Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.574 Responses to Prosim za molitev

 1. Irena says:

  Prosim za molitev za težko zadevo v službi, ki jo moram rešiti čez praznike, ob domačih razmerah z ostarelimi in onemoglimi starši, ki mi onemogočajo, da se doma posvetim delu za službo. Kako naj ob vsem tem in nemiru, ki je zato v meni, zares tudi v svojem srcu pripravim prostor za Odrešenikoho rojstvo? Jezus, pridi v moje srece in reši. Jezus, vate zaupam. Moj Gospod in moj Bog. Sveti Jožev, pohiti prositi zame.

 2. Anamarija says:

  Najprej najlepša hvala, da nam omogočate priložnost skupne molitve.

  Iskreno prosim za zdravje mojega očija Vinka. Že dolgo, dolgo molim – o zanj, vendar je moja – naša molitev prešibka.

  Ponižno iz srca prosim za skupno molitev k našemu Odrešeniku Jezusu Kristusu, da bi naši družini naklonil milosti in blagoslova, da bi se naš oči Vinko pozdravil. Naša mati Marija, prosi zanj. In naj se zgodi Očetova volja in ne naša. Slava Bogu na višavah.

  • Miro says:

   Draga gospa Anamarija, ne izgubite upanja, pri Bogu ni nič nemogoče! Res je, kar ste zapisali o molitvi. Moja, vaša, naša molitev je dostikrat prešibka zaradi prešibke vere v moč Gospoda Jezusa Kristusa. On je resnično Vsemogočni Bog, za katerega beseda »nemogoče« nima nobenega smisla, kot je v videnju razodel sv. Angeli Folinjski (1248 – 1309).

   Glede na navedeno se s še večjim zaupanjem obrnimo na našo nebeško mamo Marijo, vir Božje milosti. V goreči molitvi jo ponižno prosimo za posredovanje pri Gospodu, naj vašemu očiju Vinku izprosi duhovnega, dušnega in telesnega zdravja. Zgodi se presveta Božja volja!

   Marija, Mati Božje milosti, prosi za okrepitev naše šibke vere in za ozdravljenje gospoda Vinka!

 3. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta da bi bilo vse dobro, da bi bili današnji in naslednji dnevi polni miru in sreče, da bi bil partner dober. Prosim za vse trpeče, bolane je, osamljene, da bi tudi zanje posijal žarek upanja. Prosim še za hčerko, da bi imela vredu izvide, ko gre v ponedeljek na kontrolo.
  Hvala

 4. Administrator says:

  Najlepše praznovanje ni samo lepo okrašeno stanovanje.
  Opravi spoved, da bo stanovanje tvoje duše svetilo v vsej lepoti.

 5. Marjana says:

  Spoštovani, lepo prosim za molitev za zdravje sorodnikov Katarine, Rafka in Ane:

  “Dobri Bog, naš Oče,naj se zgodi tvoja in ne naša volja. Ponižno in s solzami v očeh te prosim – o milosti in blagoslova za moje sorodnike, Katarino, Rafka in Ano, ki resnično potrebujejo tvoj dotik ozdravitve. Marija, naša mati, prosi za njih. Iskrena hvala.”

 6. Tanja says:

  Kralja ki prihaja, pridite molimo. Molimo za gospoda Stanka v njegovi stiski. Hvala Gospodu in vsem.

 7. Miro says:

  ALI ME JEZUS KRISTUS SLIŠI, KO MOLIM? ALI ME POSLUŠA? BO USLIŠAL MOJO MOLITEV?

  BOŽJA BESEDA: »Za vse, kar molite in prosite, verjemite, da ste že prejeli, in se vam bo zgodilo« (Mr 11,24). Z vero in zaupanjem se priporočimo Svetemu Duhu, da nas uvede v skrivnost Božje besede, nam razodene Njen pomen in nam pomaga, da bomo živeli v Njeni moči!

  V duhovni, duševni ali telesni stiski se dostikrat počutimo nemočne, žalostne, ali kar je še huje – obupane. Morda se vprašujemo: Ali me Jezus Kristus v molitvi sliši, ali me posluša, ali bo uslišal mojo oz. našo molitev …? Ali ni to morda eno od znamenj našega dvoma v Gospodovo milost, v skrajnem primeru celo znamenje nevere v našem srcu?

  V tem adventnem času, milosti polnem času, se ponovno priporočimo Kralju, ki prihaja, naj naše srce napolni z živo vero, trdnim zaupanjem in gorečo ljubeznijo do Boga in bližnjega. Naj nam pomaga, da bomo pristopili k studencem svetih zakramentov, kjer se lahko odžejamo s pomočjo Žive vode, ki teče v večno življenje (sv. krst, sv. spoved, sv. obhajilo …). Je pa lahko še ena, zelo huda ovira v našem srcu: Smo res pripravljeni odpuščati bližnjemu in Boga vsak dan slaviti ne glede na to, kar se nam v življenju dogaja (morda prav tisto, kar si od bližnjega ne želimo)?

  Z močno živo vero (to je takšno, ki ni samo v lepih besedah: Gospod, Gospod …, ampak tudi v praktičnem spolnjevanju Božje volje) smo lahko v Gospodovi moči deležni takšnega ali drugačnega ozdravljenja (duhovno, psihološko, čustveno, fizično). In kar je daleč najpomembnejše: Jezus Kristus nam podarja odrešenje od greha – in to za naše večno življenje! Ne razočarajmo ga, odprimo srca Njegovi milosti!

  Zahvalimo se z živo vero v srcu: Jezus, že vnaprej Ti hvala za vse, kar mi boš podaril po molitvi. Zgodi se Božja volja!

  Kralja, ki prihaja pridite molimo!

  • Jože says:

   Prosim Jezus usliši mojo molitev, pomagaj mi v tej življenjski stiski, da se bo vse srečno čimprej končalo, ne dvomim v tvojo dobroto in verjamem v božje usmiljenje naj se zgodi tvoja volja, amen.

 8. Boštjan says:

  Naj dogodki, ki me čakajo v prihodnem tednu pripomorejo k moji osebnostni rasti, dušnemu miru in ureditvi razmer v moji družini. Proaim vas, da se me spomnite v molitvi.

 9. Jana says:

  Prosim, za molitev za mojega Matjaža.Molimo v tem lepem času za vse trpeče na duhu in telesu.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 10. Miro says:

  SV. VUNIBALD, OPAT IN MISIJONAR – VEDNO NA RAZPOLAGO BOGU IN LJUDEM!

  Današnji godovnjak sv. Vunibald nas spodbuja k zavzetemu misijonskemu delu za reševanje duš. Nismo pa vsi kristjani poklicani za misijonsko delo nekje v daljnem svetu. Bog izbere tiste, katere hoče Njegova previdnost. Vse nas pa kliče, naj z Njegovo pomočjo molimo in delamo za reševanje duš v naši okolici, tam, kjer živimo, kamor nas pošilja On. Pri tem pa ne pozabimo po svojih močeh podpirati tudi misijonarje, glasnike evangelija v svetu.

  Danes se zaupno priporočimo sv. Vunibaldu, naj za nas posreduje pri Bogu, še zlasti za številne nesrečne ljudi, ki živijo v temi in smrtni senci nevere. Priporočimo mu tudi vse prosilce milosti na tej spletni strani. Naj vse obsije milostna luč Kralja, ki prihaja v tem adventnem času!

  Kralja, ki prihaja pridite molimo!
  Sv. Vunibald, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-vunibald-opat

 11. Irena says:

  Prosim za molitev za moje delo v službi, razsvetli mojo pamet, zlasti da bi sprejemala pravične in pravilne odločitve. Prosim tudi za zdavje staršev, zlasti da bi se očetu povrnila vera v življenje in da skrb za očeta ne bi preveč izčrpala mame. Gospod, prosim te tudi za vse izrečene in neirečene potrebe molivcev na tej spletni strani.

 12. Boštjan says:

  Prosim za pomoč v molitvi za moj dušni mir. Marija, Kraljica družine, ozri se na mojo stisko.

 13. Helena says:

  Prosim te ljubi Jezus,pomagaj mi rešiti iz te nesrečne situacije,da bo prav,da nikogar ne prizadenem.Draga Mati Marija,prosim te izprosi mi pri Jezusu milost in moč,da premagam stiske in rešim stvari. Večno bom hvaležna! Prosim tudi za vse ljudi,ki so v kakršnikoli stiski,da se jih usmiliš in jim pomagaš! Hvala za vse že prejete darove!

 14. BRINA says:

  Prosim za molitev za tata, ki ima jutri operacijo kolena. Da bi šlo vse srečno in brez zapletov. Bog vam obilno povrni za vaše molitve.

 15. M+S says:

  Gospod prosim za blagoslov in zdravje pri živini, še posebno pri teletih. prosim za podporo v molitvi. Hvala!

 16. Mirjam says:

  Hvala Ti za vse kar dobimo, za Tvojo moč in ljubezen. Dajaš jo v izobilju, pomagaj nam, da bi jo nesebično delili. Stojiš nam ob strani v težkih in tudi lepih trenutkih. Nikoli nas ne zapusti. Bodi tu kot najzvestejši prijatelj, bodi tu vedno. Si naša Ljubezen in mi smo Tvoja.

 17. Tanja says:

  Hvala Jezusu, Mariji, Jozefu vsem svetnikom za srecno operacijo na srcu .
  Leopold je lepo okreval. To je sad molitve in Bozje roke. Hvala vsem.

 18. Lojze says:

  Za fanta od sodelavke. Ki ima hude bolečine po operaciji kolena, pa mu ne znajo pomagat.

 19. Boštjan says:

  Prosim, daj da bi se razmere v moji družini uredile.

 20. Dr says:

  Prosim za molitev za mojo družino, da bi se z očetom dobro razumela ter bi se izboljšali odnosi v naši družini.

  Jezus, vate zaupam!
  Presveto Srce Jezusovo in Srce Marijino, vaju zaupam!

 21. Tatjana says:

  Prosim za molitev, da bi se v podjetju umirile strasti in razrešili problemi z kupcem v korist dobavitelja.

 22. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte, da bo v naši družini vse dobro, da bo partner vredu do mene, do drugih, da bi se spremenil na bolje. Varujte hčerko, očeta sestro, naj bo z njimi vse dobro.
  Res sem mogoče sebična, ker veliko prosim le za sebe in svoje, zato prosim tudi za bolne, osamljene, naj tudi njim zasije žarek upanja v boljšo prihodnost, kar upam tudi jaz.

  Hvala

 23. Miro says:

  GOSPOD JEZUS KRISTUS: »NE BOJTE SE!«

  Poznavalci Svetega pisma so, kot je bilo že večkrat slišati, ugotovili, da so besede »ne bojte se«, v taki ali drugačni obliki, v Svetem pismu zapisane kar 365-krat, kar pomeni za vsak dan v letu. Priporočimo se Svetemu Duhu, naj nam v naši notranjosti razodene, kaj pomenijo te tri kratke, a neizmerno bogate Kristusove besede, kaj nam v življenju prinašajo, če res verujemo v moč žive Božje besede? Močne besede “ne bojte se” bi lahko poimenovali kot “duhovni dinamit” za razstrelitev greha in z njim povezanega strahu v človekovem srcu.

  Kralja, ki prihaja, v adventnem času prosimo za veliko milost, da bi se mogli z Njegovo pomočjo osvoboditi vsega tistega, kar nas v srcu zasužnjuje in odtujuje od Njegove ljubezni; prosimo ga, da bi mogli zaživeti v živi veri, trdnem zaupanju in goreči ljubezni do Boga in bližnjega! Daj, Gospod, da bi se namesto strahu v naših srcih naselile kreposti medsebojnega razumevanja, sprejemanja, dobrote in notranjega veselja, ki naj se vedno izžareva v konkretnih delih ljubezni v odnosu do naših bližnjih, predvsem do najbolj trpečih.

  Kralja, ki prihaja, pridite molimo!

 24. Damjan says:

  Prosim za molitev za nečaka Anžeta in Žana, da bi se z veseljem učila in se snov lažje zapomnila. Prosim tudi za božji mir njunih ločenih staršev. Jaz pa prosim za božjo modrost na moji poti.
  Naj te blagoslovi vsemogočni Bog, Oče, Sin in Sv Duh dragi molilec in obiskovalec.Amen
  Presveta Devica Marija-prosi za nas, ki se k tebi zatekamo
  Sv Favstina Kowalska-prosi za nas

 25. jože says:

  Jožef usliši mojo molitev , prosim molite zame.

 26. Jana says:

  Marija,prosim čuvaj Matjaža naj premaga duševno stisko zaradi zdravja,povrni mu upanje,da bo še opravljal poklic voznika tovornjaka kar si močno želi.Božje usmiljenje zaupam Vate.Molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 27. Miro says:

  GUADALUPSKA MATI BOŽJA, PROSI ZA NAS!

  Devica Marija se je decembra leta 1531 prikazala Indijancu Juanu Diegu, ki je nato vse svoje nadaljnje življenje posvetil služenju Mariji. Papež Janez Pavel II. je leta 2002 med svojim potovanjem po Mehiki Juana Diega razglasil za svetnika, in sicer kot prvega Indijanca v zgodovini Cerkve.

  Guadalupski Materi Božji priporočimo vse trpeče sestre in brate, še posebej tiste, ki v tem trenutku preživljajo kakšno zelo hudo duhovno ali telesno stisko. Z zaupanjem jo prosimo, naj vse proseče osebe ogrne z milostnim plaščem; naj vsakomur, ki zaupa v njeno mogočno priprošnjo pri Bogu, podari potrebne milosti tako za dušni kot telesni blagor! Ko molimo za potrebe drugih, tudi sami prejemamo obilen Božji blagoslov po Devici Mariji. Naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!
  Guadalupska Mati Božja, prosi za nas!
  Sv. Juan Diego, prosi za nas!

  http://svetniki.org/guadalupska-mati-bozja-praznik

 28. vrtnica says:

  Prosim za molitev za mladega fanta, ki je silno zagrenjen, zaradi odnosov v druzini.
  Naj mu Bog, na priprosnjo Device Marije ozdravi žalosti, osamljenosti in mu, da moči za življenje.
  Hvala.

 29. Boštjan says:

  Da bi se moja žena in jaz zopet zbližala. Prosim za pomoč v molitvi.

 30. klara says:

  Vsemogočni Bog prosim za svoje zdravje, da bo po pregledu pri zdravniku vse dobro, ter prosim za zdravje svojih bližnjih. Prosim tudi, da bi partner bil do mene dober, da bi uvidel krivico,ki mi jo dela ter znal cenit moja dejanja, me začel spoštovati.

 31. Marija says:

  Prosim za molitev za mamo Ano in sina Andreja, da bi jima Božje Usmiljenje naklonilo duhovno in telesno ozdravljenje.

  Hvala

 32. zaskrbljena says:

  Okrog mene se ljudje srečujejo z različnimi problemi-zdravje,slabi medsebojni odnosi,alkoholizem, nerazumevanje, pomanjkanje financ…Vsaki dan slišim kakšno slabo novico in to me prizadene. Molim za vse,ki potrebujejo božjo pomoč ,tudi za tiste,ki ne verujejo.Včasih se mi zdi,da je vse samo slabo. Tudi sama prosim vsemogočnega Boga,usmiljenega Jezusa in našo mater Marijo za ugodno razrešitev nastale situacije,ki je nastala pri sinovem samostojnem podjetništvu. Sveti Juda Tadej priprošnjik v težkih situacijah usmili se nas.

  • Miro says:

   Ne samo takrat, ko nas prešinjajo dobra volja, radost, veselje … ampak tudi takrat (bolje rečeno, še zlasti takrat), ko nas prešine kakšna slaba misel, ko slišimo kakšno slabo novico in podobno, se spomnimo na najdragocenejši »zvonček«, ki nas nekje v globini srca kliče k vztrajnemu zahvaljevanju za brezštevilne milosti, s katerimi nas Usmiljeni Bog zasipa po Devici Mariji! Tako se bomo sčasoma z Božjo pomočjo naučili gledati na vse dogajanje v naši bližnji in daljnji okolici predvsem v Jezusovi in Marijini luči.

   Molimo: Usmiljeni Jezus, prisrčna Ti hvala za vse milosti, podarjene po Preblaženi Devici Mariji!

   • Irena says:

    Hvala za lepe in spodbudne besede. Prosim še naprej za božje varstvo in pomoč.V naslednjih dneh do novega leta bo cela moja družina izpostavljena močnim pritiskom-psihičnim in telesnim naporom.Sveti Juda Tadej prosi za nas, Marija zakrij nas s svojim plaščem in nas varuj vsega hudega.Usmiljeni Jezus prinesi do svojega Očeta moje zahvale za vse prejete dobrote in priprošnjo za njegovo pomoč.

 33. zaskrbljena says:

  Prosim vsemogočnega Boga,usmiljenega Jezusa in našo mater Marijo za ugodno razrešitev nastale situacije,ki je nastala v zvezi z
  sinovim samostojnim podjetništvom. Prosim tudi svetega Juda Tadeja,ki je priprošnjik v hudih stiskah. Zaupam v božjo pomoč za ugodno razrešitev nastale situacije.

 34. janez says:

  prosim za molitev za izboljšanje zdravja. Hvala.

 35. M+S says:

  Sveta Devica Marija, pomagaj nama, da bi lahko imela otroke!. Prosim molite za naju.
  Hvala!

  • Boštjan says:

   Ali sta morda pomislila na oploditev z biomedicinsko pomočjo?

  • Hvala says:

   Cerkev nasprotuje oploditvi z biomedicinsko pomočjo , v 51. poglavju dokumenta II. Vatikanskega koncila Gaudium et spes piše, da se življenje začne s spočetjem in da ga je treba ohranjati zelo skrbno.

 36. Jasna says:

  Dobri Bog, daj da bo vse dobro nam in vsem ljudem v stiski.
  Hvala

 37. hvala says:

  Loretska Mati Božja usmili se me danes in zmeraj, prosim pomagaj mi sem v stiski. Prosim vas molite

 38. Miro says:

  ODPRIMO SRCA MILOSTNIM ŽARKOM, S KATERIMI NAS ŽELI OBJETI LORETSKA MATI BOŽJA!

  Papež sv. Janez XXIII. je med obiskom Marijinega svetišča v Loretu leta 1962 poudaril, »kako želi, da bi to svetišče vedno bilo okno, odprto v svet, pozorno prisluškujoče vzvišenim glasovom, ki oznanjajo posvetitev ljudi, družin in narodov; naj bi, kot vsa Cerkev, posredovalo veselo oznanilo evangelija za bratsko sožitje med narodi v znamenju večje pravičnosti, zgovornejše enakosti, da bi nad vsemi sijali darovi Gospodovega usmiljenja«. Njegovo sporočilo je danes aktualno še bolj kot kdaj koli prej.

  Tokrat z vero in zaupanjem prosimo, naj nam Loretska Mati Božja pri Bogu izprosi predvsem tiste milosti, ki so najbolj potrebne, da bi z Božjo pomočjo ohranili čisto in ljubeče srce, goreče v odnosu do Boga in bližnjega, še zlasti v molitvah in delih usmiljenja do najbolj stiskanih ljudi. Naj njeni milostni žarki objamejo vse trpeče sestre in brate, ki zaupajo v moč njene priprošnje pri Bogu in se priporočajo v molitev. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Loretska Mati Božja, prosi za nas!
  Sv. Judita, prosi za nas!

  http://svetniki.org/loretska-mati-bozja-spomin

 39. Boštjan says:

  Dobri bog, daj da bi znal sprejeti, kar mi namenja življenje. Loretska Mati božja, prosi za nas.

 40. Jana says:

  Marija Mati Božja hvala Ti za vse milosti katere daješ Matjažu,da lažje premaguje telesno in predvsem pa duševno stisko.Božje usmiljenje zaupam Vate.Molimo za vse trpeče na duhu in telesu.Hvala.

 41. Miro says:

  MARIJA, BREZ MADEŽA IZVIRNEGA GREHA SPOČETA, KOT NAJODLIČNEJŠE BOŽJE SVETIŠČE!

  »Glej, Gospodova služabnica sem, zgôdi se mi po tvoji besedi!« (Lk 1,38). S temi veličastnimi besedami je Devica Marija izrazila vso svojo predanost Bogu in tudi dejansko ves čas služila Bogu. Tako je Marija postala najodličnejše Božje svetišče. Ponižno jo prosimo, naj za nas posreduje pri Bogu, da se bomo vedno ravnali po Božji besedi, da bodo tudi naša srca postala lepo okrašeno Božje svetišče. Ne pozabimo na dostojanstvo božjih otrok, saj nas je Bog za svoje otroke posvetil že pri krstu. Molimo, delajmo, ljubimo – vse po Marijinem zgledu in z njeno pomočjo!

  Naj ne mine dan, da se ne bi spomnili na stiske trpečih sester in bratov v naši bližnji in daljni okolici (dvoje zelo močnih sredstev: molitev in dela usmiljenja do bližnjih). Zaupno prosimo Devico Marijo, naj se žarki božjih milosti dotaknejo vseh trpečih, še zlasti v primerih hudih stisk, o katerih na tej spletni strani pišejo: Lara, Aljaž, Petra, Katarina, Maja, Jana, Jurij, Silva, Brina, Rok in še drugi številni prosilci milosti. Na današnji praznik, ki je posvečen Brezmadežni Devici Mariji, vse osebe priporočimo Njej, ki nam daje zgled z besedami in dejanji: »Glej, Gospodova služabnica sem, zgôdi se mi po tvoji besedi!«

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

  http://svetniki.org/brezmadezno-spocetje-device-marije-praznik

 42. Jasna says:

  Dobri Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija pomagajta da bi bilo s hčerko in sestro vse vredu. Hvala

 43. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi adventni čas preživeli v družini v miru in da bi se medsebojni odnosi v moji družini uredili.

  Jezus vate zaupam!

 44. Jana says:

  Marija prosim pomagaj Roku pri izpitu.

 45. Miro says:

  SV. NIKOLAJ (MIKLAVŽ) IZŽAREVA IZJEMNO BOŽJO DOBROTLJIVOST!

  BOŽJA BESEDA: »Mi smo spoznali ljubezen, ki jo ima Bog do nas, in verujemo vanjo. Bog je ljubezen, in tisti, ki ostaja v ljubezni, ostaja v Bogu in Bog ostaja v njem« (1 Jn 4,16).

  Za Božjo besedo je s svojim življenjem še posebno pričeval današnji godovnjak sv. Nikolaj (Miklavž). Ker je v vsem spolnjeval božjo voljo, je v času svojega zemeljskega življenja izžareval izjemno božjo dobrotljivost, še bolj pa jo na trpeče sestre in brate izžareva iz nebes. Prosimo ga, naj nam pri Bogu izprosi milost, da bi tudi mi izžarevali božjo dobrotljivost in jo nesebično posredovali sestram in bratom v stiki!

  Zaupno prosimo sv. Nikolaja, naj pri Bogu posreduje v prošnjah, ki so jih zapisali: M+S (za 4-letnega fanta), Petra (za Robita), Katarina (za mamo), AnjaJanina (za Rio), Tanja (za Leopolda), Jana (za Matjaža), Ana (za 1-letno hči) … V naše osebne in skupne molitve k temu svetniku vključimo še druge prošnje na tej spletni strani, da bi se vseh trpečih dotaknili žarki Božje dobrotljivosti v tistem, kar v tem trenutku najbolj potrebujejo – v skladu z Božjo voljo.

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas!
  Sv. Nikolaj, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-nikolaj-miklavz-skof-v-miri

 46. klara says:

  Prosim za molitev za moje zdravje, da bi se povrnilo moje zdravje nazaj, da se konča morija, saj se ne ve, kaj mi je, kljub temu, da živim zdravo in trdo delam

 47. Sofija says:

  Vsemogocni Bog, vodi naju skozi zivljenje-prosim za pomoc v sluzbi, pri vzgoji, pri ucenju in v soli. Naj se zgodi tvoja presveta volja, tudi pri popravljanju pred leti storjenih krivic. Hvala vsem za molitve. Tudi sama molim.

 48. M+S says:

  Prosimo za 4 letnega fanta da bi začel govoriti. Hvala

 49. Lara says:

  Dragi Bog, pomagaj nam in vlij nam moč, da se bomo sposobni dnevno obvarovati pred zlim duhom in ga tudi pravočasno prepoznali oz. odkrili prisotnost le-tega. Molimo in prosimo Sv. nadangela Mihaela, naj nas varuje.

 50. Aljaž says:

  Prosim za molitev, da bi se stvari v službi uredile!

  Bog z vami!

  • maja says:

   DEVETDNEVNICA K SVETEMU JOŽEFU

   V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.
   Sveti Jožef, moj varuh in zagovornik, k tebi se zatekam. Izprosi mi milost, zaradi katere vzdihujem v ponižni prošnji pred teboj. Tegobe in bridkosti, ki jih zdaj doživljam, so resda lahko pravična kazen za moje grehe. Priznam svojo krivdo. Ali moram zato opustiti upanje, da mi bo Gospod pomagal? ”Nikakor ne,” mi odgovarja tebi vdana sv. Terezija, ”seveda ne, ubogi grešniki. V vsakršni potrebi, najsibo še tako velika, se zatecite k učinkoviti priprošnji Očaka svetega Jožefa, obrnite se k Njemu z živo vero in zagotovo boste uslišani.”
   Poln zaupanja stojim torej pred Teboj in te goreče prosim, da se me usmiliš in mi nakloniš milost. Kolikor je v tvoji moči, hiti mi pomagat v mojih stiskah. Ozri se na mojo revščino in daj, mogočni sveti Jožef, da bom po tvojem dobrotljivem posredovanju deležen potrebne milosti in se bom lahko prišel hvaležno poklonit pred tvoj oltar.

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   Usmiljeni sveti Jožef, pomni, da še nobeden ni ostal razočaran, najsibo še tako velik grešnik, če se je z zaupanjem in vero zatekel k tebi. Koliko milosti in pomoči si izprosil žalostnim! Bolni, zatirani, obrekovani, prevarani in zapuščeni, ki so pribežali pod tvoje varstvo, so bili uslišani. Ne dovoli, mogočni Svetnik, da bi bil jaz edini, ki bi ostal brez tvoje podpore. Bodi dobrotljiv in velikodušen tudi do mene, da bom v znamenje hvaležnosti poveličeval tvojo dobroto in Gospodovo usmiljenje.

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   Vzvišeni glavar Svete Družine, nadvse te spoštujem in iz srca te kličem. Žalostnim, ki so molili k tebi pred menoj, si podelil tolažbo in mir, milost in pomoč. Blagovoli torej potolažiti tudi mojo užaloščeno dušo, ki ne najde pokoja med skrbmi, ki jo tarejo. Ti, najmodrejši Svetnik, prepoznaš v Bogu vse moje potrebe, še preden ti jih predstavim v molitvi. Predobro torej veš, kako zelo potrebujem milost, za katero te prosim. Nobeno človeško srce me ne more potolažiti; zaupam, da me boš ti potolažil, častitljivi Svetnik. Če mi podeliš milost, za katero te tako vztrajno prosim, obljubim, da bom širil pobožnost, podpiral dela, ki bodo v tvojem imenu delila tolažbo nesrečnikom in umirajočim. O, sveti Jožef, tolažnik žalostnih, usmili se moje bolečine!

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   ( To molitev molimo devet dni.)
   ( Povzeto po Radio Maria Italija, kjer so objavili, da se dogajajo čudeži s to devetdnevnico. Priporočajo jo vsem, ki nimajo zaposlitve.)

 51. janez says:

  Prosim za molitev, da me nehajo boleti zobje.
  Hvala

  • Administrator says:

   Lahko je težava, da preveč stiskate zobe(podzavestno). Zato se v nočnem času uporablja zobni ščitnik (poznan kot boksarski ali športni ščitnik, izberite ceno pod 10€, z vrelo vodo se jih zmehča in se prilagodijo vašim zobom). Na internetu si preberite več o tem. Vzroki so lahko psihične težave- preobremenjenost, stresi…
   Bog vas obilno blagoslovi.

 52. Boštjan says:

  Magdalena Gornik izprosi pri Najvišjemu, da bi moja žena uspešno zaključila doktorski študij. Priporočava se v molitev. Hvala.

 53. Petra says:

  Moj bratranec Robi, ki ima 3 otroke, ima kostnega raka. Danes je šel v bolnico na presaditev matičnih celic. Tam bo ostal en mesec v karanteni.

  Lepo prosim za vaše molitve, da bi popolnoma ozdravel, in da bi osebno spoznal našega Gospoda.

  Naj vam Gospod obilno povrne. Hvala, Petra

 54. Slavica says:

  Marija, Bog in Jezus ter vsi molilci zahvaljujem se vam za pomoč pri molitvi. Moja hči je prišla k nama, da smo se pogovorili. Odnosi med nami sicer niso takšni kot so bili, mogoče je tako prav. Glavno, da je moje sonce spet prišla v družino. Hvala, hvala, hvala vam vsem! Sem presrečna! Po dveh mesecih,ki sem jih preživela večino v postelji in na antidepresivih se mi volja spet vrača. Tudi bolezen se mi popravlja. Hvaležna sem možu za vso podporo v teh dneh mesecih. Bil je enkraten do mene. Izpolnila bom vse obljubljeno v molitvah in še enkrat vsem hvala za pomoč! Amen!

 55. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. decembra 2018:

  “Dragi otroci, ko prihajate k meni kot k materi s čistimi in odprtimi srci, vedite, da vas poslušam, opogumljam, tolažim in predvsem posredujem za vas pri svojem Sinu. Vem, da želite imeti močno vero in jo izkazati na pravi način. To, kar moj Sin želi od vas, je iskrena, močna in globoka vera – potem je vsak način, s katerim jo izkazujete, pravi. Vera je prečudovita skrivnost, ki se hrani v srcu. Ona je med nebeškim Očetom in vsemi njegovimi otroki, prepozna se po sadovih in po ljubezni, ki jo imamo do vseh Božjih stvaritev. Apostoli moje ljubezni, otroci moji, imejte zaupanje v mojega Sina. Pomagajte, da bi vsi moji otroci spoznali Njegovo ljubezen. Vi ste moje upanje – vi, ki si prizadevate iskreno ljubiti mojega Sina. V imenu ljubezni, za vaše odrešenje, po volji nebeškega Očeta in po svojem Sinu sem tu med vami. Apostoli moje ljubezni, naj bodo ob molitvi in žrtvi vaša srca obsijana z ljubeznijo in lučjo mojega Sina. Naj ta luč in ljubezen obseva vse tiste, ki jih srečujete, in jih vrača mojemu Sinu. Jaz sem z vami. Na poseben način sem ob vaših pastirjih. S svojo materinsko ljubeznijo jih obsevam in opogumljam, da z rokami, ki jih je blagoslovil moj Sin, blagoslavljajo ves svet. Hvala vam.”

 56. Francka says:

  Prosim za molitev, da bi partner obdržal trenutno službo.

 57. Katarina says:

  Prosim vas za molitev za mojo mami, da ji ljubi Gospod na priprošnjo device Marije in vseh vas dragih molivcev ozdravi vene, arterije, celotni srčno žilni sistem ter, da ne bo več imela rane in vnetja na nogi. Hvala vsem in vsakemu posebej. Bog vas blagoslovi.

 58. molilka says:

  priporočam se v molitev, da bi dobila novo službo, ker sem zelo obremenjena, pod stresom in sodelavka me zelo živcira.

  Bog vam povrni.

  hvala.

  • Administrator says:

   Mogoče bo vam kaj v korist moj nasvet.

   Vstanite pol ure prej in izročitev svojo službo v Božje roke. Izmolite kako molitev.
   Priporočal bi vam tudi, da darujete za mašo za vašo sodelovalo. Osebno imam dobre izkušnje s takim načinom izročanjem sodelavcev.
   Bog vas obilno blagoslovi.

 59. maja says:

  Prosim za molitev,da člani družine prenehajo z zadajanjem duševnih ran in za lažje prenašanje žalosti.Hvala.

 60. Mary says:

  Začel se je december mesec praznikov, z molitvijo si želim da bi jih peživela v krogu družine. Zelo se trudim vendar že v začetku se je začelo zelo slabo . Moja največja želja je da bi moja otroka bila srečna da bi se med seboj razumela in da me ne bi vedno prizadela z besedami, ker sem zaradi tega psihično zelo uničena. Bog stoj nam ob strani še posebej sinu. Hvala za molitev

 61. AnjaJanina says:

  Prosim za molitev za bolno Rio, hčerko osebe, ki mi je izkazala veliko dobroto, pri hčerki je sum na pljučnega
  raka in družina je pred 10 leti že izgubila enega otroka. Pomagajte mi, da skupaj molimo za to mlado osebo,
  da ozdravi, naj me Gospod uporabi, da tako vsaj malo povrnem izkazano dobroto. V molitvi bom prosila tudi za potrebe
  vseh vas, ki molite za druge. Naj dobri Bog usliši naše molitve in razlije svoj blagoslov na vse, ki smo v stiski.
  Bog vam povrni!

 62. Tanja says:

  Milostni in Vsemogočni Bog, Jezus Kristus in Sveti Duh, Sveta Marija Devica, pomagajte, da bi si končno z možem ustvarila družino. Prosim za milost in moč molitve ter Božje usmiljenje za ozdravitev moje neplodnosti. Verujem v moč molitve in Božje ozdravljenje.

 63. Viktorija says:

  Boga prosim, da bom znala potrpeti v odnosu, do ljudi, ki mi zelijo skodovati. Daj da bom nasla svoj notranji mir in bom zmozna zanje moliti. Prosim tudi vas, da mi pomagate v molitvi. Bog vam obilno povrni.

 64. Lara says:

  Dragi Bog, prosim te za potrpežljivost, ki mi je v današnjih časih manjka. Prosim te tudi za pravilno odločanje v življenjskih situacijah. Stoj mi ob strani in mi vlij voljo, potrpežljivost, požrtvovalnost, modrost.

 65. Tanja says:

  Prosim podprite me v molitvi za ozdravljenje prijatelja Leopolda. Hvala vsem. Bog naj vas spremlja na vseh poteh.

 66. Kras says:

  Prosim, da se me spomnite v molitvi, da bom močna in vztrajna, ter opravila Ignacijeve duhovne vaje.
  Včasih me hoče hudi duh begati z dvomi, češ, kaj ti je bilo tega treba.
  Prosim tudi za mojo duhovno spremljevalko.
  Hvala vam in Bog povrni.

 67. Mirjam says:

  Sveta Devica Marija, priporočam se v molitvi v mojih stiskah in dvomih. Pomagaj mi do miru v duši. Hvala.

 68. Mima says:

  Hvala ti Jezus,Marija moja zaveznica za izvide ki sem jih čakala.Molim in prosim za gladek potek operacije.
  vse bom izpolnila kar sem v molitvi obljubila.Hvala!ti Bog

 69. Miro says:

  O MARIJA, BREZ MADEŽA SPOČETA, PROSI ZA NAS, KI SE K TEBI ZATEKAMO!

  Te močne besede življenja so bile v videnju razodete redovnici in vidkinji sv. Katarini Laboure, današnji godovnjakinji. O tem, kakšen je bil začetek čudodelne svetinje, ki se je po Marijinem naročilu razširila po vsem svetu, si lahko preberemo na priloženi spletni strani. Sv. Katarini Laboure pa se v molitvah priporočimo, naj nam pri Bogu izprosi luč in razsvetljenje, da bi mogli vsaj nekoliko dojeti, kaj čudodelna svetinja pomeni. Gre predvsem za sporočilo vere, upanja in ljubezni. Naj nam ta svetnica izprosi predvsem vstopnico za večno življenje – s pečati žive vere, trdnega zaupanja in goreče ljubezni tako do Boga kot bližnjega, bolj v dejanjih kot v lepih besedah.

  V naše molitve vključimo tudi prošnje, naj sv. Katarina Laboure s svojo priprošnjo pri Bogu pomaga v primerih, ki so jih navedli: Andreja, A., Mirjam, Barbara, Sofija, Tanja, Helena, Babi Mina, Silva, Vesna, Marija, Kristina, Manica, Amadeja, Dragica, Eva, Boštjan, Olga, Viktorija, Jurij, Tatjana, Sasa, Klara, Tatjana + Stane, Mina, Jana in druge osebe. Seveda ni moč navesti imen vseh oseb. Najpomembnejše je, da sta v srcu vsake proseče osebe trdna vera in zaupanje, da je prav z vsakim od nas tesno povezan naš Odrešenik Jezus, neprimerno bolj kot si lahko mislimo in verujemo! Še posebej danes v molitvah trkajmo na Božje usmiljenje za ozdravljenje Anine enoletne hčerke (sum na redek genetski sindrom). Odprimo srca in vsak dan znova kličimo: Zgodi se presveta Božja volja! Jezus, hvala Ti za vse, kar po tvojem usmiljenju že prejemamo!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Katarina Laboure, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-katarina-laboure-redovnica-usmiljenka-in-vidkinja

 70. Jana says:

  Marija prosim daj moč Matjažu preživlja hudo stisko zaradi bolezni. Božje usmiljenje zaupam Vate. Hvala vsem.

 71. Tanja says:

  Vsemogočni Bog, Jezus in Sveti duh, Sveta Marija Devica, prosim uslišite mojo molitev in prošnjo, naj se pozdravi moja neplodnost. Naj z možem skupaj v veri premagava to stisko in naj naju ne zapusti upanje. Priporočam se v molitvi, da si ustvariva družino!
  Vse dobro, hvala!

 72. janez says:

  Prosim za molitev za zdravje, srečo, ljubezen. Hvala

 73. Ana says:

  Prijatelji v molitvi,
  prosim vas za molitev za mojo enoletno hčerko, ki ima sum na redek genetski sindrom.
  Hvala

 74. Marija says:

  PROSIM ZA ZDRAVJE MOJE HČERKE IN MENE. TUDI SAMA SE PRIDRUŽUJEM MOLITVAM ZA VSE TRPEČE.
  HVALA.

 75. Sofija says:

  Hvala za vse prejete milosti in uslišane prošnje. Prosim za molitev za pomoč pri učenju in v šoli za sina in nečaka. Sveti Duh pomagaj jima in ju vodi.

 76. Olga says:

  Mati Marija, izprosi Jezusa, da mi da moč, da se pravilno odločim, da bi bili izvidi v redu, da bi se mi stanje izboljšalo.
  Hvala ti Mati Marija.

 77. ida says:

  Vsemogočni Bog,Presveta Devica Marija,pomagajta mi pri obravnavi,ki me čaka v torek.
  Prosim za molitev,da bi imela dovolj moči in se znala pravilno izražati v besedah in dejanjih.

  Hvala, in zgodi se presveta Božja volja!

 78. vida says:

  Vsemogočni Bog,Presveta Devica Marija, prosim za pomoč na obravnavi,ki me čaka v torek.
  Hvala vsem molivcem na tej strani,kajti le tako smo povezani z Bogom.

  Zgodi se presveta Božja volja!

 79. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. novembra 2018:

  „Dragi otroci!
  To je čas milosti in molitve, čas čakanja in darovanja. Bog se vam daje, da ga ljubimo nad vsem. Zato, otročiči, odprite svoja srca in družine, da bi to čakanje postalo molitev in ljubezen, zlasti pa darovanje. Jaz sem z vami, otročiči, in vas spodbujam, da ne odstopate od dobrega, ker se sadovi vidijo in slišijo na daleč. Zato je sovražnik jezen in uporablja vse, da vas odvrne od molitve. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 80. Boštjan says:

  Kristus kralj vesoljstva, naj se po tvoji milosti in dobroti moja družina zopet poveže v medsebojni ljubezni. Drage molilke in molivci molim za vse vas in se tudi sam priporočam v molitev. Hvala.

 81. Miro says:

  VELIČASTNI PRAZNIK KRISTUSA KRALJA NAS SPODBUJA K MOLITVI,
  DUHOVNI ČUJEČNOSTI, DELOM USMILJENJA …

  To kraljevanje je Božji dar – milost. Začelo se je uresničevati z Jezusovo smrtjo
  in poveličanjem, v vsem sijaju in moči pa se bo izkazalo in uveljavilo ob koncu
  časov. To Božje kraljevanje izredno lepo izraža praznični hvalospev:

  Svojega edinorojenega Sina,
  našega Gospoda Jezusa Kristusa,
  si mazilil za večnega duhovnika in kralja vesoljstva,
  da bi se na oltarju križa daroval
  kot brezmadežna in spravna žrtev
  ter izvršil skrivnost človeškega odrešenja.

  Vse stvari bo uklonil svojemu vladarstvu
  in izročil tvojemu neizmernemu veličastvu
  večno in vesoljno kraljestvo:
  kraljestvo resnice in življenja,
  Kraljestvo svetosti in milosti,
  kraljestvo pravičnosti, miru in ljubezni.

  http://www.kapitelj.com/kristus_kralj.html

  Molimo: Slava tebi, Jezus Kristus, Ti si Kralj vsega stvarstva! Hvala Ti za vse
  milosti, katere nam usmiljeno podarjaš iz trenutka v trenutek!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi Cerkve, ki obsega ves svet, zaupamo vate!

 82. Jana says:

  Marija prosim čuvaj Matjaža in mu daj moči za jutrišnji poseg. Božje usmiljenje zaupam Vate.Molimo za vse trpeče na telesu in duši. Hvala vsem.

 83. Ana says:

  Lepo prosim za molitev za prijateljico Nelko, da bi uspešno prestala opercijo.
  Vsemogočni Bog prosim te, da bi stal ob strani prijateljici Nelki, ki jo čaka težka operacija. Prosim Te, da bi zdravniški ekipi pomagal, da bi uspešno izvedla operacijo. Hvala Bog!
  Mati Marija, izprosi od Jezusa, da bi Nelki povrnil zdravje. Hvala Mati Marija.

 84. Mirjam says:

  Vsemogočni in Prevzvišeni Bog,Jezus, Sveta Devica Marija,priporočam se v molitvi za zdravje in mir v duši.

 85. vrtnica says:

  Jasna, mogoče bi pa partner potreboval strokovno pomoč, da preneha s pitjem. Alkoholizem je odvisnost in je potrebno zdravljenje. Vsaj vi se vključite v AA za svojce. Molim za vas, ampak pojdite v akcijo.
  Vse dobro.

 86. klara says:

  vsemogočni Bog prosim za molitev, da bi me partner nehal žaliti in poniževati, vsaka beseda zaboli v dno duše, kaj sem naredila, da to doživljam, želim si, da bi uvidel svojo napako in krivico, ki jo počne do mene, sem skrbna , poštena in mirna ženska, vse uredim in naredim doma, preveč delovna, imava malo kmetijo, delam doma, nisem v službi. kljub temu nisem cenjena z njegove strani. prosim usliši mojo prošnjo, vsak večer zmolim oče naš za vse trpeče ljudi.

  hvala

 87. Miro says:

  SV. KOLUMBAN: »KO LJUBIMO BOGA, OBNAVLJAMO DOSTOJANSTVO SVOJE NARAVE!««

  Naj nam bodo v spodbudo besede življenja, ki jih je zapisal sveti opat in misijonar Kolumban:»Ko ljubimo Boga, obnavljamo dostojanstvo svoje narave. Največja čast za človeka je podobnost z Bogom, če jo seveda ohrani. Vračajmo torej našemu Bogu in Očetu neoskrunjeno podobo v vsej svetosti« (iz knjige Kristusove priče).

  To lahko zmoremo samo z Jezusovo pomočjo. Jezus nam govori:»Jaz sem trta, vi mladike. Kdor ostane v meni in jaz v njem, ta rodi obilo sadu, kajti brez mene ne morete storiti ničesar« (Jn 15,5). Zato Jezusa ponižno prosimo za potrebne milosti tako zase kot za naše bližnje, še zlasti za najbolj trpeče sestre in brate. Naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!
  Sv. Kolumban, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-kolumban-opat-in-irski-misijonar

 88. Jasna says:

  Dobri Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, varujte nas, naj nama s hčerko partner pokaže da naju ima rad, naj preneha s pitjem alkohola.

  Hvala

 89. olga says:

  danes imam pregled. Mati Marija prosim te, da bi bilo vse v redu.

 90. Jurij says:

  Prosim molite k Bogu in prosite za mojega dedka, ki je hudo bolan. Verujem v božje ozdravljenje in moč molitve, zato vas prosim, da mi pomagate z vašo molitvijo. Slavimo Gospoda vekomaj!

 91. Barbara says:

  Prosim za molitev zame, za povrnitev zdravja na telesu. Bog vam obilno povrni.

 92. Silva says:

  Prosim za molitev za svojega sina, da bi se pozdravil in našel partnerko.

 93. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo vse dobro, da bi se razumeli med seboj, da bi bil partner vredu.
  Naj bo z hčerko vse dobro.

  Hvala

  • Miro says:

   Če želimo, seveda ni nujno, lahko molimo tudi takole, zgolj pobuda: Slava tebi, Gospod Jezus, moj in naš Odrešenik! Hvala Ti za vsak trenutek v življenju, ki mi ga milostno podarjaš. Ponižno Te prosim za luč in moč, da bi v družini živeli po presveti Božji volji. Pomagaj nam, Jezus, da bomo znali iz tvojih rok sprejemati milosti, katere nam želiš podariti po svetih zakramentih. Še posebej Te prosim za potrebne milosti za partnerja in hčerko. Ponižno Te prosim tudi za najbolj trpeče na tej spletni strani, naj tudi njih objamejo žarki Božjega usmiljenja. Jezus, že v naprej prisrčno hvala za vse, kar boš podaril moji družini in trpečim ljudem na tej spletni strani. Zgodi se presveta Božja volja!

   Za vas in vaše domače pa molimo tudi s pomočjo te spletne strani. Duhovna povezanost molivcev z našim Odrešenikom Jezusom “premika gore”!

   Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
   Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 94. Jana says:

  Hvala za molitev za Matjaža.Marija Mati Božja daj mu moči da premaga bolezen in duševno stisko.Skupaj molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 95. Miro says:

  MARIJA PA JE REKLA: »GLEJ, GOSPODOVA SLUŽABNICA SEM, ZGODI SE MI PO TVOJI BESEDI« (Lk 1,38).

  Danes, ko obhajamo praznik darovanja Device Marije, nas njen veličasten zgled služenja Bogu in človeku spodbuja, da bi se tudi mi darovali Bogu – velikodušno in brez pridržka. Prosimo jo za veliko milost, da bi Boga vedno slavili, ljubili in prosili z njenimi besedami, polnimi vere in zaupanja: »Zgodi se mi po tvoji besedi!« Hkrati na vsakega prosilca milosti na tej spletni strani kličimo Marijin blagoslov, da bi se s pomočjo njene mogočne priprošnje pri Bogu naše darovanje razvilo v živ cvet vere, upanja in ljubezni do Boga in bližnjega!

  Sveta Devica Marija, prosi za nas!

  http://svetniki.org/darovanje-device-marije-spomin

 96. Barbara says:

  Prosim za molitev za sina,ki je v stiski zaradi zdravja in trenutnutnih tezav v šoli z učenjem in podelovanjem vseh obveznosti.Prosim za vero vseh v družini.

 97. Mima says:

  Prosim za molitev,čakam na izvide Marija moja priprošnica pomagaj mi

 98. klara says:

  Prosim za molitev za partnerja, da bi me cenil in spoštoval mene kot človeka in dojel mojo pridnost in požrtvovalnost ter da bi sprejel mojega otroka, ki ni nič kriv, da živi.

 99. M says:

  Prosim za molitev, da bi dobila službo ter bi jo znala sprejeti in z vso predanostjo opravljati. Bog pomagaj mi!

 100. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta, da bi bilo v naši družini vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi končno spoznal, da je krivičen do mene, da bi se poboljšal. Pomagajta, da bi se tudi jaz lahko veselila praznikov, ki prihajajo.

  Hvala

  • Miro says:

   Gospa Jasna, ali kdaj molite tudi za koga, ki prosi za molitev v stiski, omenjeni na tej spletni strani? Bog vas usliši v vaših prošnjah; vse dobro vam in vaši družini, pa tudi drugim ljudem v stiski!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja