Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.360 Responses to Prosim za molitev

 1. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. maja 2018:

  “Dragi otroci, moj Sin, ki je luč ljubezni, je vse, kar je storil in dela, storil iz ljubezni. Tako tudi vi, otroci moji, ko živite v ljubezni, ljubite svoje bližnje, izpolnjujete voljo mojega Sina. Apostoli moje ljubezni, naredite se majhne. Svoja čista srca odprite mojemu Sinu, da bo mogel delovati po vas. S pomočjo vere se napolnite z ljubeznijo, a otroci moji, ne pozabite, da je evharistija srce vere. To je moj Sin, ki vas hrani s svojim Telesom in krepi s svojo Krvjo, to je čudež ljubezni – moj Sin, ki vedno znova prihaja živ, da oživi duše. Otroci moji, če živite v ljubezni, izpolnjujete voljo mojega Sina in On živi v vas. Otroci moji, moja materinska želja je, da bi ga vedno bolj ljubili, ker vas On kliče s svojo ljubeznijo, daruje vam ljubezen, da bi jo vi širili vsem okoli sebe. Po Njegovi ljubezni sem z vami kot Mati, da bi vam govorila besede ljubezni in upanja, da bi vam govorila večne besede, zmagovalke nad časom in smrtjo, da bi vas poklicala, da bi bili moji apostoli ljubezni. Hvala vam.”

 2. Miro says:

  DANES GODUJE SV. ATANAZIJ – EDEN NAJVEČJIH JUNAKOV V ZGODOVINI SVETE CERKVE

  Sv. Atanazij je bil velika in apostolska duša in kot tak neizmerno predan Kristusu in spolnjevanju Njegovega evangeljskega nauka, zato so ga rojaki upravičeno imenovali tudi “Kristonosec”. Da bomo tudi mi odgovorno živeli v moči Gospoda Jezusa Kristusa ter v življenju uresničevali Njegovo postavo ljubezni, se danes zaupno priporočimo sv. Atanaziju, velikemu priprošnjiku pri Bogu. Naj se Odrešenik Jezus na njegovo priprošnjo milostno dotakne vseh trpečih sester in bratov ter vsem podari potrebne milosti na njihovi življenjski poti. Še posebej prosimo za osebe, omenjene v prošnjah – Sinja, Janez, Dr, Lea, Gapi, Mary, Danijel, Jasna, A, Jerneja … Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
  Sv. Atanazij, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-atanazij-skof-in-cerkveni-ucitelj

 3. jozica says:

  dragi molivci, hvala Vam. sestrična je rodila tri mesece prezgodaj, okoli glavice je imel ovito popkovino ki se je pretrgala… dojenček je v inkubatorju, stanje je stabilno. Bogu in Mariji hvala.

 4. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se bolje počutil, da me ne bi preganjali občutki manjvrednosti in strahov in da bi se razumel z ljudmi.
  Usmiljeni Jezus, vate zaupam.

 5. Jana says:

  Hvala Vsem,za molitev, Matjažu se stanje izboljšuje.Hvala Marija,da ga čuvaš in mu daješ moč.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 6. Miro says:

  SV. JOŽEF – NAJSVETLEJŠI ZGLED DELAVCEV IN ZAVETNIK NAŠEGA DELA

  Sv. Jožefu se danes posebej zahvalimo za vsakodnevno pomoč pri delu, za številne milosti, katere nam je že izprosil pri Jezusu in nam jih še bo. Tega se najbrž premalo zavedamo in uspehe dostikrat pripisujemo svojim prizadevanjem, svojim močem. V resnici pa “vsak dober dar in vsako popolno darilo prihaja od zgoraj, od Očeta luči” (Jak 1,17).

  Obenem se sv. Jožefu, velikemu zavetniku delavcev, priporočimo tudi za nadaljnjo pomoč in varstvo. Posebej ga prosimo za mlade, da bi si z njegovo pomočjo uspeli najti zaposlitev, delo. Danes, ko začenjamo majniško pobožnost (šmarnice), se priporočimo tudi Mariji, Kraljici majnika.

  Sv. Jožefu in Devici Mariji z zaupanjem izročimo tudi prošnje na tej spletni strani, ki so jih zapisali: Lea, Gapi, Mary, Kras, Irena, Jana, Danijel, Sinja, Jasna, Bety … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki obsegaš ves svet, zaupamo vate!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas!
  Marija, Kraljica majnika, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-jozef-delavec

 7. lea says:

  Prosim za molitev,
  Da bi hci zacela cisto in pravilno izgovarjat glasove in govor, saj gre v solo.. Kljub strokovni pomoci, se zelo pocasi premikamo. Hvala zamolitev in Bog vas blagoslovi.

 8. Gapi says:

  Prosim za molitev da se popravijo moji odnosi z ljudmi. Prosim za drugo priložnost in odpuščanje za mojo nadutost, egocentrizem, da se povrnejo vrednote, ki so mi jih vzgojili starši. Prosim tudi, da mi v službi ponudijo zaposlitev za nedoločen čas.

  Hvala Vsem, ki pomagate, čeprav tega nisem vreden in so ljudje, ki prenašajo veliko hujše stiske.
  Naj bosta zdravje in sreča v Vaših življenjih, z Božjo pomočjo.

 9. Miro says:

  GOSPOD JEZUS KRISTUS: »BLAGOR ČISTIM V SRCU, KAJTI BOGA BODO GLEDALI.« (Mt 5,8)

  Neizmerno veličastne Gospodove besede o čistosti srca, pa tudi o ljubezni do Boga in bližnjega, je z izjemno krepostnim življenjem izpolnila blažena devica Hozana Kotorska. Umrla je v sluhu svetosti in se sedaj veseli večne sreče v Bogu … Priporočimo se ji, da bi se z Božjo pomočjo tudi mi učili čistosti, spokornosti in ljubezni do Boga in bližnjega.

  Blaženi Hozani priporočimo tudi vse stiske in osebe, omenjene v prošnjah, ki so jih zapisali: Jana, Neža, Brina, M+S, Janez, Bety, Jasna, Danijel, Irena, Kras … Naj bl. Hozana vse vodi k Odrešeniku Jezusu, naj vsem pri Bogu izprosi potrebnih milosti in novega življenja v moči Svetega Duha!

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!
  Blažena Hozana Kotorska, prosi za nas!

  http://svetniki.org/blazena-hozana-katarina-kotorska-devica-in-tretjerednica

 10. Mary says:

  Prosim pomagajte mi z molitvijo padla sem v veliko depresijo zaradi sina .Ne morem več mislim na vse mogoče stvari da me ne bi bilo več, da ne bi vedela kaj se dogaja .Prosim pomagajte mi Hvala

  • Miro says:

   Zaupajmo v Odrešenika Jezusa ter moč za premagovanje življenjskih težav zajemajmo v molitvi in v svetih zakramentih (sv. birma, sv. spoved, sv. maša …) – to je pri odrešenjskih studencih Božjega usmiljenja. Obenem stopimo tudi na pot nenehnega zahvaljevanja Bogu za vsak trenutek našega življenja, saj je Jezus vedno z nami in nas nikoli ne zapusti. Če drugače čutimo, se tudi zahvaljujmo! Dostikrat je na veliki preizkušnji naša vera, Jezus pa nam vedno podarja dovolj milosti, da lahko z Njim premagamo še tako hud življenjski položaj. Naj nas vedno spremlja molitveni vzklik: »Vse zmorem v njem, ki mi daje moč!« (Flp 4,13)

   Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

   • Mary says:

    Hvala za spodbudne besede

    • Mary says:

     ZAKAJ….ZAKAJ ne morem več. Molim nič ne pomaga vsak drugi dan novo razočaranje zakaj je moj križ tako težak ….Zakaj moram vse to prestajati za moje otroke. Vzgajala sem jih v veri vendar življenje je zelo kruto. Trpim jaz moja družina posebej pa moj sin pomagajte mu z molitvijo

     • Miro says:

      Pobuda za naslednjo molitev: Jezus, hvala Ti, ker si nenehno z mano, ker mi podarjaš moč za molitev, ker me vodiš po poti, ki jo v bistvu samo Ti poznaš. Jezus, verujem, da po tej hudi preizkušnji podarjaš odrešenje meni in mojim bližnjim. Jezus, prosim Te, nauči me, da se bom z velikim zaupanjem zatekala k odrešenjskim studencem Božjega usmiljenja. Že vnaprej se Ti zahvaljujem za vse, kar delaš zame in za moje bližnje. Slava Tebi, Jezus, zdaj in vekomaj. Amen.

     • Administrator says:

      Draga Mary
      V pomoč vam bodo
      – Bolniško maziljenje
      – Mesečna spoved
      – Redno prejemanje obhajila
      – Po možnosti vsakodnevno obiskovanje maše
      – Molitev
      – Branje Svetega pisma
      – Post ob petkih

      Priporočam vam da si prebirate Marijina sporočila iz Međugorja. Ona nam govori:

      25. marca 1993. “Dragi otroci! Danes vas, kot še nikoli, kličem k molitvi za mir: v vaših srcih, v vaših družinah in po vsem svetu. Kajti satan hoče vojno, hoče nemir, hoče uničiti vse, kar je dobro. Zato, dragi otroci: molite, molite, molite! Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.

      25. januarja 2001. “Dragi otroci! Danes vas vabim, da obnovite molitev in post še z večjim navdušenjem, vse dokler vam molitev ne postane radost. Otročiči, kdor moli, se ne boji prihodnosti, a kdor se posti, se zla ne boji. Še enkrat vam ponavljam: samo z molitvijo in s postom se lahko tudi vojne zaustavijo, vojne vaše nevere in strahu pred prihodnostjo. Otročiči z vami sem in vas poučujem: v Bogu je mir in vaše upanje. Zato približajte se Bogu in ga postavite na prvo mesto v vašem življenju. Hvala vam, ker ste se odzvali .

      Iz teh in drugih Marijinih sporočil je razvidno kako naj živimo, kako naj se borimo proti ne samo pravim vojnam ampak tudi vsakodnevnim težavam

      Prebirajte Marijina sporočila jih premišljujte in uresničujte. Z Devico Marijo lahko zmagamo vse probleme vse težave.

      Bog vas obilno blagoslovi.

  • Maja says:

   Meni je v kar hudih stiskah zelo pomagalo, in mi še pomaga, branje in upoštevanje duhovnih nasvetov iz knjige pisatelja Merlina R.Carotes Iz ječe v slavljenje in Moč slavljenja.Temelji na zahvaljevanju in so uspehi podprti s številnimi pričevanji.Morda bi bilo v pomoč tudi vam v stiski zaradi sina.

 11. Kras says:

  Prosim za molitev. Mislim, da prvič res pijem svoj grenki kelih. Ko je prišlo spoznanje , ga nisem odklonila. Je pa težko. Prvič se res tolažim z mislijo, da ti Bog ne nakloni več , kakor zmoreš nositi.
  Mir in dobro.

 12. Irena says:

  Prosim za molitev za ozdravljenje prijateljičine mame, ki je v bolnici, in za mojo mami,za njena kolena, srce, …, za ostarelega očeta, za razrešitev prijateljičine težke situacije v službi. Bog vam povrni za vse molitve!

 13. Jana says:

  Prosim molite za Matjaža da se ne pojavi vnetje in vročina naj popusti.Hvala Vsem.Hvala Ti Marija da mu daješ moč in potrplenje pri bolečinah.

 14. Administrator says:

  Medjugorje, sporočilo Kraljica miru po vidkinji Mariji 25. aprila 2018:

  “Dragi otroci!
  Danes vas kličem, da z Jezusom živite svoje novo življenje. Naj vam da Vstali moč, da boste v preizkušnjah življenja vedno močni in v molitvi vdani in vztrajni, ker vas je Jezus s svojimi ranami rešil in vam z vstajenjem dal novo življenje. Molite, otročiči, in ne izgubljajte upanja. V vaših srcih naj bo radost in mir in pričujte o radosti, da ste moji. Jaz sem z vami in vas vse ljubim s svojo materinsko ljubeznijo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

 15. Danijel says:

  Prosim za molitev za mojo osebno stisko. Počutim se nekoristnega, brez volje, utrujen sem,
  pada mi pozornost in sem psihično na tleh. Premlevam pretekle dogodke in bojim se prihodnosti.
  Ne zmorem se ves predati Jezusu – sebe in svojo stisko.
  Hvala vsem za molitev in Bog Vam povrni.

  • Administrator says:

   Ali je tvoj včerajšnji dan za teboj? Da. Tako kakor je včerajšnji dan za teboj, tako so problemi za teboj. Glej kaj je Jezus pretrpel tudi za tebe. Glej Jezusa in korajžno napej.

 16. Jasna says:

  Dobri Bog, daj da bomo lepo in v miru preživeli dneve, ki prihajajo. Naj bo vse dobro doma, da bi bili zdravi, da bi bil partner dober do mene in do drugih.

  Hvala!

  • Veronika says:

   V tvojih prošnjah je toliko žalosti , obupa in strahu. Neprenehoma moli :
   PREDRAGOCENA KRI JEZUSOVA REŠI MOJO DRUŽINO, REŠI VES SVET.
   SVETE SOLZE, MOČNE SOLZE, MATERINSKE SOLZE MARIJE REŠITE NAS V TEM TRENUTKU, V TEJ URI, V TEM DNEVU ( ALI NOČI )

   Vsi na tej strani ste vedno v mojih molitvah. Bog vas blagoslovi !!!

 17. Bety says:

  Hvala vsem za Vaše molitve za mamo in Natalijo, obe operaciji sta bili uspešni. Še naprej prosim in izročam Natalijo, sedaj so ji vzeli vzorec na grlu, da bodo izvidi negativni in za njeno odprtost Sv. Duhu

 18. Janez says:

  Prosim za molitev za moje zdravje in srečo. Prosim gospoda, Marijo in vse svetnike in angele. Hvala

 19. M+S says:

  Prosim za molitev, da bi žena spočela otroka po naravni poti. naj nama dobri Bog podeli milost da boma postala starša. sveta Ana prosi za naju. Amen. Hvala

 20. Jana says:

  Prosim molite z menoj Matjaž je imel zdaj še eno opracijo na hrbtenici.Marija prosim čuvaj ga.Božje usmiljanje zaupam Vate.

 21. Miro says:

  PRETRESLJIVA IN POUČNA ZGODBA O MALEM ALFIEJU – DUHOVNIK MU JE PODELIL TUDI ZAKRAMENT BOLNIŠKEGA MAZILJENJA!

  http://radio.ognjisce.si/sl/201/aktualno/26942

  Molimo za ozdravljenje Alfieja, da bi se zanj čim prej našla rešitev v skladu z Božjo voljo, molimo za njegove starše, zdravnike, za vse tako ali drugače vpletene v ta žalostni primer, ki je pretresel svetovno javnost!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!

 22. BRINA says:

  Pozdravljeni,
  NUJNO Prosim za molitev za mojo sestro, ki ima hude probleme s taščo. Prav ti problemi so povzročili, da je z otroki morala zapustiti moža (ki se je odločil za življenje z mamo). Tašča sedaj dela vse v smeri, da jo očrni, prikaže kot slabo mater (sestra ima kartoteko pri psihiatru zaradi depresije), ki ni sposobna skrbeti za svoje otroke. Drugače povedana rada bi ji vzela oba otroka in ona sama postala skrbnica. Prosim molite za nas vseh, da bomo dovolj močni in bomo premagali te grozne trenutke.

 23. Neža says:

  prosim vas, molite za mojega sina, da konča šolanje in dobi voljo do življenja….

  hvala

 24. Jana says:

  Hvala Vsem kateri se v molitvi spomnite mojega Matjaža.Marija hvala Ti za vse milosti.

 25. Miro says:

  KDOR BO VZTRAJAL DO KONCA, BO REŠEN (Mt 24,13)

  Te besede Gospoda Jezusa Kristusa je v času svojega zemeljskega življenja dosledno uresničil tudi današnji godovnjak sv. Jurij. O tem nam zgovorno priča z vsem svojim bitjem in žitjem, pa tudi s trpljenjem za Gospoda Jezusa, še zlasti s svojo stanovitnostjo v veri do konca, ki je v bistvu nov začetek, novo rojstvo za večno življenje pri Bogu.

  V molitvah sv. Juriju izročimo vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, še posebej prošnje za molitev, ki so jih tokrat izrazili Suzy, Jana, Tina, Marija, Marjetica, Sinja … Naj sv. Jurij za vse posreduje pri Preblaženi Devici Mariji in Odrešeniku Jezusu, da bi bil vsak deležen tistih milosti in darov, ki jih v tem trenutku najbolj potrebuje za svoj dušni in telesni blagor. Naj nam svetnikova priprošnja pri Bogu pomaga, da bomo vztrajali v dobrem – vse do zveličavnega konca. Zgodi se presveta Božja volja!

  http://svetniki.org/sveti-jurij-mucenec-in-zavetnik-ljubljane

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jurij, prosi za nas!

 26. Suzy says:

  Prosim za molitev za zdravje v družini in da bi v družinskem podjetju pridobili konkretne posle, da bi lažje prebrodili krizo, katera nas trenutno spremlja.

 27. Jana says:

  Prosim molitev za Matjaža,da se mu stanje po operaciji izboljša. Božje usmiljenje zaupam Vate.

 28. TINA says:

  Prosim za molitev. Sem pred zadnjim izpitom in v velikem obupu. Ne morem se zbrati, saj sem v veliki stiski za katero je kriva izdaja najboljših prijateljev. Ptosim Svetega Duha naj me vodi pri pisanju in mi da dar modrosti, da bom zmogla izraziti svoje znanje. Prosim tudi za mir v srcu.

 29. Alenka says:

  Prosim za molitev za mladega fanta, bori se z levkemijo. Naj mu dobri Bog nakloni zdravje. Prosim za molitev tudi za domače, da prejmejo moč za premagovanje te težke preizkušnje.
  Hvala vsem.

 30. Marija says:

  Partner ima mejno osebnostno motnjo (MOM), zato prosim za pomoč v molitvi, da bi znala hčerko in sebe obvarovati pred njegovimi izbruhi, manipuliranjem in neupravičenim obtoževanjem. Prosim, da bi me Marija, Jezus Kristus, Oče in Sin in Sveti Duh vodili po poti, ki bo najboljša za hčerko. Hvala.

 31. Marija says:

  Prosim za molitev, za rešitev zdravstvenih težav mojega sinčka Benjamina, ki je v inkubatorju, ter zame, da se moje težave s črevesjem čimprej ugodno uredijo.

 32. marjetica says:

  Hvala ti mati Marija, da sva se s partnerjem nazaj zbližala. Daj da bova jo še okronala z poroko ker si želim otromboza. Živiva čisto življenje. Pomaga tudi, da premaga finančno stisko. Za razumevanje staršev.

 33. Amadeja says:

  Hvala vsem, ki molite. Prosim, spomnite se v molitvi še na mojo družino. Pomagajte mi izprositi mir in povezanost, ki na žalost nikoli nista bila prisotna med nami. Naj se zadeva konča in uredi kot je Gospodova volja. Prosim, daj nam modrosti, ki nas bo vodila k pravilni odločitvi. Amen.

 34. Miro says:

  JEZUS JE DOBRI PASTIR, KI DA SVOJE ŽIVLJENJE ZA OVCE

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+10%2C11-18&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Nihče na tem svetu, nobena znanost, tehnika, metoda, izum, nova tehnologija … nas ne more odrešiti od strahote grehov in zla, ter nam podariti resnično osvobojenje v globini našega srca, razen Tistega, ki se imenuje in tudi je GOSPOD JEZUS KRISTUS! Edino ON, ki je naš DOBRI PASTIR, ki se je za nas na križu iz ljubezni daroval do poslednje kaplje svoje Predragocene Krvi, nas odrešuje od strahote večne smrti in nam podarja notranje osvobojenje v moči Svetega Duha ter večno življenje in večno srečo v Bogu. Slava Tebi, Jezus, Ti nam podarjaš odrešenje in zveličanje! Bog bodi hvaljen, zdaj in vekomaj. Amen.

  Jezusu, Dobremu pastirju, se danes prisrčno zahvalimo za številne milosti, ki smo jih doslej prejeli s pomočjo molitev na tej spletni strani. Dana nam je velika milost, da lahko prosimo, molimo, se zahvaljujemo, pomagamo bližnjim v stiski …. rešuje in odrešuje pa samo Gospod Jezus Kristus!

  S trdnim zaupanjem v Božjo pomoč mu priporočimo osebe, ki jih v sporočilih omenjajo: Jana, Franc, Anita, Marija, Jana, Jasna, Jožica, Slavica, Tanja, Dr, Matej, Sinja, Mima, Babi Mina, Darinka, Jože, Dani, Vesna, Andreja, Vanja, Mirjam, Jerneja, Irena, Olga, Cvetka … Naj Odrešenik Jezus vsem in vsakemu v stiski podeli potrebnih milosti – na priprošnjo Preblažene Device Marije; naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki nam daješ nesmrtno življenje, zaupamo vate!

 35. Jana says:

  Hvala Vsem,operacija je uspela a bolečine so še hude.Marija še enkrat Ti hvala,da ga čuvaš.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 36. franc says:

  Prosim molitev za sina , da nebi bili izvidi rakavega izvora in da bi preiskave in operacijo uspešno prestal.
  Hvala

 37. Anita says:

  Prosim za zdravega dojenčka ker sem kar precej časa čez rok in da bi ponovno prespala večino noči.
  Hvala vam za uslišano molitev.

 38. Marija says:

  Dragi molilci,

  prosim za pomoč v molitvi za zdravje moje hčerke. Iskrena hvala.

 39. Jana says:

  Prosim molimo skupaj za Matjaža zdaj gre nujno na operacijo hrbtenice.Hvala Marija,da je srečno prišel s tovornjakom iz Makedonije.Božje usmiljene zaupam Vate.Molilci hvala!

 40. Jasna says:

  Dobri Bog pomagaj naj pride partner vredu domov, da bomo šli mirno spat, juter in naprej pa naj bo vse dobro.
  Molite zame!
  Hvala!

 41. jozica says:

  pred več leti sem izgubila službo, dobro službo, zaradi zavisti sorodnice in klevet. nisem si še opomogla, živim v revščini. kaj so govorili mojim bivšim sodelavcem ne vem, to so pomembni ljudje in se danes imam težave z njimi, prav sovražijo me in sem zanje ne človek…prosim da se končno razveže ta klobčič krivice, hvala vam za molitev.

 42. Miro says:

  MOJE MISLI NISO VAŠE MISLI IN VAŠE POTI NISO MOJE POTI, GOVORI GOSPOD (prerok Izaija 55,8)

  Nenehno slavimo Božje usmiljenje, čeprav ga marsikdaj ne moremo razumeti! Rešitev oz. odrešitev? Ta je predvsem v trdnem zaupanju v Božje usmiljenje in v tem, da se tudi sami kar najbolj trudimo za usmiljenje do ljudi v stiski. Odrešenik Jezus nam v ta namen podarja močna duhovna orodja – svete zakramente, da bi molili, delali in ljubili v moči Svetega Duha!

  Z živo vero in trdnim zaupanjem v naročje Božjega usmiljenja izročimo prošnje v stiskah, ki so jih bodisi zase bodisi za domače, sosede, prijatelje, znance zapisali: Sinja, Darinka, babi Mina, Mima, Marija, Tanja, Matej, Jožica, Dr, Jasna … Naj Usmiljeni Bog na priprošnjo Preblažene Device Marije vsem trpečim podeli potrebnih milosti; naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!

 43. Slavica says:

  Hvala vsem za pomoc pri molitvi. Moje stanje je hvala Bogu stabilno, le moja hci je se vedno na napacni poti. Prosim molite z mano in prosim vas Marija, Bog in Jezus pomagajte ji, da si ustvari druzino. Prosim vas pomagajte ji, ker se bojim iz Neva v dan bolj,da bo ostala sama. Prosim vas POMAGAJTE! Amen!

  • Miro says:

   Gospa, ne glede na vse, kar se dogaja, se vsak dan Bogu zahvaljujte za vašo hči. Pogosto v duhu vzklikajte: Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupam vate! Svoje srce in srce vaše hčere v tihi molitvi večkrat izročajte tudi pred Najsvetejšim, kjer izvira studenec Božjega usmiljenja. Bog vaju blagoslovi!

 44. Marija says:

  Prosim za molitev za mojo mamico. Za njeno zdravje, za čimprejšnjo in uspešno operacijo. Prosim za odpravo krivic, ki se mi dogajajo v službi. Prosim še za svoje zdravje.

 45. Tanja says:

  POZDRAVLJENI VSI NA TEJ SPLETNI STRANI.
  HVALA ZA VASE MOLITVE.. RODILA SE JE VNUČKA IN OBE Z MAMICO STA ZDRAVI. PROSIM MOLITE SE ZA OZDRAVLJENJE VNUČKA IZIDORJA. BOG Z VAMI VSEMI.

 46. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj se partner spremeni na bolje, naj končno spozna, da škoduje sebi in družini, naj preneha z alkoholom, saj je to naše največje gorje. Da bi le bil dober do mene, hčerke, njenega fanta, sestre in ostalih.
  Dobri Bog, usliši moje prošnje.
  Hvala.

 47. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se vse dobro razrešilo v zvezi zaposlitve in da bi se dobro razumel s sodelavci. Predvsem se bojim poniževanja in žaljenja, ki je tako globoko zarezano v okolje v katerem živim.
  Prosim, da bi tudi uspešno opravljal delo.

  O, kri in voda, ki izvirata iz presvetega Srca Jezusovega – vaju zaupam.
  Jezus – vate zaupam!

 48. jozica says:

  prosim za molitev, ker je naša vas popolnoma skregana drug z drugim, ena soseda se posebej manipulira in tako je razdor po celi vasi. prosim za mir, spravo in razumevanje. iskrena hvala

 49. Matej says:

  Prosim in molim, da bi moja družina spet zaživela skupaj in da bi prešli vse razlike in nesporazume, ki so nas pripeljali do tega, da sedaj družina živi ločeno. Hvala. Matej

 50. Tanja says:

  Molite zame in mojo ozdravitev imam ms prosim prosite zame

 51. Marija says:

  Prosim za molitev za razumevanje v sinovi družini. Prosim te Vsemogočni, daj jima moč, da se bosta znala pogovoriti, da ohranita ljubezen.
  »Vse, kar mi da Oče, bo prišlo k meni; in kdor pride k meni, ga nikoli ne bom zavrgel.«
  Hvala

 52. Sinja says:

  Sem v hudi stiski. Zdravje mi vedno bolj peša, zelo sem izčrpana. Izgorela. Vsak dan moram že več let skrbeti za bolno mamo, za preostale člane družine pa mi zmanjkuje energije in potrpljenja. Večkrat moram vstajati tudi ponoči. Jeseni bom morala prevzeti zelo naporno službeno mesto. Ne predstavljam si, kako bo, saj že sedaj komaj zmorem. Preplavljajo me strah, obup in žalost. Brez božje pomoči tega ne bom zmogla.

  Prosim vas za molitev. Bog vas blagoslovi!

  • Administrator says:

   Naredite en zelo, zelo moder korak. Odločite se in poromajte v eno od romarskih cerkva in popolnoma vse, vse izročite Bogu v roke. Naj se zgodi Božja volja. NE VAŠA VOLJA.

   Bog vas obilno blagoslovi.

 53. Mima says:

  Molim za našo družino ,da bi bila zdrava posebej mož,saj ima zdravstvene težave.Marija prosi za nas,da bi lahko malo lažje zadihali v tem tempu.Oče naš prosi za nas,za mamo mi lista na dementna

 54. jozica says:

  dragi molivci, danes je sestrična v dobrem 5 mesecu, s carskim rezom, ( dojenček je bil okoli glave ovit s popkovino´), povila dojenčka, ki je sedaj v inkubatorju. oba so rešili. Troedinem Bogu in Mariji hvala.

 55. babi Mina says:

  Prosim za molitev za vnuka Anžeta, ki je zapadel v uživanje prepovedanih substanc. Veliko molimo vsi domači in prosimo
  Svetega Duha za zanj.Prosim tudi vse molivce, da se nam pridružite in prosite zanj.
  Dobri Bog in naša Mati Marija, usmilita se njega in vseh nas.
  Bog vam povrni za vse molitve.

 56. Darinka says:

  Prosim, da molite za mojo mamo, da se ji povrnejo življenjske moči.

 57. Jože says:

  Prosim za vašo molitev za uspešno operacijo možganskega tumorja, ki jo bo imela moja sestrična ta četrtek dopoldne.

  • Miro says:

   Z vsem našim bitjem, s katerim razpolagamo po neizmerni Božji milosti, se kar najbolj potrudimo, da bi bila naša notranja, pa tudi zunanja molitvena drža, nenehno v soglasju z enim od zelo močnih molitvenih vzklikov:

   BOŽJE USMILJENJE, STUDENEC BOLNIM IN TRPEČIM, ZAUPAMO VATE!

 58. Miro says:

  SV. BERNARDKA LURŠKA – ČUDOVITO ORODJE V BOŽJIH IN MARIJINIH ROKAH!

  Danes goduje sveta Bernardka Lurška, devica. Njena obdarjenost z Božjimi milostmi, ki jih je bila deležna po posredovanju Božje Matere Marije Device, nas spominja obdarjenosti, ki smo jo tudi mi deležni, ako smo v milosti Božji. Priznajmo pa, da Božje milosti in češčenje Božje Matere mnogokrat premalo cenimo. Zato vse svoje slabosti obžalujmo, da bomo svete skrivnosti obhajali v notranji povezanosti z Bogom in Materjo Božjo (uvodni odlomek iz knjige Kristusove priče, Stanko Lorber).

  Naj sv. Bernardka pri Vsemogočnem Bogu izprosi potrebnih milosti v primerih, o katerih pišejo Andreja, Mitja, Marija, Mirjam, Jasna, Irena, Olga, Cvetka in drugi prosilci milosti; naj njena svetniška priprošnja vsem pripomore k živi veri, trdnem upanju in goreči ljubezni do Boga in bližnjega!

  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupamo vate!
  Sv. Bernardka Lurška, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-bernardka-lurska-redovnica

 59. Dani says:

  Prosim za molitev,sem v hudi depresiji,obupana in imam strah pred smrtjo in ne morem jokati.

 60. Vesna says:

  Hvala za vaše molitve. Po dolgih leti vztrajne molitve in malo že obupavanja, sem končno dobila službo s svojo izobrazbo. Priporočam se še v naprej v molitev. Prosim tudi za molitev odnosa s fantom s katerim prijateljujem. Enkrat sva že bila skupaj. Zaradi določenih oseb sva se za leto in pol razšla. Pred nekaj meseci sva ponovno prišla skupaj. Če sva za skupaj naj se združiva po Božji volj, če pa nisva naj se sporazumno razideva. Amen.

 61. andreja says:

  Prosim za molitev, da bi sin uspešno pisal vse teste in lepo končal letnik. Hvala ti, dobri Bog.

 62. mitja says:

  prosim za molitev za hćerino zdravje

 63. Marija says:

  Spoštovani,

  prosim za molitev za zdravje moje hčerke. Tudi sama molim in v molitvi prosim za pomoč za vse trpeče.
  HVALA.

 64. Miro says:

  VSEM JE POMAGALA, VSI SO ODHAJALI OD NJE POTOLAŽENI!

  Danes goduje sveta devica Lidvina, ki je kot modra družica šla s prižgano lučjo Kristusu naproti. Kot je v knjigi Kristusove priče zapisal gospod Stanko Lorber, se ob godu te trpinke, ki je trpela iz ljubezni do Boga, vprašajmo, kakšen je naš odnos do trpljenja, obenem pa vse, kar nam vest očita, obžalujmo, da bomo daritev svete maše vredno obhajali.

  Mnogi trpeči ljudje so prihajali k bolniški postelji sv. device Lidvine in jo prosili, naj moli zanje. Prepričani so bili, da njena molitev več zaleže in to se je v mnogih primerih tudi dejansko pokazalo. Svetnica, ki ji je Kristus vtisnil svoje rane, je vsem, ki so prihajali k njeni bolniški postelji pomagala in vsi so odhajali od nje potolaženi. Zaupno ji priporočimo vse osebe in njihove stiske, omenjene v prošnjah, katere so zapisali: Cvetka, Klara, Ida, Olga, Jasna, A., Irena … Prosimo jo tudi, naj pri Gospodu izprosi potrebnih milosti še za vrsto trpečih sester in bratov na tej spletni strani.

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Sv. devica Lidvina, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-lidvina-devica

 65. Vanja says:

  Prosim za molitev bodočih birmancev, ki bodo naslednjo nedeljo prejeli dar Sv.Duha.

 66. Majda says:

  Prosim za molitev da sin danes dobi sluzbo. Hvla.

 67. Marija says:

  Prosim za molitev , za mojega sina in snaho, ki pričakujeta otroka, da bi bila zdrava in da bi bil zdrav tudi njun otrok.
  Prosim Vsemogočnega in Mater Marijo za telesno in duševno zdravje vse moje družine.

 68. Mirjam says:

  Prosim za Božje varstvo in zaščito,telesno in duševno zdravje. Hvala.

 69. Jasna says:

  Dobri Bog, pomagaj da bi se razumeli, da bi bil partner dober do mene in da bi prenehal s pitjem alkohola.

  Hvala, Jasna

 70. Jerneja says:

  Dragi molilci,
  v molitev vam priporočam svojega sina Gašperja, ki se bori z različnimi težavami, med drugim tudi s slabo samopodobo. To ga večkrat pahne tako daleč, da se zateče k pitju alkohola, ki pa ga čisto razčloveči. Tako je začaran krog strnjen.

  • Jerneja says:

   Hvala vsem, ki se boste v molitvi spomnili Gašperja, tudi sama vsak dan prosim Dobrega Boga za vslišanje prošenj prosilcev za molitev na tej strani. Hvala, Nejka

 71. Irena says:

  Prosim za molitev za mlado družino z dvema majhnima otokoma, ki hudo trpi zaradi sporov med staršema. Usmiljeni nebeški oče, odpri za ozdravljujočo milost tvoje ljubezni srca vsem, zlasti pa možu in ženi, da bosta sposobna prepoznati vsak svoje rane in jih tako odpreti za zdravljenje, ter da bosta lahko nase in drug na drugega gledala z odpuščujočo ljubeznijo. Sveti Jožef, najvstrajnejši priprošnjik, ti, ki poznaš preizkušnje moža in očeta, zavzemi se za to družino. Mati nebeška, vzemi jih pod svoj plašč in ne dovoli, da bi družina razpadla, niti da bi otroka ta preizkušnja preveč prizdela.
  Vse molivce na tej strani pa tudi prosim, da s svojimi molitvami pripomorejo izprositi ozdravljenje v tej družini. Bog povrni za vse molitve in priprošnje.

 72. olga says:

  Prosim Marijo Devico za telesno in duševno ozdravitev. Vse molilce prosim za molitev, da bi bili izvidi dobri.

  Bog povrni za vse vaše molitve.

 73. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi v petek uspešno opravil zdravniški pregled in bi lahko začel z delom.
  Moj Jezus usmili se me, veš, da sem prehodil trnovo pot do dela. Vlivaj mi upanja, moči in vere.

  Prosim vse molivce za molitev. Tudi vaše namene izročam Mariji in Jezusu v priprošnjo.

 74. Cvetka says:

  Prosim za uspešno operacijo naše mame, ki je zbolela za rakom. V Božje varstvo izročam njo in zdravnike, vso ekipo ki so prisotni na posegu in pri njenem zdravljenju. Naj Bog mogočno deluje. Hvala za vse Božje dotike.

 75. Janez says:

  Prosim za molitev za moje zdravje, da me preneha bolet trebuh in da bom spet srečen…Hvala

 76. hvala says:

  prosim molite sem v stski

 77. Babi says:

  Rodilo se je dete…hvala za molitve. BOGU HVALA…

 78. Miro says:

  ČUDODELNA MOČ PODOBE BOŽJEGA USMILJENJA Z NAPISOM: JEZUS VATE ZAUPAM!

  USMILJENI JEZUS: »Ljudem izročam posodo, s katero naj prihajajo po milosti k izviru usmiljenja. Posoda je ta podoba z napisom spodaj: Jezus, vate zaupam.« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 327)

  Vsak dan v molitvi Usmiljenemu Jezusu ponižno izročimo svoje srce in ga prosimo, naj z Njegovo pomočjo postane trdna posoda zaupanja v Božje usmiljenje! S to posodo se potem napotimo k izviru Božjega usmiljenja in Gospoda prosimo potrebnih milosti po namenih, ki so jih zapisali: Jožica, Babi, Ida, A., Helena, M+S … in še mnogi prosilci milosti. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!
  Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!

 79. jozica says:

  prosim za molitev, za sestrično, ki je 5 mesecev noseča, vendar se pojavljajo že popadki, danes so ju odpeljali v Ljubljano v bolnico. Sv. ana, sv. jožef prosi za njiju. vsem iskrena hvala. jozica

 80. Suzana says:

  Dragi molivci.

  Prosim, da skupaj z menoj molite za mojo ravnateljico, da bi dobila še en mandat. Je izredno srčna, poštena in bi si ga več kot zaslužila. Ogromno je naredila za otroke, zaposlene in za sam vrtec. Ko se bodo odločali za ravnateljico, naj vse poteka v skladu z božjo voljo. V molitvi je moč, saj molitev dela čudeže, zato vse dobre ljudi naprošam, da se povežemo skupaj. Bog vam naj povrne za vašo dobroto! Tudi sama molim za vse vas. Hvala!

 81. Babi says:

  Hčerka odhaja rodit. Prosim za molitev za srecen porod in zdravje otroka in mamice,..
  Dojencek, ki prihaja tehta 4, 6kg….
  Prosim za molitveno podporo…
  Hvala.
  Naj Bog blagoslavja vse vas…

 82. ida says:

  Prosim,za molitve ,za moje in moževo zdravje,da bi se izboljšalo.
  Sveta Marija z Brezji in vsi svetniki pomagajte,da bi ohranila vero,
  in se še naprej zahvaljevala za Vašo dobroto in uteho v molitvi.
  Hvala!

 83. a. says:

  Prosim za molitev, da bi sodelavkina prijateljica ozdravela. Odkrili so ji raka na ledvici. Naj bo Bog usmiljen do nje in vseh nas. Prosim tudi za svoje telesno in duševno zdravje in za zdravje vseh najbližnjih ter za otroka po naravni poti. Bog povrni za vse vaše molitve.

 84. Helena says:

  Ljubi Jezus,prosim pomagaj mi pri nastali situaciji,vem,da sem naredila vse narobe,Prosim ,usmili se me in mi pomagaj,da nikogar ne prizadenem in ,da se rešijo tudi moje težave. Božje usmiljenje,ki za nas trpiš,usmili se me!

 85. M+S says:

  Prosima za molitev, da bi spocela otroka po naravni poti. preseveta devica , sv. Ana prosi za naju. Usmiljeni Jezus usmili se nas.

 86. Miro says:

  VESELIMO SE NEDELJE BOŽJEGA USMILJENJA IN POPOLNEGA ODPUŠČANJA GREHOV!

  USMILJENI JEZUS: »Želim, da bi bil praznik usmiljenja pribežališče in zavetje vsem, posebej ubogim grešnikom. Na ta dan so odprte globine mojega usmiljenja; na ljudi, ki se približajo izviru mojega usmiljenja, izlivam celo morje milosti. Oseba, ki pristopi k spovedi in k svetemu obhajilu, prejme popolno odpuščanje krivde in kazni. Ta dan so odprte vse Božje zapornice, po katerih tečejo milosti; naj se nihče ne boji približati se mi, čeprav bi bili njegovi grehi rdeči kakor škrlat. Moje usmiljenje je tako veliko, da ga v vsej večnosti ne more doumeti noben razum, ne človeški ne angelski. Vse, kar obstaja, je izšlo iz notranjosti mojega usmiljenja. Vsaka duša bo v odnosu do mene vso večnost premišljevala o moji ljubezni in mojem usmiljenju. Praznik usmiljenja je izšel iz moje notranjosti; želim, da bi bilo slovesno praznovanje prvo nedeljo po veliki noči. Človeštvo ne bo okusilo miru, dokler se ne obrne k izviru mojega usmiljenja.« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 699).

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!

  http://svetniki.org/bela-nedelja-nedelja-bozjega-usmiljenja

 87. Irena says:

  Na nedeljo božjega usmiljenja prosim usmiljenega Jezusa za mir in razumevanje v naši družini, za zdravje in razrešitev nastale situacije. Božje usmiljenje vate zaupamo in hvala Bogu za vse prejete dobrote. Bodimo skromni in ponižni,delajmo dela usmiljenja.
  Molitev dela čudeže.

 88. Klara says:

  Prosim za molitev za ozdravljenje od alkoholizma in zasvojenosti z pornografijo oceta mojih otrok. Cela druzina zelo trpi,

 89. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bil partner dober z menoj, da bi prenehal s pitjem alkohola, da bi bil v dobrih odnosih tudi z mojo sestro, da bi bil dober oče in da bi bil dober tudi v odnosu z drugim. Dobri
  Bog pomagaj!

  Jasna

 90. Emilija says:

  Sv.pater pij prosim te pomagaj moji snahi pri izpitu da dobi dobro sluzbo V.stopnje hvala za molitve vsem molivcen

 91. Emilija says:

  Prosim za molitev moje snahe in vnukinje za uspešno službo snahe in uspešno ucenje vnukinje

 92. Dr says:

  Prosim za molitev v zahvalo dobremu Bogu, ker sem uspešno našel zaposlitev. Prosim Devico Marijo in usmiljenega Jezusa za trdno voljo in veselje do dela ter za medsebojno razumevanje na delovnem mestu.

  • Miro says:

   Bogu hvala za podarjeno zaposlitev. Slava tebi, Jezus! Če se želimo čim bolj zahvaliti Jezusu, je ena od najboljših poti, da se tudi sami pridružimo molilcem na tej spletni strani in vsak dan molimo za ljudi v stiski, ki prosijo za molitveno podporo.

 93. ana says:

  Prosim za molitev, za mojo hčer, kateri bodo danes ali jutri ,zaradi zdravstvenih razlogov predčasno sprožili porod.da ostaneta oba ,živa in zdrava!
  Hvala in bog pomagaj,da se srečno izteče!

 94. Potrt mož says:

  Hvala dobremu Bogu za vse, kar mi namenja. Popolnoma se mu predajem z neomajnim upanjem. Molim, prosim in upam, da se z ženo ponovno zbližava. Dragi molilci, če morete, molite z mano. hvala vam.

 95. Milena says:

  Dragi molilci,

  prosim vas, da molite za mojo sorodnico, ki ima danes težko preiskavo, da jo bo dobro prenesla in, da bodo izvidi dobri. Ljubi Bog, prosim usliši mojo prošnjo.

 96. Miro says:

  Z devetdnevnico se pripravljamo na praznik Božjega usmiljenja, ki ga vsako leto obhajamo na prvo nedeljo po Veliki noči (imenuje se tudi bela nedelja).

  USMILJENI JEZUS: »Praznik Božjega usmiljenja izvira iz notranjosti mojega usmiljenja in je zasidran v globinah mojega sočutja. Vsak vernik, ki zaupa mojemu usmiljenju, bo usmiljenje dosegel.« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 420)

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si moj Usmiljeni Bog. Ti si moj Bog in moje vse. Ponižno Te prosim, spremeni moje šibko zaupanje, marsikdaj celo nezaupanje, v trdno zaupanje v Božje usmiljenje! Hvala Ti za vse besede življenja, katere nam milostno posreduješ po sv. Favstini Kowalski, veliki glasnici brezmejnega Božjega usmiljenja. Hvala Ti za vse milosti, ki izvirajo iz nepojmljivih vrelcev Božjega usmiljenja. Usmiljeni Jezus, pomagaj mi, da bom resnično zaživel v moči Božjega usmiljenja in ta dar posredoval naprej, še zlasti najbolj trpečim sestram in bratom – s konkretnimi duhovnimi in telesnimi deli usmiljenja.

  Božjemu usmiljenju priporočimo vse trpeče sestre in brate. V dneh pred praznikom Božjega usmiljenja v »globine Jezusovega sočutja« zaupno polagajmo tudi vse osebe in prošnje, ki so nam jih zaupali Darinka, Vesna, Marija, Nuša, Bety in še vrsta ljudi, upajočih s pomočjo te spletne strani.

  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo, zaupamo vate!
  Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!

  http://www.molitev.net/molitev/bozje-usmiljenje

 97. Bety says:

  Prosim za molitev za mamo,ki bo operirana na kolenu in za sestrično, ki jo tudi danes čaka operacija, izročam tudi zdravnike, da se vse uredi po Božji volji.
  Marija kraljica bolnikov prosi za nas.

 98. Lea says:

  Zahvaljujem se Bogu,da je uslisal mojo prosnjo.Hvala tudi vsem molilcem,naj vas dobri Bog blagoslavlja in potrjuje v veri.

 99. Marija says:

  Dragi molilci,

  prosim za molitev, da bi dobro opravila pregled pri zdravniku in bi bili izvidi dobri. Hvala.

  Marija

 100. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. aprila 2018

  “Dragi otroci, po veliki ljubezni nebeškega Očeta sem ob vas kot vaša Mati, vi pa ob meni kot moji otroci, kot apostoli moje ljubezni, ki jih neprestano zbiram okoli sebe. Otroci moji, vi se morate z molitvijo popolnoma predati mojemu Sinu, da ne živite več vi, ampak moj Sin v vas. Tako, da ga bodo vsi, ki ne poznajo mojega Sina, videli v vas in si ga zaželeli spoznati. Molite, da bi v vas videli odločno ponižnost in dobroto, pripravljenost za služenje drugim. Da bodo videli v vas, da s srcem živite svojo poklicanost v svetu združeni z mojim Sinom. Da bodo v vas videli blagost, nežnost in ljubezen do mojega Sina kakor tudi do svojih bratov in sester. Apostoli moje ljubezni, mnogo morate moliti, očistiti svoja srca, da bi najprej vi hodili po poti mojega Sina, da bi bili pravični, povezani s pravičnostjo mojega Sina. Otroci moji, kot moji apostoli morate biti združeni v edinosti, ki izhaja iz mojega Sina, da bi moji otroci, ki ne poznajo mojega Sina, prepoznali edinost ljubezni in si zaželeli hoditi po poti življenja, po poti edinosti z mojim Sinom. Hvala vam!”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja