Vabilo k ogledu oddaje Glas Medžugorja

Dragi prijatelji Medžugorja,

za vas smo pripravili oddajo Glas Medžugorja, ki bo predvajana na televiziji Exodus. Program Exodus TV je viden v vseh kabelskih in IP TV ponudnikih televizijskega signala, spremljate pa ga lahko tudi na internetu: https://www.exodus.si/ ali https://www.youtube.com/user/medjugorjesi/videos

Oddaja bo na sporedu vsak prvi petek v mesecu okoli 20. ure (glej spored na TV exodus). Ali par dni kasneje na Youtube.

Vsaka oddaje ima svojo temo, s katero se bomo dotaknili Medžugorja iz različnih koncev pogleda.

Vsebina: Prebirali bomo Marijina sporočila, predstavljali vidce ter se pogovarjali z različnimi gosti. To bodo osebe, ki jih je Medžugorje pritegnilo in nagovorilo na svojstven način. Vsaka oddaja vam bo g. Kornelij Vidmar v prvem delu približala Medžugorje, njegovo zgodovino, prebivalce, … in odkrila marsikatero zanimivost. V osrednji temi oddaje se nam bo pridružil duhovnik g. Primož Krečič, ki nas bo popeljal v svet Marijinih sporočil prek sporočil, ki jih je na 18. marec prejemala vidkinja Mirjana Dragičević-Soldo. Pridružite se nam in izvedeli boste, kaj nam Marija sporoča, kam nas vabi in kaj nas uči za življenje. V nadaljevanju boste v oddaji spoznavali sadove Medžugorja (po svetu in pri nas) in poslušali navdihujoče zgodbe in pričevanja. Na koncu pa vam bomo predstavili še kakšno zanimivost iz revije Mir – Odmev Medžugorja, ki izhaja vsak drugi mesec. Če revije še ne poznate, si starejše številke lahko ogledate na: http://www.medjugorje.si/revija-mir-odmev-medzugorja.html Vabljeni, da se pridružite krogu naših bralcev ali da za revijo celo prispevate kakšno svoje pričevanje, spomin, razmišljanje.

Našo oddajo bomo zaključili s spodbudo in z vabilom k temu, da bi čim večkrat udejanjali sporočila in vabila Marije, Kraljice miru, v našem vsakdanjem življenju.

Veselimo se vaše družbe pred televizijskimi ekrani in vas lepo pozdravljamo.

Ekipa oddaje Glas Medžugorja

Vir:

Vabilo k ogledu oddaje Glas Medžugorja – petek, 5. februar 2021, ob 20.00 uri

Vse novejše oddaje si lahko ogledate na youtube:
https://www.youtube.com/user/medjugorjesi/videos

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja