Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.360 Responses to Prosim za molitev

 1. Bety says:

  Jezus, prosim te ozdravi odnose v sluzbi.
  Jezus vate zaupam!

 2. Alenka says:

  Vsemogočni Bog ,Mati Marija in vsi svetniki velikokrat ste nam že pomagali v težkih trenutkih na vas in na vse ki ste na tej spletni strani se sedaj obračam da z molitvijo pomagamo vsem študentom v tem izpitnem obdobju ,da bi imeli dovolj energije in moči ,da opravijo ,čim več izpitov.Hvala vam.

 3. Kristjan says:

  pozdravljeni
  naprošam vas molilce, da molite zame in za vse, ki so v podobni situaciji kot jaz. Zdaj imam približno 2 meseca novo sluzbo v bolnisnici kot zdravtveni tehnik. pred tem 7 let v domu za ostarele. zdaj ko sem v novi službi mi je zelo zelo težko. še vedno se nisem privadil na sodelavce in delo. je težje kot v prejšni službi, imam veliko za misliti in si zapolniti. tudi fizičnega dela je veliko. to delo me veseli, in bi ga zelo rad opravljal. Prosim vas molite zame, da se čimprej ujamem med sodelavci, da bom delo dobro opravljal, da si bom zapomnil stvari delal dobro, kvalitetno, modro in, da bom pri stvari in da ne bom zbegan. kajti to delo je zelo težko in zelo slabo plačano. prosim. hvala

  • Slavko says:

   Kristjan, zelo se zavedam zahtevnosti tvoje službe in stresa, ki si ga deležen. Ker tudi sam duhovno in čustveno hudo trpim, bom v svoje trpljenje in v svoje molitve vgradil tudi vse tvoje strese, stiske, potrebe in želje. Prosil bom Gospoda zate da se te usmili in ti da svoj mir. Da se ne boš bal sodelavcev in vedno novih delovnih izzivov.
   Da bi se v polnosti zavedel, da si sin Kralja vsega stvarstva. Da si torej sin – princ Boga samega! Kristjan, molim zate, da bi spoznal, da zate ni ovir in da lahko tako pacientom, kot sodelavcem prinašaš darove Boga Očeta, darove sv.Duha.
   Objemam te v moči sv. Duha in kličem nate božji blagoslov, Slavko

  • Administrator says:

   V bolnišnici imate najbrž kapelo. Vsak dan stopi vanjo in prosi Boga za moč pri delu. Videl boš razliko.

 4. Amadeja says:

  Zahvaljujem se Bogu in prosim za molitev za notranji (božji) mir, zaupanje, za krepitev notranje moči, stanovitnost v veri in življenju. Amen.
  Marija brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo. Amen.

 5. Simon says:

  Veliko se sekiram zaradi svojega posla in zaradi svoje konkurence na prireditvah,namreč nekateri so zelo neprijetni.Molite da bi imel čim manj problemov z njimi in da imam čim več prireditev kjer njih ni.In da tja ne mislijo več priti.

 6. Simon says:

  Prosim vas vse molilce, da molite tudi za mene. Molite da bom uspešno še naprej opravljal svoj posel ter da ne bom imel težav s svojo konkurenco in da bom imel miren posel ter za moje zdravje in za vse dobro na moji življenski poti.Usmili se me Vsemogočni Bog in odpusti mi vse slabe stvari.

 7. Prosim says:

  Prosim za molitev za meni zelo ljubega cloveka, ki je bil nedavno sprejet v psihiatricno bolnisnico. Naj mu da dobri Bog moci, da bi izdrzal prve dni, da se ne bi ustrasil obcutkov ob ucinkovanju zdravil in v tej zacetni, najbolj pomembni fazi zdravljenja, odnehal.

 8. matej says:

  Prosim te dobri bog, ohrani mojo družino, ki zaradi razveznega postopka zelo močno trpi. Čeprav nam ni bilo nikoli hudo, in smo živeli precej lepo, je začetek ločitvenega postopka, ki ga je “zaradi nezadovoljstva” vložila moja draga žena, povzročil jezo in zamero, hči se je od mame popolnoma odtujila in ne želi zanjo niti slišati več, tudi prvi sin je ne sprejema več, drugi sin pa živi z njo, in je skoraj v celoti pretrgal stike z nami. Komaj še opravljam svoje delo in sem vsak dan slabotnejši…

 9. janez says:

  Prosim za molitev, da se uredijo težave s črevesjem in želodcem, da najdem mir v sebi, da se ne sekiram preveč za vsako stvar, da se mi uredi življenje nasploh. Hvala.

 10. Mala jo says:

  Dragi molivci, popolnoma sem obupana, na koncu z živci in močmi…zaradi zavisti sosedov sem izgubila dobro službo, kar pomembno. Drsosedje me blatijo…po krivici.strasno je. Prosim pomagajte.hvala

 11. Katka says:

  Prosim, molite zame, da bi zmogla odpustiti sama sebi in se sprejeti in se imeti rada. In da bi zaupala bogu, da je resničen in da me ima zares rad.

 12. MamiM says:

  Prosim za sina, da bi bil sprejet v sluzbo, ce je taka bozja volja in da bi uspel premagati strah, nestrpnost, zivcnost….zelo se zeli spremeniti, pa ne zmore. Predvsem pa prosim za hci alkoholicarko, ki si ne zna pomagati in ne dovoli nikomur, da bi se ji priblizal, niti psihicno niti fizicno. Ima hude notranje rane,…naj vzljubi sebe in zacuti, da jo imamo kljub vsemu radi. Prosim za njeno telesno dusevno in duhovno zdravje ter da poisce pomoc pri Bogu.

  • Miro says:

   Skupaj v molitvi kličimo z zaupanjem: Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate! Prosimo z močno vero v srcu, naj Usmiljeni Jezus obilno blagoslovi vas in vašega sina, še zlasti vašo hči!

   • KRISTINA says:

    Namen spodnje molitve k sv. Jožefu je spreobrnjenje bližnjega. To je zelo mogočna molitev, saj sv. Jožef slovi kot izvrsten priprošnjik, ko se znajdemo v stiski.

    O veličastni očak sv. Jožef, ki si zaslužiš, da te Sveti Duh imenuje “pravični”, priporočim ti dušo [ime], ki jo je Jezus odrešil za ceno svoje dragocene krvi.

    Ti veš, kako obžalovanja vreden je položaj in kako nesrečno je življenje tistih, ki so iz svojih src izgnali ljubečega Odrešenika, in kako zelo so izpostavljeni nevarnosti, da ga izgubijo za vedno. Prosim te, ne dovoli, da bi duša, ki mi je ljuba, še naprej živela tako grešno; ohrani jo pred nevarnostjo, ki ji grozi; dotakni se srca izgubljenega otroka in ga popelji nazaj v naročje ljubečega Očeta. Prosim te, ne zapusti ga, dokler mu ne odpreš vrat nebeškega mesta, kjer te bo slavil in častil vso večnost, zaradi sreče, ki je bo deležen na tvojo mogočno priprošnjo.
    Amen.
    To je molitev ki sem jo našla na internetu, molim jo tudi za svojega sina . Zelo vas razumem , kako vam je težko, naj vam Bog v svojem usmiljenju pomaga, da rešite svoja otroka, razumem vas da je zelo hudo, da se ti trga srce in duša, da ti pohajajo vse moči, a vendar se splača vztrajati v zaupanju v Boga. Božje usmiljenje razlij se na vse ljudi in nas objemi v tej solzni dolini.

 13. Boštjan says:

  Prosim za vse tukaj navzoče, daj nam milost, da bi znali prav moliti in prositi, daj, da bi nas vodil sveti duh, da bi znali prisluhniti njemu, ki nas pozna, nas vodi in ve za vse naše težave in stiske. Vsemogočni nauči me prav moliti in sprejemati tvojo voljo. Amen.

 14. mija says:

  Prosim za molitev za odpravo krivic v službi in za materino zdravje, ter zdravje mojega otročka.

 15. janez says:

  Prosim za molitev, da bi bilo v službi in doma vse v najlepšem redu. Hvala.

 16. Teja says:

  Ker vsak pripomore delček s svojo molitvijo, da se prošnje, želje in misli uresničijo, tudi sama prosim, za molitev za zdravje. Tako izčrpana želja in prošnja, da jo slišimo vsak dan, ampak dokler je človek zdrav, gre ta prošnja nekako mimo. Ko pa si v stiski zaradi zdravja, takrat šele ceniš kaj pomeni zdravje. Pa hvala vsem.

 17. KRISTINA says:

  Gospod hvala ti za vse darove, za vse ljudi, za družino. Prosim te da mi ohraniš trezen razum, da znam presojati, da znam pravilno reagirati in govoriti. Prosim te za razsvetljenje moža, sina – prosim povleci ju iz jame smrti. Gospod pridi v vsak trenutek mojega življenja, v vsa moja dejanja, naj bom stanovitna in naj vedno zaupam vate.
  sv. Faustina Kowalska prosi za nas
  sv. Juda Tadej prosi za nas
  Mati Marija prosi za nas
  vsi svetniki in svetnice prosite za nas
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,zaupam vate

  • Klara says:

   Draga Kristina, v mislih in molitvi sem s tabo in tvojo družino. Zelo močno čutim tvojo stisko, saj je moja zelo podobna. Težko je v taki situaciji ohraniti trezen razum, samo s človeškimi močmi skoraj nemogoče.
   Dobri Jezus, hvala za roko, ki nam jo vedno znova ponujaš v pomoč-

   • KRISTINA says:

    Draga Klara hvala za lepe besede. Ja težko je ko ne veruješ, ko si sam. Ko pa imaš nekaj, ti daje moč, lahko se v vsakem trenutku zatečeš k temu viru. Meni osebno zelo veliko pomeni sv.maša, prejem Kristusa v svoje srce, Božja beseda, ki jo slišim mi velikokrat odmeva v glavi, ko hočem ravnati “grdo” ali pa to naredim. Da nimam Boga bi bilo moje življenje puščava in jaz bi se predala životarenju. Vsak dan iščem, molim, vsak dan poslušam, a mogoče vsega tudi ne slišim,… Vendar sem Bogu hvaležna, da je zmeraj z mano, da se trudi z mano, da me ima rad kljub vsemu. Zato rada drugim “oznanjam” veselo novico, da je potrebno vztrajati kljub vsemu, najhuje je pri meni imeti rad tiste, ki te gazijo, to je zame velik kamen spotike, pa vendar poskušam, znova in znova,…..zgodi se tvoja volja, ……… Moram dodati to, da je meni osebno zelo pomagalo Božje usmiljenje in sv.Faustina Kowalski , prebiranje 12 molitev iz Molitvenika Božjega usmiljenja ob jubilejnem letu Božjega usmiljenja. te molitve prebiram sicer 12 dni , vsak večer eno, večkrat na leto in mi znova in znova pomagajo, pa tudi molitev Rožnega venca me je vzpodbudila k razmišljanju, ter sodelovanje pri neokatehumenih mi je razjasnilo določene stvari na katere sem že pozabila, pa so sedaj dobile novo “obleko” in me krepijo.
    Vsem priporočam, da se zatečejo k Izviru Božjega usmiljenja in naj nas Bog spremlja na vseh poteh in sv. Duh naj naše misli, besede, dejanja popolno razsvetli, Mati Marija pa naj nas ogrne s svojim plaščem in naj vsi skupaj v molitvi začutimo pretok Božje ljubezni. Bog z vami

 18. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta da bi bil partner dober, da ne bi pil alkohola, da bi se s hčerko razumela, da bi bil tudi do mene vredu. Prosim za vse, ki trpijo podobno kot jaz

 19. Miro says:

  NAJ VSAK RAZMISLI: ZA KOM HODIM? ZA JEZUSOM ALI MALIKI? GOSPOD MI KLIČE: “HODI ZA MENOJ!”

  BOŽJA BESEDA: Spet je odšel k jezeru. Vse ljudstvo je prihajalo k njemu in jih je učil. Spotoma je zagledal Levija, Alfejevega sina, ki je sedèl pri mitnici, in mu rekel: »Hôdi za menoj!« In ta je vstal in šel za njim. In ko je bil pri mizi v njegovi hiši, je veliko cestninarjev in grešnikov sedelo z Jezusom in njegovimi učenci; bilo jih je namreč veliko in so hodili za njim. Ko so pismouki med farizeji videli, da jé z grešniki in cestninarji, so rekli njegovim učencem: »Kako to, da jé s cestninarji in grešniki?« Jezus je to slišal in jim rekel: »Ne potrebujejo zdravnika zdravi, ampak bolni. Nisem prišel klicat pravičnih, ampak grešnike« (Marko 2,13-17).

  https://dalmatin.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+2%2C13-17&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Prošnja ob premišljevanju tega odlomka: “Prosim Jezusa, da bi v svoji bedi spoznaval njegovo usmiljenje. Moj greh me ne sme zaustaviti in ohromiti; je prostor, kjer srečam njegovo milost. On je zdravnik, ki me je prišel ozdravit, da bi mogel hoditi za njim.” (Silvano Fausti DJ, Zapomni si in pripoveduj evangelij, Markova pripovedna kateheza)

  Molimo: Slava tebi, Jezus, Ti si veličastvo Božjega usmiljenja! Vse izročam v tvoje presvete roke in Te ponižno prosim za milost, da bi hodil za Teboj, ki si pot, resnica in življenje.

  Priporočimo se Svetemu Duhu, da bi pod Njegovim vodstvom pravilno doumevali spoznanja, ki se nam razodevajo v evangeliju in z Njegovo pomočjo tudi živeli v skladu s temi spoznanji. Našega Gospoda prosimo tudi, naj se po njegovi neizmerni ljubezni izlije Božje usmiljenje na vse, ki na tej spletni strani prosijo za molitev, še posebej na Franca, Matjaža, Anino hči, Rajka, Janeza, Tanjo, Heleno, Sofijo, Jožeta, Olgino mamo, Petro, Hano, Blanko, Urškinega moža, na druge osebe, ki v preživljajo zelo hude življenjske preizkušnje … Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!
  Sv. Makarij Aleksandrijski, prosi za nas!
  Božji služabnik Friderik Baraga, prosi za nas!

 20. andreja says:

  Prosim za molitev za strica Franca. Je v bolnici in ne vemo če bo preživel vikend..

  Za vse kličem božji blagoslov..

  Moj Jezus! Usmiljenje in odpuščanje po zasluženju Tvojih svetih ran. Amen.

  A

 21. Miro says:

  Naslednje vrstice iz Svetega pisma posredujem kot odmev na eno izmed molitvenih prošenj na tej spletni strani – v razmislek, da bi se ravnali po pričujoči Božji besedi, ki je resnična in nikogar ne vara:

  https://dalmatin.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+6%2C+25-34&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

  Pridi Sveti Duh in nam pomagaj, da bomo živeli v moči Božje besede!

 22. Jana says:

  Marija prosim čuvaj Marjaža, daj mu moči za življenje ….

 23. molilka says:

  priporočam se v molitev, ker bom imela z direktorjem razgovor za višjo plačo.naj se dobro razplete in naj me vodi Sveti Duh. Bog vam povrni.

 24. BRINA says:

  Prosim za molitev za mojo sestro, ki je dobila novo sluzbo. Prisiljena jo je bil iskati, ker se ji je v stari slubi zgodila krivica (žal je šlo celo na službo na Škofiji) in je tako ostala brez službe z dvema majhnima otrokoma. Da ji moč in dar zbranosti, umirjenosti in natančnosti, da bo v novi službi sprejeta in ne bo prihajalo do nepravilnosti in da ji končno uspe. Vse dobro in Bog vam obilno povrni.

 25. Majda says:

  Majda

  Prosim vas za molitev. Ker bo jutri moz operiran na OI. MARIJA POMAGAJ IN BOG bodita mu ob strani in tudi zdraviku .ki ga bo operiral. Prosim in hvala in BOG POIMAGAJ.

  PROSIM TUDI ZA VNUKA DVOJCKA .,DA BI SEUCILA IN BILA PRIDNA .

  Res prosim za molitve in HVALA. JEZUS IN MARIJA V VAJU ZAUPAM . Boghlonaj

 26. Olga says:

  Hvala ti Mati Marija za to, da so moji izvidi v redu. Hvala tudi vsem molivcem. Hvala, hvala.

 27. Boštjan says:

  Sveti in mogočni pošlji svetega duha name. Daj mi dar umnosti. Pomagaj tudi moji ženi, da bi uspešno dokončala študij. Drage molilke in molilci pridružite se mi v molitvi. Lepo prosim.

 28. marija says:

  Prosim za družino, ki jim je umrla mamica in je sedaj prišla mačeha, ki pa je zelo kruta do otrok. Otroka zelo trpita.
  Naj ta družina dobi pravo mamico in pravo ženo. Za modrost očeta. Naj se zgodi Božja volja.

  • Miro says:

   Spomnil sem se na pravljico o grdi mačehi … Žal v tem primeru ne gre za pravljico, ampak za kruto zgodbo. So trenutki, ko človek ostane brez besed … Molimo za duhovno ranjene osebe – za mačeho, omenjenega očeta, oba otroka! Z zaupanjem se napotimo k izviru Božjega usmiljenja – k Jezusovemu Presvetemu Srcu in ga prosimo, naj vse omenjene osebe, še zlasti oba otroka, objame Božje usmiljenje.

   Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!

 29. Jože says:

  Sveti Juda Tadej prosim usliši moje prošnje pri financah, da se bo vse lepo rešilo, amen

 30. Jana says:

  Marija Mati Božja čuvaj Matjaža danes saj je danes poseben dan za njega. Molimo za vse trpeče na duhu in telesu. Božje usmiljenje zaupam Vate.Vsi svetniki in angeli prosim čuvajte ga.

 31. vrtnice says:

  Dobri Bog prosim te za duševno in telesno zdravje naših družin.
  Sv. Katarina prosi za nas.
  Slava Očetu in Sinu in Sv. Duhu vekomaj Amen.

 32. Ana says:

  O BOg prosim Te, pošlji vernega ženina moji hudo razočarani hčeri. Hvala!

 33. Rajko says:

  Prosim za molitev za zdravo pamet proti tesnobi ki jo doživljam prosim Marijo in Jezusa da se povrne duševna milost.

 34. Irena says:

  Prosim za molitev za razrešitev stiske, v kateri sem v službi, za osebno življenje pa, da bi v hvaležnosti in sočutju sprejemala preizkušnjo in se darovala v ljubezni. Hvala za vse priprošnje.

 35. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se s starši dobro razumel in da bi v novem letu našel zaposlitev.

  Jezus, vate zaupam!

  O, Marija brez madeža spočeta, k tebi se zatekam.

 36. severina says:

  Prosim za molitev za moje zdravje. Že več let ne hodim in sem v velikih bolečinah. Poskusila sem že vse, kar sem lahko , le molitve ne. Hvaljen bodi Jezus in Nebeški Oče.

  • Miro says:

   Najprej molitev, nato ostalo! Začnimo že danes. Vendar pa sami, zgolj v svoji moči, ne moremo nič storiti, kar bi človeku prineslo odrešenje. Nujno potrebujemo Odrešenika, ki je in se imenuje Gospod Jezus Kristus. On nas neizmerno ljubi in nam v vsakem trenutku podaja roko, čeprav nanj dostikrat pozabljamo.

   Kako naj odpiramo okna in vrata našega srca, da nas bo v notranjosti prežemalo Božje usmiljenje? S pomočjo molitve, z obhajanjem svetih zakramentov, z dobrimi deli do bližnjega v stiski … Tri močna duhovna zdravila so – ponižnost, čistost in ljubezen. Prosimo Svetega Duha za potrebno luč in moč!

   Naj vam Usmiljeni Bog podari dušno in telesno zdravje; zgodi se presveta Božja volja!

   Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!

 37. Miro says:

  OBUDIMO VERO IN ZAUPANJE V MOČ ŽIVE BOŽJE BESEDE!

  Priporočimo se Svetemu Duhu, da se bomo lahko pod Njegovim vodstvom vsak dan poglabljali v Božjo besedo in tudi živeli v njeni moči.

  BOŽJA BESEDA: https://dalmatin.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+8%2C+43-48&id13=1&pos=1&set=2&l=sl

  Se lahko tudi danes “dotaknemo roba Jezusove obleke”? Danes še lažje kot pred več kot 2000 leti, ko je bil Jezus, ki je pravi Bog, v Palestini med ljudmi tudi v fizični obliki (Jezus je pravi Bog in pravi človek). Jezus Kristus med nas prihaja kot živi Kruh iz nebes, zato se z Njim lahko srečamo v živo pri sveti maši in prejemu svetega obhajila (za to je potrebna močna vera, čeprav morda nič ne čutimo). V trenutku, ko se pri svetem obhajilu združimo z živim Jezusom, se lahko v duhu z močno vero “dotaknemo roba Njegove obleke” in ga prosimo za … Vedno pa po vsaki molitveni prošnji dodajmo: Zgodi se presveta Božja volja!

  Z Marijimo pomočjo danes Božjemu usmiljenju priporočimo vse, ki potrebujejo takšno ali drugačno duhovno ali telesno pomoč, še posebej Tanjo, Matjaža, Heleno, Milana, Barbarino sestro, Sofijo, Olgino mamo, Petro … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!

 38. hvala says:

  Sveti Bog, Sveti Močni, Sveti Nesmrtni pomagaj moji družini na pravo pot in rešitev finančne stiske, Božje usmiljenje Slava Ti na veke vekov.

 39. Lara says:

  Dragi Bog,
  prosim te za potrpežljivost in modrost. Prosim tudi za zdravje vseh mojih domačih in prijateljev. Spomni se vseh molivcev te spletne strani in jim pomagaj. Hvala.
  Molimo skupaj.

 40. janez says:

  Prosim za molitev, da bolečine prenehajo (zobje, kolki…), rad bi bi še kdaj srečen. Hvala

 41. Tanja says:

  Prosim za molitev zame. Sem bolnica z rakom, na rodilih.
  Bog, Jezus in Marija usmilite se mene grešnice.
  Hvala

  • maja says:

   Draga Tanja, sem ob moji ljubi sorodnici spremljala to bolezen, in zato še posebej molim za vas in vase ozdravljenje.Morda vam v pomoč moj pogled na težave v življenju- sama se v stiskah, skupaj z molitvijo, pogosto zatečem tudi k zahvaljevanju za trpljenje, in mi je lažje, in verjeli ali ne, nekaj, po mojem povsem nerešljivih težav, se je nepričakovano in zelo dobro rešilo. začelo se je tako, da sem se, pred dobrim letom dni, začela zahvaljevati za vse v mojem življenju, tudi za težave, in to po priporočilu znanega patra, in potem, ko sem, tudi po njegovem priporočilu, prebrala knjigo “Iz ječe v slavljenje..”.Koliko stvari se je v mojem življenju sedaj ugodno rešilo!!!In zato,nekoč komaj verna, sem povsem spremenila svoje mnenje, in verjamem v moč zahvaljevanja, slavljenja, molitve…..Bog z vami.Maja

 42. tony says:

  Dragi molivci,

  prosim, če se z menoj združite v molitvi za zaposlitev.

 43. Miro says:

  USMILJENI JEZUS: “POTOKI MOJE MILOSTI PREPLAVLJAJO PONIŽNE!”

  Besede življenja, ki jih je Usmiljeni Jezus zaupal sv. Favstini Kowalski, veliki glasnici Božjega usmiljenja, po njej pa tudi nam:

  “Hči, ko prihajaš k sveti spovedi, k izviru mojega smiljenja, na tvojo dušo vedno priteče kri in voda, ki je privrela iz mojega Srca, in jo oplemeniti. Vsakokrat, ko prihajaš k sveti spovedi, se vsa potopi z velikim zaupanjem v moje usmiljenje, da bom lahko na tvojo dušo izlil obilje milosti. Ko prihajaš k spovedi, vedi, da jaz sam čakam nate v spovednici. Samo skrivam se za duhovnikom, vendar v duši sam delujem. Tu se beda duše srečuje z Božjim usmiljenjem. Povej ljudem, da iz tega vira usmiljenja lahko zajemajo milosti samo s posodo zaupanja. Če bo njihovo zaupanje veliko, moja radodarnost ne bo imela meja. Potoki moje milosti preplavljajo ponižne. Ošabni so vedno v uboštvu in bedi, ker se moja milost od njih obrača k ponižnim.”
  (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. odlomka 1602)

  Usmiljenega Jezusa prosimo za razsvetljenje v srcu, da bi mogli na naši življenjski poti v večnost z Njegovo pomočjo odkrivati nedoumljive zaklade spovedi in svete evharistije, živeti v Njegovi moči in prejeto Božje usmiljenje podarjati naprej ljudem v naši bližnji in daljni okolici!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!

 44. Slavica says:

  Marija, Bog in Jezus prosim molite za mojo hčer. Noče poslušati nič kar ji proveva in dela vse življensko narobe. Ko pride do prepira pride k nama in ji vedno nova in znova pomagava ona pa nadaljuje po starem in ko ji rečem kej spet isto reče zopet svoj kaj pa če….. Ne more a jo spraviti na pravo stran. Ne veva več kaj naj narediva, da ji odpreva oči. Zelo sva žalostna. Prosim tudi molilci, da molijo z mano, da moja hči končno odpre oči in spregleda. Prosim molite z mano in ji pomagajte. Amen

 45. Jana says:

  Marija Mati Božja prosim,daj moč Matjažu,da premaga duševno stisko.Molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 46. mina says:

  Prosim za molitev za vse tiste, ki se dnevno vozimo daleč v službe, da se varno pripeljemo tja in nazaj, da ne bi bilo smrtnih žrtev prometnih nesreč. Prosim molite tudi za zdravje moje družine in mene in za vse, da bi bili zdravi in srečni.
  Dobri Jezus hvala ti za vse, prosim, da nas še naprej čuvaš zla.

 47. Mima says:

  Dragi Bog,moja Marija priprošnica najprej zahvala za moje izvide.
  Še naprej molim za svojo družino..mamo..

 48. Helena says:

  Jezus prosim,pomagaj mi,da ne obupam.Prosim te tudi za vse ljudi v stiski.

 49. Lara says:

  Dragi Bog,
  spoštovanje sočloveka je temeljni kamen gradnje odnosov in komunikacije. Vlij nam modrost in potrpljenje, da bomo vsakodnevno spoštovali sočloveka, njegov obstoj in vlogo v življenju. Hvala.

 50. Olga says:

  Mati Marija prosim usmiljenja in vodi me po pravi poti.

 51. dekle says:

  prosim vas za molitev za moje zdravje. Že nekaj mesecev imam zdravstvene težave, za katere še nimam diagnoze. Zelo me skrbi, da imam raka ali kaj hujšega. Prosim molite zame, da bom zdrava in da ozdravim, ter da nimam takšne hude diagnoze. Prav tako vas prosim molite za mojega otroka da bo zdrav ter za moje odnose v službi, da bi le te imela z vodjo dobre in da mi ne bi nagajala več.
  Hvala vam

 52. Barbara says:

  Prosim vas sestre in bratje v Kristusu za molitev za mojo sestro… veliko je pretrpela izgubila in se znašla v duševni stiski na psihiatriji,.zaprti oddelek,sebe krivi za vse,…bivša študentka teologije, ni bilo službe,brez staršev, brez pomoči,razočarana od fanta, brez vseh….razen mene ki pa ne zmorem tega sama….neskončno hvaležna…

 53. V stiski says:

  Zena, porocena 5 let, mama dveh otrok, sem se zaljubila v sodelavca. Moza imam rada, druzino imam rada, fizicno ne bi nikoli prevarala moza. Prosim za molitev, da bi se situacija razresila kakor je prav.

  • Lara says:

   Ljubezen je vrednota, ki jo moramo ves čas negovati, čustva so izredno pomembna, vendar se žal ne moramo ravnati le po čustvih. Zakonska zveza pomeni gotovost, kar pomeni da si zaradi druge osebe ne moremo, kar premisliti. Zakonska zveza pomeni večnost in neko zavezanost do konca. Če ljubezen pojmujemo kot čustvo, smo jo zaradi lastne prizadetosti pripravljeni nemudoma odpisati. Moč molitve in pogled vase Vam bosta odprla oči in dala odgovor, ki ga potrebujete.

 54. Jana says:

  Prosim,za Matjaža,da se psihočno opomore in naj mu bo vse dobro v službi. Molimo za vse trpeče na duhu in telesu.Marija čuvaj Matjaža. Hvala za molitve.

 55. Sofija says:

  Prosim za molitve, da bi zmogla odpustiti, in za Božjo pravičnost – Bog dobro plačuje in hudo kaznuje – že zelo, zelo dolgo zmaguje slabo, zlo, nemoč, nespoštovanje Božjih zapovedi. Hvala!

 56. Aleš says:

  Včeraj sem našel to spletno stran in mi je lepo. Da se združujemo v molitvi, da upamo in verujemo. Tudi jaz bom molil za potrebe ljudi, ki so tu omenjene.
  Vse dobro

 57. Boštjan says:

  Prosim za molitev za dar svetega duha in modrost, da bi znal stopiti na stran in mu prepustiti, da me on vodi, ne da želim voditi jaz njega. Naj se zgodi božja volja.

 58. Jože says:

  Prosim za molitev po operaciji, da bi shodil in spet z družino normalno zaživel.

 59. Jože, Jana says:

  Prosim vas za molitev za ozdravitev nog in rok po operaciji hrbtenice in pa za mojo hčerko da bi si dobila dobrega in poštenega fanta. Jezus vate zaupam

 60. Tanja says:

  Gospod Jezus usmili se me. Pomaga mi v bolezni.

 61. andreja says:

  Dobri oče,
  molim za vse nas, ki te tukaj prosimo, za vse, ki smo v stiski in trpimo, za vse, ki prestajamo takšne in drugačne bolečine. Ljubi Oče, Ti veš kaj potrebujemo, preden te prosimo. Ti veš, da se marsikdaj narobe odločamo in zaidemo iz prave poti. Prav tako veš, da se nam mnogokrat dogajajo krivice, razočaranja in smo žalostni zaradi odločitev ljudi, ki so v naši bližini. Prosim Te, Oče, da bi vsi znali videti svoje slabosti in da bi znali drug drugemu oprostiti, da najdemo medsebojno razumevanje. Prosim, pokaži nam pot iz teme, naj Tvoja luč sije na vse nas. Prosim, ozri se na vse in pomagaj trpečim zaradi težkih bolezni, pomanjkanja ali osamljenosti. Vse naj se zgodi v imenu Tvojega sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa.
  Amen.
  Hvala, Oče.
  A

 62. Miro says:

  ZAGLEDALI NA JUTROVEM SO MODRI ZVEZDO, ŠLI ZA NJO …

  “Zagledali na Jutrovem
  so Modri zvezdo, šli za njo,
  z nje lučjo Luč poiščejo,
  Boga z darovi počaste.”
  (iz bogoslužne pesmi)

  Pred jutrišnjim slovesnim praznikom Gospodovega razglašenja ali svetih treh kraljev je dobro, da razmislimo, kaj nam v bistvu želi sporočiti ta praznik. Pri tem naj nam bo v pomoč razlaga na priloženi spletni strani. Modri nas vsekakor spodbujajo, naj obudimo hrepenenje po srečanju z Jezusom Kristusom, mu izkazujemo Božjo čast, ter vero v Boga posredujemo še drugim ljudem, da bodo vsi “prišli k spoznanju resnice in se zveličali”.

  Našemu Odrešeniku Jezusu z zaupanjem priporočimo tudi vse osebe, omenjene v prošnjah na tej spletni strani, katere so zapisali: Jože, Blanka, Mojca, Joca, Helena, Jasna, Ida, Hana, Petra, Dana, Ivana, Vrtnica, Mirjam, Hvala, Olga, Janez … Prosimo naj se na priprošnjo Modrih zgodi presveta Božja volja!

  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-trije-kralji-gospodovo-razglasenje

 63. hvala says:

  Prosim vas vse in Nebeškega Očeta v imenu Jezusa naj se usmili te družine in vse spravi na pravo pot, ker tako ni mogoče več, Božje usmiljenje, ki si višje od Nebes, vate zaupam pomagaj nam

 64. Mirjam says:

  Gospod Jezus Kristus, usmili se me!
  Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se me, grešnika.
  Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se nas, grešnikov.
  Gospod Jezus, usmili se nas!
  Naj bo ta današnja molitev spodbuda za vse trpeče in hrepeneče.

 65. Miro says:

  KAKO DRAGOCENO IN KAKO PREPROSTO JE IME JEZUS! PREPROSTO, TODA ZDRAVILNO!

  Oče mu je pred vsemi veki dal ime Jezus – Odrešenik (Mesija). Jezus, ime usmiljenja, v katerem se združujeta v tesnem objemu nebo in zemlja. Ime, ki ga prinese na zemljo angel. Ime, ki se bo stalno dvigalo k nebesom po ustnicah milijonov. Ime, ki je mavrica miru. Ime, ki je luč, veselje, moč. Ime, ki razveseljuje nebo. Ime, ki radosti zemljo. Ime, ki straši pekel. Ime, ki pomirja Božjo jezo.

  Ime, ki priteguje Očetov blagoslov na izgnane Evine otroke. Jezus – ime, ki podpira pravičnika v njegovi pravičnosti. Ime, ki spodbuja grešnika, da zapusti greh. Jeclja ga otrok, ki začenja govoriti. Kliče ga mladostnik, ko se mu v duši dvigajo viharji in, ko ga peklenska kača povsod zasleduje. To ime je zanesljiv protistrup pred napadi pekla. Ime Jezus roti človek sredi valov življenja, podobno kot se je Peter začel potapljati. Ime Jezus – je ljubezniva roka v rešilno pomoč. Ime Jezus … (odlomek iz knjige “Med Njim in menoj”, Alberto Moreno, S. I.).

  Izkusimo odrešenjsko moč pogostega vsakodnevnega molitvenega vzklika, ki ga izrekajmo z živo vero in trdnim zaupanjem v srcu: Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se mene grešnika! Ali še krajše na ustnicah in v srcu: Jezus! Jezus! Jezus! Prosimo ga, da bomo spolnjevali Božjo voljo!

  http://svetniki.org/presveto-ime-jezusovo

 66. Olga says:

  Mati Marija prosim te? da moja mama ozdravi

 67. janez says:

  Prosim za molitev za zdravje in srečo v novem letu. Hvala

 68. Administrator says:


  Dragi vsi obiskovalci te vaše in naše internetne strani skupne molitve. V teh mnogih letih smo ustvarili eno veliko družino. Naj se še enkrat zahvalim dragemu Mirotu. Za vse njegove spodbude…
  Hvala vsem vam, ki prosite in vsem vam ki pomagate z molitvijo, darovanju pri maši, vse vaše male žrtvice in spodbude.

  Recimo drug drugemu:

  Želim ti vse dobro.
  .
  .
  .

  • Miro says:

   Tudi sam se prisrčno zahvaljujem g. Administratorju in obiskovalcem te spletne strani za vse, kar ste v dosedanjih letih dobrega storili z molitvami, deli, odpovedovanji …, da bi z Božjo pomočjo dali smisel tudi tistemu, kar nas v duhu hromi, a ne ohromi. Emanuel, Bog z nami, nas namreč na vsakem koraku spodbuja, da gremo po vsaki preizkušnji naprej, okrepljeni z vero, upanjem in ljubeznijo. Bogu hvala za vse, kar smo deležni po Njegovi neizmerni dobroti in milosti. Slava tebi, Jezus. Hvala tebi, Jezus.

   Vse dobro in obilen Božji blagoslov v letu 2019!

 69. Administrator says:

  Međugorje sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. januarja 2019:
  »Dragi otroci, žal je med vami, mojimi otroki, toliko bojev, sovraštva, osebnih interesov, sebičnosti. Otroci moji, tako zlahka pozabljate na mojega Sina, na njegove besede, na njegovo ljubezen. Vera ugaša v mnogih dušah, srca pa posegajo po materialnih stvareh sveta. A moje materinsko srce ve, da so še taki, ki verujejo in ljubijo, ki iščejo, kako bi se čim bolj približali mojemu Sinu; neutrudno iščejo mojega Sina – in tako iščejo tudi mene. To so ponižni in blagi ljudje, s svojimi bolečinami in trpljenjem, ki jih prenašajo v tišini s svojimi upi, predvsem pa s svojo vero. To so apostoli moje ljubezni. Otroci moji, apostoli moje ljubezni, učim vas, da moj Sin ne zahteva nenehne molitve, ampak tudi dela in čutenje, da verujete, da molite, da z osebnimi molitvami rastete v veri, da rastete v ljubezni. Da ljubite drug drugega, to želi On, to je pot v večno življenje. Otroci moji, ne pozabite, da je moj Sin prinesel luč na ta svet, prinesel pa jo je tistim, ki so jo hoteli videti in prejeti. Vi bodite tisti, ker to je luč resnice, miru in ljubezni. Jaz vas materinsko vodim, da častite mojega Sina; da z menoj ljubite mojega Sina; da bodo vaše misli, besede in dejanja usmerjena k mojemu Sinu, da bodo v Njegovem imenu. Tedaj bo moje srce izpolnjeno. Hvala vam.«

  • Jože says:

   O Sveta Marija, prosi svojega sina Jezusa Kristusa naj mi pomaga v moji priprošnji , da se moja bolečina in nesreča čimprej konča. Prosim tudi Sv, Juda Tadeja v priprošnji in vas molilce, molim z vami in za vas amen.

 70. Petra says:

  Prosim za molitev, po težki preizkušnji nosečnosti z dvojčkoma. Eden je odšel v večno življenje, drugi pa se še bori za življenje. Prosim za duševno moč, ki jo res zelo potrebujem. Naj mi Jezus pomaga, ohraniti misli, ki so polne upanja in hvaležnosti.

 71. Dana says:

  Dragi jezus pomagaj da bo moja zlata hcerka hitro zdrava! Sem ze cist obupana. V bolnici lezi ze 1 teden zaradi virusa in kaslja ne gre nic na boljse vedno samo bruha in nic nemore jesti prosim pomagaj pomagaj nam !

  • Miro says:

   Slavimo Gospoda in živimo po Božji volji (vsakodnevna molitev, redno delo, pogosta dela usmiljenja do bližnjega v stiski …). Potrebne milosti za nas in naše bližnje črpajmo iz zdravilnih in odrešenjskih studencev svetih zakramentov (sv. krst, sv. birma, sv. spoved, sv. maša …). Močno duhovno sredstvo za dosego božjih milosti je tudi vsakodnevna molitev rožnega venca (Po Mariji k Jezusu!). Usmiljeni Jezus nam v svoji neizmerni dobroti podarja tudi rožni venec Božjega usmiljenja in močne vzklike k Božjemu usmiljenju.

   Zaskrbljeno mamo in njeno hčerko priporočimo Božjemu usmiljenju, da bi se čim prej pozdravila. Zgodi se presveta Božja volja!

   Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo, zaupamo vate!
   Sv. Favstina Kowalska, prosi za nas!

   http://www.molitev.net/molitev/bozje-usmiljenje

 72. Miro says:

  NAJ V NOVEM LETU VSE LJUDI SPREMLJA BOŽJE VARSTVO IN BLAGOSLOV!

  Tako kot v Stari zavezi Aron kliče blagoslov na svoje sonarodnjake, tudi mi v molitvah vztrajno kličimo Božji blagoslov na sebe, bližnje, slovenski narod, samostojno državo … in sploh na vse ljudi, ne glede na raso, spol, prepričanje, narodnost, kulturo … saj vsi kot božji otroci izviramo od istega Očeta in se tudi vračamo k istemu Očetu, katerega nam razodeva Jezus Kristus, ki je Božji Sin in naš Odrešenik.

  Priporočimo se Svetemu Duhu, da bi bolje razumeli, kako pomemben je Božji blagoslov za naše življenje na tem svetu, še zlasti pa z vidika večnega življenja pri Bogu. BOŽJA BESEDA nam prvi dan v letu takole govori:

  GOSPOD je govoril Mojzesu in rekel: »Govôri Aronu in njegovim sinovom: ›Tako blagoslavljajte Izraelove sinove; recite jim: GOSPOD naj te blagoslovi in te varuje. GOSPOD naj da sijati svoje obličje nad tabo in naj ti bo milostljiv. GOSPOD naj dvigne svoje obličje nadte in ti podeli mir.‹ Tako naj polagajo moje ime na Izraelove sinove in jih bom blagoslovil.«

  Molimo: Slava tebi, Jezus. Verujem in upam vate, ki nam podarjaš Božji blagoslov. Ponižno Te prosim, varuj nas vsega hudega, daj nam moč za vse, kar je dobro, ter nam podari mir. Jezus, podari nam vse, kar je potrebno za iskreno in pristno sožitje med ljudmi. Slava tebi, Jezus. Hvala tebi, Jezus.

  Naj se Božji blagoslov obilno razlije na vse osebe v hudih preizkušnjah, omenjene v prošnjah, ki so jih zapisali: Helena, Rožica, Eva, Jožica, Jasna, a., Janez, Hana, Blanka, Mojca, Jana, Ida, Vrtnica, žalost, Vesna, Urška, Mirjam, Irena, Mirjam, Ester, Tanja … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=4+Mz+6%2C22-27&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  • Miro says:

   Kako v duhovnem pogledu začeti novo leto in ga tudi uspešno nadaljevati? Tako, da se s trdnim zaupanjem oklenemo roke, katero nam milostno podarja naša nebeška Mati Marija z namenom, da bi nas vodila k našemu Odrešeniku Jezusu! Naj bo naše duhovno in življenjsko vodilo: PO MARIJI K JEZUSU!

   http://svetniki.org/marija-bozja-mati

 73. ivana says:

  Prosim za sosedo, dobri Bog, daj ji moč v njeni hudi preizkušnji,
  Prosim tudi za njenega sina, dobri Bog, pomagaj mu in mu daj spoznanje, da sprejme pomoč v njegovi bolezni.

 74. Mirjam says:

  Želim živeti v miru,Jezus,ti me ljubiš. V mojem življenju ni strahov,Bog,ti me podpiraš. Moje srce je ljubezen,Marija,ti si z mano. Moj korak je varen, sv. Angel varuh,ti hodiš z menoj. Prosim za vsa živa bitja na svetu,sv. Duh,ti me slišiš.

 75. vrtnica says:

  Prosimo dobrega Boga za vse stare, bolne, osamljene, umirajoce in žalujoče, za vse, trpeče in preizkušene, da ne obupajo, da najdejo moč v ljubečem objemu Vsemogocnega.
  Bog hvala ti za vse duhovnike, redovnike in redovnice, za vse, ki so v sluzbi najšibkejših.
  Bog hvala tudi za tole spletno stran in za administratorja, ki jo ureja.
  Blagoslovljeno leto 2019 vsem želim.
  Vrtnica

 76. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezuso, pomagajte nam, da bi bilo vse dobro, da bi preživeli lep današnji in naslednje dni, naj bo partner dober. Prosim za vse, ki upajo in si želijo lepšega življenja. Prosim tudi za zdravje, ki je največ vredno.
  Hvala. Jasna

 77. Ida says:

  Prosim,za molitve ,za svojega brata,da bi našel svoj mir v duši in na telesu.
  Sveti Juda Tadej,usmili se ga,in mu pokaži pot rešitve.
  Hvala,vsem molivcem,in Bog vam povrni.

 78. Hana says:

  Zahvaljujem se bogu za druzino, prijatelje, zdravje, za topel dom, za vse osebne dosezke in da sem uspela prezivet naporno leto 2018.
  Prosim za molitev, da bi januarja naredila dva pomembna izpita za mojo kariero, da bi lahko koncala studij na željeni fakulteti. Prosim boga, da me odresi bolecine razhoda z bivsim partnerjem, da bi bivsi partner spredvidel vse moje dobre lastnosti in pozitivne stvari razmerja ki sva ga imela.naj me bog obkrozi s pravimi ljudmi ob pravem trenutku, da bom lazje dosegla svoje cilje in da bom ljubljena.
  Ze v naprej se vam zahvaljujem za molitev!

 79. janez says:

  Prosim za molitev za zdravje in srečo. Hvala

 80. Helena says:

  Prosim za molitev za Milana,da se mu povrne zdravje,da se rešijo njegove stiske,vidim,da zelo trpi….Jezus,daj nama moč,da premagava stiske,ki so naju zajele…Božje usmiljenje,zaupam vate…prosim pomagaj nama.

 81. joca says:

  Prosim za molitve za mojega sina, ki je na sveti večer doživel težke preizkušje. Molimo in prosimo ljubega Jezusa in Marijo naj mu milosto pomagata. Je v hudi stiski, blodnjah in tesnobi. Manjka mu družinske ljubezni, zato se zapira vase in ima črno glede misli. Govori celo o samomoru. Žalostna in utrujena mama prosim za pomoč z molitvami. Bog plačaj.

 82. Jana says:

  Prosim za molitev za mojega Matjaža,za današnji dan,moj najboljši ati je šel v nebesa spokojni in izmučen od bolezni.Molimo v teh praznikih za vse trpeče na duhu in telesu.Marija prosim čuvaj nas.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 83. Mojca says:

  Dobro jutro prosim molite za mojega prijatelja marcela ki se bojim za njega naj se uredi da naj bo vse vredu znjim in naj se vrne čimprej nazaj k meni ker ga potrebujem in prosim za njegovo zdravje in naj ostane mocen ker sem z njim v mislih molite lepo prosim da bo vse ok znjim hvala.

 84. Blanka says:

  Oče naš prosim usmili se me,daj mi pogum in moč,da se brez strahu,ki me hromi,
  soočim z diagnozo,ki si je nihče ne želi. Vem da me slišiš,pomagaj mi.
  Prazniki so in namesto,da bi se veselila,jočem. Molim za vas in zase.
  Vse trpeče duše naj najdemo mir. Vodi nas Oče nebeški.Blagoslovi nas s svojo milostjo.

 85. jožica says:

  Prosim za molitve, za rešenje mojega sina, ki se nahaja v hudi stiski. Molimo za njegovo rešitev, naj se srečno reši. Bog vam poplačaj.

 86. Miro says:

  SV. NEDOLŽNI OTROCI NAS SPODBUJAJO, NAJ ŽIVIMO KOT OTROCI LUČI IN SE VARUJEMO GREHOV!

  Danes obhajamo god sv. nedolžnih otrok, mučencev, ki s Kristusom prebivajo v Njegovi večni slavi. Spodbujajo nas, naj živimo kot otroci luči in se varujemo grehov. Z zaupanjem jih prosimo, naj nas Božja previdnost v srcu obvaruje pred hudobnim duhom, da se bomo v moči Svetega Duha vedno pogumno odločali za Jezusa Kristusa, za večno življenje in ne za večno smrt. Naj nam priprošnja sv. nedolžnih otrok pomaga, da se bomo vedno zavzemali za ohranitev in razvoj človekovega življenja, od spočetja naprej, pa vse do naravne smrti.

  Naj milostni žarki, ki jih lahko pri Bogu in Devici Mariji izprosijo sv. nedolžni otroci, močno zasvetijo v srcih vseh ljudi, posebej v srcih tistih, ki prosijo za molitev in uslišanje. Naj se Božje usmiljenje obilno izlije v srca trpečih oseb v primerih, katere v prošnjah omenjajo: Irena, Mirjam, Ester, Boštjan, Tanja, Salamon +++, Rožica, Eva … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!
  Sv. nedolžni otroci, prosite na nas!

  http://svetniki.org/sveti-nedolzni-otroci-mucenci

 87. Eva says:

  Prosim za molitev. Sem v devetem tednu nosecnosti in rahlo krvavim (srcek mu bije)…otrok je zelo zazeljen.

 88. Rožica says:

  Prosim za moč in voljo pri učenju za izpite. Prav tako si želim, da bi končno našla dobrega fanta.

 89. Salamon +++ says:

  Hvaljen Jezus!
  Prosim vas, dragi prijatelji in bratje ter sestre v Gospodu, molite zame, da bi zaključil to nalogo pravočasno in bi bila dobro opravljena.
  Jaz bom prosil za vas in vaše potrebe, vi pa prosim, da se v molitvah spomnite name.
  Naj se vas usmili novorojeno dete, pravi Bog in pravi človek Jezus – usmili se nas!
  Hvala za vaše molitve – in Bog naj vas vodi po poti v Raj.

 90. Tanja says:

  Zduzimo se v molitvi za gospoda župnika. Hvala vsem. Bog z vami.

 91. Boštjan says:

  Prosim za molitev, da bi duhovne vaje, ki se jih udeležujem, obrodile obilo sadov.

 92. Ester says:

  Prosim za pomoč pri molitvi in priprošnji k sveti družini. Vsak dan sem bolj v stiski.

  • Urška says:

   Ester, po tem kratkem stavku sem tako zelo začutila tvojo bolečino. Samo zaupaj. Bog nas nikoli ne bo izpustil iz varnega objema.

 93. Administrator says:

  Međugorje sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2018:
  »Dragi otroci! Prinašam vam svojega sina Jezusa, ki je Kralj miru. On vam daje mir in naj ne bo samo za vas, ampak, otročiči, nesite ga drugim v radosti in ponižnosti. Jaz sem z vami in molim za vas v tem milostnem času, ki vam ga Bog želi dati. Moja navzočnost je znamenje ljubezni tukaj, dokler sem z vami, da vas branim in vodim k večnosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

 94. Mirjam says:

  Ti si mir, Ti si ljubezen,Ti si upanje. Rodil si se za nas, osrečil si naša srca. Prosim za blagoslov, za zdravje, za vero v človeka, za življenje brez strahu.

 95. Irena says:

  Prosim za molitev za mojo mamu, zlasti za njeno telesno zdravje. Da se ji ne bi ponovile tržave s srcem, da bi se zmogla zadrževati pri hrani in da je ne bi tako zelo boleli nogi in rame. Prosim tudi, da bi zdržala v preizkušnji s hudo bolnim možem. Da bi za vse težko našla pomoč v tebi Gospod.

 96. Miro says:

  BOŽIČ, PRAZNIK GOSPODOVEGA ROJSTVA, PRINAŠA VESELO SPOROČILO O BOŽJI LJUBEZNI DO NAS!

  Jezusovo rojstvo je angel oznanil kot veliko veselje, njegovo poslanstvo pa je angelski zbor proslavljal s spevom: “Slava Bogu na višavah in na zemlji mir ljudem, ki so Bogu po volji.” Tako nas Jezus že kot dete v jaslicah vabi k razmišljanju o neizčrpni Božji ljubezni do nas in o neprecenljivi sreči, da smemo biti njegovi bratje in sestre ter zato tudi Božji otroci. Bog daj, da bi to vedno tudi ostali! (odlomek iz knjige Kristustove priče, Stanko Lorber).

  Danes na sveti večer, tik pred jutrišnjim praznikom Gospodovega rojstva, Božji ljubezni priporočimo vse, ki prosijo za molitev in uslišanje. Naj novorojeno Dete Jezus z Božjo milostjo zažari v srcih vseh ljudi, še posebno v srcih oseb, omenjenih v prošnjah za molitev, ki so jih tokrat zapisali: Jana, Klara, Tanja, Boštjan, Vrtnica, Marjana, Hvala, Jože, Anamarija, Jasna, Damjan, A., M+S, Janez, Dr, Vesna, Urška, Lojze, Irena, Barbara, Marija, Helena … (zase ali za njihove bližnje). Zgodi se presveta Božja volja!

  Naj novorojeno Dete Jezus vsem ljudem, še zlasti najbolj trpečim sestram in bratom, podari obilje božje modrosti, vere, upanja, ljubezni, potrpežljivosti, srčnosti, miru, veselja, sreče, zdravja …!

  Slava Bogu na višavah in na zemlji mir ljudem, ki so Bogu po volji!

  http://svetniki.org/bozic-praznik-jezusovega-rojstva

 97. Urška says:

  Prosim za molitev za spreobrnjenje in popolno ozdravitev odvisnosti moža. Hvala.

 98. Vesna says:

  Prosim za molitev za Blagoslovljene romanje v Međjugorje in zdravje prijateljice,da bi se ni zdravje izboljšalo do te mere,da bi lahko šla na romanje zraven.

 99. žalost says:

  V službi sem zelo razočarana. Ne soglasja. Naredila sem eno napako kadar sem živčna mi ne gre naj bolje…. upam, da napaka ne bo odkrita in nič narobe.
  Jezus pomagaj mi da ne bi bilo nič narobe. Zelo sem na trnih….
  Daj, da se bi bolje razumela z fantom in ne bi mislil le na novo sluzbo in denar. Pomagajte mi z molitvijo.

 100. a. says:

  V teh zadnjih dneh adventa, prosim za molitev za telesno in duševno stanje vseh nas in najinih bližnjih in za zdravje bratove tašče, ki je bila na operaciji in čaka na izvide. Bog daj, da bi bilo vse v redu. Bog vam povrni za molitve. JEZUS VATE ZAUPAM!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja