Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Prosim za molitev za mojega fanta Tadeja in zame za najino zdravje. Hvala za molitev 😇😊
 • Prosim za molitev za mojega fanta Tadeja in za mene da bi bila zdrava in da bi se čimprej videla.
  Najbolj pa za najino zdravje hvala. 😇😊
 • Prosim za molitev za zdravljenje sinove odvisnosti od digitalne tehnologije, prevzemanje odgovornosti ter duševno in telesno zdravje in povrnitev vere.
 • Prosim za molitev za ozdravitev odvisnosti sina od digitalne tehnologije in prevzemanje odgovornosti
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi se razumel s hčerko, njenim možem, sestro, menoj ter drugim, prosim da bi res bilo vse dobro.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte bo res vse dobro.
 • Prosim za molitev za dušno in telesno zdravje vseh nas, še posebej pa moževih staršev, ki imata zdravstvene težave. Za molitve Bog povrni. Magdalena Gornik, prosi za nas!
 • Prosim za molitev za zaščito pred hudimi duhovi, za varstvo pred vsem hudim, za očiščenje telesa, duše, srca, duha od hudih duhov, prosim za božjo milost, vodstvo, zaščito. Naj Gospod Bog odžene vse hudičevo delovanje in zalezovanje v mojem življenju, naj je naša družina blagoslovljena in zaščitena.
  Bog naj vas blagoslovi in usliši amen, hvala.
 • Ponizno prosim za molitev po ozdravitvi mami in partnerke, ki sta obe zboleli za rakom., Namenite jima vero, moc, pogum in ljubezen. Hvala iz dna srca
 • Preljubi in usmiljeni Jezus
  Hvala ti za vse preizkušnje, ki so me doletele v življenju.
  Priznam da sem mnogokrat padel.
  Sedaj pa te lepo prosim Jezus, da mi prizaneseš z mojim zdravjem.
  Lepo te prosim za eno dobro pošteno prijazno in zvesto življenjsko sopotnico, s katero bi se lahko cerkveno poročil in si ustvaril družino.
  Sv. Jožef prosi za nas
 • Prosim za molitev za rešitev iz človeško gledano nemogoče situacije. Ko ti človek zapre vrata, ko sprejmeš vse brez besed lahko kličeš le moj Bog usmili se nas, reši nas, osvobodi nas, ozdravi nas.
  Hvala
  sv.Juda tadej prosi za nas
  sv.Rita prosi za nas
  sv.Jožef prosi za nas
  sv. Pater Pij prosi za nas
  sv.Faustina Kowalska prosi za nas
  hvala
 • Prosim za molitev za moža, da bi odkrili vzrok za nenehne bolečine v glavi, in njegovo ozdravljenje, da bo lahko spet normalno živel.
  Hvala vsem za molitev!
 • Pozdravljeni, prosila bi če posredujete prošnjo za molitev za očeta osmih otrok s potrjeno diagnozo raka v nosu. Stanje je dokaj resno, zato bi prosila za molitevo verigo.
  Bog povrni!
 • Marija prosim, da se ugotovijo vzroki za moje zdravstvene težave in začnem normalno živeti. Hvala ti Marija.
 • Prosim za molitev, da bi bilo danes vse vredu, da bi se razumeli in preživeli lepe trenutke skupaj, prav tako pa prosim tudi za naslednje dni, da bi bilo res vse dobro.
  Iskrena hvala, Jasna
 • Prosim, da mi bo šlo v šoli dobro in, da bom postala uspešna. Prosim tudi za zelo veliko zdravja za mojo družino ker ven da ga potrebujejo. Želim pa se tudi zahvaliti, hvala za vse :)
 • Marija, v tvoje roke izročam vse naše družine. Daj nam zdravja na duši, duhu in na telesu ter blagoslovi ta naš svet. Nakloni nam vero, upanje in ljubezen. Prav posebej te prosim za zdravje hčerke. V tvojem srcu, Marija, iščem zavetje. 🙏
 • Goreče prosim za molitev za zdravje hčerke Tine, ki jo imam zelo rad. Bog Vam povrni za vsako molitev in naj Vas blagoslovi!
  Jože
 • prosim za molitev, da bi dobila znamenje glede fanta ali mi je namenjen in za njegov pogum.
  hvala in Bog povrni.
 • Jezus prosim te za ugotovitev vzrokov za moje zdravstvene probleme in izvoljšanje le teh. Jezus prosim te, usmili se me.🙏
 • Kot ponovno opozarja papež Frančišek, je »vojna vedno poraz, vedno. Molimo za mir. Potrebujemo mir«. Poslušajmo klice svetega očeta in molimo za mir v Ukrajini, Palestini, Izraelu in drugod po svetu. Marija, Kraljica miru, prosi za nas!
 • Jezus hvala Ti ker si z mano, ker mi vlivaš upanje, ker me krepiš. Brez tebe ne bi zmogla. Ti si moja pomoč, čeprav so vse poti v temi, jaz Ti Jezus verjamem, da me boš danes izpeljal, mene in mojo družino iz težav, v katerih smo. Hvala Ti Jezus
  sv.Juda Tadej prosi za nas
  sv. Rita prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  Presveto Srce Jezusovo usmili se
 • Pozdravljeni
  Prosim za molitev za moje zdravje in za zdravje mojega fanta in seveda moje familije prosim
  Hvala amen
 • Prosim Jezusa in Marijo za izboljšanje stanja in za dobre izvide. Hvala, hvala🙏🙏🙏
 • Prosim za molitev za brata,ki je v zelo težki situaciji po hudi delovni nesreči.naj Marija Kraljica miru bdi nad njim.
 • Dragi Jezus,

  hvala ti za vse lepo, ki mi je bilo dano v preteklih letih. Za dokončanje študija, dobro službo, stanovanje, ki se obnavlja. Prosim te za zdravje in dobrega življenjskega sopotnika, s katerim bi lahko delila vse lepo, kar imam.

  Sveti Jožef, prosi za nas!
1 2 3

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. Miro says:

  Če želiš, da bi se tvojega telesa, duše in duha dotaknilo evharistično Sonce, pojdi k sveti maši, kjer te pričakuje Odrešenik Jezus. Še posebej te vabi, da ga s slavilno molitvijo in zahvalo počastiš pred Najsvetejšim zakramentom. Ne veš, kako moliti? Nič zato! Jezusu brez besed izroči svoje srce in mu prisluhni v notranji tišini. Čeprav pri tem morda ne boš nič občutil, potrpi in veruj. Onkraj tvojega zavedanja deluje moč Svetega Duha, ki te neizmerno ljubi in te želi ozdravljati, posvečevati, odreševati … Pusti, da se te dotaknejo zdravilni in odrešenjski žarki, ki izvirajo iz Jezusovih ran na svetem križu. O prispodobi med soncem in evharistijo piše tudi Nicolas Buttet v knjigi “Evharistija, ljubezen svetnikov”. Med drugim navaja naslednje besede življenja, ki jih je Jezus povedal sv. Jedrt iz Helfte:

  “TAM, V EVHARISTIJI, V VELIKODUŠNI DOBROTI SVOJEGA SRCA, OZDRAVLJAM RANE VSEH LJUDI, NUDIM UTEHO GREŠNIKOM, PO DARU KREPOSTI OBOGATIM REVŠČINO IN TOLAŽIM VSAKEGA V NJEGOVIH PREIZKUŠNJAH.”

  Slava tebi, Jezus, ti si čudovito Sonce pravičnosti, usmiljenja in ljubezni. Usmili se trpečih, ki se v raznih stiskah in preizkušnjah zatekajo k tebi po pomoč. Še posebej se usmili tistih, ki ne vedo, od kod prihajajo in kam potujejo. Bog, bodi hvaljen – zdaj in vekomaj. Amen.

  • Sofia says:

   Hvala ti Miro za vse tolazilne in vspodbudne besede. Res je lepo vedeti, da nekdo moli zame.
   Tudi jaz molim za vse, ki to prosijo in potrebujejo. Verjamem, da nas Bog povezuje in nas uslisuje.

 2. Va.Ma. says:

  Ljubi moj Bog in vsi Sveti,…usmilite se me,da ne bom več toliko grozno trpela
  zaradi ljubezni in bruhala.
  Prosim,usmilite se me!

  • KRAS says:

   Če bruhaš , sama ne boš uspela , potrebuješ pomoč dobrih ljudi, strokovno usposobljenih, ki te bodo poslušali. Moja izkušnja. Verjemi mi, svoje delo opravljajo tako dobro, da lahko mirno rečem , da je to Božji dar. Pokliči na Muzo, so v Ljubljani.
   Zaupaj, Bog te ima rad.

 3. Mateja says:

  Bog usmili se mene in mojega trpljenja in mi pomagaj..prosim vas molize zame,naj vam Bog povrne…

 4. KRAS says:

  Kristina, hvala ti za dobre želje in vspodbudo.

 5. k. says:

  Prosim molitev za sina, ki se ne more odločit kakšen poklic bo izbral in katero srednjo šolo bo obiskoval. Prav tako se ne more odtrgat od nespametnih računalniških igric in je že kar odvisen od računalnika. Hvala za vaše molitve.

 6. molitev says:

  Prosimo za dveletno punčko Piko, katera je že dva meseca v umetni komi.

 7. Mateja says:

  Bog spremljaj me na mojih poteh,bodi usmiljen do mene in mi pomagaj..hvala za molitevin uslišanje…

 8. molitev says:

  Na Češkem so po II svetovni vojni zaprli 10.000 nun v eno ustanovo in jih imeli pod nadzorom, saj so po takratnem zakonu bile osumljene sovražnega dela…. konec devetdesetih let jih je še ostalo okoli 2000 nun, ki so jih izpustili. Bile so same starke. Med tem časom ni bilo mladih nun… kakšno mučeništvo… Albanija se je po II svetovni vojni proglasila za ateistično državo…. vsak, ki je javno ali privatno prakticiral svojo vero je bil obsojen. Duhovnik ki je privatno na skritem krstil otroka, je bil zaprt, prav tako je bila mati zaprta. Otroka pa so dali v posebno šolo, kjer so ga prevzgojili…. kakšno mučeništvo….

  Cerkev je morala molčat, cerkev je delala v tišini… Janez Pavel II je v sedemdesetih letih v Assisiju rekel ” Cerkev ni več v tišini, vi ste ta glasna cerkev”…

  Bodimo glasni, bodimo odprti, kakor je ta internetna stran. Odprimo molitvene skupine v našem kraju in v našem domu. Odprimo svoja srca Bogu, ki nas čaka, ki hrepeni, da mu povemo, da ga prosimo, da se mu zahvalimo, da se z njim veselimo. Bog nas posluša, Bog nas uslišuje, Bog se nas veseli… Jezus pravi ” Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v mojem imenu, tam sem sredi med njimi.”

  O dobri Bog tu smo skupaj v molitvi, blagoslovi nas, podari nam mir, ozdravi nas, razsvetli nas in nas razveseli. HVALA TI O BOG.

 9. Miro says:

  Nekoč je kralj naročil svojim modrecem, naj zapišejo vse, kar je na svetu pomembnega. Po štiridesetih letih so modreci končali delo in kralju predložili tisoč knjig. Kralj, ki je medtem dopolnil že šestdeseto leto, jim je rekel: “Tisoč knjig ne morem prebrati. Skrajšajte jih in mi prinesite najbistvenejše izsledke.” Po desetih letih so modreci izpolnili kraljevo naročilo in vsebino zgodovine človeštva zapisali v sto knjigah. Kralj jim je rekel: “Tudi to je preveč. Star sem že sedemdeset let in nimam dovolj časa, da bi vse to prebral. Napišite samo bistvo!” Učenjaki so ponovno začeli z delom in bistveno zbrali v eni sami knjigi. Z njo so stopili pred kralja, ki pa je ležal na smrtni postelji. Bilo je jasno, da ne bo mogel prebrati knjige, zato je prosil učenjake, naj mu povedo bistvo v enem samem stavku. Tako je predsednik komisije učenjakov skrčil bistvo zgodovine človeštva v en sam stavek: Živeli so, trpeli in umrli; kar je vredno in preživi je ljubezen.

  Poučna zgodba je navedena v knjigi “Živite v ljubezni”, ki jo je napisal p. Anton Nadrah. Gre za izjemno knjigo, ki vsebuje skoraj dvesto odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja v zvezi z ljubeznijo do Boga in bližnjega, v zakonu, v raznih skupnosti in sploh v našem vsakdanjem življenju. Knjiga navaja celo vrsto življenjskih primerov, ki nam lahko pomagajo, da bi se bolj odprli Božji ljubezni in zaživeli v ljubezni. Brez nje se posušimo kot roža brez svetlobe in vode.

  Prosimo danes sv. Valentina, da bi nam pri Bogu izprosil evangeljske modrosti in pravih spoznanj o Božji ljubezni, ki vse nosi, krepi, oživlja, ozdravlja, odrešuje, posvečuje, razveseljuje … Prosimo ga za moč v razumu in srcu, da bi lahko Božji ljubezni izrekli DA in to vsak dan znova potrjevali z našo ljubeznijo do bližnjega!

 10. andreja says:

  Prosim za molitev za mojo družino. Za blagoslov, živo vero in božji mir v naših dušah in medsebojnih odnosih, za telesno in duševno zdravje. Varuj nas in nas napolni s Sv.Duhom.

Comments are closed.