Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

12.828 Responses to Prosim za molitev

 1. Mala jo says:

  Sosedje so neko preprosto, nič hudega sluteč spravili ob sluzbo, katero je imela rada, proglasili so jo za izdajalca, ceprav nikogar nikoli ni izdala. Zelijo jo za nepristevno…

 2. Mirjam says:

  Vsemogočni Bog, Ljubi Jezus Kristus, Presveta in Blažena Devica Marija. Priporočam se v molitvi,da bi na mestu žalosti in strahu vzkalilo rodovitno seme veselja in poguma. Z zaupanjem za vse dobro ti predajam bremena.

 3. Miro says:

  NA CVETNO NEDELJO IZSTOPAJO TRIJE SIMBOLI: POT, ZELENJE IN VZKLIK HOZANA!

  Cvetna nedelja je vsebinsko povezana z velikim petkom, ko se spominjamo Gospodovega trpljenja in smrti na križu, na oba dneva pa pri bogoslužju prebiramo odlomke o Jezusovem trpljenju in smrti.

  O pomenu Cvetne nedelje in današnjega bogoslužja si lahko več preberemo na priloženi spletni strani. Da bi se lahko bolj poglobili v svete skrivnosti in iz njih tudi živeli, je nujno potrebna predvsem odprtost delovanju Svetega Duha!

  https://katoliska-cerkev.si/cvetna-nedelja-2019

  Iz vsega srca se zahvalimo našemu Odrešeniku Gospodu Jezusu, ker nam na naši poti, iz trenutka v trenutek, pomaga nositi naše križe in premagovati še tako hude življenjske težave. V vseh okoliščinah našega življenja upirajmo naš notranji pogled v Gospodov križ – drevo življenja. Edino na tem drevesu rastejo sadeži večnega življenja!

  Z živo vero in trdnim zaupanjem se obrnimo na našega Odrešenika Jezusa in mu priporočimo osebe in prošnje v raznih stiskah, omenjene v sporočilih, ki so jih zapisali: Tanja, MamiM, Dušanka, Dragan, Eva, Jasna, Viktorija, Stefan, Janez, Vesna, Veronika, Patricija, Simon … Naj se vseh oseb na tej spletni strani in njihovih bližnjih, sorodnikov, prijateljev, sodelavcev …, ki se v prošnjah priporočajo v molitev, dotaknejo milostni žarki – po Kristusovem prebridkem trpljenju; naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo, zaupamo vate!

 4. KRISTINA says:

  Hvala ti Gospod za vse, vem da veliko tega ne razumem. Prosim te pomagaj mi iz stiske v kateri se nahajam.
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,zaupam vate
  Kri in voda, ki pritekata iz Jezusovega srca okrepita me

 5. Viktorija says:

  Prosim za molitev, da mi bog odvzame skrbi, sama se cisto prevec sekiram, zivljenje pa je polno ovir. Prosim Marijo, da mi s svojo materinsko ljubeznijo izprosi pri Bogu, da ne bom tako crnogleda.
  Bog vam povrni!

 6. andreja says:

  Hvaljen bodi dobri Bog za stvarstvo, za to, da si nam dal življenje in po nas prihodnjim rodovom. Ponižno te prosim, kot mati za svoja otroka in naju z možem. Prosim za božje varstvo in blagoslov na vseh poteh našega življenja. Danes ti še posebej v tvoje varstvo izročam sina, ki obupuje in se ne najde. Prosim, da ga dvigneš in si mu opora. Pomagaj mu, da spozna, da je vreden in da najde moč s tvojo pomočjo. Prosim stoj mu ob strani v njegovi stiski. Vodi njegove misli, besede in dejanja. Pomagaj mu na izpitu v ponedeljek, Naj spozna, da je življenje lepo in vredno živeti… Prosim blagoslovi tudi hčerko, moža in najine sorodnike. Blagoslova prosim za naš narod in ves svet.
  Pomagaj ljubi Bog in nam stroj ob strani in pošlji nam Sv.Duha in preženi hudega duha proč iz nas in od nas. Prosim vas molivce za molitev in hvala in Bog povrni. Hvala troedini Bog. Prosim pomagaj.

 7. janez says:

  prosim za molitev za telesno in duševno zdravje. Res sem na tleh…

 8. Veronika says:

  Dragi molilci, prosim za vašo molitev, da molite z mano za moje ozdravljenje. Pred mano je operacija. Prosim ljubega Boga, da bi bila operacija uspešna, okrevanje pa hitro in brez zapletov. Prosim te ljubi Bog, da bi se mi povrnilo moje zdravje. Bog povrni. Hvala.

 9. Jana says:

  Molimo skupaj za vse trpeče na duhu in telesu.Marija prosim čuvaj našo Majo pri porodu kateri se ji bliža.

 10. Jana says:

  Molimo skupaj za vse trpeče na duhu in telesu.Marija Mati Božja čuvaj Majo pri porodu kateri se ji bliža.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 11. Lucija says:

  Prosim za molitev.
  Moja mama je bila danes operirana, da bi bilo njeno zdravstveno stanje stabilno in da bi cimprej okrevala in prisla domov.
  Prosim pa tudi da bi vsi njeni domaci ne izgubili, volje in upanja.

 12. Irena says:

  Prosim za molitev za Š. Gospod, naj začuti tvoj ljubeči objem, naj spozna, da je že izpred svojega spočetja tvoja ljubljena hči, ki jo še posebej ljubiš. Prosim tudi za M. Da bi jo v vseh odnosih z najbljižjimi, zlasti pa s Š. in A. vodila ljubezen, sočutje in usmiljenje.

 13. Simon says:

  Gospod Bog grešen človek sem,svoje velike grehe ponavljam,usmili se me da se poboljšam s tvojo milostjo,ker sem slab človek,ne zavrzi me v svoji jezi.RESNIČNO TE PROSIM DA ME NE KAZNUJEŠ….Dragi molivci molite zame grešnika.

 14. MamiM says:

  Prosim za molitev za hcerko, ki je ponovno odsla od doma. Naj jo spremljata Jezus in mati Marija, da se ji ne zgodi kaj hudega. V hudi stiski je, ne vidi izhoda, tezko breme nosi. Naj jo Sv. Duh razsvetli, da prepozna svojo odvisnost, dobi moc za spremembo svojega zivljenja in zacuti, da jo imamo radi.

 15. MamiM says:

  Prosim za molitev za hcerko, ki je ponovno odsla od doma. Naj jo spremljata Jezus in mati Marija, da se ji ne zgodi kaj hudega

 16. Miro says:

  »KADARKOLI SE OBRNEJO NAME, JIM HITIM POMAGAT, USMILJENO JIH PODPIRAM …«

  USMILJENI JEZUS: »Ko bi se ljudje popolnoma meni zaupali, bi jih sam posvečeval in jih obsipaval s še večjimi milostmi. Nekateri zaničujejo moja prizadevanja, toda to mi ne jemlje poguma; kadarkoli se obrnejo name, jim hitim pomagat, usmiljeno jih podpiram in jim dajem prvo mesto v mojem usmiljenem Srcu.«
  (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, iz odlomka št. 1682)

  V molitvi se vedno najprej priporočimo Svetemu Duhu, da bi z Njegovo pomočjo pravilno umevali te in druge besede življenja, zapisane v Dnevniku sv. Favstine, ter živeli iz njih in po njih. Usmiljeni Jezus te besede življenja govori tudi nam, da bi bili v srcu deležni Božjega usmiljenja in ga posredovali ljudem – tako v naši okolici, kot tudi drugod v domovini in po širnem svetu. Božjemu usmiljenju priporočimo tudi vse prosilce božje milosti na tej spletni strani, še zlasti osebe, ki se omenjajo v posameznih zapisih in so najbolj potrebne Božjega usmiljenja za njihov dušni in telesni blagor na tem in onem svetu, predvsem, ko gre za njihovo večno srečo pri Bogu.

  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha, zaupamo vate!

 17. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bilo z mojim zdravjem vse vredu, da bi se nehali glavoboli, ki me že nekaj časa zelo skrbijo. Skrbi me tudi slabo počutje. Naj bo vse dobro.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef varujte mene in mojo družino.

  Hvala

 18. M says:

  Prosim molimo, da bi dobila službo in bi jo z veseljem opravljala.
  V molitev priporočam tudi odnos s prijateljem, če je Božja volja, naj postane moj fant in mož.
  Bog povrni za molitve zame in moje želje…

 19. KRISTINA says:

  Prosim za molitev da me ne bi bilo strah……..
  Kri in voda, ki izvirata iz Jezusovega srca okrepčajta me……
  Božje usmiljenje v tebe zaupam
  O Marija objemi me…..

 20. Dušanka says:

  Dragi Bog, usliši moje prošnje in mi pomagaj na komisiji za upokojitev. Reši me vseh muk in trpljenja.
  Hvala

 21. Tanja says:

  Molite zame da ozdravim.molite za moje noge prosim molite zame.

 22. Tanja says:

  Dragi molilci ,prosim molite zame da ozdravim.prosite za moje noge da hodim normalno. Bog povrni mi moje zdravje prosim te.

 23. Dragan says:

  Prosim za molitev NUJNO! da bi se v službi dobro počutil in razumel s sodelavci. Da ne bi me napadali in grdo govorili o meni, ker me to počasi uničuje.

  Prosim za molitev za starše, očeta in mamo, da bi se med seboj dobro razumeli, ker počasi izgubljam moči.

  O, kri in voda, ki izviraš iz presvetega srca Jezusovega, vate zaupam.

  Prosim za MOLITEV in se vam že v naprej zahvaljujem!

 24. Tanja Demšar says:

  Jezusa prosim za svoje zdravje in zdravje svoje druzine! Amen

 25. Eva says:

  Prosim za molitev za ozdravljenje družinskih debel, raznih naših telesnih in duševnih težav … za moč vere.

 26. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi bila hči, ki je na Novi Zelandiji dobro, naj jo Bog vedno varuje, da bi bil oče zdrav, da bi se tudi jaz pozdravila, ker me že drugi teden mučijo glavoboli in me že zelo skrbi. Naj bo partner vredu.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, varujte nas, naj bo vse dobro.

  Hvala!

 27. Sofija says:

  Prosim za molitev, da bi današnji podpis sklepa potekal brez problemov. Naj se zgodi Božja presveta volja!

 28. stefan says:

  prosim za molitev za moža očeta štefana zdravijo ga zaradi tumorja v možganih prosimo za ozdravitev žena hči. hvala

 29. Vesna says:

  V molitev priporočam prijateljico,ki išče stanovanje.Eno prijateljico,ki je v bolnici na opazovanju,2 letnega otroka,ki je v komi.Bog povrni.

 30. Slavica says:

  Zahvaljujem se vam za vso pomoč, ki sem je bila deležna. Molim vsak večer v zahvalo za vašo pomoč, hkrati pa molim, da bo hči moč na in bo prebolela problem, ki ga ima in da pozabi na hudo, ki se ji je godilo in obrne nov list v življenju. To si res zasluži. Prosim, dajte ji moč, da ne bo šla spet po stari poti, ki nima konca. Prosite z mano, da najde moč v sebi in ne podleže skušnjavi. Amen

 31. Amadeja says:

  Prosim za molitev, da postanem stanovitna oseba, ki se realno sooča s problemi. Bolj kot si želim nekaj natančno narediti, si delam samo večje probleme in s tem slabše rezultate. To pa vpliva na mojo voljo in smiselnost, ali naj sploh vztrajam. Sem sploh sposobna. Vedno prebiram, da Marija želi od nas vedrino, ki pa jo sama težko najdem. Rada bi bolj zaupala v božjo voljo in vase, se znebila neprestanega občutka nezadovoljstva (s seboj), lastne nevrednosti. Kot da nimam nadzora nad svojim življenjem. Vem, da Bog vse vodi, samo ne znam se prepustiti temu. Zavestno vem, kaj je prav, ampak bi rada tudi tako čutila.
  Hvala za molitev.

  • hvala says:

   Spoštovana Amadeja!
   Jezus želi, da mu osebno poveste s preprostimi besedami, kot se pogovarja otrok z starši, izročite mu življenje, svetujem pa vam , da preberete čudovito knjigo od duhovnika Princa Dereka, naslov je Blagoslov ali prekletstvo, sami lahko izberete. Sploh pa boste našla odgovor na stavek, ki ste ga zapisala-citiram vaše besede- kot da nimam nadzora nad svojim življenjem. Pogumno naprej, Jezus vas bo vodil z močjo Svetega Duha. Bog naj vas in vse blagoslovi.

   • Amadeja says:

    Spoštovani,
    hvala za vaše prijetne in opogumljajoče besede. Knjigo bom z veseljem prebrala.
    Bog naj vam povrne za vse dobro.

 32. patricija says:

  Pozdravljeni, prosim za molitev zaradi težav z visokim pritiskov in vrtoglavicami, hvala.

 33. ida says:

  Prosim Vsemogočnega Boga,mati Marijo in svetega priprošnjika Juda Tadeja,da stojijo ob strani hčeri v dneh,
  ko opravlja izpite.
  Božja pomoč ostani vedno pri nas.
  Hvala vsem molivcem za molitve.

 34. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. aprila 2019:

  »Dragi otroci, kot Mati, ki pozna svoje otroke, vem, da hrepenite po mojem Sinu. Vem, da hrepenite po resnici, po miru, po tistem, kar je čisto in ni ponarejeno. In zato se k vam kot Mati po Božji ljubezni obračam in vas kličem, da z molitvijo čistega in odprtega srca sami po sebi spoznate mojega Sina – Njegovo ljubezen, Njegovo usmiljeno srce. Moj Sin je v vseh stvareh videl lepoto. On išče dobro v vseh dušah, celo tisto malo, skrito, da bi odpustil zlo. In zato, otroci moji, apostoli moje ljubezni, kličem vas, da bi ga častili, da bi se mu neprenehoma zahvaljevali in da bi ga bili vredni. Kajti On vam je govoril božanske besede, besede Boga, besede, ki so za vse in za vedno. Zato, otroci moji, živite veselje, vedrino, edinost in vzajemno ljubezen. To je tisto, kar potrebujete v današnjem svetu. Tako boste apostoli moje ljubezni. Tako boste pričevali za mojega Sina na pravi način. Hvala vam.«

 35. Miro says:

  SV. HUGO JE V HUDIH ŽIVLJENJSKIH OKOLIŠČINAH ZAUPAL V BOŽJO POMOČ!

  Danes goduje sv. Hugo, škof, ki je v hudih okoliščinah storil vse, kar je mogel, predvsem pa je zaupal v Božjo pomoč. Vse je delal za Božjo čast in za rešitev duš. Za Boga mu tudi najboljše ni bilo dovolj dobro. Vse, zlasti pa reveže, trpine in uboge grešnike je imel za svoje sopotnike v nebesa. Zavzemal se je tudi za zatirane, ki so bili često žrtve pohlepnih velikašev … (odlomek iz knjige Kristusove priče, Stanko Lorber).

  Sv. Hugu se danes priporočimo za potrebno luč in moč, da bi v hudih življenjskih okoliščinah bolj zaupali v Božjo pomoč in da bi v tem postnem času bili bolj pozorni do trpečih ljudi in jim skušali olajšati njihovo trpljenje z duhovnimi in telesnimi deli usmiljenja.

  Obenem sv. Hugu z zaupanjem priporočimo osebe, ki so v tem trenutku najbolj potrebne molitve. Naj sv. Hugo vsem izprosi živo vero in trdno zaupanje v Božje usmiljenje! Prosimo ga, naj izprosi Božjo pomoč predvsem najbolj trpečim sestram in bratom na tej spletni strani, naj se na njegovo priprošnjo vseh usmili Gospod Jezus Kristus – po Njegovem prebridkem trpljenju in po Njegovih prebridkih ranah na križu!

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/sveti-hugo-grenobelski-skof

 36. KRISTINA says:

  Nebeški Oče hvala za vse kar sem in kar me obdaja. Prosim pomagaj mi v moji situaciji. Ti veš kaj potrebujem, prosim te pomagaj mi,, da tudi sama to spoznam.
  Sv. Rita prosi za nas
  sv.Juda Tadej prosi za nas, sv.Jožef prosi za nas, Božje usmiljenje zaupam vate

 37. Mirjam says:

  Priporočam se v molitvi za ugodno rešitev začrtane naloge. Hvala Večnemu Bogu.

 38. vrtnice says:

  Prosimo Boga za mlado dekle, ki se bori za življenje zaradi raka in za mladega fanta, ki ima težave pri stiku z ljudmi in trpi zaradi ločitve staršev. Naj dobri Bog na priprošnjo sv. Juda Tadeja nakloni jima zdravja in telesu in duši.

  Bogu slava in hvala.

 39. zametna vrtnica says:

  Za mamino zdravje tako in drugače. Odhaja na operacijo pruha. Mati Marija in Jezus bodite z njo.

 40. Jana says:

  Prosim za molitev da Rok danes opravi izpit uspešno.Hvala Vam vsem.

 41. Jozica says:

  hvaljen jezus prosim za molitev a hcerko da bo danes opravila teorijo za kolesarski izpi ter da se bo lazje ucila hvala za uslisane orosnje

 42. Sofija says:

  Prosim za molitev za pravično ocenjevanje učiteljice v šoli. Sveti Duh naj tudi pomaga sinu pri vztrajanju pri učenju, testih, ustnih ocenah in ostalih šolskih obveznostih.

 43. Boštjan says:

  Prosim za moj zakon. Dobri bog, če je tvoja sveta volja, se bova z ženo ponovno zbližala in znova zaživela skupaj. Jezus vate zaupam.

 44. Dušanka says:

  Ljubi Bog, dobri Jezus, presveta Devica Marija in tudi vas dragi molivci, prosim pomagajte mi prebroditi čas, obravnave invalidske komisije, naj se odločijo za upokojitev in naj se mi moje zdravje izboljša brez dodatnih pritiskov.
  Božje usmiljenje zaupamo vate.

  Hvala

 45. Jasna says:

  Prosim za molitev, da bi hči srečno pripotovala na Novo Zelandijo, kamor je z fantom odpotovala včeraj in kjer bo ostala tri mesece. Dobri Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, Sveti Jožef, varujte mi hčerko, da se srečno vrne domov. Tudi doma naj bo vse dobro.
  Hvala!

 46. Jozica says:

  Dragi molilci prosim za najmlajso hcerko da bo se lazje ucila in da bo na tekmovanju uspesna.prva da bo z odliko diplomirala druga da bo z odlika opravila maturo .Jaz pa da bi dobila sluzbo z boljsim placilom. Saj z mozem imava kredit .Hvala vsem ki molite za nas

 47. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. marca 2019:
  »Dragi otroci! To je milostni čas. Kot se narava obnavlja k novemu življenju, ste tudi vi poklicani k spreobrnjenju. Odločite se za Boga. Otročiči, prazni ste in nimate radosti, ker nimate Boga. Zato molite, dokler vam molitev ne postane življenje. Iščite v naravi Boga, ki vas je ustvaril, kajti narava govori in se bori za življenje, ne za smrt. Vojne vladajo v srcih in narodih, ker nimate miru in ne vidite, otročiči, brata v svojem bližnjem. Zato se vrnite k Bogu in molitvi. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

 48. Mima says:

  Molim za mojo družino,prosim da sin dobi željeno službo.Seveda če dobri Bog in moja Marija mislita tako.Hvala za izboljšanje naše situacije.Slava bodi Marija moja zaveznica.

 49. Miro says:

  NAJ NAM DANAŠNJI PRAZNIK GOSPODOVEGA OZNANJENJA POMAGA ODKRITI POT VERE, UPANJA IN LJUBEZNI: PO MARIJI K JEZUSU!

  Danes je velik praznik Gospodovega oznanjenja, ko se lahko poglabljamo v svete skrivnosti učlovečenja Božjega Sina Jezusa Kristusa in materinstva Device Marije. Obenem je danes tudi materinski dan, ko Bogu lahko izrazimo veliko hvaležnost za naše matere, za dar njihovega materinstva in še za številne druge, s tem povezane darove. Ob tej priložnosti Gospoda Jezusa Kristusa ponižno prosimo, da bi nam odprl naše duhovne oči pri razumevanju evangeljske vloge matere. Ta vloga je danes dostikrat zelo zamegljena z zavajočimi pogledi na materinstvo, družino, itn.

  V molitvah Jezusu z zaupanjem izročimo prošnje, ki so jih zapisali: Aleksandra (za bolnega tasta), hčerka (za bolnega očeta), Irena (za par z dvema otrokoma) in še mnogi drugi prosilci milosti na tej spletni strani. Naj Božje usmiljenje objame vse, ki se nahajajo v kakršnikoli duhovni, dušni ali telesni bridkosti. Predvsem Jezusa prosimo, da bi nam v tem postnem času podaril milost srečanja z Njim pri sveti spovedi, kjer nas kot izgubljenega sina ali kot izgubljeno hči ponovno objame Njegovo brezmejno usmiljenje. Naj se v vsem zgodi presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, v spreobrnjenju grešnikov, zaupamo vate!

  http://svetniki.org/gospodovo-oznanjenje

 50. KRISTINA says:

  Dobri Bog hvala za vse kar smo in kar nam vsak dan znova izkazuješ. Prosim razsvetli vse ljudi, da ne postajajo sužnji televizije, računalnika, telefona, ker jih to dela agresivne, depresivne, vodi v požrešnost in samoljublje. Gospod, reši nas iz krempelj nas samih.
  Božje usmiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran, zaupam vate
  vsi svetniki Božji prosite za nas

 51. Primož says:

  Prosim, da molite sveti rožni venec vsak dan.

 52. Aleksandra says:

  Prosim za svojega tasta Avgustina, ker mu popusca srce in je res v slabem zdravstvenem stanju, da se pripravi na srecanje z Bogom. Hvala. Aleksandra

  • zametna vrtnica says:

   Aleksandra tudi sama sem bila v taki situaciji Januarja. Vse se je v redu uredilo. Le zaupaj v bozjo pomoč.

 53. hčerka says:

  Prosim Jezusa in Marijo, naj pomagata mojemu očetu, da se vnetje umiri in operacija uspe. Prosim tudi vse molilce, da molijo z mano, da bomo složni in močni. Pomagaj tudi vsem ostalim pomoči potrebnim. Usliši nas o Gospod, ker verujemo vate in tvojo pomoč.

 54. M says:

  Prosim molite zame, da me Gospod blagoslovi z veseljem in mirom v duši ter podeli zaposlitev in fanta. Bog povrni za vaše molitve.

 55. Irena says:

  Prosim za molitev za par z dvema otrokoma, da bi šla po poti spoznanja samega sebe in partnerja ter začutila in spoznala v sebi in drugem božje hčerinstvo in sinovstvo, ki se rojeva v neizmerni božji ljubezni in usmiljenju. Sveti Jožef, zavetnik družine, in mamica nebeška, ki vaju Jezus prav gotovo še posebej rad usliši, prosita Jezusa za to družino, naj ozdravi in naprej raste v božji ljubezni. Jezus, pridi, pridi, in jih objemi in jim podeli mir. Vse molivce na tej spletni strani prosim za priprošnji.

 56. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi zdravniški pregled v ponedeljek dobro opravil. Prosim za molitev tudi za svojo družino, da bi se med seboj dobro razumeli in da bi moji starši na življenje gledali drugače, ne le skozi denar.

  O, kri in voda, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega vate zaupam.

  O, Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo.

  K Jezusovemu srcu polagam tudi vse vaše molitvene namene. ž

  Hvala ti Jezus, ki nas brezkončno ljubiš, nam daješ dan, sonce, vse kar potrebujemo. Zahvaljujem se ti Jezus za vsak dan, za vse kar nam daješ danes. Naj sprejemamo vse v ljubezni, kakor si ti za nas sprejel križ, pretrpel smrt in razodel velikonočno skrivnost, ki je odrešenje vseh nas. Verujem in verujemo, da bomo lahko s teboj nekoč živeli in vstali s teboj, kakor si nam obljubil.

  Hvala ti Jezus za vse! Prosim, sprejmi tudi vse molitvene namene na tej spletni strani, usliši jih in pomagaj ljudem, ki potrebujejo pomoč. Mati Marija, usmili se nas!

 57. Lara says:

  Prosima za molitev….
  Sem v veliki stiski…. v locitvenem postopku… moz ne zeli v komuno… je odvisnik od kokaina….
  Prosim Boga, da bi moj moz ponovno nasel Njega…. prosim za sebe, da bom zdrzala ta locitveni proces. Da bom navkljub stiski in vsakodnevnim pretrsom dobra, socitna mati. Prosim za moje otroke, da jih ocetovo dejanje ne bi zaznamovalo, da bi z molitvijo presekali ta vzorec po njegovi strani druzine ( vedno neka odvistnost.. alkohol, samomori, dapresija..) prosim te Oce za moje otroke, resnicno te prosim, da bi imeli druzbo, kjer si ti v srediscu..
  Prosim te Oce tudi za mojega odvetnika, da bi se resnicno potrudil in delal za nas, ter dal vse od sebe. Prosim te za sodnike, za socialne delavce, za vse ki se bodo srecali z nasim primerom… da bi na njih deloval Sveti Duh.
  Hvala ti Jezus za ta kriz, ceprav se zdaj ne vidim cemu…

 58. Dušanka says:

  Prosim ljubega Boga, vse Svetnike in tudi vas dragi molivci, da mi z molitvijo pomagate, da se bom v soboto dobro počutila, brez bolečin in da bom lahko šla na hčerin maturantski ples.

  Hvala vsem

 59. Kristina says:

  Prosim za molitev za očeta,ki je po operaciji zaradi zdravljenja sepse v umetni komi,in iz katere bi se že moral zbuditi pred dvema dnevoma,pa se ne.Da bi se zbudil in da bi bile posledice ozdravljive.Bog povrni za vse molitve!

 60. Sofija says:

  Prosim za molitve, da se v službi prenehajo finančne težave in za pravilne odločitve. Vse težave in upe zaupam v Božje roke. Zahvaljujem se tudi za prejete darove in milosti ter uslišane prošnje. Naj se zgodi Božja volja!

 61. Boštjan says:

  Prišel sem do točke, ko lahko rečem:” Do tu sem hodil jaz, od tu naprej pa me vodi Ti! Ne zmorem sam Jezus, vate zaupam. Naj se zgodi tvoja sveta volja. V tvoje roke izročam sebe in vse moje. Amen.”

 62. Jana says:

  Koliko za vse trpeče na tej strani.Marija Mati Božja čuvaj način Vse.Kraljica Miru prosim za nas.Brezjanska Marija zasliši vse naše prošnje.Hvala vsem za molitev za Matjaža.

 63. Aleksandra says:

  Prosim za molitev za psihično zdravje in stabilnost svojih hčera. Amen

 64. Slavica says:

  Prosim vas Marija, Bog in Jezus pomagajte hčeri, da spregleda, da ne dela prav, se vrne na pravo pot k Vam in nama z možem in da zapusti partnerja, ki jo vsak dan bolj oddaljuje od nas in jo pelji v svojo smer v pekel. Sploh ne morem verjet kako se je spremenila! Partner jo ponižuje, ji laže, ji grozi in celo z bivšo se je se sestal ona pa nič. Vse to se ji zdi čist ok. Tudi prijateljice so ji rekle naj gre čim dlje od njega, ona pa ga je spet vzela nazaj češ da ga je sama provicirala. Za njegove napake prevzema krivdo. Pomagajte mi, da jo potegnemo stran od tega grešnika,ki jo samo izkorišča. Naj končno spregleda in midva z možem jo čakava, da ji pomagava iti češ to trgovina pot. Prosim molite z mano, da ga zapusti! Pomagajte ji Marija, Bog in Jezus. Tudi sama vsak večer molim za to in se Vam zahvaljujem za vse dobro. Molite, da zopet najde pravo pot! Prosim pomagajte ji! Vsaka stvar se zgodi zato, ker ste se vi tako odločili, saj ste najmočnejši. Rešite mojo hči prosim! Molite z mano zanjo! Amen

  • hvala says:

   Spoštovana!
   Vprašajte Jezusa, kaj je njegova Božja volja glede te situacije življenjske. Kaj pa če je njegov načrt in volja drugačna od vaše želje? Gospod bo uslišal prošnje, ki so v skladu z njegovo voljo in načrtom. Mi vidimo del slike ali pa še tega ne, Gospod pa vidi vsako sliko v celoti. Zgodi se vedno, kar je Božja volja in najboljše za nas, Božje usmiljenje, ki prihajaš iz Očetovih rok, vate zaupamo.

   • hvala says:

    Jezus je vsem odpustil, ki so ga sramotili, žalili , se posmehovali itd…in je molil za njih. Brez odpuščanja ljudem, nam tudi Bog ne more odpustiti.

 65. Mihaela says:

  Molim za naso druzino,sina da dobi zeljeno sluzbo.HVALA ti moja zaveznica Marija za prprosnje in b.p.izvide.molim za vse ki se borijo z rakom !

 66. Eva says:

  Prosim za duševno in telesno ozdravljenje ter vero Marijo, Kraljico Miru, Jezusa Kristusa in sv. Jožefa!

 67. Grešnik says:

  Prosim za molitev, za vse spovednike po svetu in doma v Sloveniji. Prosim za molitev, ki niso le besede napisane na računalniku (npr. Sveti Tadej prosi za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ampak za resnično ustno in premišljevalno molitev doma z zaprtimi vrati in ugasnjenim računalnikom. In prosim vas vse, ki gledate butaste programe na televiziji, da jih ugasnete, ker vaši duši ne dajejo nič dobrega. Bodimo vsi iskreni do sebe. Da preživimo, ne potrebujemo televizije in raznih filmov, ki jih lahko gledamo na računalniku. Dokaz so svetniki prejšnjih stoletij, ki tega niso imeli in mnogi, ki so danes, ta trenutek zaprti v samoti svoje celice. Ne mislimo, da so neumni ljudje. Pomislite čemu vsemu so se odrekli, da živijo sveto pokorščino Bogu v čistosti in uboštvu.

  Nič nam ne koristi, tako vsem vam, kot meni, da imamo doma razne revije s horoskopi, televizije in druge skušnjave. In če ste babica ali dedek, sestra ali brat, oče ali mami malim, z veliko previdnostjo usmerjajte kaj dovoljujete da je lahko doma. Bral sem, da je bil Louis Martin, oče male Cvetke, zelo previden in da ni puščal, da bi kakšne kvarne revije vstopile v dom, kjer je živel s svojo ženo in hčerkami. Naše sobe morajo biti kar se da skrbno urejene, slika Brezmadežne in Križani in tistih, ki jih imamo posebno radi. Torej, če imamo v denarnici sliko svojih najbližjih, zakaj ne premagamo strah in pripnemo sliko Device Marije, ki nas ima tako zelo rada in je naša nebeška mati? Verujmo, da nikdar nismo sami.

  In vsak dan recimo molitev k svetemu nadangelu Mihaelu.

 68. Miro says:

  URA, KO SE JE RODILA MILOST ZA VES SVET – USMILJENJE JE ZMAGALO NAD PRAVIČNOSTJO!

  USMILJENI JEZUS je veliki glasnici Božjega usmiljenja sv. Favstini Kowalski razodel naslednje besede življenja, po njej pa govori tudi nam:

  »Moja hči, spominjam te, kadarkoli boš slišala, da ura bije tri, se vsa potopi v moje usmiljenje, slavi in poveličuj to usmiljenje; kliči njegovo vsemogočnost na pomoč za ves svet, posebej za uboge grešnike, kajti v tem trenutku stoji na stežaj odprto za vsakega človeka. Ob tej uri zase in za druge izprosiš vse, ob tej uri se je rodila milost za ves svet – usmiljenje je zmagalo nad pravičnostjo. Moja hči, ob tej uri se potrudi, da zmoliš križev pot, kolikor ti obveznosti to dopuščajo; če ne moreš zmoliti križevega pota, vsaj za trenutek stopi v kapelo in počasti moje Srce, ki je v najsvetejšem zakramentu polno usmiljenja; ako pa ne moreš stopiti v kapelo, se vsaj za kratek trenutek poglobi v molitev tam, kjer si. Želim, da častí moje usmiljenje vsako ustvarjeno bitje, najprej pa ti, ker sem ti dal to skrivnost najgloblje spoznati« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, 1572).

  Ob uri usmiljenja (ob treh popoldan, to je ob uri Jezusove smrti na križu) se poglobimo v Jezusovo trpljenje na križu in ga ponižno prosimo za usmiljenje, posebno za grešnike. O tej uri Usmiljeni Jezus pravi: »To je ura velikega usmiljenja za ves svet. Dovolim ti, da prodreš v mojo smrtno žalost; ob tej uri ničesar ne odrečem osebi, ki me prosi v imenu mojega trpljenja« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, 1320).

  V molitvi z zaupanjem prosimo Jezusa in Devico Marijo, naj podarita potrebne milosti osebam, katere v molitev priporočajo Jože, Helena, Davorin, Zorka, Žarek upanja, Marija, Jana, Tadeja, Irena, Barbara, Ida, Janez, Dragan, Katlin, Mirjam, Molilka, Andreja, Petra, Kristina, Jasna, K, Dragan … Zgodi se presveta Božja volja!

  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!
  Vsi svetniki in svetnice, prosite za nas!

 69. N says:

  Prosim za molitev za spočetje otrok. Hvala

 70. KRISTINA says:

  Prosim za molitev, o Gospod ne razumem vsega kar se dogaja, pa vendar zgodi se tvoja volja .

 71. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se z očetom dobro razumel, prav tako prosim za molitev za mir v družini.

 72. K says:

  Gospod, prosim te za zmernost pri hrani in zdravo telesno težo.

 73. Jasna says:

  Prosim za molitev, ker sem res čisto na tleh. Hči drugi teden odpotuje na Novo Zelandijo za tri mesece, kar me zelo, zelo skrbi. V službi so težave in pritiski, ki me tudi zelo skrbijo, skrbi me predvsem, ali bomo še sploh obdržali službo. Oče je bolan in rabi ogromno pomoči in oskrbe. Partner mi tudi ni v podporo, predvsem psihično, zato ne vem, kako dolgo bom še zdržala.
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Srce Jezusovo, pomagajte da bi se vse uredilo, da bi znova dobila voljo do življenja. Varujte mi hči.
  Hvala, Jasna

 74. Davorin says:

  Danes dobi hčerka (mlada mamica s sedem mesečnim otrokom) diagnozo … cista na ledvicah ali tumor na trebušni slinovki.
  Prosim pomagjate nam z molitvijo, da bo se njena cela družina znala soočiti s “svojim križem”, njen pa izprosimo pri Godpodu telesno ozdravitev.

 75. Jože says:

  Prosim za molitev za moje zdravje in za zdravje mojega brata.

 76. andreja says:

  Prosim za molitev za mojo hčerko Nastjo naj ji Sveti Duh pomaga in jo varuje. Naj ji Bog pošlje Svetega Duha. Amen

 77. Petra says:

  Prosim za molitev – za zdravje moje mame, da se ji ne bi več vrtelo v glavi, in da bi ostala zdrava. Hvala in Bog vam povrni.

 78. Petra says:

  Prosim za molitev moje družine. Mož se želi ločiti. Skupaj sva že hodila na terapijo, pa ni pomagala. Imava hčerko. Prosim za molitev, da v najin zakon in v moževo življenje poseže Bog. Hvala. Petra

 79. Molilka says:

  Priporočam se v molitev za današnjo uspešno operacijo. Marija, Jezus,angeli in svetniki bodite ob meni.Bog vam povrni. Hvala.

 80. Helena says:

  Ljubi Jezus,prosim usliši me,da se rešijo moje težave,da se rešim bremena greha in zaživim polno življenje,življenje v veri,upanju in ljubezni. Draga mati Marija,prosim te izprosi mi milost,da se vse uredi,da bo prav.Božje usmiljenje ,zaupam vate!

 81. Mirjam says:

  Ljubi Bog, Jezus Kristus, Sveta Devica Marija,priporočam se v moji osebni stiski, iskreno prosim za popolno izcelitev.

 82. Katlin says:

  Prosim Gospoda, za dobrega, vernega, pogumnega krščanskega moža, s katerim bi živela krščanske vrednote. Da jutri uspešno izpit. Za Božje varstvo in zdravje vseh, ki jih nos v srcu.

 83. Dragan says:

  Prosim za molitev, da bi se dobro razumel s starši in prijatelji ter vsemi ljudmi okoli mene.
  O, Marija brez madeža spočeta, k tebi se zatekam!
  sv. pater Pij – prosi za nas!
  bl. Pier Giorgio Frassati – prosi za nas!
  bl. Alojzij Grozde – prosi za nas!
  sv. papež Janez Pavel II. – prosi za nas!

  Molitvi se tudi za vaše namene pridružujem tudi sam.

 84. janez says:

  prosim za molitev za zdravje, da me nehajo boleti zobje in ostale stvari hvala.

 85. ida says:

  Prosim za molitev,da brat ne izgubi vere v dobrega Boga,v težki življenjski preizkušnji.
  Sveta mati Marija in dobri Jezus stojta mu ob strani.
  Bog vam povrni,in hvala vsem molivcem.

 86. Tadeja says:

  Gospod, prosim te za bratovo spreobrnjenje in notranje ozdravljenje. Ogrni ga s svojim usmiljenjem. Daj moč mami, da ti bo še naprej zaupala.

 87. Barbara says:

  Dragi molivci, prosim vas za molitev za povrnitev mojega zdravja. Jutri imam pregled pri kardiologu. Prosim molite, da se bo zdravnik prav odločil glede nadaljnega zdravljenja. Imam upanje. Rada bi Boga na zemlji še slavila. Jezus vam povrni.

 88. Jana says:

  Hvala za vse molitve za Matjaža in Roka,tudi za srečno vožnjo obeh.Skupaj molimo za vse trpeče na duhu in telesu.

 89. Jana says:

  Prosim za molitev za Matjaža,da bo v ponedeljek dobro opravil zdravniški pregled za voznika,da bo zopet lahko vozil tovornjaka katrrega si močno želi.

 90. Žarek upanja says:

  Dobri Jezus, v katerem je vse mogoče. Ti vidiš v globino moje in moževe duše in najino silno hrepenenje po otroku. Včeraj sva obiskala grob Magdalene Gornik v Sodražici, mistkinje in trdno verujeva tudi v njeno pomoč. Predvsem moje duševno zdravje je zamajano zaradi globokega materinskega klica. Gospod, vate zaupava. Zavezala sva se, da se ne bova poslužila nobene dodatne preiskave v nosečnosti in sprejela otroka kakršnega nama boš ti naklonil. Ne pusti naju sama in usliši najino ponižno prošnjo! Prosim tudi vse Vas, dragi molilci, če naju lahko date v molitev. Bog vam povrni vse dobro!

 91. Irena says:

  Gospod, prosim te v preizkušnji, za katero sem sama kriva. Zgodi se tvoja volja, Gospod. Sveti Jožef in mamica nebeška, prosita zame. Sveta Terezija, sveti Juda Tadej, sveta Rita, sveta Jožefina Bakhita, prosite zame.

 92. Marija says:

  Prosim za molitev za hudo preizkušano družino in njihovo hčerko Zojo – naj jo čuvajo angeli. mamica Marija pa naj ji izprosi ozdravljenje po težki poškodbi.

  Božje Usmiljenje neizčrpni vir čudežev, zaupamo Vate.

  Marija

 93. Zorka says:

  Prosim za molitev,da bi bilo med nama z možem ozdravljenje težkega otroštva,mladostnih zablod,odpuščanje grdih besed,bolečih dogodkov,travm v družini.Gospoda prosim za veselje v sv duhu

 94. Miro says:

  ALI SLIŠIMO IN PREPOZNAVAMO BESEDE ŽIVLJENJA O BOŽJEM USMILJENJU?

  USMILJENI JEZUS je sv. Favstini Kowalski zaupal naslednje globoke besede življenja, namenjene tudi nam: »Ko bi se ljudje popolnoma meni zaupali, bi jih sam posvečeval in jih obsipaval s še večjimi milostmi. Nekateri zaničujejo moja prizadevanja, toda to mi ne jemlje poguma; kadarkoli se obrnejo name, jim hitim pomagat, usmiljeno jih podpiram in jim dajem prvo mesto v mojem usmiljenem Srcu« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, št. 1682),

  Naj žarki Usmiljenega Jezusa, kateri izvirajo iz Njegovega na križu prebodenega Srca, milostno objamejo vse, ki trdno zaupajo v moč Božjega usmiljenja! Božjemu usmiljenju priporočimo osebe in zadeve v raznih stiskah, o katerih pišejo: Sofija, Irena, Mina, Janez, M, Mirjam, Dragica, Tanja, Marjana, Veselje, Jasna, Marija, Kristina, Min … Še posebej molimo za spreobrnjenje grešnikov, pri čemer smo vsi potrebni globokega spreobrnjenja v srcu.

  Molitev: Kri in voda, ki izviraš iz Jezusovega Srca kot studenec usmiljenja za nas – vate zaupam (Dnevnik, 187). V postnem času je poleg molitve in dobrih del (telesna in duhovna dela usmiljenja) tudi priložnost za dobro sveto spoved, pri kateri nas Jezus ljubeče objame z žarki Božjega usmiljenja. Slišimo Njegov in Marijin klic k spreobrnjenju in novemu življenju v moči Božjega usmiljenja?

  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 95. Marija says:

  Hvala Očetu in Sinu in Svetemu Duhu ter Mariji za vse uslišane prošnje in molitve. Prosim za varnost moje hčerke na duhovnih vajah, njeno zdravje in dobro počutje. Molim tudi za trpeče in duše v vicah.

 96. Marjana says:

  Prosim ponižno za molitev za zdravje moje mame.
  Bog povrni.

 97. Mirjam says:

  Spostovani! Prosim da molite za našo druzino, po locitvi. Posebno za mojega bivsega moza, ki ni bil pripravljen delat na sebi in za vse krivi mene. HVALA

 98. Irena says:

  Hvala dobri Bog za vse prejete milosti. Varuj in čuvaj nas še naprej,posebno v petek,soboto in nedeljo. Sveta mati Marija ogrni nas s svojim plaščem,usmiljeni Jezus stoj nam ob strani. Posebej priporočam svojo družino svetemu Juda Tadeju,ki nas je že velikokrat uslišal.Sveti pater Pij prosi za nas.

  • Irena says:

   Hvala dobremu Bogu,usmiljenemu Jezusu in naši materi Mariji,ter svetemu Juda Tadeju in svetemu patru Piju za vse prejete milosti in varstvo. Prosim še naprej za vaše varstvo in pomoč,za zdravje,mir v družini. Prosim tudi za svoje zdravje ,da bom lahko naredila veliko dobrih del drugim ljudem.To me zelo osrečuje.

   • Dragan says:

    Gospa Irena, vedno ste naredili veliko dobrih del ljudem in vsak dan dajete ljudem bližini, prijazno besedo. Naj vas in vašo družino blagoslavlja Vsemogočni Gospod.

 99. min says:

  Dragi molilici, prosim molite za mojo mami, da bi bilo na današnjem pregledu vse uredu in, da bi težave, ki jih ima, bile čimprej odpravljene. Dobri Bog povrni ji nazaj zdravje.

 100. Jasna says:

  Vsemogočni milostni Bog, oprosti prosim hčerki, ki je včeraj jedla meso, ker je čisto pozabila da je post. Ko sem ji zvečer povedala kaj je naredila, ji je bilo hudo. Prosim oprosti ji in jo varuj.
  Hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja