Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.574 Responses to Prosim za molitev

 1. Miro says:

  SLAVLJENO BODI SVETO REŠNJE TELO IN SVETA REŠNJA KRI!

  Danes, ko praznujemo enega najpomembnejših praznikov v bogoslužnem letu, slovesni praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi, ponižno padimo na kolena pred Najsvetejšim (predvsem s ponižnostjo v duhu). V tihi molitvi slavimo Gospoda Jezusa, ter mu z zaupanjem priporočimo naša srca, bližnje ter vse prosilce milosti, še posebej tiste sestre in brate, ki vztrajno prosijo za dušno in telesno zdravje v moči Svetega Duha.

  Ob tej priložnosti goreče prosimo Evharističnega Gospoda, da bi se v Cerkvi na Slovenskem čedalje bolj širila evharistična pomlad, da bodo tako ponovno ozelenela in vzcvetela srca ljudi, dostikrat notranje hudo ranjena zaradi dolgoletnih razprtij in sovraštva. Z zaupanjem molimo pred Najsvetejšim zakramentom da bi prebivalci Slovenije živeli v resničnem sožitju drug z drugim in ne drug mimo drugega, ali celo v sovraštvu, kar je v interesu hudega duha, največjega nasprotnika človekove in narodove sreče.

  Molimo: Slava tebi, Jezus, ki si skrivnostno navzoč v Najsvetejšem zakramentu! Vedno bolj in bolj mi vero utrjuj, upanje, ljubezen v srcu pomnožuj!

  http://svetniki.org/sveto-resnje-telo-in-sveta-resnja-kri-praznik

 2. Janez says:

  prosim za molitev za moje fizično in psihično zdravje. hvala

 3. Janez says:

  prosim za molitev za moje zdravje. hvala

 4. mk says:

  Prosim za molitev za odpravo krivic. V službi se mi dogajajo hude krivice.

 5. Sofija says:

  Prosim za molitve, da bivši partner spozna, kakšno bolečino, trpljenje in težo življenja je povzročil z varanjem in zapustitvijo otroka. Prosim tudi, da enako spozna ženska, ki je k temu pripomogla, saj se obnaša kot zmagovalka, ker je razbila družino. Prosim k molitvam k svetemu partru Piju, da izprosi preko Device Marije pravico pri vsemogočnem Bogu. Prosim molite tudi zame in za otroka, da bi še naprej vztrajala.
  Hkrati priporočam v branje knjigo Pater Pij, (Jose Maria Zavala), saj zelo pripomore k poglabljanju vere.
  Iskreno hvala vsem molivcem.

  • Sofija says:

   Prosim za molitve za uslišanje prošnje in naj se zgodi presveta Božja volja. Vem, da Bog sliši vsako molitev, čeprav je včasih potrebno večletno potplenje. Že vnaprej iskreno hvala vsem za molitve. Samo začnem danes moliti devetdnevnico k svetemu patru Piju za vse nas, ki se zbiramo na tem mestu, da bomo lažje nosili vsak svoj križ.

 6. Tanja says:

  Prosim molite za ga. Stanka da ozdravi in tudi zase da se pozdravim. HVALA VSEM, KI MOLITE.

 7. Andi says:

  Prosim za molitev,za zdravje hčerke in njenega otroka.

 8. klara says:

  Dobri Jezus hvala ti za vse, vam dragi molilci pa hvala za vse molitve.

 9. Suzy says:

  Devica Marija prosim te za mir doma in v podjetju, da se mož in svak bosta bolj razumela in ne kričala eden na drugega, ter da se bosta znala poslušati eden drugega. Pomagaj prosim lepo pomagaj, ker je postalo res že nevzdržno in se tako ne da več živet.

 10. Karmen says:

  Naj bo pravi listek. Bog verujem vate in zaupam ti. AMEN.

 11. Karmen says:

  Prosim pomagaj mi narediti šolo brez popravcev in da bo zdravje v družini. Bog verujem vate. AMEN.

 12. Karmen says:

  Prosim pomagaj mi narediti šolo brez popravcev in da bo zdravje v družini. Bog verujem vate. AMEN.

 13. M+S says:

  Prosim za molitev da bi bila uspešna operacija kolka pri moji tašči. da bi čimprej okrevala. da bi dobri Bog uslišal tudi moje druge prošnje. Devica marija prosi zanas! Gospod vate zaupam!

 14. Miro says:

  GODUJE SV. MAKSIM EMONSKI, DOBRI DUŠNI PASTIR BOŽJEGA LJUDSTVA!

  Sv. Maksim Emonski je bil v 4. stoletju prvi zanesljivo izpričani škof v Emoni, to je v mestu, ki je bilo v rimskih časih na ozemlju sedanje Ljubljane. Priporočimo se mu v molitvah, da bi po njegovi priprošnji pri Bogu tudi mi izžarevali duha žive bogoljubnosti, tako znane v dobi njegovega škofovanja. Naj na njegovo priprošnjo Gospod Jezus Kristus milostno blagoslovi vse prebivalce mesta Ljubljane ter drugih slovenskih mest in celotne domovine; naj bodo naše molitve, dela in trpljenje v Gospodovo čast in slavo ter v blagor celotne Cerkve in domovine!

  Jezus, Kralj usmiljenja, pridi z močjo Svetega Duha in ozdravi naša srca!
  O Marija, Pomočnica kristjanov, prosi za nas!
  Sv. Maksim Emonski, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-maksim-emonski-skof

 15. Janez says:

  Prosim gospoda in Marijo, ter vse angele in svetnike, da mi pomagajo pri zdravju. da me prenehajo boleti kolki. Hvala

 16. Ms says:

  Prosim za pomoč v molitvi k Troedinemu Bogu in Materi Mariji za zdravje moža, ki je bil danes operiran, za zdravje najinih sinov in moje telesno in duševno zdravje in da bi se rešila stiske, v katsri se nahajam že eno leto in pol. Prosim za božje usmiljenje. Hval, da se me spomnite v molitvi.

 17. jozica says:

  nenaden napad jeze in beseda rani…, da bi se to končalo in živelo v miru in duševnem zdravju…hvala

 18. Miro says:

  TROEDINI BOG NAM JE V SVOJI NESKONČNOSTI ZELO BLIZU!

  Včeraj smo praznovali veličasten praznik Svete Trojice – praznik nedoumljive Božje skrivnosti! Ta praznik se ne omejuje le na eno nedeljo, ampak ima za nas nedoumljivo globok pomen prav vsak dan, še več: sleherni trenutek našega življenja na tem svetu. Sveti Troedini Bog (Oče, Sin in Sveti Duh) nam je v svoji neskončnosti zelo blizu in je do nas grešnikov usmiljen, blagohoten in pravičen. Božje skrivnosti ne moremo dojeti, lahko pa se ji približamo v veri, zaupanju in ljubezni. To je za nas izjemna priložnost, od Boga dana velika milost, podarjena vsakemu človeku, ki se mu hoče svobodno odpreti, ga sprejeti in tudi vsak dan živeti v Njegovi moči.

  Ponižno prosimo Preblaženo Devico Marijo, naj nam pri Troedinem Bogu izprosi potrebnih milosti za dušni in telesni blagor, še zlasti za najbolj trpeče sestre in brate, za ozdravljenje 9-mesečne Ane, Minine sestre, Aleksandrine hčere … Naj se na priprošnjo Preblažene Device Marije zgodi presveta Božja volja! Slava Troedinemu Bogu, zdaj in vekomaj. Amen.

  Zelo priporočljivo je, da vsak dan ob 15:00, ko je ura Božjega usmiljenja, opravimo pobožnost k Usmiljenemu Jezusu. S pomočjo rožnega venca Božjega usmiljenja se poglobimo v Jezusovo trpljenje na križu in ga goreče prosimo za spreobrnjenje grešnikov, pa tudi za potrebne milosti za trpeče ljudi.

  Sveti Troedini Bog, usmili se nas!
  Preblažena Devica Marija, prosi za nas!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas!
  Sv. pater Leopold Mandić, prosi za nas!
  Sv. pater Pij, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-trojica-praznik

 19. Veronika says:

  Prosim za molitev za devet mesečno Ano, ki bi jo morali v Nemčiji operirati na srčku,
  vendar je operacija preložena ker je malo dete prešibko. ( rabi nov srček )

  Naj njo , njene starše in vse vas na tej strani , ki prosite za molitev objame Božje usmiljenje vir življenja, miru in zdravja !

 20. babi Mina says:

  Dragi molivci. Prosim za molitev za mojo sestro,ki se ji je bolezen (rak) spet pojavil.
  Naj ji sveti pater Pij in Nebeška mati Marija izprosita zdravja.
  Bog povrni vsem, tudi jaz molim zanjo in za vse, ki tukaj prosite za molitev.
  Božje usmiljenje, vir čudežev in skrivnosti_vate zaupam.

 21. Administrator says:

  Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. maja 2018:

  »Dragi otroci! V tem nemirnem času vas kličem, da bi imeli več zaupanja v Boga, ki je vaš Oče v nebesih in me je poslal, da vas vodim k Njemu. Odprite svoja srca darovom, ki vam jih želi dati On, in v tišini srca častite mojega Sina Jezusa, ki je dal svoje življenje, da bi mogli vi živeti v večnosti, kamor vas želi voditi. Naj bo vaše upanje radost srečanja z Najvišjim v vsakdanjem življenju. Zato vas kličem: ne opustite molitve, ker molitev dela čudeže. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu!«

 22. Irena says:

  Prosim usmiljenega Jezusa,našo nebeško mater Marijo in vsemogočnega Boga ,ter vse svetnike naj nam v prihodnjih napornih in težkih dnevih stojijo ob strani . Zaupam v božjo pomoč.Prosim za mir,zdravje in vse dobro,predvsem pa za sinovo poklicno pot.
  Pridružujem se molitvi vseh staršev,ki prosijo za uspešni zaključek šolskega leta.Bog naj usliši vaše in moje molitve in prošnje.

 23. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za mojega sina da bi uspel popravit ocene, da bi ga sv.Duh razsvetlil in Mati Marija stisnila v svoj objem, da ga pomiri in potolaži, da ves tisti nemir, sovraštvo, ki ga nosi v srcu pod njenim okriljem izgubi moč. Tudi moji starši ki so pri Bogu naj prosijo za nas, da stopimo ven iz problemov, sovraštva, otopelosti
  Sv.Faustina Kowalska prosi za nas
  Sv. Marija in vsa nebeška četa prosite za nas
  Božje usmiljenje tolažba potrtih src zaupam vate

 24. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bili današnji in prihodnji dnevi preživeti v miru in sreči. Da bi bilo res vse dobro.

  Hvala! Jasna

 25. andreja says:

  Prosim za molitev za mojega sina, da bo uspešno pisal še vse zadnje teste in uspešno zaključil letnik. Prosim te dobri Bog, dragi Jezus, sveta devica Marija, vsi angeli in svetniki, prosim vas, da uslišite mojo prošnjo. Sveti Duh, daj sinu moč in voljo, da dobro konča. Amen. Hvala

 26. Potrt mož says:

  Dragi molivci,prosim molite z mano za stanovitnost v veri, in da bi se znal upreti tuzemskim skušnjavam. Hvala.

 27. Boštjan says:

  Dragi molivci, prosim za molitve za stanovitnost v veri, in da bi se znal upreti skušnjavam sodobnega sveta. Hvala.

 28. mojca says:

  Prosim Gospod obvaruj me pred posledicami mojega nespametnega dejanja v službi. Zelo mi je žal.

 29. Aleksandra says:

  Prosim vas, da molite za mojo 17 letno hčer Zalo, zaradi sprememb na možganih, ki ji ovira normalno vsakdanje življenje in da ne bi več toliko trpela.

  Hvala vsem, ki boste molili…

 30. ida says:

  Prosim,za molitev,da bi našli mir v naših srcih in se razumeli med seboj.Mati Marija in dobri Jezus pomagaj našim otrokom,da bi
  uspešno zaključili šolsko leto,in se pravilno odločali za nadaljevanje študija.
  Božje usmiljenje zaupam Vate.

 31. Aljaz says:

  Prosim za moloitev, da se bodo stvari v službi uredile.

  Bog blagoslovi vse Vas!

 32. Miro says:

  PRED SLOVESNIM PRAZNIKOM MARIJE, POMOČNICE KRISTJANOV

  Jutrišnji god Marije, Pomočnice kristjanov, nas vabi, da se ponovno posvetimo Njej, ki jo slavimo kot vsemogočno priprošnjico pri Bogu v dušnih in telesnih stiskah. Z zaupanjem ji priporočimo sebe ter trpeče sestre in brate na tej spletni strani, in jo prosimo, naj se vseh v srcih dotaknejo milostni žarki Božjega usmiljenja. Prosimo jo za veliko milost, da bomo z Njeno pomočjo radi sprejemali in spolnjevali Božjo voljo. To lahko storimo s pomočjo molitve “Spomni se, o premila Devica Marija” (pripisujejo jo sv. Bernardu):

  Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati,
  da bi bila ti koga zapustila,
  ki je pod tvoje varstvo pribežal,
  tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal.
  S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,
  k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo).
  Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed,
  temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

  O Marija, Pomočnica kristjanov, prosi za nas!

  http://svetniki.org/marija-pomocnica-kristjanov

 33. olga says:

  Mati Marija, prosim te da bodo izvidi v redu. Varuj me in vodi me po pravi poti.

 34. Gregor says:

  Prosim molite zame da se rešim jeze in strahov sem Gregor.hvala

 35. Slavica says:

  Prosim za molitev za mojo hči, da si ustvari družino. Tudi sama vsak večer molim za njo in, da si ustvari družino.
  HVALA pa vam tudi za pomoč pri moji bolezni. Vedno bom vaša dolžnica! Prosim,prosim pomagajte hčeri ustvariti družino!

 36. Janez says:

  Prosim za molitev za telesno in duševno zdravje. Hvala

 37. Karmen says:

  Bog prosim pomagaj mi da uspešno končam letnik. Prosim te tudi za zdravje celotne družine. Verujem v te!

 38. Darinka says:

  Gospod Bog, prosim za službo, da bo ustrezala mojemu statusu invalida 3. kategorije. Prosim za zdravje, da se mi moji živci pozdravijo. Prosim, da se bo sin pravilno odločil pri izbiri študija.

 39. Jana says:

  Marija hvala Ti, da čuvaš in varuješ Matjaža po hudi operaciji,daj mu prosim še moči da se duševno opomore.Božje Usmiljenje zaupam Vate.

 40. Miro says:

  DAN PO BINKOŠTIH CERKEV PRAZNUJE PRAZNIK MARIJE, MATERE CERKVE!

  Danes vse naše molitve, dela, trpljenja, prošnje, pa tudi sami sebe in svoje bližnje, izročimo Mariji, Materi Cerkve, in jo ponižno prosimo, naj vse izroči Vsemogočnemu Bogu. Tako kot je Marija nekoč z apostoli in ženami molila v dvorani zadnje večerje, tudi danes moli skupaj z nami in za nas prosi darove Svetega Duha. S tem namenom Marijo ponižno prosimo, naj pri Bogu posreduje tudi za vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani in jim izprosi potrebnih milosti na njihovi življenjski poti. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi Cerkve, ki obsega vesoljni svet, zaupamo vate!
  Marija, Mati Cerkve, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-marija-mati-cerkve-praznik

 41. Barby says:

  Preljubi Jezus, hvala ti, da je sin uspešno zaključil letnik, prosim te vodi ga in bodi z njim tudi pri maturi, naj uspešno opravi izpite….hvala ti za vero, hvala ti za božjo besedo. Jezus, verujem v te!

 42. damijan says:

  Dobri Bog pomagaj ženi, da najde spet svoj mir. Prosim te tudi za zdravje cele družine.

 43. KRISTINA says:

  Prosim za mojega sina, da popravi ocene , da pride k sebi od tega zunanjega sveta, da ponovno začne zaupati v Gospoda, da je On edini, ki nas lahko reši,………………. Prosim tudi za sebe da mi Bog pomaga v moji krizi……………
  Marija Mati cerkve prosi za nas
  Marija Majniška prosi za nas
  Božje usmiljenje, izraz njegove največje moči, zaupam vate

 44. Miro says:

  DANES OBHAJAMO BINKOŠTI – VELIČASTEN PRAZNIK SVETEGA DUHA!

  Molitev k Svetemu Duhu (sv. Avguštin)

  Pridi v mene, Sveti Duh,
  Duh modrosti:
  podari mi notranje oči in ušesa,
  da me ne bodo vezala
  na materialne stvari,
  ampak vedno iskala duhovno realnost.
  Pridi v mene, Sveti Duh,
  Duh ljubezni: dolivaj vedno več
  prave ljubezni v moje srce.
  Pridi v mene, Sveti Duh,
  Duh resnice: dovoli mi,
  da dosežem spoznanje resnice
  v vsej njeni polnosti.
  Pridi v mene, Sveti Duh,
  živa voda, ki priteka iz gore
  za večno življenje:
  daj mi milost, da pridem k tebi
  občudovat obraz Očeta
  v življenje in radost brez konca.
  Amen.

  “V Cerkvi je balzam, ki ozdravlja potrtega duha, duše, bolne od greha, raztaplja kamnita srca. Pridite, kupite brez plačila vino in mleko. Vzemite to olje, ki vam prihaja prek Besede, zakramentov, molitve. Vzemite ta balzam v velikih dozah!” (iz odlične knjige Spev Duha, Raniero Cantalemessa, priporočam v branje in premišljevanje).

  Danes prosimo Svetega Duha še zlasti za naslednje potrebe: za živo vero, trdno upanje in gorečo ljubezen do Boga in bližnjega, za spreobrnjenje naših src, za novo življenje v Njegovi moči, za ohranitev ali povrnitev duhovnega, duševnega in telesnega zdravja, za rešitev v tej ali oni preizkušnji, za sprejemanje in spolnjevanje presvete Božje volje. Svetega Duha prosimo tudi za milostni dotik za vse osebe v stiski – za Mojco, M+S, za osebe, ki jih v molitev priporočajo Jasna, Alenka, Marija … ter vrsta drugih prosilcev milosti na tej spletni strani.

  Prositi z vero pomeni vse s trdnim zaupanjem izročiti odrešenjski moči Svetega Duha, vedno pa biti pripravljen sprejeti tisto, kar nam On hoče podariti. Če je Njegov dar drugačen od tistega, kar prosimo in ga je težko sprejeti, Svetega Duha prosimo za trdnejšo vero, potrpežljivost, vztrajnost, zvestobo. Vedno k vsaki naši prošnji z zaupanjem dodajmo: Zgodi se presveta Božja volja! Ta je v vsakem primeru najboljša rešitev/odrešitev, tudi v še tako hudi življenjski preizkušnji.

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/binkosti

 45. Marija says:

  Dragi molilci,

  prosim za molitev za zdravje moje hčerke. Hvala.

 46. Jelka says:

  Bog prosim te, da bi imeli danes in jutri lepo vreme.
  Izlet ki sem ga organizirala s prijatelji, mi veliko pomeni.

 47. Marija says:

  Prosim za sina, da naredi letnik in popravi ocene. Prosim za stik, za razumevanje in ljubezen med nami.Da bi nama zaupal in čutil, da ga imava rada. Sveti duh prosim pomagaj in nas razsvetli.

 48. Alenka says:

  Prosim za molitev ,da bi bili moževi in mamini izvidi v redu ,da bi sinova uspesno opravila izpite. Presveta Devica Marija, Sveti Jožef in vsi svetniki pomagajte nam prebroditi vse te stiske ,hvala molilcem na tej strani .Bog vate zaupam

 49. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta mi, da bi partner prenehal s pitjem alkohola, da bi bil dober do mene, do hčerke in drugih. Naj končno spozna, da uničuje mene, še najbolj pa sebe. Še vedno imam močno upanje in vero, da bo bolje.

  Hvala!

 50. M+S says:

  Prosim za molitev za ženino zdravje. Devica marija prosi za nas! Hvala

 51. Mojca says:

  Prosim za molitev da se depersija za vedno izgine.
  Prosim za službo da jo končno dobim.
  Prosim da se mi bivši fant usmili in da se za zmeraj vrne k meni nazaj.

 52. Miro says:

  PRIDI SVETI DUH IN NAM POMAGAJ, DA SE BO V NAŠIH SRCIH OKREPILO ZAUPANJE V BOŽJE USMILJENJE!

  Prosimo našega Odrešenika Jezusa, da nam pošlje Svetega Duha, da se bo v naših srcih okrepilo zaupanje v Božje usmiljenje. “Ko bi se ljudje popolnoma meni zaupali, bi jih sam posvečeval in jih obsipaval s še večjimi milostmi” (besede Usmiljenega Jezusa sv. Favstini Kowalski, namenjene tudi nam, glej njen Dnevnik, št. 1682).

  Temelj našega duhovnega življenje so predvsem sv. zakramenti (še zlasti sv. spoved in sv. evharistija), ki nam jih podarja Gospod Jezus Kristus. S pomočjo teh neizmerno velikih darov se Svetemu Duhu priporočimo za trdno zaupanje v Božje usmiljenje. Potem Gospodu Jezusu po Marijinih rokah darujmo vse naše molitve, delo in trpljenje. Nato mu z močnim zaupanjem v Božje usmiljenje izročimo naslednje osebe, ki se nahajajo v stiskah: Jasno in partnerja, Dr, Kristino in njenega sina, Brankota in njegove domače, Rožleta, Petro, Hvalo, Magdinega sina, Suzy, Janeza, Sinjo … Čez dan pogosto v srcu kličimo: Jezus, vate zaupam! Vse izročajmo v Gospodove roke, naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

 53. Jelka says:

  Prosim za molitev , da Bog pomaga razreširi vse nesporazume, ki jih imam z mojim zetom v službi in doma.

 54. Janez says:

  Prosim za molitev za moje zdravje. Bolijo me kolki in kolena. Prosim gospoda in Marijo, vse angele insvetnike da mi povrnejo moč in zdravje. Pomagajte. Hvala

 55. Suzy says:

  Sveta Marija, blažena Devica, prosim te, da rešimo premoženje pred dražitelji in da že enkrat se najde rešitev za te probleme.

 56. Magda says:

  Dragi Jezus, Marija, vsi angeli in Sveti Duh, pomagajte, da sprejmejo mojega sina v službo, kjer ravno poteka razgovor. Hvala in blagoslov vsem!

 57. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za mojega sina………………….in za rešitev težav v katerih se nahajam.
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,ZAUPAM VATE

 58. hvala says:

  Prosim Vas ,da bi prosili Gospoda naj mi pomaga, sem v dolgotrajni stiski. Hvala Vam!

 59. Petra says:

  Prosim za molitev, da bi uspešno opravila izpit in našla srečo v ljubezni! Hvala.

 60. Veronika says:

  Pred nekaj leti smo molili za malega Rožleta ( rak , mislim da v očkah ) in se je pozdravil. Tokrat se je bolezen vrnila -sinusi.
  Prosim za molitev in ne pozabimo v molitvi nikogar, ki na tej strani tudi po nas kliče Božjega usmiljenja v svojih težavah.
  Na vas vse in vse za katere molite, OBJAME MATERINA LJUBEZEN IN NJEN BLAGOSLOV. AMEN

 61. Branko says:

  Prosim za molitev za moje štiri evangeliste. Matej je dobro leto in pol po nesreči in v kriznem obdobju, ko je negotov kako bo. Luka skrbi zatrdlina na prsih in čaka na preiskavo. Marko se še vedno išče. Jana pa je naš center naše upanje. Prosim vas in vse svetnike za pomoč pri premagovanju vsakodnevnih ovir in težav. Hvala in Bog povrni.

 62. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina in za rešitev problemov ki so se mi nakopičili. Sv. Duh razsvetli mi um in srce, Fatimska Mati Božja prosi za nas, Vsi svetniki božji usmilite se nas. Predragocena voda in kri ki se izlivaš iz Jezusovega srca operi nas in nam daj moč.
  Naj se zgodi tvoja volja…………….

 63. Miro says:

  S POMOČJO FATIMSKIH MOLITEV – PO MARIJI K JEZUSU!

  Hvala Bogu in Devici Mariji, ker nam je po Božji milosti v vsaki situaciji podarjena najboljša in najpopolnejša rešitev za vsako našo življenjsko stisko, preizkušnjo, bridkost, hrepenenje, željo, prošnjo … Odprimo srca našemu Odrešeniku Jezusu! To lahko storimo z Marijino pomočjo v duhu fatimskih sporočil, ki so danes ravno tako aktualna kot davnega leta 1917, glede na sedanje dogajanje v svetu pa morda še celo bolj.

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

  https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/pet-fatimskih-molitev-za-vsakega-katolicana

 64. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se me dobri Jezus usmilil in da bi končno začel delati.
  Vsakdanje čakanje in pričakovanje, kdaj me bodo poklicali na delo me utruja, izčrpuje in vzema voljo do življenja.
  Usmili se me ljubi Jezus, ti veš, kako nujno potrebujem to delo.

  O, kri in voda, ki izvirata iz presvetega Srca Jezusovega – vaju zaupam.

 65. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi današnji dan lepo preživeli, da bi bil partner dober do mene in drugih

  Hvala!

 66. Miro says:

  GODUJE SV. LEOPOLD MANDIĆ – VELIK SVETNIK IN IZREDEN SPOVEDNIK!

  Nekoč mu je nekdo rekel: “Pater Leopold, v svojem življenju ste slišali take, da vas nobena reč ne more več presenetiti.” – “Motite se, sinko, vsak trenutek se čudim, kako more človek iz tako malenkostnih in ničevih razlogov tvegati zveličanje svoje duše.” (misel p. Leopolda Mandića)

  Priporočimo se sv. Leopoldu Mandiću, da bi na življenjski poti odkrili bogastvo neminljive vrednosti, tj. Božje usmiljenje. Velikih milosti, potrebnih za odpuščanje naših grehov, smo na poseben način deležni prav pri sveti spovedi, pri kateri nam grehe odpušča Odrešenik Jezus. Tako nas ponovno sprejema med svoje božje otroke in nam podarja novo življenje v moči Svetega Duha.

  Obenem sv. Leopoldu z zaupanjem priporočimo tudi vse osebe, omenjene v prošnjah, ki so jih zapisali: Manica, Janez, Suzy, Tanja, Andreja, Ms, Dragica, Sinja, Kristina, Simona, M+S, Helena … Prosimo ga, naj jim pri Bogu izprosi potrebnih milosti. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Marija, Kraljica majnika, prosi za nas!
  Sv. Leopold Mandič, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-leopold-mandic-redovnik-in-spovednik

 67. Blaž says:

  Prosim za molitev!, da mi Marija in Jezus pomagata v upanju, do ponovne združitve z mojo nekdanjo punco.
  Prosim tudi da ma njena mama, drugačno oz. lepše mišljenje o meni in me sprejme v njihov družinski krog.
  Dobri Bog daj mi moč da vztrajam! in to punco tudi osvojim.

 68. Manica says:

  Prosim za molitev za božje varstvo.

 69. Janez says:

  Prosim gospoda in Marijo za molitev, da me nehajo boleti kolki.
  Hvala

 70. Dušanka says:

  Zahvaljujem se Svetemu duhu za uslišano prošnjo.
  Prosim pa za molitev za zdravje in srečo naše družine.
  Hvala vsem.

  Dušanka

 71. Suzy says:

  Marija pomagaj nam rešiti poslovne in osebne finančne težave, ter pomagaj nam da bo razumevanje v družini, brez kreganja in razburjenja. Hvala ti Marija za vse prejete darove.

 72. Tanja says:

  PROSIM MOLITE , DA BI PO MILOSTI BOZJI DUHOVNIK PREJEL MOČ, DA SE ODREČE ALKOHOLU. NAJ GA VARUJE SV. ANTON PADOVANSKI. NAJ SE BOZJA MILOST IZLIJE NA VSO NJEGOVO IN NASO ZUPNIJO.
  BOG VAS BLAGOSLOVI.

 73. Andreja says:

  Prosim za molitev, da bi otroka uspešno zakljucila letošnje solsko leto, o dobri Bog, Jezus in Marija, izročam ju v vase varstvo, da ju vodite po varni poti srečno naprej. Naj imata moč, da uspeta opraviti vse teste čimbolj uspešno. Amen. Hvala

 74. Ms says:

  Dragi verujoči v božje usmiljenje, prosim za pomoč pri molitvi k našemu Očetu za telesno in duševno zdravje v moji družini. Ob današnjem prazniku prosim Majniško Marijo za pomoč pri rešitvi mojih težav,

 75. Dragica says:

  Prosim molite z mano za vse moje brate in sestre da ne izgubimo vere, upanja in ljubezni.

 76. Miro says:

  SLOVESNI PRAZNIK GOSPODOVEGA VNEBOHODA NAS GLOBOKO POVEZUJE Z VSTALIM JEZUSOM!

  Kot je pri razmišljanju o skrivnosti Gospodovega Vnebohoda zapisal zaslužni papež Benedikt XVI, nas današnji praznik uvaja v globoko povezanost z umrlim in vstalim Jezusom, ki je nevidno navzoč v življenju vsakega od nas. Z zaupanjem v Jezusa, ki nam pripravlja prostor pri Očetu, danes prosimo za vse in vsakogar na tej spletni strani, da bi vsak v srcu lahko doživel tisto neizrekljivo veselje, ki je ob Jezusovem odhodu kljub grenkobi prevevalo njegove učence. Niso se ozirali na mučne občutke, ampak so verovali v moč Gospodove odrešujoče besede. S tem so tudi nam za zgled, kako naj ravnamo ob hudih življenjskih preizkušnjah in stiskah. Le-te močno presega in jim daje globoko odrešujočo vsebino prav Gospodov Vnebohod.

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!

  https://hozana.si/index.php?datum=10.5.2018

 77. KRISTINA says:

  Gospod hvala ti za vse darove. V tvoje roke izročam vse kar imam, posebaj sebe in svojo družino, prosim te pošlji sv.Duha, da nas razsvetli, prosim pomagaj nam , da rešimo probleme. Naj se zgodi tvoja volja………….

  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev

 78. Simona says:

  Prosim za molitev za našo družino, ki jo zadnje čase pesti več krivic in bolečin, daj nam moč, da premagamo težave. Hvala!

 79. M+S says:

  Dobri Bog , milostno se ozri na naju in usliši najine prošnje, da bi spočela in dobila otraka. Prosim za podporo v molitvi!
  Sveta Ana prosi za nas.
  Hvala!

  • Administrator says:

   Dragi M+S
   Obrnita vso zadevo drugače. Pri maši izročita to vajino prošnjo Jezusu in Mariji. Potem pa izročajte vse svoje molitve v Marijine roke. Ona bo prevzela vse v svoje roke in vam bo pomagala. Vi samo neprenehoma ji darujte svoje molitve. Ko bo otrok rojen ji še vedno darujte svoje molitve. Marija potrebuje naše molitve, tudi za druge zadeve, ki jih mi niti ne dojemamo.

   Smo z vami
   Bog vas obilno blagoslovi.

 80. Helena says:

  Ljubi Jezus,zopet se obračam na tebe. Prosim te,pomagaj mi rešiti nastale težave ter,da nikogar ne prizadenem.Sama ne zmorem in ne znam.Izročam ti svoje najgloblje in najbolj iskrene misli.Prosim te,usmili se me in mi pomagaj,da bom ravnala prav.Jezus,zaupam vate!

 81. Slavica says:

  Prosim vas molilci molite z mano in z Jezusom, Marijo in Bogom,da si moja hci ustvari druzino. Prosim Vas za pomoc, saj se ji cas iz teka …… Prosim vas POMAGAJTE!

 82. Miro says:

  ŽIVLJENJE SV. PAHOMIJA JE BILO ZATOPLJENO V BOGA IN DAREŽLJIVO V LJUBEZNI DO BLIŽNJEGA!

  Kako vsak dan sprejeti blagoslov iz Gospodovih rok? Med številnimi svetniki nam odgovor na to vprašanje daje tudi sv. Pahomij. Ker se je z vsem svojim bitjem vsak dan brez pridržka izročal Bogu, je bil tudi Bog vsak dan z njim in obilno blagoslavljal njegovo molitev in delo. Življenje sv. Pahomija je bilo globoko zatopljeno v Boga, v ljubezni pa se je dejavno razdajalo tudi za samostansko skupnost in bližnje v stiski.

  Priporočimo se sv. Pahomiju, da bi se tudi v našem življenju nenehno prepletali: molitev, slavljenje Boga (še zlasti pri sveti maši), duhovna in telesna dela usmiljenja do bližnjega ter vsakodnevno zahvaljevanje Bogu za vse, kar nam milostno podarja. Naj nam sv. Pahomij pri Bogu izprosti potrebnih milosti, da bi naše molitve vse bolj postajale dihanje duše v Bogu, da bi vse delali v moči Gospoda Jezusa Kristusa, našega Odrešenika, v veri in ljubezni, ki ju lahko iz Gospodovih rok sprejme le ponižno človekovo srce.

  Sv. Pahomiju zaupno izročimo tudi prošnje na tej spletni strani, ki so jih zapisali: Jasna, Janez, Matej, Sofija, Ida, Kristina, Jana, Mojca, Sinja … Naj se Gospod na njegovo priprošnjo usmili vseh, ki so potrebni duhovne ali telesne pomoči. K vsaki naši molitvi z zaupanjem dodajmo še: Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/sveti-pahomij-opat

 83. Jasna says:

  Dobri Bog, Devica Marija, pomagajte da bi bil partner dober do mene, hčerke, sestre in do ostalih, ki naju obdajajo. Naj današnji , jutrišnji in vsi naslednji dnevi minejo v miru in sreči. Še posebej jutri, ko imam rojstni dan, naj bo vse dobro.

  Hvala!

 84. Andi says:

  Prosim za molitev,da bi bila otrok in mama zdrav a.

 85. Janez says:

  Prosim za molitev za moje zdravje, da me nehajo boleti kolki in prenehajo druge zdravstvene težave. Prosim za molitev tudi za mojo osebno srečo. Hvala gospodu in Mariji za pomoč.

 86. Matej says:

  Prosim molite za mojo družino, da ostane skupaj. Tu so trije srednješolski otroci, skupna firma in podjetje, 24 let skupnega življenja. Dobri Bog, prepuščam se ti…in ti zaupam, da bo vse dobro.

 87. Sofija says:

  Prosim za molitve, da bi ljudje, ki so nama v preteklosti storili krivico to popravili. Vsemogočni Bog potrkaj na njihovo vest in jim daj spoznati koliko hudega so povzročili z (ne)dejanji in besedami. Prosim tudi za uspeh v šoli in za poplačan trud pri interesnih dejavnostih. Hvala!

 88. jozica says:

  Dobri BOG!
  Zopet se ti želim zahvaliti za vse kar mi pošiljaš(solze in smeh). Prosim te, pomagaj mi, da se s tvojo pomočjo uredijo zadeve, ki me morijo in ne dajo miru. Prosim umiri človeka, ki me napada in zahteva od mene stvari, ki niso bile nikdar dorečene.
  Ker vem, da je pri Tebi vse mogoče, te goreče prosim, naj gre ta kelih mimo mene, strah me je, da tega stanja ne bom več zmogla.
  Božja pomoč ostani pri nas.

 89. Janez says:

  Prosim za molitev za moje telesno in duševno zdravje, da bom tudi sam v življenju enkrat srečen. da bi spoznal življenjsko sopotnico, da bi bilo z mano vse v redu, da zaživim… hvala gospodu, Mariji in vsem angelom in svetnikom

 90. ida says:

  Prosim za molitve ,da bi moja otroka uspešno naredila izpite in maturo.Mati kraljica Majniška,in dobri Jezus dajta jima moči in vero v Božje usmiljenje.Hvala Vsem, ki molite na tej strani.

 91. KRISTINA says:

  URESNIČITEV ŽELJA
  Spodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi “Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije” avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.
  Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.

  MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU
  Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.
  SPOŠTOVANI ADMINISTRATOR KAJ MENITE O TEJ MOLITVI?

  • Administrator says:

   Čudno mi je ” v prividu snovnega sveta” .

   • Miro says:

    Bodimo skrajno previdni, ko je govor o New Age-u, saj so novodobni nauki že mnoge zelo grdo prevarali in so celo izgubili vero v Odrešenika Jezusa Kristusa in v Svetega Duha. New Age v posameznih pogledih sicer vsebuje določena zrna resnice, kot celota pa hudo zavaja, saj ni v skladu niti s Svetim pismom niti z naukom Katoliške cerkve.

    Da bi bili pri molitvi k Svetemu Duhu obilno deležni milosti, ki nam jih želi podariti naš Odrešenik Jezus Kristus, vam posredujem molitev k Svetemu Duhu, celovitejšo kot je prva navedena molitev, čeprav tudi prva, to je treba priznati, vsebuje nekatere močne prvine našega duhovnega življenja. Vendar pri molitvi ne gre za to, da bi Bog spolnjeval naše želje, ampak predvsem za prošnjo, da bi mi spolnjevali Božjo voljo!

    MOLITEV K SVETEMU DUHU

    O pridi, stvarnik, Sveti Duh,
    obišči nas, ki tvoji smo,
    napolni z rajsko milostjo
    srce, po tebi ustvarjeno!
    Ime je tvoje Tolažnik
    in Dar Boga Najvišjega
    Ljubezen, Ogenj, Živi vir,
    Duhovno pomaziljenje.
    Sedmero ti darov deliš,
    Desnice Prst Očetove,
    obljubil tebe Oče je,
    zgovorna Moč apostolov.
    Čutilom našim luč prižgi,
    ljubezen v naša srca vlij;
    v telesni bedi nas krepčaj,
    v slabosti vsaki moč nam daj.
    Odženi proč sovražnika
    in daj nam stanoviten mir,
    pred nami hodi, vodi nas
    in zla nas varuj vsakega.
    Po tebi naj spoznavamo
    Očeta in Sina Božjega
    in v tebe iz obeh Duha
    naj vedno trdno verujemo.
    Amen.

 92. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina , da se težave v podjetju rešijo, da se izkopljemo ven, za vse bolne ki so v stiskah bolezni ali psihe.
  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, ZAUPAM VATE
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,ZAUPAM VATE
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,ZAUPAM VATE

 93. Jana says:

  Prosim molite z menoj,da bodo izvidi uredu in da gre končno Matjaž domov iz bolnice.Hvala Ti Marija,da ga čuvaš.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 94. mojca says:

  Prosim pomagajte mi v molitvi pri mojih težavah, da si končno uredim življenje in naj mi Bog pokaže kaj je moja pot.

 95. Miro says:

  O ZAUPANJU V JEZUSOVO USMILJENJE: ČIM BOLJ OSEBA ZAUPA, TEM VEČ PREJME!

  USMILJENI JEZUS je sv. Favstini Kowalski zaupal tudi naslednje besede življenja, ki so po njej namenjene tudi nam: »Povej ljudem, naj v svojem srcu ne postavljajo pregrad mojemu usmiljenju, ki tako zelo želi delovati v njih. Moje usmiljenje deluje v vseh srcih, ki mu odpirajo vrata; kakor grešnik tako tudi pravični potrebuje mojega usmiljenja. Spreobrnjenje in vztrajanje je milost mojega usmiljenja. Posebej naj slavijo moje usmiljenje osebe, ki hrepenijo po popolnosti, ker obilje milosti, ki jim jo podeljujem, priteka iz mojega usmiljenja. Želim, da bi se te osebe odlikovale z brezmejnim zaupanjem v moje usmiljenje. Sam bom poskrbel za posvečenje teh duš. Priskrbel jim bom vse, kar koli bo potrebno za njihovo svetost. Milosti iz mojega usmiljenja se zajemajo samo z eno posodo, ta je – zaupanje. Čim bolj oseba zaupa, tem več prejme. Osebe z brezmejnim zaupanjem so mi v veliko tolažbo, saj vanje pretakam vse zaklade milosti. Veseli me to, ker želijo veliko, saj je moja želja dajati veliko, in to zelo veliko. Žalosti pa me, če ljudje želijo malo in zakrknejo svoje srce« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, povzeto iz odlomkov št. 1577 in 1578).

  Priporočimo se Svetemu Duhu in Preblaženi Devici Mariji, da bi se v srcu s trdnim zaupanjem čim bolj odprli Božjemu usmiljenju, da bi bili sposobni sprejeti tiste milosti, katere nam želi podariti Usmiljeni Jezus (še zlasti s pomočjo sv. zakramentov – sv. spoved, sv. evharistija …) in da bi z Jezusovo pomočjo tudi sami posredovali usmiljenje bližnjim, še zlasti ljudem v hudi stiski.

  V tem duhu danes v naročje Božjega usmiljenja položimo prošnje, ki so jih zapisali: Mary, Sinja, Janez, Suzy, Kristina, Potrt mož, Tina, Tanja … S trdnim zaupanjem prosimo Usmiljenega Jezusa za potrebne milosti za vse osebe, ki so omenjene v prošnjah na tej spletni strani, da bi bili trpeči deležni milostnega dotika v moči Svetega Duha, pa tudi, če je taka Božja volja, čudežnega uslišanja v najbolj težavnih življenjskih situacijah. »Bogu namreč ni nič nemogoče« (Lk 1,37). Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!

 96. Suzy says:

  Usmiljeni Jezus, prosim te, da bi hčerka uspešno naredila maturo, ter meni daj moči, da bom lažje prebredla težave, ki jih imam. Prosim te, usliši mojo prošnjo in mi nakloni malce sreče v življenju.

 97. KRISTINA says:

  Prosim za molitev za sina da stopi iz jame smrti, za moža za njegov zdravje in za težave ki jih imamo v podjetju, da se pozitivno razrešijo, da se malo umirim. Marija pridi nam na pomoč , sv.Jožef varuj nas, sv.Faustina Kowalska in vsi svetniki božji prosite za nas.
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,Zaupam vate
  Slavimo Gospoda

 98. Janez says:

  Prosim za molitev za zdravje in srečo. Prosim gospoda in Marijo , vse angele in svetnike. Hvala

 99. Potrt mož says:

  Brezjanska Marija Pomagaj! Pomagaj meni, moji odtujeni ženi in celi naši družini.

 100. TINA says:

  Prosim za molitev, da bi našla mir v duši in srcu. Zelo me je prizadelo, da sta moja najboljša prijatelja izbrala druge prijatelje. Prosim tudi zanju, da bosta spoznala, da sta me prizadela. Resnično se mi je podrl svet in ne vidim več smisla v žibljenju. Jezus in Marija, stojta mi ob strani in mi dajta moči, da vztrajam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja