Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.

 

*
*
*
 

 

 • Prosim za taščo, ki se bori z rakom, da bi dobila moč za borbo in da bi ozdravela !
 • Prosim za molitev. Imam kup finančnih težav. Bliža se konec meseca in odtegljaji. Prosim za podporo z molitvijo, da pridem na zeleno vejo. Ter v družini mir, ljubezen in uspešno končanje šole. Hvala za podporo san ne zmorem.
 • Prosim za molitev, za zdravje in moč, da uspem v službi, kjer imam zelo zahtevne plane in sem izpostavljena velikemu stresu, ki mi ogroža zdravje. Prosim za molitev, da se umirim in dobim moč in zbranost za delo. Prosim za molitev, da se umirim, da bom umirjena v družini in bom umirjeno vplivala na družino. Hvala Jezus, Hvala Marija. Bog povrni
 • Prosim za molitev, ker sem kup nesreče, ne morem izstopiti iz kroga, ki me vse bolj požira-ne vem več kako naprej. Gospod pridi mi na pomoč, naši družini, ljudem s katerimi živimo, Jezus reši nas spon, ki nas utesnjujejo, ne dajo dihat, vlečejo k tlom. Hvala Jezus, ker vem, da vse delaš dobro.
 • Pozdravljeni
  Iskreno in ponižno vas lepo prosim za molitveno podporo za uresničitev mojih želja.
  Da bi se lahko cerkveno poročil in si ustvaril družino, da bi me Bog obvaroval sedaj in v bodoče pred vsakim Rakovim obolenjem, da bi lahko imel svoje otroke, ter za ureditev mojih financ.
  Bog lonaj Vam že v naprej
  Presveta devica prosi za nas
 • Prosim za molitev za moje zdravje in ugodne izvide. Zelo me je strah najslabšega. Prosim spomnite se me v molitvi. Hvala Bogu in vsem, ki se me boste spomnili v molitvi.
 • Prosim za molitev za 11-letno nečakinjo, ki je pod hudim stresom zaradi šole in zelo trpi.
 • Bog, podari zdravje deklici Lani! Hvala Ti!
 • Prosim za molitev za zdravje moje sestre.Naj bodo izvidi preiskav v redu.Dobri Bog povrni.
 • Prosim za molitev da Bog utrdi moji vero in odžene stran negotovost in strah.

  Amen
 • Prosim tudi za molitev in tolažbo ker iz zdravstvenih razlogov ne morem imeti otrok. Razen, če se zgodi veliki čudež. Naj mi mati Marija,da moč, da ne bom izgubila vere v njeno priprošnjo. Sem res sesuta in razočarana. Amen.
 • Prosim,za molitev, da bi dobila boljšo službo, mogoče ravno to, ki se mi je v preteklih dneh izmuznila, z enim dobrim urnikom. Da bi se z gospo dobro razunele, če bo uslišana molitev.
 • Tudi jaz prosim za molitev. Da bi slišala Jezusov glas reči: Ti si moja ljubljena hči, nad teboj imam veselje.
  Da slišim Jezusov glas, ali sprejeti slabo plačano službo za 4 ure, ali iskati nekaj za več.
  Moj Gospod ti veš kako si želim delati za evangelizacijo . Pa ti veš kako šibko je moje srce, polno dvomov, manjvrednosti in napuha.
 • Prosim za molitev, da se umirim in dobim službo, ki bi jo dobro opravljala ali pa da bi to, ki jo imam, dobro opravljala in se ne bi neprestano bala napak in bila zmedena. Prosim, da najdem ključek usb, ki ga pogrešam in so na njem pomembni podatki. Prosim, da se uredijo odnosi v družini. HVALA JEZUSU IN MARIJI.
 • Prosim, da bi res bilo vse dobro doma in na službeni poti. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo, pomagajte da bo res vse vredu.
 • Prosim, da bi bilo doma vse dobro, da bi bil partner vredu, da bi se razumeli. Prosim tudi, da bi bilo na službeni poti vse vredu, da bi presojo dobro izpeljala in bi res bilo vse dobro. Vsemogočni Milostni Bog, Presneta Devica Marija. Sveti Jožef. Srce Jezusovo, pomagate mi.
  Iskrena hvala, Jasna
 • Prosim, da mi pomagate z molitvijo za zdravje, mene in mojega partnerja in za olajšanje splošne življenjske situacije.
 • Prosim, za molitev za povrnitev samozaupanja v svoje delo, da lahko uspešno in dobro opravljam delo, najbolj vesela bi bila, če bi lahko zamenjala trenutno zaposlitev in se zaposlila za delo, ki bi ga z veseljem in dobro opravljala. Potihem upam, da bi pripomogla boljšemu finančnemu stanju naše družine. Hvala iz srca.
 • Prosim, da mi pomagate z molitvijo za družino. Za tri hčerke. Najmlajša da bo cimbolj uspesno koncala 1 letnik, druga, da bo opravila diplomo letos, prva, da bo lahko zanosila, daj prvič ni uspelo. Midva z mozem, da si popraviva finančno stanje. Prosim, da nam pomagate. Hvala Jezusu, Mariji. Vsak dan prosim Antona Padovanskega.
 • Prosim za molitev za zdravje v družini.
 • Prosim, za molitev za zdravje partnerja.
 • Prosim za molitev, zase in za mojega moža - da bi zmogla rešiti najin zakon. Hvala iz ❤️
 • Prosim za molitev za mojega moža - naj ga vodi Sv. Duh, naj ga Usmiljeni Jezus ozdravlja in mu pomaga, da bi se prav odločil.
 • Prosim za molitev, da bi bilo danes, jutri in naslednje dni vse dobro, da bi preživeli lepe trenutke, da bi bil partner vredu in bi res bilo vse dobro. Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, Srce Jezusovo pomagajte da bo vse dobro, varujte mojo družino. varujte nas pred vsem hudim.
 • Prosim za molitev za sina pri iskanju zaposlitve. Ostal je brez sluzbe. Naj se odvija vse po bozji volji. V slavo in cast nasemu Gospodu. V hvaleznosti za vaso molitev.
1 2 3 6

 

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

20.295 Responses to Prosim za molitev

 1. andreja says:

  Prosim za molitev, za mojo družino. Za živo vero, božji mir v naših dušah in za Ljubezen med nami, za razumevanje in da bi midva z možem in z otrokoma znala, z Božjo pomočjo in veliko ljubezni enostavno živeti. Prosim za blagoslov in za Sv.Duha, naj nas napolni, vodi in vedno znova, naj na trga s kremljev hudega. Vse to naj se zgodi po Božji volji. Izročam Ti naše duše in telesa. Tudi moje molitve so namenjene vsem nam. Bodi hvaljen dragi Bog, Jezus, Sv.Duh.
  Aleluja in hvala ti za vse, kar nam daješ moj Bog, hvala ti za dar življenja in vse stvarstvo.

 2. Mateja says:

  Hvala vsem,ki molite zame..Hvala nebeškemu Očetu,angelom in svetnikom za uslišanje želje,radost,zdravje in srečo,ter složnost in medsebojno razumevanje v druzini..Hvala..

 3. Miro says:

  Ali v hudi življenjski situaciji ne vidiš nobene luči, nobenega izhoda? Gospod ti na križu odpira okno upanja: “Glej tvoja mati!” (Janez, 19,27). Sv. Bernard pa te spodbuja: “Glej na zvezdo, kliči Marijo! Če se dvignejo viharji skušnjav: Glej na zvezdo, kliči Marijo! Če si v težavah in bridkostih: Glej na zvezdo, kliči Marijo! Ako jeza, nečistost in druga slaba nagnjenja hočejo potopiti čolnič tvoje duše, o tedaj: Glej na zvezdo, kliči Marijo! Če te vznemirjajo tvoji grehi, te teži vest, plaši strašna in pravična sodba, če je tvoje življenje na robu prepada: Glej na zvezdo in kliči Marijo!” In kaj storiti v primeru, če morda kaj drugega duši, hromi, onemogoča tvoje življenje? “Poglej na zvezdo in kliči Marijo!”

 4. posavka says:

  Prosim za molitveno podporo za osvobojenje naše družine, za ozdravitev notranjih ran od delovanja magije, prekletstva izrečene nad mano, mojim možem in mojimi otroki. Prosim, da molite, da bodo otrosi uspešno končali šolanje in si ustvarili dobre družine. Prosim še za molitev za ozdravitev družinskega debla in za naše prednike.

  • Vesna says:

   Dobro bi bilo, da bi se udeležili kakšne molitve za osvobojenje.Knjiga o tem obstaja.Priporočam jo.Naslov: Osvobojen, avtor Neal Lozano. To je proces in ne gre čez noč, da bi se te rane zacelile.Lp.Vesna

   • posavka says:

    Že prebrala to knjigo in tudi na molitvi sva bila. Vem, da je to dolgotrajen proces in ne gre kar tako na hitro, kot bi vrate zaprl. Rabiš veliko časa, vendar glede na to, kar smo prestali, nas je strah, da bi se ponovile te nočne in dnevne more.

    • Vesna says:

     Na pravi poti ste.Nič se bati samo zaupajte in Jezus vas bo čuval vsega hudega in vas peljal naprej.Samo pogumno.Vso srečo vam želim.Vesna

     • molitev says:

      Poznam take primere, poznam take ljudi, ki so imeli take težave. Naj pride duhovnik v vašo hišo in naj jo blagoslovi. Duhovniki Prenove v Duhu to zadevo še bolje poznajo… Vendar vedno je najbolj odločilna vaša osebna prosta volja za tako odločitev. Zaupajte, zaupajte in zaupajte. Bog bo iz tega naredil nekaj zelo, zelo dobrega.

      Kdor zaupa je na pravi poti. Bog vas obilno blagoslovi. Smo tudi mi z vami.

 5. Valbarbara says:

  Se ne morem potolažit zaradi katastrofe na Japonskem,zaradi nemirov,umorov po svetu……..
  Vsak dan imam moreče sanje!
  Prosim,ljubi moj Bog,pomagaj!

 6. molitev says:

  Če vam je otrok umrel pred rojstvom (spontani splav ali nameren splav) ga lahko krstite in date ime. Vsi nerojeni otroci so avtomatsko Božji angeli in istočasno imamo svoje priprošnjike v nebesih na katere sa lahko obračamo s prošnjami. Prosite svojega župnika za krst. Če pa vaš župnik ni poučen o tej zadevi, prosite duhovnike Prenove v Duhu, ki zadevo dobro poznajo.

 7. Miro says:

  Vedno, ko se v življenju znajdemo pred neko hudo preizkušnjo, se lahko ozremo na tisto našo sestro ali brata, ki se je znašel v še večji stiski. To trpljenje nas bo spodbudilo k molitvi za druge, hkrati pa nam bo vlilo moči, da bomo pogumno vztrajali na poti vere in upanja. Še večjo moč za premagovanje težav pa bomo prejeli, če bomo pogled usmerili na križanega Gospoda Jezusa in se poglobili v Božje usmiljenje, h kateremu nas nenehno spodbuja sv. Favstina Kowalska. V duhovni, duševni ali telesni bridkosti se lahko vedno zatečemo k Jezusovemu presvetemu Srcu kot živemu izviru Božjega usmiljenja. K temu izviru prihajajmo s posodo zaupanja. Večja bo posoda zaupanja, večje bodo tudi milosti, ki jih Usmiljeni Jezus želi podariti vsakemu človeku. “Vsakršna beda se utaplja v mojem usmiljenju in vsaka odrešilna in posvečujoča milost izvira iz tega studenca” (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 1777).

 8. molitev says:

  Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mariji Pavlović – Lunetti v Međugorju 25. marca 2011
  „Dragi otroci! Na poseben način vas želim danes poklicati k spreobrnjenju. Naj se od danes prične novo življenje v vašem srcu. Otroci, želim videti vaš “DA” in naj bo vaše življenje radostno življenje Božje volje v vsakem trenutku vašega življenja. Jaz vas danes na poseben način blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom miru, ljubezni in edinosti v mojem srcu in v srcu mojega sina Jezusa. Hvala vam ker ste se odzvali mojemu klicu.“

 9. molitev says:

  V molitev izročam gospo, ki ji je mož umrel pred par dnevi in dan prej je izgubila službo. Ostala je z hčerko, ki obiskuje še osnovno šolo.

 10. irena says:

  Smrt sinove prijateljice je mojega sina in vse nas zelo prizadela. Molite zanjo , naj jo dobri Bog vzame k sebi in izmije vso bolečino ranjenega srca. Imela je komaj 17.let, na pragu življenja. Usmiljeni Bog ve zakaj. Naj nas njen prezgodnji in nedoumljivi način odhoda s tega sveta opozori na to, da ne vemo ne ure in ne dneva.

Comments are closed.