Prosim za molitev

Imate težave? Imate kako bolezen, ki jo ne morejo zdravniki ozdravit ( levkemija, rak, astma, depresija,…) ? Ste skregani s sosedi, možem, ženo, otroci, sorodniki, sošolci,…? Vam gre vse narobe? Ne morete dobit fanta / punco za zakon? Ne morete imet otrok? Ne vem karkoli imate in vam dela težave, spodaj vpišite in skupaj bomo molili za vaš namen.
Naša prošnja je, da se tudi vi sami vključite v to internetno molitveno skupino in si vsi skupaj pomagajmo in molimo drug za drugega in namene, ki so bili napisani. Če še ne znate moliti, potem si izberite eno od molitev in jo izmolite (preberite in pri tem razmišljajte kaj piše) za vaše in vse ostale prošnje(namene). Če verujete se vam bo to tudi izpolnilo.

Matej 9, 20-22
Tedaj se mu je od zadaj približala žena, ki je dvanajst let krvavela, in se je dotaknila roba njegove obleke. Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« 22 Jezus pa se je obrnil, jo pogledal in dejal: »Bodi pogumna, hči, tvoja vera te je rešila.« In žena je bila od tiste ure rešena.
Ali:
Mt 17,20
»Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče
Ali:
Lk 17,6
Gospod pa jim je dejal: »Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej murvi: ›Izruj se s koreninami vred in se presadi v morje,‹ in bi vam bila pokorna.

Vsi skupaj lahko od Boga izprosimo milost za vaše prošnje.
Hvala za vaš obisk in vašo molitev, naj vas Bog obilno blagoslovi.
Spodaj vpišite svoje prošnje. Vpiši samo svoje ime/vzdevek brez priimka!

(Prosim, da si ne spreminjate imena ali vzdevka, ker s tem mi dajete dodatno delo, da vaše prispevke odobrim.  Hvala, Administrator)

This entry was posted in Domov. Bookmark the permalink.

13.006 Responses to Prosim za molitev

 1. Miro says:

  SV. BERNARDIN JE LJUDEM PRIPOROČAL NAJ RADI IN POBOŽNO KLIČEJO JEZUSOVO IME!

  Danes goduje sv. Bernardin Sienski, velik pridigar in ljudski misijonar, izjemno dejaven v službi Bogu in sočloveku. Zavzemal se je za širjenje češčenja Matere Božje, še posebej za češčenje Jezusovega imena. Veroval je v Božjo besedo, ki takole pravi: “Vsak, kdor bo klical Gospodovo ime, bo rešen.”
  (Apd 2,21)

  Ta veliki svetnik z izjemno močno vero in z življenjem po tej veri tudi nas zelo spodbuja, da v srcu gojimo močno zaupanje in živo vero v Jezusovo ime. To je takšna vera, ki se po obisku in slavljenju Najsvetejšega odraža tudi v dobrih delih v odnosu do bližnjega. S tem namenom se danes priporočimo sv. Bernardinu, z vero in zaupanjem pa ga prosimo tudi za trpeče osebe na tej spletni strani. Naj sv. Bernardin pri Jezusu izprosi potrebnih milosti še zlasti za Jasnino hči, Andrejino družino, Marijino mamo, za duhovnika v stiski, ranjene družine … Zgodi se presveta Božja volja!

  Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se nas in vsega sveta!
  Preblažena Devica Marija, prosi za nas!
  Sv. Bernardin Sienski, prosi za nas!

  http://svetniki.org/sveti-bernardin-sienski-redovnik-in-ljudski-misijonar/http://svetniki.org/sveti-bernardin-sienski-redovnik-in-ljudski-misijonar

 2. andreja says:

  Prosim za blagoslov naše družine in, da se stvari odvijejo tako, kot je božja volja. Prosim za sina,hčerko, naju z možem in vse, ki so v mojih misli. Prosim za živo vero, božjo ljubezen in naš blagoslov. Pošlji nam svetega duha in hudega preženi. Za vse prosim božjega blagoslova in da se ta svet naravna na “božjo frekvenco”. Amen in Aleluja dragi Bog oče, Jezus in Sv.duh.

 3. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj se mi hči javi, ker sem že čisto obupana
  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija,
  Sveti Jožef, varujte mi hči.
  Hvala

 4. Maja says:

  Prosim za molitev, ljubi Jezus, presveta Devica Marija, vsi Angeli in Svetniki prosim, naj se mami dobro zaceli rana po operaciji in naj ne izgubi volje in vere navkljub težki operaciji. Bog da ji moč. prosim.

 5. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, pomagajte da bi se hči javila in da je z njo vse vredu.
  Hvala

 6. Boštjan says:

  Za ureditev razmer v zakonu in za sina, da bi uspešno pisal celoletni test.

 7. andreja says:

  JEZUS prosim te za blagoslov naše družine, varuj in vodi nas in nam pomagaj v vsakdanjih težavah in problemih, da bi se vedno odločali prav in s tvojo pomočjo sprejemali prave odločitve. Izročam ti vse strahove, težave, ki se zdijo hude in vse kar leži na moji duši in v dušah mojih dragih, da ti vzameš in razrešiš po tvoji volji. Blagoslovi naju z možem, najina otroka in vso družino. Prosim razreši, kar je zvozlano in prekinjeno in ni od tebe, ampak od hudega duha. Prosim za živo vero za moža, mene in oba otroka. Pošlji svojega duha v naš dom, našo družino, naš kraj, domovino in ves svet. Amen in hvala.

 8. janez says:

  Prosim za molitev Gospoda in Marijo, vse angele in svetnike za zdravje in srečo. Hvala

 9. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, pomagajte, da bi bilo s hčerko vse vredu, da bi se srečno vrnila domov. Prosim tudi, da bi partner končno spoznal, da ne dela prav, da bi bil boljši do mene ter da bi prenehal z alkoholom, ki je veliko gorje. Varujte mi očeta, sestro in mene. Prosim tudi za vse, ki trpijo, naj jim posije žarek upanja.

  Hvala

 10. andreja says:

  Dragi Bog, jaz pa te prosim, da pomagaš v težavah, v katerih se je zopet znašla naša družina. Vedno znova, kot v krogih prihaja nad nas hudi duh. Prosim pomagaj, izročam ti družino, sorodnike, prijatelje, sosede….naš narod in svet. Toliko slabega je okrog nas, da nekako težko vidimo tisto kar je dobro, kar je delo Sv.Duha. Hvaležna sem, da imam vero, hvaležna za družino in vse dobro, včasih je pa tako težko in hudo, se oprijeti božjega, imeti vero…. Okrepi našo vero Gospod, utrdi nas v božji ljubezni in nas ozdravljaj telesno in duševno, preženi hudega duha proč in ga pahni v pekel. Izročam ti hčerko, sina, naju z možem, naše ljube drage in hkrati tudi vse druge ljudi in rodove, ki prihajajo.
  Ljubi Bog, prosim pomagaj. Hvala Ti za toliko pomoči, ki sem je bila deležna skozi leta…., obvaruj naš dom in Bog povrni vsem, ki nam je skupna molitev Gospodu. Amen

 11. Dušanka says:

  Prosim ljubega Boga, presveto Devjco Marijo, vse Angele in Svetnike, naj mi preneha neznosen glavobol in da bi se počutila boljše.
  Hvala vsem

 12. ida says:

  Prosim za molitev in Božjo pomoč, Presveta mati božja Marija, pomagaj hčeri pri iskanju zaposlitve,
  pokaži ji pravo pot,da se ne oddaljuje od Tvoje molitve in dobrote.

  Božje usmiljenje zaupamo Vate!

 13. Špela says:

  Prosim, naj mi Bog pomaga, da bo moja vera močnejša. Občutila sem, da sem se to leto oddaljila od Boga.
  Prosim, naj Bog pomaga mlajšemu bratu, da bo bolj odgovoren glede šole, da bo bolj ubogal starše in da bo manj psihično nasilen.
  Prosim, naj mi Bog pomaga, da se bom lažje uprla sladkim skušnjavam in da bom pazila na jezik ( pogosto preklinjam).
  Bogu hvala

 14. Valerija says:

  Prosim molite za mojo hci, da bo popravila
  Matematiko,da bo lahko sla na maturo. Da ji bo profesorica dala moznost in se omehčala.
  Dobri jezus pomagaj ji dati to moč in ji pomagaj.
  Hvala

 15. Irena says:

  Prosim molivce in vse svetnike za priprošnjo za duševno in duhovno ozdravljenje ter spreobrnitev para z dvema otrokoma, karetih zveza je v hudi stiski, kar prav vsem povzroča hude bolečine. Naj vsemogočno Božje Usmiljenje prodre v njihova srca in rane, da se zaceijo. Jesus Kristus, zaupam(o) vate, Fatimska Marija še ti nenehno kliči Gospoda, d jim pride še danes naproti.

  • Miro says:

   Molimo za vse ranjene osebe, še zlasti za trpeče otroke, s pogostimi molitvenimi vzkliki: Gospod Jezus Kristus, Božji Sin, usmili se nas in vsega sveta! O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo! Vedno pa se že prej, še preden so znani rezultati naših molitev, zahvaljujmo Vsemogočnemu Bogu za vse podarjene milosti. Bog nam jih ne naklanja šele takrat, ko se mi Nanj spomnimo, ampak dobesedno iz trenutka v trenutek – iz čiste, nedoumljive ljubezni! Ker smo ljudje vezani na čas in prostor in tudi razmišljamo ozko znotraj teh “kategorij”, teh milosti dostikrat ne moremo prepoznati kot take, potrebna je zelo močna vera. Zato pogostokrat z vero in zaupanjem v srcu kličimo: Slava tebi, Jezus! Hvala Ti za vse podarjene milosti – po Preblaženi Devici Mariji!

 16. marija says:

  Prosim za molitev za duhovnika, ki je v stiski in za vse ranjene družine.
  Naj vsem Fatimska mati božja izprosi razsvetljenja, božje milosti in blagoslova.

  Jezus vate zaupam.

  Hvala

 17. Miro says:

  FATIMSKA MARIJA USLIŠUJE PROŠNJE

  Med mnogimi pričevanji, kako Fatimska Marija uslišuje prošnje molivcev, je tudi naslednje: Fatimski pastirčki so veliko molili za druge. Lucija pripoveduje, kako je revna ženica na kolenih pred Jacinto jokaje prosila, naj ji od Marije izprosi ozdravljenje hude bolezni. Jacinta je pokleknila poleg ženice in z njo zmolila tri zdravamarije. Potem ji je zagotovila, da jo bo Marija ozdravila. Vsak dan je molila zanjo, dokler se ženica ni prišla zahvalit Mariji za ozdravljenje.

  http://www.sticna.com/vrtnice/fatimska_Marija.html

  Vse prosilce milosti na tej spletni strani danes priporočimo Fatimski Mariji, z gorečo željo, da bi se vsi odzvali na Marijine klice po spreobrnjenju, molitvi, pokori, zadoščevanju … Naj se na njeno priprošnjo zgodi presveta Božja volja!

  Preblažena Devica Marija, Kraljica rožnega venca iz Fatime, prosi za nas!

 18. Megi says:

  Prosim za molitev mojega strica da ozdravi in se k nam vrne zdrav domov,in za vss zdravnike da se pravilno odlocijo in da ga ozdravijo
  Amen

 19. Anica says:

  Prosim za molitev za sina, ki je v pobeteti in so se pojavile spektroavtistične motnje in OKM.

  Gospod varuj in čuvaj otroka, ki si mi ga zaupal, da bo znal graditi odnose v ljubezni do sebe, do drugih in da te bo začutil in spoznal
  kot Očeta. Hvala za pomoč in molitev !

  Anica

 20. Uroš says:

  Vsemogočega boga, angele in svetnike, Jezusa Kristusa ki je od mrtvih vstal, prosim, prosim za pomoc da bo pri pregledu pri zdravniku vse vredu, da se v mebi ne skriva huda bolezen..
  Prosim usliši me

 21. Marko says:

  Prosim za spreobrnjenje in notranje ozdravljenje žene.Za rešitev zakona in ureditev razmer v družini in zakonu.

 22. Boštjan says:

  Za dušni mir in ureditev razmer v družini.

 23. Jana says:

  Prosim za molitev za sestrično Polono,da premaga službene težave.Molimo za vse trpeče na duhu in telesu.Božje usmiljenje zaupam Vate.Marija Mati božja čuvaj nas vse.

 24. Tanja says:

  Gospod usmiljenja prosim. Hvala. Molite zame prosim lepo.

 25. Anna says:

  O Bog prosim pomagaj moji ljubljeni hčerki Andreji ki je hudo zbolela, da se ji kmalu povrne zdravje in da se vrne k svoji družini zdrava in srečna; prosim, pridružite se mi v molitvi za njeno popolno ozdravitev; Nebeška Mati Marija sv. Jožef in vsi svetniki pomagajte ji do zdravja!

  Božje usmiljenje studenec bolnim in trpečim! Lp. Anna

 26. M says:

  Prosim za molitev. Jutri grem na razgovor, tja imam kar dolgo pot. Jezus, vate zaupam.

 27. Miro says:

  GOSPOD JEZUS VEDNO HODI Z NAMI IN NAS ODREŠUJE! SLIŠIMO NJEGOV KLIC?

  V kakršnem koli življenjskem položaju se že znajdemo, vedno upirajmo naš duhovni pogled v našega Odrešenika Jezusa Kristusa, ki je v evangeliju po Janezu (14,6) o sebi dejal: »Jaz sem pot, resnica in življenje.« Priporočam, da v tednu duhovnih poklicev, pa tudi sicer, večkrat z vero in zaupanjem molimo naslednjo molitev (avtor mi ni znan):

  Gospod Jezus,
  vedno hodiš z nami.
  Hočeš, da imamo pred seboj cilje,
  za katere se je vredno boriti.
  Hočeš, da odkrijemo, da je vsak izmed
  nas poklican za nekaj velikega,
  kar zagotavlja osebno srečo
  in dobro ljudi okoli nas.
  Varuješ nas, da nam srce zaradi ran
  in porazov ne bi otopelo.

  Dobri Pastir, tvoj Sveti Duh
  nas opogumlja, da zna vsak odkriti
  tvoj klic, ga sprejeti in živeti.
  Naša prizadevanja napolni
  s ponižnostjo in velikodušnostjo,
  da bomo gradili Cerkev, v kateri bo
  vsak lahko živel to, za kar je poklican.
  Naj s tvojo pomočjo oblikujemo svet,
  v katerem bo dovolj svetosti
  in predanih duhovnih poklicev. Amen

  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva, zaupamo vate!

 28. Jasna says:

  Prosim za molitev, naj se moje bolečine v glavi končajo, da bi bilo z menoj vse vredu, ker me res močno skrbi. Da bi le bila dobro, saj me invalidni oče potrebuje močno in zdravo.
  Presveta Devica Marija, Vsemogočni Milostni Bog, Sveti Jožef, naj bo z menoj in mojo družino res vse vredu.
  da bi bilo tudi drug teden, ko grem na zdravniški pregled, vse v najlepšem redu.

 29. K says:

  Prosim vas, da se še name v molitvi…sem polna notranjih ran zaradi zapuščenosti, zavrženosti. Prosim prosite, da jih Gospod ozdravi, da bom zmogla iti dalje, znova zaupati…in, če je Gospodova volja, prosim za milost spoznanja dobrega, zvestega, pogumnega, vernega krščanskega moža, s katerim bi si ustvarila srečno zakonsko in družinsko Življenje. Prosim tudi, da bi bila jaz vredna, topla, skrbna…žena, mati….
  Hvala vam za molitev in Gospod vas blagoslovi vse.

  • Miro says:

   Gospod Jezus ne izbira “materiala”, iz katerega lahko naredi nekaj dobrega. Naš Odrešenik lahko tudi iz največje človekove zapuščenosti, zavrženosti in ranjenosti naredi nekaj izjemno veličastnega, kar močno presega vse naše predstave. Vsak dan, ko se po Božji milosti zbudite v novo jutro, naj v vašem srcu zadoni prostovoljni, upanja polni klic: Jezus, vse izročam v tvoje presvete roke, zgodi se presveta Božja volja! Ob takšni notranji drži in zaupanju vas bo gotovo, prej ali slej, presenetila Božja previdnost in vam odprla čudovito notranjo pot, na kateri boste začutili, kaj pomeni Emanuel, to je Bog z nami. Tako boste zaživeli v Njegovi moči in prejeli vse potrebne milosti za vašo življenjsko poklicanost.

   Božje usmiljenje, ti veselje in neizmerna radost vseh svetih, zaupamo vate!

 30. KRISTINA says:

  Prosim za molitev, da najdem pot iz težav. Kri in voda iz prebodenega Kristusovega srca dajta mi moč in pogum.
  Sv.Rita prosi za nas
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,zaupam vate
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,zaupam vate

 31. Jana says:

  Marija čuvaj Roka na vožnji.Marija Mati Božja spremljaj ga na vožnji saj je mladi šofer…Božje usmiljenje zaupam Vate.

  • veronika says:

   Mamina molitev in ljubezen delata čudeže. Posveti ga sv. Jožefu. Ena od njegovih obljub je tudi varstvo pred nesrečami vsem, ki se mu posvetijo in se v molitvi zatekaju k njemu po pomoč
   Jezus, Marija , Jožef varujte Roka na vseh njegovih poteh, da se vedno srečno vrne domov!

 32. Amadeja says:

  Prosim za molitev za življenjskega sopotnika – stanovitnega, modrega, odločnega moža, s katerim bi si ustvarila družino. Moža, s katerim bi krepila ljubezen v Jezusu. Amen.

 33. Tanja t says:

  Prosim ,molite za moje noge da mi niso težke in ,da normalno hodim
  Vstali gospod Kristus pomagaj mi in ozdravi me od multiplaskleroze

 34. Mirjam says:

  Polna zaupanja in blaženega upanja molim in se priporočam za vsak nov dan,za vsak korak. Globoko se priporočam za uresničitev najglobljih hrepenenj. Bogu hvala.

 35. Dušanka says:

  Prosim ljubega Boga, presveto Devico Marijo, vse Angele in Svetnike, pomagajte in stojte ob strani moji hčeri, da bo uspešno in dobro odpisala maturo in da bo sprejeta na fakulteto, katero si želi. Prosim tudi vas dragi molilci, pomagajte z molitvijo.
  Hvala

 36. Boštjan says:

  V silnem zaupanju in svoji nemoči se zatekam k tebi Magdalena Gornik. Izprosi pri bogu daru umnosti, da bi ravnaal prav jaz in moja žena, da bi se atvari uredile, ker v trenutni situaciji najbolj trpi najin sinko.

 37. M says:

  Priporočam se v molitev,da bi se polip odluščil in da ne bi bila potrebna operacija.hvala in Bog vam povrni. Lurška mati Božja prosi za me.

 38. Simon says:

  PROSIM VAS ZA MOLITEV
  Sem mlad fant,ki sem pred dvema letoma začel svojo poslovno pot. Molite da nebi imel težav s svojo konkurenco v poslu,ogromno sem se presekiral zaradi konkurence in imam tudi strahove zaradi tega. Molite tudi za moje zdravje.Gospod Bog usmili se mene grešnika.

  • hvala says:

   Spoštovani!
   Strah, ki se nas loteva v življenju pomeni nezaupanje v Boga. V Svetem Pismu pravi prerok Izaija:V mirovanju in zaupanju je vaša moč, Gospod je Bog pravice, blagor vsem, ki zaupajo vanj. Strah pred človekom nastavlja zanko, kdor pa zaupa v Gospoda bo obvarovan- Sveto Pismo Prg 29,25. Jezus je usmiljen do trpečih ljudi. Če Boga ljubimo, ljubimo tudi križe, pravi Anton Nadrah OCist v knjižici Gospod, vate zaupam. Življenje izročite Jezusu.
   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupam.

 39. salamon+++ says:

  Hvaljen Jezus, dragi prijatelji! Z velikim veseljem lahko naznanim, da so bile vaše molitve uslišane in da sva oba kandidata zelo uspešno opravila zagovor diplomskega dela +++ Bog je usmiljen in dobrotljiv, vedno se mu zahvaljujmo in ga častimo, kajti vedno nam da tisto kar si zaslužimo. Hvaljen naj bo Troedini Bog +++ Hvalimo in slavimo ga na veke vekov amen +++

 40. Lara says:

  Dragi Bog, prosim te za pravico v sedanjem življenju, kot tudi za pravično obsodbo v naslednjem življenju. Ti vse vidiš, slišiš in stojiš ob strani najbolj trpečim. ”Bog je pravičen Sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje.”

  Draga Marija mati Božja, naša vzornica, prosi za nas!
  Molimo skupaj.

 41. Boštjan says:

  Vsemogočni, daj da bi delavnice molitve in življenja, ki jih obiskujem, obrodile tako prepotreben sad. Srce Jezusovo vate zaupam. Prosim za podporo v molitvi. Bog povrni.

 42. Sofija says:

  Prosim za molitev za vse šolarje, dijake, študente, da bi bil jim Sveti Duh pomagal pri učenju, testih in izpitih, spraševanjih, da bi uspešno končali šolsko leto. Prosim tudi za molitev, da bi se sinu popravila krivica, ki mu je bila storjena, saj vpliva na njegovo prihodnost. Hvala!

 43. Jože says:

  Prosim za molitev za zdravje.

 44. Slavica says:

  Prosim molite z mano, da moja hči najde srečo v ljubezni in dobrega partnerja saj je magnet za problematične fante. Ima dobro službo, svoje stanovanje, avto, samo sreče v ljubezni nima. Vrstniki jo prehitevajo, saj je obtičala na mrtvi točki. Ker je sama ima drugačno življenje kot pari. Opažam, da je čezdalje bolj zamorjena in sploh noče stikov z morebitnimi fanti. Prosite z mano, da preboli bivšega fanta in si ustvari družino. Molite prosim z mano! Amen

 45. Dušanka says:

  Prosim za molitev, da se komisija na reviziji soglaša s komisijo 1. stopnje in naj se moje bolečine umirijo in zapustijo moje telo…
  Prosim ljubi Bog, usliši moje prošnje.
  Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo.
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga.

  Hvala

 46. Mala jo says:

  Prosim za molitev za mojo mami. Je srčni bolnik in zdravje vsak dan vidno peša… Je stara 80 let… Zelo smo navezani drug na drugega…hvala…

 47. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. maja 2019:

  “Dragi otroci, z materinsko ljubeznijo vas kličem, da bi s čistimi in odprtimi srci, s popolnim zaupanjem odgovorili na veliko ljubezen mojega Sina. Jaz poznam veličino Njegove ljubezni. Jaz sem ga nosila v sebi, hostijo v srcu, luč in ljubezen sveta. Otroci moji, tudi moje obračanje na vas je znamenje ljubezni in nežnosti nebeškega Očeta, velik nasmeh, napolnjen z ljubeznijo mojega Sina, klic k večnemu življenju. Kri mojega Sina je iz ljubezni prelita za vas. Ta dragocena kri je za vaše odrešenje, za večno življenje. Nebeški Oče je ustvaril človeka za večno srečo. Ni mogoče, da bi umrli vi, ki poznate ljubezen mojega Sina, vi, ki mu sledite.
  Življenje je zmagalo, moj Sin je živ. Zato, otroci moji, apostoli moje ljubezni, naj vam molitev kaže pot, način širjenja ljubezni mojega Sina v najvzvišenejši obliki. Otroci moji, tudi ko poskušate živeti besede mojega Sina, molite. Ko ljubite ljudi, ki jih srečujete, širite ljubezen mojega Sina. Ljubezen odpira vrata raja. Otroci moji, od začetka sem molila za Cerkev, zato tudi vas, apostole moje ljubezni, kličem, da bi molili za Cerkev in njene služabnike, za tiste, ki jih je moj Sin poklical. Hvala vam.”

 48. Jana says:

  Marija čuvaj sina Roka na vožnji s tovornjakom,danes gre prvič v tujino.Molilvi molite z menoj da bo pot varna,da bo vse dobro saj je mlad šofer star komaj 20 let.Hvala vsem.Božje usmiljenje zaupam Vate.

 49. Tanja says:

  Naj se vnuk ne boji staršev. Prestrogi so. Marija tebi v varstvo ga izročam objemi ga z ljubeznijo.

  • Miro says:

   BOŽJA BESEDA: »Očetje, ne grenite svojih otrok, da ne zapadejo v malodušje.«
   (Kol 3,21)

   Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, vate zaupamo!

 50. Tanjs says:

  Naj se vnuk ne boji staršev. Prestrogi so. Marija tebi v varstvo ga izročam objemi ga z ljubeznijo.

 51. Miro says:

  SVETI JOŽEF – ZAVETNIK IN ZGLED DELAVCEV, VARUH SVETE DRUŽINE, PRIPROŠNJIK ZA SREČNO ZADNJO URO …

  http://svetniki.org/sveti-jozef-delavec

  Sv. Jožefu z zaupanjem izročimo vse prošnje na tej spletni strani in ga prosimo, naj vsem trpečim, ki se nahajajo v kakršni koli stiski ali preizkušnji, pri Bogu izprosi potrebnih milosti. Naj se neizmerno Božje usmiljenje milostno dotakne oseb, ki jih tokrat v prošnjah za molitev omenjajo: Lara, Andreja, Lucija, Tanja, Dušanka, Neja, V, Marjana, M, Mata, Dejan, A., Karmen, M+S, Mateja, Kras, Ida, Molilka, Jasna, Boštjan, Marinka, Janez, Mirjam, Mala jo, Irena, Meri, Sofija, Davorin, Kristina … Naj se na priprošnjo sv. Jožefa zgodi presveta Božja volja!

  V ta namen vam posredujem čudovito molitev k sv. Jožefu. Pogostokrat jo berimo z vero, zaupanjem in ljubeznijo v srcu, živimo v skladu z Božjo voljo in bomo od Gospoda Jezusa prejeli neprimerno več, kot smo sposobni prositi!

  K TEBI, O SVETI JOŽEF, PRIBEŽIMO …

  K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah,
  in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto
  nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva.

  Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico,
  Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni,
  s katero si objemal Dete Jezusa,
  te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež,
  ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo,
  in pomagaj nam v naših potrebah
  s svojo močjo in priprošnjo.

  O preskrbni varuh Svete družine,
  varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa;
  odvrni od nas, ljubezni polni oče,
  vsako kugo zmot in greha.

  Podpiraj nas milostno iz nebes,
  o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme,
  in kakor si nekdaj otel Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti,
  tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo
  sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja.

  Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu
  in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti
  in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen
  (pp. Leon XIII.

  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi, zaupamo vate!
  O Marija, brez madeža izvirnega greha spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
  Sv. Jožef, prijatelj Najsvetejšega Srca, prosi za nas Boga!

 52. andreja says:

  Pred menoj so velike spremembe na vseh področjih življenja. Gospod, vse izročam v tvoje roke. Vodi me, usmerjaj me, hodi z menoj.
  Naj se vse zgodi v najvišje dobro vseh.. Naj se zgodi v Jezusovem imenu. Amen.

  Molite še vi za mene in jaz molim za vas.
  Na vse kličem Božji blagoslov.
  A

 53. Davorin says:

  Pravkar sem prebral precej žalostno zgodbo …
  Gospod, pomagaj otrokom z neozdravljivimi bolezni, da se jih usmiliš in pomagaš ozdraveti, v tvojo slavo …
  njihovim staršem pa daj moč, da skupaj z otroci vrjamejo in zaupajo v Vate.

 54. Irena says:

  Dobremu Bogu hvala za vse prejete milosti. Še naprej se priporočam za njegovo pomoč in usmiljenje,predvsem v teh precej težkih dnevih,ki so pred nami.Daj nam notranji mir,zdravje in razumevanje. Marija ogrni nas s svojim plaščem in nas varuj,usmiljeni Jezus hodi z nami. Priporočam se tudi svetemu Juda Tadeju,svetemu patru Piju in svetemu patru Leopoldu .Angeli varujte nas in nam pomagajte. Prosim tudi za utrditev vere v moji družini.

 55. Miro says:

  VSEM TRPEČIM JE BILA IN JE ŠE PRAVI ANGEL TOLAŽBE!

  Danes Cerkev slavi god svete Katarine Sienske, device in cerkvene učiteljice. Značilno zanjo je bilo njeno iskreno prijateljstvo s Kristusom in njeno goreče prizadevanje za blagor Cerkve. Za to dvoje si moramo tudi mi prizadevati. V ta namen prosimo Jezusa za potrebne milosti. Najprej pa obžalujmo vse, kar je bilo v našem življenju narobe (iz knjige Kristusovi pričevalci, Stanko Lorber).

  http://svetniki.org/sveta-katarina-sienska-devica-in-cerkvena-uciteljica

  Sv. Katarini Sienski z zaupanjem priporočimo vse, ki na tej spletni strani prosijo za molitev bodisi za njih bodisi za njihove domače, sorodnike, prijatelje, sosede, sodelavce, znance … pa tudi za grešnike, ljudi, ki ne najdejo smisla v življenju, za tavajoče, razočarane, nesrečne obupane … Naj se na njeno mogočno priprošnjo vseh in vsakogar usmili naš od mrtvih vstali Zveličar in vsem podari mir, ljubezen in usmiljenje …, da bi tako z Njegovo pomočjo vedno in povsod spolnjevali božjo voljo!

  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim, zaupamo vate!
  Sv. Katarina Sienska, prosi za nas!

 56. janez says:

  Prosim za molitev za zdravje, notranjo srečo, umirjeno življenje in srečo nasploh v življenju, ki se mi zdi da se zgubljam…včasih ne vidim več smisla v življenju. Hvala

  • hvala says:

   Spoštovani Janez! Svetujem vam, da prečitate nekaj knjig, ki jih je napisal Tomislav Ivančič duhovnik, študiral tudi v Rimu, napr, prečitajte knjigo srečanje z Živim Bogom. On tudi pravi, da strah in življenje, ki mi ne vidimo izhoda je, da smo se izgubili iz Gospodove roke in smo nekje obviseli. Imamo premalo vere, Sveto Pismo pravi vrzimo se v Gospodove roke, Jezus pravi, da na svetu bomo imeli stisko, vendar je On z nami do konca sveta, pravi ne bojte se. Božje usmiljenje, ki si višje od Nebes, vate zaupamo.

   • hvala says:

    Pripis! Največji smisel v življenju je, DA SLUŽIMO BOGU. Molite rožni venec Božjega usmiljenja, Božje usmiljenje, ki prihaja iz Očetovih rok, vate zaupamo.

 57. Miro says:

  BELA NEDELJA – NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA

  http://svetniki.org/bela-nedelja-nedelja-bozjega-usmiljenja

  VZKLIKI BOŽJEMU USMILJENJU

  To niso litanije, temveč vzkliki Božjemu usmiljenju. Jezus je razodel sr. Faustini veliko moč teh vzklikov. »Božja ljubezen je cvet, usmiljenje pa sad tega cveta. Če kdo dvomi, naj bere te vzklike Božjemu usmiljenju in našel bo zaupanje!«

  Božje usmiljenje, nedoumljiva skrivnost Presvete Trojice, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, izraz njegove največje moči,
  Božje usmiljenje, ki si se razodelo v stvarjenju nebeških duhov,
  Božje usmiljenje, ki si nas iz niča poklicalo v življenje,
  Božje usmiljenje, ki obsegaš ves svet,
  Božje usmiljenje, ki nam daješ nesmrtno življenje,
  Božje usmiljenje, ki nas varuješ zasluženih kazni,
  Božje usmiljenje, ki nas rešuješ bede greha,
  Božje usmiljenje, ki nam v Besedi, ki je postala človek, daješ opravičenje,
  Božje usmiljenje, ki se na nas izlivaš iz Kristusovih ran,
  Božje usmiljenje, ki izviraš iz Presvetega Srca Jezusovega,
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja ,
  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi Cerkvi, ki obsega vesoljni svet,
  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov,
  Božje usmiljenje, neomejeno v zakramentu krsta in pokore,
  Božje usmiljenje, neizmerno v zakramentu evharistije in duhovništva,
  Božje usmiljenje, ki si nas poklicalo k sveti veri,
  Božje usmiljenje, v spreobrnjenju grešnikov,
  Božje usmiljenje, ki posvečuješ pravične,
  Božje usmiljenje, ki k popolnosti vodiš svete,
  Božje usmiljenje, studenec bolnim in trpečim,
  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca,
  Božje usmiljenje, upanje tistim, ki obupavajo,
  Božje usmiljenje, ki vedno in povsod spremljaš vse ljudi,
  Božje usmiljenje, ki nas napolnjuješ z milostjo,
  Božje usmiljenje, mir umirajočim,
  Božje usmiljenje, ki nas varuješ peklenskega ognja,
  Božje usmiljenje, ki lajšaš trpljenje dušam v vicah,
  Božje usmiljenje, ti veselje in neizmerna radost vseh svetih,
  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere,
  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev.

  V.: Bog je usmiljen in poln svetosti, počasen z jezo, poln dobrote.
  O.: Zato bom vekomaj klical Božje usmiljenje.

  Molimo.

  O Bog, tvoje usmiljenje je neskončno, tvoja milost neizčrpna. Milostno poglej na nas, pomnoži v nas delo svojega usmiljenja, da ne bomo obupali tudi v največjih preizkušnjah, temveč bomo bolj zaupali v Božjo voljo, ljubezen in usmiljenje. – Po našem Gospodu Jezusu Kristusu, Kralju usmiljenja , ki s teboj in s Svetim Duhom izkazuje usmiljenje vekomaj. Amen

  Naj vsak dan, še posebej danes, ko je nedelja Božjega usmiljenja, iz srca vre naša zahvala: Jezus, tisočkrat in tisočkrat Ti hvala za vse, kar nam milostno podarjaš na priprošnjo Presvete Device Marije!

 58. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef varujte mi hčerko, naj bo vse vredu z njo in naj se mi javi.

 59. Miro says:

  USMILJENI JEZUS: »NA LJUDI, KI SE PRIBLIŽAJO IZVIRU MOJEGA USMILJENJA, IZLIVAM CELO MORJE MILOSTI!« (Dnevnik sv. Favstine Kowalske, 699).

  Pred jutrišnjim praznikom Božjega usmiljenja, na t. i. belo nedeljo, skrbno razmislimo o besedah življenja, ki jih je Usmiljeni Jezus zaupal sv. Favstini Kowalski in po njej tudi nam. Prisluhnimo, kaj nam Sveti Duh v srcu govori o Božjem usmiljenju in se skušajmo po tem tudi ravnati. »Z ničemer in nikomer primerljiva pobožnost k Božjemu usmiljenju odloča o usodi sveta, o usodi človeštva,« je zapisal poljski kardinal Macharski.

  Na tem mestu so v nadaljevanju navedene le nekatere pomembnejše Jezusove besede o prazniku Božjega usmiljenja, v celoti pa so zbrane v obsežnem Dnevniku sv. Favstine Kowalske.

  »Želim, da je prva nedelja po Veliki noči praznik usmiljenja (299) … Kdor na ta dan pristopi k viru življenja, bo deležen popolnega odpuščanja svoje krivde in kazni (300) … Praznik Božjega usmiljenja izvira iz notranjosti mojega usmiljenja in je zasidran v globinah mojega sočutja. Vsak vernik, ki zaupa mojemu usmiljenju, bo usmiljenje dosegel.« (420) …

  »Moja hči, nagnil sem svoje Srce k tvojim prošnjam. Tvoja naloga in dolžnost tu na zemlji je: vsemu svetu izprositi usmiljenje. Nihče ne prejme odpuščanja, dokler se z zaupanjem ne zateče k mojemu usmiljenju, in zato naj bo prva nedelja po Veliki noči praznik usmiljenja. Duhovniki naj na ta dan vernikom pridigajo o mojem velikem in neizčrpnem usmiljenju.« (570) …

  »Moja hči, vsemu svetu oznanjaj moje nepojmljivo usmiljenje. Želim, da bi bil praznik usmiljenja pribežališče in zavetje vsem, posebej ubogim grešnikom. Na ta dan so odprte globine mojega usmiljenja; na ljudi, ki se približajo izviru mojega usmiljenja, izlivam celo morje milosti. Kdor pristopi k spovedi in k svetemu obhajilu, prejme popolno odpuščanje krivde in kazni. Ta dan so odprte vse Božje pretočnice, po katerih tečejo milosti; naj se nihče ne boji približati se mi, čeprav bi bili njegovi grehi rdeči kakor škrlat. Moje usmiljenje je tako veliko, da ga v vsej večnosti ne more doumeti noben razum, ne človeški ne angelski. Vse, kar obstaja, je izšlo iz notranjosti mojega usmiljenja. Vsaka duša bo v odnosu do mene vso večnost premišljevala o moji ljubezni in mojem usmiljenju. Praznik usmiljenja je izšel iz moje notranjosti; želim, da bi bilo slovesno praznovanje prvo nedeljo po Veliki noči. Človeštvo ne bo okusilo miru, dokler se ne obrne k izviru mojega usmiljenja.« (699) …

  Božje usmiljenje, tolažba in blagor vsem, ki so skesanega srca, zaupamo vate!

  http://www.molitev.net/molitev/bozje-usmiljenje

 60. Mateja says:

  Jutri odhajamo v Međugorje. Prosim, molite, da bo pot varna in srečna. Da bo družina spet obudila medsebojno spoštovanje, ljubezen in zaupanje. Tudi vseh vas, molilcev, se bom spomnila. Naj bodo ti dnevi blagoslovljeni, naj nam bodo dane milosti, iz katerih bomo črpali vse življenje. Hvala.

 61. a. says:

  Prosim za molitev za hudo bolnega moža moje sestrične, da bi se mu stanje izboljšalo in bi premagal hudo bolezen. Prosim pa tudi zase, da bi izzvenele želodčne težave, ki me pestijo zadnje čase. Vsi, ki molite za nas, bodite blagoslovljeni in Bog povrni za vaše molitve in dobroto. Mati nebeška, prosi za nas!

 62. Mata says:

  Prosim za sluźbo.

 63. marjana says:

  prosim boga za psihično zdravje svoje hčere ,bog jo varuj

  sv Faustina prosi za nas
  sv. Jožef prosi za nas

 64. Administrator says:

  Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. aprila 2019:

  “Dragi otroci! To je milostni čas, čas usmiljenja za vsakega od vas. Otročiči, ne dopustite, da bi veter sovraštva in nemira vladal v vas in okoli vas. Vi ste, otročiči, poklicani, da bi bili ljubezen in molitev. Hudič želi nemir in nered, vi pa, otročiči, bodite radost vstalega Jezusa, ki je umrl in vstal za vsakega od vas. On je premagal smrt, da bi vam dal življenje, večno življenje. Zato, otročiči, pričujte in bodite ponosni, da ste v Njem vstali. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu!”

 65. Neja says:

  Prosim za svojega se nerojenega otroka, da bi bil zdrav in da bi nosecnost in porod potekala normalno. Hvala

 66. Tanja says:

  Prosim molimo za Mili ki je v nesreči izgubila moža. Hvala vsem.

 67. Mata says:

  Prosim za molitev za sluzbo za nedolocen cas.

 68. Irena says:

  Prosim za molitev za Š. in A. ter njuna otroka. Gospod, obvaruj to družino, ki je v hudi stiski in na tem, da razpade. . Vzemi jih v svoje naročje in ozdravi njihove rane. Pošlju Svetega Duha, da prodre v ranjena srca obeh staršev, naj ozdravita in vtvoji ljubrzni najdeta pot do svojega hčerinstva in sinovstva. Obvaruj in ozdravi oba otročka, ki v teh hudih stiskah svojih staršev strašno trpita. Naj se zavedata, da nista za nič kriva in da sta strašno ljubljena tudi od svojih zemeljskih staršev.
  Mamica nebeška in sveti Jožef, sveta starša zavzemita se za to družino pri svojem sinu, ker vaju prav posebej rad usliši. Sveti Juda Tadej in Sveta Rita, priorošnjika v nemogočih zadevah pridita na pomo s svojim prošnjami.
  Prosim tudi za M., ozdravi tudi njene rane ter ji pomagaj, da bo svoji mami in mladi družini znala stati ob strani.

 69. andreja says:

  Prosim za sina. Izročam ti ga Gospod. Tebi v tvoje varstvo in v tvojo ljubezen. Izročam ti ga v preizkušnjah.
  Izročam ti vso našo družino. Hvala in prosim molite dragi bratje za nas. Bog povrni vsem …. Amen.

 70. Lara says:

  Prosim za molitev, za dobrega moža (v pravem pomenu besede), da bo imel karakter in ves čas krepil odločnost, pogum in optimizem.

  Bog pomagaj!
  Marija mati ljubljena, usliši moje prošnje.

 71. ida says:

  Ljubi Bog,blaženi Alojzij Grozde in presveta Devica Marija,prosim Vas za pomoč hčeri na razgovoru za službo,
  ki si jo zelo želi.Varuj jo ljubi Jezus,da se umiri in zaupa vate.

 72. Andreja says:

  Prosim za molitev za moje zdravje.

 73. Meri says:

  prosim za zdravje mojega moža in mene, da bi lahko prestala vse trpljenje ki nam bolezen prinaša. in za duševni mir.

 74. KRISTINA says:

  Četrti dan

  Jezus: ”Danes mi pripelji tiste, ki me še ne poznajo in ne verujejo vame. V svojem pregrenkem trpljenju sem mislil nanje, a njihova prihodnja gorečnost mi je tolažila srce. Potopi jih v morje mojega usmiljenja .”
  Molimo za brate in sestre ki jih tok življenja nosi med skalovjem in butajo ob skale, naj Usmiljeni Jezus na njih razlije svoje usmiljenje, jim okrepi zaupanje, potrpljenje in vero, samo z Njim smo močni in nas ni strah.
  Božje usmiljenje, ki pritekaš iz prebodenega Jezusovega srca razlij se na cel svet, da vsak začuti tvoj utrip

 75. salamon+++ says:

  Hvaljen Jezus in pozdrav moji prijatelji,
  Prosim vas, tudi tokrat, kot že poprej nekajkrat, da me ne pustite samega pred preizkušnjami! in da se ponovno združimo v prošnji k Troedinemu Bogu in njegovi nevesti devici Mariji, ter k sv. Jožefu, da mi pomagajo in se me Troedini usmili.
  Prosim vas torej, da molite za mene in še za eno osebo, da bi uspešno zagovarjala diplomsko delo.
  Naj se zgodi po Božji volji.
  Vsem, ki bodo molili, naj Bog obilno povrne.
  (Jst bom molil za vas, vi pa prosim, molite za moj namen…)
  Aleluja- naj bo hvaljeno njegovo ime na veko veke, amen +++
  Blaženi Lojze Grozde- prosi za nas!

 76. Mirjam says:

  Vsakomur, ki veruje vanj, so v njegovem imenu grehi odpuščeni. Vstali Jezus,izponi naše prošnje,odvali težki kamen iz naših src. Molimo.

 77. Boštjan says:

  Prosim vstalega Kristusa naj reši moj zakon.

 78. Kras says:

  Prosim za molitev, znašla sem se v čudnem stanju šibke vere.

 79. Karmen says:

  Prosim za molitev za mojega moža. Da se vrne k meni nazaj in da bo začel spoštovati 10 božjih zapovedi.

 80. janez says:

  Prosim za molitev za zdravje. hvala

 81. Dejan says:

  Prosim te Bog in Marija, pomagajta mi pri finančnem stanju.

 82. Dejan says:

  Prosim Sveto Marijo z angeli, da se uredi situacija s službo, da se najde ravnovesje in da ljudje iz preteklosti več ne prihajajo naproti.

  Hvala!

 83. M says:

  Prosim za molitev za jutrišnji razgovor za službo. Prosim za molitev.

  Bog povrni!

 84. Jasna says:

  Vsemogočni Milostni Bog, Presveta Devica Marija, Sveti Jožef, pomagajte da bi bilo vse dobro, da bi jaz in moja družina preživeli lep današnji dan in praznične dni, ki prihajajo in, ki mi ogromno pomenijo. Varujte mi hči.

 85. V says:

  Prosim za molitev za moza, ki zelo trpi, ker se ne cuti sprejet in razumevan v njegovi in moji druzini

  • hvala says:

   Spoštovana V, naj se mož ne obremenjuje s tem, če ni sprejet pri ljudeh, moli naj za njih, jih blagoslavlja in odpušča. Vse delajmo tako kot je Jezus, za vse , ki so ga tepli, zmerjali, se norčevali iz njega in ga križali je molil:” Oče odpusti jim saj ne vedo kaj delajo”. Vse bo dobro, vse izročite Jezusu pri sveti maši, On bo urejal, popolnoma izročite svoje življenje Jezusu.
   Božje usmiljenje, ki si višje od nebes, vate zaupamo.

 86. Dušanka says:

  Prosim naj bo danes uslišana moja prošnja….Božje usmiljenje zaupam vate.
  Hvala

 87. Lucija says:

  Prosim za molitev, ker moja mama je hudo bolna.

 88. Miro says:

  NAPOTIMO SE V VELIKONOČNO TRIDNEVJE – Z JEZUSOVO IN MARIJINO POMOČJO!

  Kot je zapisano na priloženi spletni strani, nas bogoslužje velikega tedna usmerja v največjo skrivnost naše vere, v Kristusovo vstajenje. Vrhunec velikega tedna je velikonočno tridnevje: veliki četrtek, veliki petek in velikonočna vigilija na veliko soboto, ki nas uvede v veliko noč. Ti dnevi vsebujejo najgloblje sporočilo krščanstva: pripovedujejo o trpljenju, smrti in vstajenju Božjega Sina Jezusa Kristusa ter o postavitvi zakramentov svete evharistije in mašniškega posvečanja … O velikonočnem tridnevju več v nadaljevanju na:

  http://www.nadskofija-ljubljana.si/velikonocno-tridnevje

  Na veliki petek se začenja tudi devetdnevnica Božjega usmiljenja kot priprava na praznik Božjega usmiljenja na belo nedeljo (tj. prva nedelja po Veliki noči). Usmiljeni Jezus je dejal sv. Favstini Kowalski: »Želim, da v teh devetih dneh pripelješ duše k izviru mojega usmiljenja, da bi v njem našle moč, milost, in pogum za življenje, posebej v trenutku smrti. Za te pobožnosti bom delil posebne milosti« (iz Dnevnika sv. Favstine).

  V teh milostnih dneh se zahvaljujmo za odrešenje, ki nam ga prinaša Gospod Jezus Kristus; vztrajno kličimo Božje usmiljenje nase in na vse ljudi, še posebej na tiste v hudih življenjskih stiskah; naj Usmiljeni Jezus vsem podari potrebnih milosti za naš duhovni in telesni blagor!

  Božje usmiljenje, navzoče v postavitvi in delitvi svetih zakramentov, zaupamo vate!
  Božje usmiljenje, ki si nam dalo Presveto Devico Marijo za Mater usmiljenja, zaupamo vate!

 89. janez says:

  Prosim Boga, Marijo in vse ki mi lahko pomagate. prosim za zdravje, da minejo bolečine v kolkih in trebuhu.
  Hvala

 90. KRISTINA says:

  Prosim za molitev, dobri Bog ti veš za mojo stisko, prosim te objemi me.
  Božje usmiljenje, neskončno v vseh skrivnostih vere, zaupam vate
  Božje usmiljenje, neizčrpni vir čudežev, zaupam vate

 91. Sofija says:

  Prosim, da bi današnji težki dan potekal brez problemov.

 92. Irena says:

  Prosim za molitev za razrešitev stisk v družini in v službi, ki jih Gospod predobro pozna. Varuj me ljubi Jezus. Stisni me k sebi, da se pomirim.
  Stisni k sebi tudi Š. in A., pa tudi njuna otroka, da se pogrejejo v tvoji ljubezni in najdejo mir ter na njem obnovijo svoje odnose.

 93. M says:

  Prosim za molitev, da bi spoznala fanta, ki bi postal moj mož. Bog povrni!

 94. Mala jo says:

  Prosim za molitev za razrešitev hude krivice. Naj zmaga resnica. Hvala.

 95. Dušanka says:

  Ljubi Bog, prosim preženi hude bolečine iz moje glave in usliši moje prošnje, ter bodi z mano. Presveta Devica Marija pomagaj mi.
  Hvala

 96. Marinka says:

  Priporočam se v molitev,da bi dobila boljšo službo,ker s sedanjo sefico ne zdržim več in se počutim izkoriščana. Hvala in Bog vam povrni.

  • Administrator says:

   Naredite eno zanimivo zadevo. Naročite mašo za svojo šefico in boste videli razliko. Bog vas blagoslovi.

   • hvala says:

    Spoštovana Marinka! Molite za ljudi,ki vas preganjajo, zmerjajo, obrekujejo, se vam posmehujejo, vas zaničujejo in tako dalje, to je Jezusovo naročilo, tudi on je tako delal za vse ki so ga zaničevali in umorili.
    Kličite na njih Božji blagoslov.
    Božje usmiljenje, ki si višje od nebes vate zaupamo.!

 97. Molilka says:

  Priporočam se v molitev,da bi dobila boljšo službo,ker s sedanjo sefico ne zdržim več in se počutim izkoriščana. Hvala in Bog vam povrni.

 98. andreja says:

  Prosim za molitev za mojega sina, da bi uspešno opravil izpit in dokončal šolanje. Prosim ljubi Bog za njegov blagoslov, vodi njegove misli, besede in dejanja. Bodi vedno z njim in ga vodi v živi veri, božji ljubezni in božjem varstvu. Prosim za blagoslov za našo družino, za vero, ljubezen in zdravje.
  Hvala in vsem Bog povrni, dragi bratje in sestre v molitvi, v Jezusu. Božja pomoč, bodi vedno z nami vsemi.

 99. Boštjan says:

  Prosim za moj zakon. Žena se je odselila. Naj se zgodi Tvoja sveta volja. Jezus, vate zaupam.

  • andreja says:

   Pomagaj ljubi Bog vsem družinam. Napolni nas s Svetim Duhom in nam daj moči, da bomo močni s teboj in da premagamo vse te preizkušnje, ki nas majejo in trgajo …. preženi hudega duha proč od naših otrok, nas zakoncev in vseh nas, ki upamo in verjemo v Gospoda. Božja pomoč, naj bo za vse verujoče in tiste, ki iščejo Gospoda.
   Pridi ljubi Jezus in nas napoji v hudi duhovni žeji….
   Amen in Aleluja dragi Bog na veke vekov.

 100. janez says:

  Prosim za molitev Gospoda Jezusa, Marijo in vse svetnike za moje zdravje in počutje. spet se nekaj dogaja z mano….hvala

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja