Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Lepo pozdravljeni vsi molivci in molivke na tej spletni strani
  Ponovno se na Vas obračam z prošnjo za molitveno podporo za moje zdravje. Skratka z vsem srcem Vas lepo prosim za molitveno podporo za zdravje moje ustne votline, da bi se pozdravilo, da nebi bilo kaj hudega. Bog blagoslovi obilno vsakega ki mi bo nudil molitveno podporo.
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse vredu, da bi se razumeli in lepo in mirno živeli. Presveta Devica Marija, Vsemogočni Milostni Bog, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte in varujte mojo družino.
 • Hvala za vse molitve, za to stran, hvala Gospodu, da nas neskončno ljubi. Prosim za molitev za našo družino, podjetje, pa tudi zame da se zberem, ker vsi problemi težko padajo na mene, me tudi fizično izžemajo.Gospod v Tvojem Imenu se odrekam vsemu slabemu v sebi, okrog mene, odrekam se neodpuščanju sami sebi in drugim, odrekam se vsemprekletstvom
 • Prosim nujno za molitev, da bi se zobozdravstveni zaplet resil. Jezus pomagaj.
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse vredu, da bi se razumeli, da bi lepo in mirno živeli, da bi res bilo vse dobro. Presveta Devica Marija, Vsemogočni Milostni Bog, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagaj mi.
  Iskrena hvala
 • dobri Bog prosim za hčero za uspehe na izpitih
  sv. Jožef prosi za nas
  sv. Faustina prosi za nas
  sv. duh prosi za nas
 • Pozdravljeni vsi dobri ljudje

  Priporočam se Vam v molitveno podporo, zato ker se resnično bojim najhujšega, hkrati pa si želim da bi se mi izpolnile moje želje. Naj Bog obilno blagoslovi vsakega posameznika ki bo molil za mene. Hkrati pa tudi jaz molim za vsakega ki mi nudi molitveno podporo

  Marija kraljica miru prosi za nas
 • Prosim, molimo za 15-letno Marijo Z. v zelo hudem zdravstvenem stanju, z razširjenimi metastazami. Molimo za bolnico in starše, za moč v tej hudi preizkušnji. Naj JEZUS bolnici podari zdravje oz. moč za sprejemanje trpljenja, za vse, kar bo ON odločil. Zgodi se presveta Božja volja!

  LURŠKA MATI BOŽJA, PROSI ZA MLADO BOLNICO!
 • Vse dobre ljudi ponovno lepo lepo lepo prosim za molitveno podporo za moje zdravje, ker se resnično v srcu bojim najhujšega, obenem pa si želim, da bi se mi tudi izpolnile moje želje.

  Bog blagoslovi vsakega ki mi bo nudil molitveno podporo

  Marija kraljica miru prosi za nas
 • Lepo prosim za molitev, da odpustim bratu in za osvoboditev strahov in tesnobe.
 • Srčno prosim za molitev, da bi srečno opravili delo na kmetiji, da se ne bi kaj zgodilo. Prosim za zdravje mojega očeta. Hvala vsem in vsakomur posebej. Molim skupaj z vami.

  Mir in vse dobro.

  Sija
 • Prosim za molitev, da bi premagala strah pred zobozdravnikom, moram nujno na poseg. hvala
 • Prosim za mojo mlajšo sestro; da najde notranji mir, ki ji ga da lahko le Jezus, da začuti toplino objema, ki ji ga da lahko le Božja Mati, ter da še letos spozna in prepozna moškega, ki ji ga je Oče namenil za moža. V imenu presvete Jezusove krvi. Amen.
 • Prosim nujno za molitev, imam zobozdravstveno težavo, vendar imam velik strah pred zobozdravnikom in sploh ne upam tja. Pred enim letom mi je dal injekcijo in mi je postalo tako slabo, da je moral prekiniti postopek.
 • Prosim za molitev za moje zdravje. Moji me še rabijo. Prosim, naj bo vse dobro. Prosim spomnite se v molitvi name. Že večkrat sem prosila, pa je bilo uslišano. Hvala vam, tudi sama se bom v molitvi spomnila in prosila za vse vas, ki ste poslali prošnje....
 • Prosim za molitev, da bi bilo doma vse vredu, da bi se res razumeli, da bi se vse dobro izteklo in uredilo. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, varujte mojo družino.
 • Prosim za molitev ker smo v velikih finančnih in družinskih težavah. Hvala vsakomur, za kakršnokoli molitev, lepo misel,.. hvala Gospodu, ker ima potrpljenje z mano grešnico. hvala
 • Prosim za molitev in sicer za svojega sina. Da bi se mu stanje izboljšalo. Prosim tudi za dom kjer bi lahko živeli v miru. In prosim da bi jaz lahko vse skupaj tudi zdržala, saj moram biti močna za otroka ki ju imam, ker sem zelo v stiski.
  Hvala Marija, hvala Jezus, Bog povrni
 • Prosim za molitev za rešitev, obnovitev, ozdravljenje in posvečenje najinega zakona po Marijini priprošnji k Usmiljenemu Jezusu. Naj se zgodi Božja volja, naj se Gospodovo ime poveliča v tej brezizhodni situaciji. Hvala,Gospod, za tvojo ljubezen. Hvala, mami Marija, da nas vse nosiš v svojem objemu.
 • Pozdravljeni, iz dna srca vas prosim za molitev. Za Jezusovo vodstvo pri iskanju zaposlitve. Videla sem oglas za službo, ki si jo že dolgo želim. V meni je tako močno prisoten glas, da nisem sposobna ničesar. Gospod moj, prosim te, da bom zmožna reči, Tvoja volja naj se zgodi. Da bi bila ponižna v svojih željah in zmožna slišati Tvoj glas.
 • Prosim za molitev za moje otroke. Za zdravje telesa, duha in duše , da bi si izbrali prave življenske
  Partnerje in da bi bili srečni.
 • Vsi dobri ljudje lepo pozdravljeni
  Glejte lepo lepo lepo vas prosim za vašo molitveno podporo za moje zdravje, ker se bojim najhujšega. Čeprav mi je zdravnik povedal da je vse ok in da se nimam kaj bati, vendar imam ene čudne občutke.
  Zato Vas lepo prosim za molitveno podporo.
  Bog lonaj Vam že v naprej

  Marija kraljica miru prosi za nas
 • Prosim za molitev za zdravje mame.
 • prosim za molitev, da bi poškodovan gleženj dobro okreval. hvala. Bog povrni.
 • Prosim za taščo, ki se bori z rakom, da bi dobila moč za borbo in da bi ozdravela !
1 2 3 7

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. Tina says:

  želim si da bi začela drugače razmišljati… ker enkrat mislim v dobrem pomenu a drugič v slabem… želim si da bi se moja prva ljubezen vrnila k meni… da bi naredila šolo…. in da bi prenehala z drogo ter z slabo družbo.

  • Majda says:

   Tina, prvi korak si že naredila, torej so to že začetki tvojega drugačnega razmišljanja. Jezus je vedno ob tebi. Nikoli nisi sama. Prosi ga in ti bo pomagal. Če boš želela, ti bo uspelo.

 2. Darinka says:

  Spoštovani moji molilci,prosila bi Vas,da molite skupaj z menoj za mojo hčerko,ki je stara 16 let,zabredla je v droge in zelo slabo družbo,pomagajte mi jo z molitvijo usmeriti na pravo pot.
  Dragi Gospod,pomagaj mi!

  • irena says:

   Vem kako hudo in težko vam je. Materino srce trpi, krvavi in išče pomoč. Naj vam dobri in usmiljeni Bog pomaga. Molitev dela čudeže. Spomnila se vas bom , saj vem kako težak križ nosite. Naj vam pri tem pomagata Jezus in naša ljuba mati Marija.

 3. Miro says:

  Vzemimo skrajni primer. Kaj, če se nam v življenju zaprejo vsa vrata? Stara krščanska modrost nas uči, da bo Bog v tem primeru prej ali slej odprl okno!

 4. Sofia says:

  Zal se je moja nosecnost koncala s spontanim splavom. Pa tako sem se ze veselila.
  Molite za tolazbo in da bi imela prihodnjic vec srece. Zaupam vate moj Bog.

 5. Katja says:

  lepo pozdravljeni!

  Stara sem 22 let,naj Vam najprej na kratko opišem svoje življenje….v srednji šoli sem spoznala fanta,s katerim sem bila v zvezi skoraj dve leti…priznam da takrat resnično nisem vedela kaj pomeni ljubezen,saj me ni znal spoštovati in je name položil tudi roko…po dveh letih najine zveze,sem dvignila roke,ko sem izvedela da ima poleg mene še drugo dekle.
  Ker verjamem v Gospoda,sem tisto poletje odšla na Brezje z prošnjo,da v moje življenje prinese človeka,ki mi bo nudil ljubezen,ljubezen in ljubezen….in resnično…pol 6 mesecih se je moja želja uresničila,v moje življenje je prišel kot angel z neba,nisem ga poznala,nikoli videla…a preprosto sem vedela da bo nekoč enostavno moj.
  In res,z njim sem stopila v zvezo in prvič resnično občutila,kaj pomeni prava resnična ljubezen….prvič imam nekoga tako rada in prvič čutim takšno moč ljubezni…v to zvezo vlagam es trud…in nikoli v enem letu se nisva sprla…ko je bil trezen…vedno pa ko kaj spije…vedno pravi da do mene čuti samo prijateljstvo,čeprav vem da to ni res,saj z menoj nebi živel,če do mene nebi ničesar čutil…ves ta alkohol med vikendi je pripeljal tako daleč,da je zahteval premor,da o vsej stvari dobro premisli in pove kako naprej….časa si je dal 14 dni….danes mineva 10 dan!….prosim pomagajte mi!!!za tega človeka bi dala vse,vse moči,ki me še držijo po konci…resnično vem,da je to prava ljubezen…prosim vas pomagajte mi z molitvijo…za najino srečo v ljubezni in da bo spoznal in si priznal čustva,da mi bo vračal ljubezen….prosim vas pomagajte mi!
  z vsem spoštovanjem…
  Katja

  • molitev says:

   Izroči svoje življenje v Marijine roke.
   Ostajamo s teboj v molitvi.

   • Franc says:

    Draga Katja!
    Našo žejo po ljubezni lahko v polnosti poteši le Bog. Človek le delno. Razočarani smo, ko vse svoje bivanje naslonimo na človeka..Tudi sam tako ravnam in zelo trpim. A učim se ljubiti znova. Boga, svoje bližnje in vse ljudi. Isto želim tudi tebi. Bog te blagoslovi.

  • Križev pot says:

   O draga Katja, resnično izroči svoje življenje Mariji, tako kot je napisala Molitev, da se boš ti lahko pravilno odločila. Molim in jočem s teboj! Tukaj ne gre za njegovo odločitev, temveč za tvojo odločitev. Morda ti pri tem lahko pomagam s svojo izkušnjo, ki je nisem še nikoli do zdaj tako javno razgrnila. V mojem zakonu je precej let vladal akohol. Mož je vpadel pod vpliv akohola, to se dogaja postopoma, morda najprej od vikendih, potem pa je vse hujše, in vedno sem vedela, da me je ljubil in ljubila in ljubim ga še vedno, vendar sem ogromno pretrpela, tudi otroci, ki so se ga sramovali in še vedno se pri otrocih, čeprav imajo že svoje družine, te notranje rane še niso zacelile. Odklanjal je mojo pomoč in zdravljenje, ni priznal alkoholizma, in tudi sama sem nazadnje že dvignila roke od njega, ker tako več nisem mogla živeti. Ločiti se nisem hotela, saj je bil dolgo časa dober mož in oče otrok in je bil tako moj in naš križ. To je trajalo dokler ni tako zbolel, da je moral izbirati med življenjem in smrtjo. Hvala Bogu in Marijinemu varstvu ter priprošnji, da je izbral življenje in od takrat ni poskusil akohola. Sama sem mu odpustila in Jezus je ozdravil moje rane.
   Prosim te in priporočam ti, da pred nadaljno zvezo s tem fantom pogojuješ zdravljenje njegove odvisnosti od alkohola in če se za to odloči, mu s svojo ljubeznijo stoj ob strani. V nasprotnem boš zelo zelo trpela in v takšnem trpljenju tudi ljubezen največkrat umre, ali pa te stare življenje, če pa pridejo otroci, oni še bolj trpijo.
   Jezus naj vaju oba blagoslavlja!

   • katja says:

    Pozdravljena!
    Vaše besede in besede ostalih so mi danes resnično segle do srca…hvaležna sem Vam,da ste to svojo izkušnjo delili tudi z menoj,čeprav se ne poznava in so med nama verjetno dolgi kilometri….
    Sem pa v Vaši zgodbi našla dva nauka in sicer:da je za to neskladje v zvezi kriv samo alkohol,ne človek,temveč alkohol,ki uničuje to zvezo,ki bi morala na samem začetku že cveteti,veliko sem premolila in preprosila in vem tudi to,da nekoč bo moja molitev uslišana in bo fant prenehal s tem.Drugi nauk,ki sem ga skozi vaše besede odkrila pa je bil,da prava ljubezen premaga vse,slaba premine…a prava ostaja….gre skozi viharje,trnje..verjetno moram pa tudi sama skozi določene preizkušnje,preden se bo pred mojimi očmi oprlo Božje obzorje….
    Sicer vem,da je to moja odločitev,vendar sem v sebi že nekaj časa nazaj sklenila,da se ne bom vdala njegovemu alkoholu,niti svoji moči…vem,da ima vsak iz med nas tukaj določeno nalogo…in jaz sem si v svojem življenju zadali dve…biti ponosna medicinska sestra in pomagati ljudem….in pa tega mojga Angela,ki mi ga je poslal Gospod,čuvati in ga dobro voditi skozi življenje….
    še enkrat pa se vsem zahvaljujem za vse vaše misli in dobre besede….
    Naj vas blagoslovi in čuva roka Gospodova.

  • Sofia says:

   Najprej hvala ti za tvoje molitve. Tudi jaz bi rada nekaj napisala tebi. Zelo razumem tvojo stisko in vem kako je, ko si zelis, da bi tvoj partner manj pil. Tudi moj moz je krasen clovek ampak vcasih, ko prevec spije se je z njim nemogoce pogovarjati. Tako zelo si zelim, da moski ne bi toliko pili. Zenske smo pa vedno samo tecne. Ampak mene resnicno boli, ko ga vcasih ze nestrpno pricakujem potem pa pride domov v stanju v kakrsnem ga niti gledati ne morem, kaj sele da bi se z njim lahko pogovarjala.
   Dostikrat poslusam moske v druzbi, ki se posmehujejo potem zenskam, kako so jih cakale oni so pa nekje festali. Kot, da je to smesno. Zenske smo ranjene zaradi tega, ker obcutimo, da nas moski v druzbi svojih prijateljav ocitno, kar pozabijo ceprav jim je potem v treznem stanju zal. Res si zelim, da bi vsi cutili vecjo odgovornost, do brezveznega pijancevanja, ker hitro pripelje predalec in je razlog za mnoge razdore druzin. Da ne bo pomote moj moz ni pijanec je zelo dober moz in oce dveh otrok, priden in delaven ampak prijatelji in mnogokrat tudi tezave v sluzbi privedejo do tega, da vcasih pregloboko pogleda v kozarec in vem kako tezko je s takim clovekom. Svetujem ti pa, da nikoli ne poskusas pogovora takrat, ko je partner v takem stanju, ker se bo pogovor verjetno koncal s prepirom. Najslabse je takrat moskim nekaj dopovedovati, ker se hitro razjezijo in potem naredijo in recejo stvari, ki jih mogoce niti ne mislijo resno. Vedno nacenjajta delikaten pogovor takrat, ko bosta oba trezna, dobre volje in sproscena. Taksni pogovori prinesejo veliko vec sadov, kot ce se poskusas prepirati z njim. Poskusi z razumavanjem in neznostjo, pa bosta sigurno nasla skupno pot. Želim ti veliko srece in molim tudi zate.

   • katja says:

    Hvala za vse lepe besede in dobre nasvete!
    Tudi moj fant ni pijanec in gre očitno za popolnoma enako zadevo kot pri vas…ampak ponavadi ga imam samo za čez vikend v celoti,in še takrat občasno spije kaj,in največji problem je,da nimam nič proti alkoholu,če zna človek piti v mejah normale…
    še enkrat hvala za vse lepe besede.

   • Takeo says:

    I’m not easily impressed. . . but that’s iprmeissng me! :)

 6. Miro says:

  Svet je v svoji “modrosti” zdrsel že tako globoko, da ne razločuje več niti osnovnih pojmov, kaj pomenijo: oče, mati, sin, hči, družina … Zatecimo se k zanesljivim izvirom Božje besede in v tem času veliko premišljujmo tudi o sveti družini! Jezus je pravi Bog in pravi človek. V moči Svetega Duha se ni učlovečil kjer koli, ampak v družini, ki jo sestavljata tudi sv. Devica Marija in sv. Jožef, zakoniti Marijin mož. Sveta družina je z ljubečimi odnosi med njenimi člani v vseh pogledih daleč najboljši vzor, kako naj oče, mati, sin, hči v okviru družine uresničujejo svoje temeljno poslanstvo ljubezni. Priporočam, da v teh dneh veliko molimo za razsvetljenje v moči Svetega Duha, da bi ljudje dojeli pravi pomen družine. Naj Usmiljeni Jezus blagoslovi vse, ki imajo v rokah “škarje in platno”, da se bodo pravilno odločali.

  PROŠNJA ZA DRUŽINE

  Bog Oče,
  od tebe prihaja vsako očetovstvo
  v nebesih in na zemlji,
  ti si Ljubezen in Življenje;
  daj, da bo vsaka človeška družina na zemlji
  s pomočjo tvojega Sina Jezusa Kristusa,
  rojenega iz Žene in Svetega Duha,
  studenca božje milosti,
  postala pravo svetišče življenja in ljubezni
  za rodove, ki se vedno obnavljajo.

  Tvoja milost naj vodi zakonce,
  da bodo mislili in delali
  za blagor svojih družin in vseh družin na svetu.
  Daj, da bodo mladi v družini našli trdno oporo
  za svojo plemenitost in rast v resnici in ljubezni.

  Daj, da bo ljubezen,
  utrjena z zakramentom svetega zakona,
  premagala slabosti in krize,
  skozi katere morajo včasih naše družine.

  Daj, končno, te prosimo,
  po posredovanju svete nazareške družine,
  da bo Cerkev med vsemi narodi sveta
  uspešno opravljala svoje poslanstvo
  v družini in po njej.

  Vse to prosimo iz srca tebe,
  ki si Življenje, Resnica in Ljubezen
  v edinosti s Svetim Duhom.
  Amen.

  Božji služabnik Janez Pavel II.

 7. Miro says:

  Vse naše močno preizkušane prijatelje: Franca, Judito, Danijela, Anjo, Vesno … (vseh imen ni moč našteti, so pa od A do Ž zapisana v ljubečem Jezusovem presvetem Srcu) v duhu vsak dan polagamo v naročje Božjega usmiljenja. Potopimo se v čudovito molitev sv. Favstine Kowalske, velike glasnice Božjega usmiljenja (Dnevnik, št. 1744) in ponižno prosimo Usmiljenega Jezusa za potrebne milosti v moči Svetega Duha:

  Bodi slavljen, naš usmiljeni Bog,
  naš vsemogočni Stvarnik in Gospod.
  Častimo te v najgloblji ponižnosti,
  potapljamo se v ocean tvojega božanstva.

  Toda človek ni zdržal v uri preizkušnje,
  ob prišepetavanju hudobca ti je postal nezvest.
  Izgubil je milosti in darove, ostala mu je le beda,
  solze, trpljenje, bolečine, grenkoba – dokler ni pokopan.

  Toda ti, usmiljeni Bog, nisi dopustil, da bi človeštvo propadlo,
  zato si mu obljubil Odrešenika.
  Ne dovoljuješ, da obupujemo, čeprav so naše krivde velike,
  zato si Izraelu pošiljal svoje preroke.

  Toda dan in noč človeštvo kliče k tebi
  iz brezna bede, grehov in vsakovrstnih bolečin.
  Usliši stok in solze, ti, ki kraljuješ v nebesih,
  Bog velikega usmiljenja, sočutni Bog.

  Človek se je pregrešil in ni sposoben prositi za odpuščanje,
  ker se je med človekom in Bogom odprl neskončen prepad.
  Človek kliče z glasom svoje bede: Pošlji nam usmiljenje.
  Toda Jahve molči in mineva stoletje za stoletjem.

  Hrepenje človeštva po Stvarniku se stopnjuje,
  po njem, ki jim je obljubljen.
  Pridi, Jagnje božje, odvzemi naše grehe,
  pridi, razsvetli našo temo – kot žarek svetlobni.

  Človeštvo neprenehoma kliče k tebi, Gospod nad gospodi,
  k tvojemu nepojmljivemu usmiljenju, k tvojemu sočutju.
  O veliki Jahve, daj se nam preprositi,
  spomni se svoje dobrote in odpusti nam naše hudobije.

  Na priprošnjo sv. Favstine Kowalske naj vas obilno blagoslovi Usmiljeni Jezus! Naj se dotakne vaših src z milostnimi žarki, ki izvirajo iz njegovega na križu prebodenega Srca!

 8. Franc says:

  Dragi prijatelji Miro, Veronika, Ivanka in ostali! Vaše besede so se me zelo dotaknile.
  Prejšnjo nedeljo sem popoldan prejokal v nekem gozdu ter prosil Jezusa za pomoč in znamenje, kako naprej..
  Naslednjo noč sem sanjal, da sva z ženo govorila o najinih težavah.. Prosil sem jo, da bi ostala skupaj. Bila je vesela, rekla je, da bova.. Nato sem jo prosil, naj me prime za roko, da bom vedel, da ne sanjam.. Prijela me je za roko, me objela ter rekla, da ne sanjam…kako čudovit mir se me je dotaknil… Nato sem se prebudil. Hudo žalosten, a tudi z upanjem. Mislim, da je bilo to znamenje za katerega sem prosil.. Zdaj bi rad upal, ljubil in čakal na dan, ko se bo to zgodilo, čakal, da bom z ženo in deklicama zopet združen.
  Prosim tudi vas, dragi prijatelji, priporočajte nas božjemu usmiljenju, posebej v tem postnem času, ko se mi bodo zgodile težke stvari. Bog vam povrni

  • Miro says:

   Dragi prijatelj Franc!

   Večkrat se v mislih vračajte k spodbudnim besedam Veronike, Ivanke, osebe pod imenom – molitev … Po Jezusovi milosti vas v molitvi še naprej spremlja skupina molivcev na tem forumu. Jezus je resnično prava Pot, Resnica in Življenje. Tako kot vsakega človeka tudi vas pozna do zadnje potankosti (po Evangeliju so nam celo lasje na glavi prešteti). V vsakem trenutku vas spremlja z ljubečim pogledom. Še naprej zaupajte v Njegovo brezmejno usmiljenje. Vsak dan večkrat vzklikajte: Usmiljeni Jezus, vate verujem! Vate zaupam! Hočem Te ljubiti bolj in bolj! In podobno.

   Kaj se bo v prihodnje res zgodilo, ve samo Bog. Ne obremenjujte se pretirano s tem, saj skrbi človeku odvzemajo potrebno življenjsko energijo. Predlagam vam, da se vsak dan večkrat osredotočite na slavljenje Boga in na zahvaljevanje za vse prejete milosti, ki vam jih je doslej v življenju že podaril. Pri tem Boga slavite s pravim namenom, to je zaradi tega, kar On je, ne pa zaradi pričakovanj, koristi, barantanja … On je naš Oče, ki tudi vas neizmerno ljubi in vas želi odrešiti. Od vas pričakuje, da ga slavite z iskrenim in veselim srcem. Obrnite torej vaš notranji pogled od sebe in od trenutne življenjske stiske k Gospodu in ga začnite slaviti z vsem srcem: Slava tebi, Jezus, ti si Luč sveta. Slava tebi Jezus, ti si bogastvo Božje besede. Slava tebi, Jezus, ti si moj odrešenik itd.

   Če Boga pravilno slavimo, potem v nas in okoli nas, po božji milosti, prej ali slej pride do pozitivnih sprememb. In še ena zelo pomembna stvar: Vsak dan vztrajno molite za vaše domače in v duhu blagoslavljajte svojo ženo in obe hčerki, in to ne glede na take ali drugačne okoliščine. Vse ostalo je v božjih rokah.

   Bog vas blagoslovi!

 9. Ivanka says:

  Dragi molilci, prosite z mano Jezusa in Marijo, da bi bila moja operacija uspešno
  opravljena. Bog naj nas vse skupaj blagoslovi.

 10. veronika says:

  Vaše stiska je velika, vendar je ljubezen Jezusa še večja, in njegova roka še močnejša.
  V Očetovo roko položite svojo žalost, obup in prihodnost.
  Očetova roka vas vabi : Pridi !
  Njegova roka vam daje čutiti : Ne boj se !”
  Očetova roka vam podarja gotovost : Rad te imam !
  Ko vam je hudo vas čaka dobrohotna očetova roka, ki vse rešuje.
  In tej ljubeči roki, se ne more nihče iztrgati. Bog, v tvojo roko polagamo , našega dragega brata in njegovo družino, vse ki se v svojih teževah na tem ali drugih forumih priporočajo v molitev.
  Tvoja roka Očka – ne izpusti nikogar nikoli več !
  Nebeški Očka , hvala ti !!!

Comments are closed.