Bolniško maziljenje

Velikokrat ljudje mislijo, da je bolniško  maziljenje popotnica umirajočim v večnost. Je več kakor to. Bolniško maziljenje lahko prejmemo od duhovnika pred vsakim zdravljenjem / operacijo. Vsak bolnik lahko prejme bolniško maziljenje. Pri vsakem poslabšanju, se lahko prosi duhovnika za ponovno bolniško mazilje. Pravilo je da se lahko prejme bolniško maziljenje enkrat letno. Ob poslabšanju pa tudi večkrat. Bolniško maziljenje lahko prejmejo tudi zdravi ljudje. Bolniško maziljenje zdravi dušo in telo. Po bolniškem maziljenju, so običajno vidna dušna in telesna izboljšanja.

V teh dneh, sem imel prložnost videt učinek bolniškega maziljenja pri tašči, ki zelo, zelo hudo bolana. Ima raka na črevesju, ki so ji ga z operacijo odstranili in po kemoterapijah ji je še vedno zelo hitro napredoval… V zadnjem mesecu je po skoraj vsaki zaužiti hrani in pijači izbruhala. Vidno smo opažali kako iz dneva v dan hira…

Ko smo videli kako je že zelo, zelo slaba, smo na taščino željo poklicali duhovnika, ki ji je dal bolniško maziljenje jo izpovedal in ji dal obhajilo. Spoved in obhajilo je opravila po nekaj deset letih.

Stanje se je tako popravilo, da sedaj vso hrano in pijačo normalno prebavi…. Počutje se ji je zelo, zelo izboljšalo….

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja