Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Hvala vsem, ki molite, ki verujete. Velika hvala. Prosim vas za molitev za razsvetljenje, za rešitev iz težke situacije. Hvaljen bodi Gospod, slavljen in čaščen
  sv. Juda Tadej prosi za nas
  sv. Rita prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  sv. Faustina prosi za nas
  sv. Mihael nadangel prosi za nas
 • Sveto gorska Mati božja, ozdravi mojega prijatelja. Sedaj je v komi, da bi zdravniki odkrili pravo bakterijo, ki ga napada. Staršem pa podeli svoji mir.
 • Prosim za brata Janeza in za njegovo družino. Prosim te Gospod, po Marijini priprošnji za rešitev iz stisk in pravo pot, prave odločitve. Hvala ti Gospod, hvala ti Marija!
 • Prosim molite skupaj z mano za zdravje otrok tako fizično kot mentalno zdravje, da se bi znala pravilno razporejati in rokovati z financami, da bi lahko vendarle tudi finančno pomagala pomoči potrebnim ter za rešitev zasvojenosti partnerja.
  Hvala, dobri Bog naj vam stotero povrne..
 • Prosim za molitev za sina, da bi si popravil ocene, da bi dosegel zahtevano povprečje, ki ga potrebuje. Hvala.
 • Prosim za molitev za sina, da bi našel notranjo mir.
 • Kraljica Miru, prosim, ozdravi moje bolno telo, odženi vse bolečine, strahove in obupe, ki so zadnje dneve skoraj nevzdržni. Prosim, usliši moje prošnje in klic molitve.
  Prosim tudi vas za vašo molitveno podporo, saj sama ne zmorem več. Bog vam povrni.
 • Prosim te Jezus, pomagaj delodajalcem razumeti potrebe zaposlenih. Prosim, da bi delodajalec razumel in še naprej omogočal delno delo od doma ki omogoča, da manj časa preživim na cesti.
  Jezus prosim te še za svoje duševno zdravje.
 • Pozdravljeni prosim za hčerko, če se jo lahko spomnete v svojih molitvah, da bi ji po večkratnem delanju vozniškega uspelo.Hvala dobri ljudje
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse dobro, da bi lepo in mirno živeli in se razumeli. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo res vse dobro.
  Iskrena hvala
 • Prosim za molitev za mene ter moji dve sošolki, da bomo uspešno končale šolsko leto (srednja šola) in uspešno opravile vse teste in maturo, ter da bomo vztrajne še naprej, saj je včasih težko. Hvala in lp.
 • Prosim za molitev za zdravje za bolečine v trebuhu, ki trajajo že nekaj časa, zraven bolezni s katero se borim že veliko let.
  Prosim tudi za molitev za partnerja, da bi prenehal z pitjem alkohola in mi s tem zmanjšal stres, ki ga občutim
  Hvala vsem, ki boste molili zame, Bog povrni🙏
 • Prosim za molitev za najstniškega sina, ki je v stiski zaradi nasilja v šoli, ker se je uprl drogam in ga zato nadlegujejo, posledično se mu je uspeh drastično poslabšal.
 • Kraljica miru, prosim za ozdravljenje za mojega vnuka, od hudega dermatitisa.Prosim za molitev.
 • V molitev priporočam svojega fanta ki je na dnu z živci,Sam ima stisko,ki ga preberi,že dlje časa,poleg tega pa ga bremeni najina selitev.Starši in sestra pritiskajo na naju moji.Naj Jezus vstopi in naše odnose in jih pomiri,tolažbo,mir in zaščito pred vsem hudim.Bog povrni.
 • Pozdravljeni vsi dobri ljudje.

  Na vas se obračam s prošnjo, da skupaj z menoj molite. Vem da je pri Jezusu vse mogoče, zato odpiram vrata svojega srca Kristusu in mu popolnoma zaupam, da me bo vodil na mojem čisto novem poslovnem področju. Obilno blagoslovi mojo delovno mesto in
  celoten kolektiv. Naj se zgodi tvoja volja.
  Hvala in amen.
 • Prosim za molitev, da bo doma vse vredu, da bi se partner razumel s hčerko, njenim možem in bi bilo res vse dobro. Prosim, resnično prosim, da bi res bilo vse dobro in mirno.
  Iskrena hvala, Jasna
 • Prosim molite za moje zdravje in zdravje mojega moža.
 • Ponižno, iskreno in goreče vas prosim za molitveno podporo za moje zdravje, da bi bilo vse uredu in za uresničitev mojih želja.

  Tudi sam veliko molim za to.

  Obljubim pa da vsak dan molim tudi za vsakogar, ki mi na tej strani nudi molitveno podporo.

  Bog lonaj Vam že v naprej za molitveno podporo

  Sveti Jožef prosi za nas
 • Prosim za molitev za mojo mamo, ki je hospitalizirana, da bo lahko še hodila.
 • Prosim za molitev za mojega brata, ki bije hude notranje boje. Nima nobenega prijatelja, o sebi zelo slabo mišljenje, v službi pa konstantno šikaniranje in zbadanje. Ne zmore več. Prosim spomnite se ga v molitvi, da mu Bog nekako pomaga. Bog lonaj vsakemu, ki se ga bo spomnil.
 • Moja sestra se že 8 let bori z razsejanim rakom dojke. Bolezen je spet napredovala. Zaradi akutnega poslabšanja jeter ne more dobiti zdravila.
  Prosim za molitev na priprošnjo Božjega služabnika Alojzija Kozarja. Da bo ozdravela in živela.
 • Dober večer.
  Prosim za molitev za zdravje in uresničitev romanja (camino) v maju.
  Prosim za molitev, da bom strpna, da ne bi želja presegala Božje volje.
  Prosim tudi za molitev za mojo prijateljico, čudovito ženo in mati treh otrok, da bi se njeno stanje po mnogih operacijah stabiliziralo.
  Najbolj pa prosim, da najdem moč in se približam Jezusu.
 • Ponižno prosim, za molitev, za zdravje staršev. Moje zdravje da bi zanosila in fantovo zdravje. Amen.
 • Pozdravljeni

  Iskreno in ponižno vas lepo prosim za molitveno podporo za moje zdravje, da bi bilo vse uredu, tako kot mora biti.

  Lepo vas prosim pomagajte mi prositi našega odrešenika Jezusa Kristusa, za moje zdravje.

  Bog lonaj Vam že v naprej

  Sveti Jožef prosi za nas
  Marija pomoč kristjanom prosi za nas
  Magdalena Gornik prosi za nas
1 2 3 4

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. vesna says:

  Prosim za duševni mir in srečo v družini. Prosim, da bi se selitev dobro iztekla in naš novi dom preplavila sreča, mir in zadovoljstvo. Prosim, da partner opravi izpit in tudi jaz. Prosim za moje zdravje in zdravje moje družine!

 2. tanja says:

  Prosim vas za molitev za najin odnos… bližino, pogovor, nežnost, odprtost dug do drugega, razumevanje… notranjo povezanost, ljubezen. Iskrena hvala!

 3. popotnik says:

  V vaše molitve izročam Radio Marija v Sloveniji, da bi se odprla možnost nastanka tega radia.
  Hvala za vaše molitve. Ostanimo v molitvi za vse dobro.

 4. Miro says:

  Na teh spletnih straneh sem že večkrat zasledil, da je kar več ljudi, ki jih mučijo razni strahovi. Če nenehno gledamo samo v težave, strahove … in ne vidimo nobene svetle plati, še naprej ostajamo v objemu težav in strahov. V trenutku, ko pogled v molitvi dvignemu k Jezusu, pa smo že naredili en korak in se z božjo pomočjo že nekoliko dvignili nad težave in strahove. In kaj storiti, da bi se z božjo pomočjo dokončno rešili raznih pretiranih strahov? Karizmatični oče Joseph Bill je v knjigi “Jezus te ljubi” takole zapisal: “V zavesti, da ste Božji otroci, izročite vse svoje strahove Jezusu in on vas bo osvobodil.” Ne dovolimo torej, da nas zajame malodušje! V ta namen vsak dan vztrajno molimo, dokler Jezusovo sonce v naših srcih ne bo pregnalo megle strahov.

 5. fanika says:

  Prosim za molitev in priprošnjo k Bogu za uspešno operacijo,za zdravje,ter srečno izpeljavo začetega dela.
  Hvala vsem in Bog naj vas blagoslovi.

  Zelo pomembno je moliti za druge.; ko molite za drugega,se angel usede na njegovo rame.

 6. Miro says:

  V vseh okoliščinah našega življenja vedno skušajmo posnemati sveto Devico Marijo, ki nas uči, kako kljub težavam in skrbem živeti v veselju in hvaležnosti do Boga: “MOJ DUH SE RADUJE V BOGU, MOJEM ODREŠENIKU” (glej 1. poglavje evangelija po Luku). Kako naj se radujemo, ko pa nas v življenju pesti toliko in toliko težav, ki jim včasih ni videti konca? Je to mogoče? Je, saj je tako duhovno držo srca s svojim življenjem na poseben način izpričal tudi apostol sv. Pavel. V Novi zavezi nas na mnogih mestih spodbuja k duhovnemu veselju in hvaležnosti. Med drugim nam svetuje tudi naslednje: “V svojem srcu prepevajte in slavite Gospoda” (Ef, 5, 19). Na drugem mestu pravi: “S psalmi, hvalnicami in duhovnimi pesmimi v svojih srcih hvaležno prepevajte Bogu” (Kol 3, 16). In še: “Vztrajajte v molitvi, bedite v njej in se zahvaljujte” (Kol 4,2).

  Prosimo Jezusa v molitvi za milost, da bi se naš duh vedno radoval v Bogu, našem Odrešeniku, tako v veselih, kakor tudi v žalostnih okoliščinah našega življenja. Že danes se začnimo veseliti v imenu Gospoda Jezusa Kristusa, ki nas rešuje in odrešuje za večno življenje v Bogu! Bog bodi hvaljen zdaj in vekomaj!

 7. vesna says:

  Prosim za notranji mir in srečo, ter zdravje, saj sem neprestano bolna.. Prosim za ureditev življenja in čim manj napetosti v sebi ter lep odno s hčerko, da ne bi neprestano trmarila in jokala. Prav tako prosim za energijo, ki jo sedaj zelo potrebujem ob selitvi in hčerki, ki je shodila kljub moji bolezni in utrujenosti.

 8. julija says:

  Prosim da bi kmalu spoznala pravega partnerja.

 9. veronika says:

  Draga Irena in vse mame . Razumem tvojo bolečino in skrb, ker tudi sama doživljam nekaj podobnega. Neprenehoma kliči gospodovo kri na svojega otroka. Tudi ko je najhuje , preverjeno POMAGA. Kadarkoli se spomniš ga v mislih blagoslavljaj.
  MOLITEV ZA TELESNO OZDRAVLJENJE
  Moj Gospod Jezus, verujem, da me zelo ljubiš. Molim te in te slavim kot svojega edinega Gospoda in Vladarja.
  Prosim Te, da me ozdraviš moje bolezni, popolnoma me ozdravi in me osvobodi. Položi svoje prebodene roke na mojo glavo, da bo tvoja ozdravljajoča moč prešinila moje telo, da bo bolni del mojega telesa občutil čudovito moč tvojega dotika, ki ozdravlja.
  Okrepi me , Gospod, da bom mogel hoditi po tvojih potih ter vse svoje dolžnosti opravljati v skladu s Tvojo sveto voljo.
  Slavim Te ,Jezus ! Hvala Ti , Jezus ! Aleluja ! ( molitev ponovi , kolikokrat hočeš , je pa iz knjižice James Manjackal 27 karizmatičnih molitev )
  Kdor veruje v moč Jezusove krvi, ga ne bo moglo premagati nič hudega. Slavim Jezusovo kri, ki vse dela novo.
  Dragocena Jezusova kri , za nas prelita na križu, blagoslovi in vzemi v varstvo vse, ki se na tem in drugih forumih priporočajo v molitev !

 10. irena says:

  Včasih se zdi,da je Bog daleč in te ne sliši, čeprav ni tako. Pridejo trenutki, ko obupaš nad vsem. Bolečina materinega srca je huda, kako je bila šele Marijina, ko so njenega sina pribili na križ.
  Prosim za molitev za mojega mladoletnega sina, da se reši notranjih stisk in težav, da dobi moč za življenje, da se reši depresije in tudi glavobolov, ki so se pojavili. Hudo mi je ko gledam njegovo trpljenje, njegovo umikanje in zaprtost vase. Prosim spomnite se ga v molitvi, našo mater Marijo pa naj ga stisne v njeno naročje in potolaži. Prosila bi tudi, če imate kakšno molitev za ozdravljenje.

Comments are closed.