Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.419 Responses to Prosim za molitev

 1. Tanja says:

  Prosim pridruzite se mojim molitvam, da se mi povrne zdravje. Hvala vam. Bog z vami.

 2. janez says:

  Prosim za molitev za vsakodnevne preizkušnje, zdravje telesno in duševno. Srečen že tudi dolgo nisem bil. hvala za molitev.

 3. Sofija says:

  Prosim vsemogočni Bog za pomoč. Nakopičili so se problemi in težave na vseh področjih (služba, šola, osebne stiske), strah me je prihodnosti, ne vem kako bom zmogla. Prosim ne zapusti me, stiska je velika.

 4. KRISTINA says:

  Prosim za molitev v zahvalo za vse prejete darove, za ponižnost, potrpežljivost, da me Gospod spremlja pri vseh mojih odločitvah, da blagoslavlja mojega moža in otroka ter vnuka, za razsvetljenje in sprejem vsega kar pride v življenju.
  Hvala ti Gospod , da si z mano in z vsemi ljudmi.
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,zaupam vate
  Sv.Juda Tadej prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas
  sv. Faustina Kowalska prosi za nas
  Lurdska mati božja prosi za nas

 5. veselje says:

  Prosim za molitev za mojo hči, da bi našla pravo pot v življenju in se rešila anoreksije. Bog vam povrni.

 6. joca says:

  Dragi prijatelji molilci, prosim za molitve za mojega sina, kateri je na veliki preizkušnji, naj mu ljubi Bog in mati Marija data moč.

 7. Dragica says:

  Prosim za molitev za sina, ki je pravkar postal očka in nujno potrebuje novo službo, za mlajšega sina, da bi uspešno opravil vse izpite in letos diplomiral, ter za zdravje v družini. Bog povrni!

 8. mina says:

  Dragi Bog in dragi molilci,

  prosim molite za mojo mami, da se ji povrne zdravje vsaj na tako stanje kot je bilo pred mesecem dni, prosim molite zanje, tebi dragi BOG pa jo izročam v tvoje božje roke, da jo ozdraviš.

  Hvala vam in naj vam dobri Bog poplača.

 9. M says:

  Prosim za molitev, da bi našla službo in se zaposlila ter zame in za J, da bi postal moj fant in mož, če je to Božja volja. Bog povrni za molitev!

 10. Miro says:

  »MAR MORE SLEPI VODITI SLEPEGA? ALI NE BOSTA OBA PADLA V JAMO?« (Lk 6, 39)

  Povedal pa jim je tudi priliko: »Mar more slepi voditi slepega? Ali ne bosta oba padla v jamo? Učenec ni nad učiteljem. Toda vsak, ki bo izučen, bo kakor njegov učitelj. Kaj vendar gledaš iver v očesu svojega brata, bruna v svojem očesu pa ne opaziš? Kako moreš reči svojemu bratu: ›Pústi, brat, da vzamem iver, ki je v tvojem očesu,‹ če sam ne vidiš bruna v svojem očesu? Hinavec, odstrani najprej bruno iz svojega očesa in potem boš razločno videl odstraniti iver, ki je v očesu tvojega brata.« (Lk 6, 39-42)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lk+6%2C39-45&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Kot razlaga biblicist Silvano Fausti (Skupnost bere Lukov evangelij), je slepota v svojem temelju prepričanje, da ne potrebujemo Očetovega usmiljenja … To je seveda izjemno huda zmota. Kot pravi na drugem mestu, je prav zapoved usmiljene ljubezni edina pot rešitve, ker zaradi nje postanemo to, kar smo: »sinovi Najvišjega«… »Usmiljenje je največje dobro, in sicer zato, ker je ravno ta ljubezen, ki zna stvarno spoznati zlo in prevzeti nase njegovo breme. Usmiljenje preprečuje neumnost in ošabnost v tem smislu, da bi grajali druge. Naša graja mora biti usmerjena le k nam samim, da bi tako spoznali lastno zlo in usmiljenje, ki ga potrebujemo …«

  Prosimo v molitvi našega Odrešenika Jezusa, da bi spoznali svojo duhovno slepoto in doumeli vrednost usmiljene ljubezni, katere smo vsi ljudje še kako potrebni. Obenem prosimo za potrebne milosti za osebe, navedene v primerih, o katerih na tej spletni strani pišejo: Betka, Katlin, Andreja, Simon, Suzy, Irena in drugi. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 11. Administrator says:


  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. marca 2019:
  »Dragi otroci, imenujem vas apostole svoje ljubezni. Kažem vam svojega Sina, ki je resnični mir in resnična ljubezen. Kot Mati vas po Božji milosti želim voditi k Njemu. Otroci moji, zato vas kličem, da opazujete sebe, izhajajoč iz mojega Sina, da s srcem gledate vanj in da s srcem vidite, kje ste, kje je vaše življenje. Otroci moji, kličem vas, da bi dojeli, da živite zahvaljujoč mojemu Sinu, po Njegovi ljubezni in žrtvi. Vi želite od mojega Sina, da bi vam bil milostljiv, jaz pa vas kličem k usmiljenju. Od Njega želite, da bi bil dober in da vam odpušča, a koliko časa vas jaz prosim, svoje otroke, da odpuščate in ljubite vse ljudi, ki jih srečujete. Ko boste s srcem dojeli moje besede, boste dojeli in spoznali pravo ljubezen in boste mogli biti apostoli te ljubezni, moji apostoli, moji dragi otroci. Hvala vam.«

 12. Irena says:

  Pred nami so naporni dnevi. Prosim vsemogočnega Boga,usmiljenega Jezusa in našo mater Marijo za varstvo in pomoč.Priporočam sebe in svojo družino svetemu Juda Tadeju,ki je že večkrat uslišal moje prošnje.

  • Irena says:

   Molim tudi za vse,ki potrebujejo pomoč v različnih življenskih situacijah. Zaupajmo Bogu,čeprav je včasih težko in se nam zdi.da se problemi samo poslabšujejo.Molitev in dobra dela delajo čudeže.

  • Barbara says:

   Prosim vas za molitev. Sem zelo bolna. Rada bi še živela. Bog vam povrni.

 13. Suzy says:

  Sveta Marija in Jezus, bodita moja zavetnika in me čuvajta vseh pasti, katere prežijo name in na mojo družino. Pomagaj mi najti pravo pot iz težav, ki me spremljajo že leta in nikakor nočejo iti stran. Vedno globje padam v to brezno, katero nima izhoda. Vem, da mi ob tem stojita ob strani pa mogoče ne prepoznam znakov in namigov, ki mi jih posredujeta. Odprita mi oči in me popeljita na pravo pot.
  Jezus Marija varujta me in obvarujta me vseh nadlog. Prosita za nas.

 14. Mirjam says:

  Prosim za moč in pogum,za telesno in duševno zdravje. Sveta Marija, gospa Lurška, usmili se me. Prosim za molitev za vse trpeče.

 15. Irena says:

  Gospod, odpusti mi za ponoven padec v grešnost in za napake v službi. Usmili se me. Sveta Terezija in Jožef, zavzemita se zame, da se vrnem na pravo pot in da na njej vztrajam. Mati Marija, vzemi me v svoje naročje. Jezus, objemi in umiri me.

 16. Simon says:

  Prsim vas za molitev za moje zdravje,za dobro počutje,za veselje do življenja in da se vse težave in problemi,kateri me tarejo čim prej rešijo. Gospod Bog ponižno te prosim odpusti mi vse moje grehe in me za njih ne kaznuj marveč me blagoslovi. Sveti Juda Tadej in Sveti Pater Pij vama se popolnoma izročam in vaju prosim za moje psihično ter duševno zdravje da se izboljša ter za uspešno opravljanje svojega posla in da bi imel pravo voljo do življenja. Jezus,naj me tvoja predragocena kri ozdravi in me reši. Amen

 17. KRISTINA says:

  Prosim za svojega moža in sina ter vse ostale v hiši, da jih razsvetli sv.Duh in da zaupajo v Boga in naj grdo ne govorijo .
  Božje usmiljenje, ki nas varuješ zasluženih kazni,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nam v Besedi, ki je postala človek, daješ opravičenje,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran,zaupam vate

 18. Dušanka says:

  Ljubljeni Bog, Sveti Duh in Marija pomagaj, bodite z mano naj slikanje, ki ga imam jutri pokaže vzrok mojim neznosnim bolečinam.
  Hvala za vse dosedanje uslišane prošnje.

  Dušanka

 19. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi dobil potrebno zaposlitev in da bi se s starši v družini bolje razumel.

  Jezus, vate zaupam.
  O Marija, brez madeža spočeta k tebi se zatekam!

 20. Simon says:

  Dragi molilci,prosim vas iz vsega srca,veliko molite zame,za moje psihično zdravje,ki ni ravno najboljše ter za uspešeno opravljanje posel ter za zdravje staršev in mir v družini. Gospod Bog usmili se mene grešnika,Sveti Juda Tadej in Sveti Pater Pij,vama se izročam.

 21. andreja says:

  Prosim za molitev, da bi dobila priložnost z sinom preživeti vsaj nekaj časa. Če bi vsaj prišel na kosilo, bi že bila zelo vesela. In da bi se znala pogovoriti.
  Gospod, prosim te za to milost.
  Amen.
  A

 22. Administrator says:


  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. februarja 2019:

  Dragi otroci! Danes vas kličem k novemu življenju. Ni pomembno, koliko let imate, odprite svoje srce Jezusu, ki vas bo preobrazil v tem milostnem času in vi se boste, kot narava, rodili v novo življenje v Božji ljubezni in odprli boste svoje srce nebesom in nebeškim stvarem. Jaz sem še z vami, ker mi je Bog dopustil, iz ljubezni do vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.

 23. Katlin says:

  Prosim Gospoda z vašo pomočjo in priprošnjo Device Marije, sv. Jožefa, sv.patra Pija ter sv.Juda Tadeja, za milost, da postanem blaga, topla, ljubeča, nežna in dobra krščanska ženska. In za milost, da mi Gospod pošlje dobrega pogumnega krščanskega moža, s katerim bi skupaj živela krščanske vrednote.

 24. Anna says:

  Ljubi Bog, Marija, Jezus in sv. Juda Tadej varujte mojega brata, ki gre v sredo na operacijo kolka, da se vse dobro izteče ter, da ne bi več trpel bolečin ki jih mora prenašati sedaj! Molimo pa tudi za mojo družino ,posebej za sina, da bi se rešil zamorjenosti in računalniških igric ter šel več v družbo, si mogoče našel partnerico, zelo si želim, da bi tudi spet našel pot do vere v Boga in v Jezusa Kristusa,ki je trpel tudi zanj!

  Božje usmiljenje vate zaupam! Anna

 25. Jana says:

  Prosim, molite z menoj sin Rok gre jutri prvič s tovornjakom na vožnjo.Marija prosim čuvaj ga tako kot očeta Matjaža na dolgih vožnjah s tovornjakom.Marija daj mi prosim moč da premagam strah za sina in moža.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 26. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte, da bi bila hči vredu, da bi se srečno vrnila, kjer koli bo in kamorkoli bo šla. Naj bo partner vredu do hčerke, mene, hčerkinega fanta, sestre, do vseh, ki naju obdajajo, naj bo dober do njih. Prosim tudi za vse, ki trpijo podobno kot jaz.

  Hvala

 27. BETKA says:

  Prosim za molitev za zdravje. Dolga leta se ne prenehajo težave s črevesjem od vsega tega prihaja že obup in depresija. Prosim izročite me še vi v milost Nebeški Materi.

 28. Miro says:

  IN IZ OBLAKA SE JE ZASLIŠAL GLAS: »TA JE MOJ LJUBLJENI SIN, NJEGA POSLUŠAJTE!« (Marko 9,7)

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mr+9%2C2-13&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  In iz oblaka se je zaslišal glas: »Ta je moj ljubljeni Sin, njega poslušajte!« Kot je glede tega v komentarju zapisal razlagalec France Rozman v knjigi Razloženi evangeliji, »je oblak ustaljen svetopisemski izraz za navzočnost Boga (prim 2 Mz 24,16; Apd 1,9). Zato to ni bil deževni oblak, temveč Marko s to prispodobo le pove, da je Bog sam razodel učencem, kdo je pravzaprav Jezus, in je prek tega sam klical učence, naj poslušajo Jezusa. Pri krstu je glas iz nebes govoril Jezusu (prim. Marko 1,11), zdaj pa ta glas govori učencem. Za Marka je torej Jezusova spremenitev božja potrditev Petrove izpovedi vere v Jezusu. Glas iz oblaka je potrdil Petrovo izpoved vere. Jezus je ljubljeni Sin, kar pomeni, da je med njim in Bogom edinstveno razmerje, torej je Božji Sin.«

  Ponovno v srcu obudimo vero in zaupanje v moč Božje besede, katera nam razodeva, da je Jezus Božji Sin. K nam prihaja zato, da človeka odrešuje v raznih stiskah, tudi v teh o katerih tokrat pišejo: M, D., Vesna, K, Jasna, Anita, Zvone, Janez, Boštjan, Andreja, Irena, Jože, Kristina, Sofija … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 29. Irena says:

  Prosim za molitev v stiski zaradi napačnega ravnanja, za katero sem sama odgovorna. Sveta Mala Terezika, prosi zame. Sveti Jožef , prosi zame. Sveti Juda Tadej, prosi zame. Sveta Rita, prosi zame. Božja Mati, varuj me, brani me , tebi se izročam.

 30. Irena says:

  Prosim boga, vas molivce, da vkljucite prosnjo v vaso molitev za mojega moza. Sluzba mu je na tehnici, dela se mu krivica . Prosim da bi si to sluzbi obdrzal

 31. Sofija says:

  Prosim za molitev k Svetemu Duhu za sina. Da bo v šoli imel priložnost pomnožiti talente, ki si mu jih podaril. Prosim tudi za moč vztrajanja pri učenju.

 32. KRISTINA says:

  Gospod hvala za vse kar me obkroža in kar imam. Prosim te, da mi pomagaš v moji situaciji, ker me ti najbolje poznaš. Prosim varuj in blagoslavljaj vse ljudi, ker te vsi potrebujemo pa se tega niti ne zavedamo. Vsi smo tvoji otroci Gospod daj naše kameno srce spremeni v meseno in vlij v njega ogenj svojega Blagoslova in brezpogojne ljubezni, odpuščanja, odprtosti, potrpljenja…… Sv. Mati Marija pomagaj nam tudi ti in vsi svetniki Božji, sv. Jožef, Sv. Juda Tadej, sv. Faustina Kowalska, sv. Brigita Švedska, sv. terezija Deteta Jezusa in vsi apostoli in mučenci molite in prosite za nas, ki romamo……..
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,zaupam vate

 33. Jože says:

  Prosim za molitev , da bo današnji dan miren in srečen, Jezus, Marija, Jožef, Tadej, vsi Sveti in Angeli pomagajte mi. Amen.

 34. Irena says:

  Gospod, izročam ti vse svoje stiske in težave, zlasti spopadanje z življenjsko situacijo, v kateri sem, sprejemanje same sebe, težave v službi, …. Prosim, da bi kljub vsemu zmogla vse delati iz ljubezni. Prosim tudi za prijateljico, ki je prav tako v hudi stiski. Prosim tudi za vse, ki se s pomočjo teh spletnih strani, obračajo h tebi Gospod.

 35. andreja says:

  Prosim za molitev, da se bom prav odločila, če naj grem na pot, ali ne. .. In če bom šla, da bom izbrala pravo letališče.
  Jezus, vodi me..
  Hvala!

  Vse naj blagoslovi vsemogočni Bog.
  Amen.

 36. Boštjan says:

  Vsemogočni, reši me slabih navad in reši moj zakon.

  • Joze says:

   Gospod te je ze odresil slabih navad. Za greh si s svojim krstom ze mrtev, edini nacin, da ima greh nad tebolj oblast je ta, da se mu ti podrejas. Gospod pa te je ustvaril, da bi ti gospodoval grehu. Ne ljubi skrivaj teme kadar nihce ne gleda, ampak ljubi vecno luc, ki je vedno s teboj. Vodi naj te Sveti Duh in Jezus Kristus naj v tebi vzge vero, da bos doumel, da je zagospodoval Kristus in te ze odresil iz greha, iz hise suznosti, da si bil odkupljen in si ustvarjen za svobodo. Ne krizaj Jezusa vsak dan s svojimi slabimi navadami. Vztrajaj v popolnosti, kakor je Bog popoln, da se bos vrnil domov k Ocetu.

 37. janez says:

  Prosim za molitev za telesno in duševno zdravje, za srečo…v življenju in za odpustek slabih stvari…Hvala

  • Joze says:

   Bolezen, tako telesna, kot dusevna je stiska, ki jo je Bog dolocil, da bi se obrnili k njemu. Kralj David je pel “tvoja palica mi je v tolazbo”. S palico oce vzgaja svoje otroke in z njo pastir svoje ovcice vodi po pravih potih. Siroka je namrec pot ki vodi v pogubo in ozka je steza, ki vodi v vecno zivljenje. Raduj se, kajti Gospod ti je poslal palico iz svoje velike ljubezni, da bi se nobena izmed njegovih ovcic ne pogubila ampak da bi nasla vecno zivljenje. Ljudje ljubimo sreco, ampak ustvarjeni smo za radost. Raduj se, kajti cetudi te vsi zavrnejo, Jezusu Kristusu nisi odvec! Raduj se, kajti Bog te je odkupil in oznacil za svojega in na tvoje celo je dal pecat Svetega Duha. Tvoje stiske in tegobe so ti zadale sile te kozmicne teme. Apostol Pavel v pismu Efezanom poda recept za protinapad — Ef 6,10-20: https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Ef+6%2C10-20&id13=1&pos=0&set=2&l=sl. Na isti nacin je bil tudi Job na koncu resen. Naj te spremlja bozji mir. Odpustek slabih stvari pride zastonj. Izpovej svoje grehe pri duhovniku, njemu je bila dana oblast da ti jih odpusti v imenu Kristusa Jezusa. Potem, ko bos tako preciscen vztrajaj v cistosti in pricaj zgodbo svojega odresenja, kakor jo je apostol Pavel. Naj se ti gnusijo necistosti v tvojem stanovanju. Naj se ti gnusijo mali kipci, figurice in podobe. Naj se ti gnusi nemoralnost. Zavrni vse razen Gospoda, saj le on resuje.

 38. ZVONE says:

  Prosim BOGA in JEZUSA KRISTUSA ,da me pozdravita od bolezni DEPRESIJE ,ANKSIOZNOSTI , PANIČNIH NAPADOV IN OD VSEH ZLIH DUHOV.

  Hvala vsemogočnemu BOGU IN JEZUSU KRISTUSU .

  • Hvala says:

   Spoštovani, molite in pojdite na molitve za osvoboditev, pa prosite Svetega Duha, ki vam bo vse pokazal.
   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupamo.

 39. Anita says:

  Prosim Marija za zdravje Bora in Aleš ter hvala ker ju imam.
  Ter naj me Nataša sprejme kot sodelavko da bova v dobrih odnosih.

 40. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, Presveta Devica Marija, pomagajta da bi bilo danes vse dobro, da bi bil partner vredu in bi preživeli lep dan
  Hvala

 41. K says:

  Prosim molite za moje zdravje, da mi ni nič hujšega in da nimam kakšne težke bolezni! Prosim Gospod daj mi moč in bodi usmiljen!

 42. Vesna says:

  Prosim za molitev,da bi spoznala vernega fanta.

 43. D. says:

  Prosim za molitev v selitveni stiski, da bi se selitev čimprej uresničila.

 44. M says:

  Hvala in še naprej prosim za vaše molitve za mamo, za zdravje. M

 45. Miro says:

  NAJ NAS PRIPROŠNJA K SV. JULIJANI UTRDI V SVETI VERI IN V ZVESTOBI DO KRISTUSA!

  Pričevanje sv. Julijane za Kristusa in sveto vero v izjemno hudih življenjskih preizkušnjah nas spodbuja k poglobljenemu življenju v Bogu in k delom ljubezni do bližnjega. “Vse, kar je rojeno iz Boga, premaga svet. In zmaga, ki premaga svet, je naša vera,” nam govori Božja beseda (1 Jn 5,4). Za to resnično Božjo besedo je svoje življenje velikodušno darovala tudi sv. Julijana. Pri Bogu nam more izprositi vse, kar je v skladu z Božjo voljo. Zato se z velikim zaupanjem priporočimo tej svetnici za milost žive vere, katera se, če je res prava, vedno izrazi tudi v konkretnih delih usmiljenja do bližnjega.

  Sv. Julijani v duhu izročimo tudi vse zadeve in osebe, navedene v zapisih na tej spletni strani – Mija, Boštjan, M, Veronika, Mina, Jasna, Ksenija, Jana, Marija, Dr. Mala jo … Sv. Julijano tokrat posebej prosimo za posredovanje pri ozdravljenju malega Rožleta, da bi tumor v moči Kristusovih ran izginil iz njegovega telesa, da bi se življenje bolnega dečka prenovilo po milosti Svetega Duha. Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!
  Sv. Julijana, prosi za nas!
  Vsi svetniki in svetnice, prosite za nas!

  http://svetniki.org/sveta-julijana-devica-in-mucenka

 46. Mala jo says:

  Nimam zdravja in ne sluzbe…soseda je pripomogla..prosim molite za njo in da bom lahko živela v miru in ne v sovraštvu.hvala

  • Joze says:

   Raduj se, kajti Gospod je ze slisal tvojo prosnjo in ze pred casom je bilo o tem pisano:
   https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mdr+1%2C16-2%2C20&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

   Knjiga pregovorov prav tako pise v 25,21-22: “Če je tvoj sovražnik lačen, mu daj jesti kruha, če je žejen, mu daj piti vode. Tako mu boš zbiral žerjavico na glavo in Gospod ti bo povrnil.”

   Svoje placilo je ze prejela, kakor si ga tudi ti za svojo dobroto, “zbirajte zaklade v nebesih”. Verjemi, kakor Bog se vedno sedi na svojem prestolu v moci ovencan s slavo in castjo, nad teboj in nad tvojo sosedo naj pride njegov mir in njegov blagoslov v imenu Oceta in Sina in Svetega Duha.

 47. Mala joì says:

  Prosim vas pomagajte…precej kruta soseda me je ze popolnoma uničila, pa ne samo mene..smeji se stiski in jo povzroča…misli če skrivaj dela zlo, da tega nihce ne ve…sem ob službo, zdravje..
  Hvala

 48. Tončka says:

  Bogu hvala, da nas sicer na videz nepoznane povezuje v molitvi in da, si lahko pomagamo, delimo misli, čustva in dejanja . Priporočam knjižico molitve, zahvaljevanja …..za vsak dan “V tvoji navzočnosti”.

  Prosim za molitev za sina, ki ravno sedaj opravlja ustni del zahtevnega izpita. Sveti Troedini Bog, Sveta Marija, Sveti Angel, prosim stojte mu ob strani in dajte moč uma in razuma njemu in profesorju.
  Hvala in vse dobro!

 49. Dr says:

  Prosim za molitev, da bi se v naši družini uredile težave in da bi se med seboj bolje razumeli. Prosim tudi za molitev, da bi našel zaposlitev.

 50. Ksenija says:

  Prosim vse vas molivce, da me podprete v molitvi za mojo hčer. Naj skupaj v molitvi izprosimo milost,da bi ostala hči v službi(naj povem, da je pridna, strokovna, priljubljena med sodelavci) in dobila delovno mesto.Storjena ji je bila velika krivica.Boli,ko vidiš in občutiš bolečino lastnega otroka.
  Krivica boli. Je odpuščeno, greš mimo, želiš vse dobro in upaš in moliš ter prosiš za spreobrnjenje in uvid človeka,človeka od katerega je odvisna hčerina služba.

  Priznam, da se včasih zgubim v molitvi. Pogosto tudi obupam, čeprav vem, da molitev dela čudeže. Naj se moji hčeri z vašo pomočjo zgodi čudež.
  Prosim tudi za nasvet oz. kako moliti in komu se priporočati.
  V molitvi se bom spomnila vseh vas in prosila za vse dobro.

  • maja says:

   Meni je v zvezi z zaposlitvijo sina pomagala molitev k Sv.Jožefu;v ta namen pa sem tudi darovala za mašo na Brezjah.

   DEVETDNEVNICA K SVETEMU JOŽEFU

   V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.
   Sveti Jožef, moj varuh in zagovornik, k tebi se zatekam. Izprosi mi milost, zaradi katere vzdihujem v ponižni prošnji pred teboj. Tegobe in bridkosti, ki jih zdaj doživljam, so resda lahko pravična kazen za moje grehe. Priznam svojo krivdo. Ali moram zato opustiti upanje, da mi bo Gospod pomagal? ”Nikakor ne,” mi odgovarja tebi vdana sv. Terezija, ”seveda ne, ubogi grešniki. V vsakršni potrebi, najsibo še tako velika, se zatecite k učinkoviti priprošnji Očaka svetega Jožefa, obrnite se k Njemu z živo vero in zagotovo boste uslišani.”
   Poln zaupanja stojim torej pred Teboj in te goreče prosim, da se me usmiliš in mi nakloniš milost. Kolikor je v tvoji moči, hiti mi pomagat v mojih stiskah. Ozri se na mojo revščino in daj, mogočni sveti Jožef, da bom po tvojem dobrotljivem posredovanju deležen potrebne milosti in se bom lahko prišel hvaležno poklonit pred tvoj oltar.

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   Usmiljeni sveti Jožef, pomni, da še nobeden ni ostal razočaran, najsibo še tako velik grešnik, če se je z zaupanjem in vero zatekel k tebi. Koliko milosti in pomoči si izprosil žalostnim! Bolni, zatirani, obrekovani, prevarani in zapuščeni, ki so pribežali pod tvoje varstvo, so bili uslišani. Ne dovoli, mogočni Svetnik, da bi bil jaz edini, ki bi ostal brez tvoje podpore. Bodi dobrotljiv in velikodušen tudi do mene, da bom v znamenje hvaležnosti poveličeval tvojo dobroto in Gospodovo usmiljenje.

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   Vzvišeni glavar Svete Družine, nadvse te spoštujem in iz srca te kličem. Žalostnim, ki so molili k tebi pred menoj, si podelil tolažbo in mir, milost in pomoč. Blagovoli torej potolažiti tudi mojo užaloščeno dušo, ki ne najde pokoja med skrbmi, ki jo tarejo. Ti, najmodrejši Svetnik, prepoznaš v Bogu vse moje potrebe, še preden ti jih predstavim v molitvi. Predobro torej veš, kako zelo potrebujem milost, za katero te prosim. Nobeno človeško srce me ne more potolažiti; zaupam, da me boš ti potolažil, častitljivi Svetnik. Če mi podeliš milost, za katero te tako vztrajno prosim, obljubim, da bom širil pobožnost, podpiral dela, ki bodo v tvojem imenu delila tolažbo nesrečnikom in umirajočim. O, sveti Jožef, tolažnik žalostnih, usmili se moje bolečine!

   Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

   ( To molitev molimo devet dni.)
   ( Povzeto po Radio Maria Italija, kjer so objavili, da se dogajajo čudeži s to devetdnevnico. Priporočajo jo vsem, ki nimajo zaposlitve.)

   • Ksenija says:

    Hvala Maja..že danes bom začela s to molitvijo

    • maja says:

     Sama se v stiskah, skupaj z molitvijo, tudi še zahvaljujem in se predam zaupanju v božjo voljo.Odkar sem spoznala moč zahvale in vere v dobro, se je v mojem življenju veliko spremenilo na bolje, sploh v zvezi s sinovo zaposlitvijo. Veliko so mi je pri tem pomagala pričevanja opisana v knjigi Iz ječe v slavljenje in moč slavljenja.

  • hvala says:

   Ja zatekanje k Svetemu Jožefu vsekakor vsak dan. Vzemite knjižico Devetdnevnica K SVETEMU DUHU, napisal Vojtech Koder in to neprestano molite. Sveti Duh je Bog, Bog, ki oživlja, odpušča, daje ljubezen, nam govori po Svetem pismu, nas razsvetljuje, pa knjižica Marija, ki razvezuje vozle. Po materi Mariji pridemo k njenemu sinu, pa molite rožni venec Božjega usmiljenja.
   Božje usmiljenje nedoumljiva skrivnost Presvete Trojice, vate zaupamo.

 51. Veronika says:

  Dragi molilci !

  Ponovno prosim za molitev za malega Rožleta , ki je s starši zopet na zdravljenju v Franciji. Ko se tumor ( seveda rakav )zmanjša ali celo, pravijo pozdravi, se po določenem času pojavi kje drugje. ( večinoma se seli po obrazu )
  Zato Rožleta in vse brate in sestre na tej spletni strani prinesimo pod Gospodov križ. Gospod po svojih svetih ranah jih ozdravi……..

 52. Boštjan says:

  Vsemogočni ti poznaš vsakega od nas. Ti vse veš. Pomagaj meni in moji ženi, da se ponovno zbližava in da zopet zaživimo kot družina. Zgodi se tvoja sveta volja.

 53. Marija says:

  Prosim za molitev za mojega sina. Da bi ga Marija usmerila na pravo pot in bi se med seboj razumeli in bi naju spoštoval in bi čutil, da ga imava rada. Hvala za pomoč.

 54. Jana says:

  Marija Mati Božja,prosim daj moč Matjažu,da premaga telesno in duševno stisko. Božje usmiljenje zaupam Vate.Skupaj molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 55. Miro says:

  DEVICA MARIJA JE V LURDU POVEDALA SVOJE IME Z BESEDAMI: »BREZMADEŽNO SPOČETJE SEM!«

  Danes, ko obhajamo slovesni praznik Lurške Matere Božje, si v spomin prikličimo naročila oz. opomine Brezmadežne k molitvi, žrtvi in pokori. Prosimo jo za potrebno duhovno pomoč, da bi v naših osebnih in skupnih življenjskih okoliščinah, v katere nas je postavila Božja previdnost, molili, delali in ljubili tako, kakor od nas želi in pričakuje Odrešenik Jezus Kristus in nam svojo voljo razodeva v svetem Evangeliju. Ob tej priložnosti Lurški Materi Božji priporočimo ljudi v raznih dušnih in telesnih stiskah doma in po svetu, še zlasti hude bolnike in Boga iščoče ljudi. Naj vse, ki hrepenijo po Božji milosti, objamejo žarki Božjega usmiljenja; naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Lurška Mati Božja, prosi za nas!
  Vsi svetniki in svetnice, prosite za nas!

  http://svetniki.org/sveta-lurska-mati-bozja-svetovni-dan-bolnikov

 56. mina says:

  Prosim za molitev za mojo mami, da bi bilo z njenim zdravjem vse dobro!

  Hvala vsem.

  • mina says:

   Hvala ljubi Bog in presveta devica Marija za uslišane prošnje, mami je prišla iz bolnice, za enkrat se počuti dobro, ima še nadaljnje preiskave, ki pa upam, da pokažejo vse dobro.

   Prosim molite še naprej za našo družino.

   Hvala vsem in naj vam dobri Bog povrne v obliki zdravja in sreče.

 57. mija says:

  Prosim molite za mojo mami, da se ji trenutno zdravstveno stanje umiri in, da se pozdravi brez hospitalizacije.

  Hvala.

 58. M says:

  Prosim za molitev za mojo mamo. Hvala in Bog povrni.

 59. KRISTINA says:

  Ob današnjem prazniku Lurške Matere Božje želim, da vse objame neizmerna ljubezen, ki nam jo podarja naša Mati, da bi pri njej našli vso tolažbo in mir v svojih dušah, da bi vse to drugi prepoznali v nas in da bi resnično postali apostoli večne božje ljubezni. In tisti, ki so bolni, da zaupajo in verujejo, da je Križ velika ljubezen samega Boga, ki je veliko slajši, če mu podarimo mesto v svojem srcu.
  Lurška Mati Božja prosi za nas
  Božje usmiljenje zaupam vate
  Sv.Juda Tadej prosi za nas

 60. Boštjan says:

  Brezjanska Marija pomagaj!

 61. Miro says:

  SRCE SV. APOLONIJE JE HREPENELO PO TEM, ČESAR OKO NI VIDELO …

  BOŽJA BESEDA: »Česar oko ni videlo in uho ni slišalo in kar v človekovo srce ni prišlo, kar je Bog pripravil tistim, ki ga ljubijo, to nam je Bog razodel po Duhu« (1 Kor 2, 9-10).

  Danes goduje devica in mučenka sv. Apolonija, ki je svoje življenje darovala za Kristusa. Njeno srce je močno hrepenelo po tem, »česar oko ni videlo in uho ni slišalo …« (1 Kor 2, 9-10). Z junaško daritvijo svojega življenja je dosegla neminljivo nebeško slavo, postala pa je tudi velika priprošnjica pri Bogu. Ponižno jo prosimo za milost vztrajanja v veri in zaupanju v Boga!

  Sv. Apoloniji v molitvi priporočimo vse sestre in brate, ki v tem trenutku preživljajo kakršno koli stisko, trpljenje, nemoč; morda ne morejo do spoznanja resnice o Bogu, morda se utapljajo v grehih, morda jih pestijo mamila, alkohol, kakšne druge odvisnosti, katere jih duhovno hromijo in jim onemogočajo prijateljstvo z Bogom. Sv. Apoloniji pa priporočimo tudi zadeve in osebe, katere so v prošnjah omenili: Slavica, Marija, Urška, Boštjan, Jožica, Aljaž, Mala jo, Janez … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Sv. Apolonija, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-apolonija-mucenka-in-devica

 62. Aljaž says:

  Bog prosim te, da bi postal boljši človek.

 63. Mala jo says:

  Prosim za molitev za mojo sosedo, ki ji je sovrastvo vodilo in na vsakem koraku škodi , strasne krivice…hvala

 64. Slavica says:

  Prosim molite z mano, da hči začne hoditi po pravi poti. Molte z mano prosim. Amen

 65. janez says:

  Prosim za molitev za telesno zdravje in duševno zdravje, ki nista v najboljšem stanju. Prosim za molitev, da se mi neha delati krivica, tako na delovnem mestu, kot v privatnem življenju. Hvala

 66. Urška says:

  Prosim za molitev za našo družino. Sem v zadnjem mesecu nosečnosti. Z možem sva pričela z zakonsko terapijo. On je odvisnik od trave in telefona. Na dan prihajajo težke rane iz otroštva, predvsem pa vse rane, ki sva si jih drug drugemu povzročila v teh 12 letih. Počasi izgubljam upanje, da se nikoli ne bo stanje izboljšalo oziroma uredilo. Prosim za moč in vztrajnost, da vsi člani družine gremo čez to, kar nam je naložil Gospod. Hvala vam za vsako molitev.

  • Boštjan says:

   Molil bom zate in za tvojo družino. V molitvi smo povezani in lahko dosežemo zelo veliko. Tudi sam se borim, da mi družina ne razpade, trudim se, da vse prepuščam Njemu, ki nas je ustvaril in nam začrtal naše poti, za katere samo on ve, kam bodo peljale.
   Božje usmiljenje, vate zaupam.

 67. Kristina says:

  Prosim za molitev,za mojega očeta,ki bo jutri operiran na srcu.Za g.doktorja in celotno ekipo,za mirne roke in razsvetljenje,za očeta-Jezus bodi z njimi,da bi operacija dobro uspela.Hvala tudi vsem molilcem!

 68. Jana says:

  Marija daj prosim moč mojemu Matjažu,naj se mu zdravstveno stanje izboljša. Molimo za vse trpeče na duhu in telesu. Božje usmiljenje zaupam Vate.

 69. jozica says:

  LJUBI BOG, ti ki stojiš vsakemu ob strani, pomagaj moji hčeri, ki išče zaposlitev, da jo s tvojo pomočjo najde.
  Prosim za molitev.

  • KRISTINA says:

   Priporočam devetdnevnico sv.Jožefumariji in zaupanje v Božje usmiljenje.
   Bog vas obilno blagoslovi
   sv.Juda Tadej prosi za nas
   Lurška Mati Božja prosi za nas
   Božje usmiljenje zaupamo vate

   • Sofija says:

    Za zaposlitev (delo: poklicne napetosti, stres, brezposelnost -tako pise v knjigici) je tudi devetdnevnica k Mariji, ki razvezuje vozle.

 70. Boštjan says:

  Življenje je kot valovanje. Pridejo dnevi, ko si na vrhu, spet pa pridejo dnevi, ko si na dnu. Borim se, vsak dan znova. Delam napake, grešim, se učim. Prosim Boga, za milost daru umnosti. Ne bom obupal, čeprav morje mojega občutja precej razburkano. Verjamem, da nisem sam, verjamem, da sem del božjega načrta, verjamem, da se bo vse izšlo tako kot želi On. Molim ga, zahvaljujem se Mu za vse prepreke, pa tudi za roko, ki ki jo vedno znova ponuja v pomoč. Hvala ti Vsemogočni.
  Jezus, zaupam vate! Vedno in povsod.

 71. Marija says:

  Marija, Oče in Sin in Sveti Duh, prosim, za varnost, zdravje in srečo moje hčerke ter da bi ji lahko pomagala. Tudi sama molim za pomoč trpečim. Hvala.

 72. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2.2.2019:
  “Dragi otroci, ljubezen in dobrota nebeškega Očeta razodevajo to, kar spodbudi rast vere, kar se razlaga in kar prinaša mir, gotovost in upanje. Tako vam tudi jaz, otroci moji, po usmiljeni ljubezni nebeškega Očeta vedno znova kažem pot k svojemu Sinu, k večnemu odrešenju. A žal, mnogi moji otroci me ne želijo slišati, mnogi moji otroci dvomijo. A jaz, jaz sem vedno v času in nad časom poveličevala Gospoda za vse, kar je naredil v meni in po meni. Moj Sin se vam daje, lomi kruh z vami, govori vam Besede večnega življenja, da jih prinašate vsem. A vi, otroci moji, apostoli moje ljubezni, česa se bojite, ko pa je moj Sin z vami? Darujte mu svoje duše, da bi mogel biti On v njih in da bi vas mogel narediti za orodja vere, orodja ljubezni.
  Otroci moji, živite evangelij, izkazujte usmiljeno ljubezen bližnjim, nad vsem pa naj bo vaša ljubezen do nebeškega Očeta. Otroci moji, niste združeni po naključju. Nebeški Oče nikogar ne združuje po naključju. Moj Sin govori vašim dušam. Jaz vam govorim srcu. Kot mati vam pravim, pojdite z menoj, ljubite drug drugega, pričujte. Ne bojte se s svojim zgledom braniti resnice, Božje besede, ki je večna in se nikoli ne spremeni. Otroci moji, kdor deluje v svetlobi usmiljene ljubezni in resnice, mu vedno pomagajo nebesa in ni sam. Apostoli moje ljubezni, naj vas vedno prepoznajo med vsemi drugimi po vaši skritosti, ljubezni in vedrini. Jaz sem z vami. Hvala vam.”

 73. Slavica says:

  Prosim Vas Marija, Bog in Jezus naj bo moja hči močna in naj ne podleže šarmu partnerja in naj ga ne vzame nazaj, saj jo ponižuje, zmerja,ji ne dovoli hoditi domov, živi v nje me stanovanju,ne prispeva za položnice, celo z bivšo je bil v času ko je rekel, da je v službi, pa še skoz ji laže. Tako je zatrapana, da mu skoz oprošča. Prosim tudi molilce naj molijo z mano, da končno zbere moč in ga ne vzame nazaj. Vse prijateljice in tudi midva z možem ji stojiva ob strani in ji govorimo da jo izkorišča, ona pa ga še kar zagovarja,da ni on kriv. Sploh je ne poznam v taki luči. Prosim vse pomagajte in molite z mano, da najde moč v sebi in se ne pobota z njim. Marija, Bog in Jezus je vaša hči prosim pomagajte ji, da spregleda. Amen

  • hvala says:

   Prosite Gospoda za njegov načrt, ne pa človeške odločitve, vse izročite Svetemu Duhu, ki bo vodil vse zadeve in molite v ta namen. Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, Vate zaupamo.

   • hvala says:

    V Očenašu, molitvi, ki jo je Jezus molil molimo_ odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, odpustiti odpustiti , da nam bo Gospod odpustil.

 74. Amadeja says:

  Prosim, da se v molitvi spomnite name, da se bom naučila vso snov, ki jo potrebujem za izpit in pri delu. Priporočam se sv. Jožefu Benediktu Cottolengu. Berem knjigo Zmagoslavje srca, ki jo je napisala sestra Emmanuel. Pričuje o Medjugorju, Marijin prikazanjih, sporočilih, o čudežih, o pripovedih, ki so se dogajali. Med drugim je v knjigi predlagano, da naj si izberemo svojega svetnika, ki se mu priporočamo celo leto. Tako sem izrezala liste z imeni svetnikov (v knjigi je velik seznam), jih dala v košaro in nato “ižrebala” enega. Zanj sem slišala prvič, zato sem začela prebirati o njem in ugotovila, da se je v življenju zavzemal za to, kamor gre moja poklicna pot.
  Ob vseh prošnjah, ki jih preberem tukaj, se mi moja zazdi nepomembna. Sploh, ko preberem, da je 8 otrok izgubilo očeta, o nasilju v družini … Pa vendar mislim, da kakršna koli prošnja za molitev, če je izrečena s čistim srcem in namenom, ima lahko v prihodnosti velike sadove.

  • M+S says:

   Meni je pomagala zaupna molitev in prošnja k blaženemu Alojziju grozdetu. Izpiti si bili lažji, ni bilo treme. Skratka uspešno narejeni izpiti z lepo nepričakovano oceno.

  • Boštjan says:

   Mislim,da si zadela srčiko stvari. Molim zate in za vse nas tukaj zbrane. Vsi imamo težave in skrbi. Verjamem, da je za vsakega njegova največja. Prepuščam se njemu in prosim,za dar svetega duha, da bi se znal v danih priložnostih prav odločati, da bi moja ušesa zmogla slišati in usta govoriti.

 75. Miro says:

  ŽIVIMO V LUČI KRISTUSOVEGA EVANGELIJA!

  Današnji slovesni praznik Jezusovega darovanja – svečnica nas z blagoslovom sveč spodbuja k življenju v luči Kristusovega evangelija. Pri tem je nadvse potrebno, da to veličastno luč, polno vsakršnih milosti, širimo okoli sebe kot otroci luči. Današnji praznik tebi in meni izprašuje vest: Ali živim v Kristusovi luči in to luč z deli usmiljenja posredujem ljudem okoli sebe, še zlasti najbolj trpečim?

  Ponižno prosimo našega Odrešenika Jezusa, da bi nas Njegova luč milostno razsvetlila v srcu, da bomo sposobni moliti, delati in uresničevati dela usmiljenja v odnosu do bližnjega v stiski. Božjemu usmiljenju priporočimo tudi vse trpeče sestre in brate na tej spletni strani, še posebej Marjana in njegovo družino, Loomi, Andrejinega brata, Minino hči, Suzy, osem otrok, ki so ostali brez očeta (!) … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/jezusovo-darovanje-svecnica

  • zametna vrtnica says:

   Za zdravje očeta. Povrni mu hojo nazaj. Ozdravi njegove utrujene in boleče noge.
   Ohrani tudi mamo pri vsajtakem stanju kot je sedaj. Amen.

 76. Jasna says:

  Vsemogočni Bog, Presveta >Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte, da bo danes, jutri vse dobro, da bo partner vredu in da bomo preživeli lepe trenutke skupaj.

  Hvala

 77. Anna says:

  Prosim za molitev za mojo nečakinjo ki je tik pred porodom da bi se vse dobro izteklo, prosim pa tudi za mir in razumevanje v naši družini ter mir na svetu Devica Marija Kraljica vseh milosti prosi za nas!

 78. Benjamin says:

  V molitvi priporocam Marjana,kateri je zeni in druzini povzrocil globoke rane in bolecine. Da se ga Marija konkretno dotakne s svojo Ljubeznijo in mu odpre oci, prebudi vest in socutje do svojcev…
  Ter da pride v njihovi druzini v ospredje Mir in sprava…

 79. Jana says:

  Hvala vsem za molitev Rok je uspešno opravil izpit za tovornjaka.Hvala Ti Marija da ga čuvaš.

 80. KRISTINA says:

  Hvala ti Bog za vse kar delaš v mojem življenju, roko sem iztegnila k tebi, bodi z mano in mi dajaj moč. Hvala ti…
  sv.Faustina Kowalska prosi za nas
  sv.Juda Tadej prosi za nas
  Lurška Mati Božja prosi za nas
  vsi svetniki in svetnice prosite za nas

 81. Irena says:

  Bogu se zahvaljujem za darove,ki mi jih je dal : dar vere,usmiljenja do ljudi ,dobrote,prijaznosti,dar pridnosti,potrpežljivosti,dar komunikacije,dar pisanja in oblikovanja tekstov,dar poučevanja…. Veliko darov,ki jih moram koristiti v sobivanju z drugimi.
  Varuj in čuvaj nas dobri Bog in oprosti nam ,če kdaj posumimo v tvojo dobroto. Tudi preizkušnje so potrebne v našem življenju. Bog naloži vsakemu svoj križ, ne prelahek in ne pretežak,ampak tak,da ga lahko nosi. In ko pademo pod križem moramo vstati in iti naprej.

 82. Sofija says:

  Prosim za molitve za pravično izbiro kandidatov za testiranje, ker sedanje ni pošteno. Naj se zgodi Božja volja! Božje usmiljenje, zaupam vate.

 83. Loomi says:

  Prosim vas za molitev, da bi dobila zaposlitev.
  Sem ob koncu porodniške in brezposelna. Prejšnji delodajalec mi v času nosečnosti ni podaljšal pogodbe. Dobrega Boga prosim za zaupanje, potrpežljivost in vztrajnost. Hvala vam….

 84. Jana says:

  Prosim vse za molitev za sina Roka,da jutri uspešno opravi izpit.Marija in vsi svetniki dajte mu prosim moč…je otrok s posebnimi potrebami.

 85. Andreja says:

  Prosim za molitev za mojega brata. Je prikriti alkoholik in zaprt vase. Zelo trpi za očetom ki je tragično umrl in je to videl.
  Naj mu Jezus pomaga v njegovi stiski in ga popolnoma ozdravi in osvobodi. Amne

 86. mina says:

  Prosim za molitev za hčerko, da dobi željeno službo. Da jo vsaj povabijo na razgovor, da ne bo obupala nad vsem. Hvala vsem, če se ob molitvi spomnijo nanjo. Jaz pa tudi molim za ostale vaše prošnje. Amen.

  • mina says:

   Dragi molilci, hvala vsem, ki ste se v molitvi spomnili na mojo hčerko. Povabljena je na razgovor. Jaz pa molim za vse, ki ste se znašli v stiski.

 87. Lara says:

  Dragi Bog…prosim Te še naprej za strpnost, potrpežljivost, modrost, disciplino, pogum, razumevanje. Spremljaj me na poti življenja, stoj mi ob strani in me varuj.
  Prosim za molitev.

 88. Marija says:

  Prosim vas za molitev za našo družino, za zdravje mojih vnukov, za strpne odnose in razumevanje v družini. Posebna prošnja za zdravje najmlajšega vnuka.
  Hkrati se zahvaljujem za uslišane prošnje.

 89. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlovič Lunetti 25.januarja 2019

  »Dragi otroci! Danes vas kot mati kličem k spreobrnjenju. Ta čas je za vas, otročiči, čas tihote in molitve. Zato naj v toplini vašega srca raste zrno upanja in vere in vi boste, otročiči, iz dneva v dan čutili potrebo, da bi več molili. Vaše življenje bo postalo urejeno in odgovorno. Doumeli boste, otročiči, da ste tu na zemlji prehodno, in čutili boste potrebo, da bi bili bliže Bogu, in z ljubeznijo boste pričevali o svoji izkušnji srečanja z Bogom, ki jo boste delili z drugimi. Jaz sem z vami in molim za vas, toda ne morem brez vašega »DA«. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

 90. Kamen says:

  Danes je osem otrok izgubilo očeta. Prosim za Vašo molitev. Hvala.

 91. Salamon +++ says:

  Hvaljen Troedini Bog in Devica Marija z vsemi nebeškimi bitji dragi bratje in sestre +++
  Prosim vas, če imate čas, da zmolite samo eno ali dve desetki v čast Svetemu Tomažu Akvinskemu, (lahko prosite tudi katerega drugega svetnika ali blaženega- priporočam predvsem Magdaleno Gornik) za telesno ozdravljenje gospe VESNE +++
  Že zdaj hvala za vse molitve, in vsaj veste samo dva uboga novčiča darujte iz srca in imeli boste obilje +++
  Jaz bom molil za vas in vaše potrebe, vi pa molite zame in za to gospo.
  Naj vam Troedini Bog obilno povrne, kot si zaslužite +++
  Sv. Jožef prosi za nas,
  Sv. Tomaž Akvinski prosi za nas,
  Sv. Jožef Freindademetz prosi za nas,
  Sv. Janez iz Reoma prosi za nas,
  Sv. Peter Nolasko prosi za nas,
  Sv. Favstina Kowalska prosi za nas.

 92. Suzy says:

  Prosim vse angle varuhe naj me varujejo vsega hudega. Devica Marija prosim te, da mi pomagaš najti pot iz te hude stiske, ko ne vidim izhoda, naročniki-kupci v podjetju ne plačujejo, potrditev naročil ni, ni denarja za plače, stroške,…. Sprašujem se, kaj je z mano narobe da ne znam poiskati prave poti. Ne najdem odgovorov. K Bogu se z molitvijo zatekam vsak dan, ampak to mi ne pomaga. Sem dobrega srca in rada pomagam, kar pa me osebno drugi izkoriščajo in nategujejo. Ne znam se braniti, ker v tistem danem trenutku, ne najdem pravih besed, da bi se branila in tako postala bolj samozavestna, trdna in odločna. Manjka mi pogum in to me duši in mori. Hvala za vaše molitve in spodbude.

  • KRISTINA says:

   Vem da je tvoja stiska velika in jo čutim, besede, ki so pisane kakor da bi jih sama povedala. Zaupaj Gospodu, predvsem vztrajaj. Tudi sama sem mislila, da ne pomaga če si dober, če moliš znova in znova pa ni nič. Ampak rezultati pridejo, ne v trenutku. Gospod pravi: Vem za načrte, ki jih imam z teboj, načrte blaginje in ne nesreče, da ti dam prihodnost in upanje. Klical me boš in prihajal molit k meni in te bom uslišal. Iskal me boš in me boš našel. Ko me boš iskal z vsem srcem se ti bom dal najti. Obrnil bom tvojo usodo.” (Jeremija 29, 11-14)
   Včasih ne moreš moliti ,vem kako je to, ko ne veš kaj bi. Moli rožni venec Božjega usmiljenja, zatekaj se k temu izviru,
   Bog bodi vedno z teboj
   Sv.Juda Tadej prosi za nas
   Sv. Jožef prosi za nas
   Božje usmiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran,zaupam vate
   sv Faustina Kowalski prosi za nas

  • Kamen says:

   Obrni se na sv. Jožefmarija. Molim, da boš našla sv. Križ in pot naprej. Pozdrav.

   https://odnmedia.s3.amazonaws.com/files/Devetdnevnica%20k%20sv%20Jo%C5%BEefmariju%20za%20delo.pdf

   • mina says:

    Jaz pa povem, da se ti tvoja dobrota povrne. Verjemi. Če ne takoj, pa pozneje. Bog vse vidi. Želim ti vse dobro Kristina.

  • Suzy says:

   Hvala vsem za spodbudne besede in molitve. Upam na najboljše. Hvala za link za molitev k sv. Jožefmariju.

 93. Miro says:

  TAKO NAJ VAŠA LUČ SVETI PRED LJUDMI …

  BOŽJA BESEDA: »Takó naj vaša luč sveti pred ljudmi, da bodo videli vaša dobra dela in slavili vašega Očeta, ki je v nebesih.«
  (Mt 5,16)

  Te in druge Kristusove besede je zvesto spolnjevala današnja godovnjakinja sv. Angela Merici, ustanoviteljica uršulink. V moči Božje besede je obrodila presenetljive duhovne sadove. Ravno danes, ko je nedelja Svetega pisma, nam njeno svetniško življenje čudovito pričuje o neizmerni moči Božje besede.

  Samo Bog ve, kolikokrat je sv. Angela vzkliknila: O presveta Božja volja, ljubim te nadvse! In tako je ta velika svetnica tudi v resnici živela in delovala. Zaupno se ji priporočimo, da bi hrepeneče iskali presveto Božjo voljo, jo ponižno sprejemali in ljubili, jo vztrajno spolnjevali ter se z njo v ljubezni tudi nenehno združevali, da bi tako naša volja vse bolj postajala eno z Božjo voljo!

  V močni želji, da bi zvesto spolnjevali Božjo voljo, sv. Angeli Merici priporočimo tudi osebe in zadeve na tej spletne strani, katere v svojih sporočilih tokrat omenjajo: Manica, Andreja, Boštjan, Jožica, Alenka, Kristjan, Prosim, Matej, MamiM, Mija, Teja, Kristina, Tanja … in drugi prosilci božje milosti. Naj se zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!
  Sv. Angela Merici, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveta-angela-merici-ustanoviteljica-ursulink

 94. Boštjan says:

  Jezus ti vse veš, ker si nad vsem. Veš za moje težave in skrbi. Stoj mi ob strani in me tolaži. V moja usta pa položi besede, da ne bom prizadel tistih, ki jih imam najraje.

 95. Manica says:

  Prosim za molitev, trpim zaradi ljudi, ki me ne sprejemajo, in se počutim osamljeno, zavrženo, tudi med bližnjimi. Prosim, Jezusa, da bi pritegnila v svoje življenje ljudi, ki so istomisleči, ki imajo vero v Boga, da bi imela prave prijatelje, svojo družino.

 96. Jasna says:

  Presveta Devica Marija, Vsemogočni Milostni Bog, Srce Jezusovo, pomagajte, da bi bilo vse dobro, da bi partner vredu prišel domov, da ne bi bil jezen na mene, me zmerjal, da ne bi več pil alkohola. Vem, da veliko prosim zase, saj sem v veliki stiski. Sedaj pa prosim tudi za vse, ki so se znašli v podobni stiski kot sem jaz.

  Hvala, Jasna

 97. Mala jo says:

  Odpustite in klicite bozje usmiljenje za tistega ki vam je storil krivico…draga Jozica vse dobro

 98. Boštjan says:

  Js pa prosim dobrega Boga, da bi znal vsak dan s čistim srcem moliti za vse potrebne pmoči.

 99. andreja says:

  Prosim, prosite Gospoda, našega Jezuza za mojohči Nastjo. Amen

 100. jozica says:

  Lljubi Bog! Ti si edini, ki veš kako trpim zaradi krivice, ki me je doletela. Prosim te za pomoč, da se na sodišču razpletejo stvari in se konča ta strašna agonija, naj se dokaže, da so moje izjave resnične,
  Tudi vas dragi molilci prosim za pomoč v molitvi. Zdaj šele spoznavam, koliko je moral pretrpeti naš Gospod, ki mu je bilo trpljenje dano po krivici….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja