Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

11.964 Responses to Prosim za molitev

 1. Primož says:

  Prosim, da molite sveti rožni venec vsak dan.

 2. Aleksandra says:

  Prosim za svojega tasta Avgustina, ker mu popusca srce in je res v slabem zdravstvenem stanju, da se pripravi na srecanje z Bogom. Hvala. Aleksandra

 3. hčerka says:

  Prosim Jezusa in Marijo, naj pomagata mojemu očetu, da se vnetje umiri in operacija uspe. Prosim tudi vse molilce, da molijo z mano, da bomo složni in močni. Pomagaj tudi vsem ostalim pomoči potrebnim. Usliši nas o Gospod, ker verujemo vate in tvojo pomoč.

 4. M says:

  Prosim molite zame, da me Gospod blagoslovi z veseljem in mirom v duši ter podeli zaposlitev in fanta. Bog povrni za vaše molitve.

 5. Irena says:

  Prosim za molitev za par z dvema otrokoma, da bi šla po poti spoznanja samega sebe in partnerja ter začutila in spoznala v sebi in drugem božje hčerinstvo in sinovstvo, ki se rojeva v neizmerni božji ljubezni in usmiljenju. Sveti Jožef, zavetnik družine, in mamica nebeška, ki vaju Jezus prav gotovo še posebej rad usliši, prosita Jezusa za to družino, naj ozdravi in naprej raste v božji ljubezni. Jezus, pridi, pridi, in jih objemi in jim podeli mir. Vse molivce na tej spletni strani prosim za priprošnji.

 6. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi zdravniški pregled v ponedeljek dobro opravil. Prosim za molitev tudi za svojo družino, da bi se med seboj dobro razumeli in da bi moji starši na življenje gledali drugače, ne le skozi denar.

  O, kri in voda, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega vate zaupam.

  O, Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo.

  K Jezusovemu srcu polagam tudi vse vaše molitvene namene. ž

  Hvala ti Jezus, ki nas brezkončno ljubiš, nam daješ dan, sonce, vse kar potrebujemo. Zahvaljujem se ti Jezus za vsak dan, za vse kar nam daješ danes. Naj sprejemamo vse v ljubezni, kakor si ti za nas sprejel križ, pretrpel smrt in razodel velikonočno skrivnost, ki je odrešenje vseh nas. Verujem in verujemo, da bomo lahko s teboj nekoč živeli in vstali s teboj, kakor si nam obljubil.

  Hvala ti Jezus za vse! Prosim, sprejmi tudi vse molitvene namene na tej spletni strani, usliši jih in pomagaj ljudem, ki potrebujejo pomoč. Mati Marija, usmili se nas!

 7. Lara says:

  Prosima za molitev….
  Sem v veliki stiski…. v locitvenem postopku… moz ne zeli v komuno… je odvisnik od kokaina….
  Prosim Boga, da bi moj moz ponovno nasel Njega…. prosim za sebe, da bom zdrzala ta locitveni proces. Da bom navkljub stiski in vsakodnevnim pretrsom dobra, socitna mati. Prosim za moje otroke, da jih ocetovo dejanje ne bi zaznamovalo, da bi z molitvijo presekali ta vzorec po njegovi strani druzine ( vedno neka odvistnost.. alkohol, samomori, dapresija..) prosim te Oce za moje otroke, resnicno te prosim, da bi imeli druzbo, kjer si ti v srediscu..
  Prosim te Oce tudi za mojega odvetnika, da bi se resnicno potrudil in delal za nas, ter dal vse od sebe. Prosim te za sodnike, za socialne delavce, za vse ki se bodo srecali z nasim primerom… da bi na njih deloval Sveti Duh.
  Hvala ti Jezus za ta kriz, ceprav se zdaj ne vidim cemu…

 8. Dušanka says:

  Prosim ljubega Boga, vse Svetnike in tudi vas dragi molivci, da mi z molitvijo pomagate, da se bom v soboto dobro počutila, brez bolečin in da bom lahko šla na hčerin maturantski ples.

  Hvala vsem

 9. Kristina says:

  Prosim za molitev za očeta,ki je po operaciji zaradi zdravljenja sepse v umetni komi,in iz katere bi se že moral zbuditi pred dvema dnevoma,pa se ne.Da bi se zbudil in da bi bile posledice ozdravljive.Bog povrni za vse molitve!

 10. Sofija says:

  Prosim za molitve, da se v službi prenehajo finančne težave in za pravilne odločitve. Vse težave in upe zaupam v Božje roke. Zahvaljujem se tudi za prejete darove in milosti ter uslišane prošnje. Naj se zgodi Božja volja!

 11. Boštjan says:

  Prišel sem do točke, ko lahko rečem:” Do tu sem hodil jaz, od tu naprej pa me vodi Ti! Ne zmorem sam Jezus, vate zaupam. Naj se zgodi tvoja sveta volja. V tvoje roke izročam sebe in vse moje. Amen.”

 12. Jana says:

  Koliko za vse trpeče na tej strani.Marija Mati Božja čuvaj način Vse.Kraljica Miru prosim za nas.Brezjanska Marija zasliši vse naše prošnje.Hvala vsem za molitev za Matjaža.

 13. Aleksandra says:

  Prosim za molitev za psihično zdravje in stabilnost svojih hčera. Amen

 14. Slavica says:

  Prosim vas Marija, Bog in Jezus pomagajte hčeri, da spregleda, da ne dela prav, se vrne na pravo pot k Vam in nama z možem in da zapusti partnerja, ki jo vsak dan bolj oddaljuje od nas in jo pelji v svojo smer v pekel. Sploh ne morem verjet kako se je spremenila! Partner jo ponižuje, ji laže, ji grozi in celo z bivšo se je se sestal ona pa nič. Vse to se ji zdi čist ok. Tudi prijateljice so ji rekle naj gre čim dlje od njega, ona pa ga je spet vzela nazaj češ da ga je sama provicirala. Za njegove napake prevzema krivdo. Pomagajte mi, da jo potegnemo stran od tega grešnika,ki jo samo izkorišča. Naj končno spregleda in midva z možem jo čakava, da ji pomagava iti češ to trgovina pot. Prosim molite z mano, da ga zapusti! Pomagajte ji Marija, Bog in Jezus. Tudi sama vsak večer molim za to in se Vam zahvaljujem za vse dobro. Molite, da zopet najde pravo pot! Prosim pomagajte ji! Vsaka stvar se zgodi zato, ker ste se vi tako odločili, saj ste najmočnejši. Rešite mojo hči prosim! Molite z mano zanjo! Amen

  • hvala says:

   Spoštovana!
   Vprašajte Jezusa, kaj je njegova Božja volja glede te situacije življenjske. Kaj pa če je njegov načrt in volja drugačna od vaše želje? Gospod bo uslišal prošnje, ki so v skladu z njegovo voljo in načrtom. Mi vidimo del slike ali pa še tega ne, Gospod pa vidi vsako sliko v celoti. Zgodi se vedno, kar je Božja volja in najboljše za nas, Božje usmiljenje, ki prihajaš iz Očetovih rok, vate zaupamo.

   • hvala says:

    Jezus je vsem odpustil, ki so ga sramotili, žalili , se posmehovali itd…in je molil za njih. Brez odpuščanja ljudem, nam tudi Bog ne more odpustiti.

 15. Mihaela says:

  Molim za naso druzino,sina da dobi zeljeno sluzbo.HVALA ti moja zaveznica Marija za prprosnje in b.p.izvide.molim za vse ki se borijo z rakom !

 16. Eva says:

  Prosim za duševno in telesno ozdravljenje ter vero Marijo, Kraljico Miru, Jezusa Kristusa in sv. Jožefa!

 17. Grešnik says:

  Prosim za molitev, za vse spovednike po svetu in doma v Sloveniji. Prosim za molitev, ki niso le besede napisane na računalniku (npr. Sveti Tadej prosi za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ampak za resnično ustno in premišljevalno molitev doma z zaprtimi vrati in ugasnjenim računalnikom. In prosim vas vse, ki gledate butaste programe na televiziji, da jih ugasnete, ker vaši duši ne dajejo nič dobrega. Bodimo vsi iskreni do sebe. Da preživimo, ne potrebujemo televizije in raznih filmov, ki jih lahko gledamo na računalniku. Dokaz so svetniki prejšnjih stoletij, ki tega niso imeli in mnogi, ki so danes, ta trenutek zaprti v samoti svoje celice. Ne mislimo, da so neumni ljudje. Pomislite čemu vsemu so se odrekli, da živijo sveto pokorščino Bogu v čistosti in uboštvu.

  Nič nam ne koristi, tako vsem vam, kot meni, da imamo doma razne revije s horoskopi, televizije in druge skušnjave. In če ste babica ali dedek, sestra ali brat, oče ali mami malim, z veliko previdnostjo usmerjajte kaj dovoljujete da je lahko doma. Bral sem, da je bil Louis Martin, oče male Cvetke, zelo previden in da ni puščal, da bi kakšne kvarne revije vstopile v dom, kjer je živel s svojo ženo in hčerkami. Naše sobe morajo biti kar se da skrbno urejene, slika Brezmadežne in Križani in tistih, ki jih imamo posebno radi. Torej, če imamo v denarnici sliko svojih najbližjih, zakaj ne premagamo strah in pripnemo sliko Device Marije, ki nas ima tako zelo rada in je naša nebeška mati? Verujmo, da nikdar nismo sami.

  In vsak dan recimo molitev k svetemu nadangelu Mihaelu.

 18. Miro says:

  URA, KO SE JE RODILA MILOST ZA VES SVET – USMILJENJE JE ZMAGALO NAD PRAVIČNOSTJO!

  USMILJENI JEZUS je veliki glasnici Božjega usmiljenja sv. Favstini Kowalski razodel naslednje besede življenja, po njej pa govori tudi nam:

  »Moja hči, spominjam te, kadarkoli boš slišala, da ura bije tri, se vsa potopi v moje usmiljenje, slavi in poveličuj to usmiljenje; kliči njegovo vsemogočnost na pomoč za ves svet, posebej za uboge grešnike, kajti v tem trenutku stoji na stežaj odprto za vsakega človeka. Ob tej uri zase in za druge izprosiš vse, ob tej uri se je rodila milost za ves svet – usmiljenje je zmagalo nad pravičnostjo. Moja hči, ob tej uri se potrudi, da zmoliš križev pot, kolikor ti obveznosti to dopuščajo; če ne moreš zmoliti križevega pota, vsaj za trenutek stopi v kapelo in počasti moje Srce, ki je v najsvetejšem zakramentu polno usmiljenja; ako pa ne moreš stopiti v kapelo, se vsaj za kratek trenutek poglobi v molitev tam, kjer si. Želim, da častí moje usmiljenje vsako ustvarjeno bitje, najprej pa ti, ker sem ti dal to skrivnost najgloblje spoznati« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, 1572).

  Ob uri usmiljenja (ob treh popoldan, to je ob uri Jezusove smrti na križu) se poglobimo v Jezusovo trpljenje na križu in ga ponižno prosimo za usmiljenje, posebno za grešnike. O tej uri Usmiljeni Jezus pravi: »To je ura velikega usmiljenja za ves svet. Dovolim ti, da prodreš v mojo smrtno žalost; ob tej uri ničesar ne odrečem osebi, ki me prosi v imenu mojega trpljenja« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, 1320).

  V molitvi z zaupanjem prosimo Jezusa in Devico Marijo, naj podarita potrebne milosti osebam, katere v molitev priporočajo Jože, Helena, Davorin, Zorka, Žarek upanja, Marija, Jana, Tadeja, Irena, Barbara, Ida, Janez, Dragan, Katlin, Mirjam, Molilka, Andreja, Petra, Kristina, Jasna, K, Dragan … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Vsi svetniki in svetnice, prosite za nas!

 19. N says:

  Prosim za molitev za spočetje otrok. Hvala

 20. KRISTINA says:

  Prosim za molitev, o Gospod ne razumem vsega kar se dogaja, pa vendar zgodi se tvoja volja .

 21. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se z očetom dobro razumel, prav tako prosim za molitev za mir v družini.

 22. K says:

  Gospod, prosim te za zmernost pri hrani in zdravo telesno težo.

 23. Jasna says:

  Prosim za molitev, ker sem res čisto na tleh. Hči drugi teden odpotuje na Novo Zelandijo za tri mesece, kar me zelo, zelo skrbi. V službi so težave in pritiski, ki me tudi zelo skrbijo, skrbi me predvsem, ali bomo še sploh obdržali službo. Oče je bolan in rabi ogromno pomoči in oskrbe. Partner mi tudi ni v podporo, predvsem psihično, zato ne vem, kako dolgo bom še zdržala.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte da bi se vse uredilo, da bi znova dobila voljo do življenja. Varujte mi hči.
  Hvala, Jasna

 24. Davorin says:

  Danes dobi hčerka (mlada mamica s sedem mesečnim otrokom) diagnozo … cista na ledvicah ali tumor na trebušni slinovki.
  Prosim pomagjate nam z molitvijo, da bo se njena cela družina znala soočiti s “svojim križem”, njen pa izprosimo pri Godpodu telesno ozdravitev.

 25. Jože says:

  Prosim za molitev za moje zdravje in za zdravje mojega brata.

 26. andreja says:

  Prosim za molitev za mojo hčerko Nastjo naj ji Sveti Duh pomaga in jo varuje. Naj ji Bog pošlje Svetega Duha. Amen

 27. Petra says:

  Prosim za molitev – za zdravje moje mame, da se ji ne bi več vrtelo v glavi, in da bi ostala zdrava. Hvala in Bog vam povrni.

 28. Petra says:

  Prosim za molitev moje družine. Mož se želi ločiti. Skupaj sva že hodila na terapijo, pa ni pomagala. Imava hčerko. Prosim za molitev, da v najin zakon in v moževo življenje poseže Bog. Hvala. Petra

 29. Molilka says:

  Priporočam se v molitev za današnjo uspešno operacijo. Marija, Jezus,angeli in svetniki bodite ob meni.Bog vam povrni. Hvala.

 30. Helena says:

  Ljubi Jezus,prosim usliši me,da se rešijo moje težave,da se rešim bremena greha in zaživim polno življenje,življenje v veri,upanju in ljubezni. Draga mati Marija,prosim te izprosi mi milost,da se vse uredi,da bo prav.Božje usmiljenje ,zaupam vate!

 31. Mirjam says:

  Ljubi Bog, Jezus Kristus, Sveta Devica Marija,priporočam se v moji osebni stiski, iskreno prosim za popolno izcelitev.

 32. Katlin says:

  Prosim Gospoda, za dobrega, vernega, pogumnega krščanskega moža, s katerim bi živela krščanske vrednote. Da jutri uspešno izpit. Za Božje varstvo in zdravje vseh, ki jih nos v srcu.

 33. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se dobro razumel s starši in prijatelji ter vsemi ljudmi okoli mene.
  O, Marija brez madeža spočeta, k tebi se zatekam!
  sv. pater Pij – prosi za nas!
  bl. Pier Giorgio Frassati – prosi za nas!
  bl. Alojzij Grozde – prosi za nas!
  sv. papež Janez Pavel II. – prosi za nas!

  Molitvi se tudi za vaše namene pridružujem tudi sam.

 34. janez says:

  prosim za molitev za zdravje, da me nehajo boleti zobje in ostale stvari hvala.

 35. ida says:

  Prosim za molitev,da brat ne izgubi vere v dobrega Boga,v težki življenjski preizkušnji.
  Sveta mati Marija in dobri Jezus stojta mu ob strani.
  Bog vam povrni,in hvala vsem molivcem.

 36. Tadeja says:

  Gospod, prosim te za bratovo spreobrnjenje in notranje ozdravljenje. Ogrni ga s svojim usmiljenjem. Daj moč mami, da ti bo še naprej zaupala.

 37. Barbara says:

  Dragi molivci, prosim vas za molitev za povrnitev mojega zdravja. Jutri imam pregled pri kardiologu. Prosim molite, da se bo zdravnik prav odločil glede nadaljnega zdravljenja. Imam upanje. Rada bi Boga na zemlji še slavila. Jezus vam povrni.

 38. Jana says:

  Hvala za vse molitve za Matjaža in Roka,tudi za srečno vožnjo obeh.Skupaj molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 39. Jana says:

  Prosim za molitev za Matjaža,da bo v ponedeljek dobro opravil zdravniški pregled za voznika,da bo zopet lahko vozil tovornjaka katrrega si močno želi.

 40. Žarek upanja says:

  Dobri Jezus, v katerem je vse mogoče. Ti vidiš v globino moje in moževe duše in najino silno hrepenenje po otroku. Včeraj sva obiskala grob Magdalene Gornik v Sodražici, mistkinje in trdno verujeva tudi v njeno pomoč. Predvsem moje duševno zdravje je zamajano zaradi globokega materinskega klica. Gospod, vate zaupava. Zavezala sva se, da se ne bova poslužila nobene dodatne preiskave v nosečnosti in sprejela otroka kakršnega nama boš ti naklonil. Ne pusti naju sama in usliši najino ponižno prošnjo! Prosim tudi vse Vas, dragi molilci, če naju lahko date v molitev. Bog vam povrni vse dobro!

 41. Irena says:

  Gospod, prosim te v preizkušnji, za katero sem sama kriva. Zgodi se tvoja volja, Gospod. Sveti Jožef in mamica nebeška, prosita zame. Sveta Terezija, sveti Juda Tadej, sveta Rita, sveta Jožefina Bakhita, prosite zame.

 42. Marija says:

  Prosim za molitev za hudo preizkušano družino in njihovo hčerko Zojo – naj jo čuvajo angeli. mamica Marija pa naj ji izprosi ozdravljenje po težki poškodbi.

  Božje Usmiljenje neizčrpni vir čudežev, zaupamo Vate.

  Marija

 43. Zorka says:

  Prosim za molitev,da bi bilo med nama z možem ozdravljenje težkega otroštva,mladostnih zablod,odpuščanje grdih besed,bolečih dogodkov,travm v družini.Gospoda prosim za veselje v sv duhu

 44. Miro says:

  ALI SLIŠIMO IN PREPOZNAVAMO BESEDE ŽIVLJENJA O BOŽJEM USMILJENJU?

  USMILJENI JEZUS je sv. Favstini Kowalski zaupal naslednje globoke besede življenja, namenjene tudi nam: »Ko bi se ljudje popolnoma meni zaupali, bi jih sam posvečeval in jih obsipaval s še večjimi milostmi. Nekateri zaničujejo moja prizadevanja, toda to mi ne jemlje poguma; kadarkoli se obrnejo name, jim hitim pomagat, usmiljeno jih podpiram in jim dajem prvo mesto v mojem usmiljenem Srcu« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 1682),

  Naj žarki Usmiljenega Jezusa, kateri izvirajo iz Njegovega na križu prebodenega Srca, milostno objamejo vse, ki trdno zaupajo v moč Božjega usmiljenja! Božjemu usmiljenju priporočimo osebe in zadeve v raznih stiskah, o katerih pišejo: Sofija, Irena, Mina, Janez, M, Mirjam, Dragica, Tanja, Marjana, Veselje, Jasna, Marija, Kristina, Min … Še posebej molimo za spreobrnjenje grešnikov, pri čemer smo vsi potrebni globokega spreobrnjenja v srcu.

  Molitev: Kri in voda, ki izviraš iz Jezusovega Srca kot studenec usmiljenja za nas – vate zaupam (Dnevnik, 187). V postnem času je poleg molitve in dobrih del (telesna in duhovna dela usmiljenja) tudi priložnost za dobro sveto spoved, pri kateri nas Jezus ljubeče objame z žarki Božjega usmiljenja. Slišimo Njegov in Marijin klic k spreobrnjenju in novemu življenju v moči Božjega usmiljenja?

  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 45. Marija says:

  Hvala Očetu in Sinu in Svetemu Duhu ter Mariji za vse uslišane prošnje in molitve. Prosim za varnost moje hčerke na duhovnih vajah, njeno zdravje in dobro počutje. Molim tudi za trpeče in duše v vicah.

 46. Marjana says:

  Prosim ponižno za molitev za zdravje moje mame.
  Bog povrni.

 47. Mirjam says:

  Spostovani! Prosim da molite za našo druzino, po locitvi. Posebno za mojega bivsega moza, ki ni bil pripravljen delat na sebi in za vse krivi mene. HVALA

 48. Irena says:

  Hvala dobri Bog za vse prejete milosti. Varuj in čuvaj nas še naprej,posebno v petek,soboto in nedeljo. Sveta mati Marija ogrni nas s svojim plaščem,usmiljeni Jezus stoj nam ob strani. Posebej priporočam svojo družino svetemu Juda Tadeju,ki nas je že velikokrat uslišal.Sveti pater Pij prosi za nas.

  • Irena says:

   Hvala dobremu Bogu,usmiljenemu Jezusu in naši materi Mariji,ter svetemu Juda Tadeju in svetemu patru Piju za vse prejete milosti in varstvo. Prosim še naprej za vaše varstvo in pomoč,za zdravje,mir v družini. Prosim tudi za svoje zdravje ,da bom lahko naredila veliko dobrih del drugim ljudem.To me zelo osrečuje.

 49. min says:

  Dragi molilici, prosim molite za mojo mami, da bi bilo na današnjem pregledu vse uredu in, da bi težave, ki jih ima, bile čimprej odpravljene. Dobri Bog povrni ji nazaj zdravje.

 50. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, oprosti prosim hčerki, ki je včeraj jedla meso, ker je čisto pozabila da je post. Ko sem ji zvečer povedala kaj je naredila, ji je bilo hudo. Prosim oprosti ji in jo varuj.
  Hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja