Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

10.981 Responses to Prosim za molitev

 1. Babi says:

  Prosim za molitev za edinost in enotnost v družinah.
  Kraljica druzin, prosi za nas.
  Mir in vse dobro vsem, ki ste na tej spletni strani.

  Pridruzujem se molitvi za vse, ki trpite.

 2. andreja says:

  Dobri Bog. Prosim za zdravje za mojo mamo in vse družine. Prosim, da bi sin uspešno opravil še zadnje študijske obveznosti. Prosim za božji blagoslov in varstvo na vseh naših poteh. Utrdi našo vero in nas vodi dobri Bog. Hvala, ker si nam dal življenje in stvarstvo in hvala za vero. Božji blagoslov naj spremlja vse. Hvaljen bodi dobri Bog.

 3. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, pomagaj mami k ozdravitvi, vlij ji voljo do življenja, varuj mojo hči, pomagaj partnerju k spoznanju, da ne ravna prav in da bi se poboljšal, ter da bi preživela lepe skupne dni.

  Hvala! Jasna

 4. Miro says:

  DEVICA MARIJA KRALJICA IMA KLJUČE DO VSEH BOŽJIH ZAKLADOV!

  Jutri bomo obhajali god Device Marije Kraljice nebes in zemlje, ki je prva za Bogom in zasluži, da jo za Bogom najbolj častimo. Kot je med drugim zapisano v knjigi Kristusove priče (gospod Stanko Lorber), se je Marijino kraljevanje v vsej polnosti začelo uresničevati šele od dneva njenega vnebovzetja, ko jo je Jezus tudi kronal za kraljico nebes in zemlje. Zato ima Marija od takrat naprej ključe do vseh Božjih zakladov in jo upravičeno imenujemo “proseča vsemogočnost”. Marija pa svojega kraljevanja ne uresničuje toliko kot kraljica, ampak predvsem kot mati. Zato nam je razen Boga vedno največja pomočnica in najvarnejše zatočišče v vseh naših potrebah.

  Devica Marija Kraljica, prosi za nas!

  http://svetniki.org/devica-marija-kraljica-praznik

 5. Aljaz says:

  Prosim za molitev zame in moje dekle, da bi se stvari v najini vezi ponovno uredile.

 6. Ana says:

  Prosim za motivacijo in uspeh med izpitnim obdobjem.

 7. Miro says:

  SV. JANEZ EUDES: “VSAKO JUTRO BI POTREBOVAL TRI VEČNOSTI …”

  Današnji godovnjak sv. Janez Eudes je bil duhovnik in velik apostol češčenja božjega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega. Že kot mlad duhovnik je rekel: “Vsako jutro bi potreboval tri večnosti: eno za pripravo na sveto mašo, eno za maševanje, eno pa za zahvalo.” Znano je tudi, da je svoje bogato življenje sklenil tako, da je umirajoč klical Jezusovo in Marijino ime. Bog daj, kot je v knjigi Kristusove priče zapisal gospod Stanko Lorber, da bi ti dve imeni bili naše upanje in tolažba v naši zadnji uri.

  Po zgledu sv. Janeza Eudesa si tudi mi prizadevajmo, da bomo vsak dan goreče častili božje Srce Jezusovo in brezmadežno Srce Marijino. Tako bosta ti dve imeni naše upanje in tolažba tudi v naši zadnji uri. In kaj s tem pridobimo? Vse! S tem upanjem in tolažbo se nam odpira vse tisto, kar nam je obljubil Gospod Jezus Kristus in nam tudi dejansko podaril s svojo zveličavno smrtjo na križu in vstajenjem od mrtvih.

  Ob tej priložnosti Srcu Jezusovemu in Srcu Marijinemu zaupno izročimo osebe in njihove stiske, predstavljene v prošnjah, ki so jih zapisali: Aleš, Vera, Robert, Ida, Babica Mina, Renata, Simon T, Stanka … Zgodi se presveta Božja volja!

  Sv. Janez Eudes, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-janez-eudes-duhovnik

 8. Stanka says:

  Dobri Bog!
  Že mnogo let trpim za zasvojenostjo s hrano-kompulzivnem prenajedanjem.Moje življenje je en sam boj s hrano in to vsako jutro na novo.Res si želim,da bi se vse to že enkrat končalo,da bi v težkih trenutkih, namesto,da posežem po hrani in v njej iščem tolažko,raje zmolila en Očenaš in Zdravamarijo.Prosim Vas,molite zame,da me zapusti ta duh,ki me vedno znova zasužnjuje.Prosim Presveto Devico Marijo in Svetega Jožefa,da izprosita milost pri Bogu,da pošlje nadme duha moči.Naj zmerno zauživam hrano in se postim pred sladkimi pijačami in sladkarijami.
  Z Vaše molitve hvala lepa in Bog povrni.

  Naj

  • Miro says:

   Draga Stanka, v naši notranjosti, bolj ali manj, vsi ljudje nosimo kakšne nezaceljene duhovne rane, katerih se dostikrat niti ne zavedamo. Zelo dobro pa (ob)čutimo, da imamo v življenju razne boleče probleme, katerih si ne znamo razložiti in se sami tudi ne moremo od njih osvoboditi.

   Priporočam, da si v tem primeru poiščete ustrezno strokovno terapevtsko pomoč. Predvsem pa je pomembno, da se z zaupanjem vsak dan izročate Srcu Jezusovemu in Srcu Marijinemu. Najmočnejša duhovna zdravila, če jih zaužijemo z vero in zaupanjem v Odrešenika Jezusa, so gotovo molitev, premišljevanje Božje besede, post oz. odpoved, sv. spoved, sv. maša s prejetim sv. obhajilom, dela usmiljenja v odnosu do oseb v stiski … Vsak dan pogostokrat z zaupanjem v srcu kličimo: Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se mene grešnika! In če res verujemo in zaupamo, bomo v skušnjavah, namesto naše nemoči in porazov, zanesljivo doživljali Božjo moč in zmago. Z Jezusovo in Marijimo pomočjo!

   Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo Vate!

  • Administrator says:

   Draga Stanka,
   Vsak človek zmore korak naprej. Tudi vi ga boste zmogla. Poznam kar nekaj ljudi, ki je imelo take težave. Jim je vidno uspelo. Osnova je da si zadate majhne korake. Torej če rečen da si obroke zmanjšate za 10%.
   Sladkarije še posebej v večernem času vas naredijo nespečne in posledično naslednji dan še bolj občutljive za težave…sladkarije otroke naredijo hiper aktivne..

   Najbolj pa vam bo v pomoč, da vstanete malo prej in si vzamete čas za molitev. Priporočam kako molitev k Svetemu duhu.

   Želimo vam vse dobro
   Bog vas obilno blagoslovi.

 9. SimonT says:

  Preljubi Bog, prosim Te za njo, za ljubljeno osebo, da znova najdeva skupno pot, pogovor, zbližanje. V svojih molitvah te prosim za moč sprave, odpuščanja in sprejetja. Da bi po razhodu pogovorila se, znova začutila in prepoznala se v ljubezni, ki sva jo nekoč imela, živela in upala za vse življenje.

  To te prosim preljubi Bog po tvojem sinu Jezusu Kristusu in po naši materi Mariji. Nameni nama to priložnost za ponovno obuditev Ljubezni. To te prosim v svojih molitvah z vso svojo vero, upanjem in ljubeznijo v duši.

  Dragi verniki, naj vas v svoji skromni besedi prosim za vašo molitev, ki je namenjena ljubezni. Hvala vam iz srca.

 10. Renata says:

  Prosim za molitev za stanovanje. Vnaprej hvala. Molim za vse pomoci potrebne in za vse na tej strani.

 11. Babica Mina says:

  Dragi molivci! Zahvaljujem se vam za vaše molitve, ko sem prosila za vnuka Anžeta, da bi popravil negativne ocene.
  Danes je uspešno opravil še zadnji popravni izpit,tako, da napreduje v tretji letnik.
  Hvala neskončno dobremu Bogu, Svetemu Duhu in Gospodu Jezusu.
  Naj vas vse, dragi molivci spremlja Božji Blagoslov in Marijino varstvo.
  Še naprej bodimo povezani v molitvi.Molitev ima res moč.
  Hvaležna babi Mina!

 12. Ida says:

  Prosim za molitev, za dušni mir v družini in pa Božjo pomoč sinu pri opravljanju
  vozniškega izpita.Božje usmiljenje zaupamo Vate.

 13. Robert says:

  Prosim za molitev, za moje dekle, da bi zopet začutila tisto ljubezen do mene, ki je nekoč bila in da bi se počasi ustalila in da bi si skupaj ustvarila družino. Lepo prosim, ker zelo trpim, ker imava vse pogoje za življenje, hišo, isto vero, iste interese,..

 14. Vera says:

  Prosim vas za molitev za moje duševno zdravje, saj imam hude težave z anksiozno motnjo. Hvala že v naprej in Bog vam povrni!

 15. Aleš says:

  Prosim za molitveno podporo, vedno ko se pojavijo problemi, težave (v službi in življenju nasploh), sem v krču in le pasivno opazujem, obupujem… Prosim za molitveno podporo za moč da vzamem križ na svoje rame in ne da pred njim bežim!

  Hvala

 16. Miro says:

  OB VELIČASTNEM PRAZNIKU VNEBOVZETJA DEVICE MARIJE NAS RAZVESELJUJEJO MILOSTNI ŽARKI MARIJINE NEBEŠKE SLAVE!

  “Na nebu se je prikazalo veliko znamenje: žena, ogrnjena s soncem, in luna pod njenimi nogami, na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd” (Raz 12,1).

  Gospod Jezus Kristus je Devico Marijo, ki je sodelovala pri njegovem odrešilnem delu, povišal tako, da jo je z dušo in telesom vzel k sebi v nebesa ter jo kronal za kraljico nebes in zemlje. O veličastni vlogi Marije Vnebovzete nam govorijo številni izrazi. Marija je začetek in podoba poveličane Cerkve, je pa tudi začetek našega veselja, kot jo imenuje Cerkev.

  Mariji Vnebovzeti se danes prisrčno zahvalimo za številne milosti, katere nam je pri Bogu že izprosila. Obenem jo prosimo, da bi mogli z njeno pomočjo, vsak na svojem mestu, spolnjevati presveto Božjo voljo.

  Mariji z zaupanjem izročimo prošnje na tej spletni strani, ki so jih zapisali: Jerneja (za njene sinove); Damijan (za svaka); Sofija (za sina, zaupanje v Boga, božjo pomoč); Marjetica (za družino); Nina (za ozdravljenje bolne mame); Nuša (za božjo pomoč pri odpravi psihičnega nasilja); Andreja (za ozdravljenje Jožeta) … Nadalje Marijo prosimo za telesno ozdravljenje duhovnika J. N. Prosimo jo tudi za potrebne milosti za duhovnike, redovnike in redovnice, da bi zvesto vztrajali v svojem, od Boga podarjenem poslanstvu. Sicer pa Mariji z zaupanjem izročimo še druge prošnje, vse tisto, za kar v srcih čutimo, da je treba veliko moliti.

  Marija Vnebovzeta, prosi za nas!

  http://svetniki.org/marijino-vnebovzetje-veliki-smaren

 17. andreja says:

  …prosim za molitev za Jožeta, za OZDRAVITEV od redke bolezni, ki velja za neozdravljivo in pri kateri mu zdravniki ne znajo pomagati. Nekontrolirano krčenje obraznih in vratnih mišic mu zvija vrat in hrbtenico in mu povzroča hude bolečine.
  Božje usmiljenje, vate zaupam!
  Vse ki molite in vse ki prosite za molitev in ste v kakršnikoli stiski, izročam v Jezusove roke in na vse kličem božji blagoslov.
  Amen.

  A

 18. Jana says:

  Najlepša hvala Vsem za molitev,sin Rok je uspešno opravil izpit.Hvala Mariji Kraljici miru.Jutri boste vsi v mojih mislih na Kurescku.

 19. nusa says:

  Prosim za molitev za razrešitev psihičnega nasilja v partnerskem odnosu. Lepa hvala.

 20. Nina says:

  Prosim za molitev moje bolne mame, da bi ozdravela!

  Hvala AMEN!

 21. marjetica says:

  Marijin plašč ogrnij našo družino s svojim plascem in podari naši družini več mira in sožitja. Zdravja in ljubezni te prosim AMEN.

 22. Sofija says:

  Prosim za molitev za naju s sinom, za zaupanje v Boga, za vsakdanjo pomoč, da ne bi vedno znova in znova obupavala nad krivico ki se nama je zgodila in za katero te v solzah prosim, da jo popravi, saj le ti, vsemogočni Bog to zmoreš. Hvala, da me uslišuješ kljub mojim grehom, zablodam in napakam in da ne obupaš nad mano, ko se oddaljim od Tebe. Iskreno hvala svem, ki boste molili za naju!

 23. Damijan says:

  Prosim za molitev za svaka, da bi se uredile njegove zdravstvene težave.

 24. Jerneja says:

  Prosim za molitev za moje tri sinove, da bi se vrnili pod Marijin plašč in začutili kako velika je božja ljubezen. Še zlasti prosim za Gašperja, ki ima probleme z alkoholizmom pa si sam ne more pomagati, če prav si želi, naj spozna, da mu bo Bog pomagal, če se mu bo približal in ga prosil za pomoč.

 25. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan 5. avgusta 2017, ob 22. uri, ob Plavem križu:

  “Dragi otroci, tudi danes se veselim z vami. Tudi danes vas želim povabiti, da se odločite za Jezusa. Vidim zelo veliko mladih, ki se vračajo k Njemu, ki se odločajo Zanj in se spreminjajo. Molite za mlade, dragi otroci, molite za družine. Mati moli za vse vas. Posebno v tem času milosti molite več! Molite, da bi se moj Sin rodil v vaših srcih in da bi vas prenovil, in dovolite Svetemu Duhu, da vas vodi. Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”

 26. Miro says:

  GODUJE SV. LOVRENC, DIAKON IN MUČENEC

  Ker je sv. Lovrenc, diakon in mučenec, zaradi Kristusa izgubil življenje na tem svetu, mu je Kristus na drugem svetu za nagrado podaril večno življenje. Temu svetniku se v molitvi priporočimo, da bi zvesto služili Kristusu, še zlasti s spolnjevanjem njegovih zapovedi, duhovnih kažipotov v večno življenje. Obenem mu z zaupanjem izročimo molitvene prošnje na spletni strani; posebej ga prosimo za posredovanje pri Vsemogočnemu Bogu za osebe v primerih raznih preizkušenj in stisk, o katerih so nam pisali: Irena, Robert, Tanja, Ester, Vesna, Jasna, Jana … Naj jim Gospod na svetnikovo priprošnjo podari tisto, kar najbolj potrebujejo v duhovnem in telesnem pogledu.

  Sv. Lovrenc, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-lovrenc-diakon-in-mucenec

 27. Jana says:

  ProsI’m, za molitev,za Matjaža, ima namreč hudo stisto. ..

 28. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, prosim pomagaj partnerju, da bo spoznal, da njegovo ravnanje ni pravilno, da bo prenehal s pitjem alkohola, da bi se razumel z menoj, hčerjo in da bi sprejel hčerinega fanta.

  Hvala! Jasna

 29. Vesna says:

  Prosim, če se mi lahko pridružite v molitvi za zdravje mojega prijatelja Toma. Molim in prosim Boga, da se mu rak nebi povrnil in tudi, da bi postal bolj odprt za druge pomoči pri ohranjanju zdravja.

 30. ester says:

  Vse dobre ljudi, ki lahko molijo, ponovno in iskreno prosim, da molijo in prosijo vsemogočnega Boga z mano za odnose v naši družini. Najhuje je s sinom. Ker smo kmetija, ki bi zelo potrebovala delovne roke, sin pa nikakor noče pomagat, pravi, da zaradi mene, ker ga ne sprejemam takega kot je, mi je zelo zelo hudo. Sin je ves dan v sobi, ko pa mu omenim, da bi bilo dobro kaj narediti, me zavrne in okrega, da ga ne razumem in da naj ga ne motim v njegovem svetu. Kaj naj storim? Molim k Vsemogočnemu, da bi imela Salomonovo modrost, Pavlovo ljubezen, pa vsakokrat padem in ne najdem rešitve. Prosim za pomoč v molitvi, zato vsem, ki mi lahko pomagajo Bog povrni.

  • Administrator says:

   Mogoče bom dal malo neumne rešitve. Zakaj mu nebi pomagala na način ki bi ga razumel. In sicer odrecite mu hrano.

   V skupnostih za odvisnike morajo uporabljat take primitivne metode, da pridejo do osebnega spoznanja, da morajo nekaj tudi delat in ne samo vse dobit servirano na krožniku.

   Sicer pa bi vam zelo priporočal, da obiščete Frančiškanski družinski inštitut v Ljubljani, ki ga vodi pater Gostečnik. Poiščite na youtube njegove posnetke.
   Želimo vam obilo blagoslova.

   • Administrator says:

    Naj dodam še eno razmišljanje. Najbrž ima vaš sin računalnik ali pametni telefon. In ves svoj čas prebije na internetu ali v igricah… Lahko je tudi v depresiji. Sama poglejte v ta kotiček vašega sina. Poskušajte mu pomagat, da dobi neke aktivnosti, ki bi ga izvlekle iz sobe. Da odklopi trenutno stanje. Lahko so to neke aktivnosti, ki so njegov hobi…. kakor mama veste veliko o svojem sinu. Vendar mu pomagajte z ljubeznijo, ne z oštevanjem in napadanjem, ne z kritiko… vzemite si čas zanj in se z njim pogovarjajte, ga poslušajte in mu podarite več časa….
    Bog vas obilno blagoslovi.

  • Jana says:

   Prosim za gorečo molitev za sina Roka,da bo v ponedeljek uspešno opravil izpitno vožnjo za avto.Hvala Mariji za vse milosti.Še vedno se ji bom hodila zahvljevati v Medžugorje

  • Natalija says:

   To, da je vaš sin cel dan v sobi, pomeni, da je z njim nekaj zelo narobe. Mislim, da je v depresiji, ali pa trpi za kakšno fobijo (npr. socialna fobija). Domnevam, da sina resnično ne razumete in si domišljate, da vam to dela nalašč. Poskusite se z njim pogovoriti in ga peljati h zdravniku. Morda potrebuje samo pogovor strokovnjaka, kakšno terapijo.
   Ni normalno, da je mlad človek sam v sobi brez družbe. Morda ima kakšnega prijatelja, ki bi ga pregovoril, ali pa brata ali sestro, fant mora čutiti, da ga imate radi in ga sprejemate takšnega, kakršen je. Seveda je treba tudi moliti in prositi Svetega Duha za razsvetljenje. Ampak tudi sami moramo nekaj narediti. Vse dobro vam želim!

 31. Tanja says:

  Imam tezave z grlom naj se me usmili Dobri Bog. Pomagajte z molitvijo. Hvala.

 32. Robert says:

  Prosim za molitev. Dekle, katero imam rad in sva se v mesecu maju, junija in julija zopet zbližala, se je sedaj odmaknila od mene, kljub temu, da sva zelo lepo začela ustvarjati vezo povezano z Bogom. Hoče iti k drugemu fantu oz. hoče začeti novo življenje z njim, čeprav ga ne pozna dobro, ker hoče začutiti “najstniško ljubezen”, kljub svojim 26 letom. Prosim, da jo Bog usmeri na pravo pot in da jo sv. Duh napolne z modrostjo in spoznanjem kaj je prava ljubezen, da se ne bo “zaletela” in zopet padla. Prosim molite za njo, da spozna resnico in se vrne.

 33. Irena says:

  Prosim pazi na mojega brata,ki so mu odkrili tumor na kost.Mi vsi bomo molili za njega prosim dajte se vi

 34. Irena says:

  Prosim pomagajte nam da se nam rodi zdrava vnukica.Vsi smo čisto zaskrbljeni.Prosim molite za nas.

 35. Miro says:

  S POMOČJO MARIJE SNEŽNE POSTANE ZAHTEVNA POT K BOGU VARNEJŠA!

  Danes, ko obhajamo praznik Marije Snežne, se s hvaležnostjo spomnimo tudi na tisti veliki trenutek v zgodovini, ko je papež Hadrijan II. na oltar njene bazilike v Rimu položil slovanske bogoslužne knjige, potem ko je odobril njihovo rabo. Mariji Snežni se večkrat priporočajmo: da bi nas vodila k Odrešeniku Jezusu; da bi z njeno pomočjo okrepili vero, upanje in ljubezen do Boga in bližnjega; da bi mogli v srcu odpuščati bližnjim v primeru krivic; da bi storilci krivic v srcu obžalovali, kar so storili, in stopili na pot sprave. Pa tudi sicer se Mariji večkrat priporočajmo za naše dušno in telesno zdravlje.

  Ob tej priložnosti Mariji Snežni z zaupanjem izročimo molitvene prošnje, ki so jih zapisali: Mojca, Jasna, Darinka, Dragan … in jo prosimo, da vsem izprosi potrebnih milosti. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Marija Snežna, prosi za nas!

  http://revija.ognjisce.si/iz-vsebine/pricevalec-evangelija/1032-marija-snezna

 36. mojca says:

  Prosim lepo za molitev, da bi se neprijetna zadeva v službi ugodno razpletla. Zelo mi je žal za napako, upam da posledice ne bodo prehude. Hvala vsem, ki se me boste spomnili.

 37. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, prosim za zdravje v družini, za srečo, da bi bil partner dober do hčerke, njenega fanta, do mene, staršev, sestre, ter da bi prenehal piti alkohol.
  Iskrena hvala! Jasna

 38. Darinka says:

  Prosim za svojega prijatelja, da se odstrani od njega jarem, ki je prišel nad njega od njegovih prednikov, po smrti njegovega strica. Ko je bil na stričevem posestvu je padel nad njega nek duhovni “plašč”, od takrat dalje ima hude zdravstvene težave.

  • Administrator says:

   Pozdravljena,
   Naj vaš prijatelj obišče duhovnika in naj opravi temeljito spoved. Lahko pa tudi obišče ekzorcista.

 39. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. avgusta 2017:
  „Dragi otroci, po volji nebeškega Očeta, kot mati Tistega, ki vas ljubi, sem tu z vami, da bi vam pomagala spoznati Ga in Mu slediti. Moj Sin vam je pustil odtise svojih stopal, da bi Mu lažje sledili. Ne bojte se. Ne bodite negotovi, jaz sem z vami. Ne izgubljajte poguma, ker so potrebne mnoge molitve in žrtve za tiste, ki ne molijo, ne ljubijo, ne poznajo mojega Sina. Pomagajte jim, glejte v njih svoje brate. Apostoli moje ljubezni, prisluškujte mojemu glasu v sebi, občutite mojo materinsko ljubezen. Zato molite, molite z dejanji, molite z darovanjem, molite z ljubeznijo, molite z delom in mislimi v imenu mojega Sina. Kolikor več ljubezni boste dajali, toliko več je boste tudi prejeli. Ljubezen, ki izhaja iz ljubezni, razsvetljuje svet. Odrešenje je ljubezen, ljubezen pa nima konca. Ko bo moj Sin znova prišel na zemljo, bo iskal ljubezen v vaših srcih. Otroci moji, mnogo del ljubezni je storil za vas. Jaz vas učim, da jih vidite, razumete in se Mu zahvaljujete tako, da Ga ljubite in vedno znova odpuščate bližnjim. Ker ljubiti mojega Sina pomeni odpuščati. Mojega Sina ne ljubite, če bližnjemu ne morete odpustiti, če bližnjega ne morete poskušati razumeti, če ga obsojate. Otroci moji, čemu vam molitev, če ne ljubite in ne odpuščate? Hvala vam.“

 40. Darinka says:

  Prosim, za molitev, da se bo v službi vse uredilo tako, da ne bom oškodovana, sem namreč na veliki preizkušnji ali bom obdržala službo ali pa jo izgubila. Naj se zgodi Božja volja.

 41. Miro says:

  SVETA DEVICA MARIJA ANGELSKA V PORCIJUNKULI

  Danes vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani z zaupanjem izročimo sv. Devici Mariji Angelski. Ponižno jo prosimo, naj za vse, ki so v kakršnikoli stiski, preizkušnji, posreduje v njihovih duhovnih in časnih zadevah. Naj se na Marijino priprošnjo zgodi presveta Božja volja!

  Sv. Devica Marija Angelska, prosi za nas!

  S pomenom Porcijunkule se lahko seznanimo na http://www.marija.si/duhovnost/marijini-prazniki/porcijunkula

 42. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se izboljšalo moje zdravstveno, kakor tudi finančno stanje. Sem tudi psihično preobremenjen, prosim gospoda Jezusa da me razbremeni v duši pa podari mir.

  Prosim za molitev, prav tako pa tudi vse vaše molitvene namene izročan dobremu Jezusu, da jih sprejme in usliši.

 43. Miro says:

  GODUJE SV. ALFONZ LIGVORIJ, ŠKOF IN CERKVENI UČITELJ

  Danes praznujemo god sv. Alfonza Ligvorija, velikega glasnika Božjega usmiljenja. “Njegovim poslovenjenim molitvenikom gre velika zahvala, da so se naši predniki spet ogreli za ljubezen do oltarnega zakramenta in do Matere božje. Tudi mi vračajmo Jezusu in Mariji njuno ljubezen s svojo ljubeznijo!” (Stanko Lorber, Kristusove priče).

  Priporočimo se sv. Alfonzu, da nam pri Bogu in Preblaženi Devici Mariji izprosi potrebnih milosti, da bi se kristjani sedanjega časa ogreli v ljubezni do Najsvetejšega zakramenta in postali dobro orodje v Božjih rokah, kar je za vsakega človeka velika čast. Božjemu usmiljenju, katerega je sv. Alfonz nenehno slavil, zaupajmo vse osebe in njihove stiske, navedene v prošnjah, ki so jih zapisali: Darinka, Anika, Cvetka, Bety, Gregor, Andreja, Tina, Filip, Andi, Manica, Marjetka, Hvala, Ida, Patricija, Tanja …

  Sv. Alfonz, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-alfonz-ligvorij-skof-in-cerkveni-ucitelj

 44. Darinka says:

  Všeč mi je vaše delo, obožujem Jezusa, rešil me je iz peklenskih muk. Prosim še za molitev, da se mi razjasni, kje vse so moje pomanjkljivosti, tako rada bi bila čista, naj mi Bog razodene za kaj vse še moram moliti, da bom popolnoma zdrava in osvobojena suženjstva greha.

  • Miro says:

   MOLITEV K SVETEMU DUHU

   O Duh, ki prebujaš stvarstvo,
   preplavi svoje vernike v globino,
   izlij polnost milosti v srca,
   ki si jih ustvaril samo zase.
   Ti si tolažnik in zagovornik,
   ki ga je najvišji Oče dal otrokom,
   živi vir, ljubezen, ki vžiga,
   maziljenje, ki posvečuje in ozdravlja.
   Podeli tistim, ki te kličejo, sedem darov,
   ti, prst Gospodove desnice,
   ki izpolnjuješ obljube prerokov
   in obdarjaš ustnice z novo besedo.
   Osvetli, oživi ume,
   v srca izlij voljo ljubiti,
   okrepi naše utrujene ude
   s tvojo zvesto, milo močjo.
   Poženi v beg starega sovražnika,
   hitro podeli mir z veseljem,
   tako da se bomo od tebe vodeni
   k pravemu življenju
   izognili čaru zla.
   Stori, naj prepoznamo dobrega Očeta
   v obličju njegovega Sina, ki je postal meso,
   in tebe, ki oba združuješ v ljubezni,
   naj poslušamo in hvalimo ob vseh časih.
   Amen.

 45. Anika says:

  Pozdravljeni!
  Prosim molite zame. Ne zmorem več. Oseba, ki sem jo imela zelo rada me ne mara več. Ta fant mi je bil smisel življenja. Nevem kaj naj storim, res mi je hudo :( počutim se depresivno. Zelo bi bila hvaležna, če bi kdo molil zame in za tega fanta :(

 46. Cvetka says:

  Zahvala za vse prejete dobrote, za zdravje, za družino, za uspeh pri delu v šoli in v službi. Prosim za medsebojno razumevanje in strpnost v razumevanju v ožji in razširjeni družini ter sorodstvu. Prosim za blagoslov novega šolskega leta, da bi pogumno in modro stopali po novih poteh. Da bi se znali priporočati Sv. Duhu za razsvetljene in materi Božji za božje varstvo.

 47. Miro says:

  KRISTUSOV EVANGELIJ JE BOŽJA MOČ ZA NAŠE ODREŠENJE!

  Da človek to spozna, je običajno potrebna dolga pot. Dostikrat Bog v človekovem življenju dopusti kakšno preizkušnjo, da bi se človek ob njej zamislil, šel vase in se odločno obrnil k Njemu, ki nas hoče odrešiti. Tako se je zgodilo tudi v življenju sv. Ignacija Lojolskega, duhovnika in ustanovitelja jezuitov. Njegovo življenjsko geslo je bilo: “Vse v večjo čast Božjo!”

  V molitvi se priporočimo sv. Ignaciju še zlasti za moč, da bi ob njegovem junaškem zgledu poglobili duhovno življenje tako, da bo vse, kar bomo mislili, govorili in delali, odsevalo čast Božjo.

  Sv. Ignacij Lojolski, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-ignacij-lojolski-ustanovitelj-jezuitov

 48. bety says:

  Tudi sama prosim za molitveno podporo za očeta in mamo, sestro, da najdejo svoj dušni mir v svojih srcih, naj se odstrani vsako sovraštvo in napetost iz njihovih src in odnosih med nami.

  Božje usmiljenje, bodi vedno z nami!

 49. Gregor says:

  Prosim za molitev, da Jezus ozdravi in umije našo družino vsega, kar ni v redu: prepirov, nagnjenosti žene k vzhodni duhovnosti, obtoževanja in vpitja, nepotrpežljivosti, nespoštovanja ter mojega pomanjkanja koncentracije in spomina. Jezus, zaupam vate ! Kraljica miru, prosi za nas!

 50. andreja says:

  Prosim za molitev za mojega sina, da se odvrne proč od alkohola, za zdravje in da bi se najin odnos bistveno izboljšal, da bi se razumela in znala pogovarjati.
  Prosim za molitev za prijateljico, ki je v hudi stiski, živi v strahu pred bivšim možem. …in za drugo prijateljico, ki čaka na novo službo, da bo sprejeta na mesto, ki je zanjo najboljše in se bo tam dobro počutila.
  prosim za molitev še za mojo mamo in očeta.
  Na VSE kličem Božji blagoslov.
  Božje usmiljenje, neizčrpen vir čudežev, vate zaupam!

 51. Miro says:

  PRETRESLJIVI PRIMER MALEGA CHARLIEJA NAS ŠE NAPREJ SPODBUJA K MOLITVAM!

  Starša malega Charlieja sta pred kratkim sporočila, da je njun prekrasen deček odšel in da sta ponosna nanj. Papež Frančišek, ki je večkrat podprl njuna starša v hudi preizkušnji, je zapisal: “Očetu zaupam malega Charlija in molim za starše in vse ljudi, ki so ga imeli radi.”

  Molivci v molitvah izražamo prošnje, pričakovanja, želje …, zaupamo pa v Božjo voljo. Le-ta je odločilna in v vsakem primeru za vsakega človeka daleč najboljša in najbolj zdravilna. Molimo še naprej: da bi Charli v večnosti pri Bogu posredoval za hudo bolne otroke po svetu; da bi njegova starša v tej hudi preizkušnji kljub vsemu odkrila znamenja nedoumljivega Božjega usmiljenja; da bi ljudje dojeli, kako neizmerno veliko vrednost ima prav vsako človeško življenje, saj v njem utripa neumrljiva duša, podarjena od Boga. Vztrajno molimo tudi za to, da bi ljudje po svetu našli moč za trojni “ne” in trojni “da”, kar je odlično izrazil predsednik papeške akademije za življenje msgr. Vincenzo Paglia (glej priloženi link).

  Božje usmiljenje, ki si nas iz niča poklicalo v življenje, zaupamo Vate!

  http://radio.ognjisce.si/sl/192/aktualno/24700/

 52. Tina says:

  V molitev vam priporočam mami, ki je v hudi duševni stiski. Tudi ostali v družini potrebujemo notranjega miru in modrosti, da bi ji znali pomagati. Hvala vam in Bog vam povrni!

 53. Filip says:

  NE VEM ČE MOLITE ZAME

  • Administrator says:

   Vse ki so na teh straneh kdajkoli bili, molimo za njih. Tudi za tiste, ki so samo pogledali te strani so v naših molitvah.
   Zaupajte, Bog vas ima izjemno rad.

  • Administrator says:

   Dajte za vaše sosede za eno mašo za spravo.
   Bog vas bo obilno blagoslovil.

  • Hvala ! says:

   Spoštovani Filip!

   Kdaj Bog usliši naše molitve in na kakšen način če jih usliši, ve samo On Najvišji, molimo tudi zato, da smo v neprekinjeni zvezi z Bogom, našim Stvarnikom.

   Obilo Božjega blagoslova Vam želim

 54. Miro says:

  SV. PANTALEON JE VELIKODUŠNO POMAGAL LJUDEM V STISKI, POMAGAJMO TUDI MI!

  Sv. Pantaleon je v Sloveniji skoraj neznan svetnik. Rodil se je okoli leta 283 v Nikomediji (Turčija). Živel je svetniško življenje in ljudem velikodušno pomagal v stiski. Običajno je upodobljen v uglednih oblačilih z zdravilno posodico ali s posodico z mazilom v roki. Le maloštevilnim je znano, da je njemu pri nas posvečena cerkev med Hotično in Mršami v župniji Slivje v Brkinih (glej na spletu članek Vstala iz ruševin, Družina).

  Priporočimo se sv. Pantaleonu predvsem za spreobrnjenje v srcu in za duhovno pomoč, da bi bili po njegovem zgledu sposobni pomagati ljudem v stiski. Obenem ga prosimo tudi za pomoč tistim sestram in bratom v stiski, ki se bodo morda po tem zapisu z zaupanjem obrnili na njega. Sv. Pantaleon je mogočen priprošnjik pri Bogu, ki nas more zbližati z našim Odrešenikom Jezusom in s Preblaženo Devico Marijo in nam, če je Božja volja, tudi izprositi uslišanje v naših molitvenih prošnjah.

  Sv. Pantaleon, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-pantaleon-zdravnik-in-mucenec

 55. andi says:

  Jezus,v tvojem imenu prosim Nebeškega očeta,da se ozrïe na našo družino in nam pomaga iz težke stiske.Vam dragi molivci pa obilo Božjega Blagoslova.Hvala za vsako molitev.Bog Vam p0vrni.Amen

 56. andreja says:

  Jezus,v tvojem imenu prosim Nebeškega očeta,da se ozrïe na našo družino in nam pomaga iz težke stiske.Vam dragi molivci pa obilo Božjega Blagoslova.Hvala za vsako molitev.Bog Vam p0vrni.Amen

 57. Manica says:

  Prosim za molitev za mojo vnukinjo, ki bo danes operirana. Naj jo varuje njen angel varuh . Naj da Bog moč osebju, da bodo uspešno opravili svoje delo .

 58. Miro says:

  GLEDAJO, PA NE VIDIJO, POSLUŠAJO, PA NE SLIŠIJO IN NE RAZUMEJO (Mt 13,13)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+13%2C10-17&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Razodevaš mi čudovite skrivnosti evangeljskih prilik. Po Tvoji milosti lahko v svojem srcu znova in znova odkrivam tisto, kar še vedno ovira moje notranje oči in in notranji sluh, da bi lahko dojel notranji pomen Tvojih prilik. Daj, Jezus, da bi bil po Tvoji milosti deležen ozdravljenja srca, oči in sluha. Daj, da bi poslušal in skušal razumeti, da bi gledal in skušal dojeti tisto, kar mi sporočaš v Evangeliju. In da bi s Tvojo pomočjo božjo besedo tudi spolnjeval.

  Božje usmiljenje, nedoumljivo v vseh Božjih skrivnostih, zaupamo Vate!

 59. Marjetka says:

  Pozdravljeni,

  sem mamica malih otrok, in imam že več kot eno leto različne zdravstvene težave, tako psihične kot telesne.

  Vsakodnevno zelo trpim. Nujno rabim Vašo podporo v molitvi.

  Iskreno Vam hvala!

  • Miro says:

   Draga Marjetka, trdno verujte in zaupajte, da kljub temnim oblakom vedno sije sonce Božjega usmiljenja, tudi nad vami. Priporočam vam še zlasti redno molitev in redno zajemanje krepčilne vode pri milostnem studencu svete evharistije. Naj vas in vaše drage otroke, na priprošnjo sv. Pantaleona, obilno blagoslovita Odrešenik Jezus in Preblažena Devica Marija! Skupaj molimo v ta namen.

   Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo Vate!

 60. Hvala ! says:

  Prosim za molitev, sin ima poseg v bolnišnici, jaz pa še vedno upam, da ga Gospod lahko pozdravi brez tega, naj se zgodi Božja Presveta volja, pomagajte lepo prosim.
  Božje usmiljenje, ki si višje od nebes vate zaupamo.

 61. andreja says:

  Prosim za molitev dragi molivci. Prosim ljubega Boga za blagoslov in božjo pomoč. To prosim danes še posebej za božje varstvo ob posegu, ki ga ima danes sin v bolnišnici. Izročam ti ga v tvoje varstvo Gospod. V tvoje roke izročam tudi zdravnike, sestre in vse, ljudi, ki pomagajo drugim. Hvala in prosim božjega blagoslova za vso družino. Božja pomoč bodi vedno z nami vsemi. Hvala Ti dobri Bog, ker te poznam in ker si vedno tukaj zame in za vse nas. Daj, da se v tem počitniškem času, vsi odpočijemo in varno vrnemo domov. Prosim, da bi te spoznali tudi tisti, ki še niso našli tvoje frekvence. Naravnaj nas nanjo. Božjega blagoslova želim vsem. Amen, dobri Bog.

 62. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. julija 2017:

  “Dragi otroci! Bodite molitev in odsev Božje ljubezni za vse tiste, ki so daleč od Boga in Božjih zapovedi. Bodite, otročiči, zvesti in odločni v spreobrnjenju in delajte na sebi, da vam bo svetost življenja resnica, in spodbujajte se v dobrem preko molitve, da bi bilo vaše življenje na zemlji ugodnejše. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 63. Ida says:

  Sv.Jakob prosi za nas daj nam milosti božje.Hvala za vse ki molite.

 64. Patricija says:

  Danes mi je umrl stric Jože (mamin brat), prosim molite zanj.Hvala

 65. Miro says:

  JAKOBOVA IN JANEZOVA PROŠNJA (Mt 20,20-28)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+20%2C20-28&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo: Slava tebi Jezus! Pomagaj nam k spoznanju, da je Tvoje kraljevanje predvsem v tem, da nas neizmerno ljubiš kot sestre in brate, nam nehehno služiš in za nas daruješ svoje življenje do zadnje kaplje Tvoje predragocene Krvi. Gospod, obvaruj nas, da ne bomo hrepeneli po nekem izjemnem plačilu in priznanju, temveč bomo po Tvoji besedi in zgledu na Kalvariji tudi mi svoje težave, nadloge, preizkušnje, stiske, trpljenje … radovoljno darovali za odrešenje nas in naših bližnjih. Slava tebi Jezus, ker nam z lučjo Božje besede nenehno osvetljuješ kraljevsko pot križa in ljubečega služenja bližnjemu – edino pot, ki resnično vodi do življenja s Teboj, ki živiš in kraljuješ z Očetom v občestvu Svetega Duha, v neminljivi nebeški slavi.

  Božje usmiljenje, ki nas dvigaš iz vsake naše revščine, zaupamo Vate!

 66. Miro says:

  Pridružimo se povabilu papeža Frančiška in skupaj z njim molimo za Charliejevo mamo in očeta, da bi v trenutkih neizmernega trpljenja lahko našla Božjo tolažbo in ljubezen.

  Božje usmiljenje, ki nas spremljaš v vsakem trenutku življenja, zaupamo Vate!

  http://radio.ognjisce.si/sl/192/svet/24654

 67. Amadeja says:

  Oče naš, prosim te za utrditev vere, modrost, stanovitnost in osredotočenost na življenjsko pot, ki si jo pripravil zame. Razsvetli me, da spoznam svoj namen. Prosim te za milost, odpusti mi.

 68. Tanja says:

  Da bi bila moja snaha dobra in ljubeca do sinka in moza. Naj jih blagoslovi dobri Bog na priprosnjo k blazenemu Antonu Martinu Slomsku. Hvala. Bodite vsi v Marijinem varstvu ki ste na tej spletni strani.

 69. Miro says:

  ZAHTEVA PO ZNAMENJU

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+12%2C38-42&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  V kolikor po Božji milosti znamo brati Sveto pismo v duhu, v katerem je napisano in nam grešnikom posredovano v odrešenje, potem Jezusa ne bomo prosili za zunanja znamenja ali to od njega celo zahtevali. Zadostovalo nam bo znamenje preroka Jona.

  “Prispodoba z Jonom ni svetopisemski dokaz za Jezusovo vstajenje, temveč gre preprosto za primerjavo. Jona je podoba Sina človekovega. Kakor je bil Jona tri dni v trebuhu ribe, tako bo Sin človekov tri dni v grobu in po treh dneh bo vstal od mrtvih. Primerjava je v tem, da sta bila oba, Jona in Jezus, rešena smrti” (France Rozman, Razloženi evangeliji).

  Molimo: Slava tebi, Jezus, ki si vstal od mrtvih! Pomagaj nam, da bomo tudi mi v srcih vstali iz grobov naših grehov in duhovne revščine. Daj, Gospod, da bomo z vsem srcem verovali, upali in ljubili Tebe in bližnjega ter v našem poslednjem trenutku na tem svetu s Teboj prešli v večno življenje pri Bogu.

  Božjemu usmiljenju priporočimo trpeče osebe, težavne razmere, na videz nerešljive situacije, o katerih so nam v zadnjem času pisali: Antonija, Simon, Irena, Manica, Veronika, Minako, Jožica, Srečo, Jasna, Marinka, Andrej … Naj se po Gospodovi preobilni milosti zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, nepojmljiva skrivnost, zaupamo Vate!

 70. Alenka says:

  Prijateljica je v porodnišnici in čaka na porod. Prosim vas, da jo skupaj priporočimo naši nebeški materi Mariji in podpremo v molitvi. Hvala.

 71. Antonija says:

  Prosim za zdravje moje mame.

 72. Simon says:

  Prosim vas za molitev za moje zdravje, trenutno se nahajam na neurološki kliniki v Ljubljani, prodajau sem določene stvari in sem biu preveč na soncu brez ustreznega pokrivala, nevejo še ali gre za sončarico ali ne, Prosim vas molite za moje zdravje iz za vse dobro, Usmili se me Gospod Bog, Pridi sveti Nadangel Rafael in mi z Božjo pomočjo nakloni zdravje. Molite zame prosim vas
  Simon.

  • Irena says:

   Tvoja mama prosi vse dobre ljudi za molitev za tvoje zdravje. Preizkušnje v življenju nas vodijo k spremembi našega življenja. Poslušaj dobre starše,ki ti jih je naklonil Stvaenik . Njihovi nasveti te bodo vodili k srečnemu in zadovoljnemu življenju,tudi če bo bolj skromno. Verjeni,da je Bog dober in usmiljen,ter počasen v jezi. Vse vodi k dobremu.Bodi ponižen in usmiljen. Ob rojstvu sem te izročila Svetogorski Mariji. Prosi naj posreduje pri svojem Sinu zate. Oba z očetom te imava rada,Tvoja mami.

  • Administrator says:

   Dragi Simon,
   Mogoče si tudi premalo pil vode.
   Želimo ti vse dobro in da bi čimprej okreval. Predvsem pa da si tudi ti vzameš dopust in greš na kake duhovne vaje.
   Smo s teboj Simon.
   Vse dobro.

 73. Manica says:

  Prosim za molitev, za zdravje, za božje varstvo doma, v službi (za boljše, bolj iskrene odnose med sodelavci, za rezrešitev vseh nakopičenih težav), na dopustu, da bi v življenje pritegnila ljudi, ki jim je blizu življenje po Bogu in bi bila varna pred tistimi, ki mi zadajajo rane (prosim tudi za njihovo spreobrnitev). Hvala.

 74. Veronika says:

  Dragi molivci

  Prosim molite za mladega očka, ki se je poškodoval pri delu v gozdu.Leži na intenzivni v kliničnem centru v Ljubljani . Doma ima komaj mesec dni staro hčerkico in za nedonošenčka, ki so ga takoj po rojstvu prepeljali iz Celja v Ljubljano.
  Naj oba in vse bolne po bolnišnicah in domovih , vse na tej spletni strani OZDRAVIJO JEZUSOVE SVETE RANE.
  Mati Marija obriši solze njihovih domačih in bodi z njimi in nami, ki zanje molimo.
  VEČNI OČKA TEBI JE VSE MOGOČE, HVALA OČKA !!!

 75. 15 molitev svete Brigite Švedske says:

  Danes, 23. julija, goduje sveta Brigita Švedska.
  Ravno na tem forumu sem zasledila pričevanje o veliki moči njenih molitev.
  Sama sem bila tedaj v stiski, nakopičenim težavam ni bilo videti konca (bolezni…). Zares sem pričela z molitvijo. Ni bilo enostavno. Hvala Bogu sem vztrajala eno leto z molitvijo 15-ih molitev svete Brigite Švedske. Sama lahko pričujem o totalnem miru, bile so tudi skušnjave, da bi prenehala z molitvijo, a hvala Bogu, nisem.
  Ozdravljenje je bilo najtesneje povezano z odpuščanjem, kar brez molitve ne bi zmogla. Zdravje pa ni bila edina milost. Razrešile so se mi tudi premnoge ostale osebne stiske. Največ pa mi pomeni prejeti mir. Ta mir in vsa božja milost, kljub vsakodnevnim izzivom še vedno ostaja.
  Tudi okolica se je spremenila. Nekateri moji bližnji so zopet začeli hodit k nedeljski maši, pa tudi sicer so se medsebojni odnosi izboljšali.
  Bogu in Materi Mariji sem hvaležna za to spletno stran.
  Upam, da še kdo doda svoje izkušnje in pričevanja.
  Obstajajo namreč še ostale molitve te velike svetnice.
  https://sites.google.com/site/kraljicamiru/15molitevbrigite%C5%A1vedske
  http://klicbozjeljubezni.blogspot.si/p/molitve-z-obljubami-7-molitev-sv.html

 76. Miro says:

  V molitev priporočam gospo, kateri je Gospod Jezus podaril mnogo talentov. V njeni duši je veliko dobrega, lepega, plemenitega, na žalost pa marsikaj tudi zakopano pod plastmi posledic nekaterih doživetij iz otroštva oz. mladostništva. Daj, Gospod Jezus, da bi po Tvoji milosti spoznala, da vse dobro, lepo, plemenito … izvira iz Tebe, ki si pot, resnica in življenje!

  Božje usmiljenje, ki nas spremljaš v vsakem trenutku našega življenja, zaupamo Vate!

 77. minako says:

  Ponižno vas prosim, spomnite se me v molitvi, počutim se tako manjvredno in samo. Začela sem novo službo, kjer bi rada pokazala svoje znanje, a me je strah, da bi zatajila. Prav tako me čaka umetna oploditev, ker zaradi bolezni toliko let nisem zanosila. Zdi se mi, da v življenju nič ne naredim prav. Bogu, sem hvaležna za vse v mojem življenju, a včasih srce tako boli in joče.

  • Miro says:

   Molimo: Slava tebi, Gospod Jezus, Ti si živi Kruh življenja! Hvala Ti za številne darove na moji dosedanji življenjski poti. Ponižno Te prosim, okrepi me v umu in srcu, da bom vsa doživetja – spodbudna, dobra, vesela, radostna, žalostna, bridka, boleča, – sprejemala v veri, da so vsa vtkana v odrešenjski Božji načrt, ki ga imaš z mano in z mojimi bližnjimi. Jezus, pomagaj mi, da bom spolnjevala božjo voljo, in da kljub preizkušnjam nikoli ne izgubim zaupanja v Božjo pomoč. Naj se vedno zatekam po pomoč k Tebi, ki na skrivnosten način bivaš v Najsvetejšem zakramentu pod podobo kruha. Naj Te vedno slavim in se Ti zahvaljujem za vse, kar si zame že storil in boš še v prihodnje. Jezus, prisrčna Ti hvala za vse podeljene darove, zdaj in vekomaj. Amen

   Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo Vate!

 78. jozica says:

  padam in hodim že 19 let…tokrat je padec v veri, kar je najvec….9.8.imam invalidsko komisijo za upokojitev….sem v temi…hvala

  • Miro says:

   Draga ga. Jožica, kljub temi je vedno rešitev v imenu Gospoda Jezusa Kristusa! “V nikomer drugem ni odrešenja; zakaj pod nebom ljudem ni dano nobeno drugo ime, po katerem bi se lahko rešili« (Apd 4,12), razen imena JEZUS. V stiskah in hudih preizkušnjah še toliko bolj vztrajno molimo in zaupajmo v Jezusa, ki modro in zanesljivo krmari čolnič našega življenja.

   Za zgled in spodbudo naj nam bo sv. Terezija iz Kalkute. Kljub dolgoletni duhovni suši je izjemno pogumno vztrajala v veri, upanju in ljubezni do najbolj trpečih sester in bratov. Po njenem živem zgledu se oklenimo molitve, zakramentov, še zlasti svete maše, ter del usmiljenja do bližnjega v stiski. Gotovo je potrebno naše osebno prizadevanje, odločilna pa je odprtost za delovanje Božje milosti. Molimo, delajmo in ljubimo v moči Svetega Duha in bomo navzlic še tako hudim težavam srečno pripluli v večni pristan!

   Poleg premišljevanja odlomkov iz Svetega pisma vam v redno branje priporočam tudi odlično knjigo Premišljevanja ob psalmih, izpod peresa gospe Milanke Dragar.

   Naj vas Usmiljeni Bog utrdi v veri, zaupanju in ljubezni na vaši nadaljnji duhovni poti!

  • Administrator says:

   Draga Jozica,
   Če bi bila v popolni temi vas nebi bilo na teh naših straneh. Ker pa je v vašem srcu še svetloba, lahko ta svetloba prežene vso temo. Saj tudi sonce osvtli naš dan in ni teme.
   Priporočam vam da darujete eno mašo v vaši župniji za vašo prihodnost.

   Bog vam bo pokazal svetlo prihodnost.
   Bog vas obilno blagoslovi.

 79. Miro says:

  KAKO MOLIMO: “POSLUŠAJ NAS, O GOSPOD” ALI: “DAJ, DA TE BOMO POSLUŠALI, O GOSPOD”?

  Kot je v enem od številnih komentarjev evangelija kritično omenil znani biblicist p. Silvano Fausti, je versko življenje pogosto zahtevanje in pričakovanje odobravanja s strani Boga. Vedno mu govorimo: Poslušaj nas, o Gospod!” namesto da bi ga prosili: “Daj, da te bomo poslušali, o Gospod!”

  Prosimo Jezusa za milost, da bi znali poslušati tisto, kar nam govori v svetem Evangeliju! Prosimo ga, da bi tisto, kar je božja volja, v življenju iskali, odkrivali, sprejemali, ljubili, pa tudi spolnjevali, še zlasti z deli usmiljenja do bližnjega! Ne pozabimo na Gospodove besede: “Iščite najprej Božje kraljestvo in njegovo pravičnost in vse to vam bo navrženo” (Matej 6,33).

  Gospod Jezus, zgodi se tvoja presveta božja volja!

 80. Srečo says:

  “Kajti GOSPOD, moj Bog, ti hodiš z menoj. Ti se boš bojeval zame z mojimi sovražniki in mi dal zmago, tako da lahko ostanem miren!«
  Jaz verujem vate z vsem svojim srcem, vem, da boš poskrbel zame in za mojo družino, vem tudi, da boš poskrbel za moje ledvice.

 81. Veronika says:

  Prosim za molitev. vem da je neumno, ampak ne znam sprejemati ljubezni, pravzaprav že od rojstva. In grozno mi je. Vam bom hvaležna če boste s srcem prosili zame ker jaz ne znam!

  • Hvala ! says:

   Spoštovana!
   V knjigi pastorja Wilhelma Buscha z naslovom Jezus naša usoda, piše brez Boga ne moremo ničesar, noben človek na svetu se ne more spremeniti brez Božje pomoči.
   Želim Vam obilo blagoslova!

 82. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi lepo preživeli dopust, da i bil partner dober do mene, hčerke in do drugih, ter da bi prenehal piti alkohol.
  Naj bo moja družina zdrava in naj živi v miru.

  Hvala! Jasna

 83. Marinka says:

  Prošnja za molitev za dež in pravo vreme. V župniji Stopiče na Dolenjskem in v župniji Suhor v Beli krajini je huda suša. Dež pada lokalno in se nas skoraj vedno izogne ali pade samo kakšna kaplja dežja. Stanje je že alarmantno, saj se sušijo rastline, drevesa in vinska trta. Zaradi suše je pri nas tudi najbolj vroče. To je zelo mučno za ljudi, živali in rastline.
  Lepo prosimo za vsakodnevno prepotrebno molitev za dež tudi v naših krajih toliko časa, da dež namoči dovolj izsušeno zemljo.

  Najlepša hvala vsem za molitev! Mi že dolgo molimo za dež, prosimo pa še za vašo pomoč v molitvi.

 84. Miro says:

  Radio Ognjišče: Novo upanje za malega Charlieja, številni ga spremljajo v molitvi

  http://radio.ognjisce.si/sl/192/aktualno/24595/

  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupamo Vate!

 85. Andrej says:

  Prosim za molitev za namene:
  -da bi dobil primerno ženo in imel družino
  -da bi dobil drugo boljšo službo
  -da bi rešil stanovanjski problem
  -za moje dušno in telesno zdravje

 86. Miro says:

  GOSPOD JEZUS KRISTUS: “SLAVIM TE, OČE, GOSPOD NEBA IN ZEMLJE …”

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+11%2C+25-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo: Slava tebi, Gospod Jezus! Ti nam milostno razodevaš veličastno skrivnost Troedinega Boga, katera žari v neizmerni ljubezni, v občestvu Očeta, Sina in Svetega Duha. Ta ljubezen je dana tudi “otročičem”, tj. ponižnim, čistim, preprostim, tistim, ki niso navezani na dobrine tega sveta. Jezus, prosimo Te za milost, da bi na stežaj odprli naša maloverna, obotavljiva srca, se po Tvoji milosti potopili v skrivnost Troedinega Boga, ter v moči Svetega Duha uresničevali dela usmiljenja, še zlasti v odnosu do najbolj trpečih sester in bratov.

  Jezusa tokrat prosimo tudi, naj se Sveti Duh milostno dotakne vseh oseb, ki jih v molitev priporočajo: Olga, Jasna, SimonT, Mihela, Kristina, Špela, Danica … Jezusa in Devico Marijo ponovno prosimo tudi za ozdravljenje 9-letne Ane, malega Charlija Garda, hudo bolne Tanje in drugih najbolj trpečih bolnikov. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, vrelec, ki izviraš iz skrivnosti Presvete Trojice, zaupamo Vate!

 87. Sofija says:

  Priporočam v branje knjigo Pesem o Bernardki (Werfel Franc, Leto izdaje 2008, Celjska Mohorjeva družba). Čudovita knjiga, mene je čisto prevzela.

  Prosim za molitve, da bi se oče trudil za odnos s sinom in da nebi bilo več namernih preprek, ter za mene, da bi uspela premagovati svoje slabosti – grehe. Vsemogočni Bog, zaupam vate, svoje bremena, slabosti in upanja polagam predte. Hvala!

 88. aksruu says:

  Pozdravljeni. Prosim za molitev za prijatelja in njegovo sopotnico, izgubila sta otroka.

 89. olga says:

  Mati Marija, prosim te za zdravje moje mame.

 90. Jasna says:

  Prosim za molitev, za hčer, da se danes srečno vrne in za srečo in zdravje.

  Hvala! Jasna

 91. SimonT says:

  Milostni Bog, prosim te v svojih molitvah, da se po razhodu ponovno vrne Ljubezen v naju. Prosim te za njo, da bi odprla svoje srce, mi prisluhnila in odpustila.

  Naj po tvojem božjem usmiljenju in Marijini priprošnji znova najdeva pot, pogovor, razumevanje, zbližanje. Da v preizkušnji trpljenja, križa in stiske ponovno stopiva skupaj na najino življenjsko pot. Prosim Te ponižno o Bog za dar Svetega Duha, za božji ogenj, ki naj v nama prežene bremena, zamere in krivde. To te v molitvah prosim po Jezusu Kristusu za naju.

  Dragi verniki, naj skromno prosim tudi vas za vašo molitev, da dvoje src, ki nekoč utripala sta skupaj, znova prepoznata se. Naj se v svoji molitvi vam zahvalim.

  Resnično hvala vam iz srca.

  • Stanka says:

   Dragi Simon,
   Ko ptičku odnese nevihta gnezdo, vedno začne graditi znova…

   Ponižnost odpira vrata še tako trdemu srcu; prosi jo odpuščanja in Vaju izroči Mariji in Jezusu v varstvo. Če misliš resno, bo tudi tvoja draga to začutila. Iskrena daritev (odpoved kakšni tvoji “razvadi”- za vedno), bo Bogu gotovo všeč…in v pomoč za nov začetek.
   Največkrat pomagajo povsem preprosti koraki; morda se odpoveš nepotrebnim očitkom, za kakšne situacije za nazaj. Jezus nam odpušča še tako težke stvari, ki so včasih v naših “zemeljskih” očeh neodpustljive. Torej, NAJPREJ ODPUSTI TI, potem ti bo morda lahko odpustila tudi ona. Zakon ali zveza je kot rožica; če ni zraka, zemlje in vode, se posuši.
   In če med vama ni bilo več ljubezni, vere, zaupanja in upanja, sta zvezo zadušila…

   Ljudje smo po naravi res slabotni, da moramo izgubiti nekaj, da se zavemo vrednosti izgubljenega.

   Pojdi na Kurešček in pusti svoje breme pri Marijinem oltarju!

   Potem stopi pred njo in začnita znova!
   Molila bom za vaju!

   Stanka

 92. Mihela says:

  Molim k Mariji da nas proproci Jezusu za zdraje,da odplcamo kredite,molim za sina in sem hvalezna za njgovo sreco.molim za ocetaki ki nas je zapustil ter odsel k NJemu.hvala ti za vse ter bedi nad nami

 93. KRISTINA says:

  Prosim da mi svetujete kako se naj rešim prekletstva, kajti tast nas je preklel, naj bomo vsi prekleti. Kolikor zastopim sv.pismo je bilo prekletih še 7 rodov v naprej. Jaz se o tem nimam s kom pogovarjat, lahko le molim in prosim.

  Božje usmiljenje zaupam vate

 94. KRISTINA says:

  Prosim za molitev zame, ker vsak dan iz dneva v dan bolj sovražim tasta in taščo. To tudi povem pri spovedi. Čeprav ju vsakdan blagoslavljam, saj zame nimata lepe besede in za vse sem kriva, kar ni prav sem kriva in to povesta tudi drugim pa čeprav to ni tako. Pa vendar me ubijata iz dneva v dan. Uničujeta me fizično in psihično. Kakor da imam opravka s samim hudičem, saj neverjameta, da ko se zaključi zemeljsko popotovanje vstopimo v nekaj lepega, kjer pa nemoreš samo sedeti, ležati in imeti podkomando vse od otrok,sosedov,………in misliti da si najboljši, najlepši ,………najpametnejši.

  Božje usmiljenje zaupam vate

 95. andreja says:

  hvaležna Bogu do nebes in nazaj.. uslišane so mi velike prošnje v Jezusovem imenu. Verjamem tudi, da mi je sveti Juda Tadej izprosil neverjetne milosti.
  Hvala, sveti Juda Tadej. Slava tebi Jezus, na vse veke. Amen.
  Vse, ki ste v stiski in ki tukaj prosite, vse vas izročam v Jezusove roke, naj usliši vaše prošnje.
  Božje usmiljenje, neizčrpen vir čudežev, vate zaupam.
  Sveti Juda Tadej, prosi za nas.
  Amen.

 96. Špela says:

  Prosim za zdravje svojega sina Luka.

 97. Danica says:

  Prosim za božje usmiljenje in molitev, da bi moja hči Eva uspešno in brez zapletov prestala poseg (splošna anestezija) v četrtek. Hvala

 98. Miro says:

  NOBENO DELO MU NI BILO PRETEŽKO, ČE JE BILO TREBA BOLNIKU OLAJŠATI TRPLJENJE!

  Sv. Kamil de Lellis, duhovnik in velik apostol krščanske ljubezni do bolnikov, je v svoji službi Bogu in bližnjemu rad ponavljal Jezusove besede: “Bolan sem bil in ste me obiskali” (Matej 25,36). Duhovno spodbudna je tudi Kamilova misel: “Misli dobro, govori dobro in delaj dobro. Te tri stvari, skupaj z Gospodovo milostjo, bodo človeka pripeljale v nebesa.”

  http://svetniki.org/sveti-kamil-de-lellis-duhovnik-redovni-ustanovitelj

  Sv. Kamilu se v molitvi priporočimo za pomoč, da bi se po njegovem zgledu tudi mi radi posvečali skrbi za bolnike. Prosimo ga, naj pri Bogu izprosi potrebnih milosti za dušni in telesni blagor trpečih oseb, ki se priporočajo v molitev. Posebej ga prosimo, naj pri Gospodu Jezusu in Devici Mariji posreduje za ozdravljenje 11-mesečnega Charlia Garda in 9-letne Ane. Zgodi se Božja volja!

  Sv. Kamil, prosi za nas, še zlasti za najbolj trpeče sestre in brate!

  • marjetica says:

   Tudi jaz izročam sv. Kaminu svojo mamo, da bi ozdravela od te težke in zahrbtne bolezni (rak) priporocam tudi vse druge tezke bolnike AMEN.

 99. Gregor says:

  Prosim za molitev za 17-letnega Blaža, ki se je včeraj smrtno ponesrečil in njegove domače!

 100. Alenka says:

  Prosim za molitev,
  naši Ani (9 let) so februarja odstranili tumor v možganih. Izkazalo se je, da gre za agresivno obliko rakste novotvorbe. Po obsevanju in kemoterapiji so se sedaj pojavile slabosti. Magnet je pokazal nova žarišča povsod po glavici. Zdravniki so dvignili roke.

  • Miro says:

   Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo Vate!

  • Veronika says:

   Ogrni jo Gospod s plaščem svoje Predragocene Krvi, ozdravi in osvobodi jo vsake bolezni ! Marija Zdravje bolnikov prosi za malo punčko in njene starše ! Bom molila zanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja