svetnikom. Hvala, vse v vaše roke

 6. Miro says:

  Pri iskanju poti do notranjega ozdravljenja v moči Svetega Duha so nam lahko v veliko pomoč koristni duhovni napotki gospe Hvala, večkrat zapisani v rubriki “Prosim za molitev”. Veliko nam lahko pomagajo tudi duhovna priporočila z drugih spletnih strani, še zlasti nasveti delavcev iz Gospodovega vinograda, če se izrazimo bolj slikovito, v evangeljskem duhu. Najlepša hvala za številne spodbude, naj se odpiramo Svetemu Duhu, ki kot “veter veje koder hoče” (Jn 3,8). Na široko odprimo svoje srce in z veseljem sprejmimo našega Gospoda in njegov dar notranjega ozdravljenja ter novega življenja v moči Svetega Duha. Vsa prizadevanja po odrešenju naj temeljijo na živi Božji besedi in svetih zakramentih, med katerimi posebej omenimo sveto evharistijo in spoved. Bogu hvala za vse podarjene milosti!

 7. Miro says:

  Če se človekovo srce Bogu ne zahvaljuje za že prejete milosti, se prej ali slej v sebi izsuši, postaja slepo in gluho za dobro, se krčevito zapira vase, postane nerodovitno za sprejemanje in spolnjevanje Božje volje. Naj bo v človekovem srcu še tako temačno in brezupno, pa lahko že ena sama iskrena zahvala Bogu, na primer za podarjeno življenje, dihanje, vodo, zrak, ipd., toliko odpre okno upanja, da lahko skozenj posveti prečudovito sonce Božjega usmiljenja. Samo neizčrpna ljubezen našega Odrešenika Jezusa Kristusa, izvirajoča iz Njegovega Srca, prebodenega za naše odrešenje na veličastnem drevesu Križa, more zares celovito osvoboditi, ozdraviti in odrešiti človekovo ranjeno srce. Gospod Jezus, Sin Božji, Ti si božanski Zdravnik in Odrešenik duše in telesa. Hvala Ti, prav za vsak trenutek v življenju, podarjenem po Božji milosti!

 8. T. T. says:

  Hvala in slava Gospodu, hvala in slava Jezusu in njegovi nebeski materi, hvala svetemu Jozefu za naklonjenost in pomoc… zahvaljujem se za uslisanje prosnje iz devetdnevnice k svetemu Jozefu ze tretji dan molitve… nikoli ne bom nehala ljubiti in slaviti Gospoda, nasega Stvarnika, sina Zvelicarja in svete druzine, ki mi stoji ob strani! Amen, Aleluja!

 9. Boštjan says:

  Hvala Vsemogočnemu, hvala nebeški materi, hvala Magdaleni Gornik. Trdno verujem, da je Magdalena posredovala pri nebeški materi, ki je pri svojem sinu izprosila milost, da so se stvari v moji družini uredile tako kot so se. Silna je moč molitve, še večja in brezmejna je božja milost. Magdalena Gornik, molim zate, da čim prej dosežeš čast oltarja. V imenu očeta in Sina in sv. Duha, Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja