Zakaj mi gre narobe, zakaj imam težave

Veliko ljudi se vsak dan sprašuje zakaj ima težave v službi, doma, v šoli, z boleznimi ( rak, levkemija, tumor,…), z ženo, z možem, s partnerjem, z otroci, sosedi, prijatelji,…

Kaj je bistveni vzrok temu?

Če vzamemo primer otroka, ko se rodi ima čisto duš in on sprejema vse dobro in slabo. Torej glede na to kar sprejema takšen tudi postane. Tudi mi odrasli, smo v življenju prejeli dobro in slabo. Kot odrasli, pa znamo zelo dobro ločit kaj je dobro in slabo. Vendar naše odločitve so velikokrat zmotne, ker je neka slaba lastnost tako močna, da se nam zdi, da je to dobro. Tu pa je začetek kako lahko prepoznamo naše slabe lastnosti (greh). Vendar je težko to spremenit, brez pomoči. Zato je danes veliko psihičnih problemov, depresij,… Zato potrebujemo zdravstveno pomoč in nam ponudijo zdravila ( tablete ), z njimi pa samo pokrijemo probleme, ki jih nosimo s seboj. Ljudje iščemo tudi razne novodobne (newage) programe (joga, transcendentalna meditacija, bioenergija, zdraviteljstvo,   in oh in sploh vsemogočnih ponudb…). Vse se dotikajo da bi rešile probleme in vsak na svoj način poveličuje svoje metode.

Ljudje odvračajo kar jim je že v osnovi podarjeno. Človek ni samo telo, psiha, je tudi duša. Človek vsakodnevno umiva svoje telo. Zakaj ? Želi bit čist, urejen. Torej predstavljajmo si človeka, ki se ne umije. Najprej je ves umazan in nato ta umazanija prične razpadat s pomočjo bakterija in drugih mikroskopskih bitij, zato pričnemo smrdet. Kako je nam odvratno, če nekdo pride v našo bližino in zaudarja po potu, umazaniji, zobni gnilobi …. Torej če bi dali čez naše telo razne parfume in ličila, bi samo skrili to našo malomarnost, da se ne umivamo in ne skrbimo za svoje telo.

Na primer če avtomehanik s svojimi umazanimi rokami karkoli dotakne postane umazano, zato si obvezno mora umivat roke. Kako bi bilo, če bi kirurg pri operaciji delal z neumitimi rokami, okužil bi rano in posledično bi v telesu nastala velikanska reakcija ki bi telo še bolj oslabelo in bi se zagnojilo.  Kako pa bi bilo, da posadimo na primer krompir in bi trava začela okoli rast, zadušila bi krompir in nebi imeli nič od pridelka, zato se travo / plevel vedno sproti odstranjuje.

Prav tako je z našo dušo. Koliko časa niste bili na čiščenju / umivanju svoje duše. Ali nanjo polagate samo razne obliže, ličila, parfume? Torej tudi naša duša potrebuje čistilno akcijo. Ljudje potrebujejo vso to nesnago vse probleme počistit iz sebe. Ljudje velikokrat gredo do prijateljev, vedeževalcev, zdravnikov, psihologov, psihiatrov in vse svoje probleme iztisnejo iz sebe. Vendar to še vedno ni rešitev. Pri vsakem vbodu, udarcu, rani je potrebno zdravilo. Torej naše duševne rane je potrebno ozdravit.

V krščanstvu imamo zelo lepo in brezplačno zdravilo in to je izpoved grehov ( spoved) in odpuščanje ter blagoslov. Torej če ima človek kakršne koli težave jih pri spovedi pove, so mu odpuščeni in prejme blagoslov.

Naj razložimo še to:

Spoved je prvo dejanje ki naj bi ga vsak, prav vsak človek naredil vsaj enkrat na mesec. To pomeni da se vsaj enkrat na mesec očistimo / umijemo svojih grehov/težav/ problemov.

Odpoved grehov/ težav /problemov nam pomaga stopit na novo pot. Torej če se vsem tem stvarem odpovemo je kakor, da iz sebe odvržemo težek oklep / vrečo smeti, ki nas je  obremenjevalo.

Blagoslov ki ga prejmemo preko duhovnika ( odpuščeni so ti grehi pojdi v miru) nam resnično pomagajo. Saj v vsakem duhovniku je navzoč Jezus. Jezus je tisti, ki nam odpušča vse grehe in nas naredi nove. Torej naša duša postane čista kakor dojenčkova duša. Ali ni to lepo, da imamo tak brezplačen dar. Zakaj ga nebi izkoristili. Ne verjameš poskusi. Stopi do cerkve in se spovej grehov. Ne bo ti žal.

Naslednji korak je redno obiskovanje svete maše. Priporočljiv je minimum vsaj v nedeljo. Kdor želi še bolje sebi, se odloči še za tedensko obiskovanje maše. Zakaj? Pri vsaki maši se najprej odpovemo svojih grehov in jih obžalujemo. Torej je to mini spoved.  Pri maši pri darovanju pride osebno Jezus in je On osebno tam prisoten in se skrije v vse hostije. Te hostije pa jih prejmemo pri obhajilu. Torej če imamo čiste duše nas je Jezus zelo, zelo vesel saj se združi z nami, če pa smo v grehu Jezusa umažemo, mu zadamo bolečine. V naših čistih dušah Jezus lahko deluje in nas napolnjuje z najrazličnejšimi milostmi. To je čas ko ga lahko prosimo in mu darujemo, se mu zahvaljujemo. Jezus nas bo zelo rad sprejel z čistimi srci, saj bomo najbolj podobni njemu. Izkoristimo ta čas po obhajilu. Zelo, zelo modro bi bilo ostat po maši še v cerkvi in bit združen z Jezusom. Zelo napačno razmišljanje je po maši iti iz cerkve. Torej v tišini podarimo še čas Jezusu, da deluje v nas. Ko končamo mašo običajno pozabimo na Boga in Jezusa, kot da je samo tisti čas pri maši in da kasneje ni več. Zelo modro je živet z Jezusom cel dan.

Molitev je naslednji korak, kjer se spet združujemo z Bogom, Jezusom, Marijo. Molitev je drugače povedano pogovor z Bogom. Torej naj molimo rožni venec ali premišljujemo križev pot, je to čas v katerem smo združeni z Bogom. Lahko pa je molitev tudi pogovor oziroma razmišljanje z Bogom. Če naravo opazujemo in se v njo poglobimo in razmišljamo kako je dobro narejene in kako je vse to dovršeno narejeno in se Bogu zahvaljujemo je to tudi molitev….

Sveto pismo je navdihnjena knjiga skozi katero nam Bog govori in nas nagovarja. V Svetem pismu je zapisano kako naj živimo, da nam bo dobro. Kako naj življenjske težave rešujemo, kaj se nam zgodi če zapustimo Boga. Sveto pismo je knjiga modrosti in v njej dobimo nasvete za svoje življenje. Ko naključno odpiramo in prosimo Boga za besede v Svetem pismu nam Bog podari prav tisto kar potrebujemo. Torej prebiranje Svetega pisma je naveza z Bogo.

Sveti Duh, svetniki, naši angeli varuhi,  so nam v pomoč in nam pomagajo.

Torej če zaključimo to razmišljanje ugotovimo, da Bog deluje skozi spoved, ki nas očisti naših grehov in nam s tem podari čistost duše. Maša in obhajilo je združitev z Jezusom in Bogom. Molitev je dodatna naveza z Bogom, Jezusom in Marijo. In Sveto pismo je tista življenjska knjiga skozi katero nam Bog pomaga da bi ostali na pravi poti.

Ker pa je Bog ljubezen, mir, veselje, dobrota, in vse dobro se vse to skozi čisto našo čisto dušo preliva na nas in našo okolico. To pomeni da živimo svetost. Če pa smo mi tiste svetle lučke, potem tudi s tem brez velikih besed, prepričevanj, prisil, le to na neviden način prenesemo na svojo okolico ( na otroke, na moža ali ženo, na starše, prijatelje ali sodelavce, sosede,…).

Iz vsega tega sledi naše in od drugih ozdravljenje, težave izginejo, problemi se rešijo, vse gre na bolje,…

Torej ne pozabimo teh  korakov SPOVED, MAŠA, OBHAJILO, MOLITEV, SVETO PISMO. To vam je dano, da zastonj uporabljate in zastonj prejemat.

Bodite svetle lučke, ki prinašajo današnjemu človeštvu vse, vse dobro.

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

26 Responses to Zakaj mi gre narobe, zakaj imam težave

 1. Bernarda says:

  Dragi vsi iz srca prosim za molitev že dolgo ne vem vec ,kaj je prav ,molite za sina, ki se je razsel z snaho skrbi za hcerko do polovice pol pa mama .
  Kristusovo trpljenje imam, a je to se v mejah odnosa mati sin
  vem ,da sem predobra ,a moje srce ne zna biti drugacno,kuham ,pa se zdere vame, da ni treba, hodim po punco v solo, a potem kot da nisem mama ampak ena ….vse mu preseda ,izmolila em že vse, a sv,monika me ne slisi in sin je pust in samo tiho sem se.je to se normalno? ce pa kaj rece, pa moram takoj, drugace je uzaljenost tu. pomagajte mi prosim blag,poln vecer

  • Hvala says:

   Spoštovana Bernarda!
   Papež Frančišek v svoji knjigi, ODPRT UM, VERUJOČ SRCE, opisuje trpljenje , Kristusovo in naše, takole piše med drugim: “Križ je Jezusov “zadnji boj”, tam je njegova dokončna zmaga. V luči tega božjega boja, ki se odvija na križu, se lahko poglobimo v nauk o pomenu našega življenjskega boja, izročenega Gospodu. Ne moremo razumeti srčike našega služenja Jezusu Kristusu brez te razsežnosti. V našem pastoralnem delu bodo vedno skušnjave, da ne bi sprejeli boja ali da bi ga tajili ali da bi se zmotili pri “zakaj ” in “čemu”se moramo bojevati, “kdaj ” in “kako”. Koliko mož in žena se je zapletlo v pastoralnem delu, ker se niso znali bojevati na “božji način”.
   “Doumeti pomen našega apostolskega življenjskega boja predpostavlja spoznati, da bo v našem srcu boj- če želimo služiti Bogu-iskanje križa kot edinega teološkega kraja za zmago; boj, ki vključuje možnost obsodbe in to , da se velikodušno ponudimo za težje in bolj utrujajoče delo. Hoditi po tej poti vodi v Jeruzalem, kakor je šel Gospod.”

   “HODITI ZA JEZUSOM NOSI V SEBI ODLOČITEV ZA HOJO PO NJEGOVI POTI IN GOTOVOSTI KRIŽA. KAKO DALEČ OD LASTNIH POGLEDOV RAZDELJENEGA SRCA, KI SANJA, DA BO SOBIVANJE MED GOSPODOM SLAVE IN POSVETNIM DUHOM MIRNO!
   Ta sovražnost, ki jo trpi, kdor se odloči iti po poti Kristusa, našega Gospoda, se razcveti v najrazličnejših preganjanjih, ki se pojavljajo….”
   “Ponašati se z Gospodovim križem vsebuje živo in neprestano spominjanje križa. ZATO NAJ TUDI TISTI, KI PO BOŽJI VOLJI TRPIJO, SVOJE DUŠE IZROČAJO ZVESTEMU STVARNIKU S TEM, DA DELAJO DOBRO (1 Pt 4,12-19).
   Močno, a nedolžno prepuščanje, prepuščanje, ki ga je sam Jezus predlagal pred svojo smrtjo. Njega samega je prečiščeval božji molk, ki lahko pripelje v skušnjavo OBUPA … to je presunljiv krik na vrhuncu preizkušnje : MOJ BOG, MOJ BOG, ZAKAJ SI ME ZAPUSTIL? (Mt 27-46).
   Spomin križa je, da tako rečem, območje kristjanovega bivanja. Zunaj tega območja ne bo dobre odločitve niti glede načina življenja poslanstva niti glede pastoralnih sredstev , ki naj bi jih uporabljali: V NEVARNOSTI SMO, DA IŠČEMO REŠITVE MIMO KRIŽA. Pojavila se bodo taka mlačna življenja (“niti zelo zelo niti tako tako) ali pastoralne oblike brez človeškega in božjega temelja. IZBRATI JEZUSOVO POT PA PREDPOSTAVLJA PREPUSTITEV V OČETOVE ROKE IN RAZPOLOŽLJIVOST ZA “BITI ZAPUŠČEN” OD OČETA.
   SMISEL PREPUSTITVE V ROKE OČETA IN OBČUTJE ZAPUŠČENOSTI OD OČETA, KI JO NOSI S SEBOJ VSAK KRIŽ. KAŽETA NA ESHATOLOŠKI ZNAČAJ TEGA ” VOGELNEGA KAMNA” NAŠEGA KRŠČANSKEGA ŽIVLJENJA.
   NA KRIŽU JE TREBA IZGUBITI VSE, DA PRIDOBIMO VSE.
   KRIŽ JE TISTI, KI ZAZNAMUJE POMEN NAŠEGA BIVANJA.
   S KRIŽEM SE NE DA TRGOVATI, SE NE DA POGAJATI.: ALI SE GA OKLENEMO ALI GA ZAVRNEMO.
   ČE SE ODLOČIMO, DA GA ZAVRNEMO, BO NAŠE ŽIVLJENJE OSTALO V NAŠIH ROKAH, ZAPRTO V KLETKO DROBNJAKARSKIH TRENUTKOV NAŠEGA OBZORJA.
   ČE GA OBJAMEMO, V TEJ SAMI ODLOČITVI IZGUBIMO ŽIVLJENJE, GA PUSTIMO V BOŽJIH ROKAH, V BOŽJEM ČASU IN NAM BO VRNJENO , A NA DRUG NAČIN.

   Za molitev in poglobitev pravi papež Frančišek: Ponovno premišljujmo Petrovo pismo (prim.1 Pt 4,12-19) in obrnimo njegovo sporočilo na krizo našega lastnega življenja. OBJEMIMO TA KRIŽ, KI NAS ČAKA TU IN ZDAJ, PREPUSTIMO SE MOČNIM ROKAM NAŠEGA GOSPODA V ZAUPANJU V NJEGOVO USMILJENJE. (vse prepis iz knjige ODPRT UM, VERUJOČE SRCE-Papež Frančišek).
   Sveta Favstina Kowalska je v svojem dnevniku zapisala, da je včasih tako trpela, da ji je sama mati M rekla.: “NA VAŠI POTI, SESTRA TRPLJENJE DOBESEDNO RASTE IZ ZEMLJE. NA VAS GLEDAM KOT NA KRIŽANO. OPAZILA SEM, DA GOSPOD JEZUS NEKAJ NAMERAVA. BODITE ZVESTI GOSPODU.”

   Jezus je rekel Favstini Kovalski :” MOJA HČI, NE BOJ SE TRPLJENJA, JAZ SEM S TEBOJ.
   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupamo.

 2. Helena says:

  Prosim zase,da bi se mi v življenju stvari prav obrnile,da bi pozabila preteklost in si ustvarila družino s pravim človekom.Pa,da bi lahko spet svobodno in brez strahu stopila v cerkev in odpustila ljudem,ki so me prizadeli.Dragi Jezus prosim te,saj sem ti že vse povedala neštetokrat, kaj si želim.Prosim, usliši me!

  • Jerneja says:

   Draga Helena
   Čutim vašo stisko, meni je zelo pomagala rešiti težave in dala korajžo, da sem se vrnila nazaj pod Marijin plašč, knjiga Glorije Polo Zadela me je strela. Če je še niste prebrali poskusite. Povezava na njeno spletno stran kjer knjigo lahko berete preko spleta je ob robu kjer piše Članki. Bog naj vas blagoslovi.

   • Sofija says:

    Pozdravljena Helena,

    se pridružujem postu ga. Jerneje. Tudi meni je ta knjiga zelo, zelo pomagala, še sama ne znam razložiti, kaj se je v meni premaknilo. Življenje naenkrat dobi smisel in ugotoviš, da se slej ko prej vse postavi na svoje mesto. Pomaga ti tudi postaviti prioritete v življenju.

  • Rezi says:

   AnaMarija,lepo prosim za molitve za moža.ki je bolan in ga čakajo težka zdravljenja. Bog in molilci,pomagajte nam. Molimo,prosim k sv .Jožefu ,ki je njegov zavetnik.

 3. Fani says:

  Prosim za molitev za moža in njegovo zdravje in za sina ,da bi našel pravo zaposlitev ,naj ga vodi božja modrost za pravilno odločitev.
  Hvala vsem ,ki smo v molitvi povezani z Jezusom,Marijo,za angeli in svetniki,naj vse obilno spremlja Božji blagoslov.

 4. Miro says:

  Dragi Roman, kaj v resnici iščemo: Boga kot živo Osebo in neizmerno ljubezen do človeka, ali Boga kot avtomat za izpolnjevanje človekovih želja, prošenj? Podobno kot vložiš kartico v bankomat, vtipkaš ukaz in ven priletijo bankovci, dostikrat želimo, da bi tudi v Boga tako vlagali molitve. Bog naj bi obvezno uresničeval naše želje oz. prošnje, če pa jih ne, smo ga pripravljeni zapustiti, ker zmotno menimo, da nas noče poslušati in uslišati ali pa celo zmotno sklepamo, da sploh ne obstaja.

  Kako zelo se motimo v naših sodbah, ocenah, itd. nam dostikrat pokaže šele logika trpljenja oz. križa. Dragi Roman, mislite, da je v trpljenju, v hudi bolezni, res vseeno ali veruješ ali ne, da ni nobene razlike? Kakorkoli že, razlika med trpeti z vero in trpeti brez vere, je še dosti večja kot je, denimo, razlika med dnevom in nočjo! Da človek to vsaj približno dojame, mora običajno imeti za seboj kar precej “kilometrine” v molitvah, delu, preizkušnjah, izkušnjah … Šele potem lahko prav gleda z “očmi srca”, to je v luči Svetega Duha!

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupam vate!

 5. Roman says:

  Mene Bog ne usliši.

  • Administrator says:

   Pozdravljen,
   Bog vsakega sliši. Vprašanje pa če ste z vero, resnično vero prosili. Bogu tudi moramo reč “zgodi se tvoja volja”….
   Včasih dopust, da čakamo. Mi ne moremo vedet, kaj je nabolje za nas. Sicer življenje v svetosti, vam bo pokazalo pravo pot za naprej….

   • Roman says:

    Bog bistveno bolj pomaga tistim,ki ne hodijo v cerkev,oz .tistim,ki so do Cerkve in vere sovražni!Tako jaz stvari vidim.Lahko,da se motim,ampak tako pač je.Sicer sam nisem noben svetnik,ampak hodim pa redno v cerkev in tudi veliko molim.Že nekaj časa prosim in molim za stvar,ki je zelo pomembna zame,pa vendar se nič ne premakne.Tako,da se resno sprašujem,kakšen pomen ima vera.

    • Unki says:

     Dragi Roman !
     Vsak od nas je bil že kdaj prepričan, da Bog uslišuje samo nekatere. Pa to ni res veš. Bog ve kaj je za nas dobro, ne samo danes , ampak tudi za našo večnost . Verjemi, da bo uslišal tudi tebe, če ne na tvoj , pa na svoj način, vendar bo to zate tisto najboljše.
     Mogoče pa te je že, vendar ti njegov odgovor ni všeč in si rešitev ali molitev predstavljaš po svoje. Bog te ljubi, vidi in sliši. Vse kar moraš storiti je samo , da v molitvi vztrajaš in se s popolnim zaupanjem vržeš v njegovo naročje, da te kot najboljši Oče potolaži.

  • maristelca says:

   Dragi Roman! Sprejmi odgovornost za svoje življenje in postani zrel kristjan. Kaj to pomeni? Verjemi, da ima Gospod za nas in tudi zate najboljše načrte: načrt blaginje, zdravja, sreče, veselja, miru…Z vero sprejmi,da ti Gospod pripravlja najboljše. Gospod je zate daroval svojega edinorojenega sina na križu, da bi odrešil ves svet in tudi tebe, dragi Roman. Tvoja naloga je, da sprejmeš resnico, da je na križu že plačal ceno za tvoje življenje. Gospod ti je dal svobodno voljo. Od tebe je odvisno, ali Gospodu zaupaš in verjameš, da je na križ vzel tudi vse tvoje grehe, skrbi, pomanjkanje, bolezni. Brez vere, Gospodu ne moremo biti všeč. Že danes se odloči, da boš predal Njemu svoje življenje. Ne dovoli. da ti sovražnik- zlo, odvzame blagoslove. Upri se zlu, z vso avtoriteto, ki ti jo daje Gospod, v imenu Jezusa Kristusa. Verjemi, da ima zate najboljše načrte. S srcem verjemi, z usti pa izpričuj. Ne oziraj se na svoje občutke, ki te zavajajo in vodijo v pogubo. Gospod ve, kaj je zate najboljše, verjemi mu in se mu zahvaljuj. Moli, beri Sv. Pismo, druži se s kristjani, predvsem pa se mu zahvaljuj, tudi za slabe stvari, ki se ti dogajajo. S tem izkazuješ Gospodu svoje zaupanje in predanost. Vedi, Jezus je isti včeraj, danes in jutri. JEZUS JE ŽIV. ALELUJA.
   Vsakodnevno, glasno in redno, moli to molitev, pa se ti bodo začeli dogajati tudi tebi čudeži, o katerih boš pričeval:
   Nebeški Oče, prihajam k tebi v imenu Jezusa. Priznavam ti, da sem grešnik, ki se ne more rešiti sam. Verjamem, da si ti, Jezus, umrl na križu zame. V svojem srcu verujem, da si vstal od mrtvih. Zdaj te priznavam za Gospodarja svojega življenja. Hvala ti,»Nebeški Oče, prihajam k tebi v imenu Jezusa. Priznavam ti, da sem grešnik, ki se ne more rešiti sam. Verjamem, da si ti, Jezus, umrl na križu zame. V svojem srcu verujem, da si vstal od mrtvih. Zdaj te priznavam za Gospodarja svojega življenja. Hvala ti, da sem zdaj odrešen, ker verujem vate. Zdaj sem Božji otrok. Odrešen sem greha in oblasti hudiča. Zdaj sem v Jezusu Kristusu, zato sem novi človek, staro je minilo. Hvala ti. Amen! Aleluja!« da sem zdaj odrešen, ker verujem vate. Zdaj sem Božji otrok. Odrešen sem greha in oblasti hudiča. Zdaj sem v Jezusu Kristusu, zato sem novi človek, staro je minilo. Hvala ti. Amen! Aleluja!«

 6. druzina says:

  Prosim bog pomagaj mi. Usmeri me na pravo pot da bom vedela katera dejanja lahko naredim in in kaj ne ne. Usmeri prav da bomo bom vedela kdaj lahko kaj rečem in kaj ne. Obžalujem vse moje besede. Prosim pomagaj mi in reši našo družino. Prosim te tudi za mojega parterja da bi enako razmišljal kot jaz. Večno ti bom hvaležna in te prosim daj nam še eno možnosti. v Hudi stiski sem in ne vidim več izhoda. Prosim te pomagaj mi. Hvala

  • Vanja says:

   Dragi moj ljubljeni Bog Jezus in Marija vsi svetniki vsi angeli in nadangeli prosim vas usmilite te se me mojih grehov ki sem jih delala varala sem moža in sedaj ga ne več ker mi je zelo žal da sem to naredila.Prosim vas odpustite mi moje grehe ker se kesam za takšno dejanje.HVALA V POPOLNI VERI IN V NAJVIŠJE DOBRO.AMEN

 7. družina says:

  Bog pomagaj nam da in razsvetli nam dušo da bomo ostali družina in se zavedali da so otroci najbolj pomembni. Vsi. Ne dopusti da se to dogaja naprej ker preveč vsi trpimo.

  Prosim pomagaj nam in obljubim da bom delala na tem da se ne bom to več nikoli ponovilo in bom bolj potrpežljiva kakor tudi prosim to za mojega partnerja. Prosim pomagaj nam in večno ti bom hvaležna. MI se imamo zelo radi vendar včasih pride do situacije ko ne vidimo več izhoda. pROSIM MOMAGAJ MOJEMU PARTNERJU DA BO zAČEL MISLITI DA ČE HOČE DA SE RAZUMEMO SE MORA TUDI ON SPREMENIT. PROSIM POMAGAJ NAM. PROSIM NE ZDRŽIM VEČ

  HVALA

 8. igor says:

  Imam vse zakramente,vendar sem grešnik.Namreč imam problem z alkoholom….Kdo mi lahko pomaga da se rešim HUDIČA.

 9. teja says:

  Ljuba marija in jezus vsi svetniki prosim, pomagajte mojemo sinu Kristjanu, v ponedeljek gre na operacijo ima tumor,, prosim tudi ostale, da zmolite Hvala vsem hvaležna mama !

 10. Veronika says:

  Dragi Jezus Marija, prosim da molite zame , da bodo izvidi na ginekološkem področju vsi vredu. Hvala vam!

 11. Albina says:

  Dragi Jezus in Marija, prosim , da bi dobila službo in bi se izkopali iz finančnih težav in zgradili hišo do konca . Blagoslovi vse .ki so moji delodajalce katere prosim za delo. Hvala.

 12. emilija says:

  prosim za molitev za otroke da bi radi molili verovali in prejeli zakrament sv.zakona

 13. Darja says:

  Dragi Jezus in Marija, prosim, če se v molitvi spomnite mojega sina Nika, da bi popravil družbo. Danes bo vprašan. Da bi imel zaključeno štirico, ker sicer bo imel trojko. Zato ga iskreno priporočam v molitev. Lepo prosim za molitev za celo našo družino, zame, da bi razrešila velik problem v letošnjem letu, za zdravje v družini, za partnerja, da bi spremenil odnos do mene in otrok. Za oba otroka Nejca in Nika, za zdravje, srečo, uspeh, zadovoljstvo. Hvaležna Darja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.