Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

11.178 Responses to Prosim za molitev

 1. Upajoča says:

  Prosim za odpuščanje. Naj mi dobri Bog po njegovi lastni volji nakloni milost in naj izbriše moj zemeljski greh. Naj se situacija, v katero sem prišla, izide tako, da bo najboljše zame. V imenu Jezusa Kristusa, amen in amen.

  • Miro says:

   Bogu hvala, ker se zavedate, da nas greh uničuje, Božja milost pa odrešuje. Bogu hvala za vašo željo po odpuščanju in za pripravljenost, da na novo zaživite v moči Svetega Duha. Jezus nas vedno prehiteva s svojo neizmerno ljubeznijo do nas grešnikov. Da bo po osebnem izpraševanju vesti in kesanju oz. obžalovanju grehov pred Bogom naše upanje v polnosti izpolnjeno, nam Gospod v svoji neizmerni dobroti podarja zakrament sv. spovedi. Kakšna milost!

   Bog vas obilno blagoslovi!

   http://www.obcestvo.si/duhovno/244-verniki-ne-bojte-se-spovedi-papez-francisek

 2. m says:

  Prosim za molitev, da bi dobila službo in spoznala življenjskega sopotnika, ki mi ga Bog namenja.

 3. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se doma uredili družinski odnosi, da bi se s straši dobro razumel, predvsem pa večkrat pogovarjal. Prosim tudi za prijatelja s katerim sva se sprla, da bi se zamere pomirile in bi prijateljstvo spet oživelo.

 4. nina says:

  Za mano so hude življenjske preizkušnje…kljub večim poskusom oploditve z biomedicinsko pomočjo, ne gre, ne morem imeti otrok in sem pshično že čisto na tleh…samo tisti pari, ki se soočamo s tem, vemo kako je to težko, tako fizično, še bolj pa psihično…zato prosim molite zame in za vse pare, ki ne moremo imeti otrok, da se nam izpolni ta tako velika želja. Grem v kratkem v nov postopek, molim in prosim boga, da me usliši, vas pa prosim, da molite zame.
  Hvala vam iz srca.

  • Miro says:

   Draga Nina, temelj našega duhovnega življenja so sveti zakramenti, ki nam jih podarja naš Odrešenik Jezus Kristus. Vse tisto, kar se dogaja v vas in izven vas, z neomajnim zaupanjem vsak dan izročajte Božji previdnosti. Vsak dan se mu iskreno zahvaljujte za vse, kar vam podarja iz trenutka v trenutek. In tisto, kar se bo zgodilo oz. se ne bo zgodilo prav tako sprejemajte z neomajnim zaupanjem Vanj, ki vas odrešuje.

   Molimo za vas in za vse v taki ali podobni situaciji, da bi se v življenju pravilno odločali, to je v skladu z Božjo voljo, da bi po božjem blagoslovu prejeli otroka kot velik božji dar. Če pa Bog drugače odloči, da bi tudi to z zaupanjem sprejeli. Naj se zgodi Božja volja!

   Naj vas Usmiljeni Bog obilno blagoslovi v skladu z Božjim načrtom, ki ga ima za vas!

 5. Mojca says:

  Naprošam za pomoč v molitvi, da mi Dobri Bog pokaže pot iz življenjske stiske, v kateri se nahajam letošnje leto zaradi izgubljene službe. Ne najdem poti iz teme,

 6. o bog pomagaj ji says:

  Prosim vas molite za 17letno punco, ki je zbolela za hudo obliko anoreksije. Že pol leta se neuspešno zdravi. Dekle je preživelo v življenju že hude stiske (smrt mamice). O bog pomagaj te nedolžni deklici, daj ji moč da premaga to hudo reč. V življenju je že dovolj pretrpela!

 7. Maja says:

  Prosim za pomoc pri molitvi. Sem še mlado dekle, ki se je zaljubilo v prečudovitega fanta, ki me zelo spoštuje. Zadnje čase pa imam občutek da ga ne zanimam več, ni več tiste prave energije. Prosim molite zame in za tega fanta. Res ga imam rada. Vse bi dala zanj. Dobri Bog pomagaj nama čez slabe trenutke!

 8. Bety says:

  Tudi sama prosim za molitveno podporo glede sestre,da se njene težave v službi uredijo po tvoji božji volji,da ji ne bi bilo treba delati ponoči. Prosim Svetega Duha za dar modrosti in razumnosti za tiste ljudi ,ki te stvari odločajo in hvala za vse prejete milosti.
  Božja pomoč ostani vedno pri nas.

 9. olga says:

  Jezus, Mati Marija zahvaljujem se vama za prečudovito potovanje, ki sva ga preživela skupaj z možem. Še enkrat hvala. Vodita nas še naprej po pravi poti.

 10. Mojca says:

  Prosim za pomoč pri molitvi k Očetu, Sinu, Sv. Duhu in Mariji, da mi pokažejo pravo pot iz stiske, v kateri se nahajam. Sama ne najdem poti, tavam v temi. Že eno leto delam napako za napako. Bog usmili se me in me reši.

 11. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo po vidkinji Mariji 25. septembra 2017:
  “Dragi otroci! Kličem vas, da bi bili radodarni v odrekanju, postu in molitvi za vse tiste, ki so v preizkušnjah, a so vaši bratje in sestre. Na poseben način vas prosim, da molite za duhovnike in vse posvečene, da bi še bolj goreče ljubili Jezusa, da bi Sveti Duh napolnil njihova srca z radostjo, da bi pričevali nebesa in nebeške skrivnosti. Mnogo duš je v grehu, ker ni tistih, ki bi se žrtvovali in molili za njihovo spreobrnjenje. Jaz sem z vami in molim za vas, da bi vaša srca bila napolnjena z radostjo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 12. Miro says:

  BOG ŽELI, DA BI BILI VSI ZVELIČANI

  Misel blaženega Antona Martina Slomška: “Bog želi, da bi bili vsi zveličani. Zato ima potrpljenje z nami. Prizanesljivo čaka na naše poboljšanje in nam pomaga križe in težave voljno potrpeti.” (Slomškove drobtinice)

  Naj nam blaženi Anton Martin Slomšek pri Bogu izprosi spreobrnenja in poboljšanja, pa tudi moči za potrpežljivo prenašanje križev in težav. Priporočimo mu vse trpeče, ki na tej spletni strani prosijo za molitev v raznih stiskah (Slavica, Marina, Branko, Pika, Anna …). Skupaj molimo za dušno in telesno zdravje vseh, ki so potrebni Božje pomoči. Vedno pa najprej slavimo Boga in se mu zahvaljujmo za vse dobro, ki nam ga podarja iz trenutka v trenutek!

  Blaženi Anton Martin Slomšek, prosi za nas!

  http://svetniki.org/blazeni-anton-martin-slomsek-skof

 13. Slavica says:

  Prosim molite z mano in zame, saj sem prebolela zacetek najtezje bolezni na maternicnem vratu in da na crevesju nimam raka. Tako se bojim, da tudi spati ne morem brez pomiril. Molim zelo veliko. Prosim molite z mano. Se pa tudi iz vsega srca zahvaljujem za vaso pomoc, ki ste mi jo Dali. Oblubila sem vam zahvalo na Brezju, ki je ne bom prelomila, kot je nisem tudi letos.zelo,zelo se bojim! Prosim pomagajte mi! Ne spreglejte me prosim! Amen!

  • Miro says:

   Draga ga. Slavica, ostanimo povezani v moči Svetega Duha in vsak dan skupaj slavimo Odrešenika Jezusa Kristusa! Tako bo sonce Božjega usmiljenja zanesljivo topilo zaledenele notranje plasti naših bojazni, strahov, nemira, omahovanj … V duši pa se bodo čedalje bolj krepile kreposti vere, upanja in ljubezni do Boga in bližnjega! Naj vam Usmiljeni Bog podari globok mir v srcu, še zlasti s pomočjo redne sv. spovedi in sv. evharistije!

   Bog vas obilno blagoslovi!

  • Administrator says:

   Se vas bomo spomnili.
   Bog vas ima neskončno rad, prepustite mu vse.

   Ps: Sem dodatno poudaril vaše besedilo, da bo bolj vidno.

 14. Miro says:

  MISEL SV. PATRA PIJA IZ PIETRELCINE O VERI

  Sv. pater Pij: “Najlepše dejanje vere je tisto, ki privre na ustnice v temi, v žrtvovanju, v bolečini, v skrajnem naporu neupogljive volje, da bi delali dobro.”

  V molitvi prosimo sv. patra Pija, da nam pri Bogu izprosi milost trdnega zaupanja v Boga; da bi v bolečih življenjskih trenutkih črpali moč za premagovanje trpljenja v Križanem Jezusu, ki je na križu pretrpel najhujše trpljenje za naše odrešenje.

  Svetnika prosimo tudi za posredovanje glede prošenj, ki so jih zapisali: Andreja (finančne težave), Jasna (za mamino zdravje, za zdravje v družini), Mojca (življenjska stiska), Metka (za Sarino zdravje, motnje v prehranjevanju), Pika (težave v zakonu), Sofija (za sina), Anna (hudo nasilje v družini), A. (za vero, zdravje, za bližnje, za dete po naravni poti), Branko (za Matejevo zdravje, za družino) … Vztrajno molimo po namenih vseh, ki se na tej spletni strani priporočajo v molitev!

  Naj se dobri Bog milostno ozre na prošnje vseh sester in bratov v stiski ter jim podeli obilne blagoslove za njihov dušni in telesni blagor!

  Sv. pater Pij, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-pij-iz-pietrelcine-redovnik-spovednik-mistik

 15. Mojca says:

  Dobri Oče, ne zapusti me, bodi ob meni, usmeri me na pravo pot, izgubljena tavam v temi. Pridružujem se vsem, ki molite k Bogu.

 16. Branko says:

  Najprej bi se vsem molivcem zahvalil za molitev za sina Mateja. Danes je malo več kot leto od tragične nesreče, a naš Matej že hodi s hojco na kolesih in tudi opravlja samostojno skoraj vse lastne potrebe. Z Božjo pomočjo in vašo molitvijo danes lahko z veseljem spremljamo postopno napredovanje in se veselimo vsakega dne. Bog vas blagoslovi. Priporočam pa se še naprej za molitev za Mateja in celo družino, da zacelimo vse rane. Hvala in z Bogom!

 17. a. says:

  Ne le prositi, tudi zahvaljevati se je treba Bogu za vse kar stori za nas. Dobri Bog, hvala ti za vse uslišane prošnje, prav tako hvala vsem, ki molite. Še naprej se priporočam in prosim za molitev za vse svoje najbližje za zdravje, trdno vero v Jezusa in detece po naravni poti. Bodite blagoslovljeni!

 18. anna says:

  lepo prosim za molitev da skupaj z vami prosimo Usmiljenega Jezusa in našo Nebeško Mater Marijo da se preneha nasilje v naši družini saj mož in oče grozi lastnim že odraslim otrokom da jih bo pobil in, da niso nič vredni čeprav so vsi končali šolanje in hodijo v službo potem pa še delajo na kmetiji vsega je kriva njegova sebičnost in pa tudi alkohol, pomagaj nam ljubi Bog, da se tega rešimo, saj traja to nasilje že dolgo časa!

 19. Sofija says:

  Prosim za molitev, da bi sin v šoli dobil dobre prijatelje/prijatelja, da se ne bi več počutil izključenega. Hvala!

  • anamarija says:

   Bom molila za vašega sina. Vas pa tudi prosim, da molite za mojega sina za isti namen. Hvala.

   • Sofija says:

    Velja, bom molila za oba. Vse dobro!

    • Miro says:

     BOŽJA BESEDA: “Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih,” (Mt 18,19). Prosimo Gospoda, da bi bile naše prošnje v molitvah soglasne – v veri, upanju in ljubezni do Boga in bližnjega!

 20. Pika says:

  Goreče prosim za pomoč in molitev,
  sem v hudi stiski. Poročena sem že dolgo in imam dva skoraj odrasla otroka. Vedno sem verjela, da imam srečen zakon, kljub temu, da naju je pri vzgoji in vsakdanji težavah kdaj življenje preizkusilo, a sva zmogla. V zadnjem obdobju pa mož meni, da nikoli ni čutil prave ljubezni. Prosim molilce, da skupaj z mano molijo in prosijo Boga, da bo moj mož spet začutil in začel vračati ljubezen, ki pri meni ni nikoli ugasnila.
  Prosim molite za moj zakon. Hvala vam.

 21. Metka says:

  Prosim za molitev za Saro,ki ima motnje hranjenja naj ji Jezus potrka na srce in ji pomaga, mati božja pa naj jo ogrne s svojim plaščem in jo varuj Hvala vam

 22. Mojca says:

  Boga Očeta, Jezusa, Marijo in Sv. Duha prosim za čimprejšnjo rešitev moje življenjske stiske. Naprošam za pomoč pri molitvi. Hvala.

  • Miro says:

   Božja beseda: »Ne zapusti me, o Gospod, moj Bog, ne bodi daleč od mene! Hiti mi pomagat, moj Gospod, moja rešitev!« (Psalm 38, 22-23).

 23. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, pomagaj mami, da si opomore od bolezni, pomagaj meni in hčerki, da bi partner spremenil odnos do naju, da bi postal boljši. Podari zdravje in srečo v družini.

  Hvala! Jasna

 24. andreja says:

  Prosim za molitev… da ostanem osredotočena na pomembne stvari, da bom šla po pravi poti naprej, in da se mi uspešno reši trenutno nastali finančni problem, (ne vem še, kako bom preživela mesec)..
  Hvala vsem, ki molite. Tudi jaz molim za vse.

  Božje usmiljenje, vate zaupam!

  A

 25. Miro says:

  “ČUDEŽ SVETEGA JANUARIJA” NAS SPODBUJA K STANOVITNOSTI V VERI!

  Vsako leto se na tri spominske dneve sv. Januarija (eden od teh je tudi 19. september, dan njegove smrti) v neapeljski stolnici zgodi “čudež svetega Januarija”. Ko njegovo kri približajo njegovi glavi, postane za nekaj časa tekoča, nato pa se spet strdi. Gre za pojav, ki še do danes ni pojasnjen.

  Ta pojav naj nas kot Božje znamenje spodbudi predvsem k stanovitni veri, da bomo z besedo in dejanji tudi mi zveste priče za Kristusa in Njegovo resnico. V duhu trdne vere in zaupanja v Božjo pomoč molimo za trpeče sestre in brate, ki se na tej spletni strani priporočajo v molitev.

  V naročje Božjega usmiljenja položimo prošnje, ki so jih zapisali: Mojca (za rešitev življenjskih težav, za Božje varstvo sinov, snahe, treh vnukov); Irena (za zdravje mame, strica, za pokojno mamo od svakinje); Petra P. (za razsvetljenje v luči Svetega Duha, za razjasnitev boleče situacije, za spoznanje Božje volje); Marina (za ozdravljenje, za blagoslov njenih otrok) … Molimo: Pridi, pridi Sveti Duh!

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo Vate!

  http://svetniki.org/sveti-januarij-skof-in-mucenec

 26. Mojca says:

  Naprošam za pomoč pri molitvi za rešitev mojih življenjskih težav. Dobri Bog, prosim tudi za Tvoje varstvo obeh sinov, snahe in vseh treh vnukov. Zahvaljujem se vsem, ki nas priporočate Očetu, Sinu, Svetemu Duhu in materi Mariji. Hvala vsem.

 27. Irena says:

  Prosim za molitev za mojo mamo, ki je pred težko operacijo. Čeprav o tem ne govori veliko, vem, da jo je zelo strah in da trpi. Nebeška mati bodi njena priprošnjica. Prosim tudi za strica, ki je v bolnici in mu še niso postavili diagnoze, ter pokojno mamo od svakinje.
  Hvala za vse vaše molitve. Hvala Gospodu za to molitveno skupnost.

 28. Petra P. says:

  Prosim za molitve…da bi spoznala svoje napake v zvezi, predvsem, da bi premagala strahove zaradi dolocenega obnasanja, ravnanja mojega partnerja. Prav tako pa prosim za odprtje njegovega srca…da tudi on uspe premagati svoje zadrzke. Naj mi ljubi Bog pokaze ali me ima dovolj rad. Ze dolgo ga imam rada. Cakala sem ga dve leti, ne da bi on za to vedel. Trenutno sem polna dvomov in bolecin. Ne vidim vec jasno. Hvala za molitve in lepe misli.

 29. Miro says:

  GOD ŽALOSTNE MATERE BOŽJE

  Včeraj je bil praznik Povišanja svetega križa, danes pa god Žalostne Matere Božje. Marija je molče trpela pod križem in tako s trpečim Jezusom, možem bolečin, ki so na križ pribili naši grehi, soodreševala svet in nas ljudi. Njeno srce je prebodlo sedmero mečev, ki pomenijo njenih sedem žalosti (glej na priloženi spletni strani).

  http://svetniki.org/zalostna-mati-bozja-dolores-spomin

  Danes se prisrčno zahvalimo Žalostni Materi Božji, ker vedno sočustvuje s trpečimi ljudmi, nas vedno spremlja v naših težavah, preizkušnjah, boleznih, stiskah … in nam podarja številne, od Boga izprošene milosti. Z vero in zaupanjem ji izročimo vse prošnje na tej spletni strani. Pred kratkim so za podporo molivcev zaprosili: Marina (za ozdravljenje), Simon (za vse dobro), Mojca (za ureditev življenjsko pomembnih stvari), Tanja (za sina, da bi našel sebi primerno delo) …

  Žalostna Mati Božja, prosi za nas!

 30. Marina says:

  Prosim za molitev
  Imam raka na dojki..se zdravim, ampak se vedno nekaj zakomplicira..prosim za molitev za moje ozdravitev..sem mlada in imam dva majhna otroka, in hocem da zivim….

 31. Simon says:

  Prosim vas za molitev za vse dobro. Gospod Bog ti si poln usmiljenja in dobrote odpusti mi moje grehe katere imam,zadnje čase se veliko kregam s starši kar ni prav. Tudi pri enemu prijatelju sem naredil veliko napako. Ker kot da sem se hotel malo pohvaliti. Odpusti mi Jezus. Usmili se me Oče Vsemogočni večni Bog in lepo in ponižno te prosim ne kaznuj me za moje grehe. Upam da se poboljšam. Mati Marija prosi zame grešnika pred Bogom. Molivci molite zame. Lepo vas prosim molite in naj vam Bog v izobilju povrne vaše molitve. Prosim te Gospod Bog za vse dobro.

 32. Mojca says:

  Prosim za pomoč pri molitvi k Bogu in naši materi Mariji, da se čimprej z Božjo pomočjo uredijo moje življenjsko pomembne stvari. Zahvaljujem se vsem, ki se me boste spomnili v molitvi.

 33. Tanja says:

  Prosim, prosim vas pridruzite se mojim molitvam za sina, da bi nasel sebi primerno delo, ki bi ga z veseljem opravljal in bil posteno plača, da bi se prenehalo izkoriščanje delavcev. Naj mu ob tej bridki preizkušnji stoji ob strani njegov krstni zavetnik Sv. Janez Krstnik. Prosimo, da se to uredi, ker ga izčrpava dusevno in telesno. Bog naj vse vas obilno Blagoslovi in varuje.

 34. Miro says:

  PRAZNIK POVIŠANJA SVETEGA KRIŽA

  Kristus je pomen svojega povzdignjenja na križ razodel na primer v pogovoru z Nikodemom: “In kakor je Mojzes povzdignil kačo v puščavi, tako mora biti povzdignjen Sin človekov, da bi vsak, ki veruje, imel v njem večno življenje” (Janez 3, 14-15). Po njegovem zasluženju je križ postal znamenje zmage nad hudobnim duhom in smrtjo, središče naše vere in viden znak brezmejne Božje ljubezni do nas ter s tem skupna rešitev za ves svet. Z njim je torej Kristus razodel svojo velikonočno skrivnost. Zato je zvestoba križanemu Kristusu pogoj za delež pri njegovi večni zmagi v nebesih (iz knjige Kristusove priče, Stanko Lorber).

  Prosimo Gospoda za milost, da bi na vsako trpljenje, preizkušnjo, stisko, ki nas doleti v življenju, gledali v luči Kristusovega križa in njegovega vstajenja od mrtvih. Danes mu priporočimo vse trpeče sestre in brate, da bi moč za premagovanje svojega trpljenja črpali v Kristusovem odrešilnem križu – v veri, da nam edino ta prinaša vstajenje od mrtvih in odpira vrata v neminljivo veselje in srečo pri Bogu. Po Kristusovih ranah in po Njegovem prebridkem trpljenju na križu prosimo našega nebeškega Očeta tudi za ozdravljenje malega Lukca in drugih hudo bolnih otrok.

  O sveti križ, življenja luč, o sveti križ, nebeški ključ!

  http://svetniki.org/povisanje-svetega-kriza-praznik

 35. Miro says:

  BLAGRI IN GORJE (Luka 6,20-26)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+6%2C20-26&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Gospodova beseda “blagor vam … gorje vam …” ne moralizira (to smeš, ono ne smeš), ampak vsakega človeka v njegovem srcu postavlja pred ogledalo resnice o Božjem kraljestvu in tem, kar smo v resnici pred Bogom. O tem Božja beseda govori na mnogih
  mestih v Svetem pismu, med drugim tudi po preroku Izaiju: “Kajti moje misli niso vaše misli in vaše poti niso moje poti, govori Gospod” (Iz 55,8). Gospodov način vrednotenja stvarnosti, Njegov način delovanja, reševanja, odreševanja … je čisto drugačen od tistega, kar se nam zdi, da bi bilo za nas v življenju najbolj prav in primerno.

  Prosimo v molitvah Svetega Duha za milost in luč, da bi v našem srcu spoznavali, kdo in kaj smo pred Bogom, od kod prihajamo, kam gremo … Da bi tako živeli in spolnjevali Božjo voljo, da bi za nas – že na tem svetu, še zlasti pa ob končnem srečanju z Njim “iz oči v oči” – veljale Gospodove besede neizmernega blagoslova: “Blagor vam …”

  Božje usmiljenje, v spreobrnjenju grešnikov, zaupamo Vate!

 36. Andreja says:

  Dobri Bog, prosim za spremembo situacije v družini na bolje. Da bi zavladala prava ljubezen, spoštovanje in pozornost iz strani moža. Naj sprevidi svoje napake in jih odpravi. Naj spozna, da ga imamo resnično radi in naj prekine slabe navade. Prosim, da tudi vi molite z mano. Hvala vam.

 37. Miro says:

  VSAK DAN Z ZAUPANJEM KLIČIMO IME MARIJINO, IME “TISTE, KI JO BOG LJUBI”!

  Vsak praznik in god v čast Marije Device je duhovno bogat, prisrčen in vesel. To velja tudi za današnji spomin Marijinega imena. Obhajajmo ga z zaupanjem v moč tega imena, obenem pa s hvaležnostjo za neštete milosti, ki smo jih po pobožnem klicanju Marijinega imena že prejeli. Da pa bomo svete skrivnosti obhajali kot Marijini oz. Božji otroci, najprej obžalujmo vse, s čimer smo Marijo ali Boga žalili! (odlomek iz knjige Kristusove priče, Stanko Lorber).

  Po tej duhovni spodbudi se danes Mariji prisrčno zahvalimo za vse, kar smo že prejeli in smo deležni po Njeni priprošnji pri Bogu. Obenem pa jo z zaupanjem prosimo za moč, da bi po Njenem zgledu zvestega spolnjevanja Božje volje tudi mi v naših osebnih, zakonskih, družinskih, poklicnih, družbenih in drugih razmerah zvesto spolnjevali tisto, kar Bog od nas pričakuje.

  Mariji z močnim zaupanjem v moč Njenega imena izročimo vse molitvene prošnje, ki so jih tokrat na tej spletni strani zapisali: Veronika (za ozdravljenje malega Lukca, za njegovo mamico), P95 (za vero in zaupanje v Jezusa in Marijo, za vpis v 3. letnik), Andreja (za materino zdravje, za sina, za blagoslov družine), Anija (za ozdravljenje moža, za sina), Ester (za moža in sina, za blagoslov družine), Amadeja in Marjetica (da bi se vse dobro izteklo), Ivo (za ozdravljenje) …

  Naj bo Marijino ime slavljeno z namenom, da bo vedno in povsod nadvse slavljeno Jezusovo ime!

  http://svetniki.org/marijino-ime-spomin

 38. P95 says:

  Prosim Bog, kljub temu, da sem že skoraj izgubila vero, da me uslišiš in povrneš zaupanje vate. Prosim da mi letos uspe in se vpišem v 3. letnik! Prosim molite zame!

  • Administrator says:

   Prosi Boga še naprej. Devica Marija je najboljša priprošnjica. Izroči vse v Marijine roke, ona je najboljša mama, ki te dobro razume in ti bo v pomoč. Poskušaj se odreč kakim razvadam (gsm, računalnil) nadomesti ta čas z branjem Svetega pisma ali molitvijo Rožnega venca.
   Bog te obilno blagoslovi.Jaz ti želim vse dobro.

 39. Marijana says:

  Prosim za molitev za milost in blagoslov naše soseske, kjer je v hudi stiski precej mladih družin z velikim krediti in slabimi bivanjskimi pogoji. Da bi se zadeva na sodišču razrešila v dobro njih in ne nenasitnih velikih kapitalistov. Bog povrni.

 40. andreja says:

  Dragi Bog, Oče, Sin in Sv.duh. Ponižno te prosim, da pomaga moji mami, da se ji povrne zdravje, da je ne bi več bolelo, da bi preživela še ta leta, v božjem miru in blagoslovu čas, ki je pred njo. Prosim te tudi za sina, stoj mu ob strani, vodi njegove misli, besede in dejanja. Napolni ga s Sv.Duhom in božjo ljubeznijo. Prosim še blagoslova za vso našo družino in vse, ki so v mojih mislih in v mojem srcu. Prosim božjega blagoslova za vse. Hvala vsem molilcem in Tebi ljubi Bog. Amen.

 41. Anija says:

  Dragi molilci,
  prosim vas, da se mi pridružite molitvi. Danes me je še posebej nagovorila naša skupna molitev: Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih. Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v mojem imenu, tam sem sredi med njimi.«
  Sem v stiski, ki je te dni zelo močna. Moževo pitje je vse večje, daljše in pogostejše. Večkratna bolnišnična zdravljenja niso pomagala nas rešiti peklenskega alkoholizma. Trpimo vsi, on, jaz, odrasla otroka. Bojim se najhujšega, kajti pred dnevi mi je kolegica povedala za smrt zaradi alkoholnega epileptičnega napada. Bojim se, da se lahko to zgodi tudi pri nas, ko smo drugi v službi, šoli in je mož sam doma, ker je brezposeln. Bog – naš Oče, prosim te daj nam moči in pokaži nam pravo pot kako naprej.
  Sveti Duh, prosim te tudi za sina, ki ima danes izpit, zagovor… daj mu moči, da bo zmogel in bi mu priznali izpit.
  Sveta Marija, Mati Božja, prosim, pomagaj nam.

  Dragi molilci, hvala vam!

  ć

  • Miro says:

   Draga gospa Anija, priporočam vam, da pogosto obiskujete Najsvetejši zakrament in slavite Jezusa – Njega, ki je vedno “tukaj in zdaj” na skrivnosten način prisoten za vsakega človeka na tem svetu. Tudi za vas, da se nežno dotika vašega in moževega srca, da vas ljubeče objema v duši, da vas posluša, kaj mu z bolečino v srcu govorite, da vas usliši, da vam pomaga v tistem, kar najbolj potrebujete v skladu s presveto Božjo voljo, da vas rešuje in odrešuje – za večno veselje v Bogu!

   Gospa, kar pogumno naprej – z vero in zaupanjem v Marijino pomoč! Povezani v duhu se skupaj oklenimo vsakodnevne molitve rožnega venca in bomo z Njeno pomočjo strli okove hudega duha. Naj bo Marijino ime vsak dan slavljeno tudi v vaši družini; naj Sveti Duh pride na pomoč vaši družini; naj bo vaš mož z Božjo pomočjo osvobojen alkoholizma!

   Naj Usmiljeni Jezus obilno blagoslovi vas, vašega moža in sina!

 42. Veronika says:

  Pred dobrim tednom sem prosila za molitev za komaj rojenega fantka ( Lukca ) . Operirali so ga na srčku, to je sedaj stabilno, so pa šele sedaj ugotovili , da je nekaj narobe s pljuči. Molimo zanj in njegovo mamico, ki je duševno popolnoma na tleh, ker tokrat z Lukcem nista skupaj. Vsak leži v drugem nadstropju bolnišnice. Naj Mati Marija nanju in na vse , ki prosite pomoči v molitvi razlije v polnosti milosti svojega Brezmadežnega Srca. Svete solze, močne solze, materinske solze Marije , rešite nas vsakega zla in nevarnosti v tem trenutku, v tej uri in tem dnevu, amen !!!

 43. ester says:

  Prosim za molitev zame, moža in sina, ki vseskozi v hišo vnaša neznanski nemir. Sama sploh ne znam več razsoditi, kako naj živimo vnaprej. Vlada kaos. Hvala vsem za pomoč v molitvi.

  • Administrator says:

   Draga Ester, opravite eno devetdnevnico. Videla boste razliko.

   • ester says:

    Prosim, če mi lahko svetujete katero devetdnevnico naj opravim.

    • Administrator says:

     Draga Ester, običajno se devet dni hodi k maši, prejema obhajilo in se ga pri prejetju izroči Jezusu ali Mariji za namen, ki ga želimo. Zelo priporočljivo je v tem času opravit spoved. Priporočal bi vam še posebej v tem času dodatno molitev vsaj Oče naš, Zdrava Marija in Slava Očetu. Če pa zmorete kaj več pa še bolje. Zelo modro bi bilo, da se v tem času tudi kaki stvari odrečete(računalniku, gsm, kavi, sladkarijam, ne vem kaj vam je kaka stvar preveč ljuba…).
     Želim vam vse, vse dobro Bog vas bo obilno blagoslovil.

 44. Amadeja says:

  Gospod Bog, prosim, pomagaj mi, da se bo vse dobro izteklo!

  Amen!

 45. Barbara says:

  Prosim za molitev za sorodnika, ki je zdaj z ženo na Floridi v svoji hiši. Da bi preživela orkan. Hvala.

 46. Ivo says:

  Prosim za ozdravitev od dolgoletne depresije in ostalih psihičnih težav. Trenutno sem spet na tleh. Zdravila mi ne pomagajo. Prosim tudi za rešitev problema z prekomerno težo, ki se povečuje kjub raznim dietam, ukvarjanju z športom, itd…). Sicer sem to stran odkril pred kratkim, tako da bom od zdaj naprej molil za druge, ne le zase.

  Hvala vsem…

  • Administrator says:

   Svetoval bi ti eno temeljito spoved, branje Svetega pisma. Glede debelosti, pa poskušaj zmanjšat količino hrane.
   Smo s teboj. Bog te obilno blagoslovi.

   • Ivo says:

    Hvala za odgovor. Bom poskusil z spovedjo. Sveto pismo že berem. Če še enkrat pomislim, se to z težo res sliši precej neumno. Ali se da komentar naknadno spremeniti???

 47. Miro says:

  MARIJA – UPANJE ZA VES SVET IN ZARJA ODREŠENJA!

  Danes praznujemo veličasten praznik rojstva preblažene Device Marije, znan kot Mali šmaren. V luči tega praznika se lahko bolj poglobimo v eno od velikih misli sv. Bernarda: “Bog je mogel ustvariti lepšo zemljo in lepše nebo, toda vzvišenejše stvari, kot je Marija, ni mogel ustvariti!”

  Na današnji dan Marijinemu varstvu z živo vero in trdnim zaupanjem izročimo zahvale, stiske, prošnje, ki so jih na tej spletni strani zapisali: Jasna, Irena, Anka, Simon, Jana, Amadeja … Po nadvse močnem zgledu preblažene Device Marije se trudimo živeti tako, da bomo v mislih, besedah in z deli usmiljenja do bližnjega v življenju uresničevali geslo: Vsa čast Bogu in Mariji!

  Preblažena Devica Marija, prosi za nas!

  http://svetniki.org/marijino-rojstvo-mali-smaren

 48. andreja says:

  O, dobri Bog, odpusti mi, ker nisem znala pravilno oceniti dogodkov v mojem življenju…posledično so se zgodile težke stvari, na katere ne morem vplivati. Zaradi tega sedaj hudo trpim, bolečino težko prenašam iz dneva v dan. Prosim, za ureditev odnosov, naj partner sprevidi, naj se ne poda v greh. Z Božjo milostjo pomagaj prosim.

  • Miro says:

   Gospa Andreja, priporočam vam, da se zatekate k zakramentu redne vsakomesečne spovedi in sv. evharistije. Tudi vas priporočamo Preblaženi Devici Mariji in s tem namenom molimo za vas. Zaupajte v mogočno Marijino priprošnjo, prej ali slej vas bo ljubeče objelo Božje usmiljenje!

   Preblažena Devica Marija, prosi za nas!

 49. Jasna says:

  Hvala Dobri Bog, Devica Marija, hvala vsem, ki ste molili za mamo, ki je imela pred kratkim veliko preiskav v bolnici in se je vse dobro izteklo. Manjka ji še samo apetit in volja.
  Prosim pa, da bi v naslednjih dneh živeli v miru, sreči, v dobrih medsebojnih odnosih in da bi v soboto vse potekalo dobro ter srečno, naj partner vsaj zmanjša, če že ne preneha piti alkohol.

  Hvala!! Jasna

 50. Simona says:

  Prosim, da molite zame, da se pozdravim in, da me nikoli več ne napade ta bolezen. Želim si še enega otroka. Prosim Marija usliši me

 51. Irena says:

  Marija ob tvojem rojstnem dnevu ti izročam vse moje molitve ,prošnje in želje. Hvala ti,ker si nam rodila Jezusa in ob njem pod križem trpela. Velikokrat si predstavljam tvojo bolečino,ko si videla kaj delajo s tvojim sinom in mu nisi mogla pomagati. Kakšna bolečina matere.Izroči vse naše prošnje svojemu sinu. Bog nam pomagaj. Bodimo dobri in pomagajmo drugim,pomoči potrebnim,saj s tem pomagamo Jezusu. Božja pomoč ostani vedno pri nas.

 52. Anka says:

  Naprošam vas za molitev, da bi moj sin opravil izpit.
  Hvala vsem, ki molite za nas za naše prošnje.

 53. Simon says:

  Gospod Bog, usmili se nas vseh ker si ti ljubezen in usmiljenje. Ne pusti me da bi se izgubil, usmili se tudi moje družine in naj se zgodi po tvoji volji. Hvala ti Gospod Bog za vse kar si mi podaril in mi podarjaš z veseljem sprejmem, ne zapusti me in bodi vse dni z menoj, ter se me usmili, ker sem grešnik.

 54. Simon says:

  Prosim vas molite zame za vse dobro :) Gospod Bog usmili se me,prosim te za zdravje da bo vredu in tudi da se bom še naprej dobro počutiu. Usmili se me Gospod Bog mene grešnika. Pride Jezus, Marija zatekam se pod tvoj plašč. Pridi pridi sveti duh in mi daj modrost zdravje in pravo razmišljanje. Upam da mi bo naprej laufala firma in da bom uspešen ter zadovoljen. Molivci priporočam se v molitev in hvala vam ter Bog vam povrni.

 55. Jana says:

  Božja Mati prosim Te za strica Marjana naj počiva v miru.Ljuba Marija samo Ti lahko pomagaš Matjažu,kateri Te vsak dan slavi.Marija hvala za vse milosti.Se katere mi podarjaše. Hvala Ti za vse.

 56. Amadeja says:

  Prosim za zbranost in učinkovitost pri učenju, da bom predelala snov in uspešno opravila izpit ter letnik. Prosim za zbranost in pogum na ustnem izpitu, naj izpraševalka išče znanje v meni. Daj da bom svoje znanje znala uporabiti v dobro ljudi.

  Gospod, prosim te za varstvo in blagoslov bližnjih, za očetov in materin notranji mir. Amen.

 57. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, Presveta Mati Marija, uslišita mojo prošnjo, naj bodo mamini današnji izvidi dobri, naj bo vse vredu z njo, pomagajta ji samo, da si opomore, da se ji povrne apetit.

  Hvala! Jasna

 58. Miro says:

  JEZUS OZDRAVI VELIKO LJUDI

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+4%2C38-44&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Božja beseda: »Ko je sonce zahajalo, so vsi, ki so imeli bolnike z različnimi boleznimi, te privedli k njemu. Na vsakega izmed njih je polagal roke in jih ozdravljal. Iz mnogih so odhajali tudi demoni, vpili in govorili: “Ti si Božji Sin.” On pa jim je zapovedoval in ni pustil, da bi govorili, ker so vedeli, da je on Mesija« (Luka 4, 40-41).

  Utrinek iz premišljevanja o Božji besedi: So klici hudih duhov “Ti si Božji Sin” izpoved vere v Jezusovo božanstvo? Ne. Ti klici hudih duhov, kot je pojasnjeno v knjigi Razloženi evangeliji (France Rozman), niso izpoved vere v Jezusovo božanstvo, temveč sramotenje Jezusa, ker ga kljub takim klicem niso priznali za Boga. Zato zgolj vedeti, kdo je Jezus, še ni jamstvo za odrešenje, temveč je istega Jezusa treba priznati za Boga in verovati vanj. Šele to zagotavlja zveličanje (glej Rim 10,9).

  Odrešenika Jezusa ponižno prosimo, naj se milostno skloni k nam, k slehernemu človeku, ki je zelo potreben Božjega blagoslova in milosti za njegov dušni in telesni blagor. Da bi po Njegovi besedi, tako kot Simonova tašča, vstali od “vročice” in z ljubeznijo v srcu stregli bližnjemu. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Molimo: Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, pomagaj moji slabotni veri, da bom tvoje presveto Ime klical z resnično vero Vate. Pomagaj mi, da bom Božjo voljo iskal, spoznaval, sprejemal, ljubil in tudi spolnjeval tako, kakor hočeš Ti. Jezus, hvala Ti za vse podarjene milosti. Ogromno jih je, katerih se na poti k Tebi ne zavedam, vendar sem jih kljub temu deležen po Tvoji neizmerni dobroti. Slava tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen

  Božje usmiljenje, vir čudežev in skrivnosti, zaupamo Vate!

 59. Zaskrbljena mama says:

  Prosim za molitev za nosečo hčerko,ki jo težijo težave – stare bolečine v hrbtenici,poporodna depresija od prejšnjega poroda,hodi okoli psihiatrov,zavrača naše nasvete,vse vidi črno,obtožuje.Prosim za zdravje nje in otroka ter lahek porod,ker se ga zelo boji,ker je imela zelo slabe izkušnje.Bog lonaj vsem, ki boste molili v ta namen.

 60. Miro says:

  SV. MATI TEREZIJA: »UBOGI NE POTREBUJEJO NAŠEGA POMILOVANJA, AMPAK LJUBEZEN IN USMILJENJE«

  BOŽJA BESEDA: »Takrat bo nebeško kraljestvo podobno desetim devicam, ki so vzele svoje svetilke in šle ženinu naproti« (Matej 25,1).

  Device iz evangeljske prilike so se v življenju odprle delovanju Božje milosti in z ljubeznijo do Boga uresničevale dela usmiljenja do bližnjega. Ena od preudarnih devic, ki so vzele svoje svetilke, šle ženinu Kristusu naproti in tako dosegle nebeško kraljestvo, je tudi današnja godovnjakinja sv. Mati Terezija. Z zaupanjem se ji priporočimo, da bi se po njenem izjemno ljubečem delovanju in junaškem pričevanju za Jezusa Kristusa pogumno odprli delovanju Božje milosti in z ljubeznijo uresničevali dela usmiljenja.

  Z zaupanjem v njeno priprošnjo pri Bogu ji izročimo tudi prošnje, ki so jih zapisali: Veronika (za fantka, ki ga čaka operacija na srcu), Jasna (za ozdravljenje mame), Barby (za blagoslov otroka v novem šolskem letu), Darinka (da bi spoznala dobrega fanta), Jana (za prijateljico Mojco), Ana (za ozdravljenje, njeno družino, za vnuka in vnukinjo) …

  Naj sv. Mati Terezija trpečim izprosi potrebnih milosti za njihov dušni in telesni blagor; še zlasti naj vsem izprosi močno vero, upanje ter ljubezen do Boga in bližnjega. Zgodi se presveta Božja volja!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, prosi za nas!
  Sv. Mati Terezija, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-mati-terezija-agnes-gonxha-bojaxiu-redovnica

 61. Ida says:

  Vsemogočni Bog in Blažena mati Marija,prosim za božjo pomoč pri rešitvi
  problema z zaposlitvijo.Le z molitvijo si lahko umirim misli.
  Hvala,da molite.

 62. Veronika says:

  Molimo prosim za komaj rojenega fantka, ki ga čaka operacija na srčku. O Sveta Mati, izprosi pri ljubem Sinu edinemu zdravilcu za uspešno operacijo. Ti vodi roke zdravnikom in pokrij ga s svojim plaščem ljubezni in varstva. Mami hvala Ti !!!

 63. Milan says:

  Naprošam za molitev za bolno mamo!

  Hvala,
  Milan

 64. Jasna says:

  Prosim za molitev, za mamo, da se pozdravi, začne jesti in dobi voljo do življenja.

  Hvala! Jasna

 65. Irena says:

  Prosim za molitev za mojo mami, ki je pred odločitvijo za težko operacijo, prosim za vodstvo Svetega Duha in za njen duševni mir. Zase in za ostale domače prosim, da bi ji znali stati ob strani, ter da bi vsi znali sprejeti in darovati naše preizkušnje. Naj se zgodi Gospodova volja.

 66. Simon says:

  Videl sem da ni biti vredu visok. Zgleda da mi je Bog nekaj pokazal, nevem ampak vse se zgodi z razlogom. PImam firmo in se mi zdi da sem bil malo visok ker mi je šla še kar vredu prodaja in sem Bogu zelo hvaležen za to potem pa mi je slo malo slabše. Upam da bo vse vredu z Božjo pomočjo, hvala vsem molivcem ki zame molino in moram reči da je zelo poznati hvala.

 67. Barby says:

  Prosim te dobri Jezus, spremljaj mojega otroka skozi novo šolsko leto, vodi ga, mu pomagaj, ga spodbujaj po tvojih besedah…obvaruj ga skozi življenje in ga vodi po dobri poti. Vse premorem v Njem, ki mi daje moč!

 68. Jasna says:

  Dobri Bog, pomagaj mami k ozdravitvi, da bi se ji povrnil apetit, izboljšala kri, predvsem pa ji povrni voljo do življenja.

  Hvala!

 69. Darinka says:

  Prosim za molitev, da si poiščem sebi primernega partnerja.

  • Administrator says:

   Draga Darinka, če sem malo pikolovski. Iščite in prosite za fanta, da bo vaš mož.

   Bog vas obilno blagoslovi. Smo z vami.

 70. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. septembra 2017:

  “Dragi otroci, kdo bi vam mogel bolje od mene govoriti o ljubezni in bolečini mojega Sina. Živela sem z Njim, trpela sem z Njim. Ko sem živela zemeljsko življenje, sem čutila bolečino, ker sem bila mati. Moj Sin je ljubil misli in dejanja nebeškega Očeta, pravega Boga. In, kot mi je govoril, je prišel, da vas odreši. Jaz sem svojo bolečino zaradi ljubezni skrivala, a vi, otroci moji, vi imate mnoga vprašanja. Ne razumete bolečine. Ne razumete, da morate zaradi Božje ljubezni sprejeti bolečino in jo prenašati. Vsako človeško bitje jo bo v manjši ali večji meri izkusilo. A z mirom v duši in v stanju milosti obstaja upanje. To je moj Sin, Bog, rojen od Boga. Njegove besede so seme večnega življenja. Posejane v dobrih dušah prinašajo številne sadove. Moj Sin je nosil bolečino, ker je prevzel vaše grehe. Zato vi, otroci moji, apostoli moje ljubezni, vi, ki trpite, vedite, da bodo vaše bolečine postale luč in slava. Otroci moji, ko prenašate bolečino, ko trpite, vstopajo v vas nebesa, in vsem okoli sebe dajete malo nebes in veliko upanja. Hvala vam.”

 71. Jana says:

  Lepo prosim, za molitev za mojo zelo dobro prijateljico Mojco,preživljenje hudo stisko.Marija Mati Božja prosi za nas Vse.

 72. Ana says:

  Prosim za molitev,da bi bilo z mano vse dobro, napadla me je duševna bolezen, ne morem se zbrati,iste misli se mi ponavljajo v glavi.
  Prosim za vnuka in vnukinjo ,da bi bila čim bolj sproščena v šoli.
  Prosim molite zame in mojo družino.

  Hvala vam iz srca.

 73. Miro says:

  »GLEJTE, ŽENIN! POJDITE MU NAPROTI!« (Matej 25,6)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+25%2C1-13&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Molimo in Odrešenika Jezusa Kristusa prosimo, da bi vsak dan zvesto živeli po Božji besedi! Naj nam pomaga, da bomo od Boga podarjen čas kar najbolje izkoristili za pridobivanje olja dejavne ljubezni do bližnjega, še zlasti do najbolj trpečih sester in bratov. Ponižno prosimo za moč Svetega Duha, kajti sami, zgolj v svoji moči, ne moremo nič storiti, kar bi na našem romanju v večnost imelo odrešenjsko vrednost.

  Za človekovo odrešenje je potrebna tako Božja milost, kakor tudi odprtost naših src in sodelovanje z Odrešenikom Jezusom. Gospod vseh in vsega, kar biva po Njegovi milosti, se nam iz čiste ljubezni podarja pri sveti Evharistiji. Se znamo odpreti v srcu in hvaležno sprejeti dar Njegove neizmerne ljubezni do nas grešnikov? Ali znamo vsaj delček te ljubezni posredovati sestram in bratom v stiski?

  V tem duhu danes Božjemu usmiljenju izročimo prošnje in molitve po namenih, ki so jih pred kratkim zapisali: Marija, Marjana, Simon, M, A, Lea … Naj vse trpeče objame brezmejno Božje usmiljenje, naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo Vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sveti Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!

 74. a. says:

  Priporočam svoje bližnje, prijatelje in sebe za molitev za zdravje na duši in telesu in za dar starševstva po naravni poti. Bog vam povrni.

 75. Lea says:

  Prosim vas za molitev za mojo sestro,ki ne more narediti se zadnjega izpita iz obligacijskega prava kljub ucenju.Sedaj jo preveva ze hud obup in zelo jo je strah,saj kljub ucenju ne naredi,pocuti se tudi nesposobno in manjvredno.Vse prosnje do sedaj za vpogled v oceno in stem ocenjen izpit so bili s strani profesorja zavrnjene.Naj se enkrat iztece in dobro konca.Bog vam povrni.

  • Administrator says:

   Naj opravi spoved in prejme obhajilo pri maši ter daruje za ta svoj izpit. Če pa ona ne more, ji vi pomagajte na isti način in vi darujte vse to Bogu zanjo v njenem imenu.
   Bog vas obilno blagoslovi.

 76. m says:

  Prosim molite zame, da bi dobila zaposlitev, ki bi jo opravljala z veseljem in me bi izpolnjevala. Bog povrni!

 77. Simon says:

  Iskreno prosim za molitev za uspešno opravljen izpit, ki me čaka v sredo 6.9. Je izjemno zahteven in pogoj za nadaljevanje študija. Pripravljam se že res dolgo časa, vender je tako obsežen in zahteven da bom potreboval pomoč in podporo v molitvi. Res iskrena hvala vsakemu, ki se bo spomnil name.

 78. MARJANA says:

  dobri bog , varuj in vodi mojo hčerko po pravi poti, v novem okolju pa prave prijatelje in . Vedno si uslišal moje prošnje, zato se za vse zahvaljujem in vsak dan slavim. Blagoslovljeni bodite vsi na tej strani.

 79. Marija says:

  Za hcerkino zdravje in spreobrnenje!

 80. Miro says:

  ODPRIMO IN BERIMO SVETO PISMO – KNJIGO RESNICE!

  Avguštin je avgusta leta 386 v vrtu slišal glas, ki mu je svetoval: “Vzemi in beri, vzemi in beri!” (Izpovedi, 8,12,29). Poslušal je božji glas, v roke vzel Sveto pismo, ga redno bral in premišljeval, dejansko živel v skladu s Knjigo resnice in tako postal velik svetnik.

  Priporočimo se sv. Avguštinu, da bi po njegovem zgledu tudi mi redno premišljevali Sveto pismo in živeli v skladu z Božjo besedo. Z zaupanjem mu priporočimo tudi zadeve, o katerih na tej spletni strani pišejo: Jana, Jasna, Barbara, Marja, Barica, Andreja … Prosimo ga, naj pri Usmiljenem Bogu posreduje za trpeče sestre in brate ter jim izprosi potrebnih milosti tako za dušo kot telo. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, prosi za nas!
  Sv. Avguštin, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-avgustin-skof-cerkveni-ucitelj

 81. andreja says:

  Jezus, Ti, ki si ljubezen, usmiljenje, življenje, resnica in pot. V Tvoje roke izročam vse, ki trpijo zaradi nerazumevanja v družinah, zaradi pomanjkanja ljubezni, ki imajo kakršnekoli težave v odnosih in v svojih situacijah ne vidijo rešitve. Jezus, ti jih potolaži, pokaži jim pot in rešitev.. naj v vseh srcih zagori ogenj prave ljubezni. Amen.
  Jezus, prav tako ti izročam vse, ki trpijo zaradi bolezni, jih je strah, ali izgubljajo upanje.
  Božje usmiljenje, vate zaupam!

 82. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. avgusta 2017:

  “Dragi otroci! Danes vas kličem, da bi bili ljudje molitve. Molite, dokler vam molitev ne postane radost in srečanje z Najvišjim. On bo preobrazil vaše srce in postali boste ljudje ljubezni in miru. Ne pozabite, otročiči, da je satan močan in da vas želi odvrniti od molitve. Ne pozabite, da je molitev skrivni ključ srečanja z Bogom. Zato sem z vami, da vas vodim. Ne opustite molitve. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu

 83. Barica says:

  Prosim za molitev deklice, katera je na maturantskem izletu, vendar v komi. V tujini. Lepo bi prosila za molitev. Hvala Vam!!!

 84. MARJA says:

  Prosim za molitev za zdravje v družini , medsebojno ljubezen in potrpežljivost

 85. MARJA says:

  PROSIM ZA MOLITEV ZA NASTALO DRUŽINSKO SITUACIJO. ZA OTROKE,DA BI V TEJ
  SITUACIJI OHRANILI ZDRAV ODNOS MED SEBOJ. NAJ NAM PRI TEM POMAGA MARIJA Z JEZUSOM.

 86. Barbara says:

  Spoštovane sestre in bratje v našem Gospodu Jezusu,

  prosim vas za molitev za moje zdravje ter da mi Bog podari fanta, s katerim bi se poročila. Prosim za te milosti… Hvala.

  Barbara

 87. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo z mamo vse vredu, da bi bili izvidi preiskav, na katere gre danes tudi vredu in da ji ne bi bilo treba v bolnišnico, ter da bi bilo vse dobro tudi z atijem.

  Hvala!

 88. Jana says:

  Mati Božja,prosim Te za duševno zdravje mojega Matjaža.

 89. Miro says:

  SV. JERNEJ JE Z VERNIM SRCEM IN Z LJUBEZNIJO HODIL ZA KRISTUSOM

  Sv. Jernej, ki ga Sveto pismo imenuje tudi Bartolomej ali Natanael, je bil doma iz Kane v Galileji. Ko je prvič prišel k Jezusu, ga je ta zaradi njegove odkritosrčnosti in poštenosti pohvalil, da je pravi Izraelec, v katerem ni zvijače. Jernej pa je takrat kot prvi izmed apostolov izpovedal svojo vero v Jezusa kot Božjega Sina.

  Po zgledu sv. Jerneja si tudi mi prizadevajmo, da bomo vedno napredovali v živi veri v Jezusovo božanstvo. Obenem z zaupanjem v priprošnjo sv. apostola Jerneja in drugih apostolov prosimo Jezusa, naj našemu narodu vedno naklanja zadostno število duhovnih poklicev za velike potrebe krajevne in vesoljne Cerkve (iz knjige Kristusove priče, Stanko Lorber).

  Sv. Jerneju z zaupanjem izročimo tudi molitvene prošnje, ki so jih napisali: Veronika, Jasna, Tanja, Janez, Melita, Antonija, Babi, Andreja … Naj sv. Jernej pri Bogu vsem trpečim, ki se priporočajo v molitev, izprosi potrebnih milosti za njihov dušni in telesni blagor. Posebej ga zaupno prosimo, naj pri Usmiljenem Bogu izprosi zdravja za hudo bolnega malega fantka (molitvena prošnja ge. Veronike). Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, prosi za zas!
  Sv. Jernej, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-bartolomej-jernej-apostol

 90. Veronika says:

  Prosim za militev za leto in pol starega fantka, ki je slep ne govori in ne hodi. Pred kratkim je bil operiran na ušesu zaradi ravnotežja.
  Naj ga ljuba Nebeška Mati vzame v svoje naročje, ga poljubi in mu pri Sinu Jezusu izprosi zdravja.

 91. Verjamem v enega Boga says:

  Zaprošam za podporo v molitvi. Tam kjer sta dva ali trije zbrani v mojem imenu, sem jaz med njimi, nam govori Jezus.
  Naj bi se rodil še kakšen otrok v naši družinici, kljub nasprotovanju moža. Naj bi bila rodovitna in sprejela življenje ne pa skrbela samo za finančno preživetje. Za razumevanje, spoštvanje in sprejemanje. Naj izgine ideologija zadostnosti 1., 2 otrok in naj se rodijo otroci ter naj živijo.

  Hvala vam, dragi bratje in sestre v Kristusu!

 92. Jasna says:

  Vsemogični Bog,
  prosim pomagaj mami, da bi ozdravela, da bi bili izvidi vredu, da bi se tudi počutila dosti bolje in ji ne bi bilo treba iti v bolnišnico.

  Hvala!

 93. Mm says:

  Prosim prosim vas za molitev za mojega sina, ki ima zelo oslabljen imunski sistem, neprestano se borimo z infekcijami. Je zelo prijazen fant in Bogu neprestano govorim naj ga čim prej pozdravi, ker bo na svetu še marsikaj dobrega naredil. Naj gredo vse bolezni name, jaz si zaslužim kazen, on ne. Obupujem, ne molim … Hvala vam za ves vaš trud.

 94. ALENKA says:

  Prosim za molite sin je zbolel za aneksioznost stem je veliko nočil prebedel in se ni mogel zbrati ,da bi opravil izpite na faksu ,sedaj ima še zadnje možnosti da se z zdravili in Božjo pomočjo , molitvijo zbere in korektno opravi izpite ,da lahko napreduje v višji letnik.
  Vsem ki bomo molili zanj se lepo zahvaljujem .

  • Alenka says:

   Hvala vsem ki zanj molite en izpit je uspesno koncal ,cakajo ga se stirje v prihajajocih dneh , molimo naj nam Gospod pomaga vse trpecim in ubogim pomoci potrebnim

 95. MAJDA says:

  Prosim za zdravje mojega moža,za ozdravitev sina,ki se predaje preveč alkoholu in za hčerko ,ki je izgubila vero ..in za mojo ozdravitev vseh strahov,ki me mučijo ob teh težavah…

 96. Tanja says:

  Gospod Bog vsemogocni! Iskreno prosim za resitev moje partnerske veze in ohranitev ljubezni ter ponotanje z Mitjem. Hvala iz srca hvala

 97. Janez says:

  Vsemogočni bog, Mati Marija, vsi dobri duhovi, prosim za molitev, za obstoj družine in finance. Žena me vedno zmerja, govori, da imam druge ženske, da si želim imeti druge ženske ob sebi, pa ni res. Vedno me v nekaj prepričuje in si stvari izmišljuje. Vem, da nima postave manekenke, ima pa nasmeh, kakršnega nima nobena ženska, je luštna in ima lepe ustnice, zelo dobra in skrbna mati in gospodinja… ne morem brez nje, ona pa brezveze teži. Želim si, da bi se to spremenilo, da bi imela zaupanje vame tako, kot imam jaz v njo.
  Prosim vas za molitev za finance, naj se zgodi nek čudež, da bomo obdržali dom, katerega sva z ženo zgradila. Kot obrtnik sem bil preveč naiven, sedaj pa to tepe vso družino. Prosim…

  Hvala vam vsem…

 98. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, prosim za molitev, za mamo, za družino, za mir in ljubezen, naj se partner poboljša, da bi imela lepo partnersko zvezo.

  Hvala! Jasna

 99. Melita says:

  Naprošam za molitev!

  Po včerajšnjem pregledu na onkološki kliniki je mami izvedela za metastaze v jetrih.

  Naprošam za molitev za mami.

  Hvala Vam…

  • Veronika says:

   Draga Marina !

   Združena sem v molitvi s teboj za tvoje zdravje. Naj te Mati Marija ogrne s svojim plaščem in ti pri ljubem Jezusu tudi po tvoji molitvi in prošnji izprosi milost vere in čudež ozdravljenja.

 100. antonija says:

  Prosim za molitev,

  Sem v hudi duševni stiski, vse mi gre narobe. v družini ni miru, ljubezni in medsebojnega spoštovana.
  Živimo v peklu, zelo smo odtujeni, pravijo , da sem za vse kriva jaz, čeprav se trudim na vseh področjih kolikor se lahko. Molila sem za veliko stvari in prosila za mir, potem sem nekaj časa popolnoma obupala. Nisem mogla več moliti in prositi, čutila sem, ko da sem pozabljene od Boga in od vseh. Nimam več volje do življenja. Tako daleč sem padla.
  Prosim molite zame in za mojo družino,

  Hvala vam iz srca…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja