Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.360 Responses to Prosim za molitev

 1. BRINA says:

  Prosim za molitev v zvezi s konkretno osebo in sicer sestro moje tašče, ki greni življenje ne samo moji sestri ampak širši družini. Ko kaj ni po njenem postane izjemno napadalna in žaljiva in v tem nima meja. Tako npr. grozi, da bo poskrbela, da CSD moji sestri vzame otroke. Prosim, da nam pomaga Bog, ki lahko edini poskrbi, da ta oseba preneha s svojim vedenjem, druge možnosti smo večinoma že izčrpali.Že v naprej Bog povrni za vaše molitve.

  • Miro says:

   V srcu obudimo vero v Božjega Sina, živo Božjo besedo, ki nam govori: »Blagoslavljajte tiste, ki vas preklinjajo, in molíte za tiste, ki grdo ravnajo z vami« (Luka 6,28). V moči te vere vsak dan v resnici delajmo tako, kot nas uči naš Odrešenik Jezus, ostalo prepustimo Božjemu usmiljenju!

   Pa vendar se eden naših običajnih ugovorov proti tej evangeljski “metodi” morda glasi takole: Le zakaj naj molim za to ali ono “barabo”, ki mi v življenju povzroča toliko gorja? Zato, da bi se nad to osebo, ki se nahaja v zankah grehov in se sama s svojimi močmi ne more rešiti, še manj odrešiti, po Božji milosti razpršili temni oblaki in bi v njenem srcu oz. notranjosti zasijalo Božje usmiljenje, da bi v življenju še pravočasno spoznala, kaj prinaša pot greha in kaj pot odrešenja!

   Molimo za omenjeno osebo, za vas, za vse vaše bližnje. Naj vas Bog obilno blagoslovi po vašem in našem “blagoslavljanju tistih, ki vas preklinjajo in po molitvah za tiste, ki grdo ravnajo z vami”! Priporočam, da za omenjeno osebo poleg rednih molitev darujete tudi za kakšno sveto mašo.

   • BRINA says:

    Hvala za vse molitve in napotilo k plačilu svete maše. Včeraj je ta oseba spet imela izpad nad mojo mamo, mislim da gre v konkretnem primeru za psihično nasilje. Mogoče ta oseba celo ni psihično uravnovešena. Še naprej prosim za vaše molitve za nas in tudi za to osebo.

 2. Rok says:

  Prosim za molitev: prosite Boga, da naj mi da dar vere. Sedaj imam tlečo vero, s katero se satan z lahkoto poigrava. Želim si vero, ki bo plamen. Prosim molite! Bog vas blagoslovi!

 3. Miro says:

  KOT JEZUSOVO UČENKO JO PREPOZNAMO PO LJUBEZNI DO REVEŽEV!

  »Po tem bodo vsi spoznali, da ste moji učenci, če boste med seboj imeli ljubezen.«
  (Jn 13,35)

  Te Kristusove besede v polnem pomenu besede veljajo tudi za zavetnico krščanske dobrodelnosti sv. Elizabeto Ogrsko. Ponižno in potrpežljivo je stregla ubogim, še zlasti bolnikom. V molitvi se ji zaupno priporočimo, da naša ljubezen ne bo le v besedah, ampak tudi v dejanju in resnici. Hhrati jo prosimo za potrebne milosti za vse trpeče sestre in brate!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Elizabeta Ogrska, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-elizabeta-ogrska-turinska-grofica-in-tretjerednica

 4. a. says:

  Prosim za molitev, da bi se izboljšalo duševno zdravje moževe mame. Prosim tudi za zdravje vseh nas v najinih družinah.

 5. janez says:

  Prosim gospoda, Marijo, vse angele in svetnike za molitev za zdravje, srečo v življenju, ljubezni in notranji mir…
  Hvala.

 6. Miro says:

  »O, GOSPOD, HOTEL BI, DA BI BIL ČLOVEK PO TVOJI NAJBOLJŠI VOLJI!«

  Te znamenite besede življenja je izrekel sv. Albert Veliki, škof in cerkveni učitelj. Po nenehni molitvi in spolnjevanju božje volje je res postal človek po Gospodovi volji. Bolj z dejanji kot z besedami tudi nas spodbuja k živi povezanosti z Bogom ter k spolnjevanju Njegove volje. Gospod hoče, da verujemo, upamo in ljubimo Njega in sočloveka, ter po tej poti dosežemo večno srečo v Bogu. V ta namen nam po Materi Mariji podarja tudi vse potrebne milosti, darove, spodbude, tolažbe, duhovno moč, veselje …

  S tem namenom sv. Albertu Velikemu priporočimo tudi vse trpeče sestre in brate, ter ga prosimo za potrebne milosti v posameznih primerih, še zlasti v najhujših dušnih in telesnih stiskah, opisanih na tej spletni strani. Naj se na njegovo priprošnjo zgodi tisto, kar je najboljše po Gospodovi volji.

  Molimo v duhu: Jezus, zaupam vate!

  http://svetniki.org/sveti-albert-veliki-skof-cerkveni-ucitelj

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!
  Sveta Devica Marija, prosi za nas!
  Sv. Albert Veliki, prosi za nas!

 7. Jana says:

  Prosim za molitev za Matjaža.Hvala vsem.

 8. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte, da bi bilo doma vse dobro, da bi bil partner vredu in bi mi pomagal, da bi se dobro razumeli. Varujte hčerko kjer koli je in bo. Vse dobro naj bo tudi s sestro in atijem.

  Hvala, Jasna

 9. TATJANA IN STANE says:

  Lepo vas prosim pridruzite se mojim molitvam za vnučka. Hvala vsem. Marija naj vas spremlja in blagoslavlja.

 10. janez says:

  Prosim za molitev da bi imel še kdaj v življenju srečo, zdravje in ljubezen.
  Hvala

  • Miro says:

   Imeti ali biti pred Bogom? V molitvenem življenju je najpomembnejše iskati in odkrivati živega Jezusa, vanj verovati, upati, ga nenehno ljubiti. Potrudimo se, da bomo Jezusa vsak dan iskali v globini našega srca (obujanje vere v Jezusovo navzočnost), pogosto ga iščimo pri sveti evharistiji (sveti maši), v tabernaklju, v Najsvetejšem zakramentu (zahvaljevanje za vse milosti, ki smo jih deležni prav vsak trenutek). Jezusa iščimo in odkrivajmo tudi v naših bližnjih, v ljudeh v naši bližnji in daljni okolici, še zlasti v najbolj ubogih, bolehnih, osamljenih, ranjenih, preganjanih, v zaporu … Prizadevajmo si, da bomo ljudem v stiski posredovali vsaj delček darov, ki smo jih prejeli pri sv. maši. Ko si za to prizadevamo v moči Svetega Duha in se v molitvi bolj zahvaljujemo, kot pa prosimo, nam to po Božji milosti prinaša tudi več ljubezni, sreče, miru, veselja, zdravja in druge darove, katere nam hoče podariti naš Odrešenik Jezus.

   Bog vas obilno blagoslovi z novim gledanjem v Jezusovi luči!

 11. Olga says:

  Ljubi Bog daj mi moči in poguma, ker se počutim kot da bi bila v breznu. Daj, da premagam to mojo slabost.

  • Miro says:

   Oprimimo se za rešilno vrv, katero nam podarja Preblažena Devica Marija! Ta rešilna vrv se imenuje rožni venec. Po tej vrvi nas bo naša duhovna Mama zanesljivo potegnila na varno, tudi iz najhujše situacije. Zaživimo v skladu z vodilom: Po Mariji k Jezusu!

   O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

 12. Boštjan says:

  Dragi molivci. Razmere v moji družini se premikajo. Hvala bogu, zgleda da na bolje. Še naprej se priporočam v molitev. Hvala vam. Tudi jaz se vas spominjam v molitvi.

 13. Mitja says:

  Prosim Boga,da z njegovo pomočjo najdem dekle s katero bi si ustvaril zakon in družino.Molim tudi za Vas.Hvala.

 14. klara says:

  Prosim za molitev za mojega zdajšnjega partnerja, da bi se njegov odnos do mene in mojega otroka izboljšal, da me ne bi več poniževal in sprejel mojega otroka. Otrok je dete božje in ni krivo, da živi. Prosim za molitev

 15. Miro says:

  V duhovnih in telesnih stiskah se lahko z vero in zaupanjem obrnemo na božjega služabnika Antona Strleta. Spominjam se, ko sem ga zadnjič videl, preden ga je Bog poklical k sebi. Od daleč mi je pomahal – v poslednje slovo in snidenje, katero v Božji perspektivi pomeni začetek popolnoma novega, nedoumljivo osrečujočega srečanja v Bogu. Vendar se takrat nisem zavedal … Priporočam, da k njemu opravimo devetdnevnico, v katero vključimo naslednjo molitev:

  MOLITEV ZA BEATIFIKACIJO

  Sveti troedini Bog,
  svojega služabnika Antona Strleta
  si poklical, da Ti je kot duhovnik,
  spovednik in bogoslovni učitelj
  zvesto služil v veri, upanju in ljubezni.
  Z globokim molitvenim življenjem
  in obhajanjem evharistije je spolnjeval
  svoje vsakodnevne dolžnosti.
  V luči svojega vodila »Povsod Boga«
  se je popolnoma izročil
  Jezusovemu in Marijinemu Srcu.

  (Na njegovo priprošnjo Te prosim za …).

  Daj, da bo pred vesoljno Cerkvijo
  prištet med blažene.
  Po Kristusu, našem Gospodu.

  Oče naš, Zdrava Marija. Slava Očetu.

 16. Marinka says:

  Lepo prosim za molitev za mojo hčerko je poročena imata dva otroka mož preboleva pljučnico , tudi ona dosti kašlja, a kljub temu vsak dan sama vozi iz LItije , kjer so v bloku, otroka že ob petih zjutraj v vrtec Dominik Savio in nato gre v LJ v službo razlicno(od 6 do 15ure. In je zdaj pred eno uro prišla k meni da naenkrat od dopoldneva , ko je še dobro slišala naenkrat ne sliši nič. Šla je k zdravniku pa pravi, da so ušesa čista in je čisto iz sebe, ker ne sliši pa se po otroka mora in v domov v Litijo. Molim zanjo in iskreno prosim vas za molitev. Zelo si prizadevajo, da bi našli kakšen domek, da bi bili bliže službi in vrtec. Prosim tudi SV. Jožefa , Marijo Pomagaj, svete angele posebej nadangela Rafaela. Zahvaljujem se Presveti trojici za uslišanje in na vse vas molivce božji blagoslov.

  • Miro says:

   Gospa Marinka, z molitvijo zanesljivo kličete božji blagoslov tako na vašo hčerko kot vse domače. Bogu hvala za tako skrbno mamo, kar se v takem položaju gotovo najbolj zaveda vaša hčerka. Hvala tudi za božji blagoslov, ki ga kličete na nas molivce. Z vami smo povezani v molitvi! V zelo hudih primerih poleg rednih molitev priporočam tudi devetdnevnico k svetemu Judu Tadeju.

   Naj Usmiljeni Bog obilno blagoslovi vašo hčerko in vse njene bližnje!

   http://varno-zavetje.si/devetdnevnica-k-svetemu-judu-tadeju/2/

 17. Larisa says:

  Prosim za molitve za poskodovan zob zaradi zob zaradi povrsnega zdravljenja. Je malenkost, ampak ker je prednji zna biti tudi velik strosek oz.nevarost okuzbe po telesu…

 18. Lara says:

  Dragi Bog…prosim Te za razumno odločanje in sprejemanje odločitev v Vladi Republike Slovenije, saj je v njihovih rokah naša prihodnost ter prihodnost potomcev slovenskega naroda. Prosim za uspešen izid lokalnih volitev. Molimo skupaj za naš narod.

 19. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo s hčerko vse vredu, da bi bil partner dober, ter da nebi več užival alkohola.

  Hvala

 20. Francka says:

  Prosim za molitev, da bi se v družini razumeli med seboj. Naj dobri Bog onehča srce mojega partnerja.

 21. Dušanka says:

  Ljubi Bog, prosim odreši me neznosnih bolečin v glavi.
  Hvaljen Jezus

 22. KRISTINA says:

  Dobri Bog hvala za vse darove, ki jih mogoče ne znam pravilno sprejemati. Prosim te za Blagoslov, za ponižnost, za razumevanje Božje volje.
  SV. faustina Kowalska prosi za nas
  sv.Jožef prosi za nas
  Božje usmiljenje zaupam vate
  Mati Marija pridi nam vsem na pomoč

 23. Sasa says:

  Prosim za molitev za mojo hcerko ki je ze dolgo bolana in ima bolecine,naj se ozdravi.Hvala vsem molivcem .

  • Veronika says:

   V veri in zaupanju prinašamo tvojo hčerko k Jezusovemu ranjenemu Telesu in Te prosimo Gospod, ozdravi jo s svojimi Svetimi ranami . Amen

 24. Tatjana says:

  Prosim za zelo verno družino, ki s svojim življenjem pričuje za Boga. Trenutno so zaradi očetove bolezni v veliki preizkušnji, že vrsto mesecev se težko borijo z boleznijo. Njegovo življenje je bilo precej na nitki, dolgo časa je bilo zasnovano napačno zdravljenje, imel je dve dolgi operaciji. Trenutno se je stanje izboljšalo, vendar je odkrita cista na trebušni slinavki, zaradi česar se bo moral oče ponovno vrniti v bolnišnico, da določijo, če bo potrebna ponovna operacija ali ne. Psihično je zanje zelo težko.
  Prosim Vas za molitev.

 25. Lučka says:

  Hvaležna za vse izročam vse nas iz razširjene družine in prosim Troedinega Boga za odpuščanje naših grehov, ter usmiljenje in milost, da bi v naših družinah zavladal mir, medsebojno razumevanje, spoštovanje, ljubezen, redna molitev in trdna vera Vanj…

 26. Sofija says:

  Bog ti veš zakaj se nama je vse to, kar nosim v sebi zgodilo…Prosim pokaži mi širšo sliko, da bom razumela pomen ali če je Tvoja volja me prosim usliši. Hvala za molitve.

 27. Viktorija says:

  Prosim za molitev za notranji mir. Bog vam povrni

 28. a. says:

  Prosim, za molitev za svojega brata, da bi nehal kaditi in bi bolj skrbel za svoje zdravje, saj je zelo dovzeten za pljučnice in hude prehlade. Obenem prosim tudi za dušno in telesno zdravje vseh nas in za izboljšanje situacije v službi. Bog povrni za vaše molitve.
  Bodite blagoslovljeni.

 29. Radovedna says:

  O moj ljubi Jezus, ozdravi najin zakon!

 30. Boštjan says:

  Marija Kraljica družine, prosi za nas. Prosim molilke in molivci, če se me spomite v molitvi za ohranitev moje družine. Bog vam povrni.

 31. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo danes, jutri in naslednje dni vse dobro, da bi bil partner dober do mene, hčerke, sestre in drugih in da ne bi pil alkohola.
  Hvala

 32. Dragica says:

  Potrebujem pomoč pri molitvi za svojega moža, ki so ga obdovžili zedeve, ki je ni storil. Posim za pravično razsodbo, naj prevlada zdrav razum. Trpi cela družina. Naj jim Sveti duh razsvetlji razum pravičnosti. Ljubi Jezus in Marija, stojte nam ob strani in varujte našo družino.

 33. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta, da bo vse dobro, da hči srečno pride domov, da bo vredu, da bo partner dober do mene, do nje in ostalih, da bomo preživeli lepe trenutke. Da bi le partner prenehal piti, saj je dober človek kadar ne pije. Varujta tudi atija, naj bo zdrav. Prosim za molitev, za našo družino, da bi mirno in srečno živeli.

  Hvala!

 34. Eva says:

  Prosim za vašo molitev za vse namene,
  ki jih Bog Oče pozna, a so človeško gledano nerešljivi: družina, sorodniki, prijatelji in enomesečna deklica, ki se bori za življenje, in zdravniki ne znajo oz.ne
  morejo pomagati.

 35. Katarina says:

  Prosim prosite zame, da bi v sredo 14.11. uspešno opravila izpit psihologije. Ter za božji blagoslov vseh bolnih in osamljenih.
  Hvala vam.

 36. Marija says:

  Oče, Sin, Sveti Duh in Marija prosim za zdravje in varnost moje hčerke in mene ter za pomoč vsem trpečim. Hvala.

 37. Dušanka says:

  Prosim za molitev, da bi v naslednjih tednih bila uslišana moja prošnja in molitev, da se strokovni delavci in specialisti odločijo po mojih pričakovanjih in naj mi obravnave koristijo in pomagajo do željenega rezultata.
  Ljubi Bog in Marija Pomagaj, bodita z mano in ob meni.

 38. Olga says:

  Ljubi Jezus.
  Prosim te, da bi bili izvidi v redu. Prosim za molitev. Hvala

 39. Sofija says:

  Prosim za molitev za pomoč v šoli in pri učenju, saj se sin zelo trudi. Da bi bil njegov trud poplačan.

 40. Tomaz says:

  Prosim pomagajte z molitvijo za mojo družino. Da se mama premisli, da se ji otopli srce, da zažari njena dobrota in ohrani družino. Bog naj vam povrne za vase molitve.

 41. Dragica says:

  Prošnja za uspešno operacijo

 42. janez says:

  prosim za molitev za telesno in duševno zdravje, za notranji mir…

  • Miro says:

   JEZUS, HVALA ZA … JEZUS, HVALA ZA … JEZUS, HVALA ZA … itn.

   Ako bi se Bogu tudi tisočkrat zahvalili, je to še vedno daleč premalo glede na tisto, kar nam Gospod podarja in nam bo še podaril v življenju, še zlasti za naše večno življenje.Vendar Jezus do potankosti pozna naše omejitve, slabosti, popuščanja, nezvestobo. Zato še toliko bolj zaupajmo v Njegovo usmiljenje in pomoč, ter bodimo vztrajni v slavljenju in zahvaljevanju. Slavimo Gospoda Jezusa, ker nas neizmerno ljubi in nas iz trenutka v trenutek zasipa s številnimi darovi. Vsak dan se mu zahvalimo vsaj za 10 do 20 duhovnih, telesnih in drugih darov! Jezus, hvala za … Jezus, hvala za … Jezus, hvala za … itn.

   Sami v mislih dopolnimo manjkajoča mesta z duhovnimi, telesnimi in drugimi darovi, katere nam Gospod Jezus podarja iz trenutka v trenutek (življenje, obstajanje v Božji milosti, verovanje, upanje, sposobnost ljubečega odnosa do bližnjega, sveta evharistija in drugi zakramenti, človekovo dihanje, gibanje, poslušanje, gledanje, obleka, pijača, hrana, stanovanje, bližnji okoli nas, itn.).

   Če se bomo bolj poglobili v svoje življenje, predvsem z vidika svetega Evangelija, bomo opazili še vrsto drugih darov in se za njih zahvaljevali Bogu, še zlasti pri sveti maši (evaharistiji), po njej pa tako, da v danem položaju živimo po Božji volji. S pomočjo slavljenja in zahvaljevanja bomo v srcu bolj osredotočeni na Darovalca, od katerega prihaja vsak dober dar. To bo precej pripomoglo k izboljšanju ali celo k povrnitvi našega dušnega, duševnega in telesnega zdravja – v skladu z Božjo voljo. Odrešenika Jezusa pa iščimo, ljubimo in slavimo predvsem zato, ker nas je iz ljubezni ustvaril za večno življenje!

   Bog vas obilno blagoslovi po rednih zahvalnih molitvah in slavljenju, še zlasti pri sveti maši!

 43. Miro says:

  SVETI ZAHARIJA IN SVETA ELIZABETA STA BILA PRAVIČNA PRED BOGOM!

  Danes godujeta sv. Zaharija in sv. Elizabeta – oče in mati sv. Janeza Krstnika, Jezusovega predhodnika. Oba nam podarjata čudovit zgled, kako naj bo človek poln vere, zaupanja in ljubezni do Boga in bližnjega, pravičen pred Bogom, ter v vsem predan Božji volji. Sv. Zahariju in sv. Elizabeti se priporočimo v skupno priprošnjo, da bi nam v nebesih pri Bogu izprosila živo vero, trdno upanje in gorečo ljubezen do našega Odrešenika Jezusa Kristusa.

  Njuni priprošnji zaupajmo tudi številne prošnje ljudi, ki se v hudih stiskah priporočajo v molitev, posebej na tej spletni strani. Že v naprej prisrčna zahvala Bogu za vse, kar sta že in še bosta izprosila za nas. Kolikor vere in zaupanja, toliko tudi milosti! Bog pa nas v njegovi nedoumljivi ljubezni vedno močno prehiteva in se ne da prekositi. V vsakem trenutku nam podarja bistveno več, kot smo ga sposobni prositi.

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi Cerkve, ki obsega vesoljni svet, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Zaharija in sv. Elizabeta, prosita za nas!

  https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/5A3DB84C3467788DC1256F3C00439C03?OpenDocument

 44. Amadeja says:

  Prosim za molitev za razumevanje z materjo. Rada jo imam, vem, da me ima tudi ona. Dogodke, ki so se ji zgodili v preteklosti, vedno znova pogreva in jih ne more (čustveno) pozabiti. To pa vpliva na njeno mišljenje in odločanje v sedanjih situacijah. Prosim, da bi našla resničen notranji mir in ne bi dvomila. Amen.

 45. Olga says:

  Hvala ti Mati Marija za vse kar mi daješ. Prosim te daj mi moči in poguma. Prosim te za zdravje.

 46. Administrator says:

  Vi pa, ki ste daleč od molitve spreobrnite se in iščite v tišini svojega srca rešitev svoje duše in jo hranite z molitvijo 25 5 2007 Međugorje

 47. Simon says:

  Danes je zahvalna nedelja.Gospod Bog zahvaljujem se ti za vse kar si mi dal in kar mi daješ. Odpusti mi moje prestopke ter ponavljajoče napake. Molivci še naprej se priporočam v vaše molitve in naj vam vse povrne dragi Gospod Bog.

 48. Manica says:

  Jezus, prosim, varuj me pred vsemi, ki mi želijo slabo. Boli me očetov odnos, s katerim mi leta greni življenje, me ne sprejema. Trpim, malo se poberem, pa spet udari…Rada bi živela v miru. Hvala za kakšno molitev.

 49. Boštjan says:

  Drage molivke in molilci, molite za mojo družino in moj zakon.

 50. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bil partner danes in naslednje dni vredu, da bi bilo vse dobro, da bi preživeli lep dan in večer.
  Dobri Bog, Presveta Devica Marija pomagajta.

 51. Slavica says:

  Prosim molite z mano, da se moja edinka vrne na pravo pot in da postanemo spet DRUŽINA! Molim vsak dan zanjo, saj je ona vse kar imam. Prosim pomagajte! Amen!

 52. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. novembra 2018:

  Dragi otroci, moje materinsko srce trpi, ko gledam svoje otroke, ki ne ljubijo resnice, ki jo skrivajo; ko gledam svoje otroke, ki ne molijo z občutki in z deli. Žalostna sem, ko govorim svojemu Sinu, kako mnogi moji otroci nimajo več vere, da ne poznajo Njega – mojega Sina. Zato kličem vas, apostoli moje ljubezni, vi si prizadevajte gledati do samega dna v človeška srca, in tam boste gotovo našli mali skriti zaklad. Gledati tako je milost nebeškega Očeta. Iskati dobro celo tam, kjer je največje zlo, poskušati razumeti drug drugega, a ne soditi, to je tisto, kar moj Sin želi od vas. Jaz pa vas kot mati kličem, da ga poslušate.
  Dragi otroci, duh je močnejši od telesa, če ga ponesemo z ljubeznijo in deli, gre čez vse ovire. Ne pozabite, moj Sin vas je ljubil in vas ljubi. Njegova ljubezen je z vami in v vas, ko ste eno z Njim. On je luč sveta in nihče in nič ga ne bo moglo ustaviti v končni slavi. Zato, apostoli moje ljubezni, ne bojte se pričevati za resnico. Pričujte o njej z navdušenjem, z deli, z ljubeznijo, s svojo žrtvijo ter predvsem s ponižnostjo. Pričujte o resnici vsem, ki niso spoznali mojega Sina. Jaz bom ob vas, jaz vas bom opogumljala. Pričujte o ljubezni, ki nikoli ne preneha, ker prihaja od nebeškega Očeta, ki je večen in daje večnost vsem mojim otrokom. Duh mojega Sina bo ob vas. Znova vas kličem, otroci moji, molite za svoje pastirje, molite, da jih bo mogla voditi ljubezen mojega Sina. Hvala vam!

 53. Dr says:

  Prosim da bi se s starši boljše razumel.

 54. Miro says:

  PRED JUTRIŠNJIM PRAZNIKOM VSEH SVETIH – TO JE DAN ŽIVIH IN NE “DAN MRTVIH”!

  To je resnično Dan živih! Božja beseda je namreč jasna in neovrgljiva, zanjo pričuje Vstali Kristus: »Jaz sem vstajenje in življenje: kdor vame veruje, bo živel, tudi če umre; in vsakdo, ki živi in vame veruje, vekomaj ne bo umrl.« (Jn 11,25-26)

  V moči žive vere v Božjo besedo se zaupno obrnimo na našega Odrešenika Jezusa Kristusa in ga molitvah prosimo za odrešenje in zveličanje naših bližnjih, ki so že prestopili prah večnosti in se z Njim srečali neposredno – iz oči v oči. Molimo: Gospod, daj vsem rajnim večni mir in pokoj in večna luč naj jim sveti. Naj počivajo v miru!

  Gospoda prosimo tudi za vse nas, ki smo še na potovanju v večnost, da bi z Božjo pomočjo živeli tako, da bomo dosegli Boga živih, to je večno Ljubezen. Molimo: Jezus Kristus, Gospodar življenja in smrti, podari nam živo vero in trdno zaupanje v Božjo besedo, ki nam prinaša večno življenje!

  http://revija.ognjisce.si/iz-vsebine/pricevalec-evangelija/1357-vsi-sveti

  Božje usmiljenje, ki nam daješ nesmrtno življenje, zaupamo vate!
  O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!
  Vsi svetniki in svetnice, prosite za nas!

 55. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bil partner dober, da bi prišel vredu domov in da ne bi pil. Dobri Bog in Presveta Devica Marija pomagajta da bo danes in naslednje dni vse dobro, da bi se partner spremenil na bolje.

 56. Tanja says:

  Prosim da bi se razumevanje v druzini izboljšalo. Hvala vsem. BOG Z VAMI.

  • Miro says:

   Obudimo živo vero in trdno zaupanje v BOŽJO BESEDO, ki pravi: »Milostljiv je Gospod in pravičen, naš Bog je usmiljen,« (Ps 116,5). Kako naj se odpremo Božjemu usmiljenju, da bomo deležni darov ljubezni? Predvsem tako, da živimo v skladu z Božjo besedo in z bližnjimi delimo tisto, kar nam Božja beseda posreduje vsak trenutek. Naj Usmiljeni Bog obilno blagoslovi vaša prizadevanja za ljubezen razumevanje in mir v družini!

 57. Nika says:

  Prosim za molitev da me kontaktira prijatelj v kogar sem se zaljubila. Ko sem ga imela pred očmi na razpolago se sploh nisem zavedala kakšen super fant je, kako me osrečuje, kako me spravlja v smeh in kako pameten je. Zdaj po 3 letih sem se iznenada spomnila najn in kako bi rada delila z njim vse kar se mi je zgodilo do zdaj. Rada bi slisala tudi njegovo doživetje. Prosim te bog, rotim te na kolenih, daj mi možnost da ga še enkrat vidim, slišim njegov glas, objamem. On je zame popoln fant, z njim bi rada delila in preživela celo življenje. AMEN, Hvala za vse kar delaš za nas bog.

 58. KRISTINA says:

  Hvala ti Bog za vse kar mi daješ, prosim te varuj mojo družino, moža otroka, vnuka, zeta, varuj ljudi prosim te naj ne bodo tako zlobni in samo ogovrjajo naj najdejo nekaj pozitivnega – tebe, kajti ti nisi prigovarjal vzel si svoj križ in šel. Mi pa ne znamo biti tudi Simon iz Cirene, da bi ti vsaj malo pomagali,. Ljubi Bog naj se zgodi tvoja volja .
  Sv.Jožef prosi za nas, Kraljica rožnega venca prosi za nas, sv. Faustina Kowalska prosi za nas, vsi svetniki in svetnice prosite za nas, Božje usmiljenje izlij se na nas.

 59. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo danes in naslednje dni vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi živeli v miru.
  Naj bo hčerka tudi vredu, naj srečno prispe kamor je namenjena in se tudi srečno vrne.

  Hvala

 60. janez says:

  Prosim za molitev za moje duševno in telesno zdravje. Hvala

 61. klara says:

  Prosim vsemogočni Bog, da nam bo ob nalivu prizanešeno…da ne bo nam uničilo naših domov… AMEN

 62. Potrt mož says:

  Včasih se nabere vsega preveč. Dragi molilci, pomagajte mi z molitvijo. Rad bi, da se z ženo zopet zbližava in rešiva najin zakon.

 63. Mirjam says:

  Ljubi Jezus, Presveta Devica Marija,Vsemogočni Bog, priporočamo se v molitvi, da bi bilo prizanešeno vsem nam ob napovedanem neurju.

 64. Tanja says:

  Molimo vsi za Evropo da se vrne h krscanskim koreninam. Naj jo varuje Devica Marija in Blazeni Anton M. Slomsek. Begunci se naj vracajo na svojo rodno zemljo. Mir.

 65. Vesna says:

  Prosim molite zame, da bom imela voljo do življenja, za ozdravljenje vseh stisk, tegob od osamljenosti in da bom dobila pravega partnerja.

  Hvala

 66. Marija says:

  Prosim za molitev za srečno operacijomarija

 67. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta da bi bil partner dober do mene, hčerke in drugih, da ne bi pil. Prosim za molitev za mir v družini, da bi bil ati vredu in zdrav, ter da bi spet hodil.
  Hvala

 68. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2018:

  „Dragi otroci! Vam je dana velika milost, da ste poklicani k novemu življenju po sporočilih, ki vam jih dajem. To je, otročiči, milostni čas, čas in klic k spreobrnjenju za vas in prihodnji naraščaj. Zato vas kličem, otročiči, molite več in odprite svoje srce mojemu sinu Jezusu. Jaz sem z vami in vas vse ljubim in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 69. kristina says:

  Hvala ti Gospod za vse kar delaš v mojem življenju, bodi z mano še naprej, polagaj svoje besede v moje srce v moj razum.
  Hvala ti sveta Mati Marija , hvala vsem ki molite, ki prosite in se zatekate k studencu Božjega usmiljenja. Še naprej zaupajmo Gospodu.
  Hvaljeno in Češčeno naj vedno bo Presveto Rešnje Telo ,zdaj in vekomaj

 70. Vesna says:

  Jezus prosim te pripelji mi na pot vernega fanta, s katerim se bom poročila.

 71. Miro says:

  GODUJE GOREČ ČASTILEC MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA, KI TUDI NAM LAHKO IZPROSI VELIKE MILOSTI!

  »Ne čudite se, da s takim navdušenjem govorim o Mariji, zakaj milosti, ki mi jih je naklonila so velike.« Te besede življenja, polne upanja v kakršni koli človekovi stiski, je izrekel veliki Božji izvoljenec – sveti Anton Marija Claret iz Španije. Bil je goreč častilec Marijinega brezmadežnega Srca, iz katerega je zajemal veliko moč za molitev, delo, ljubezen do Boga in bližnjega. Bog je njegovo zvestobo, ki jo je svetnik izpričal kljub tegobam in preganjanjem, potrdil z mnogimi izrednimi dogodki in čudežnimi ozdravljenji.

  Naj sv. Anton Marija Claret tudi nam pomaga, da se bomo vsak dan zatekali k Marijinemu brezmadežnemu Srcu in iz njega črpali moč za molitev, delo, ljubezen do Boga in bližnjega. Naj nam s priprošnjo pri Mariji in Bogu pomaga k spreobrnjenju in k novemu življenju v moči Svetega Duha. Posebej ga prosimo tudi za trpeče sestre in brate, naj se milostni žarki iz Marijinega brezmadežnega Srca dotaknejo vseh, ki v tem trenutku potrebujejo njeno materinsko varstvo in pomoč!

  Koliko milosti more človek prejeti? Toliko, kolikor se z Božjo pomočjo more v srcu z zaupanjem odpreti Božjemu usmiljenju! Bog nam vedno podari neprimerno več, kot ga prosimo, saj mnogih milosti kot takih človek niti ne zaznava, kaj šele prepoznava! Da bi mogli resnično verovati, upati in ljubiti, iz globine srca pogosto kličimo:

  Božje usmiljenje, v spreobrnjenju grešnikov, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo, zaupamo vate!
  O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!
  Sv. Anton Marija Claret, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-anton-marija-claret-duhovni-pisatelj-redovni-ustanovitelj-skof

 72. MamiM says:

  Prosim za molitev za hcerko, ki je v hudi stiski, dusevni in duhovni, sedaj pa se v odvisnosti od alkohola. Prosim za razsvetljenje, da se odloci za dolgotrajnejse zdravljenje, ki bi obrodilo sadove in jo popeljalo na pot vere. Ima hcerkico, ki je ne omenja. Naj se v njej prebudi materinska ljubezen, da bo lahko premagaka bolecino, ki jo nosi v sebi. Naj njej in vsej nadi druzini pomaga Gospod, da zazivimo v medsebojni lkubezni, ki je ze dolgo ne poznamo vec. Prosim, tudi da bi sin dobil sluzbo in se osvobodil odvisnosto od trave.

  • Miro says:

   BOŽJA BESEDA: »Če ostanete v moji besedi, ste resnično moji učenci. In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.« (Jn 8,31-32)

   Molimo: Slava tebi, Jezus! Ti si pot, resnica in življenje. Ti si naš Odrešenik. Ponižno Te prosimo za osebe v omenjeni družini, da bi se v srcih odprle ozdravljajoči in odrešujoči moči Božje besede. Prosimo Te, podeli jim potrebno moč, da se bodo čim prej osvobodile od alkohola in mamil, ter hodile po poti vere, upanja in ljubezni, tako v odnosu do Boga kot tudi v medsebojnih odnosih. Gospod Jezus, pomagaj, da bo omenjena mama vzljubila svojo hčerkico in jo vsak dan spremljala s kar največjo materinsko ljubeznijo. Jezus, prosimo Te, da iz omenjenih oseb narediš nove ljudi, nove stvaritve, takšne kot si jih Ti hotel in si jih zamislil že pred njihovim rojstvom. Jezus, vtisni v njihova srca pečat svojega obličja. Že vnaprej Ti prisrčna hvala za vse milosti, ki jih boš podaril tej družini in njihovim članom. Slava Tebi, Jezus, zdaj in vekomaj.
   Amen

   Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
   O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!

 73. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta, da bi se vino zrihtalo kot je treba, saj se partner trudi in dela večinoma vse sam, prej v vinogradu, potem preša, pretaka, skratka ogromno dela je vloženega v vino, zato prosim naj se vse uredi, da se partner pomiri in da bo vse kot je treba.
  Varujta mojo družino pred vsem hudim.

  Hvala

 74. Dr says:

  Prosim za molitev za mojo babico, ki je priklenjena na posteljo, da bi bila še dolgo med nami. Prav tako prosim za molitev za moje starše, posebaj očeta da bi se dobro razumel z njim.

  Jezus, vate zaupam.

 75. Miro says:

  SV. JANEZ PAVEL II. O ODPUŠČANJU

  »Odpuščanje priča, da živi v svetu ljubezen, ki je močnejša od greha. Razen tega je odpuščanje prvi pogoj sprave, ne le v odnosih Boga do človeka, temveč tudi v odnosih med ljudmi.« (sv. Janez Pavel II.)

  Omenjena misel nas spodbuja k vztrajnim molitvam za ljubezen, odpuščanje, spravo. Prosimo v molitvi Jezusa Kristusa za pomoč, da bi mogli bližnjemu, če nam je povzročil krivico, odpustiti. Če pa smo morda sami povzročili bližnjemu krivico, prosimo Jezusa Kristusa za pomoč, da bi mogli storjeno krivico čim prej popravit. Sami tega bomo zmogli, le Bog lahko dopolni naše prizadevanje za ljubezen, odpuščanje in spravo z bližnjim ter nam podari odrešenje v moči Svetega Duha.

  V tem duhu Božjemu usmiljenju priporočimo vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, z željo, da bi jih Jezus Kristus milostno uslišal v njihovih prošnjah. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, v spreobrnjenju grešnikov, zaupamo vate!
  O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!
  Sv. Janez Pavel II., prosi za nas!

  http://revija.ognjisce.si/542-revija/svetnik-za-vsak-dan/14362-sv-janez-pavel-ii

 76. babi Mina says:

  Dragi molivci, prosim za molitev za mojega vnuka Anžeta, ki je spet na travi. Sama ne zmorem več. Vsak dan molim zanj, darujem za svete maše in prosim Svetega Duha, da bi se ga usmilil in pripeljal na pravo pot.
  Hvala vam za vašo molitveno podporo. Mati Marija , sveti Jožef, prosite za nas!
  Bog vas blagoslovi!
  Božje usmiljenje, vate zaupam!

 77. žalostna says:

  Zelo sem žalostna.Partner s katerim živim zelo grdo govori o duhovnikih,o katoliški cerkvi,tako grdo preklinja. Vse te pripombe me prav bolijo,najbolj pa takrat kadar preklinja -začutim fizično bolečino v prsih.Postavim se v bran,povem koliko dobrega so meni duhovniki naredili,kolikokrat so bile moje molitve in prošnje uslišane,a nič ne pomaga. Je alkoholik. Zanj nisem nič vredna,ne moji pokojni starši-predvsem moja mama, ne moja uboga sestra,ne najin sin. V gostilni je duhovit,a doma….. Kadar se najbolj spravi nad mojo vero utihnem in v mislih molim,da gre ta težka ura mimo.

  • Miro says:

   NAJ BO JEZUS V TABERNAKLJU PRVI NASLOV ZA IZREKANJE NAŠIH ŽELJA, PROŠENJ …!

   Gospa, zakaj ne bi obiskali Jezusa v Najsvetejšem zakramentu, kjer je resnično navzoč pod podobo kruha in vas željno pričakuje. Na tem milostnem kraju lahko s pomočjo tihe molitve, po zgledu trpeče Marije pod križem, Gospodu govorite o tistem, kar ste zapisali in še o marsičem drugem, kar nosite v svojem srcu. Gospod Jezus vas neizmerno ljubi, vedno vas je pripravljen poslušati in tudi uslišati tako, kakor On hoče, saj edino On natančno ve, kaj je dobro za vsakega človeka. Naj se Jezusov in Marijin blagoslov globoko dotakne vas in vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja, da bi čim prej zapustil sedanjo pogubno pot in se obrnil k Jezusu, ki je pot, resnica in življenje!

   Posredujem vam kratek zapis o skrivnosti Najsvetejšega zakramenta.

   http://zupnija-dolenjavas.si/najsvetejsi-zakrament

 78. žalostna says:

  Zelo me moti in prav boli,da moj partner tako grdo govori o župnikih,o katoliški cerkvi. Kadar grdo preklinja Boga čutim fizično bolečino v prsnem košu. Ko se postavim v bran in povem,da so tudi duhovniki veliko dobrega storili,da so božji služabniki je še hujše. Zato utihnem in ne reagiram. V mislih ga izročim Jezusu. Je alkoholik. Za njega smo vsi nesposobni,leni ,nič ne znamo prav narediti.
  Z drugimi se v lokalih prijazno pogovarja,a doma….

  • Amadeja says:

   Spomnila se vas bom v molitvi. Nikar ne obupajte.
   Priporočam, da preberete knjigo, v kateri so sporočila iz Medjugorja in čudeži, ki so jih doživeli posamezniki –> Sestra Emanuel: Zmagoslavje srca <–

 79. KRISTINA says:

  Hvala dobri Bog ker si z mano, ker me ne zapustiš ne obupaš nad mano, kot jaz ko sem non stop v dvomih. Vse kar sem in kar imam izročam v tvoje roke, prosim pošlji sv. Duha da me razsvetli, da znam odločati kaj je v redu in kaj ne. SV.kožef prosi za nas, sv.Mati marija prosi za nas, sv .Faustina Kowalska prosi za nas, vsi svetniki Božji prosite za nas.
  Božje usmiljenje zaupam vate

 80. Boštjan says:

  Božje usmiljenje, mati Marija in Jezus zaupam vam,da vodite moje življenje v pravo smer. Prosim tudi vas molilke in molivci, da se me spomnite v molitvi.

 81. Helena says:

  Draga Mati Marija,prosim izprosi pri svojem ljubem sinu Jezusu milost zame,da mi pomaga v veliki teževi,da se kako vse reši prav.Vedno delam iste napake,prosim te pomagaj mi pri pravih odločitvah.Hvala za vse dobro,kar sem že prejela.Božje usmiljenje,zaupam vate!

 82. Tanja says:

  Smem prositi za podporo v molitvi za ozdravljenje vnucka in snahe. Bog z vami vsemi. Velika hvala.

 83. Sofija says:

  Bog poznaš moje prošnje, prosim usliši jih, in hvala za vse prejete milosti. Prosim za molitve. Hvala.

  • marjetica says:

   Nekaj mi je padlo med živali, da ne bi bilo nič z njimi narobe z moje strani. Sveti Jožef prosimo in varuj nas. Varuj tudi mojo ljubezn čeprav se včasih čudno obnašam… zdravje mame.

  • Sofija says:

   Vsemogočni Bog prosim za pomoč pri vzgoji otroka. Prosim tudi za pomoč pri učenju ter šolskih obveznostih, saj kljub vloženemu trudu gre od začetka šolskega leta v šoli vedno nekaj narobe. Tega si ne znam razlagati in ne znam najti rešitev. Hvala!

 84. jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta naši družini, da bomo živeli v miru in medsebojnem spoštovanju.
  Varujta mi hčerko, da bo zdrava, srečna, da bo uspela uresničiti cilje, ki si jih je zadala.
  Naj bo partner dober do mene in drugih in naj nikoli ne pije več.

  Hvala! Jasna

 85. Barbara says:

  Prosim za molitev zame, za ozdravljenje na telesu. Sveti Luka, prosi za nas! Sveti Janez Pavel II, prosi za nas! Sveti Jožef, prosi za nas!

 86. Salamon +++ says:

  Hvaljen Jezus!
  Prosim vas, dragi prijatelji in bratje ter sestre v Gospodu, molite zame, da bi bil zaključil s projektom v pravem času +++
  Jaz bom prosil za vas in vaše potrebe, vi pa prosim, da se v molitvah spomnite name.
  Hvala za vaše molitve! – in naj vas Devica Marija blagoslovi in usliši vse vaše prošnje.
  V smrtnih bolečinah trpeči Jezus Kristus usmili se nas!
  Predragocena Kri Jezusa Kristusa, reši nas in ves svet!
  Sv. Luka prosi za nas!

 87. Mirjam says:

  Priporočam se v molitvi za milost in uslišanje mojih prošenj, za blagoslov na moji poti.

 88. Miro says:

  BOŽJA BESEDA: »MILOSTLJIV JE GOSPOD IN PRAVIČEN, NAŠ BOG JE USMILJEN.«
  (Ps 116,5)

  Molimo: Slava tebi, Jezus! Ti si resnično krotak in iz Srca ponižen. Tvoje Presveto Srce je polno Božje ljubezni in usmiljenja do nas grešnikov. Pomagaj mi, prosim, da se bom vsak dan bolj odpiral Božjemu usmiljenju in delček tvojega neizmernega usmiljenja tudi sam razdajal bližnjim okoli sebe, še zlasti najbolj trpečim sestram in bratom. Nisem vreden tako velike milosti, pa vendar, Gospod, koga naj prosim, če ne Tebe, ki si moj Bog in moje vse. Hvala Ti za vse, kar vsak trenutek delaš za odrešenje vsakega človeka!

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!

 89. Boštjan says:

  Božje usmiljenje, ki nas spremlaš vse življenje,usmili se mene in moje družine.

 90. andreja says:

  Moj Bog, izročam ti mojo družino in moj zakon in vse moje sorodnike. Blagoslovi nas in nas vodi. Daj, da se izpolni tvoja volja in da mi to sprejmemo. Varuj naše duše in telesa. Vsekega posebej ti izročam, ljubi Bog. Umiri naše duše in nas napolni s Sv.Duhom. Izročam ti vse moje strahove, težave (kot tudi vse, kar teži moje ljube drage domače)…. ti to urediš, kot je prav. Razreži, kar je rešljivo in daj, da sprejmem, kar ni. Res te prosim, za božji mir v duši….da bi lahko zadihala svobodno, s Teboj. To so želje in prošnje za vse moje ljube drage. Zdravje, mir in božje varstvo so moje želje.

  Božja pomoč naj bo vedno z nami vsemi.

 91. Mirjam says:

  Gospa moja,prosim usliši moje prošnje.

 92. Miro says:

  DUH PRIHAJA NA POMOČ NAŠI SLABOTNOSTI

  »Saj vemo, da celotno stvarstvo vse do zdaj skupno zdihuje in trpi porodne
  bolečine. Pa ne samo ono: tudi mi, ki imamo prvine Duha, tudi mi zdihujemo
  sami v sebi, ko željno pričakujemo posinovljenje, odrešenje svojega telesa.
  Odrešeni smo bili namreč v upanju; upanje, ki ga gledamo, pa ni več upanje –
  kdo bo namreč upal to, kar že vidi? Če pa upamo to, česar ne vidimo,
  pričakujemo to s potrpežljivostjo. Prav tako tudi Duh prihaja na pomoč naši
  slabotnosti. Saj niti ne vemo, kako je treba za kaj moliti, toda sam Duh posreduje
  za nas z neizrekljivimi vzdihi. In on, ki preiskuje srca, ve, kaj je mišljenje Duha,
  saj Duh posreduje za svete, v skladu z Božjo voljo.« (Rim 8,22-27)

  http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Rim+8%2C22-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  »Duh posreduje za svete, v skladu z Božjo voljo,« nam govori Božja beseda, zapisana po sv. apostolu Pavlu v Pismu Rimljanom. Kako se lahko obračamo na Njega, ki »prihaja na pomoč naši slabotnosti«? Najprej ga iščimo v svojem srcu, pa tudi z obiskom v Najsvetejšem zakramentu. To lahko storimo s pomočjo vztrajnih molitev, s tem, da Gospodu pri sveti maši darujemo tudi kakšno osebno trpljenje za bližnjega v stiski (vse, kar je podarjeno Gospodu, ni nikoli izgubljeno!), pa tudi z deli usmiljenja do bližnjega v stiski.

  Njemu, ki »ki prihaja na pomoč naši slabotnosti,« priporočimo vse osebe, omenjene v prošnjah, ki so jih tokrat zapisali: Andreja, Jasna, Jasmina, Fides, Slavica, Dušanka, Jana, Mala jo, Irena, Mitja, Marija, Olga, Lara, Ida, Janez, Boštjan, Twiks, Klara, Vrtnica, Kristina, Cveta, Damijan, Vesna, Martina … Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!
  O Marija, Kraljica presvetega rožnega venca, prosi za nas!
  Sv. Terezija Avilska, prosi za nas!

 93. Dušanka says:

  Ljubi Bog, prosim ne zapusti me…
  Hvaljen Jezus

 94. Slavica says:

  Prosim molite z mano, da se mi vrne hči, ki je 35 dni odkar je bila zadnjič doma. Brez nje ni družine. Vse je tiho, mirno in brez živlenja. Prosim naj spozna svoje napake, jo popravi in se vrne nama z možem, da bomo spet družino. Prosim vas molite z mano, da bo spregledala in se vrnila k nama. Zelo jo pogrešam. Za to ni besed. Prosim pomagajte! Amen!

 95. Slavica says:

  Pozdravleni

 96. Slavica kostevc says:

  Zopet se obračam na vas Marija, Bog, Jezus in vsi verni ljudje, ki molite z nami! Molite zopet za mojo hči, da spozna svoje napake in se vrne nazaj k Nama z možem. Brez nje je vse pusto, mirno in žalostno. Danes je že 35 dan odkar je bila doma zadnjič. Prosim pomagajte mi vrniti mojega otroka, da bomo spet družini. Molite z mano! Amen

 97. FIDES says:

  Prosim za molitev za moje in hčerino zdravje. Za zdravje IRIS IN NJENE MAMICE. Za zdravje mojeva moža. Za vse moje za zdravje, pravo globoko vero in zveličanje. Prosim za zdravega lepega vnučka, zdravo nosečnost, ne pretežek porod ki bo decembra. Za spreobrnenje grešnikov, za Slovenijo!

 98. Jasmina says:

  Prosim za molitev za okrevanje mame po težki kapi. Hvala.

 99. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, Presveta Devica Marija pomagajta, da bi bilo jutri in naslednje dni vse dobro, da bi bil partner dober do mene, hčerke, njenega fanta, sestre, da bi bil res vredu in da ne bi pil alkohola.
  Prosim, varujta nas.
  Hvala

 100. andreja says:

  Prosim za molitev za mojo družino. Blagoslovi nas z živo vero, božjo ljubeznijo, zdravjem in božjim blagoslovom na vseh poteh našega življenja. Izročam ti otroka, naju z možem, mamo in vse sorodnike. Pomagaj, da bi v naši družini živeli s tvojim blagoslovom in v božjem miru in ljubezni. Izročam ti naš narod in ta svet. Ti nas varuj in vodi po tvojih poteh in preženi hudega duha proč iz nas in od nas. Blagoslovi naša dela, naše odnose in hvala ti za vse kar daješ. Bodi hvaljen na vse veke in hvala vsem združenim v molitvi.
  Amen in z Bogom

  • klara says:

   Prosim za molitev, da se bo vreme popravilo, da ne bo preveč narasla reka Drava in poplavila naše domove, vsemogočni Bog, Marija in Jezus pomagajte nam

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja